הצבי ישראל כתב: ↑19 אוגוסט 2025, 22:15
@talb55 @אדום אדום @L.S
יש שיחות עם ישראלים או שזה ירד מהפרק?
במידה ויש, מדובר בליגיונרים? מליגת העל? אילו עמדות?
לא צריך אף ישראלי ואין אף ישראלי רלוונטי ומעניין.
להביא מגן זר, קשר 10 זר תותח ויאללה הפועל.
אתה צריך עוד חלוץ ואפשר אולי גם קשר אחורי במקום אל-ים
לא צריך עוד חלוץ, דאפה, מחמיד ואלטמן זה בסדר גמור.
הייתי שמח לקשר אחורי במקום אל-ים, לא עולה לי לראש אחד צעיר וטוב שאפשר להביא לספסל בכסף קטן, נצטרך להסתפק במה שיש.
שנהיה באירופה נבנה סגל רחב יותר, עד אז לא צריך להגזים.
הצבי ישראל כתב: ↑19 אוגוסט 2025, 22:15
@talb55 @אדום אדום @L.S
יש שיחות עם ישראלים או שזה ירד מהפרק?
במידה ויש, מדובר בליגיונרים? מליגת העל? אילו עמדות?
לא צריך אף ישראלי ואין אף ישראלי רלוונטי ומעניין.
להביא מגן זר, קשר 10 זר תותח ויאללה הפועל.
אתה צריך עוד חלוץ ואפשר אולי גם קשר אחורי במקום אלים
גבר הבאת חלוץ בוקר טוב. קוראים לו קסנדר סילבה.
יהיה החלוץ המחליף של דאפה וגם הכנף שמאל שלנו.
אתם מדברים על מקום 4 אני חושב שאנחנו לא שם,
נגיד מחר הבאנו את הקיצוני וזר 10 מה לגבי הספסל? מרחק של 2 פציעות ואנחנו שוב עולים עם כוכבי המונדיאליטו, כבר ניסנו את זה למי ששכח וזה לא עבד...אל ים חייב להיות מושאל הוא לא יכול להיות החילוף הראשון של פלקאו וגם חייב לסגור את העניין של מור בוסקילה מאוד חשוב להעמקת הסגל.
Adom_Adom כתב: ↑19 אוגוסט 2025, 23:18
נגיד מחר הבאנו את הקיצוני וזר 10 מה לגבי הספסל? מרחק של 2 פציעות ואנחנו שוב עולים עם כוכבי המונדיאליטו, כבר ניסנו את זה למי ששכח וזה לא עבד...אל ים חייב להיות מושאל הוא לא יכול להיות החילוף הראשון של פלקאו וגם חייב לסגור את העניין של מור בוסקילה מאוד חשוב להעמקת הסגל.
עניין בוסקילה זה ברור מאליו. יסגר בחמישי לכאן או לכאן.
כל השאר, יהיו חילופים סבירים מאוד לעונה הראשונה שלנו שחזרנו (רוי קורין/רן בנימין/אלקוקין/פיבן/ליידנר) אני מרוצה מהספסל. כמובן שעוד ישראלי אחד במקום אלים היה מבורך, אבל תמוה להגיד שזה מה שמפריד בנינו למקום x. לדעתי זה נטו יהיה תלוי ברמת הכימיה של השחקנים.
כל השאר, יהיו חילופים סבירים מאוד לעונה הראשונה שלנו שחזרנו (רוי קורין/רן בנימין/אלקוקין/פיבן/ליידנר) אני מרוצה מהספסל. כמובן שעוד ישראלי אחד במקום אלים היה מבורך, אבל תמוה להגיד שזה מה שמפריד בנינו למקום x. לדעתי זה נטו יהיה תלוי ברמת הכימיה של השחקנים.
אני רק אגיד שיש המון רחש בחש ברשת שסדריק דון חותם מחר אצלנו… אין לי מושג מאיפה זה צץ וזה נראה לי סופר לא הגיוני ועוד אחרי שהדר וצנצי אמרו שלא יקרה (לא שהם מבינים גדולים אבל היו מאוד נחרצים) קורה פה משהו שאנחנו לא יודעים או שוב פעם חארטה?
RedDrifter כתב:אני רק אגיד שיש המון רחש בחש ברשת שסדריק דון חותם מחר אצלנו… אין לי מושג מאיפה זה צץ וזה נראה לי סופר לא הגיוני ועוד אחרי שהדר וצנצי אמרו שלא יקרה (לא שהם מבינים גדולים אבל היו מאוד נחרצים) קורה פה משהו שאנחנו לא יודעים או שוב פעם חארטה?
כמו תמיד - מישהו מפיץ שמועה והיא חוזרת ומתפרסמת ע"י כל מיני שהשמועה הגיעה לאזניהם - אבל המקור אותו מקור והוא כוזב
RedDrifter כתב: ↑19 אוגוסט 2025, 23:51
אני רק אגיד שיש המון רחש בחש ברשת שסדריק דון חותם מחר אצלנו… אין לי מושג מאיפה זה צץ וזה נראה לי סופר לא הגיוני ועוד אחרי שהדר וצנצי אמרו שלא יקרה (לא שהם מבינים גדולים אבל היו מאוד נחרצים) קורה פה משהו שאנחנו לא יודעים או שוב פעם חארטה?
