עופר ינאי
-
- קיבל.ה 150 לייקים
מסכים עם מה שנכתב פה מעלי
יש פה אנשים שטופי שנאה לאולטראס שהם חד משמעית סוכני כאוס שיביאו לסוף לא טוב.
הפועל לא יכולה להתקיים לאורך זמן בלי החלק שמחרים את המשחקים ביד אליהו (ואני בכוונה לא רושם אולטראס כי חלק גדול מהם בכלל לא קשורים לאולטראס).
הם חלק בלתי נפרד מהקהילה ואם לא יהיה סוף לסיפור הזה שיאחד מחדש את כולם זה יהיה בלתי אפשרי להמשיך.
מי שחושב שהפועל זה מועדון שיכול לחיות רק מהצלחות מקצועיות , לבנות קהל חדש ולזרוק לפח חלק כזה משמעותי מהקהל סופו להתאכזב.
עכשיו הישועה לא תבוא מהאולטראס הם טיפסו על עץ גבוה מידי ומי שצריך להוריד אותם משם זה עופר, והוא יכול, לא חושב שהוא מבין איך אבל הוא יכול.
אני כבר מזמן הייתי מוריד אותם מהעץ.
אבל אם בא לו להמשיך תהתנגחות הזאת ולהמשיך להקשיב לכל מיני יועצי אחיטופל שיהיה בהצלחה.
סוף טוב לא יהיה לזה
יש פה אנשים שטופי שנאה לאולטראס שהם חד משמעית סוכני כאוס שיביאו לסוף לא טוב.
הפועל לא יכולה להתקיים לאורך זמן בלי החלק שמחרים את המשחקים ביד אליהו (ואני בכוונה לא רושם אולטראס כי חלק גדול מהם בכלל לא קשורים לאולטראס).
הם חלק בלתי נפרד מהקהילה ואם לא יהיה סוף לסיפור הזה שיאחד מחדש את כולם זה יהיה בלתי אפשרי להמשיך.
מי שחושב שהפועל זה מועדון שיכול לחיות רק מהצלחות מקצועיות , לבנות קהל חדש ולזרוק לפח חלק כזה משמעותי מהקהל סופו להתאכזב.
עכשיו הישועה לא תבוא מהאולטראס הם טיפסו על עץ גבוה מידי ומי שצריך להוריד אותם משם זה עופר, והוא יכול, לא חושב שהוא מבין איך אבל הוא יכול.
אני כבר מזמן הייתי מוריד אותם מהעץ.
אבל אם בא לו להמשיך תהתנגחות הזאת ולהמשיך להקשיב לכל מיני יועצי אחיטופל שיהיה בהצלחה.
סוף טוב לא יהיה לזה
-
- קיבל.ה 24 לייקים
ניסיון כמעט מוצלח להתחמק7even כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 07:34יוזר מס' #564(מי זה הפעם מחברי הועד המנהל לשעבר?) שנפתח כדי להתעלם מעובדות ולהיכנס אישית באנשים בפורום שדים שלא סוגדים לאולטראס.שלגיריס 2.0 כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 23:24סוכן כאוס יקר שלום,7even כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 21:57
בלי גרם של ציניות, אני רק שאלה - האם אתה מתכוון לדרוש או שאולי דרשת כבר מהצד השני לא להיות:
- אלים מילולית נגד עופר ואוהדי הפועל
- אלים פיסית נגד עופר ואוהדי הפועל
- מסית נגד עופר ואוהדי הפועל ברשתות
?
כל מה שנכתב כאן כמובן קרה וקורה. כלומר, אלו לא השערות או דעות, אלא עובדות מוצקות ומוכחות.
אז...האם דרשת מהם להפסיק לפני שבאת בדרישות לעופר?
לדעתי אתה גדול המסיתים בפורום שדים בשנה האחרונה (וכנראה שבכלל) ללא תחרות. גם בהודעה זו כתבת שקרים ובדיות שהצגת כ'עובדות מוצקות ומוכחות'.
