עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 6488 לייקים
אני רק רוצה לציין שאם יש לי 2 מיליון יורו ואני צריך להחליט אם אני מוציא את זה על דיארה או דון, אני לוקח את דון בלי לחשוב פעמיים.
לא פחות מוכשר, יותר מתאים לצרכים שלנו, יותר מגוון, אפילו יותר צעיר.
לא פחות מוכשר, יותר מתאים לצרכים שלנו, יותר מגוון, אפילו יותר צעיר.
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
הוא כנראה עולה יותר מזה לפי talb
אבל מסכים שאם היתה אפשרות כזו ב2, וזה או זה או זה, אז כנראה דון הבחירה.
-
- קיבל.ה 33 לייקים
בכל מקרה לא רלוונטי, שניהם לא יגיעו
-
- קיבל.ה 157 לייקים
אני אישית חושב שדון מוכשר בטירוף, אבל לא מה שהפועל צריכה - סדריק יותר 8 סולידי מאשר 10 וזה ממש מה שהפועל צריכה.
סומך על ברדה והצוות שידעו להנחית פה את האדם הנכון למשימה
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
הפועל צריכה 10 מולטי סיסטם שידע לעשות הכל, אבל בעיקר שידע להחזיק כדור, לנווט, לנהל משחק, גם לדעת להשתתף בהגנה כמו שבנימין עושה.RedDrifter כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 12:05אני אישית חושב שדון מוכשר בטירוף, אבל לא מה שהפועל צריכה - סדריק יותר 8 סולידי מאשר 10 וזה ממש מה שהפועל צריכה.
דון יותר כזה מדיארה.
-
- קיבל.ה 6488 לייקים
אמת.dino כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 12:11הפועל צריכה 10 מולטי סיסטם שידע לעשות הכל, אבל בעיקר שידע להחזיק כדור, לנווט, לנהל משחק, גם לדעת להשתתף בהגנה כמו שבנימין עושה.RedDrifter כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 12:05אני אישית חושב שדון מוכשר בטירוף, אבל לא מה שהפועל צריכה - סדריק יותר 8 סולידי מאשר 10 וזה ממש מה שהפועל צריכה.
דון יותר כזה מדיארה.
-
- קיבל.ה 2530 לייקים
מעדיף את דיארה על דון.
יש להם מספרים דומים בסה"כ ובני אותו גיל.
דיארה עם 6 שערים ו 4 בישולים ב 30 משחקים
דון עם 7 שערים ו - 0 בישולים ב 31 משחקים
-
- קיבל.ה 157 לייקים
אני דווקא לא מסכים.dino כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 12:11הפועל צריכה 10 מולטי סיסטם שידע לעשות הכל, אבל בעיקר שידע להחזיק כדור, לנווט, לנהל משחק, גם לדעת להשתתף בהגנה כמו שבנימין עושה.RedDrifter כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 12:05אני אישית חושב שדון מוכשר בטירוף, אבל לא מה שהפועל צריכה - סדריק יותר 8 סולידי מאשר 10 וזה ממש מה שהפועל צריכה.
דון יותר כזה מדיארה.
הוויז׳ין שלי למה מחפשים (בהתבססות על שם שיצא החוצה גם) זה שחקן שדוחף את הכדור לכנפיים ויודע לבעוט מרחוק ולהפתיע עם מבצע מטורף, סדריק טכני מאוד אבל לדעתי לא מתאים לוויז׳ין הזה. אין לי מושג אם מה שאני אומר נכון או לא, פשוט ככה אני רואה את ה10 העתידי שלנו - חאג׳י כזה יותר, פחות סדריק דון.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1028 לייקים
-
- קיבל.ה 196 לייקים
תביאו את שועה ל 10 ונסגור עניין.
- פוגודין
- קיבל.ה 159 לייקים
דון וקרייב
זה גם ללא ספק הגירסה המשופרת לברשצקי ופייסל
להביא
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
-
- קיבל.ה 6488 לייקים
ההבדל הוא שדון משחק מאחורה וגם עושה הגנה, בניגוד לדיארה שהוא שחקן התקפה נטו. כרגע אין לנו אף שחקן שיכול לקחת כדור מהבלמים ולקדם את המשחק. דון עושה את זה, דיארה לא.לירון האדום כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 12:15 מעדיף את דיארה על דון.
