עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 351 לייקים
הכל יקום וייפול על מה שיגיע לכאן עד סוף החלון
אבל לדעתי כבר נעשו טעויות
בתחילת הקיץ יכלו להביא את סורו חינם, אמרו לא אנחנו רוצים שחקן יותר טוב, שילמו 300 אלף יורו על פלקאו..
רדפו כל הקיץ אחרי דיארה, לא הצליח, הביאו בחינם את סילבה, נשאלת השאלה אם הייתם מוכנים לשים 2 מיליון על דיארה, לא הייתם מוכנים לשים את אותו סכום על שחקן אחר בלבל שלו? למשל הברזילאי שמכבי עכשיו סגרו ב1.8 מיליון? איך מ2 מיליון יורו ירדנו ברמה לחינם?
חוסר במגן ימני משווע ותוקע לנו את ההתקפה
2 קשרי 6 במקום קרייב ו8 (דון ירים את הקבוצה הזאת ב3 רמות)
הסאגה עם בוסקילה שיכלו לסגור 20 דקות אחרי הפסיקה של הבורר
וזה רק על קצה המזלג
אני כן אופטימי ויש לי תחושה טובה לגבי העונה, אבל אי אפשר להתעלם מזה שנעשו ועדיין עושים כאן טעויות לא קטנות..
בתחילת הקיץ יכלו להביא את סורו חינם, אמרו לא אנחנו רוצים שחקן יותר טוב, שילמו 300 אלף יורו על פלקאו..
רדפו כל הקיץ אחרי דיארה, לא הצליח, הביאו בחינם את סילבה, נשאלת השאלה אם הייתם מוכנים לשים 2 מיליון על דיארה, לא הייתם מוכנים לשים את אותו סכום על שחקן אחר בלבל שלו? למשל הברזילאי שמכבי עכשיו סגרו ב1.8 מיליון? איך מ2 מיליון יורו ירדנו ברמה לחינם?
וזה רק על קצה המזלג
אני כן אופטימי ויש לי תחושה טובה לגבי העונה, אבל אי אפשר להתעלם מזה שנעשו ועדיין עושים כאן טעויות לא קטנות..
נערך לאחרונה על ידי בן לוז ב 31 אוגוסט 2025, 18:54, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- לוסיאנו
- קיבל.ה 106 לייקים
מי חשב שנביס את ריינה וקריית שמונה?
תפסיקו להיות פסימיים
תפסיקו להיות פסימיים
-
- קיבל.ה 166 לייקים
- לוסיאנו
- קיבל.ה 106 לייקים
- DJSavta
- קיבל.ה 367 לייקים
-
- קיבל.ה 166 לייקים
יגיע קשר 10 ומגן ימין עד סוף החלון.
לא יודע לאן תיכננו לשים את יוספי (הוא יכול לשחק גם כ8, בלי קשר שהוא לא היה קרוב לחתום ולא היה מומ כל כך)
-
- קיבל.ה 166 לייקים
מצד שני גם היה יכול להיות 6-6.
ממליץ לפתוח אשכול חדש שיקרא ״פאניקה למתקדמים״
-
- קיבל.ה 37 לייקים
איזה מןזר שהביאו כמעט קבוצה חדשה מ-0 עם 5 זרים והגנה שלא שיחקה לעולם אחד עם השני ואשכרה אחרי שני משחקים שלמים לוקח לקבוצה זמן להתחבר? הזיה
בפיפא זה ישר עובד. פרימור הביתה!
-
- קיבל.ה 520 לייקים
-
- קיבל.ה 166 לייקים
אין לי בעיה עם זה שהוא דורש מגן וקשר. ההזיה זה שהוא דורש לפטר את האחראים אם לא יגיעו מגן וקשר רציניים שישדרגו משמעותית את הקבוצה. זה לדעתי הזוי (כתבתי שהאשכול עצמו נהיה הזיה ולא הפוסט הזה ספציפית)קפבלנקה כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 19:06אדוני, מה הזייה במה שהוא כתב?
קשר 10 ומגן ימני *שמשדרגים את הקבוצה* זה מאסט בחלון הזה וזה גם מה שהובטח. אולי אתה הזייה?
-
- קיבל.ה 18 לייקים
זה לא שלא הייתי קונה 4-6 מתוך ק"ש שזה משחק לא קל וריינה שזה משחק חוץ מהקשים בליגה. בכל זאת, אני כן חושב שהבנייה הייתה ועדיין איטית.
ההבדל בין הפסד (שלא לומר תבוסה) לבין ניצחון מול בית"ר הוא ענק ויכול להרים או להפיל את כל פתיחת הליגה והמשך העונה. הלחץ מהקהל ומהתקשורת ישחק תפקיד גדול והמערכת צריכה להיות מוכנה לזה.
