dino כתב: ↑30 יולי 2025, 08:49
דרדל׳ה שפגע בשחקן ועוד פנדל. לא השערים שהייתי שם בקלטת.
אבל מצד שני מפתיע לטובה שגם ברמה יותר גבוהה, הוא נראה קליל ועושה דברים יפה עם הכדור ועדיין המעורבות הזו כמעט בכל דבר טוב שקורה בהתקפה.
אתה באמת מופתע?
להזכירך, גם לפני שירדנו ליגה הוא היה היחיד שעוד נתן תקווה ומאז עברו שנתיים. שחקן סופר מוכשר
אבל מצד שני מפתיע לטובה שגם ברמה יותר גבוהה, הוא נראה קליל ועושה דברים יפה עם הכדור ועדיין המעורבות הזו כמעט בכל דבר טוב שקורה בהתקפה.
אתה באמת מופתע?
להזכירך, גם לפני שירדנו ליגה הוא היה היחיד שעוד נתן תקווה ומאז עברו שנתיים. שחקן סופר מוכשר
הוא לא היה נהדר, היה אז בסדר עם אותו מהלך כל הזמן של לחתוך לאמצע ולשגר. הבעיטות אותן בעיטות, אבל היה נראה אז פחות מגוון מהיום מבחינת שאר המכלולים.
אתה באמת מופתע?
הוא לא היה נהדר, היה אז בסדר עם אותו מהלך כל הזמן של לחתוך לאמצע ולשגר. הבעיטות אותן בעיטות, אבל היה נראה אז פחות מגוון מהיום מבחינת שאר המכלולים.
חייב לנצל את המהירות שלו לתנועה ללא כדור,
ידוע לי שהוא אוהב כדור לרגל והוא גם לא רע באחד על אחד, אבל כמה מסוכן הוא ככה יש לו בעיטה נהדרת בנגיעה
איזה כיף שהוא נתן גול היום
מפתיע אותי
לא רואה הבדל משמעותי בין היכולת שלו מול הלאומית לליגת העל. חששתי שיהיו הבדלים. הוא מתפתח יפה.
אדם חמוד וביישן(בגלל זה ״התלונה״ על הראיון, פחד במה קצת)
גם חצי בולגרי(או בולגרי על מלא) אם המקורבים יכולים לאשר להכחיש או ללכת מפה.
dino כתב: ↑23 אוגוסט 2025, 22:57
מפתיע אותי
לא רואה הבדל משמעותי בין היכולת שלו מול הלאומית לליגת העל. חששתי שיהיו הבדלים. הוא מתפתח יפה.
אדם חמוד וביישן(בגלל זה ״התלונה״ על הראיון, פחד במה קצת)
גם חצי בולגרי(או בולגרי על מלא) אם המקורבים יכולים לאשר להכחיש או ללכת מפה.
מספיק "מקורב"?
עפר דגמי לעולם כתב: ↑31 ינואר 2024, 23:08
שמח שילד ששיחק אצלנו בנערים א' ובנוער ובבוגרים, ונמכר רק ב-180 אלך שקל לג'קי, מוצא את המקום להראות את הכישרון שלו.
זה חצי מנחם על זה שעד שיש שחקן בולגרי במכבי יפו, הוא עוזב אותה בגיל 19.
העיקר שיצליח.
אוהב אותו, את אחיו הגדול, ואת אביו החורג אני בכלל אוהב.
אגב, יש עוד כמה פנינים בעמודים הראשונים אבל לא בא לי כרגע להלבין פני אדומים ברבים
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
קפבלנקה כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 16:09
לפי אופיר סער הבית"רי, טוריאל לא מתאמן בצורה מסודרת כדי לנוח לקראת האימונים של חמישי ושישי, אם בכלל, כדי שהוא יוכל לשחק, כי אחרת הוא פצוע מדי.
עוד אחד מהדברים האלו שאני לעולם לא אבין. אם הוא פצוע תנו לו לנוח וזהו. אם הוא לא יכול להתאמן איך הוא יכול לשחק?
מתי בדיוק מצפים שהוא יחלים מהפציעה הזאת ןישחק 90 דקות, שהרי בנו את כל הקבוצה בהנחה שהוא מאייש עמדה.
קפבלנקה כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 16:09
לפי אופיר סער הבית"רי, טוריאל לא מתאמן בצורה מסודרת כדי לנוח לקראת האימונים של חמישי ושישי, אם בכלל, כדי שהוא יוכל לשחק, כי אחרת הוא פצוע מדי.
עוד אחד מהדברים האלו שאני לעולם לא אבין. אם הוא פצוע תנו לו לנוח וזהו. אם הוא לא יכול להתאמן איך הוא יכול לשחק?
מתי בדיוק מצפים שהוא יחלים מהפציעה הזאת ןישחק 90 דקות, שהרי בנו את כל הקבוצה בהנחה שהוא מאייש עמדה.
להבריא את טורי
הוא אמר בראיון אחרי המשחק שהוא כשיר ב100 אחוז.. מאיפה המידע שלו?
אולי אופיר הביטריסט מנסה לבאס.
מצד שני הוא הפך לשופר לייט שלנו בחודשיים שלושה האחרונים. פתאום התחיל לפרגן ולספר איזה אימפריה נהיה (מעניין באמת מה קרה שם).