למעשה, ההודעות שלך הפכו להיות אחת הסיבות שאני עוד מבקר כאן באופן תדיר
היתה כאן התייחסות לשפה והתערבות של האד.מין/ים
וואלה על כל השקרים שהפצת ו/או התבטאויות שלך (כלפי חברה הנהלה ואחרים)היה צריך כבר מזמן להעיף אותך על טיל
ולנושא עצמו ובהקשר האחרון:
כמו שכולם יודעים לעופר ינאי יש הרבה כסף
הוא יכול לקנות כמעט את הכול
חיפוש קצרצר של כל 31 הודעותיו מראה שום דבר מלבד הסתה כלפי חברי פורום שדים.
ארשה להתעלם כי גם בהודעה ה-32 אתה כנראה תבחר מלהתייחס עניינית לשאלות לגיטימיות ועובדות.
יום טוב![]()
אני לחלוטין לא יוזר אנונימי
חיפוש קצר בהודעות יגלה שכבר בראשונה
או בשניה כתבתי את שמי
ואין לי שום בעיה לכתוב שוב:
אני לי אור שלגי ואכן אני חבר הנהלה לשעבר
לא מתחבא ולא מסתתר
וגם בהודעה זו רשמת שקרים והמצאות
אתה תמשיך בדרכך
ואני אמשיך בדרכי להאיר אותם בקצת אמת
הנהלה זונה
-
- קיבל.ה 266 לייקים
שמע זאת ההזיה הכי גדולה שראיתי בחיים.7even כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 07:34יוזר מס' #564(מי זה הפעם מחברי הועד המנהל לשעבר?) שנפתח כדי להתעלם מעובדות ולהיכנס אישית באנשים בפורום שדים שלא סוגדים לאולטראס.שלגיריס 2.0 כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 23:24סוכן כאוס יקר שלום,7even כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 21:57
בלי גרם של ציניות, אני רק שאלה - האם אתה מתכוון לדרוש או שאולי דרשת כבר מהצד השני לא להיות:
- אלים מילולית נגד עופר ואוהדי הפועל
- אלים פיסית נגד עופר ואוהדי הפועל
- מסית נגד עופר ואוהדי הפועל ברשתות
?
כל מה שנכתב כאן כמובן קרה וקורה. כלומר, אלו לא השערות או דעות, אלא עובדות מוצקות ומוכחות.
אז...האם דרשת מהם להפסיק לפני שבאת בדרישות לעופר?
לדעתי אתה גדול המסיתים בפורום שדים בשנה האחרונה (וכנראה שבכלל) ללא תחרות. גם בהודעה זו כתבת שקרים ובדיות שהצגת כ'עובדות מוצקות ומוכחות'.
למעשה, ההודעות שלך הפכו להיות אחת הסיבות שאני עוד מבקר כאן באופן תדיר
היתה כאן התייחסות לשפה והתערבות של האד.מין/ים
וואלה על כל השקרים שהפצת ו/או התבטאויות שלך (כלפי חברה הנהלה ואחרים)היה צריך כבר מזמן להעיף אותך על טיל
ולנושא עצמו ובהקשר האחרון:
כמו שכולם יודעים לעופר ינאי יש הרבה כסף
הוא יכול לקנות כמעט את הכול
חיפוש קצרצר של כל 31 הודעותיו מראה שום דבר מלבד הסתה כלפי חברי פורום שדים.
ארשה להתעלם כי גם בהודעה ה-32 אתה כנראה תבחר מלהתייחס עניינית לשאלות לגיטימיות ועובדות.
יום טוב![]()
אתה, שהבטחת להתייחס עניינית, ואז כשגילית שחשפו את הגזלייטינג והדמגוגיה בהם אתה עושה שימוש מעז לדבר על התעלמות משאלות לגיטימיות?
שאלתי אותך שאלות ענייניות, ובחרת להתעלם ולשקר, ואתה מדבר על התעלמות?
ולא רק זה, אתה ממשיך בדמגוגיה.
מישהו ביקש ממך לסגוד לאולטראס? אתה אשכרה לא מסוגל לראות אף צבע חןץ משחור ולבן?
לדעתי עד שאתה לא משיב על השאלות שנשאלת, ומתנצל על השקרים שלך - לא אמורה להיות לך זכות להגיב בפורום.
