הפועל תל אביב - קריית שמונה מחזור 1

פורום אוהדי הפועל תל אביב
אדוםאדום
קיבל.ה  152 לייקים

רדפוקס כתב: 20 אוגוסט 2025, 22:00
אדוםאדום כתב: 20 אוגוסט 2025, 21:58
yoni143 כתב: 20 אוגוסט 2025, 21:18 אם טןריאל לא כשיר למשחק הזה, אנחנו עם סגל דליל מאד , ויהיה הרכב מאד הגנתי. נישאר עם רוטמן דאפה ואלטמן ומחמיד כדי לשים כדור ברשת. נקווה שיכשירו את טוריאל

מזכיר שקורין בחוץ, בוסקילה בחוץ, שאנדה סילבה לא יהיה בסגל.
מי אמר שסילבה לא בסגל?
אין לי מושג אבל אני לא פוסל את האפשרות
אולי הוא יהיה בסגל אבל לבנות על שחקן שעשה 2 אימונים זה חוסר אחריות, בגג יכול להיכנס דקה 80.
יותר הגיוני שנראה אולי את ברנס במקום למקין.
ברור שלא לפתוח וגם פחות ממחצית. אבל הוא בא מליגה פעילה והוא מתאמן סדיר - הוא יכול להיכנס 75.
סומך על ברדה
hapoel15
קיבל.ה  47 לייקים

אפילו את הג׳ט לג הוא לא יספיק לסדר
הצבי ישראל
קיבל.ה  48 לייקים

לא יהיה בסגל אפילו
yoni143
קיבל.ה  140 לייקים

סילבה לא יהיה בסגל בודאות, הבן אדם רק נחת, אפילו את הדירה שלו לא סידר עדיין. ויש לו מחר יום של בדיקות רפואיות וצילומי מדיה
Asafasraf
קיבל.ה  1533 לייקים

וינסנט כתב:
Carajo כתב: 20 אוגוסט 2025, 09:30
וינסנט כתב: 20 אוגוסט 2025, 02:47 מול רמת גן בחוץ ובעוד משחקים לפני שג׳וקו הגיע ארי כהן היה מתופקד 6 ליד ולפעמים בלי גוני, גם לפני שיצא להשאלה ארי שיחק אצלנו כמה משחקים קשר אחורי וזכור לי שהיה טוב כי עקבתי אחריו ואחרי עוד שחקני נוער. הוא שיחק קשר אחורי וזאת עובדה גבר.
אני מכיר את כל העמדות לא צריך להיכנס לעומקים כי זה לא קשור.
עובדתית כרגע יש לנו הגנה טובה וקשר הגנתי מאוד כמו קרייב אז אפשר להרשות שהקשר מאחורה יהיה פחות פיזי ויעזור בהנעת הכדור כי יהיה קשה לעשות את זה רק עם קשר 10, בגלל זה במצב הזה לדעתי ארי כהן עדיף על פלקאו זה פשוט מאוד לא צריך לסבך את זה.
אתה מממשיך לתת את ר״ג חוץ כדוגמא למשחק שבו הוא שיחק ״6״ כשבפועל הוא עלה באותו משחק מחליף בדקה 81 במקום רן בנימין.
הוא עלה מחליף ושיחק 6 מאחור ליד גוני, וזה לא המשחק היחיד אגב. אבל אני לא אתן לעובדות לבלבל אותך ואת הצבי ורדפוקס הילדי כאפות האלה זה בסדר.
לא היה אף משחק בתקופה של דגו שהוא שיחק עם שני קשרים אחוריים.
הוא התעקש על גוני ב-6 ומלפניו שני קשרים, וזה מה שגרם לו (לדעתי) לתוצאות הלא טובות.
ריך שברדה הגיע הוא עבר לשני קשרים אחוריים ובשום מקרה ארי כהן לא היה אחד מהם.

Sent from my iPhone using Tapatalk
שליחת תגובה