פלקאו
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
ודווקא קרייב שיכול בכיף להחליף את האנדרטייקר, נראה רגוע ושליו.
-
- קיבל.ה 550 לייקים
טפו טפו, בינתיים אחלה פלקאו.
מצטרף. לא מבין מה ההייפ שהולך פה. אליאס נראה אבוד על המגרש ואיבד כדורים פשוטים בלי קשר אליו.
נתן כמה חילוצים יפים וגם איבד. לא שחקן בשביל קבוצה שרוצה לשחק כדורגל
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 424 לייקים
הייפ? אתה מכיר את משמעות המילה?
אפשר לקרוא לזה אם כבר עליהום, כי אין שום הסבר אחר למה אחרי משחק ככ טוב שלו מול הקישור הטוב בליגה אתם פה מטנפים עליו במקום לתת מילה טובה.
-
- קיבל.ה 838 לייקים
הפוך, דווקא במשחקים שצריך ליזום צריך קשר אחורי שיודע איך להתמקם ולתקל התקפות מעבר בלי לצאת באדום אחרי 2 תיקולים.
שמח שרובכם התרשמתם שהוא עושה את מה שהוא יודע ולא מתפה להרפתקאות...
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 332 לייקים
אני דווקא מתחיל לאט לאט לחבב אותו
כן יכול לחרפן לפעמים
אבל נראה שנלחם ומחלץ כדורים
בסוף זה עניין של תיאום ציפיות, אם מה שמצפים ממנו זה להיות פיזי באמצע, לתסכל את קישור היריב ולחלץ כדורים שיתנו לנו אופציה לצאת להתקפות מהירות, כנראה שאצ זה הוא ייתן
לצפות ממנו לתת פס חכם, כדורי עומק או לבעוט לשער, כנראה שהוא יעשה פעמיים בעונה שלמה
בוא נראה איל הוא ייראה בליגה
כן יכול לחרפן לפעמים
בסוף זה עניין של תיאום ציפיות, אם מה שמצפים ממנו זה להיות פיזי באמצע, לתסכל את קישור היריב ולחלץ כדורים שיתנו לנו אופציה לצאת להתקפות מהירות, כנראה שאצ זה הוא ייתן
לצפות ממנו לתת פס חכם, כדורי עומק או לבעוט לשער, כנראה שהוא יעשה פעמיים בעונה שלמה
-
- קיבל.ה 1442 לייקים
זה בסדר גמור, ככה עובדת קבוצת כדורגל, זה לא טניס.בן לוז כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 11:00 אני דווקא מתחיל לאט לאט לחבב אותו
כן יכול לחרפן לפעמים
כל חלק בפאזל יהיה צריך להשלים את זה שלידו. זה בדיוק מה שמצפים ממנו לתת והוא עושה את זה מצוין עד עכשיו.
השחקנים שסביבו יצטרכו לספק לנו איכויות שלא קימות בו כדי שנהיה קבוצה שלמה ויוזמת
אני מאוד מבסוט מהמשחק שלו אתמול
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
החלק בפאזל הזה לא מסוגל לתת מסירה לכיוון החצי של היריב. ייקח לליגה לשאר הקבוצות בליגה 3-4 משחקים להבין מי העושה משחק שלך וכנראה לחץ על הקישור יהיה על כלל הסובבים חוץ מפלקאו, מעניין אותי איך איך זה יראה שהוא יהיה עם הכדור ויצטרך להניע את המשחק. קשר 6 הוא קודם כל קשר. פיבוט הגנתי אבל גם צריך לדעת לצאת מלחץ ולטפל בכדור באיזה שהיא רמה, במיוחד עם בילדאפ שברדה מכור אליוL.S כתב:זה בסדר גמור, ככה עובדת קבוצת כדורגל, זה לא טניס.בן לוז כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 11:00 אני דווקא מתחיל לאט לאט לחבב אותו
כן יכול לחרפן לפעמים
כל חלק בפאזל יהיה צריך להשלים את זה שלידו. זה בדיוק מה שמצפים ממנו לתת והוא עושה את זה מצוין עד עכשיו.
