תקשורת ספורט

פורום אוהדי הפועל תל אביב
טכנית לארז
קיבל.ה  2192 לייקים

בינואר האחרון הוא התחנן לעזוב והם השאירו אותו ללא שום צורך מקצועי בו.
לא נראה לי שהוא המקרה הזה.
אני מניח שאם זה היה קורה במועדון אחר בארץ, כבר רז זהבי, פרימו והלהקה היו זועקים שזה בושה שמתעמרים ככה בשחקן.
אבל זה גולדהאר הבעלים המושלם והערכי כ"כ והמוסרי שגם נלחם בכל כוחו בגזענות אצלו ביציע. אז צרצרים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
טכנית לארז
קיבל.ה  2192 לייקים

והיום ב"טור" של ניר צדוק: הילולוים לביטר, ירידות על סכנין ואפס התייחסות לפנדלים שקיבלו אמש ביטר ושלשום ב"ש.
פנדלים ברורים מה. אצל הפועל זה פנדל מומצא. אתמול ביטר זה 100% פנדל.
איזה אובייקטיביות. שאפו.
מלך הלייקים. רוצו להאזין ל"פודיום".
יהלום14אדום
קיבל.ה  1044 לייקים

טכנית לארז כתב: 26 אוגוסט 2025, 15:27 והיום ב"טור" של ניר צדוק: הילולוים לביטר, ירידות על סכנין ואפס התייחסות לפנדלים שקיבלו אמש ביטר ושלשום ב"ש.
איזה אובייקטיביות. שאפו.
דווקא התייחס לפנדל של חיב"ר אתמול
יאללה הביתה!!!
טכנית לארז
קיבל.ה  2192 לייקים

יהלום14אדום כתב: 26 אוגוסט 2025, 15:47
טכנית לארז כתב: 26 אוגוסט 2025, 15:27 והיום ב"טור" של ניר צדוק: הילולוים לביטר, ירידות על סכנין ואפס התייחסות לפנדלים שקיבלו אמש ביטר ושלשום ב"ש.
איזה אובייקטיביות. שאפו.
דווקא התייחס לפנדל של חיב"ר אתמול
כן. הצדיק אותו. טעות שלי. כן התייחס. כמובן שהיה פנדל. ודאי.
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  115 לייקים

יש פה מישהו עם מנוי או גישה שיכול לומר במה מדובר?
https://www.haaretz.co.il/hblocked?retu ... 6ec84e0000
רינגו סטאר המלך
טכנית לארז
קיבל.ה  2192 לייקים

הדיחו את אפק מתפקיד "הפרשן" במשחק המרכזי ברקנטי.
גוטמן ושכטר יהיו במקומו ברוטציה.
אפק אומר שזו החלטה שלו.

מה התועמלן הזה יעשה עכשיו? אני מניח שהוא כבר בנה תכנית עונתית מסודרת של יחצ לעידו שחר, סיפורי כמה מיציל'ה גדול ואיך אוראל באהייה זה "הדבר הבא בכדורגל שלנו".
מה עכשיו?
Niro
קיבל.ה  1331 לייקים

https://sports.walla.co.il/item/3776923
שחקנים בקבוצה שעקבו אחריו בסוף השבוע ותחקרו קצת אודותיו טוענים: "אנדרדה זה בדיוק השחקן שחסר לנו. אנחנו צריכים עוד שחקן חכם, פעלתן. עוד מישהו שיודע לעשות את הפעולה הנכונה כשהכל תקוע. מקווים שהוא יהיה אפילו יותר טוב מפטאצ'י".
@טכנית לארז , אני מתחיל לדאוג לטוכמן, הוא הולך ומאבד קשר עם המציאות.
טכנית לארז
קיבל.ה  2192 לייקים

זה עופר רונן מכתיב לו לדעתי את רוב ה"כתבות".
בשישי הוא סיפר שהם נורא שמחים שם מההגרלה בליגה האירופית כי זה "כמו צ'מפיונס".
שם כסף שאם דינמו מעיפים אותם והם בקונפרנס, יום אחרי טוכי כותב משהו בסגנון שעדיף קונפרנס כי שם אפשר לצבור על הנייר יותר דירוג וגם שם אפשר לעשות הישג הסטורי של רבע גמר מפעל אירופי וכאלה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3194 לייקים

אם כבר תקשורת ספורט, אז ככה נראה עמוד קבוצות ליגת העל, באתר של הערוץ בעל זכויות השידור של רוב משחקי הליגה:
עוד לא החלטתי אם הבעיה היא העיצוב, הפרופורציות, המחסור בתמונה, או היעדר חלק מהקבוצות.