אם זה יסגר זה כבר תחילת שבוע הבא
המור בוסקילה הזה שווה את המאבק וההמתנה? יהיה שחקן מוביל בליגת העל?
איפה ראית?
איפה לא ראיתי? טלגרם אינסטגרם טוויטר פייסבוק וואצאפ, רק תבחר - כולם טוענים שהוא סגר אצלנו
SickleCell כתב: ↑19 אוגוסט 2025, 16:07
נקודה ראויה לציון היא שהבחור פורטוגלי. יש לו כבר שני ברזילאים דוברי השפה ואפילו קרייב בטח דובר פורטוגזית ברמה לא רעה (נראה בחור שקדן). חברתית הקבוצה נבנית נכון ובמידה ולא מדובר בבן אדם לא נעים זה יתרום ללכידות ולסיכוי של כל הזרים שלנו להשתלב בקבוצה/בחיים בארץ.
מי שהסתכל קצת על שפת הגוף של הזרים שלנו במשחק האחרון, היה רואה מכנה משותף אחד לכולם.
מאיימבו, פלקאו, קרייב, צ׳יקו וגם צור, משדרים הרבה מאוד בטחון ושקט.
לא עוד רגליים רועדות במשחקים בפרופיל גבוה
הרבה מאוד ״לידרים״ על הדשא שהמעמד לא מרגש אותם
אם talb וl.s לא מאמינים בזה, אני איתם. עם כל הכבוד לשטויות ברשתות שמעולם לא התגלו כמשהו אמין.
צאו מהקטע של דון, סתם הטרלה שיצאה מפרופורציה.
מקבל את סילבה שיכול כמו מחמיד להיות חלוץ, אבל עדיין צריך קשר אחורי והיתי מנסה להביא את דן גלזר אם הקבוצה שלו תודח מאירופה.
אלטמן חייב לעזוב, אין בו טעם.
לירון האדום כתב:צאו מהקטע של דון, סתם הטרלה שיצאה מפרופורציה.
מקבל את סילבה שיכול כמו מחמיד להיות חלוץ, אבל עדיין צריך קשר אחורי והיתי מנסה להביא את דן גלזר אם הקבוצה שלו תודח מאירופה.
חחח אמיתי אתה רוצה עוד 6 ועוד את גלזר?
Sent from my iPhone using Tapatalk
הייתי מחתים רק בשביל אפקט ההרתעה לקבוצות אחרות בליגה
חחח אמיתי אתה רוצה עוד 6 ועוד את גלזר?
Sent from my iPhone using Tapatalk
כן, במקום אל ים
גלזר זה לפחות חוזה 300 אלף יורו כן, עם מס של ישראלי.
הלוואי ויגיע, אבל למה שיעשה את זה ?
הוא בקבוצה שמשחקת באירופה.
הצבי ישראל כתב: ↑20 אוגוסט 2025, 08:30
אופק ביטון שוחרר מאוקראינה, הייתם מביאים?
לא הבנתי למה שוחרר בכלל.
קשר פוליסיה ז'יטומיר, אופק ביטון, הפך הבוקר (רביעי) לשחקן חופשי. זאת בשל סכסוך חוזי עם המועדון האוקראיני, שקיבל ממנו מכתב רשמי מנציגו עו"ד ניר ענבר לפיו הוא עוזב את המועדון מיידית, כשבמקביל הוגשה תביעה לפיפ"א
צנציפר
הצבי ישראל כתב: ↑20 אוגוסט 2025, 08:30
אופק ביטון שוחרר מאוקראינה, הייתם מביאים?
לא הבנתי למה שוחרר בכלל.
קשר פוליסיה ז'יטומיר, אופק ביטון, הפך הבוקר (רביעי) לשחקן חופשי. זאת בשל סכסוך חוזי עם המועדון האוקראיני, שקיבל ממנו מכתב רשמי מנציגו עו"ד ניר ענבר לפיו הוא עוזב את המועדון מיידית, כשבמקביל הוגשה תביעה לפיפ"א
צנציפר
הכוונה שלי הייתה,
למה שוחרר כשעוד שיחק אצלנו ?
בוודאי שהייתי מחזיר. הוא שחקן יותר טוב מרן בנימין.
Spiderman כתב: ↑20 אוגוסט 2025, 08:31
לא הבנתי למה שוחרר בכלל.
צנציפר
הכוונה שלי הייתה,
למה שוחרר כשעוד שיחק אצלנו ?
בוודאי שהייתי מחזיר. הוא שחקן יותר טוב מרן בנימין.
האמת שזכור לי שחקן בינוני מינוס עם בעיטה בסדר. השתפר באוקראינה?