הפועל תל אביב - קריית שמונה מחזור 1
-
- קיבל.ה 460 לייקים
לדעתי צריכים להמשיך בהרכב עם מורגן ונסאר שנמצאים בכושר טוב יותר מצ'יקו וליידנר.
כמובן שפלקאו וקרייב צריכים לפתוח, אני הייתי פותח עם אלקוקין בתור הקשר הקדמי יותר לפניהם. טוריאל ורוטמן באגפים.
כמובן שפלקאו וקרייב צריכים לפתוח, אני הייתי פותח עם אלקוקין בתור הקשר הקדמי יותר לפניהם. טוריאל ורוטמן באגפים.
-
- קיבל.ה 1417 לייקים
להביא 3 נקודות בכל דרך לא מעניין איך וכמה מכוער זה יהיה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 831 לייקים
האם טוריאל כשיר למשחק?
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 25 לייקים
זה מגולומניה ברמה הגבוהה ביותר.רדפוקס כתב: ↑20 אוגוסט 2025, 09:36אל תפריע לילד ההזוי הזה עם העובדות.Carajo כתב: ↑20 אוגוסט 2025, 09:30אתה מממשיך לתת את ר״ג חוץ כדוגמא למשחק שבו הוא שיחק ״6״ כשבפועל הוא עלה באותו משחק מחליף בדקה 81 במקום רן בנימין.וינסנט כתב: ↑20 אוגוסט 2025, 02:47
מול רמת גן בחוץ ובעוד משחקים לפני שג׳וקו הגיע ארי כהן היה מתופקד 6 ליד ולפעמים בלי גוני, גם לפני שיצא להשאלה ארי שיחק אצלנו כמה משחקים קשר אחורי וזכור לי שהיה טוב כי עקבתי אחריו ואחרי עוד שחקני נוער. הוא שיחק קשר אחורי וזאת עובדה גבר.
אני מכיר את כל העמדות לא צריך להיכנס לעומקים כי זה לא קשור.
עובדתית כרגע יש לנו הגנה טובה וקשר הגנתי מאוד כמו קרייב אז אפשר להרשות שהקשר מאחורה יהיה פחות פיזי ויעזור בהנעת הכדור כי יהיה קשה לעשות את זה רק עם קשר 10, בגלל זה במצב הזה לדעתי ארי כהן עדיף על פלקאו זה פשוט מאוד לא צריך לסבך את זה.
כולם תמיד טועים ורק הוא תמיד צודק.
לא ראיתי בן אדם כזה שיכול להתווכח גם עם אלף אנשים על משהו שהם ראו בעיניים והוא יגיד להם שהם שיכורים והוזים.
לא יודע להסביר את התופעה הזאת, זה כבר דורש אבחון של אנשי מקצוע וקטונתי.
עוד מעט הוא יציע לשים את אסף צור בלם כי הוא גבוה ויניע כדור בהגנה

-
- קיבל.ה 1185 לייקים
מאז שברדה הגיע עונה שעברה שיחקנו ב6 עם-
אל ים במשחקים הראשונים לייצב את העניינים
גוני עם אלקוקין לידו
ג'וקו עם גוני לידו
אל ים במשחקים הראשונים לייצב את העניינים
גוני עם אלקוקין לידו
ג'וקו עם גוני לידו
-
- קיבל.ה 424 לייקים
אני חייב להגיד שהפורום נהיה פשוט מגעיל.
פעם הייתי נהנה לקרוא ולהיכנס לדיונים פה, היום אני רואה את רמת השיח ופשוט מוותר.
שתיגמר עונת המלפפונים ויעופו מפה כל הסוררים
פעם הייתי נהנה לקרוא ולהיכנס לדיונים פה, היום אני רואה את רמת השיח ופשוט מוותר.
שתיגמר עונת המלפפונים ויעופו מפה כל הסוררים
-
- קיבל.ה 127 לייקים
חוץ מהסמילה יש מקומות נוספים לשתות לפני המשחק?
