6. מבחינת איכות הפריטים, שזה חשש מובן לאור המעבר ממותגים לייצור עצמי- האיכות של הפריטים היא ברמה הכי גבוהה שיש וזאת התחייבות שלי. מההדפסות ועד התפירה. כל פריט נבדק לפני הייצור ואושר רק לאחר בקרת איכות קפדנית. מההדפסים ועד התפירה של כל פריט.
7. יש עוד *הרבה* דברים טובים בדרך. תהיו מוכנים.
אייל.
יש תמונה של ההדפס של IBI מקדימה? בתמונות שפרסמו נראה שהאיכות של הלוגו הזה לא משהו.
מה שפה ףה זו תמונה אמיתית, של הגופיה בסטודיו מקצועי.
מצרף לך תמונה שצולמה בטלפון.
כל מה שאני כותב פה לא מייצג את דעתי או כל מנטרה הגיונית ובעלת תפיסה למציאות בכלל
טוויטר זה השדים החדש
למה?
זה כמו חולצת אדידס או נייק או יומברו, למה חייב שיהיה שם סמל הפועל?
אתמול מוריניו במשחק רשמי של פנר במוקדמות ליגת האלופות שם חולצה של אדידס בלי סמל של פנר, למה חולצה שמאמן שם חייבת סמל של הפועל? זו לא חלוצת שחקן/ מדים רשמיים, מה זה משנה מה איטודיס לובש כשהוא מאמן אותנו כל עוד הוא מאמן? מישהו ראה החולצה כזו מועמדת למכירה?
דבר שני זה איטודיס, גם אם ילבש נעלי מוקסין ומכנס 7 תעשיות הוא יראה טוב.
למה?
אתמול מוריניו במשחק רשמי של פנר במוקדמות ליגת האלופות שם חולצה של אדידס בלי סמל של פנר, למה חולצה שמאמן שם חייבת סמל של הפועל? זו לא חלוצת שחקן/ מדים רשמיים, מה זה משנה מה איטודיס לובש כשהוא מאמן אותנו כל עוד הוא מאמן? מישהו ראה החולצה כזו מועמדת למכירה?
Sent from my 22101320G using Tapatalk
דיברנו על מה יגרום לי לקנות אותה או איך איטודיס נראה ?
למה?
Sent from my 22101320G using Tapatalk
דיברנו על מה יגרום לי לקנות אותה או איך איטודיס נראה ?
אתה חושב שאיטודיס לא נראה טוב??
השיער, השרירים, הדיבור, החליפות חילול קודש!!!
יש איזה עמוד אוהדים גדול באינסטגרם שמבחינתי הוא כמו ערוץ 14
כל היום מחפש מתעסק בכל נוד של עופר ינאי בעיקר אבל גם בכדורסל
מבחינתם החולצה הזאת מסמלת את זה שהפועל שינו את הסמל
אין לי כח לטמטום הזה כבר, זה פשוט מתחיל להצחיק אותי, רואה את זה כאסקפיזם
הבעיה שמזמן בארץ לאנשים אין יכולת חשיבה עצמית, ואני כבר רואה איך אנשים שמעולם לא חשבו שתיהיה בעיה עם החולצה הזאת כבר מתלוננים שעופר שינה את הסמל