ניר תרכיזNiro כתב:אחלה ניר צדוק, אוהד הפועל מסור, משתמש בפורום שדים לשעבר ואחד הכותבים הטובים בארץ, לא רק בספורט.
ממליץ בחום על הספר שלו יאללה יאללה, ספר חובה לכל אוהד הפועל.
תקשורת ספורט
-
- קיבל.ה 2062 לייקים
-
- קיבל.ה 550 לייקים
רק אצלנו נמצאים הצדיקים המתייפייפים הכי גדולים ביקום. לעולם לא תראו דבר כזה אצל קבוצות אחרות.
תמצית השמאלעד המ!!ת הפועל כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 15:14 רק אצלנו נמצאים הצדיקים המתייפייפים הכי גדולים ביקום. לעולם לא תראו דבר כזה אצל קבוצות אחרות.
-
- קיבל.ה 1044 לייקים
אם נשים בצד את כל המכביסטים שערוץ הספורט העלובים הביאו, יש מקום גם להחמיא לאיווניר על פרשנות מצוינת ואובייקטיבית (בטח ביחס למכביסט) אתמול
-
- קיבל.ה 550 לייקים
טב״ח הדביל הזה כל כך רוצה להיות שנוא ע״י אוהדי הפועל. הוא מת לקבל רבע מהשנאה שלנו לזהבי כדי להרגיש רלוונטי. בן אדם פתטי. נתנו לו אחלה סולם לרדת מהעץ והוא בחר להמשיך להיות בן אדם קטן.
אני משער שה״פרשן״ הדביל שיבוא אחריו יהיה איזה יהונתן כהן. עוד לקקן מסריח שאף אחד לא יזכור.
אני משער שה״פרשן״ הדביל שיבוא אחריו יהיה איזה יהונתן כהן. עוד לקקן מסריח שאף אחד לא יזכור.
-
- קיבל.ה 157 לייקים
כולם פה מדברים על טב״ח אבל התרופה הכי טובה לכל הדברנים הגדולים זה לנצח. שנמשיך בדרך שלנו ועם הזמן הוא ילמד לסתום את הפה, בסוף הוא פוגע באמינות של עצמו והוא גם מעניין לי, ורוצה לקוות שלהרבה האוהדים, את התחת
-
- קיבל.ה 2182 לייקים
נו אז בתום היום שאחרי שערוריית הענק, האם יש עדיין סבתא בישראל, פועל בניין סיני או משגיח כשרות שעדיין לא שמע שהפועל קיבלה אמש פנדל שלא היה?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 47 לייקים
טב''ח כמעט איבד את זה שבפאנל הכתירו את דאפאאה כחלוץ הטוב בישראל אחרי משחק אחד בלבד.
דקה אחר כך אותו טב''ח: הפועל תסיים מקום 9. כאמור אחרי משחק אחד.
מדובר בעילוי.
מדובר בעילוי.
-
- קיבל.ה 1547 לייקים
ואחד היחידים שאמר שמדובר בפנדל 100% הוא גילי ורמוט בתוכנית ב-103.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2182 לייקים
נשמע שהוא בא לפרשן נטו בשביל להגיד "הפועל זונה" וזהו בערך. איזה דפר כושל זה.Jackie treehorn כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 21:01 טב''ח כמעט איבד את זה שבפאנל הכתירו את דאפאאה כחלוץ הטוב בישראל אחרי משחק אחד בלבד.
מדובר בעילוי.
ברקנטי זה מספיק טוב. למרות שתמיד יש לאן להשתפר אם תבוא מחאת "אחים לסמל" של "סטופ 5". בטח ריקן בכוננות פאנל.
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
כשטב"ח לא מאבד את זה הוא ראובן עובד.Jackie treehorn כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 21:01 טב''ח כמעט איבד את זה שבפאנל הכתירו את דאפאאה כחלוץ הטוב בישראל אחרי משחק אחד בלבד.
מדובר בעילוי.
כשהוא מאבד את זה הוא טב"ח.
יחד, רק יחד! 

מה אתה מבלבל תמוח? נשבר פה מהכמות של האנשים שחושבים שכל מי שיש לו דעה אובייקטיבית הוא לא אוהד הפועל או מכביסטRed Wolf כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 10:27 מישהו יודע איזה קבוצה ניר צדוק אוהד?