מקצועית - מאמין שברור לכולם שעד בית"ר אנחנו חייבים להנחית פה מגן ימני וקשר 10. המחמירים, הלחוצים ומה שביניהם אפילו יגידו גם חלוץ ועוד בוסקילה קטן לכנף שמאל.
מקווה שמישהו מהמקורבים כאן יוכל לתת איזו צפירת הרגעה בדמות משא ומתן מתקדם או ראשי תיבות.
ההבדל בין הפסד (שלא לומר תבוסה) לבין ניצחון מול בית"ר הוא ענק ויכול להרים או להפיל את כל פתיחת הליגה והמשך העונה. הלחץ מהקהל ומהתקשורת ישחק תפקיד גדול והמערכת צריכה להיות מוכנה לזה.
מקצועית - מאמין שברור לכולם שעד בית"ר אנחנו חייבים להנחית פה מגן ימני וקשר 10. המחמירים, הלחוצים ומה שביניהם אפילו יגידו גם חלוץ ועוד בוסקילה קטן לכנף שמאל.
מקווה שמישהו מהמקורבים כאן יוכל לתת איזו צפירת הרגעה בדמות משא ומתן מתקדם או ראשי תיבות.
אוהבים אותך כולם 

-
- קיבל.ה 520 לייקים
שמע, זה שאתה מקורב לא בהכרח אומר שאתה חייב להיות גם סנגור.אדוםאדום כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 19:11אין לי בעיה עם זה שהוא דורש מגן וקשר. ההזיה זה שהוא דורש לפטר את האחראים אם לא יגיעו מגן וקשר רציניים שישדרגו משמעותית את הקבוצה. זה לדעתי הזוי (כתבתי שהאשכול עצמו נהיה הזיה ולא הפוסט הזה ספציפית)
אם אחרי חלון כזה, שידעו כבר ממרץ שאנחנו עולים ליגה, אנחנו לא מצליחים להביא 7 זרים - זה אוזלת יד ומחדל מטורף. זה הרעיון של מה שהוא אמר ואני מסכים איתו. אתה מוזמן גם להודות במציאות ולהסכים, למרות שאתה מטריל פה עם "רמזים" על ימין ועל שמאל.
- DJSavta
- קיבל.ה 367 לייקים
לא פיטרתי אף אחד, נעשו כאן טעויות ומותר להציג את זהאסון למכבי כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 19:01איזה מןזר שהביאו כמעט קבוצה חדשה מ-0 עם 5 זרים והגנה שלא שיחקה לעולם אחד עם השני ואשכרה אחרי שני משחקים שלמים לוקח לקבוצה זמן להתחבר? הזיה
בפיפא זה ישר עובד. פרימור הביתה!
ואם היה 6 מ-6, היית חושב שהקבוצה טובה ואין בעיות והכל מדהים?
נערך לאחרונה על ידי DJSavta ב 31 אוגוסט 2025, 19:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 166 לייקים
אני מסכים שהחלון לא מתנהל מושלם ואף פעם לא אמרתי אחרת (איטי מדי ויש עוד נקודות לחזק ומקרה בוסקילה וכו)קפבלנקה כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 19:14שמע, זה שאתה מקורב לא בהכרח אומר שאתה חייב להיות גם סנגור.
אם אחרי חלון כזה, שידעו כבר ממרץ שאנחנו עולים ליגה, אנחנו לא מצליחים להביא 7 זרים - זה אוזלת יד ומחדל מטורף. זה הרעיון של מה שהוא אמר ואני מסכים איתו. אתה מוזמן גם להודות במציאות ולהסכים, למרות שאתה מטריל פה עם "רמזים" על ימין ועל שמאל.
אני חושב שקוטלים פה בקלות וחושבים שאנחנו בסימולציית מנג׳ר לפעמים ומפנטזים פה דברים שלא קשורים למציאות .
משתדל כמה שפחות להטריל. מתנצל אם מישהו נפגע מדבריי או משהו בסגנון. בסוף כולם רוצים שהקבוצה תצליח.
-
- קיבל.ה 2549 לייקים
יוספי זה חיזוק טוב לסגל, אופק ביטון ממש לא.
בלי קשר ליוספי צריך להביא עוד 2 זרים
בלי קשר ליוספי צריך להביא עוד 2 זרים
-
- קיבל.ה 242 לייקים
הזוי?אדוםאדום כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 19:11אין לי בעיה עם זה שהוא דורש מגן וקשר. ההזיה זה שהוא דורש לפטר את האחראים אם לא יגיעו מגן וקשר רציניים שישדרגו משמעותית את הקבוצה. זה לדעתי הזוי (כתבתי שהאשכול עצמו נהיה הזיה ולא הפוסט הזה ספציפית)
זה רכש חובה מינימום.