אנא, תתייחס לשאלות ששאלתי אותך, כי אחרת אתה יוצא אפילו יותר צבוע ממה שהיית עד כה:
1. מדוע אתה מדבר אל אינדיבידואלים בלשון 'רבים'? האם זה בשביל לתחזק מצג של "אנחנו" מול "הם"?
2. מדוע השתמשת במושג "ערכים" אם אינך מבין את משמעותו?
3. מדוע הצגת באופן מניפולטיבי את האולטראס כמי שמניפים בגאווה דגלי פלסטין על אף שידוע לך שזה לא המצב?
4. באיזו זכות אתה מדבר בשם כלל אוהדי הפועל?
5. האם אתה שם לב לצביעות שלך? לאחר שאתה קורא למי שחושב אחרת ממך מי שאין לו שכל בקודקודו, ומתייחס לאוהדים בזלזול כ"ילדוני אולטראס", אתה מדבר על התנשאות?
6. האם אתה שם לב לצביעות שלך #2?
מאשים אחרים בחוסר מענה ענייני בעוד שאתה מתעלם בהפגנתיות משאלות ענייניות?
-
- קיבל.ה 249 לייקים
אותה הנהלת עמותה שהלינה שכר (מעשה פלילי) ?שלגיריס 2.0 כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 09:59 ניסיון כמעט מוצלח להתחמק
או בשניה כתבתי את שמי
לא מתחבא ולא מסתתר
אתה תמשיך בדרכך
-
- קיבל.ה 24 לייקים
למען האמת וככל שידוע לי לא (ועמדתי על כך לאורך הדרך)קובי כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 16:31אותה הנהלת עמותה שהלינה שכר (מעשה פלילי) ?שלגיריס 2.0 כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 09:59 ניסיון כמעט מוצלח להתחמק
או בשניה כתבתי את שמי
לא מתחבא ולא מסתתר
אתה תמשיך בדרכך
לאחר הבחירות היו שני תיקים פתוחים (או תביעות פתוחות)
שהתייחסו לתקופה שקדמה להנהלה שכיהנתי בה
(מי שרוצה מוזמן לבדוק את התקופה, הזמנים
ובמקביל גם מי כן היו חברי הנהלה אז, בין אם מטעם העמותה או גורמים אחרים) שנסגרו בפשרה לאחר כמה
חודשים בזה אחר זה, אין לי תיעוד מדויק אבל אם תתעקש
אני אחפש.
ככל שידוע לי ועד לבחירות בהן נבחרה הנהלה אחרת וחברותי בה הסתיימה, לא הוגשו תלונות או תביעות נוספות.
יתכן ויש נושא של הפרשות לביטוח הלאומי בגין תקופה שלא נוכו והצטברו לאחר שההעסקה של מאן דהוא הסתיימה, מכיון שזה גם תחת הרחבה של 'הלנת שכר' יכול להיות שזה קרה
אבל אין לי מידע על זה הגם שלא עסקתי בכך החל מאוקטובר 22'.
אם יש לך מידע קונקרטי תשתף כאן או בפרטי ותקבל מענה
הנהלה זונה
- its-sick
- קיבל.ה 1404 לייקים
ברוכי (ערוץ 13) אמר שבמצעד הטרלול היומי (בערך 19:45) גם תככב המגלומניות של עופר ינאי, שאמר משהו על הקשר בין מסע הרכש להפועל והמאמץ לשחרור החטופים.
נראה מה יהיה.
נראה מה יהיה.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
- its-sick
- קיבל.ה 1404 לייקים
עופר אמר שמסע הרכש של הפועל סל הוא בשביל לשחרר את החטופים.
די מטומטם בכל צורה שמסתכלים על זה.
די מטומטם בכל צורה שמסתכלים על זה.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
- מילפורד
- קיבל.ה 2685 לייקים
איפה? מתי? למי?
מרגיש לי שמישהו הוציא פה משהו מהקשרו
- its-sick
- קיבל.ה 1404 לייקים
لا إله
لا إله
- גביזון
- קיבל.ה 3443 לייקים
לא יודע מה ברוכי אמר, אתמול באימון המצולם עופר אמר שהוא וגיל רענן משקיעים הרבה כסף ברכש כי זו הדרך שלהם לתרום בשנתיים קשות מאד למדינה ותקופה של חטופים ומלחמה.מילפורד כתב:איפה? מתי? למי?