כי את הפועל זה בטוח לא...
https://www.ynet.co.il/sport/article/b125njpygl
ערוץ 5 כבר איבדו את זה
קודם ג'ימי טורק פרשן אבל אח"כ טב"ח בפאנל כלשהו זה כבר זלזול באינטילגנציה
קודם ג'ימי טורק פרשן אבל אח"כ טב"ח בפאנל כלשהו זה כבר זלזול באינטילגנציה
- רווי
- קיבל.ה 819 לייקים
אני מת על ניר צדוק, אחד מהעיתונאי ספורט הטובים שיש. אבל אני חושב שיש לו נטייה להחמיר בכל מה שקשור להפועל ולפעמים זה מרגיש שזה רק בשם "האובייקיטביות" וזה חבל.tormenta כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 23:13מה אתה מבלבל תמוח? נשבר פה מהכמות של האנשים שחושבים שכל מי שיש לו דעה אובייקטיבית הוא לא אוהד הפועל או מכביסטRed Wolf כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 10:27 מישהו יודע איזה קבוצה ניר צדוק אוהד?
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 2182 לייקים
עזוב להחמיר עם הפועל, זה בסדר וזה גם לרוב כנראה מוצדק מאז 2013.
ההאדרה הזאת של כל דבר שקשור במכביל'ה, לא יודע בשם מה זה נעשה אבל התוצאה היא שהוא בעיני לחלוטין חלק ממערך השופרות שלהם בפועל. לא טוכי או רז אמיר, אבל חתיכה בפאזל. בין אם במכוון ובין אם לא.
ההאדרה הזאת של כל דבר שקשור במכביל'ה, לא יודע בשם מה זה נעשה אבל התוצאה היא שהוא בעיני לחלוטין חלק ממערך השופרות שלהם בפועל. לא טוכי או רז אמיר, אבל חתיכה בפאזל. בין אם במכוון ובין אם לא.
-
- קיבל.ה 1198 לייקים
סתם צדקן טמבל חובב פרסום. יש לו גם את התכונה הלוזרית הזאת שאני הכי שונא באוהדי הפועלרווי כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 07:50אני מת על ניר צדוק, אחד מהעיתונאי ספורט הטובים שיש. אבל אני חושב שיש לו נטייה להחמיר בכל מה שקשור להפועל ולפעמים זה מרגיש שזה רק בשם "האובייקיטביות" וזה חבל.tormenta כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 23:13מה אתה מבלבל תמוח? נשבר פה מהכמות של האנשים שחושבים שכל מי שיש לו דעה אובייקטיבית הוא לא אוהד הפועל או מכביסטRed Wolf כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 10:27 מישהו יודע איזה קבוצה ניר צדוק אוהד?
-
- קיבל.ה 1198 לייקים
שמע זה פשוט מצחיק לראות את טבח ושכטר בחליפות יושבים שם
זה נראה כמו שני ילדים שמנסים להשתלב בשיחה של מבוגרים
באיזשהו שלב אוחנה אשכרה היה צריך להגיד להם לסתום כי הם סתם צועקים כמו ילדים
-
- קיבל.ה 79 לייקים
- its-sick
- קיבל.ה 1403 לייקים
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=516205
"לא הגיע פנדל להפועל ת"א": ההסבר של איגוד השופטים
"לא הגיע פנדל להפועל ת"א": ההסבר של איגוד השופטים
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
-
- קיבל.ה 66 לייקים
מזמין את איגוד השופטים לצפות בפנדל שקיבלה אתמול יונייטד מול פולהאם. יש גבול גם לתפיסות ברחבה.
-
- קיבל.ה 1441 לייקים
הפנדל הזה מציל את השופט החלש הזה
אם לא הפנדל, כולנו היינו מדברים על השיפוט המזעזע לאורך כל המשחק
פאולים שלא היו
לא נתן למשחק לזרום
כל הצגה זכתה לשריקה
השיפוט בארץ לוקח את הכדורגל אחורה, זה הזיה שלא רואים את זה כ"כ הרבה שנים
אם לא הפנדל, כולנו היינו מדברים על השיפוט המזעזע לאורך כל המשחק
פאולים שלא היו
לא נתן למשחק לזרום
כל הצגה זכתה לשריקה
השיפוט בארץ לוקח את הכדורגל אחורה, זה הזיה שלא רואים את זה כ"כ הרבה שנים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 521 לייקים
-
- קיבל.ה 2182 לייקים
ויום אחרי אותו דרבי שערורייתי, שבו הפנדל שהמציאו להם הוא ממש לא "טעות השיפוט" היחידה שדפקה אותנו (הגיע אדום ברור לדוראדו על דריכה ברורה, והגיע לנו פנדל כשלוקאסן נעץ את הנעל שלו בראש של בלוריאן ברחבה) - ניר צדוק כתב משהו על זה יום אחרי? הוא הדגיש את ההטייה שהייתה בשיפוט שם? הזכיר את זה בכלל?דולימנגה99 כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 11:20כבר קיבלנו
בדרבי 4-2
אני לא זוכר שאז התקשורת התרעמה כמה תפיסות כאלו יש ברחבה יש במשחק
העיקר אבל שהוא נורא אובייקטיבי כן. אובייקטיבי מזווית של אוהדי מכבי אולי. לא סתם הם מתים עליו.