ודון צעיר בשנה.
-
- קיבל.ה 196 לייקים
עכשיו ברצינות, תנו לחלום קצת, שועה מביא אותנו ל 18
אלף מנויים?
חחח
אלף מנויים?
חחח
-
- קיבל.ה 984 לייקים
- Sin Queso
- קיבל.ה 652 לייקים
viewtopic.php?t=4866תעיף ליציע כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 12:28 עכשיו ברצינות, תנו לחלום קצת, שועה מביא אותנו ל 18
אלף מנויים?
חחח
-
- קיבל.ה 157 לייקים
מעניין אם יש פה מקורב שיכול לספר לנו על מו״מ התחלתי מול מגן ימני/קשר 10 זר
- לוסיאנו
- קיבל.ה 103 לייקים
מה אתה יודע?RedDrifter כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 12:35 מעניין אם יש פה מקורב שיכול לספר לנו על מו״מ התחלתי מול מגן ימני/קשר 10 זר
- רדפוקס
- קיבל.ה 5506 לייקים
הוא לא יודע כלום חוץ מלשאול פה פעמיים ביום אם אחד המקורבים יכול להדליף משהו.לוסיאנו כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 12:53מה אתה יודע?RedDrifter כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 12:35 מעניין אם יש פה מקורב שיכול לספר לנו על מו״מ התחלתי מול מגן ימני/קשר 10 זר
תכף הקיץ יגמר והפורום יחזור להיות כמעט נורמלי.
-
- קיבל.ה 157 לייקים
יש כאן את ההוא מעליי שאוהב להגיב ולעקוץ אותי כל כמה תגובות למרות שאני ממשיך להתעלם ממנו. באמת בן אדם מחליא שרק מחפש את התגובות ולהוריד אנשים אחרים ואת המועדון, לא ברור לי למה לא פועלים נגדו כבר כי הוא מאוס ויצא מכל החורים.לוסיאנו כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 12:53מה אתה יודע?RedDrifter כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 12:35 מעניין אם יש פה מקורב שיכול לספר לנו על מו״מ התחלתי מול מגן ימני/קשר 10 זר
לשאלתך, אין לי משהו שאני יודע רק שלפני כמה ימים היו פה כאלה שאמרו שהתחילו גישושים בעמדות כאלה ואחרות ומעניין אותי אם פתחו במו״מ.
-
- קיבל.ה 2530 לייקים
שנה בגיל זה אותו דבר, אין כזה הבדל.הוקיץ' כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 12:28ההבדל הוא שדון משחק מאחורה וגם עושה הגנה, בניגוד לדיארה שהוא שחקן התקפה נטו. כרגע אין לנו אף שחקן שיכול לקחת כדור מהבלמים ולקדם את המשחק. דון עושה את זה, דיארה לא.לירון האדום כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 12:15 מעדיף את דיארה על דון.
ודון צעיר בשנה.
דון לפי שפורסם לא רוצה להמשיך בישראל, לעומת זאת דיארה רצה להגיע לישראל...
בכל מקרה, לא נראה לי שדון זה בכלל אופציה ריאלית.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5506 לייקים
גם דיארה לא.לירון האדום כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 13:16שנה בגיל זה אותו דבר, אין כזה הבדל.הוקיץ' כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 12:28ההבדל הוא שדון משחק מאחורה וגם עושה הגנה, בניגוד לדיארה שהוא שחקן התקפה נטו. כרגע אין לנו אף שחקן שיכול לקחת כדור מהבלמים ולקדם את המשחק. דון עושה את זה, דיארה לא.לירון האדום כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 12:15 מעדיף את דיארה על דון.
ודון צעיר בשנה.
דון לפי שפורסם לא רוצה להמשיך בישראל, לעומת זאת דיארה רצה להגיע לישראל...
בכל מקרה, לא נראה לי שדון זה בכלל אופציה ריאלית.