שום עליהום. נראה אחלה בחור ונתן משחק הגנתי טוב היום. הנה - מילה טובה.ונרקומן כתב:הייפ? אתה מכיר את משמעות המילה?
אפשר לקרוא לזה אם כבר עליהום, כי אין שום הסבר אחר למה אחרי משחק ככ טוב שלו מול הקישור הטוב בליגה אתם פה מטנפים עליו במקום לתת מילה טובה.
חוץ מעוד שמונה משחקים העונה שתשחק פחות או יותר באותה צורה נסוגה, בשאר המשחקים אתה כנראה תהיה היוזם. יהיה מעניין לעקוב אחרי התגובות שלך אחרי משחקים שהכדור ילך בעיקר אליו כי למדו שהוא אופציה מדהימה להשאיר עם הכדור. תזכור לא לטנף חזק מדי כי יכול להיות שהוא קורא פורום שדים ויש לו נפש עדינה
-
- קיבל.ה 1442 לייקים
כתבת פה באחת מה ודעות שלך שאליאס נראה אבוד ואיבד כדוריםH.T.A כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 18:01החלק בפאזל הזה לא מסוגל לתת מסירה לכיוון החצי של היריב. ייקח לליגה לשאר הקבוצות בליגה 3-4 משחקים להבין מי העושה משחק שלך וכנראה לחץ על הקישור יהיה על כלל הסובבים חוץ מפלקאו, מעניין אותי איך איך זה יראה שהוא יהיה עם הכדור ויצטרך להניע את המשחק. קשר 6 הוא קודם כל קשר. פיבוט הגנתי אבל גם צריך לדעת לצאת מלחץ ולטפל בכדור באיזה שהיא רמה, במיוחד עם בילדאפ שברדה מכור אליוL.S כתב:זה בסדר גמור, ככה עובדת קבוצת כדורגל, זה לא טניס.בן לוז כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 11:00 אני דווקא מתחיל לאט לאט לחבב אותו
כן יכול לחרפן לפעמים
גש לצפות שוב במשחק וספר לנו מי קרקע את אליאס כל המחצית הראשונה
אם אתה כזה מבין כדורגל, תתמקד רק בפלקאו ותראה מה הוא עשה אתמול לקישור של באר שבע
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 157 לייקים
זה טרנד לשנוא את פלקאו. יעבור
אחלה פלקאו באמת
אחלה פלקאו באמת
אני ממש לא מתיימר להיות מבין גדול כמוך וכמו עוד כמה מטאורים פה. כמו שרשמתי - נתן אחלה משחק בהגנה. גם איבד כדור בחצי של ו שבכיף יכל להיגמר בשער של ב״ש. יכול מאוד להיות שהוא פתאום יהפוך לקאנטה ואני ילעס את הכובע - הלוואי.L.S כתב:כתבת פה באחת מה ודעות שלך שאליאס נראה אבוד ואיבד כדוריםH.T.A כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 18:01החלק בפאזל הזה לא מסוגל לתת מסירה לכיוון החצי של היריב. ייקח לליגה לשאר הקבוצות בליגה 3-4 משחקים להבין מי העושה משחק שלך וכנראה לחץ על הקישור יהיה על כלל הסובבים חוץ מפלקאו, מעניין אותי איך איך זה יראה שהוא יהיה עם הכדור ויצטרך להניע את המשחק. קשר 6 הוא קודם כל קשר. פיבוט הגנתי אבל גם צריך לדעת לצאת מלחץ ולטפל בכדור באיזה שהיא רמה, במיוחד עם בילדאפ שברדה מכור אליוL.S כתב: זה בסדר גמור, ככה עובדת קבוצת כדורגל, זה לא טניס.
אם אתה כזה מבין כדורגל, תתמקד רק בפלקאו ותראה מה הוא עשה אתמול לקישור של באר שבע
הדאגה שלי להמשך העונה ולמה שהוא יכול לתת לך מול ריינה/נתניה/קבוצת אמצע טבלה ומטה שתשאיר אותו שחקן יחיד לקבל כדור איך זה יראה.