תמונה
יחד, רק יחד! :heart:
קפבלנקה
קיבל.ה  526 לייקים

בשולי הדברים,

איינבינדר אחלה פרשן. מדייק, שם לב למשחק, מדבר תכלס והכי חשוב, לא מתלהם, לא מחרבן על המיקרופון, ומכבד את המקום שהוא נמצא בו.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  841 לייקים

קפבלנקה כתב: 31 אוגוסט 2025, 15:08 בשולי הדברים,

איינבינדר אחלה פרשן. מדייק, שם לב למשחק, מדבר תכלס והכי חשוב, לא מתלהם, לא מחרבן על המיקרופון, ומכבד את המקום שהוא נמצא בו.
ולכן, באופן הטבעי ביותר, הוא ימשיך לפרשן משחקים בנוף הגליל ובאשדוד וטל בן חיים ימשיך לנסות לחבר 2 משפטים תקינים ברצף באולפן. עעעעערוץ הספורטט..!!!
OMG עווופררר
L.S
קיבל.ה  1475 לייקים

טל בן מתים אתמול שוב במופע הייט במסווה לפרשנות מקצועית על הפועל.
זה כבר מצחיק לראות את זה שכל הסובבים בשולחן רואים לו והוא מתפתל בכיסוי מקצועי לדברים שלו

ערוץ מביך
חירבו את שער השבת שכבר היה מחורב גם ככה

אי אפשר לראות כדורגל בארץ בטלויזיה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
Tenacious D
קיבל.ה  284 לייקים

מה אפשר לצפות מערוץ שמעסיק את רון קופמן, לחמן, רז זהבי ועוד. טל בן חיים פרשן בחייאת רבאק הוא מתחיל משפט ואין לו מושג איפה הוא יגמר, זה מביך לראות את זה. שכטר עוד אכשהו מדבר מקצועי קצת אבל גם ליצן .
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  90 לייקים

טכנית לארז כתב: 31 אוגוסט 2025, 12:25 הדיחו את אפק מתפקיד "הפרשן" במשחק המרכזי ברקנטי.
גוטמן ושכטר יהיו במקומו ברוטציה.
אפק אומר שזו החלטה שלו.

מה התועמלן הזה יעשה עכשיו? אני מניח שהוא כבר בנה תכנית עונתית מסודרת של יחצ לעידו שחר, סיפורי כמה מיציל'ה גדול ואיך אוראל באהייה זה "הדבר הבא בכדורגל שלנו".
מה עכשיו?
אתה מעדיף לשמוע את שכטר וגוטמן מאת אפק?
בועט ברגל שמאל מבקיע את הגול, יגאל יגאל אנטבי.
טכנית לארז
קיבל.ה  2192 לייקים

אני בכל מקרה לא צופה בליגה המוטה הזו חוץ מהפועל.
Asafasraf
קיבל.ה  1554 לייקים

טכנית לארז כתב:בינואר האחרון הוא התחנן לעזוב והם השאירו אותו ללא שום צורך מקצועי בו.
לא נראה לי שהוא המקרה הזה.
אני מניח שאם זה היה קורה במועדון אחר בארץ, כבר רז זהבי, פרימו והלהקה היו זועקים שזה בושה שמתעמרים ככה בשחקן.
אבל זה גולדהאר הבעלים המושלם והערכי כ"כ והמוסרי שגם נלחם בכל כוחו בגזענות אצלו ביציע. אז צרצרים.
הלוואי והיו לנו בעלים כמו גולדהאר.
הבנאדם אשכרה העיף את שני הכוכבים שלו מהקבוצה, והציל את כל הליגה מעוד כמה אליפויות ברצף של הזבלים.
לא פחד להתעמת עם הקהל שלו, בזמן שאצלנו משקשקים מהאולטראס.
לגביי אבישי כהן- להזכיר לך את הניסנובים בקורונה עם בוזגלו, ג׳ראפי ושות׳? אבישי כהן לפחות מקבל משכורת.
לפני שאתה בא לבקר אחרים, תסתכל על הדשא שלך.