-
- קיבל.ה 249 לייקים
עברית שפה קשה?tormenta כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 23:13מה אתה מבלבל תמוח? נשבר פה מהכמות של האנשים שחושבים שכל מי שיש לו דעה אובייקטיבית הוא לא אוהד הפועל או מכביסטRed Wolf כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 10:27 מישהו יודע איזה קבוצה ניר צדוק אוהד?
איפה בילית ביסודי ותיכון שאתה לא מבין את המשמעות של המילה מומצא?
מילא שיכתוב "פנדל גבולי" "פנדל כזה שחלק נותנים עליו פנדל וחלק לא"
מומצא זה אומר שהשופט והוואר ראו בוודאות שזה לא פנדל והחליטו בכוונת מכוון להמציא, יש מאין, פנדל.
זה משהו שרק השונאים הכי גדולים של הפועל תל אביב יכולים לכתוב עלינו.
לך תתנשא על חברים שלך יא מרוסק. בטח ניר צדוק שונא גדול של הפועל, עוד אידיוט...קובי כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 14:35עברית שפה קשה?tormenta כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 23:13מה אתה מבלבל תמוח? נשבר פה מהכמות של האנשים שחושבים שכל מי שיש לו דעה אובייקטיבית הוא לא אוהד הפועל או מכביסטRed Wolf כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 10:27 מישהו יודע איזה קבוצה ניר צדוק אוהד?
מומצא זה אומר שהשופט והוואר ראו בוודאות שזה לא פנדל והחליטו בכוונת מכוון להמציא, יש מאין, פנדל.
-
- קיבל.ה 137 לייקים
חייב להצטרף לדיון ולהגיד שיש מקום לטענה שבשם האובייקטיביות ניר צדוק מתנסח בצורה ש״פוגעת״ (ולדעתי השיח בתקשורת הוא גורם במידה מסוימת להצלחה/כישלון של קבוצה) בהפועל.tormenta כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 14:58לך תתנשא על חברים שלך יא מרוסק. בטח ניר צדוק שונא גדול של הפועל, עוד אידיוט...קובי כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 14:35עברית שפה קשה?
ואני כותב את זה בתור מישהו שאוהב הרבה פעמים מה שניר צודק כותב כולל על הפועל ובעודי רושם הודעה זאת אני שומע את הפרק האחרון של בואו נתמרמר.
-
- קיבל.ה 2182 לייקים
אבל הוא לא אובייקטיבי, כי ברגע שהפועל מקבלת פמדל שלא היה, הוא רץ לכתוב "פנדל מומצא".
כשהרמאים לוקחים אליפות בזכות מינוס 4 ליריבה, 16 פנדלים בעונה (חלקם הלא קטן מומצאים אף הם) ובערך 0 משחקים שבהם מגיע מולם קהל אורח - הוא מספר כמה הם גדולים ולא מציין בכלל את ההטיות.
על הדרבי בינואר 24 כאמור בכלל ישב בשקט עם כל מה שהלך שם.
הוא לא אובייקטיבי, רחוק מזה.
אם הוא היה אובייקטיבי, הוא היה משחיל מילה פה ושם על מה שהלך פה שנה שעברה, או על הדרבי האחרון שהוא בערך הכי מוטה שזכור לי מבחינת שיפוט. אבל הוא ישב בשקט וכרגיל בחר להלל אותם.
כשהרמאים לוקחים אליפות בזכות מינוס 4 ליריבה, 16 פנדלים בעונה (חלקם הלא קטן מומצאים אף הם) ובערך 0 משחקים שבהם מגיע מולם קהל אורח - הוא מספר כמה הם גדולים ולא מציין בכלל את ההטיות.
על הדרבי בינואר 24 כאמור בכלל ישב בשקט עם כל מה שהלך שם.
הוא לא אובייקטיבי, רחוק מזה.
אם הוא היה אובייקטיבי, הוא היה משחיל מילה פה ושם על מה שהלך פה שנה שעברה, או על הדרבי האחרון שהוא בערך הכי מוטה שזכור לי מבחינת שיפוט. אבל הוא ישב בשקט וכרגיל בחר להלל אותם.
