עמרי אלטמן
-
- קיבל.ה 105 לייקים
אני כמובן לא מכיר אותו אישית אבל אני חושב שהבעיה שלו היא מנטלית, הוא לא יכול לתרום לנו בשום צורה.. הוא מאמין שהוא סוג של בסוף הקריירה שאחרינו הוא בקבוצות לאומית ומטה, אם לא פורש.
רואים על השפת גוף שלו זה אפילו לא נראה שהוא נהנה לשחק כדורגל…
אבל אני חושב שכן אם הוא ישנה סוויטץ בראש, יתאמן חזק ויעבוד על עצמו הוא יוכל להיות אחלה שחקן רוטציה. 31 עם כל הרפואה של היום זה ממש גיל כשיר שאם באמת נשאר לך משהו ברגליים מהעבר אתה יכול אפילו לתת 2-3 עונות של פריצה.
רואים על השפת גוף שלו זה אפילו לא נראה שהוא נהנה לשחק כדורגל…
אבל אני חושב שכן אם הוא ישנה סוויטץ בראש, יתאמן חזק ויעבוד על עצמו הוא יוכל להיות אחלה שחקן רוטציה. 31 עם כל הרפואה של היום זה ממש גיל כשיר שאם באמת נשאר לך משהו ברגליים מהעבר אתה יכול אפילו לתת 2-3 עונות של פריצה.
-
- קיבל.ה 55 לייקים
העונה, זאת העונה האחרונה שלו בחוזה עם הפועל?
-
- קיבל.ה 149 לייקים
כן לתחושתי עד סוף מועד העברות הוא יגיע להבנות על התרת חוזהו, או שקבוצה אחרת תיקח אותו והפועל תשתתף בשכר עד סוף החוזה השנה.
-
- קיבל.ה 149 לייקים
אם אלטמן לא יקבל דקות היום , שגם טוריאל , סילבה ורוי קורין לא בסגל, אני די בטוח שמחר הוא יעזוב או ישוחרר.
-
- קיבל.ה 149 לייקים
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 115 לייקים
רעיון: לנסות אותו ב- 10
רינגו סטאר המלך
- 7even
- קיבל.ה 3188 לייקים
עם עניין בוסקילה, אין מה לעשות, חייב להישאר והפועל תצטרך לבלוע את זה.
שיחזור לעצמו
שיחזור לעצמו
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2550 לייקים
-
- קיבל.ה 149 לייקים
קשור שהספסל שלך ריק כפרה. ואם לא מתכוונים להחתים מישהו אחר אז זה אלטמן או רוחנא נשארים בסגל הכרחי לחלוטין.
-
- קיבל.ה 2550 לייקים
לא יודע אם שמת לב כפרה, אבל אלטמן לא היה בסגל גם במחזור הראשון (וגם בוסקילה לא) אז מה השתנה?yoni143 כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 10:12קשור שהספסל שלך ריק כפרה. ואם לא מתכוונים להחתים מישהו אחר אז זה אלטמן או רוחנא נשארים בסגל הכרחי לחלוטין.
-
- קיבל.ה 351 לייקים
בוסקילה או לא בוסקילה
כרגע הייתי מנסה אותו כ-10 (רוטציה בינו לבין אלקוקין)
עד אשר אני אראה כאן 10 זרתותח
כרגע הייתי מנסה אותו כ-10 (רוטציה בינו לבין אלקוקין)
עד אשר אני אראה כאן 10 זרתותח
-
- קיבל.ה 149 לייקים
ברדה לקח ריזיקה , שבוסקילה וסילבה יהיו במחזור הבא, ואמר טוב אני אסתדר הפעם. אבל לאורך זמן זה לא הגיוני להיות בלי ספסל כי יהיו פציעות ומורחקים והעדרויות.לירון האדום כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 11:30לא יודע אם שמת לב כפרה, אבל אלטמן לא היה בסגל גם במחזור הראשון (וגם בוסקילה לא) אז מה השתנה?
-
- קיבל.ה 2550 לייקים
וואלה? זה מה שברדה אמר לך?yoni143 כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 15:18ברדה לקח ריזיקה , שבוסקילה וסילבה יהיו במחזור הבא, ואמר טוב אני אסתדר הפעם. אבל לאורך זמן זה לא הגיוני להיות בלי ספסל כי יהיו פציעות ומורחקים והעדרויות.לירון האדום כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 11:30לא יודע אם שמת לב כפרה, אבל אלטמן לא היה בסגל גם במחזור הראשון (וגם בוסקילה לא) אז מה השתנה?
אלטמן לא בתכניות המקצועיות ולטעמי גם לא יהיה ובצדק
-
- קיבל.ה 359 לייקים
אין לי בעיה שמראים לו את הדרך החוצה.
אני לא מתומכיו אבל אני עדין חושב שיש לו הרבה יותר מה להציע מרוב הספסל שלנו.