Sent from my iPhone using Tapatalk
טכנית לארז
קיבל.ה  2192 לייקים

נו. במה הוא "לא פחד להתעמת עם הקהל שלו"?
כי בכל המדדי גזענות ביציעים שמתפרסים, הקהל שלו שני רק לביטר. או שהם כבר עקפו אותם.
הוא אפילו לא יוצא בפומבי נגד זה.
ובגלל שזה דיון תקשורת, אני גם אוסיף ואומר שהעניין הזה מושתק במכוון ע"י "תקשורת הספורט" פה שהיא מראש בכיס שלהם. אחרת נושא הגזענות שלהם היה הרבה יותר מהודהד פה.
עדיף להתעסק בכמה הוא ערכי ונאור כי פיטר את טכנאי הדוודים בקרית שלום אחרי שזה הסתבך בתגרה בשלוותא, כדי שאנשים כמוך ישר ינפנפו בכמה הוא ערכי ומוסרי.
גזענות של שנים ביציעים שלו? לא מעניין.
Asafasraf
קיבל.ה  1554 לייקים

טכנית לארז כתב:נו. במה הוא "לא פחד להתעמת עם הקהל שלו"?
כי בכל המדדי גזענות ביציעים שמתפרסים, הקהל שלו שני רק לביטר. או שהם כבר עקפו אותם.
הוא אפילו לא יוצא בפומבי נגד זה.
ובגלל שזה דיון תקשורת, אני גם אוסיף ואומר שהעניין הזה מושתק במכוון ע"י "תקשורת הספורט" פה שהיא מראש בכיס שלהם. אחרת נושא הגזענות שלהם היה הרבה יותר מהודהד פה.
עדיף להתעסק בכמה הוא ערכי ונאור כי פיטר את טכנאי הדוודים בקרית שלום אחרי שזה הסתבך בתגרה בשלוותא, כדי שאנשים כמוך ישר ינפנפו בכמה הוא ערכי ומוסרי.
גזענות של שנים ביציעים שלו? לא מעניין.
שלל לאוהדים מנויים ותבע את חלקם.
אתה יכול להראות לי דוגמא אחת כזאת אצלנו?
יצא לא פעם נגד הגזענות של הקהל שלו.
אתה יכול להגיד לי מה עשו אצלנו בסוגיית שירי השואה?
לא חושב שיש הרבה בעלים שהיו מעיפים את שני הכוכבים של הקבוצה, כשהם בשיא שלהם ואחרי זכייה באליפות. זה היה יכול להפוך לרצף של מכבי סל.
הוא פיטר בעונה שעברה את סמנכ״ל הכספים שלהם בגלל פוסט גזעני.
תמשיך לעצום עיניים ולבקר אותו. בפועל, הוא בעלים פי מיליון יותר טוב מכל אלה שהיו אצלנו (ואני לא מדבר על הפן הכלכלי).

נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 01 ספטמבר 2025, 18:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
Asafasraf
קיבל.ה  1554 לייקים

תמונה

טכנית לארז
קיבל.ה  2192 לייקים

זה מה שמצאת?
כתבה מלפני יותר מעשור?
Asafasraf
קיבל.ה  1554 לייקים

כתבתי בגוגל ״גולדהאר נלחם בגזענות״ וזה מה שעלה ראשון.
יפה לך להתחמק ולא להתייחס למה שכתבתי.

טכנית לארז
קיבל.ה  2192 לייקים

אולי יש סיבה שמה שעלה לך ראשון זה "כתבה" מ-2014?
ממה אני בדיוק מתחמק? מהסיסמאות של "הוא מחרים מנויים"?
"יצא לא פעם נגד גזענות בקהל שלו" - אתה בעצמך לא מצאת פה משהו יותר רלוונטי מ-2014 כאמור.

את אצילי הוא שלח אחרי חודש של רעש סביב הפרשה הזו כי ראה שזה עושה רעש ולדעתי כי גם לא באמת העריך שזה יעלה לו ב-3 אליפויות. הפרשה התגלתה ביוני 2020, שחרר אותם באוגוסט. כזה גביר ערכי, למה הוא חיכה בכלל ככ הרבה זמן אז?

בקיצור אין ממש מה להתייחס לטענות שהעלית פה. זה רמה של פרופגנדה של צהל. הרבה קלישאות וסיסמאות להמונים שאוכלים בכיף.
הזקן מבלומפילד
קיבל.ה  10 לייקים

טכנית לארז כתב: 01 ספטמבר 2025, 20:54 אולי יש סיבה שמה שעלה לך ראשון זה "כתבה" מ-2014?
"יצא לא פעם נגד גזענות בקהל שלו" - אתה בעצמך לא מצאת פה משהו יותר רלוונטי מ-2014 כאמור.