-
- קיבל.ה 79 לייקים
אין מה לעשות. ההטייה לטובת מכבי כלכך גדולה שאין הרבה ברירה חוץ מלהירתם למאמץ כדי להיות רלוונטיטכנית לארז כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 13:57ויום אחרי אותו דרבי שערורייתי, שבו הפנדל שהמציאו להם הוא ממש לא "טעות השיפוט" היחידה שדפקה אותנו (הגיע אדום ברור לדוראדו על דריכה ברורה, והגיע לנו פנדל כשלוקאסן נעץ את הנעל שלו בראש של בלוריאן ברחבה) - ניר צדוק כתב משהו על זה יום אחרי? הוא הדגיש את ההטייה שהייתה בשיפוט שם? הזכיר את זה בכלל?דולימנגה99 כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 11:20כבר קיבלנו
בדרבי 4-2
אני לא זוכר שאז התקשורת התרעמה כמה תפיסות כאלו יש ברחבה יש במשחק
העיקר אבל שהוא נורא אובייקטיבי כן. אובייקטיבי מזווית של אוהדי מכבי אולי. לא סתם הם מתים עליו.
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
מאז ומתמיד אוהדי הפועל בתקשורת היו צדקנים.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 2062 לייקים
כמו שכבר שנים אני אומריהלום14אדום כתב:מאז ומתמיד אוהדי הפועל בתקשורת היו צדקנים.
זה התחיל עם יוסי שריד .
תראו למשל את רן בוקר איך הוא כל הזמן מגן על ב״ש.
- SickleCell
- קיבל.ה 541 לייקים
לסבתא שלי היה דוד מורה בבית ספר יסודי בסופיה. בתחילת כל שיעור התלמידים היו פותחים את המחברות ומניחים ידיהם על השולחן. הוא היה עובר ביניהם ומי שלא הכין ש.ב. היה חוטף מכה מהסרגל. יצא שביתו החלה ללמוד בכיתתו. היא לא פספסה אף פעם ש.ב. אך הוא היה מכה את ידיה כל יום כדי שלא יחשבו שהוא עושה לה הנחות.
העיתונות בארץ תוקפת את הפועל כחלק מהמתקפה התרבותית הכללית נגד מפא״י והאליטות הישנות. העובדה שכמעט כולנו לא קשורים להן בשום צורה לא מונעת את המתקפה. זה דומה (יש מלא דוגמאות) למשל לגרבוז שאמר בצדק שהיהדות כאן מתדרדרת למחוזות המאגיה השחורה ואז סילפו את דבריו וטענו שהוא יוצא נגד המסורת. איש מחבריו בתקשורת לא יצא בזמן אמת להגנתו. אין לנו איך לברוח מהסרגל של התקשורת ובמיוחד מזה של מי שמזוהה איתנו כי עליו להוכיח שהוא לא עושה לנו הנחות.
אם נשרוד את ה-7 לאוקטובר, והממשלה המושחתת הזו שמדרדרת אותנו למקומות חשוכים, נמשיך במלחמת התרבות, אבל אולי יצאו גם קולות שישתיקו את המתקפה הזו נגד הגופה המתה של האליטה הישנה. יגיע זמן הסינתזה וההכרה בכך שיש כאן מקום לישראל הראשונה והשנייה יחדיו, גם לערבים בסוף ימצאו מקום. אנחנו עוד לא שם.
העיתונות בארץ תוקפת את הפועל כחלק מהמתקפה התרבותית הכללית נגד מפא״י והאליטות הישנות. העובדה שכמעט כולנו לא קשורים להן בשום צורה לא מונעת את המתקפה. זה דומה (יש מלא דוגמאות) למשל לגרבוז שאמר בצדק שהיהדות כאן מתדרדרת למחוזות המאגיה השחורה ואז סילפו את דבריו וטענו שהוא יוצא נגד המסורת. איש מחבריו בתקשורת לא יצא בזמן אמת להגנתו. אין לנו איך לברוח מהסרגל של התקשורת ובמיוחד מזה של מי שמזוהה איתנו כי עליו להוכיח שהוא לא עושה לנו הנחות.
אם נשרוד את ה-7 לאוקטובר, והממשלה המושחתת הזו שמדרדרת אותנו למקומות חשוכים, נמשיך במלחמת התרבות, אבל אולי יצאו גם קולות שישתיקו את המתקפה הזו נגד הגופה המתה של האליטה הישנה. יגיע זמן הסינתזה וההכרה בכך שיש כאן מקום לישראל הראשונה והשנייה יחדיו, גם לערבים בסוף ימצאו מקום. אנחנו עוד לא שם.
- Red-Pride
תמשיכו לצקצק פה בפורום בזמן שחלאות מזוהמות כמו טל בן חיים מכשירות ומנרמלות את הפשע העתידי שיתבצע נגדנו בדרבי הקרוב
-
- קיבל.ה 2062 לייקים
מעניין למה ביציע העיתונות בחרו לעשות השוואה בין בליץ׳ לפלקאו,ולא בין בליץ׳ וקרייב.