-
- קיבל.ה 422 לייקים
הוא עלה מחליף ושיחק 6 מאחור ליד גוני, וזה לא המשחק היחיד אגב. אבל אני לא אתן לעובדות לבלבל אותך ואת הצבי ורדפוקס הילדי כאפות האלה זה בסדר.Carajo כתב: ↑20 אוגוסט 2025, 09:30אתה מממשיך לתת את ר״ג חוץ כדוגמא למשחק שבו הוא שיחק ״6״ כשבפועל הוא עלה באותו משחק מחליף בדקה 81 במקום רן בנימין.וינסנט כתב: ↑20 אוגוסט 2025, 02:47מול רמת גן בחוץ ובעוד משחקים לפני שג׳וקו הגיע ארי כהן היה מתופקד 6 ליד ולפעמים בלי גוני, גם לפני שיצא להשאלה ארי שיחק אצלנו כמה משחקים קשר אחורי וזכור לי שהיה טוב כי עקבתי אחריו ואחרי עוד שחקני נוער. הוא שיחק קשר אחורי וזאת עובדה גבר.El dudernio כתב: ↑20 אוגוסט 2025, 02:28
במחזור הראשון ארי החליף את בנימין. גוני שיחק 6.
במחזור השני ארי כהן פתח יחד עם גוני ודודו, נראה לי ברור מי שיחק 6...
וכמובן שאפשר להמשיך.... הרעיון ברור ה 6 שלך שנה שעברה תחת דגו בכל משחק היה גוני. בהמשך ברדה החליט לשחק עם 2 "שישיות" שאחד הוא יותר מנהל משחק, בהתחלה זה היה אל ים וגוני ובהמשך ג'קו וגוני, בשום שלב זה לא היה ארי כהן. גם היום אתה משחק ככה דר"א עם פחקאו כ 6 וקרייב כ6 השני עם האורינטציה ההתקפית יותר. זה אולי פחות יפה לעין אבל ברדה הוכיח עד עכשיו שזה כדןרגל יעיל.
אין כבר דבר כזה 6 אמיתי 6 אמיתי זה רעיון.
6 = גרזן, שחקן שיקרא את ההתקפות של היריב יחפה על המגנים והקישור ויאפשר לשחקנים לפניו לבוא לידי ביטוי.
8 = שחקן שיעזור בפן ההגנתי ידע להעביר את הכדור למעלה אם בדריבל או במסירה הצידה. יחבר בין החלק ההגנתי ( רבעיית ההגנה + 6) לחלק ההתקפי (שלישית הקישור + החלוץ)
10 = השחקן היצרתי שידע לייצר את המצבים מול שער היריב בעיקר לאחרים אבל גם לעצמו ה"כוכב" של הקבוצה.
בכדורגל המודרני העמדות האלו כבר לא רלוונטיות, אתה לא מחפש שחקן שישחק בתפקיד אלא כזה שיהיו לו תכונות. כמובן שהעדפה היא שיהיו כמה שיותר תכונות אצל שחקן. אתה תרשה שה 6 שלך ידע לחבר בין החוליה האחורית לקידמית. בדיוק כמו שתרצה שהבלם שלך ידע לצאת קדימה בכדרור. ובדיוק כמו שתרצה שהחלוץ שלך ירד אחורה לחלץ כדור כשהקשר יוצא ללחוץ. אבל שחקנים ממלאים 2 פונקציות הם אלו שמשנים את המשחק שמאפשרים לך להיות וורסטילי. אתה דורש מ ה 6 שלך כברירת מחדל להיות כזה. אני כמוך אשמח. אבל אני קודם מעדיף שהוא יהיה 6 ואחרי זה גם דברים אחרים. כ 6 הוא הכי טוב אצלך בי פאר, וכמו שגביע הטוטו הראה הוא בהחלט 6 טוב לארץ.
נ.ב נגד נתניה ברדה ניסה שפלקאו יהיה ההתקפי וקרייב ההגנתי זה היה נראה זוועה ואף אחד מה לא מצא את עצמו ותפקד ראוי לעמדה שהוא הוצב בה.