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 266 לייקים
לא לגמרי. הציטוט המדוייק היה:
"מה הסיבה שאנחנו בשנה הזאת השקענו מה שהשקענו? זו הדרך שלנו, אתה יודע, זו הדרך שלנו להחזיר את החטופים."
- גביזון
- קיבל.ה 3443 לייקים
הציטוט הזה הובא כחלק מהדברים שהוא אמר שהבאתי ובקונטקסט הזהקירקגור כתב:לא לגמרי. הציטוט המדוייק היה:
"מה הסיבה שאנחנו בשנה הזאת השקענו מה שהשקענו? זו הדרך שלנו, אתה יודע, זו הדרך שלנו להחזיר את החטופים."
- מילפורד
- קיבל.ה 2685 לייקים
וההמשך של המשפט: "אנחנו לא ראשי ממשלה , לא רמטכ"לים , בחלקת האלוהים הקטנה שלנו זה מה שאנחנו יכולים לעשות".
מה היתה הכוונה פה די ברור...
כששאלתי אתמול על מה ימצאו להתלונן , זאת היתה הכוונה שלי , על כל פיפס מנתחים בציציות.
הבן אדם ניסה להגיד שהמוטיבציה שלהם להשקיע דוקא עכשיו היא לאור המצב , החטופים והכל.
זה לא שהוא ניסה להגיד שזה שהוא השקיע כסף בהפועל זה מה שיחזיר את החטופים.
עכשיו בואו ננפח את זה...
כששאלתי אתמול על מה ימצאו להתלונן , זאת היתה הכוונה שלי , על כל פיפס מנתחים בציציות.
הבן אדם ניסה להגיד שהמוטיבציה שלהם להשקיע דוקא עכשיו היא לאור המצב , החטופים והכל.
עכשיו בואו ננפח את זה...
- its-sick
- קיבל.ה 1404 לייקים
מ ט ו מ ט ם
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 266 לייקים
לא צריך לנתח בציציות. צריך טיפה של מחשבה ביקורתית והגינות בסיסית.מילפורד כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 20:22 וההמשך של המשפט: "אנחנו לא ראשי ממשלה , לא רמטכ"לים , בחלקת האלוהים הקטנה שלנו זה מה שאנחנו יכולים לעשות".
עכשיו בואו ננפח את זה...
אם המטרה של ההשקעה הכספית היא החזרת החטופים - יש דרכים יותר יעילות לעשות את זה. למשל: תרומה בסכומים האלה למטה משפחות החטופים?
למשל: מימון קמפיין עולמי להעלאת המודעות?
בוא לא ניתמם. אין שום קשר בין הדברים.
- its-sick
- קיבל.ה 1404 לייקים
או בקטנה, לתמוך ביום השביתה כשהקבוצה ממילא לא פעילה
لا إله
لا إله
- מילפורד
- קיבל.ה 2685 לייקים
אבל זה ברור שהוא לא התכוון להגיד שההשקעה שלהם נועדה להחזיר את החטופים.
נו באמת
נו באמת
- גביזון
- קיבל.ה 3443 לייקים
הוא הוציא מליון שקל ודאג אחד אחד למשפחות נרצחים אדומות, כולל טיסות, מלונות,התנצחות, שיחות אישיות, כרטיסים למשחקים ומחוות נוספות.קירקגור כתב:לא צריך לנתח בציציות. צריך טיפה של מחשבה ביקורתית והגינות בסיסית.מילפורד כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 20:22 וההמשך של המשפט: "אנחנו לא ראשי ממשלה , לא רמטכ"לים , בחלקת האלוהים הקטנה שלנו זה מה שאנחנו יכולים לעשות".
עכשיו בואו ננפח את זה...
אם המטרה של ההשקעה הכספית היא החזרת החטופים - יש דרכים יותר יעילות לעשות את זה. למשל: תרומה בסכומים האלה למטה משפחות החטופים?
למשל: מימון קמפיין עולמי להעלאת המודעות?