אתה במרחק של 2 פציעות מסגל ברמת מלחמה על הישארות בליגה.
- לוסיאנו
- קיבל.ה 106 לייקים
לגבי בוסקילה
לא הרימו ידיים, אלא להפך מעלים הילוך
לא הרימו ידיים, אלא להפך מעלים הילוך
- Shacham
- קיבל.ה 977 לייקים
יוספי זה שחקן שאם הוא זמין במחיר נורמלי חייב להביא. נדיר שיש ישראלים ברמה הזאת בשוק והוא אחלה גיבוי למקרה שהזר 10 שיגיע לא יהיה פגיעה (זו אפשרות סבירה גם אם ישכיבו עליו סכומים גבוהים).
פלקאו וקרייב ב6, אלקוקין ובנימין ב8, זר ויוספי ב10. ככה צריך להיראות הקישור שלנו השנה. ארי כהן, למקין ואל ים לא צריכים להיות בהפועל בשנה הקרובה.
פלקאו וקרייב ב6, אלקוקין ובנימין ב8, זר ויוספי ב10. ככה צריך להיראות הקישור שלנו השנה. ארי כהן, למקין ואל ים לא צריכים להיות בהפועל בשנה הקרובה.
נערך לאחרונה על ידי Shacham ב 31 אוגוסט 2025, 19:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
- DJSavta
- קיבל.ה 367 לייקים
כרגע יש 5, כביכול מתכוננים להגיע עוד 2, אז 7 סה״כ.
-
- קיבל.ה 163 לייקים
-
- קיבל.ה 2837 לייקים
לא יודע אם באליקווישה או שלא בא לי את באליקווישה הזה שלמכמבי לא הלך להחתים אותו ונראה שהוא רוצה להזרק פה בישראל.
אומנם טכני, שליטה טובה, קטן ותחבולן, אבל לא יודע אם הוא באזור של דיארה/דון. מה עכברי הכדורגל חושבים עליו?
אומנם טכני, שליטה טובה, קטן ותחבולן, אבל לא יודע אם הוא באזור של דיארה/דון. מה עכברי הכדורגל חושבים עליו?
- Gili
- קיבל.ה 466 לייקים
מוסטפא סלמי של בני יהודה שחקן.
אמנם יהיה שיטשואו בקהל, אבל לא הייתי בוכה אם היה חותם בתור זר שמיני.
אמנם יהיה שיטשואו בקהל, אבל לא הייתי בוכה אם היה חותם בתור זר שמיני.
-
- קיבל.ה 520 לייקים
איזה כיף המשחק מילים הזה שתפסת פה.
לי נראה שאם למכבי בא קווישה, אז גם אני באליקווישה.
-
- קיבל.ה 242 לייקים
-
- קיבל.ה 149 לייקים
לקחו 50 מיליון שקל ושרפו אותם על צ'יקו ,פלקאו ומחמיד עם קנצפלוסקי וארי כהן ומחמיד מחליפים. אין לי כוחות .
גם אם התקציב יהיה של ארסנל עדיין יהיו פה שחקני נוער שהןרידו אותנו ליגה עם זרים שהם מתחזים.
גם אם התקציב יהיה של ארסנל עדיין יהיו פה שחקני נוער שהןרידו אותנו ליגה עם זרים שהם מתחזים.
-
- קיבל.ה 149 לייקים
-
- קיבל.ה 55 לייקים
-
- קיבל.ה 1374 לייקים
בבקשה אל תצטטו הודעות של הדביל הזה.
כשמצטטים גם מי ששם אותו על נודניק נאלץ לראות את השטויות שהוא כותב
נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל ב 31 אוגוסט 2025, 22:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 351 לייקים
אל תשכח את יונתן כהן האיום
-
- קיבל.ה 133 לייקים
הגענו לגמר גביע טוטו ואנחנו עם 4 נק מ 6 בפתיחה
אנשים פה צריכים להרגע, מדברים על לפטר את ההנהלה חבורה של פסיכים .
אנשים פה צריכים להרגע, מדברים על לפטר את ההנהלה חבורה של פסיכים .
-
- קיבל.ה 1549 לייקים
בוא אני אגלה לך סוד:yoni143 כתב:לקחו 50 מיליון שקל ושרפו אותם על צ'יקו ,פלקאו ומחמיד עם קנצפלוסקי וארי כהן ומחמיד מחליפים. אין לי כוחות .
בדאבל של עונת 2000 היו לך גם ילדים שלא הוכיחו כלום (וולנרמן/ אפק/ אודי ובלילי). מאמן גאון הוציא כמעט מכולם 110%.
בעונת דאבל האחרונה היה לנו בסגל את פאקינג ויקטור מרעי ואת ורוצ׳ינה.
בשני המקרים התקציב היה גדול מאוד.