את אצילי הוא שלח אחרי חודש של רעש סביב הפרשה הזו כי ראה שזה עושה רעש ולדעתי כי גם לא באמת העריך שזה יעלה לו ב-3 אליפויות. הפרשה התגלתה ביוני 2020, שחרר אותם באוגוסט. כזה גביר ערכי, למה הוא חיכה בכלל ככ הרבה זמן אז?

בקיצור אין ממש מה להתייחס לטענות שהעלית פה. זה רמה של פרופגנדה של צהל. הרבה קלישאות וסיסמאות להמונים שאוכלים בכיף.
לא נעים להגיד, אבל מיץ' גולדאהר נלחם לא פעם בגזענות בקהל של מכבי, לא פעם הגיעו לשם למחאות וריבים עם ההנהלה על מנויים שנשללו מאוהדים שלהם, מידיעה אישית של חברים בשער 11.

כדוגמת

תמונה
קובי
קיבל.ה  249 לייקים

Asafasraf כתב: 01 ספטמבר 2025, 18:51 שלל לאוהדים מנויים ותבע את חלקם.
אתה יכול להראות לי דוגמא אחת כזאת אצלנו?
יצא לא פעם נגד הגזענות של הקהל שלו.
אתה יכול להגיד לי מה עשו אצלנו בסוגיית שירי השואה?
לא חושב שיש הרבה בעלים שהיו מעיפים את שני הכוכבים של הקבוצה, כשהם בשיא שלהם ואחרי זכייה באליפות. זה היה יכול להפוך לרצף של מכבי סל.
הוא פיטר בעונה שעברה את סמנכ״ל הכספים שלהם בגלל פוסט גזעני.
תמשיך לעצום עיניים ולבקר אותו. בפועל, הוא בעלים פי מיליון יותר טוב מכל אלה שהיו אצלנו (ואני לא מדבר על הפן הכלכלי).

תמונה
יש לך משימה. אתגר.
חפש ומצא מקרה אחד שהצהובים תבעו אוהדים שלהם והמקרה הגיע לבית משפט. בהצלחה.
זה הגדולה שלהם לדבר הרבה, לדחוף את מה הם הולכים לעשות (אוי אוי אוי) בכל אמצעי התקשורת שלא דבר בכל דיון משפטי בביהמ"ש לכדורגל, לשכנע את כולם כולל אנשים כמוך שהם צדיקים גמורים ופועלים נגד האוהדים שלהם ואז לתת לזמן לעשות את שלו.
כולם שוכחים מזה ועוברים לנושא החם הבא ונשארים עם התחושה שהם צדיקי הדור.
טכנית לארז
קיבל.ה  2192 לייקים

זה לא שום גדולה שלהם, פשוט יש להם צבא וכל התקשורת ספורט פה שמסקרת כדורגל ישראלי היא לחלוטין כלי תעמולה שלהם.
זה לא שהם חכמים גדולים, פשוט כולם עובדים אצלם.
טכנית לארז
קיבל.ה  2192 לייקים

הזקן מבלומפילד כתב: 01 ספטמבר 2025, 21:17
טכנית לארז כתב: 01 ספטמבר 2025, 20:54 אולי יש סיבה שמה שעלה לך ראשון זה "כתבה" מ-2014?

לא נעים להגיד, אבל מיץ' גולדאהר נלחם לא פעם בגזענות בקהל של מכבי, לא פעם הגיעו לשם למחאות וריבים עם ההנהלה על מנויים שנשללו מאוהדים שלהם, מידיעה אישית של חברים בשער 11.

