אליניב ברדה
- רדפוקס
- קיבל.ה 5544 לייקים
הוא חייב להבין שהוא לא יכול לשחק בילד-אפ מהבלמים עם השחקנים שהוא הביא ויפה שעה אחת קודם.
-
- קיבל.ה 1051 לייקים
בדיוק. לא בושה לשנות שיטת משחק אם זה לא מתאים לקבוצה. זה הזמן לעשות את זה לפני שהעונה הולכת לאיבוד
-
- קיבל.ה 351 לייקים
אני בדיסונסס עליו
בגדול אני אוהב אותו וחושב שלא היה לנו מאמן ברמתו שנים אבל
מצד אחד מאוד מקובע עם פיבן בימין, רן בנימין בהרכב, 2 קשרי 6 שאחד מהם לא היה אמור להיות פה בכלל במקום לשחק פשוט עם 6, 8 ו10
ומצד שני מגיב טוב בחילופים, משדר אמונה ורבאק לשחקנים, חי אצ המשחק ותמיד רוצה לכבוש עד השנייה האחרונה
בגדול אני אוהב אותו וחושב שלא היה לנו מאמן ברמתו שנים אבל
מצד אחד מאוד מקובע עם פיבן בימין, רן בנימין בהרכב, 2 קשרי 6 שאחד מהם לא היה אמור להיות פה בכלל במקום לשחק פשוט עם 6, 8 ו10
ומצד שני מגיב טוב בחילופים, משדר אמונה ורבאק לשחקנים, חי אצ המשחק ותמיד רוצה לכבוש עד השנייה האחרונה
נערך לאחרונה על ידי בן לוז ב 30 אוגוסט 2025, 22:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
עשה חילופים מצוינים שהיינו בעשרה שחקנים. הקבוצה הייתה יותר קרובה למהפך מגול לזכות ריינה.
בנוסף נראה שוב שיש לנו כושר גופני עדיף.
חסר מגן ימין וקשר התקפי זה זועק לשמיים, נקווה שיגיעו בשבוע הקרוב
בנוסף נראה שוב שיש לנו כושר גופני עדיף.
חסר מגן ימין וקשר התקפי זה זועק לשמיים, נקווה שיגיעו בשבוע הקרוב
- רדפוקס
- קיבל.ה 5544 לייקים
-
- קיבל.ה 2550 לייקים
עשה אתמול חילופים טובים אבל קצת מאוחרים, סה"כ נראה שהוא בונה את הפועל שתכריע משחקים במחצית השניה.
הכניסה של למקין היתה מיותרת, אני מאד אוהב את הילד, אבל הוא עוד לא מתאים לרמה וללחץ שיש.
ליידנר היה צריך להיכנס מוקדם יותר.
אהבתי לראות שלמרות שהינו ב 10 שחקנים, הוא הימר קדימה והתקפה ולא הכניס חלוץ במקום חלוץ.
מה שכן, רגע לפני האדום, הוא התכוון להכניס את מחמיד ע"ח דאפה ולדעתי זאת היתה טעות
הכניסה של למקין היתה מיותרת, אני מאד אוהב את הילד, אבל הוא עוד לא מתאים לרמה וללחץ שיש.
ליידנר היה צריך להיכנס מוקדם יותר.
אהבתי לראות שלמרות שהינו ב 10 שחקנים, הוא הימר קדימה והתקפה ולא הכניס חלוץ במקום חלוץ.
מה שכן, רגע לפני האדום, הוא התכוון להכניס את מחמיד ע"ח דאפה ולדעתי זאת היתה טעות
- Shacham
- קיבל.ה 988 לייקים
איך אתה יודע שזה היה על חשבון דאפה?לירון האדום כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 12:18 מה שכן, רגע לפני האדום, הוא התכוון להכניס את מחמיד ע"ח דאפה ולדעתי זאת היתה טעות
הוא קצת אחרי האדום עשה חילוף ממש התקפי של מחמיד על צ'יקו, הגיוני שזה מה שהוא תיכנן גם לפני האדום.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5544 לייקים
אני גם ראיתי שדאפה הלך אליו וביקש לא להתחלף שמחמיד היה על הקו וממש ממש התעצבן ממה שברדה אמר לו. היה נראה שהוא רוצה להחליף אותו.Shacham כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 12:30איך אתה יודע שזה היה על חשבון דאפה?לירון האדום כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 12:18 מה שכן, רגע לפני האדום, הוא התכוון להכניס את מחמיד ע"ח דאפה ולדעתי זאת היתה טעות
הוא קצת אחרי האדום עשה חילוף ממש התקפי של מחמיד על צ'יקו, הגיוני שזה מה שהוא תיכנן גם לפני האדום.
-
- קיבל.ה 850 לייקים
מול ביתר ים הוא צריך לשחק עם יאזן כמגן וליידנר כשחקן אגף על הקו מולם יהיה אצילי.
ולהפסיק עם הבניה מאחור מיד מתחילת המשחק! ביתר קבוצה לוחצת טובה. ראינו איך הם אכלו ללא מלח את נתניה.
ולהפסיק עם הבניה מאחור מיד מתחילת המשחק! ביתר קבוצה לוחצת טובה. ראינו איך הם אכלו ללא מלח את נתניה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 2550 לייקים
כי קראו כבר לדאפה להגיע לקו, ברדה החליף איתו כמה מילים.Shacham כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 12:30איך אתה יודע שזה היה על חשבון דאפה?לירון האדום כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 12:18 מה שכן, רגע לפני האדום, הוא התכוון להכניס את מחמיד ע"ח דאפה ולדעתי זאת היתה טעות
ואז הלכו לואר והכל השתנה.
-
- קיבל.ה 1895 לייקים
זה גם מה שאני ראיתי מהיציעלירון האדום כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 13:24כי קראו כבר לדאפה להגיע לקו, ברדה החליף איתו כמה מילים.Shacham כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 12:30איך אתה יודע שזה היה על חשבון דאפה?לירון האדום כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 12:18 מה שכן, רגע לפני האדום, הוא התכוון להכניס את מחמיד ע"ח דאפה ולדעתי זאת היתה טעות
- Shacham
- קיבל.ה 988 לייקים
לא ראיתי מה היה שם עם דאפה, אבל כן ראיתי בחילוף שמחאמיד נכנס ברדה קרא ללמקין ודיבר איתו ובפועל לא הוא הוחלף אלא זה היה הוראות טקטיות (שיעבור להיות מגן ימני).לירון האדום כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 13:24כי קראו כבר לדאפה להגיע לקו, ברדה החליף איתו כמה מילים.Shacham כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 12:30איך אתה יודע שזה היה על חשבון דאפה?לירון האדום כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 12:18 מה שכן, רגע לפני האדום, הוא התכוון להכניס את מחמיד ע"ח דאפה ולדעתי זאת היתה טעות
-
- קיבל.ה 850 לייקים
יש כ 14 ימי חופש עד המשחק הבא שלנו. יש הזדמנות פז לברדה לערוך מחנה אימון של 3-4 ימים מרוכזים עם מרבית הסגל- רוב הסגל שלנו לא בנבחרות.
לתרגל בעיקר תיאומי הגנה ותבניות יציאה להתקפה. יש לנו 2-3 שחקנים שהצטרפו לאחרונה. ממש קלסי .
לתרגל בעיקר תיאומי הגנה ותבניות יציאה להתקפה. יש לנו 2-3 שחקנים שהצטרפו לאחרונה. ממש קלסי .
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!