- לוסיאנו
- קיבל.ה 103 לייקים
סביר להניח שעל קשר 10 ישימו סכום מכובדRedDrifter כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 12:57יש כאן את ההוא מעליי שאוהב להגיב ולעקוץ אותי כל כמה תגובות למרות שאני ממשיך להתעלם ממנו. באמת בן אדם מחליא שרק מחפש את התגובות ולהוריד אנשים אחרים ואת המועדון, לא ברור לי למה לא פועלים נגדו כבר כי הוא מאוס ויצא מכל החורים.לוסיאנו כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 12:53מה אתה יודע?RedDrifter כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 12:35 מעניין אם יש פה מקורב שיכול לספר לנו על מו״מ התחלתי מול מגן ימני/קשר 10 זר
לשאלתך, אין לי משהו שאני יודע רק שלפני כמה ימים היו פה כאלה שאמרו שהתחילו גישושים בעמדות כאלה ואחרות ומעניין אותי אם פתחו במו״מ.
כמו שאמרו פה על חאג׳י היו עלויות גבוהות מידי ואות דבר גם עם פריזו הברזילאי שהוזכר לפני כמה שבועות..
-
- קיבל.ה 157 לייקים
כן היו פה כמה מקורבים שאמרו שזאת ההשקעה הכי גבוה שתהיה העונה ואני מאמין להם, לא סתם אנחנו מחכים לתפקיד הכל כך חשוב הזה. ה10 פאקטור מאוד משמעותי העונה ויהיה המנוע מאחורי ההתקפה.לוסיאנו כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 13:16סביר להניח שעל קשר 10 ישימו סכום מכובדRedDrifter כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 12:57יש כאן את ההוא מעליי שאוהב להגיב ולעקוץ אותי כל כמה תגובות למרות שאני ממשיך להתעלם ממנו. באמת בן אדם מחליא שרק מחפש את התגובות ולהוריד אנשים אחרים ואת המועדון, לא ברור לי למה לא פועלים נגדו כבר כי הוא מאוס ויצא מכל החורים.
כמו שאמרו פה על חאג׳י היו עלויות גבוהות מידי ואות דבר גם עם פריזו הברזילאי שהוזכר לפני כמה שבועות..
אני סומך על ברדה והצוות שידעו להביא לנו את הבן אדם הנכון למשימה.
מתרגש מאוד מהעונה שצפויה לנו

-
- קיבל.ה 232 לייקים
ומה שמדאיג זה שלפי חלקיקי דיווחים אחרונים, הפרופיל שמחפשים הוא פרופיל התקפי יותר שיכול לשחק גם חלוץ.הוקיץ' כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 12:13אמת.dino כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 12:11הפועל צריכה 10 מולטי סיסטם שידע לעשות הכל, אבל בעיקר שידע להחזיק כדור, לנווט, לנהל משחק, גם לדעת להשתתף בהגנה כמו שבנימין עושה.RedDrifter כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 12:05
אני אישית חושב שדון מוכשר בטירוף, אבל לא מה שהפועל צריכה - סדריק יותר 8 סולידי מאשר 10 וזה ממש מה שהפועל צריכה.
דון יותר כזה מדיארה.
ואז נישאר בלי שחקן שמניע כדור.
אני אוסיף על זה עוד דאגה והיא שלפי החצי שמות שעלו עד עכשיו למגן ימני, מחפשים מישהו הגנתי כמו פיבן, שיתפקד כחצי בלם חצי מגן. אולי קצת יותר טבעי מפיבן, אבל הגנתי.
ב2 העמדות זה בדיוק הפוך ממה שצריך.
אנחנו צריכים קשר עם יכולת גבוה בהנעת כדור גם על חשבון הסיומת וכיבוש השערים שלו.
אנחנו צריכים מגן טכני עם יכולת טובה בהובלת כדור, גם על חשבון יכולת הגנתית.
-
- קיבל.ה 1442 לייקים
ואם ברדה החליט שהוא רוצה לשחק עם מגן ימין שהוא לא באופי של ליינדנר או נסאר אלא יותר לכיוון פיבן רק עם יכולות אתלטיות טובות יותר?NARKOTIKA כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 13:32ומה שמדאיג זה שלפי חלקיקי דיווחים אחרונים, הפרופיל שמחפשים הוא פרופיל התקפי יותר שיכול לשחק גם חלוץ.
