סגל לעונה הבאה 2025-2026
- מילפורד
- קיבל.ה 2676 לייקים
הוא התכוון לזיו נראה לי.
7 ישראלים בסגל זה כמובן לא מספיק, אבל מוזר לי ששחקן כמו סנדי כהן מעוניין להיות הישראלי השמיני בסגל שלנו.
7 ישראלים בסגל זה כמובן לא מספיק, אבל מוזר לי ששחקן כמו סנדי כהן מעוניין להיות הישראלי השמיני בסגל שלנו.
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 601 לייקים
כן ראיתי. מה שאני שואל זה למה אנחנו צריכים אותו.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
- גביזון
- קיבל.ה 3442 לייקים
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
לא ברור
יאללה הביתה!!!
- רדנקו
- קיבל.ה 1771 לייקים
אולי כי מצבו של ים לא נראה כרגע מבטיח ורוצים עוד ישראלי לסגל.
גם אז זה לא ממש ברור לי.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
גם אז זה לא ממש ברור לי.
-
- קיבל.ה 1601 לייקים
אוהדי הפועל שמאמינים שתהיה פה קבוצה שתפתח את העונה מי אתם?
-
- קיבל.ה 591 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 1771 לייקים
אין קשר. סנדי כהן לא רכז. לא היה ולא יהיה. ולכן הוא לא יכול לעזור גם אם יפתח זיו יהיה כשלון.XM כתב:או שלא סומכים מספיק על יפתח זיו
-
- קיבל.ה 1601 לייקים
-
- קיבל.ה 591 לייקים
שיש חוזים, ויש תקציב וגם אם לא יהיה ימלאו את יד אליהו וגם אם יקללו אותו ויתקפו אותו הוא יסיים את העונה.
- רדנקו
- קיבל.ה 1771 לייקים
אנשים פחות קונספירטיביים ממך כנראה.Red_man כתב:אוהדי הפועל שמאמינים שתהיה פה קבוצה שתפתח את העונה מי אתם?
-
- קיבל.ה 1601 לייקים
אני לא קונספירטור אני באמת בפאניקה אחרי היום לגבי עתיד המועדון הזה. אני לא שותף למחשבות של הוא שיקר לא רצה אולם וכו וכו. אני כן מבין שהיום הוא חצה את הקו בשביל המון אוהדים. אני לא צריך שהוא יחזיק בדעות פוליטיות זהות לשלי אני כן רוצה שהוא לא יהיה מטומטם כל כך. הבן אדם דרס עובדי מועדון היום בגסות שאין לתאר והתנהל בצורה הכי מפגרת שיש. רביב דרוקר האפס עשה על זה אייטם וכולם משתלחים בנו בגלל שהוא דפקט. תוסיף את העובדה שהמנויים הולכים להיות יקרים בטירוף ותקבל גל של אוהדים שלא עושים מנוי. היום מתנגדיו קיבלו מתנה שהם לא חלמו עליה בחלומות הורודים ביותר שלהם. אני לא חושב שהוא רוצה לפרק פה הכל. אני כן חושב שהצד השני קיבל כזה בוסט שיגרום להם להחריף וכולם ביחד יפרקו את המועדון עד היסוד.
לפחות ראינו תואר.
-
- קיבל.ה 6487 לייקים
לא יודע אם זה יהיה עד כדי כך קיצוני, אבל אני שותף לחשש.
-
- קיבל.ה 601 לייקים
גם אני חושש אבל מקווה שהעניינים ירגעו עם הזמן. חבל שזה קרה ממש לפני תחילת מכירת המנויים.
ונחזור לענייננו, מיאמי לא החתימו את ליילס. מתקרב?
ונחזור לענייננו, מיאמי לא החתימו את ליילס. מתקרב?
אין אלוהים.
תיאורית הקונספירציה בשקל שלי
עופר יביא את ליילס רק על מנת להציל את מכירת המנויים
לא בטוח שזה יעזור וגם אם זה לא יקרה כנראה ארכוש מנוי
( יציע 9 אב ובן למי שמתעניין)
עופר יביא את ליילס רק על מנת להציל את מכירת המנויים
לא בטוח שזה יעזור וגם אם זה לא יקרה כנראה ארכוש מנוי
( יציע 9 אב ובן למי שמתעניין)
-
- קיבל.ה 601 לייקים
גם אני ארכוש בכל מקרה. לא אפסיק לאהוב את הקבוצה בגלל מקרה כזה או אחר.