עובדתית כרגע יש לנו הגנה טובה וקשר הגנתי מאוד כמו קרייב אז אפשר להרשות שהקשר מאחורה יהיה פחות פיזי ויעזור בהנעת הכדור כי יהיה קשה לעשות את זה רק עם קשר 10, בגלל זה במצב הזה לדעתי ארי כהן עדיף על פלקאו זה פשוט מאוד לא צריך לסבך את זה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5464 לייקים
כולם טועים - אתה צודק.וינסנט כתב: ↑20 אוגוסט 2025, 13:52הוא עלה מחליף ושיחק 6 מאחור ליד גוני, וזה לא המשחק היחיד אגב. אבל אני לא אתן לעובדות לבלבל אותך ואת הצבי ורדפוקס הילדי כאפות האלה זה בסדר.Carajo כתב: ↑20 אוגוסט 2025, 09:30אתה מממשיך לתת את ר״ג חוץ כדוגמא למשחק שבו הוא שיחק ״6״ כשבפועל הוא עלה באותו משחק מחליף בדקה 81 במקום רן בנימין.וינסנט כתב: ↑20 אוגוסט 2025, 02:47
מול רמת גן בחוץ ובעוד משחקים לפני שג׳וקו הגיע ארי כהן היה מתופקד 6 ליד ולפעמים בלי גוני, גם לפני שיצא להשאלה ארי שיחק אצלנו כמה משחקים קשר אחורי וזכור לי שהיה טוב כי עקבתי אחריו ואחרי עוד שחקני נוער. הוא שיחק קשר אחורי וזאת עובדה גבר.
כולם ילדי כאפות - אתה גבר גבר.
כולם לא מבינים בכדורגל - אתה פרופסור לתחום.
את הכדורים, שותה עם בירה? הכי יצור שהיה פה אי פעם ואני בפורום הזה לפחות עשור וחצי.
-
- קיבל.ה 422 לייקים
לא כולם, רק אתה והצבי. רק שאתה גם רוצה צומי ואתה לא תמיד מקבל אותו אז זה מחרפן אותך. אתה ההגדרה ליצור, ונעזוב את זה שאתה קשה הבנה ..רדפוקס כתב: ↑20 אוגוסט 2025, 14:04כולם טועים - אתה צודק.
כולם ילדי כאפות - אתה גבר גבר.
כולם לא מבינים בכדורגל - אתה פרופסור לתחום.
את הכדורים, שותה עם בירה? הכי יצור שהיה פה אי פעם ואני בפורום הזה לפחות עשור וחצי.
-
- קיבל.ה 514 לייקים
אח שלי אתה היחיד פה שמתעקש על ארי כהן ב-6 למרות שהוא לא שיחק שם אף פעם, וגם במשחק הזה מול ר"ג גוני היה שם (וזה גם בא מהמאמן שחשב שרוי קורין יכול לשחק מגן כן?).
-
- קיבל.ה 422 לייקים
אני לא מתעקש אני רק צוחק על אלה שכן מתעקשים כי אני עקבתי אחריו והוא שיחק 6, מול רמת גן עונה שעברה שיחק מאחורה, מול הפועל ירושלים לפני שנתיים שיחק 6, ועוד כמה משחקים באותה עונה.
- Carajo
- קיבל.ה 391 לייקים
וינסנט כתב: ↑20 אוגוסט 2025, 13:52הוא עלה מחליף ושיחק 6 מאחור ליד גוני, וזה לא המשחק היחיד אגב. אבל אני לא אתן לעובדות לבלבל אותך ואת הצבי ורדפוקס הילדי כאפות האלה זה בסדר.Carajo כתב: ↑20 אוגוסט 2025, 09:30אתה מממשיך לתת את ר״ג חוץ כדוגמא למשחק שבו הוא שיחק ״6״ כשבפועל הוא עלה באותו משחק מחליף בדקה 81 במקום רן בנימין.וינסנט כתב: ↑20 אוגוסט 2025, 02:47
אני לא מאמין שעשיתי את זה, אבל חזרתי לראות את הדק׳ של ארי כהן במשחק הזה (1:30:00 הוא עולה לשחק) ואין רגע אחד במשחק שהוא עומד מאחורי או אפילו באותו הקו עם גוני נאור.