היה לי כיף לראות אותו מתקל מול ב״ש. זאת לא כל הליגה וזה לו יהיה צורת המשחק שלנו. לא צריך להיות מבין גדול בשביל לדעת שזה עלה לברדה ב10 שנים מהחיים בכל פעם שצור בעט את הכדור קיבינימט לדאפה במקום להתחיל בילדאפ לבלם.
-
- קיבל.ה 2064 לייקים
מצחיקH.T.A כתב:אני ממש לא מתיימר להיות מבין גדול כמוך וכמו עוד כמה מטאורים פה. כמו שרשמתי - נתן אחלה משחק בהגנה. גם איבד כדור בחצי של ו שבכיף יכל להיגמר בשער של ב״ש. יכול מאוד להיות שהוא פתאום יהפוך לקאנטה ואני ילעס את הכובע - הלוואי.L.S כתב:כתבת פה באחת מה ודעות שלך שאליאס נראה אבוד ואיבד כדוריםH.T.A כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 18:01 החלק בפאזל הזה לא מסוגל לתת מסירה לכיוון החצי של היריב. ייקח לליגה לשאר הקבוצות בליגה 3-4 משחקים להבין מי העושה משחק שלך וכנראה לחץ על הקישור יהיה על כלל הסובבים חוץ מפלקאו, מעניין אותי איך איך זה יראה שהוא יהיה עם הכדור ויצטרך להניע את המשחק. קשר 6 הוא קודם כל קשר. פיבוט הגנתי אבל גם צריך לדעת לצאת מלחץ ולטפל בכדור באיזה שהיא רמה, במיוחד עם בילדאפ שברדה מכור אליו
הדאגה שלי להמשך העונה ולמה שהוא יכול לתת לך מול ריינה/נתניה/קבוצת אמצע טבלה ומטה שתשאיר אותו שחקן יחיד לקבל כדור איך זה יראה.
היה לי כיף לראות אותו מתקל מול ב״ש. זאת לא כל הליגה וזה לו יהיה צורת המשחק שלנו. לא צריך להיות מבין גדול בשביל לדעת שזה עלה לברדה ב10 שנים מהחיים בכל פעם שצור בעט את הכדור קיבינימט לדאפה במקום להתחיל בילדאפ לבלם.
נראה לך שזאת לא הייתה ההוראה של ברדה להעביר את הכדור קדימה?
אז של מי ? פואד?Nati כתב:מצחיקH.T.A כתב:אני ממש לא מתיימר להיות מבין גדול כמוך וכמו עוד כמה מטאורים פה. כמו שרשמתי - נתן אחלה משחק בהגנה. גם איבד כדור בחצי של ו שבכיף יכל להיגמר בשער של ב״ש. יכול מאוד להיות שהוא פתאום יהפוך לקאנטה ואני ילעס את הכובע - הלוואי.L.S כתב: כתבת פה באחת מה ודעות שלך שאליאס נראה אבוד ואיבד כדורים
נראה לך שזאת לא הייתה ההוראה של ברדה להעביר את הכדור קדימה?
Sent from my iPad using Tapatalk
-
- קיבל.ה 141 לייקים
אני באמת לא רוצה שיכשל והוא באמת נראה אישיות טובה
אבל הוא לא כדורגלן אי אפשר להיות שחקן כדורגל מקצועני בלי לדעת לשחק כדורגל ורק ״לגרזן״
זה לא הגיוני
הוא לא יודע לטפל בכדור
אבל הוא לא כדורגלן אי אפשר להיות שחקן כדורגל מקצועני בלי לדעת לשחק כדורגל ורק ״לגרזן״
זה לא הגיוני
הוא לא יודע לטפל בכדור
-
- קיבל.ה 403 לייקים
יש פה איזה מנהג בפורום שאם מעבירים ביקורת על שחקן של הפועל אז אנחנו שונאים את השחקן ברמה האישית.
כולם פה רוצים בהצלחת הקבוצה וכולם פה רוצים שכל שחקן של הפועל יצליח
תהיו ענייניים ותדברו מקצועית כבר.