לי אין תנאים.
לי אין תנאים.
אין אלוהים.
-
- קיבל.ה 591 לייקים
אני שותף לחשש בטווח הבינוני. מאוד חושש. תרחיש אחד שעושה אותי אופטימי אבל אני בכלל לא בטוח שיקרה, זה שהשותפים ירגיעו את עופר וימסרו הודעה משותפת/מטעמם ויהפכו להיות הפנים השקטות של המועדון.
ובעניים ליילס, הוא לא מה שייתן שקט. הוא החתמה לעכברי כדורסל, לא מדובר במיציץ שכולנו הכרנו וכל אירופה דיברה עליו.
ובעניים ליילס, הוא לא מה שייתן שקט. הוא החתמה לעכברי כדורסל, לא מדובר במיציץ שכולנו הכרנו וכל אירופה דיברה עליו.
- מילפורד
- קיבל.ה 2676 לייקים
לדעתי, מי שכתב שבעקבות המקרה הזה לא יעשה מנוי , לא באמת התכוון לעשות מנוי גם לפני האירוע הזה.
עופר ינאי בונה בהפועל תל אביב קבוצת כדורסל כמו שבחיים לא חלמתי שתהיה לנו, וזה העיקר מבחינתי.
אם הוא חושב אחרת ממני על האם שביתה זה הדבר הנכון לעשות למען שיחרור החטופים או לא, זה לא מה שמעניין אותי בבעלים של קבוצת כדורסל.
זה שהוא מגיב לכל דבר בקפריזיות ואימפולסיביות בטוויטר?
מפריע לי , אין ספק.
אבל זה כנראה חלק מהחבילה, התרגלתי לזה כבר מזמן , אני מעדיף שלא היה ככה , אבל אם זאת הבעיה איתו מבחינת ניהול הקבוצה, אחיה עם זה.
זה עדיף פי מיליון לטעמי על שאול אייזנברג שסיפר לנו סיפורים ובנה קבוצה לליגה ארצית ואפילו (אומר בצער רב) על העמותה שתמיד אמרה מה שרצינו לשמוע אבל מתחת לפני השטח נזקקה לחברים שיתנו צ׳קים לערבות בבקרה , מימוני המונים אם רוצים לרשום עוד זר ובמקרים לא מעטים לא שילמה בזמן.
אז כן, אתמול היה יום קשה מבחינתי לקבל את ההתנהלות.
נכון, זה לא פעם ראשונה.
אני לא מאמין שזאת הפעם האחרונה.
אבל סכום הדברים , כולל גם דברים מחוץ למגרש שכבר דיברנו עליהם , עדיין חיובי ומאוד לדעתי.
לגבי הציבור הרחב , נחיה ונראה.
עופר ינאי בונה בהפועל תל אביב קבוצת כדורסל כמו שבחיים לא חלמתי שתהיה לנו, וזה העיקר מבחינתי.
אם הוא חושב אחרת ממני על האם שביתה זה הדבר הנכון לעשות למען שיחרור החטופים או לא, זה לא מה שמעניין אותי בבעלים של קבוצת כדורסל.
מפריע לי , אין ספק.
אבל זה כנראה חלק מהחבילה, התרגלתי לזה כבר מזמן , אני מעדיף שלא היה ככה , אבל אם זאת הבעיה איתו מבחינת ניהול הקבוצה, אחיה עם זה.
זה עדיף פי מיליון לטעמי על שאול אייזנברג שסיפר לנו סיפורים ובנה קבוצה לליגה ארצית ואפילו (אומר בצער רב) על העמותה שתמיד אמרה מה שרצינו לשמוע אבל מתחת לפני השטח נזקקה לחברים שיתנו צ׳קים לערבות בבקרה , מימוני המונים אם רוצים לרשום עוד זר ובמקרים לא מעטים לא שילמה בזמן.
נכון, זה לא פעם ראשונה.
אבל סכום הדברים , כולל גם דברים מחוץ למגרש שכבר דיברנו עליהם , עדיין חיובי ומאוד לדעתי.
- רדנקו
- קיבל.ה 1771 לייקים
לדעתי זו מכה לא קלה בכנף בטווח הקצר.
ועופר ירגיש אותה מצוין השנה.