אני אוסיף על זה עוד דאגה והיא שלפי החצי שמות שעלו עד עכשיו למגן ימני, מחפשים מישהו הגנתי כמו פיבן, שיתפקד כחצי בלם חצי מגן. אולי קצת יותר טבעי מפיבן, אבל הגנתי.
מה זה השטות הזאת שאנחנו צריכים
יש מאמן, הוא מכתיב את האג'נדה ואת סגנון המשחק ולפי זה הוא בוחר שחקנים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- Shacham
- קיבל.ה 969 לייקים
זה ממש לא נכון שדיארה לא עושה את זה, בהפועל חיפה כמעט כל פעם שיצא לי לראות אותו הוא ירד לקבל כדור מהבלמים. הוא סוג של פליימייקר שמתופקד באגף, ואחרי עזיבת מלמד הוא כבר ממש שיחק כסוג של חלוץ שני שיורד יותר עמוק לקבל כדורים.הוקיץ' כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 12:28ההבדל הוא שדון משחק מאחורה וגם עושה הגנה, בניגוד לדיארה שהוא שחקן התקפה נטו. כרגע אין לנו אף שחקן שיכול לקחת כדור מהבלמים ולקדם את המשחק. דון עושה את זה, דיארה לא.לירון האדום כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 12:15 מעדיף את דיארה על דון.
ודון צעיר בשנה.
לצורך השוואה בשנה שעברה היו לדיארה יותר נגיעות בכדור למשחק, יותר מסירות מפתח ויותר בישולים מסדריק דון.
אני חושב ששניהם שחקנים מעולים אבל מאוד שונים, אם צריך לבחור אחד אני הולך חד משמעית על דיארה.
היתרון העיקרי של סדריק דון שאני רואה זה שהוא משלים לנו קישור מאוד פיזי ואגרסיבי.
-
- קיבל.ה 232 לייקים
אוקיי יש מאמן ואני לא מסכים איתו. מה הוא אלוהים?L.S כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 13:48ואם ברדה החליט שהוא רוצה לשחק עם מגן ימין שהוא לא באופי של ליינדנר או נסאר אלא יותר לכיוון פיבן רק עם יכולות אתלטיות טובות יותר?NARKOTIKA כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 13:32ומה שמדאיג זה שלפי חלקיקי דיווחים אחרונים, הפרופיל שמחפשים הוא פרופיל התקפי יותר שיכול לשחק גם חלוץ.
אולי הוא טועה?
לא הבנתי אסור לכתוב מה אני חושב שצריך?
ומה זה באופי של נסאר?
אפשר לחשוב שהוא רוברטו קרלוס הישראלי שחורך את אגף שמאל שצריך לאזן אותו מהצד השני.
-
- קיבל.ה 6488 לייקים
ממה שיצא לי לראות דיארה לא עושה את זה. הוא מנהל את המשחק, אבל עושה את זה בחלק הקדמי יותר.Shacham כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 13:50זה ממש לא נכון שדיארה לא עושה את זה, בהפועל חיפה כמעט כל פעם שיצא לי לראות אותו הוא ירד לקבל כדור מהבלמים. הוא סוג של פליימייקר שמתופקד באגף, ואחרי עזיבת מלמד הוא כבר ממש שיחק כסוג של חלוץ שני שיורד יותר עמוק לקבל כדורים.הוקיץ' כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 12:28ההבדל הוא שדון משחק מאחורה וגם עושה הגנה, בניגוד לדיארה שהוא שחקן התקפה נטו. כרגע אין לנו אף שחקן שיכול לקחת כדור מהבלמים ולקדם את המשחק. דון עושה את זה, דיארה לא.לירון האדום כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 12:15 מעדיף את דיארה על דון.
ודון צעיר בשנה.
לצורך השוואה בשנה שעברה היו לדיארה יותר נגיעות בכדור למשחק, יותר מסירות מפתח ויותר בישולים מסדריק דון.
אני חושב ששניהם שחקנים מעולים אבל מאוד שונים, אם צריך לבחור אחד אני הולך חד משמעית על דיארה.