כדוגמת

תמונה
כן כן נלחם אין ספק. גם רואים בשטח כשהם בראש טבלת הגזענות ביציע.
אם הוא היה נלחם באמת, הוא היה אומר שכל עוד יש גזענות בכאלה כמויות אצלו הוא קם והולך. הוא לא עושה זה. אז פעם ב4 שנים מישהו מעז לשאול אותו על זה והוא אומר נו נו נו.
בפועל הוא לא עושה כלום. אני לא מאמין שיש שם אוהד אחד אפילו ששללו לו מנוי על גזענות. והתקשורת פה כמובן לא מדברת על זה אפילו.
קובי
קיבל.ה  249 לייקים

טכנית לארז כתב: 01 ספטמבר 2025, 22:21 כן כן נלחם אין ספק. גם רואים בשטח כשהם בראש טבלת הגזענות ביציע.
אם הוא היה נלחם באמת, הוא היה אומר שכל עוד יש גזענות בכאלה כמויות אצלו הוא קם והולך. הוא לא עושה זה. אז פעם ב4 שנים מישהו מעז לשאול אותו על זה והוא אומר נו נו נו.
בפועל הוא לא עושה כלום. אני לא מאמין שיש שם אוהד אחד אפילו ששללו לו מנוי על גזענות. והתקשורת פה כמובן לא מדברת על זה אפילו.
על זה נאמר דיבורים כמו חול ויש אוהדי הפועל שנופלים בפח הזה.
טכנית לארז
קיבל.ה  2192 לייקים

קובי כתב: 01 ספטמבר 2025, 22:25
טכנית לארז כתב: 01 ספטמבר 2025, 22:21 כן כן נלחם אין ספק. גם רואים בשטח כשהם בראש טבלת הגזענות ביציע.
גם רוב הישראלים באמת מאמינים שצהל צבא מוסרי.
פרופגנדה תחום מתפתח פה. אצלם זה ברמת טופ.
בכלל יש הרבה מאוד דמיון בינם לבין צהל כחלק מהכלליות שלהם אבל זה דיון אחר.
הזקן מבלומפילד
קיבל.ה  10 לייקים

טכנית לארז כתב: 01 ספטמבר 2025, 22:26
קובי כתב: 01 ספטמבר 2025, 22:25
גם רוב הישראלים באמת מאמינים שצהל צבא מוסרי.
פרופגנדה תחום מתפתח פה. אצלם זה ברמת טופ.
בכלל יש הרבה מאוד דמיון בינם לבין צהל כחלק מהכלליות שלהם אבל זה דיון אחר.
כפי שאמרתי, יש לי לצערי לא מעט חברים אוהדי מכבי והדברים שאתה אומר אינם נכונים, מידיעה אישית מכבי הרחיקה לא פעם אוהדים לתקופות ממושכות או אפילו לצמיתות אוהדים שעסקו בגזענות, המקרים האלה גרמו לא פעם מחאות בקהל שלהם.
מעבר לכך, גזענות או שירים דוחים יש בכל קבוצה, גם אצל בית"ר וחיפה, גם אצלנו לא חסר עם השירי שואה וכדומה, בסופו של דבר אי אפשר לשלוט על כמה מאות אוהדים שמחליטים לצעוק מה שבא להם, אתה לא מצפה באמת שבעלים של קבוצה יעזוב בגלל כמה מאות אוהדים שמהווים בסופו של דבר קומץ מהקהל הרחב, כמו שספרא לא יעזוב בגלל כמה פאנטים באולטרס הפועל שרק מנסים להזיק.

ולדוגמא:
תמונה
טכנית לארז
קיבל.ה  2192 לייקים

אז בעיני הידיעות האלה הן חרטה שהשופרות שלהם מפיצים.
המקרה מ-2021 שנתת פה יחסית היה מפורסם. זה איזה אוהד מוכר שלהם ש"הורחק" ואז אמרו שהוא גם חזר ליציעים.

בקיצור זה שה"תקשורת ספורט" פה מעבירה מסרים שלהם זה לא בהכרח אומר שזה אמת. בלשון המעטה.

למה הגביר של המדינה לא מודיע שהוא לא מוכן להיות בעלים של קבוצה שמככבת באירועים גזעניים ביציעים?
הוא מאוד ערכי לא?
לא נראה שכזה בוער לו. התקשורת גם היא כאמור משתיקה, ובטח לא נותנת לזה את המשקל והיחס של אותה גזענות אצל ביטר.
הזקן מבלומפילד
קיבל.ה  10 לייקים

טכנית לארז כתב: 01 ספטמבר 2025, 22:41 אז בעיני הידיעות האלה הן חרטה שהשופרות שלהם מפיצים.
המקרה מ-2021 שנתת פה יחסית היה מפורסם. זה איזה אוהד מוכר שלהם ש"הורחק" ואז אמרו שהוא גם חזר ליציעים.

בקיצור זה שה"תקשורת ספורט" פה מעבירה מסרים שלהם זה לא בהכרח אומר שזה אמת. בלשון המעטה.