-
- קיבל.ה 361 לייקים
עובדתית הקביעה הזאת לא נכונה כי לא חסרים שחקנים בטופ של הכדורגל העולמי שהם נטו גרזנים בלי יכולת טיפול בכדור. לא שאני תופס מפלקאו, ההפך הגמור. אבל אם שחקן ממש טוב בלגרזן, אז הוא כן יכול להיות שחקן לגיטימי. ג'ואו פאלינייה מבאיירן למשל. הבעיה עם פלקאו שגם בלהיות גרזן הוא לא באמת טוב...
את הסם הכי גדול
ג׳ואוו פאלינייה הוא אחד ממחלצי כדור הטובים בעולם. הוא גם בועט אדיר מטווח והכי חשוב - בטופ של מסירות מקדמות מעמדה 6 - ממש לא רק גרזן. איפה הוא ואיפה זה.קוקאין ואלכוהול כתב:עובדתית הקביעה הזאת לא נכונה כי לא חסרים שחקנים בטופ של הכדורגל העולמי שהם נטו גרזנים בלי יכולת טיפול בכדור. לא שאני תופס מפלקאו, ההפך הגמור. אבל אם שחקן ממש טוב בלגרזן, אז הוא כן יכול להיות שחקן לגיטימי. ג'ואו פאלינייה מבאיירן למשל. הבעיה עם פלקאו שגם בלהיות גרזן הוא לא באמת טוב...
בול!אנחנו בתהליך כתב:יש פה איזה מנהג בפורום שאם מעבירים ביקורת על שחקן של הפועל אז אנחנו שונאים את השחקן ברמה האישית.
יש פה כמה לוחמי צדק סוג ז׳ שקופצים על כל ביקורת על המגרש כאילו היא אישית על השחקן בשביל טפיחה עצמית על הכתף
-
- קיבל.ה 33 לייקים
זה לא על כל ביקורת. זה ספציפית על פלקאו יש עליו עליהום ועוד איך ומי שיגיד שלא הוא הוא שקרן ןמכחיש. הוא שעיר לעזאזל של כולם בפורום ברשתות ובטלגרם, ראבק עוד לפני שנחת זה כבר התחיל. אל תספרו לעצמכם סיפורים.H.T.A כתב: ↑18 אוגוסט 2025, 08:09בול!אנחנו בתהליך כתב:יש פה איזה מנהג בפורום שאם מעבירים ביקורת על שחקן של הפועל אז אנחנו שונאים את השחקן ברמה האישית.
יש פה כמה לוחמי צדק סוג ז׳ שקופצים על כל ביקורת על המגרש כאילו היא אישית על השחקן בשביל טפיחה עצמית על הכתף
אבל בצד כל זה כן לגיטימי להעביר ביקורת. פשוט לפעמים היא נראית מוגזמת וגם אחרי משחק טוב מחפשים משהו רע להגיד.
-
- קיבל.ה 141 לייקים
ברצינות רשמת את זה?קוקאין ואלכוהול כתב: ↑18 אוגוסט 2025, 06:35עובדתית הקביעה הזאת לא נכונה כי לא חסרים שחקנים בטופ של הכדורגל העולמי שהם נטו גרזנים בלי יכולת טיפול בכדור. לא שאני תופס מפלקאו, ההפך הגמור. אבל אם שחקן ממש טוב בלגרזן, אז הוא כן יכול להיות שחקן לגיטימי. ג'ואו פאלינייה מבאיירן למשל. הבעיה עם פלקאו שגם בלהיות גרזן הוא לא באמת טוב...
כנס סתכל איך הוא שומר על כדור תחת לחץ
אל תרשום שטויות כאלה בחייאת דינק
פלקאו לא שחקן כדורגל אגב הוא גם לא בנוי כמו גרזן
הוא דקיק לגמרי וארוך
-
- קיבל.ה 79 לייקים
פלקאו יכול להיות בכל נקודה על הספקטרום בין כישלון מהדהד לרכש מדהים - נוכל לשפוט את זה רק במחזור 10. עד אז כל הדיבורים זה בכיינות ובלבוצים
כמעט כל מה שנכתב פה זה לגבי יכולת הגנתית טובה פלוס מינוס(לא משהוא יוצא מהכלל) והטכניקה עם הכדור שאין לו או שלא ראינו עדיין. אפחד פה לא דיבר על זה הראש דשא שלו גודל יותר מדי לגובה או צבע עיניים שלא מחמיא לחולצה האדומה.אסון למכבי כתב:זה לא על כל ביקורת. זה ספציפית על פלקאו יש עליו עליהום ועוד איך ומי שיגיד שלא הוא הוא שקרן ןמכחיש. הוא שעיר לעזאזל של כולם בפורום ברשתות ובטלגרם, ראבק עוד לפני שנחת זה כבר התחיל. אל תספרו לעצמכם סיפורים.H.T.A כתב: ↑18 אוגוסט 2025, 08:09בול!אנחנו בתהליך כתב:יש פה איזה מנהג בפורום שאם מעבירים ביקורת על שחקן של הפועל אז אנחנו שונאים את השחקן ברמה האישית.