היתרון העיקרי של סדריק דון שאני רואה זה שהוא משלים לנו קישור מאוד פיזי ואגרסיבי.
בכל מקרה, מאחר ואף אחד מהם לא יגיע ככל הנראה, מה שניסיתי להגיד נוגע פחות להעדפה שלי מבין שני השחקנים ויותר להעדפה שלי לגבי סגנון השחקן שיגיע.
בעיני צריך שחקן שיודע לקדם את המשחק, כזה ששורף שטחים ויש לו תרומה גם התקפית וגם למשחק הלחץ.
-
- קיבל.ה 232 לייקים
אגב נראה שברדה הבין רק בשבוע-שבועיים האחרונים שנדרש מגן ימני זר, למרות שיש המון קולות שצועקים את זה כבר מלפני מחנה האימון.NARKOTIKA כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 13:56אוקיי יש מאמן ואני לא מסכים איתו. מה הוא אלוהים?L.S כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 13:48ואם ברדה החליט שהוא רוצה לשחק עם מגן ימין שהוא לא באופי של ליינדנר או נסאר אלא יותר לכיוון פיבן רק עם יכולות אתלטיות טובות יותר?NARKOTIKA כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 13:32
ומה שמדאיג זה שלפי חלקיקי דיווחים אחרונים, הפרופיל שמחפשים הוא פרופיל התקפי יותר שיכול לשחק גם חלוץ.
אולי הוא טועה?
לא הבנתי אסור לכתוב מה אני חושב שצריך?
ומה זה באופי של נסאר?
אפשר לחשוב שהוא רוברטו קרלוס הישראלי שחורך את אגף שמאל שצריך לאזן אותו מהצד השני.
נראה שהוא כבר הודה חלקית בטעות
-
- קיבל.ה 157 לייקים
היו גישושים לגבי מגן ימני לפי מקורבים כבר תקופה, לא היה ברור אם מחפשים ישראלי או זר לתפקיד.NARKOTIKA כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 14:32אגב נראה שברדה הבין רק בשבוע-שבועיים האחרונים שנדרש מגן ימני זר, למרות שיש המון קולות שצועקים את זה כבר מלפני מחנה האימון.
אז תחליף אתהH.T.A כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 08:08חחח איזה תגובה של שאולי.HTA כתב:אתה מזלזל בי ? מי אתה בכללRedDrifter כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 00:08
זה קצת מצחיק כי זה מה שאתה רוצה בפועל, לא?
אגיד זאת לאת ובבהירות, בבקשה תקרא כל אות וכל מילה כי יש לי הרגשה שיש לך קצת קושי בלהבין.
סאנדר שנחת היום משחק בעיקר ככנף שמאל, אך הוא יכול לשחק כחלוץ מטרה(9).
כאשר דאפה ירד לספסל, תהיה אפשרות או שמחאמיד יעלה כחילוף, או, סאנדר סילבה יכנס למרכז ובוסקילה/רוטמן יעלו ככנף שמאל. לא מסובך להבנה, נכון?
יא אפס
פה הסתיימה השיחה
לא עפתי על זה שאנחנו חולקים אותו שם משתמש, יש מצב אתה משנה ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1442 לייקים
מגן ימני יודעים שצריך להביא בין אם במקום פיבן או כגיבוי לפיבן, אבל ההבנה לא נפלה בשבוע האחרון ולא בחודש האחרון.NARKOTIKA כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 14:32אגב נראה שברדה הבין רק בשבוע-שבועיים האחרונים שנדרש מגן ימני זר, למרות שיש המון קולות שצועקים את זה כבר מלפני מחנה האימון.
כמו שפרימור אמר אתמול, הקבוצה נבנית תוך כדי תנועה, כל הלבטים היו האם העמדה הזו תיהיה עם שחקן זר או ישראלי.
ונראה שנפל הפור שיהיה שם זר בעקבות ההצלחה עם דאפה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 157 לייקים
ידוע לך במקרה על תחילת מו״מ כלשהו? מגן ימני? קשר 10?L.S כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 15:26מגן ימני יודעים שצריך להביא בין אם במקום פיבן או כגיבוי לפיבן, אבל ההבנה לא נפלה בשבוע האחרון ולא בחודש האחרון.