למה הגביר של המדינה לא מודיע שהוא לא מוכן להיות בעלים של קבוצה שמככבת באירועים גזעניים ביציעים?
הוא מאוד ערכי לא?
לא נראה שכזה בוער לו.
אתה ביקשת לראות מקרה, ועכשיו אתה טוען שהכתבות מזוייפות.
שוב אין קשר בין הדברים למכבי, כמו לשאר הקבוצות הגדולות בארץ בדגש יותר על מכבי חיפה ובית"ר ירושלים יש מאות אלפי אוהדים בישראל, למכבי יש ממוצע של 20 אלף אוהדים במשחק בית בערך בדומה למכבי חיפה.

הוא לא באמת יכול "לחנך" 100-200 אוהדים בשער 11 שמהווים בערך 1% מכמות המנויים שלהם שמחליטים לצעוק "מוות לערבים" או "תנו לצה"ל לנצח"... בכל קבוצה זה קיים הקומץ הזה גם אצלנו.
אתה חושב שאם ספרא יגיד בהנחה ויש שירי שואה הוא עוזב את הפועל זה יפסיק מאותם אוהדים לשיר את זה? אני בספק.
אלון1
קיבל.ה  156 לייקים

זה רק אני לא מוצא את המדור ספורט בישראל היום באינטרנט?
טכנית לארז
קיבל.ה  2192 לייקים

אלון1 כתב: 01 ספטמבר 2025, 22:49 זה רק אני לא מוצא את המדור ספורט בישראל היום באינטרנט?
אל תדאג עדי רובינשטיין שוב טועה. גם סיפר ביוני שיוספי יחתום.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3194 לייקים

אלון1 כתב: 01 ספטמבר 2025, 22:49 זה רק אני לא מוצא את המדור ספורט בישראל היום באינטרנט?
http://israelhayom.co.il/sport
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3194 לייקים

הזקן מבלומפילד כתב: 01 ספטמבר 2025, 22:48
טכנית לארז כתב: 01 ספטמבר 2025, 22:41 אז בעיני הידיעות האלה הן חרטה שהשופרות שלהם מפיצים.

הוא מאוד ערכי לא?
לא נראה שכזה בוער לו.
שוב אין קשר בין הדברים למכבי, כמו לשאר הקבוצות הגדולות בארץ בדגש יותר על מכבי חיפה ובית"ר ירושלים יש מאות אלפי אוהדים בישראל, למכבי יש ממוצע של 20 אלף אוהדים במשחק בית בערך בדומה למכבי חיפה.

הוא לא באמת יכול "לחנך" 100-200 אוהדים בשער 11 שמהווים בערך 1% מכמות המנויים שלהם שמחליטים לצעוק "מוות לערבים" או "תנו לצה"ל לנצח"... בכל קבוצה זה קיים הקומץ הזה גם אצלנו.
אתה חושב שאם ספרא יגיד בהנחה ויש שירי שואה הוא עוזב את הפועל זה יפסיק מאותם אוהדים לשיר את זה? אני בספק.
אגב הוא גם פיטר את סמנכ"ל הכספים של הקבוצה עקב פוסט גזעני, וחיפוש קליל ביותר ברשת יראה לפחות כתבה אחת בה נשללו מנויים מאוהדי. לא שהודיעה, אלא ששללה.
אבל מה אנחנו מחפשים אצל מכבי, הגזענות והאלימות פושה גם אצלנו אולי יותר מכל קבוצה אחרת.
ואגב זה לא אני אומר, אותו הדבר נכתב כאן בפורום על ידי עשרות אוהדי הפועל בעשרות מקרים שונים. גם כאן חיפוש קל ימצא את זה.
אדום ותיק
קיבל.ה  850 לייקים

תקשורת הספורט התמכרה למיץ כמו שבעבר התמכרה לשחר.
גם אלונה זוכה לפירגון גדול מאד, ואברמוב בדרך.
הכסף משגע את כל העולם.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
טכנית לארז
קיבל.ה  2192 לייקים

הוא מאוד ערכי לא?
לא נראה שכזה בוער לו.