בוא לא ניתמם. אין שום קשר בין הדברים.
זה יכל להיות אייטם טלוזיוני יותר מרגש, איכותי וארוך מאשר זה, כולל ראיונות המשפחות.
-
- קיבל.ה 266 לייקים
- its-sick
- קיבל.ה 1404 לייקים
כמו שברור שהתנ"ך לא התכוון להגיד שהעולם נוצר בשבעה ימים או שהיו אדם וחווה.
כשאתה לא מתכוון להגיד משהו, אז פשוט אל תגיד אותו ואז לא יצחקו עליך.
להגיד בלי להתכוון זה מ ט ו מ ט ם.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 444 לייקים
- its-sick
- קיבל.ה 1404 לייקים
כשעופר ינאי עושה בושות הוא מבייש את כל הפועל, וזה כולל אותי ואותך.
אני מרגיש כמו בבון הר בתקופת גאידמק...
אני מרגיש כמו בבון הר בתקופת גאידמק...
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 266 לייקים
אין לי שום דבר נגד עופר ינאי כאדם, ואני מעריך אותו על הרבה דברים.
גילוי נאות: אפילו קבעתי איתו פגישה.
אני גם לא חושב שיש לו מוטיבציה לעשות רע למישהו, ולא חושב שהוא אדם רע.
אני פשוט לא חושב שהוא מתאים לאופי של המועדון והקהל, למורשת ההיסטורית, ולערכים בשמם קם המועדון הזה. אני גם אחוש הקלה אם הוא יהיה הפנים של הימין הישראלי, כי הוא לא אדם רע לדעתי.
בנוסף, אני לא אוהב התפתלויות. לא אוהב אוטומטיות, וקשה לי לראות אנשים שמנסים להסביר כל אמירה בעייתית של בעלים/פוליטיקאי/עיתונאי במקום להגיר בפשטות את האמת - שאין קשר בין הדברים.
-
- קיבל.ה 444 לייקים
אני מתבייש מהאוהדים שיוצאים נגדו ונגד המועדון ללא סוף שמחפשים אותו בכל פינה שכותבים נגדו בכל מקום וזה במקום להודות למי שבוחר לשים מכיסו עשרות מליונים על המועדון שהם ואני אוהדים
כל אחד וממה שהוא מבויש
- teknoboy
- קיבל.ה 1924 לייקים
אי אפשר גם לשמוח על מה שהוא נותן למועדון ולהודות לו על זה וגם לשים לב כשהוא מדבר שטויות ולהכיר בזה?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 444 לייקים
אתה מבין שלא עומדים בתור מיליארדים שיבואו להשקיע בקבוצה ואתה תעמוד ותברור אותם אוו תעשה להם מבחנים מי מתאים ל"אופי של המועדון"קירקגור כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:00אין לי שום דבר נגד עופר ינאי כאדם, ואני מעריך אותו על הרבה דברים.
אני פשוט לא חושב שהוא מתאים לאופי של המועדון והקהל, למורשת ההיסטורית, ולערכים בשמם קם המועדון הזה. אני גם אחוש הקלה אם הוא יהיה הפנים של הימין הישראלי, כי הוא לא אדם רע לדעתי.
בנוסף, אני לא אוהב התפתלויות. לא אוהב אוטומטיות, וקשה לי לראות אנשים שמנסים להסביר כל אמירה בעייתית של בעלים/פוליטיקאי/עיתונאי במקום להגיר בפשטות את האמת - שאין קשר בין הדברים.
-
- קיבל.ה 444 לייקים
-
- קיבל.ה 266 לייקים
לא עומדים בתור זה נכון, אבל גם לא חסרים אנשים עשירים שרוצים להשקיע במועדוני ספורט, בעיקר כאלה עם קהל אוהדים מאוד גדול.Adom_Adom כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:06אתה מבין שלא עומדים בתור מיליארדים שיבואו להשקיע בקבוצה ואתה תעמוד ותברור אותם אוו תעשה להם מבחנים מי מתאים ל"אופי של המועדון"קירקגור כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:00אין לי שום דבר נגד עופר ינאי כאדם, ואני מעריך אותו על הרבה דברים.