כמו שפרימור אמר אתמול, הקבוצה נבנית תוך כדי תנועה, כל הלבטים היו האם העמדה הזו תיהיה עם שחקן זר או ישראלי.
לפי פיני בלילי שטוען שדיבר עם גיא פרימור, אמר באיזה תוכנית רדיו שהפועל מתכננת לרוץ לאליפות בתווך של שלוש השנים הקרובות.
-
- קיבל.ה 232 לייקים
אם עדיין חושבים שזה יכול להיות רכש שהוא גיבוי לפיבן, אז הם עדיין לא הבינו את הבעיהL.S כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 15:26מגן ימני יודעים שצריך להביא בין אם במקום פיבן או כגיבוי לפיבן, אבל ההבנה לא נפלה בשבוע האחרון ולא בחודש האחרון.
-
- קיבל.ה 51 לייקים
נו אז מה חשבת? שספרא זה אברמוב, ג'קי, לוזון וכל המזבלה שיש בכדורגל הישראלי? שספרא בא לזרוק כסף לאוויר? חביבי, ספרא בא לעבוד. ירצה לראות תמורה לכסף שלוRedDrifter כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 15:28ידוע לך במקרה על תחילת מו״מ כלשהו? מגן ימני? קשר 10?L.S כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 15:26מגן ימני יודעים שצריך להביא בין אם במקום פיבן או כגיבוי לפיבן, אבל ההבנה לא נפלה בשבוע האחרון ולא בחודש האחרון.
לפי פיני בלילי שטוען שדיבר עם גיא פרימור, אמר באיזה תוכנית רדיו שהפועל מתכננת לרוץ לאליפות בתווך של שלוש השנים הקרובות.
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
רגע, בתווך?RedDrifter כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 15:28ידוע לך במקרה על תחילת מו״מ כלשהו? מגן ימני? קשר 10?L.S כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 15:26מגן ימני יודעים שצריך להביא בין אם במקום פיבן או כגיבוי לפיבן, אבל ההבנה לא נפלה בשבוע האחרון ולא בחודש האחרון.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 157 לייקים
כן, כיף להיות אוהד הפועל כרגע העתיד ורוד7even כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 16:33רגע, בתווך?RedDrifter כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 15:28ידוע לך במקרה על תחילת מו״מ כלשהו? מגן ימני? קשר 10?L.S כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 15:26
מגן ימני יודעים שצריך להביא בין אם במקום פיבן או כגיבוי לפיבן, אבל ההבנה לא נפלה בשבוע האחרון ולא בחודש האחרון.
מי האמין.. אחרי הפיאסקו עם האמריקאים הייתי בטוח שנהיה באר שבע החדשה ופשוט לא ניקח כלום כמה עשורים
נערך לאחרונה על ידי RedDrifter ב 21 אוגוסט 2025, 16:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
פשרה - בוא תחליף אתה לשאולי, ואני אדאג להחזיר להרים את הערך של השם בחזרה.
עוד חודש נעשה הערכת מצב. דיל?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 215 לייקים
מתדיינים פה על דון או דיארה כי יש סיכוי/דיבור לאחד מהם?
ממה שרשמו פה דון יקר ולא ישלמו עליו 2.5
ממה שאנחנו רואים ריימס לא מוותרת על דיארה
אז לא נראה שזה יגיע או זה יגיע.
אגב אני חושב שלא משנה מי, שניהם יכולים להיות החתיכה שמשלימה את ההרכב בצורה טובה.
(למרות שעם הפציעות של סתיו אולי דיארה עדיף כי יכול לשחק גם בכנפיים)
ממה שרשמו פה דון יקר ולא ישלמו עליו 2.5
ממה שאנחנו רואים ריימס לא מוותרת על דיארה
אז לא נראה שזה יגיע או זה יגיע.
אגב אני חושב שלא משנה מי, שניהם יכולים להיות החתיכה שמשלימה את ההרכב בצורה טובה.
(למרות שעם הפציעות של סתיו אולי דיארה עדיף כי יכול לשחק גם בכנפיים)