לא טענתי שהוא יכול לחנך, אני טוען שהוא לא עושה את המינימום אפילו. וזה הרבה יותר מ-100-200 אצלם. שומעים את קריאות "טועמה מחבל" שלהם ויתר הזבלייה יפה מאוד. נשמע כמו כמה אלפים.
ותאמין לי שברגע שהוא מאיים בעזיבה הכלומניקים האלה לא מוציאים את המילה "טועמה" מהפה לנצח.
וכן כמו שנתנו פה דוגמא, היה איזה רעש עם איזה סמנכל כספים שהתגזען על בש אז הוא רץ לפטר אותו. כי הכי קל לפטר מישהו בודד אחרי שיש קצת רעש בתקשורת וללקט את הליקוקים של פרימו והלהקה.
הקהל שלו הכי גזען בליגה יחד עם ביטר והוא לא עושה כלום נגד זה (עם כל הכתבות לכמה המצאות של איזה אוהד ששללו לו מנוי בכמה שנים אחרונות), והתקשורת בכוונה משתיקה גם את הגזענות שלהם וגם את הכלום שהוא עושה נגד זה.
העיקר שהוא נורא ערכי.
הזקן מבלומפילד
קיבל.ה  10 לייקים

טכנית לארז כתב: 02 ספטמבר 2025, 11:58

הוא מאוד ערכי לא?
לא נראה שכזה בוער לו.

לא טענתי שהוא יכול לחנך, אני טוען שהוא לא עושה את המינימום אפילו. וזה הרבה יותר מ-100-200 אצלם. שומעים את קריאות "טועמה מחבל" שלהם ויתר הזבלייה יפה מאוד. נשמע כמו כמה אלפים.
ותאמין לי שברגע שהוא מאיים בעזיבה הכלומניקים האלה לא מוציאים את המילה "טועמה" מהפה לנצח.
וכן כמו שנתנו פה דוגמא, היה איזה רעש עם איזה סמנכל כספים שהתגזען על בש אז הוא רץ לפטר אותו. כי הכי קל לפטר מישהו בודד אחרי שיש קצת רעש בתקשורת וללקט את הליקוקים של פרימו והלהקה.
הקהל שלו הכי גזען בליגה יחד עם ביטר והוא לא עושה כלום נגד זה (עם כל הכתבות לכמה המצאות של איזה אוהד ששללו לו מנוי בכמה שנים אחרונות), והתקשורת בכוונה משתיקה גם את הגזענות שלהם וגם את הכלום שהוא עושה נגד זה.
העיקר שהוא נורא ערכי.
שוב אתה אומר דברים לא נכונים, גם אם גולדאהר היה מאיים שעוזב זה לא היה מונע מאותם 200 אנשים מהפאנטיקס לשיר את זה, אגב לגבי השיר על הטועמה חלק גדול מהקהל שלהם מגנה את השורה הזו, במשחקים שלהם אפילו לא מעט אוהדים שורקים בוז בשורה הזו.

אפילו בפורום שלהם נפתח נושא על טועמה אחרי ה7.10 שהגיע הזמן להפסיק עם השירים נגדו, גם כי בפעולות שהוא עושה לטובת חיילי צהל וגם בכללי השיר הזה לא תורם בכלום, אתה מדבר מרגש ושנאה עיוורת למכבי בעוד אני מציין בפנייך כל פעם עובדה אחרת בפוסט הזה שאתה מתנער ממנה, הסיבה שאני יודע את זה, זה בגלל את כל השיח הזה שאני מנהל איתך ניהלתי עם חברים אוהדי מכבי בעבר והם בעצמם אמרו לי שהרבה אצלם נגד השירים האלו והראו לי כל מיני פוסטים ודיונים אצלם שהעלו את הסוגייה הזו.

אני אשאל אותך שאלה פשוטה, שירי שואה מבחינתי הם לא פחות נוראיים מהשירים של בית"ר ומכבי, לקרוא ליהודי נא*י רק בגלל שהוא לובש צבע אחר בחולצה זה גועל נפש ענק, לאחל ליהודי שואה רק בגלל שהוא ניצח אותך בדרבי זה דוחה ונוראי, אם מחר ספרא מודיע שאם מישהו בשער 5 שר את השירים האלה הוא עוזב את הפועל ומשאיר אותנו עם חובות, מה הסיכוי לדעתך באחוזים שאולטרס הפועל או יושבים אחרים בשער 5 לא שרים את זה? אותו דבר גולדאהר ומכבי.