בבירור רואים שגוני משחק את ה-6 וארי ואלקוקין משחקים את ה-8 כשארי אפילו יוצא המון פעמים ללחץ ישיר על הבלמים באותו קו עם מקאריץ׳.
אין בעיה להגיד שאתה חושב שצריך/אפשר לנסות את ארי כקשר אחורי כי יש לו את התכונות הנדרשות, אבל זה פשוט אף פעם לא קרה, גם אם תמשיך להגיד שכן.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5464 לייקים
מה זה הסרטון הזה בכלל? מסבירים לך - הוא עקב אחריו באופן אישי !Carajo כתב: ↑20 אוגוסט 2025, 14:41
אני לא מאמין שעשיתי את זה, אבל חזרתי לראות את הדק׳ של ארי כהן במשחק הזה (1:30:00 הוא עולה לשחק) ואין רגע אחד במשחק שהוא עומד מאחורי או אפילו באותו הקו עם גוני נאור.
בבירור רואים שגוני משחק את ה-6 וארי ואלקוקין משחקים את ה-8 כשארי אפילו יוצא המון פעמים ללחץ ישיר על הבלמים באותו קו עם מקאריץ׳.
אין בעיה להגיד שאתה חושב שצריך/אפשר לנסות את ארי כקשר אחורי כי יש לו את התכונות הנדרשות, אבל זה פשוט אף פעם לא קרה, גם אם תמשיך להגיד שכן.
תעלה גם אלף סרטונים לא יעזור לך, אתה לא מבין כלום ואתה לא מבין גם מה אתה רואה, רק הפרופסור וינסנט מבין ויודע.
-
- קיבל.ה 422 לייקים
ארי כהן אוהב לעלות קדימה והוא עשה את זה גם כשהוא על תקן 6, יכול להיות טעיתי במשחק אבל היה משחק בלאומית ששיחק 6 והיה מצוין, גם בעונת 22/23 שיחק כמה משחקים קשר אחורי.Carajo כתב: ↑20 אוגוסט 2025, 14:41
-
- קיבל.ה 1185 לייקים
סורי אבל הוא לא שיחק 6 באף משחק עונה קודמת, ואני מאוד אופתע אם הוא שיחק לפני זה אבל על זה אני לא יכול להתחייב
-
- קיבל.ה 48 לייקים
@וינסנט תגיד לי, אתה מאוזן נפשית?
ארי כהן בחיים לא שיחק 6. הוא לא בנוי להיות 6. וגם אני מעדיף את פלקאו הנגר בעמדה האמיתית של ארי כהן על פני ארי כהן.
איזה יצור, לא יאומן.
ארי כהן בחיים לא שיחק 6. הוא לא בנוי להיות 6. וגם אני מעדיף את פלקאו הנגר בעמדה האמיתית של ארי כהן על פני ארי כהן.
איזה יצור, לא יאומן.
- 7even
- קיבל.ה 3145 לייקים
דיון כ"כ ארוך על שחקן שבסבירות גבוהה לא יהיה בכלל בסגל של הפועל במהלך העונה, ואם כן (וטפו טפו מצפיעות) אז בשולי הרוטציה.
חבל, אבל הגיע הזמן לא להתפשר יותר.
חבל, אבל הגיע הזמן לא להתפשר יותר.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 20 אוגוסט 2025, 15:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 

- כרובית
- קיבל.ה 1060 לייקים
ארי כהן לא שיחק 6 והוא גם לא יכול לשחק 6
זה לא תפקיד שמתאים לו בכלל, אולי הוא מדי פעם יורד טיפה יותר למטה לקבל את הכדור אבל זו לא העמדה שלו בכלל
זה לא תפקיד שמתאים לו בכלל, אולי הוא מדי פעם יורד טיפה יותר למטה לקבל את הכדור אבל זו לא העמדה שלו בכלל
-
- קיבל.ה 113 לייקים
-
- קיבל.ה 422 לייקים
-
- קיבל.ה 113 לייקים
מאוד מציק לי כל הפציעות ושאין סגל קבוע שרץ, כולל העניין עכשיו עם טוריאל.