אבל בצד כל זה כן לגיטימי להעביר ביקורת. פשוט לפעמים היא נראית מוגזמת וגם אחרי משחק טוב מחפשים משהו רע להגיד.
יש כמות יפה של אנשים שרואים אותו דבר על הדשא וזה מועבר פה בצורה לגיטימית. אין פה השמצות חסרות בסיס אבאלה.
-
- קיבל.ה 1671 לייקים
א. הבעיה היא שנראה שראיתם את הדברים האלו עוד לפני שהוא שיחק. או במילים אחרות לא באמת ראיתם את זה. ולא עד המשחק האחרון מעטים אלו ששיבחו את משחק ההגנה שלו.H.T.A כתב: ↑18 אוגוסט 2025, 21:11כמעט כל מה שנכתב פה זה לגבי יכולת הגנתית טובה פלוס מינוס(לא משהוא יוצא מהכלל) והטכניקה עם הכדור שאין לו או שלא ראינו עדיין. אפחד פה לא דיבר על זה הראש דשא שלו גודל יותר מדי לגובה או צבע עיניים שלא מחמיא לחולצה האדומה.אסון למכבי כתב:זה לא על כל ביקורת. זה ספציפית על פלקאו יש עליו עליהום ועוד איך ומי שיגיד שלא הוא הוא שקרן ןמכחיש. הוא שעיר לעזאזל של כולם בפורום ברשתות ובטלגרם, ראבק עוד לפני שנחת זה כבר התחיל. אל תספרו לעצמכם סיפורים.
יש כמות יפה של אנשים שרואים אותו דבר על הדשא וזה מועבר פה בצורה לגיטימית. אין פה השמצות חסרות בסיס אבאלה.
ב. תבדוק כמה כדורים הןא איבד בחצי שלנו וכמה קרייב... שלא תבין לא נכון לקרייב יש יותר כדורגל מלפלקאו אבל יש לו מספיק כדורגל בשביל להיות 6 טוב לליגת העל. לא יודע אם זה יתחבר או לא. אבל עיקר הביקורת היא לא ענינית אלא מבוססת על פנטזיות ודעה ראשונית ריקה.
ב.
-
- קיבל.ה 1357 לייקים
אחלה פלקאו. בסדר גמור בינתיים. נקווה שהוא עוד ישתפר. מוקדם להסיק מסקנות. הוא עוד יכול להתברר כפלופ או כאחלה גרזן שנמצא בכל מקום.
מציע לכולם לשחרר פוזציות. החייים מאוד פשוטים ככה.
ולהגיד שהוא לא שחקן כדורגל זה עלבון לאינטליגנציה
מציע לכולם לשחרר פוזציות. החייים מאוד פשוטים ככה.
ולהגיד שהוא לא שחקן כדורגל זה עלבון לאינטליגנציה
נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל ב 18 אוגוסט 2025, 23:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 14 לייקים
השאלה אינה "האם הוא שחקן",
אלא האם השיטה של ברדה, שכוללת מרכז שדה שלו ושל קרייב, עובדת.
נגד באר שבע עבדה. אבל, נצטרך לחכות עוד משחקים כדי לקבל את התשובה.
אלא האם השיטה של ברדה, שכוללת מרכז שדה שלו ושל קרייב, עובדת.
נגד באר שבע עבדה. אבל, נצטרך לחכות עוד משחקים כדי לקבל את התשובה.
