ASAFABADI כתב: ↑29 אוגוסט 2025, 20:08
תעשו לי סדר, אם אני רוצה להגיע למשחק פה או שם אני לא אוכל? זה או מנוי או כלום?
יש את האדומה שלי, 39.9₪ לחודש או 360₪ לכל השנה , בין היתר יאפשר לך לקנות כרטיסים כשיש פנויים.
לא מאמין שיגיעו למצב שיש כרטיסים פנויים למכור ולא ימכרו אותם.
אפשר בבקשה פרטים כיצד אני יכול לרכוש את האדומה שלי ?
(אינני יכול להגיע לרוב המשחקים ולכן אין טעם שארכוש מנוי. עונה שעברה הצלחתי לרכוש כרטיסים למשחקים בודדים ליציעים העליונים, כולל לדרבי בית ולמשחק הפתיחה ביד אליהו נגד הפועל ירושלים. בעונות הדרייבאין לא היה לי סיכוי להשיג כרטיס למשחקים כמו דרבי או הפועל ירושלים, אפרופו הדיונים של אלו שהמליצו לעבור לאולם בחולון. לא יודע לאיזה סוג אוהד אני אתוייג פה שמגיע רק למשחקים בודדים בכל עונה מסיבות שונות ומגוונות, רק אציין שאני אוהד הפועל בכדורגל ובכדורסל יותר מ-40 שנה וכנער היה לי גם מנוי לאוסישקין בסוף שנות ה-80 של המאה שעברה).
לא ברור למה הם מנסים כל פעם מחדש להמציא את הגלגל כשכל פעם שזה קרה עד היום בכל מתווה שאמרו כמה עמלו עליו שעות מיטב המוחות - קיבלו פידבקים רעים וחזרו בעצמם.
*״מתווה״ שלא אומר כלום מבחינת מחירים
*אחרי שאמרו כלכך הרבה פעמים שרוצים לפתוח את הפועל לכולם ולהביא עוד אנשים, הורים לילדים שסתם מזדמן להם להגיע ביום שישי ורוצים להצטרף - מודיעים שלא תהיה מכירת כרטיסים בודדים בכלל אלא רק מנויים יוכלו לקנות (וגם זה פעם בשנה) או להעביר כרטיסים לבני משפחה. ואז מדברים על מעגל סגור?
״*אם* ישארו 1000 כרטיסים אני מעדיף לחלק בחינם למנויים״? לא נראה לי (ואני אומר את זה בצער רב) שעופר מחובר לחשמל מהבחינה הזו של כמה אנשים הוא מעריך שיגיעו.
*מדברים על קבוצה שמשתלטת על כל הכרטיסים למשחקי החוץ, קומבינות, אז סוגרים קדימות לכל משחקי החוץ/טיסות למי שמשלם יותר כסף?
עד כה, בושה מבחינתי.
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
יש מנוי רק לליגה
יש מנוי משולב
יש מנוי למשחקי בית יורוליג בסופיה
מהבחינה הזאת לא יכולנו לבקש יותר, עכשיו נחכה רק למחירים ובכמה יעלה המנוי ביחס לעונה שעברה, זה מה שיקבע בתכל'ס.
גביזון כתב: ↑03 ספטמבר 2025, 08:04
יש מנוי רק לליגה
יש מנוי משולב
מהבחינה הזאת לא יכולנו לבקש יותר, עכשיו נחכה רק למחירים ובכמה יעלה המנוי ביחס לעונה שעברה, זה מה שיקבע בתכל'ס.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
הכל נכון, אבל ההצהרה לגבי כרטיסים בודדים טיפשית ולא הוגנת, גם אם היא לא תצא לפועל.
גביזון כתב: ↑03 ספטמבר 2025, 08:04
יש מנוי רק לליגה
יש מנוי משולב
Sent from my 22101320G using Tapatalk
הכל נכון, אבל ההצהרה לגבי כרטיסים בודדים טיפשית ולא הוגנת, גם אם היא לא תצא לפועל.
למה זה טוב כתב: ↑03 ספטמבר 2025, 17:39
אחלה מחירים.
חבל שאת הקנס 25 אחוז למי שעושה רק ליגה רושמים בהערות שוליים ולא מציגים את המחיר האמיתי.
בדיוק הטעיית צרכן קלאסית
ולא הבנתי במידה ומלחמת הנצח נמשכת אני מקבל זיכוי מלא על היורוליג ובעצם 25% ״הנחה״ על הליגה?
הימור משתלם
ממש.
לא פעם ראשונה שהמועדון גורם לאנשים לתהות אם כדאי להמר או לא. ככה גם היה בפלייאוף לא?
רק שאתה לא מהמר. אומרים לך אם יחזרו המשחקים אתה מתחייב מראש להשלים איקס כסף אם לא יחזרו המשחקים אתה גם לא משלם וגם זכית בהנחה על המנוי לליגה. אני מניח שרוב האנשים שעושים מנוי לליגה מעונינים גם במנוי יורוליג ולכן זה דווקא מהלך הגיוני. המנוי פלייאוף היה מפגר לחלוטין כי קנינו מנוי שילמנו איקס כסף ולא ידענו כמה משחקים נקבל בכלל למרות ששילמנו כבר.
איש גדול כתב: ↑03 ספטמבר 2025, 17:54
איזה מעייף זה להתלונן כל הזמן גם כשלא צריך.
אחלה מתווה אחלה מחירים
הוגן ביותר
מחירים הוגנים ומתווה מעולה, אני התלבטתי אם לקנות ובהחלט אקנה. עדיין היה יותר הוגן לפרסם את מחיר מנויי הליגה כמו שהם, ועדיין אין הצדקה לא למכור כרטיסים בודדים לקהל הרחב.
ולא הבנתי במידה ומלחמת הנצח נמשכת אני מקבל זיכוי מלא על היורוליג ובעצם 25% ״הנחה״ על הליגה?
הימור משתלם
ממש.
לא פעם ראשונה שהמועדון גורם לאנשים לתהות אם כדאי להמר או לא. ככה גם היה בפלייאוף לא?
רק שאתה לא מהמר. אומרים לך אם יחזרו המשחקים אתה מתחייב מראש להשלים איקס כסף אם לא יחזרו המשחקים אתה גם לא משלם וגם זכית בהנחה על המנוי לליגה. אני מניח שרוב האנשים שעושים מנוי לליגה מעונינים גם במנוי יורוליג ולכן זה דווקא מהלך הגיוני. המנוי פלייאוף היה מפגר לחלוטין כי קנינו מנוי שילמנו איקס כסף ולא ידענו כמה משחקים נקבל בכלל למרות ששילמנו כבר.
מהלך הגיוני למי שיכול להרשות לעצמו מנוי יורוליג. לא כל אחד מעוניין להתחייב באלפי שקלים על משהו שלא בטוח יקבל, האם הוא אמור לקבל קנס על זה? לא יודע