-
- קיבל.ה 460 לייקים
יש בעיה עם זה שכל הפצועים והנעדרים באותן עמדות (כנפיים). כנראה ששוב נראה את רוטמן ולמקין בהרכב.
מניח שברגע שדברים יתייצבו קצת עם טוריאל, בוסקילה וסילבה, דברים ייראו אחרת.
מניח שברגע שדברים יתייצבו קצת עם טוריאל, בוסקילה וסילבה, דברים ייראו אחרת.
-
- קיבל.ה 145 לייקים
יהיה לא פשוט בכלל במחזור הראשון.. יצטרכו להתעלות על עצמם בשביל שנכבוש
העניין עם קורין וטוריאל מדאיג מאוד, כמות הפציעות העונתית שלהם מאוד גבוה, מקווה מאוד שידעו לאזן את זה ממחזור הבא כשיהיה עם מה לעבוד התקפית.
-
- קיבל.ה 152 לייקים
14.5 הבטיחו את מקומם! עוד הפועל! 7 עליון.
-
- קיבל.ה 2792 לייקים
דווקא בתמונה בלאן זה נראה קצת מעל 13 אלף אבל לא מתווכח. אני ילד טוב אלצ׳קו.
-
- קיבל.ה 323 לייקים
אנחנו נקום וניפול על הכשירות של שחקני המפתח שלנו
מבאס אם טוריאל לא יפתח
כרגע אנחנו קבוצה אחרת איתו ובלעדיו
מבאס אם טוריאל לא יפתח
כרגע אנחנו קבוצה אחרת איתו ובלעדיו
-
- קיבל.ה 2792 לייקים
-
- קיבל.ה 422 לייקים
-
- קיבל.ה 145 לייקים
-
- קיבל.ה 422 לייקים
סדריק דון ובלומפילד מלא
-
- קיבל.ה 1185 לייקים
המספר של אדוםאדום נראה נכון, אנחנו מתקרבים ל 12500 מנויים ונמכרו 2000 כרטיסים
- רועי גווארה
- קיבל.ה 416 לייקים
"...אז כנראה שאתם לא מבינים בניהול"
לא זוכר מה היתה ההתחלה של המשפט.
אגב, יש מקורבים ל"לאן" בקהל?
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
- קיבל.ה 2792 לייקים
אדוםאדוםרועי גווארה כתב: ↑20 אוגוסט 2025, 18:56"...אז כנראה שאתם לא מבינים בניהול"
לא זוכר מה היתה ההתחלה של המשפט.
אגב, יש מקורבים ל"לאן" בקהל?
-
- קיבל.ה 113 לייקים
מבחינתי קש ובני-ריינה זה הכנה לקראת ביתר ב 13 לספטמבר.
הייתי אומר שהייתי רוצה כבר לראות הרכב רץ, אבל קשה להאמין לאור כל הפציעות האלו ושהסגל לא הושלם.
הייתי אומר שהייתי רוצה כבר לראות הרכב רץ, אבל קשה להאמין לאור כל הפציעות האלו ושהסגל לא הושלם.
-
- קיבל.ה 140 לייקים
אם טןריאל לא כשיר למשחק הזה, אנחנו עם סגל דליל מאד , ויהיה הרכב מאד הגנתי. נישאר עם רוטמן דאפה ואלטמן ומחמיד כדי לשים כדור ברשת. נקווה שיכשירו את טוריאל
מזכיר שקורין בחוץ, בוסקילה בחוץ, שאנדה סילבה לא יהיה בסגל.
מזכיר שקורין בחוץ, בוסקילה בחוץ, שאנדה סילבה לא יהיה בסגל.
-
- קיבל.ה 152 לייקים
מי אמר שסילבה לא בסגל?
אין לי מושג אבל אני לא פוסל את האפשרות
- רדפוקס
- קיבל.ה 5464 לייקים
-
- קיבל.ה 145 לייקים
בספק ענק שיהיה בסגל זה כבר לא טוטו, מאמין שיעלה למחצית רק בריינה