א. כל ביקורת באה אחרי משחק שהוא שיחק אצלנו. מה גם שזה לא מקרי שיש הרבה פה שנתנו את אותה ביקורת - אם שלושה אומרים לך שאתה חמור, זה זמן טוב לבדוק כמה עולה אוכף.El dudernio כתב:א. הבעיה היא שנראה שראיתם את הדברים האלו עוד לפני שהוא שיחק. או במילים אחרות לא באמת ראיתם את זה. ולא עד המשחק האחרון מעטים אלו ששיבחו את משחק ההגנה שלו.H.T.A כתב: ↑18 אוגוסט 2025, 21:11כמעט כל מה שנכתב פה זה לגבי יכולת הגנתית טובה פלוס מינוס(לא משהוא יוצא מהכלל) והטכניקה עם הכדור שאין לו או שלא ראינו עדיין. אפחד פה לא דיבר על זה הראש דשא שלו גודל יותר מדי לגובה או צבע עיניים שלא מחמיא לחולצה האדומה.אסון למכבי כתב: זה לא על כל ביקורת. זה ספציפית על פלקאו יש עליו עליהום ועוד איך ומי שיגיד שלא הוא הוא שקרן ןמכחיש. הוא שעיר לעזאזל של כולם בפורום ברשתות ובטלגרם, ראבק עוד לפני שנחת זה כבר התחיל. אל תספרו לעצמכם סיפורים.
ב. תבדוק כמה כדורים הןא איבד בחצי שלנו וכמה קרייב... שלא תבין לא נכון לקרייב יש יותר כדורגל מלפלקאו אבל יש לו מספיק כדורגל בשביל להיות 6 טוב לליגת העל. לא יודע אם זה יתחבר או לא. אבל עיקר הביקורת היא לא ענינית אלא מבוססת על פנטזיות ודעה ראשונית ריקה.
ב.
ב. אתה סוטר את עצמך, בסעיף א אמרת שאין מספיק זמן לדעת איזה שחקן הוא ובסעיף ב כבר קבעת שהוא שש מספיק טוב לליגה שלנו והכל פנטזיות.
הרבה כתבו פה וביניהם אני אחרי כל ביקורת שאולי הוא יהפוך להיות שחקן טוב ואני אשמח לאכול את הכובע. אבל מותר להביע דעה או להעביר ביקורת אם היא עניינית.
מסכים עם ההנחה שצריך לתת לו זמן, אבל חאלאס עם התאוריות קונספירציה שהאנשים פה נתפסים עליו בלי שום סיבה.
-
- קיבל.ה 79 לייקים
"מותר להעביר ביקורת אם היא עניינית"
הביקורת העניינית - "הוא אפס, הוא לא כדורגלן!!! איך שחקן שבא מהליגה השניה בברזיל פתאום בגיל 27 יהיה מספיק טוב להתמודד בליגה שלנו!!!!"
הביקורת העניינית - "הוא אפס, הוא לא כדורגלן!!! איך שחקן שבא מהליגה השניה בברזיל פתאום בגיל 27 יהיה מספיק טוב להתמודד בליגה שלנו!!!!"
-
- קיבל.ה 1357 לייקים
חחחדולימנגה99 כתב: ↑19 אוגוסט 2025, 10:36 "מותר להעביר ביקורת אם היא עניינית"
יש בזה משהו
מקווה שבליגה יהיו קצת מספרים מהמנהלת ויהיה אפשר קצת להבין יותר ( ונתונים זה ממש לא הכל)
-
- קיבל.ה 1442 לייקים
ראיתי את המשחק אתמול שוב וכל מי שרשם דברים נגדו מהמשחק האחרון קשקשן עם דיעה מוקדמת שלא מוכן לרדת מהעץ
שיחק חכם מאוד, סחט עבירות בחלק המגרש שלנו
משחרר מסירות מהירות תמיד לכתובת, איבד פעם אחד כדור כל המשחק (!)