עם כמה שקשה להודות גולדאהר בעלים מעולה עם מוסר ערכים גבוה בטח אל מול אחרים בביצה המקומית, גם עם מקרה אצילי ומיכה ששחר ובית"ר קיבלו בזרועות פתוחות ואצל מכבי הם עפו בלי בכלל לברר מה קרה, אני מבטיח לך שגם אם דבר כזה היה קורה אצלנו בהפועל אף אחד לא היה מעיף שני שחקנים שהביאו לך 2 אליפיות רצוף.
טכנית לארז
קיבל.ה  2192 לייקים

הזקן מבלומפילד כתב: 02 ספטמבר 2025, 12:59
טכנית לארז כתב: 02 ספטמבר 2025, 11:58

העיקר שהוא נורא ערכי.
שוב אתה אומר דברים לא נכונים, גם אם גולדאהר היה מאיים שעוזב זה לא היה מונע מאותם 200 אנשים מהפאנטיקס לשיר את זה, אגב לגבי השיר על הטועמה חלק גדול מהקהל שלהם מגנה את השורה הזו, במשחקים שלהם אפילו לא מעט אוהדים שורקים בוז בשורה הזו.

אפילו בפורום שלהם נפתח נושא על טועמה אחרי ה7.10 שהגיע הזמן להפסיק עם השירים נגדו, גם כי בפעולות שהוא עושה לטובת חיילי צהל וגם בכללי השיר הזה לא תורם בכלום, אתה מדבר מרגש ושנאה עיוורת למכבי בעוד אני מציין בפנייך כל פעם עובדה אחרת בפוסט הזה שאתה מתנער ממנה, הסיבה שאני יודע את זה, זה בגלל את כל השיח הזה שאני מנהל איתך ניהלתי עם חברים אוהדי מכבי בעבר והם בעצמם אמרו לי שהרבה אצלם נגד השירים האלו והראו לי כל מיני פוסטים ודיונים אצלם שהעלו את הסוגייה הזו.

אני אשאל אותך שאלה פשוטה, שירי שואה מבחינתי הם לא פחות נוראיים מהשירים של בית"ר ומכבי, לקרוא ליהודי נא*י רק בגלל שהוא לובש צבע אחר בחולצה זה גועל נפש ענק, לאחל ליהודי שואה רק בגלל שהוא ניצח אותך בדרבי זה דוחה ונוראי, אם מחר ספרא מודיע שאם מישהו בשער 5 שר את השירים האלה הוא עוזב את הפועל ומשאיר אותנו עם חובות, מה הסיכוי לדעתך באחוזים שאולטרס הפועל או יושבים אחרים בשער 5 לא שרים את זה? אותו דבר גולדאהר ומכבי.

עם כמה שקשה להודות גולדאהר בעלים מעולה עם מוסר ערכים גבוה בטח אל מול אחרים בביצה המקומית, גם עם מקרה אצילי ומיכה ששחר ובית"ר קיבלו בזרועות פתוחות ואצל מכבי הם עפו בלי בכלל לברר מה קרה, אני מבטיח לך שגם אם דבר כזה היה קורה אצלנו בהפועל אף אחד לא היה מעיף שני שחקנים שהביאו לך 2 אליפיות רצוף.
אז חלק גדול מהם מגנה שירים על טועמה, ושר שירים גזעניים אחרים. אני גם לא שומע שהם מפסיקים לקרוא לסלים "מחבל".
אני לא אומר שאין אוהדים שלהם שהם נגד גזענות, אבל הגזענות היא חלק בולט מאוד בקהל שלהם ולא סתם הם צמודים לביטר בכל מדדי הגזענות שמתפרסים.
אתה מביא את ספרא כהשוואה, אבל לספרא אין עדיין שום צבא וגם לא משהו שקרוב לזה שכל היום ילקק לו ויספר כמה הוא ערכי, נאור, אציל ומושלם.
כשיהיה לספרא צבא של רז אמירים וטוכמנים שילקקו לו בכל הזדמנות ("המחווה המרגשת של גולדהאר לפטאצ'י" וכאלה) דבר איתי על מה ספרא עושה עם "שירי שואה".

כשגולדהאר לא עושה כלום נגד הגזענות בקהל שלו כולם יושבים בשקט (תביאו לי עוד "כתבות" מ-2018), כשהוא מפטר איזה מישהו שכתב פוסט גזעני ההמון מהלל את הערכיות והנאורות. ודאי.
קובי
קיבל.ה  249 לייקים

אוהדי הפועל שמעריצים את גולדהאר ומועדון הצהובה. :bang:
אפשר לרדת יותר נמוך מזה?
שליחת תגובה