אני לא חושב שהבעלים צריך להיות סוציאליסט שגדל בשער 5. אני כן חושב שיש ערכים מסויימים שהם ההצדקה של קיום המועדון הזה. יש סיבה שהוא הוקם. הוא התיימר לייצג משהו שחורג מהצלחה מקצועית. ואם יש מי שהערכים האלו ממש לא מדברים אליו (לא דווקא ינאי) ומה שחשוב לו זאת רק ההצלחה המקצועית, יש מספיק מועדונים כאלה בעולם ובארץ.
- מילפורד
- קיבל.ה 2685 לייקים
- its-sick
- קיבל.ה 1404 לייקים
אני לא מחפש. אני בכלל לא רוצה שהוא ייצא מטומטם, הוא עושה את זה לגמרי לבדו
תתפלא, אבל אני לא ערכתי היום את פינת ה ט ר ל ו ל
תתפלא, אבל אני לא ערכתי היום את פינת ה ט ר ל ו ל
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 266 לייקים
-
- קיבל.ה 444 לייקים
עזוב,קירקגור כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:18לא עומדים בתור זה נכון, אבל גם לא חסרים אנשים עשירים שרוצים להשקיע במועדוני ספורט, בעיקר כאלה עם קהל אוהדים מאוד גדול.Adom_Adom כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:06אתה מבין שלא עומדים בתור מיליארדים שיבואו להשקיע בקבוצה ואתה תעמוד ותברור אותם אוו תעשה להם מבחנים מי מתאים ל"אופי של המועדון"קירקגור כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:00
אני לא חושב שהבעלים צריך להיות סוציאליסט שגדל בשער 5. אני כן חושב שיש ערכים מסויימים שהם ההצדקה של קיום המועדון הזה. יש סיבה שהוא הוקם. הוא התיימר לייצג משהו שחורג מהצלחה מקצועית. ואם יש מי שהערכים האלו ממש לא מדברים אליו (לא דווקא ינאי) ומה שחשוב לו זאת רק ההצלחה המקצועית, יש מספיק מועדונים כאלה בעולם ובארץ.
אני אומר לך לברור בעלים
בוא תעמוד בכניסה לבלומפילד ויד אליהו תברור אוהדים, תעשה סלקציה, תחליט מי מתאים לערכים ומי לא, מי אוהד אמיתי ומי יכול ללכת לחפש קבוצה אחרת לאהוד
-
- קיבל.ה 266 לייקים
לא תודה. אני לא חושב שכל אוהד חייב להאמין בכל הערכים. כן חושב שיש ערכים.Adom_Adom כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:22עזוב,קירקגור כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:18לא עומדים בתור זה נכון, אבל גם לא חסרים אנשים עשירים שרוצים להשקיע במועדוני ספורט, בעיקר כאלה עם קהל אוהדים מאוד גדול.
אני אומר לך לברור בעלים
בוא תעמוד בכניסה לבלומפילד ויד אליהו תברור אוהדים, תעשה סלקציה, תחליט מי מתאים לערכים ומי לא, מי אוהד אמיתי ומי יכול ללכת לחפש קבוצה אחרת לאהוד
משום מה אצלך זה שחור או לבן.
זה לא או שכל אוהד חייב לדעת את האינטרנציונאל ולצטט מהקפיטל או שאין בכלל ערכים ואין שום סיבה לקיום המועדון.
-
- קיבל.ה 722 לייקים
לא באים ליד אליהוAdom_Adom כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:22עזוב,קירקגור כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:18לא עומדים בתור זה נכון, אבל גם לא חסרים אנשים עשירים שרוצים להשקיע במועדוני ספורט, בעיקר כאלה עם קהל אוהדים מאוד גדול.
אני אומר לך לברור בעלים
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1881 לייקים
אתה מתכוון לעשירים כמו כבירי וטביב?קירקגור כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:18לא עומדים בתור זה נכון, אבל גם לא חסרים אנשים עשירים שרוצים להשקיע במועדוני ספורט, בעיקר כאלה עם קהל אוהדים מאוד גדול.Adom_Adom כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:06אתה מבין שלא עומדים בתור מיליארדים שיבואו להשקיע בקבוצה ואתה תעמוד ותברור אותם אוו תעשה להם מבחנים מי מתאים ל"אופי של המועדון"קירקגור כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:00
אולי לאלו שגדלו על ערכי הפועל כמו הניסנובים?