אני לא מתומכיו אבל אני עדין חושב שיש לו הרבה יותר מה להציע מרוב הספסל שלנו.
-
- קיבל.ה 281 לייקים
-
- קיבל.ה 425 לייקים
אם הוא בהפועל
הוא צריך להיות בספסל.
הוא צריך להיות בספסל.
-
- קיבל.ה 18 לייקים
שחקן סגל לגיטימי בליגה הזאת.
לא ברור מה פשר ההתעלמות כשאין לנו ספסל יותר מדי אטרקטיבי.
אוהבים אותך כולם 

-
- קיבל.ה 165 לייקים
להחזיר דחוף
איפה הוא ואיפה בנימין
איפה הוא ואיפה בנימין
-
- קיבל.ה 850 לייקים
בנימין לא מספיק טוב, אלקורין טוב מאד בהיהט ההתקפי אבל לא יכול (לדעתי) להתמודד מול קשרי יריבה חסונים ומהירים.סימרוטיץ' סבסטיאן כתב: ↑30 אוגוסט 2025, 23:07 שחקן סגל לגיטימי בליגה הזאת.
בינתיים יש מקום לנסות להעזר באלטמן מתחת לחלועד שיגיע ה 10 המיוחל!
גם אם הוא לא 10. הוא שחקן שיכול לתרום הרבה יותר מבנימין בכושרו הנוכחי.
נערך לאחרונה על ידי אדום ותיק ב 02 ספטמבר 2025, 11:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 2550 לייקים
די כבר עם הסמל של הבינוניות, לא יצמח דשא
במקום שהוא יהיה בו.
להשתפר הוא לא ישתפר, חבל על הזמן
במקום שהוא יהיה בו.
-
- קיבל.ה 278 לייקים
מצד שני אתה משלם לו משכורת ולא נראה שיש קופצים על המציאה גם בהשתתפות חלקית במשכורתלירון האדום כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 20:09 די כבר עם הסמל של הבינוניות, לא יצמח דשא
במקום שהוא יהיה בו.
ככה שאו שהוא בסגל הרחב ומה שיתרום יתרום או שהוא עוזר פיזיוטרפיסט או שתנסה לשתול עליו פרחים ולעשות ממנו עציץ ( הוא בלאו הכי לא זז הרבה )
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 151 לייקים
זה בדיוק הסיפור, מראים לו בצורה מאוד ברורה את הדרך החוצה ומקווים שיסכים להתפשר בשביל לשחקההוא מפעם כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 20:31מצד שני אתה משלם לו משכורת ולא נראה שיש קופצים על המציאה גם בהשתתפות חלקית במשכורתלירון האדום כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 20:09 די כבר עם הסמל של הבינוניות, לא יצמח דשא
במקום שהוא יהיה בו.
ככה שאו שהוא בסגל הרחב ומה שיתרום יתרום או שהוא עוזר פיזיוטרפיסט או שתנסה לשתול עליו פרחים ולעשות ממנו עציץ ( הוא בלאו הכי לא זז הרבה )
-
- קיבל.ה 683 לייקים
דעה אולי לא פופולארית זה ישמע קצת מוזר, אבל אולי כדאי לנסות את אלטמן לצד קרייב, בטח במשחקים סטייל ריינה, אסביר למה לדעתי
1. הוא יחסית חזק פיזית וראינו את זה במשחק עם הגב לשער
2. יודע להיכנס למאבקים ולא חושש ממגע
3. יש לו דריבל (בהשוואה לפלקאו)
4. יודע למסור (בהשוואה לפלקאו)
האם הוא השחקן האידיאלי לצד קרייב כנראה שלו, האם הוא עדיף על פלקאו?, לדעתי כן.
1. הוא יחסית חזק פיזית וראינו את זה במשחק עם הגב לשער
2. יודע להיכנס למאבקים ולא חושש ממגע
3. יש לו דריבל (בהשוואה לפלקאו)
4. יודע למסור (בהשוואה לפלקאו)
האם הוא השחקן האידיאלי לצד קרייב כנראה שלו, האם הוא עדיף על פלקאו?, לדעתי כן.
-
- קיבל.ה 278 לייקים
לא שמשהו בהתנהגות שלו בשנים האחרונות שכנע אותי שהוא רוצה להמשיך לשחק אבל נזרום.cholo כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 20:46זה בדיוק הסיפור, מראים לו בצורה מאוד ברורה את הדרך החוצה ומקווים שיסכים להתפשר בשביל לשחקההוא מפעם כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 20:31מצד שני אתה משלם לו משכורת ולא נראה שיש קופצים על המציאה גם בהשתתפות חלקית במשכורתלירון האדום כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 20:09 די כבר עם הסמל של הבינוניות, לא יצמח דשא
במקום שהוא יהיה בו.