Sent from my iPhone using Tapatalk
סקרנת אותי לגבי מה קורה עם וולנרמן (כובש השער הראשון שראיתי במשחק של הפועל בלייב)Asafasraf כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 23:00בוא אני אגלה לך סוד:yoni143 כתב:לקחו 50 מיליון שקל ושרפו אותם על צ'יקו ,פלקאו ומחמיד עם קנצפלוסקי וארי כהן ומחמיד מחליפים. אין לי כוחות .
בדאבל של עונת 2000 היו לך גם ילדים שלא הוכיחו כלום (וולנרמן/ אפק/ אודי ובלילי). מאמן גאון הוציא כמעט מכולם 110%.
להלן הממצאים
https://www.instagram.com/reel/C2Y3XqbO ... JqN2U5cjZ2
-
- קיבל.ה 149 לייקים
באתי לקלל לך תחיים, אבל אני כבר הוזהרתי כמה פעמים על ידי מנהל פה, אז דיווחתי על ההודעה שלך. אל תקרא לי דביל. אם יש לך ביקורת על ההודעות שלי, בכייף אבל תדבר לעניין .אוגוסטוס היל כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 22:35 בבקשה אל תצטטו הודעות של הדביל הזה.
נערך לאחרונה על ידי yoni143 ב 01 ספטמבר 2025, 01:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 139 לייקים
-
- קיבל.ה 149 לייקים
א. היה מסביבם שחקנים זרים איכותיים רצ'וניצה ואונישנקו , וגם שחקנים בכירים מנבחרת ישראל שמעון גרשון שביט אלימלך. זה לא כמו היום שיש לך שחקן אחד בכיר טוריאל.Asafasraf כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 23:00בוא אני אגלה לך סוד:yoni143 כתב:לקחו 50 מיליון שקל ושרפו אותם על צ'יקו ,פלקאו ומחמיד עם קנצפלוסקי וארי כהן ומחמיד מחליפים. אין לי כוחות .
ב. בלילי, אפק, ואןדי כפיר, הם היו באמת מוכשרים ודור הזהב, מקנצפולסקי כבר 3 שנים אוכלים צינורות, וארי כהן שחקן שכל הקריירה היה בליגה לאומית, אין מה להןציא מהם כבר.
ג. כל אוהד פה בפורום היה מפיק מהתקציב בקיץ הזה שחקנים הרבה יותר טובים .
-
- קיבל.ה 277 לייקים
קצת פרופורציות, איפה אתה ואיפה מכבי ?
מי סופר אותך מי ימכור לך שחקנים כאלה ואיזה סוכן יקבור שחקן כזה אצלך ?
מכבי טופ 50-60 באירופה, שנה 10 רצוף שלב בתים שנה שנייה ברציפות באירופאית זה חלון ראווה לשחקנים כאלה
ומכבי באמת מכרו לאירופה בשנתיים 3 שחקנים בסכום של איזה 20 מיליון יורו ועוד כמה שחקנים נוספים יצאו מהם לאירופה
הקבוצה שמכרה להם את פטאצ'י ב 1.2 מיליון קיבלו עכשיו עוד איזה 2-3 מיליון אז קבוצות ( וסוכנים שמקבלים עמלות ) זורמים איתם.
אנחנו צריכים לעבוד קשה להגיע 4-5 פעמים לאירופה כדי לצבור ניקוד להשתחל לשלב בתים ומשם לבנות שם.
קשה מאוד לעשות קיצורי דרך בדבר הזה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 115 לייקים
המודגש נכון מאוד! בשביל מה עשו את זה? ולמה ברדה מאפשר את זה?בן לוז כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 18:52 הכל יקום וייפול על מה שיגיע לכאן עד סוף החלון
וזה רק על קצה המזלג
רינגו סטאר המלך
-
- קיבל.ה 163 לייקים
שורה תחתונה
היו שחקני ליגה טובים שיכלו להביא בפחות כסף ממה שהביאו.
בסוף אם יביאו עוד 2 זרים בפרופיל גבוה שישדרגו את הקבוצה אפשר לחיות עם זה.
אבל במידה ולא והזרים שיגיעו לא יהיו מספיק איכותיים מי שבנה את הסגל נכשל ואני מקווה שספרא ידאג שעונה הבאה מישהו אחר יקבל את ההחלטות האלה
היו שחקני ליגה טובים שיכלו להביא בפחות כסף ממה שהביאו.
בסוף אם יביאו עוד 2 זרים בפרופיל גבוה שישדרגו את הקבוצה אפשר לחיות עם זה.
אבל במידה ולא והזרים שיגיעו לא יהיו מספיק איכותיים מי שבנה את הסגל נכשל ואני מקווה שספרא ידאג שעונה הבאה מישהו אחר יקבל את ההחלטות האלה