שאול, היו לו ערכים מתאימים?
כשגוזינסקי עזב, שמחת כי לא היו לו ערכים או התעצבת כי קבלנו בחזרה את שאול?
-
- קיבל.ה 1881 לייקים
אתה לא באהאדום הצורר כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:33לא באים ליד אליהוAdom_Adom כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:22עזוב,קירקגור כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:18
לא עומדים בתור זה נכון, אבל גם לא חסרים אנשים עשירים שרוצים להשקיע במועדוני ספורט, בעיקר כאלה עם קהל אוהדים מאוד גדול.
אני אומר לך לברור בעלים
-
- קיבל.ה 722 לייקים
נכון, ולכן לצערי אני יכול לברור רק בבלומפילד.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1881 לייקים
אז אתה זה שאישרת את רמון, כבירי והניסנובים?
-
- קיבל.ה 266 לייקים
הבעיה שלי היא לא עם הערכים של הבעלים כאינדיבידואלים, אלא על המידה בה הערכים האלו משנים את פני המועדון.בני12 כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 22:30אתה מתכוון לעשירים כמו כבירי וטביב?קירקגור כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:18לא עומדים בתור זה נכון, אבל גם לא חסרים אנשים עשירים שרוצים להשקיע במועדוני ספורט, בעיקר כאלה עם קהל אוהדים מאוד גדול.
טביב היה אדם לא ישר, וגם כבירי להתרשמותי לא.
עם הניסנובים לא הייתה לי בעיה ערכית.
אם אתה מנסה להוכיח שלמעשה אני לא חושב שרוב האנשים צריכים להיות הבעלים של הפועל - אני בהחלט חושב ככה. אני חושב שבעלים של הפועל צריך לעמוד בשלושה דברים:
1. הגינות ויושרה
2. יכולת כלכלית
3. התאמה להיסטוריה ולערכים של המועדון
אני מניח שגם ספרא הוא לא סוציאליסט, וגם המינצברגים לא, וזה בסדר. אנחנו לא בשנות ה30 של המאה ה20. בעייני זה גם דבר יפה שמגיעים קהלים חדשים. אני בעד שינוי, נגד מחיקה. בעד ללכת קדימה, נגד לרוץ ספרינט באמוק.
-
- קיבל.ה 1881 לייקים
היחיד שעמד בשלושת הקריטריונים הללו היה אבי זיידנברג.קירקגור כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 23:12הבעיה שלי היא לא עם הערכים של הבעלים כאינדיבידואלים, אלא על המידה בה הערכים האלו משנים את פני המועדון.בני12 כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 22:30אתה מתכוון לעשירים כמו כבירי וטביב?קירקגור כתב: ↑26 אוגוסט 2025, 21:18
לא עומדים בתור זה נכון, אבל גם לא חסרים אנשים עשירים שרוצים להשקיע במועדוני ספורט, בעיקר כאלה עם קהל אוהדים מאוד גדול.
טביב היה אדם לא ישר, וגם כבירי להתרשמותי לא.
עם הניסנובים לא הייתה לי בעיה ערכית.
אם אתה מנסה להוכיח שלמעשה אני לא חושב שרוב האנשים צריכים להיות הבעלים של הפועל - אני בהחלט חושב ככה. אני חושב שבעלים של הפועל צריך לעמוד בשלושה דברים:
1. הגינות ויושרה
2. יכולת כלכלית
3. התאמה להיסטוריה ולערכים של המועדון
אני מניח שגם ספרא הוא לא סוציאליסט, וגם המינצברגים לא, וזה בסדר. אנחנו לא בשנות ה30 של המאה ה20. בעייני זה גם דבר יפה שמגיעים קהלים חדשים. אני בעד שינוי, נגד מחיקה. בעד ללכת קדימה, נגד לרוץ ספרינט באמוק.
הבעיה שליכולת הכלכלית שלו היתה תקרת זכוכית מאד ברורה