רוב המסירות שלו הן מסירות מקדמות, חוץ ממסירות בודדות אחורה כשניסינו להניע כדור ישירות מהשוער והוא הגיש את הכדור לבלם / מגן
היה אגרסיבי וביטל את השחקנים ששמר עליהם לחלוטין
הציל לפחות שער אחד ב16 שלנו
שיחק בצורה אחראית מאוד ודאג גם לדבר כל הזמן עם השחקנים שלידו ולכוון אותם
בקיצור, לכו תעשו חמוצים
אחלה פלקאו
שיחק חכם מאוד, סחט עבירות בחלק המגרש שלנו
משחרר מסירות מהירות תמיד לכתובת, איבד פעם אחד כדור כל המשחק (!)
רוב המסירות שלו הן מסירות מקדמות, חוץ ממסירות בודדות אחורה כשניסינו להניע כדור ישירות מהשוער והוא הגיש את הכדור לבלם / מגן
היה אגרסיבי וביטל את השחקנים ששמר עליהם לחלוטין
הציל לפחות שער אחד ב16 שלנו
שיחק בצורה אחראית מאוד ודאג גם לדבר כל הזמן עם השחקנים שלידו ולכוון אותם
בקיצור, לכו תעשו חמוצים
אחלה פלקאו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 157 לייקים
מישהו ראה את הסרטון בקבוצת האוהדים בפייסבוק? יש שם טענה שפלקאו קרא את התגובות אחרי נתניה ומאוד נעלב מהאוהדים ברמה שהוא סגר את האינסטגרם לכמה ימים
כואב לי עליו מאוד באופן כללי נכון או לא נכון, עושים לו עוול מטורף
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 113 לייקים
עוד אין לי ממש דעה לגביו. שמתי לב שפעם אחת בדקות לקראת הסיום ידע לסחוט עבירה בחכמה כדי להוריד לחץ.
רינגו סטאר המלך
-
- קיבל.ה 128 לייקים
אפילו שאני לא סובל אותך, אני נאלץ להסכים.RedDrifter כתב: ↑19 אוגוסט 2025, 11:42 מישהו ראה את הסרטון בקבוצת האוהדים בפייסבוק? יש שם טענה שפלקאו קרא את התגובות אחרי נתניה ומאוד נעלב מהאוהדים ברמה שהוא סגר את האינסטגרם לכמה ימים
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
אם זה אכן קרה זה גועל נפשRedDrifter כתב: ↑19 אוגוסט 2025, 11:42 מישהו ראה את הסרטון בקבוצת האוהדים בפייסבוק? יש שם טענה שפלקאו קרא את התגובות אחרי נתניה ומאוד נעלב מהאוהדים ברמה שהוא סגר את האינסטגרם לכמה ימים
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 79 לייקים
בסוף יש שם בחור צעיר בן 27 במדינה חדשה וכל התגובות הם נגדו בלי סיבה. איך אתם הייתם מרגישים?
-
- קיבל.ה 1357 לייקים
ממש לא כל התגובות נגדו ואני מאמין שיש מי שמתווך לו את התרבות פה
Having said that שחקן מקצוען לא יכול להרשות לעצמו להתערער מאוהדים שמקשקשים ברשת
ובהקשר הזה השחקן הכי מעורר השראה זה הארי מגווייר
מה שעשו לו זה התעללות פומבית ברמות הכי מגעילות שיש
והוא עבר את זה כמו מלך ורק השתפר
Having said that שחקן מקצוען לא יכול להרשות לעצמו להתערער מאוהדים שמקשקשים ברשת
ובהקשר הזה השחקן הכי מעורר השראה זה הארי מגווייר
מה שעשו לו זה התעללות פומבית ברמות הכי מגעילות שיש
והוא עבר את זה כמו מלך ורק השתפר
-
- קיבל.ה 79 לייקים
משחק מצוין שלו. זוכה בהמון פוזשנים ולוקח הרבה כדורים.. מאוד משמעותי בשליטה באמצע במחצית השניה
-
- קיבל.ה 424 לייקים
מה?דולימנגה99 כתב: ↑23 אוגוסט 2025, 22:47 משחק מצוין שלו. זוכה בהמון פוזשנים ולוקח הרבה כדורים.. מאוד משמעותי בשליטה באמצע במחצית השניה
אנשים לא מבינים מה זה קשר אחורי גרזן
עשה אחלה עבודה בתפקיד שלו במחצית השניה
עשה אחלה עבודה בתפקיד שלו במחצית השניה