ברור שלא לפתוח וגם פחות ממחצית. אבל הוא בא מליגה פעילה והוא מתאמן סדיר - הוא יכול להיכנס 75.
סומך על ברדה
ברור שלא לפתוח וגם פחות ממחצית. אבל הוא בא מליגה פעילה והוא מתאמן סדיר - הוא יכול להיכנס 75.
לא היה אף משחק בתקופה של דגו שהוא שיחק עם שני קשרים אחוריים.וינסנט כתב:הוא עלה מחליף ושיחק 6 מאחור ליד גוני, וזה לא המשחק היחיד אגב. אבל אני לא אתן לעובדות לבלבל אותך ואת הצבי ורדפוקס הילדי כאפות האלה זה בסדר.Carajo כתב: ↑20 אוגוסט 2025, 09:30אתה מממשיך לתת את ר״ג חוץ כדוגמא למשחק שבו הוא שיחק ״6״ כשבפועל הוא עלה באותו משחק מחליף בדקה 81 במקום רן בנימין.וינסנט כתב: ↑20 אוגוסט 2025, 02:47 מול רמת גן בחוץ ובעוד משחקים לפני שג׳וקו הגיע ארי כהן היה מתופקד 6 ליד ולפעמים בלי גוני, גם לפני שיצא להשאלה ארי שיחק אצלנו כמה משחקים קשר אחורי וזכור לי שהיה טוב כי עקבתי אחריו ואחרי עוד שחקני נוער. הוא שיחק קשר אחורי וזאת עובדה גבר.
אני מכיר את כל העמדות לא צריך להיכנס לעומקים כי זה לא קשור.
עובדתית כרגע יש לנו הגנה טובה וקשר הגנתי מאוד כמו קרייב אז אפשר להרשות שהקשר מאחורה יהיה פחות פיזי ויעזור בהנעת הכדור כי יהיה קשה לעשות את זה רק עם קשר 10, בגלל זה במצב הזה לדעתי ארי כהן עדיף על פלקאו זה פשוט מאוד לא צריך לסבך את זה.