למה שיקצץ שקל ? יש לו חוזה וחוזה צריך לקיים הפועל אינה יכולה להתנות את השארותו בקיצוץ שכר גם לא את השאלתו.
מבחינת הפוועל זה שניים וחצי מייליון שקל שהלכו לפח, עכשיו השאלה היא אם רוצים להתחלק בהפסד הזה עם קבוצה אחרת או לא.
מקסימום יצא לפנסיה מוקדמת ביציע עח הקבוצה
-
- קיבל.ה 151 לייקים
כי הוא בסה״כ בן 30 ויש לו מה לתת, ואם הוא רוצה להשאר בקבוצה ולהוכיח את עצמו הוא יצטרך להתפשר.ההוא מפעם כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 02:02לא שמשהו בהתנהגות שלו בשנים האחרונות שכנע אותי שהוא רוצה להמשיך לשחק אבל נזרום.
למה שיקצץ שקל ? יש לו חוזה וחוזה צריך לקיים הפועל אינה יכולה להתנות את השארותו בקיצוץ שכר גם לא את השאלתו.
מבחינת הפוועל זה שניים וחצי מייליון שקל שהלכו לפח, עכשיו השאלה היא אם רוצים להתחלק בהפסד הזה עם קבוצה אחרת או לא.
לא רואה אותו יושב עכשיו שנה בחוץ בשביל כסף, אולי אני טועה
-
- קיבל.ה 850 לייקים
אתה במצב עם סגל חסר, עם פציעות והרחקות וחוסר בולט בשחקנים בחלק הקידמי.לירון האדום כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 20:09 די כבר עם הסמל של הבינוניות, לא יצמח דשא
במקום שהוא יהיה בו.
אני שואל את עצמי - האם הוא יכול לעזור בחלק הקידמי ל 20-30 דקות, התשובה שלי היא חד משמעית כן! אז כן לשלב אותו.
בלי קשר עם תהייה קבוצה שתרצה אותו והוא יגיע איתה להבנה שיתנו לו ללכת. לא עי עונשים, סדרות חינוך וכו!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
- קיבל.ה 387 לייקים
לדעתי מנסים להעזיב אותו, מרצונו, בצורה אלגנטית ואם עד סוף החלון הוא לא יעזוב יתחילו להשתמש בו הרבה יותר.
-
- קיבל.ה 278 לייקים
אתה צודק עקרונית , אבל מעשית הבעיה היא לא מקצועית אלה כלכלית הפועל לא רוצים לשלם לאלטמן את החוזה שלו בגובה 300,00 יורואדום ותיק כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 11:21אתה במצב עם סגל חסר, עם פציעות והרחקות וחוסר בולט בשחקנים בחלק הקידמי.לירון האדום כתב: ↑01 ספטמבר 2025, 20:09 די כבר עם הסמל של הבינוניות, לא יצמח דשא
במקום שהוא יהיה בו.
אני שואל את עצמי - האם הוא יכול לעזור בחלק הקידמי ל 20-30 דקות, התשובה שלי היא חד משמעית כן! אז כן לשלב אותו.
בלי קשר עם תהייה קבוצה שתרצה אותו והוא יגיע איתה להבנה שיתנו לו ללכת. לא עי עונשים, סדרות חינוך וכו!
יש שיגידו שבנוסף לבעיה הכלכלית יש פה גם בעיה ערכית של קיום חוזה אבל בסופו של דבר זה זה קרב כיפוף ידיים/משחק צ'יקן מי יוותר למי על הרבה כסף.
- 7even
- קיבל.ה 3188 לייקים
נכון אבל נו רואים שזה לא זה.cholo כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 08:22כי הוא בסה״כ בן 30 ויש לו מה לתת, ואם הוא רוצה להשאר בקבוצה ולהוכיח את עצמו הוא יצטרך להתפשר.ההוא מפעם כתב: ↑02 ספטמבר 2025, 02:02לא שמשהו בהתנהגות שלו בשנים האחרונות שכנע אותי שהוא רוצה להמשיך לשחק אבל נזרום.
לא רואה אותו יושב עכשיו שנה בחוץ בשביל כסף, אולי אני טועה
הוא לא רוצה להיות על המגרש וגם כשהוא עולה כל מה שבא לו זה לרדת, והפועל לא רוצה אותו על המגרש וכל מה שבה לה זה שהוא יירד ממנו.
צריך פה שינוי תפיסתי של שני הצדדים. אולי הוא יקרה אם חלילה לא יגיע לכאן איזה 10 רציני ואז באמת שלא תהיה ברירה.
וגם אם יגיע...הפועל לא ישאילו אותו בלי שהקבוצה המשאילה תשתתף בחוזה. לדעתי לפחת בחצי. אף אחת הרי לא תשלם 400 אלף דולר לשחקן כדי שישחק נגדה.
יחד, רק יחד!