הלואי שהייתי מאמין שזה ישנה אצלו משהו בהתנהלות. לצערי לא חושב שזה יקרה.
ובהחלט יש לא מעט אנשים שיוותרו על מנויים השנה בגלל הסיפור הזה לדעתי.
זה לא ישנה הרבה כי בסופו של דבר כמות
המנןיים תהיה קטנה יותר ממה שעופר פנטז בגלל המחירים שלדעתי הוא יקבע למנויים, אבל זה יורגש.
בסופו של דבר, אם הקבוצה תצליח והזרים יגיעו לשחק בארץ ולא תשחק פה קבוצה ב' שלנו, הא שים יגיעו וירכשו כרטיסים ומ ויום.
אחד הדברים שהיה יכול לשפר המצב היה שהקבוצה תתאמן בארץ, אבל כמו שאני רואה הם בכלל לא יגיעו לכאן לפני תחילת העונה.
ועופר ירגיש אותה מצוין השנה.
הלואי שהייתי מאמין שזה ישנה אצלו משהו בהתנהלות. לצערי לא חושב שזה יקרה.
ובהחלט יש לא מעט אנשים שיוותרו על מנויים השנה בגלל הסיפור הזה לדעתי.
זה לא ישנה הרבה כי בסופו של דבר כמות
המנןיים תהיה קטנה יותר ממה שעופר פנטז בגלל המחירים שלדעתי הוא יקבע למנויים, אבל זה יורגש.
בסופו של דבר, אם הקבוצה תצליח והזרים יגיעו לשחק בארץ ולא תשחק פה קבוצה ב' שלנו, הא שים יגיעו וירכשו כרטיסים ומ ויום.
אחד הדברים שהיה יכול לשפר המצב היה שהקבוצה תתאמן בארץ, אבל כמו שאני רואה הם בכלל לא יגיעו לכאן לפני תחילת העונה.
-
- קיבל.ה 1601 לייקים
לא בגלל זה בלבד אני לא אעשה מנוי. היה אפשר לעשות אתמול מיליון דברים אחרת ואיכשהו הוא תמיד מצליח לבחור בצורה הכי מגושמת ומטומטמת שיש.מילפורד כתב: ↑18 אוגוסט 2025, 08:58 לדעתי, מי שכתב שבעקבות המקרה הזה לא יעשה מנוי , לא באמת התכוון לעשות מנוי גם לפני האירוע הזה.
מפריע לי , אין ספק.
נכון, זה לא פעם ראשונה.
עצם העובדה שאין פה יותר מיומיים שקט בלי איזה ריב מטופש (לא רק באשמתו זה נכון) פלוס מחירי המנויים הצפויים פלוס מה שהיה אתמול מוביל לחוסר רצון אצל הרבה אוהדים לחידוש מנויים. כל אחד מהדברים האלה בנפרד אפשר לחיות איתם אבל הדברים מצטברים.
-
- קיבל.ה 2064 לייקים
נראה לי שבגלל שהאצטדיון גדול,הרבה אוהדים יודעים שלא תהייה בעיה להשיג כרטיסים למשחקים,לכן הם מצאו סיבה/תירוץ בעיקר לעצמם למה לא לקנות מנוי.מילפורד כתב:לדעתי, מי שכתב שבעקבות המקרה הזה לא יעשה מנוי , לא באמת התכוון לעשות מנוי גם לפני האירוע הזה.
מפריע לי , אין ספק.
נכון, זה לא פעם ראשונה.
חוץ מזה שיש כאלו שכבר החליטו שהמנוי יהיה יקר,אז לא שווה להם לקנות מנוי.
-
- קיבל.ה 521 לייקים
סנדי כהן חתם לשלושה חודשים לפי פופלינגר
- גביזון
- קיבל.ה 3442 לייקים
עכשיו זה ממש נשמע שרוצים להוריד עומס ממדר ולראות איך הוא מתקדם (?)adom4 כתב:סנדי כהן חתם לשלושה חודשים לפי פופלינגר
Sent from my 22101320G using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 18 אוגוסט 2025, 11:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- גביזון
- קיבל.ה 3442 לייקים
דיווחים בכמה אתרים שמיאמי היט מאד מתעניינת בטריי ליילס.
מצד שני, הוא עוד לא חתם עד עכשיו בשום מקום...
@הוקיץ' מבלי להתחשב במשכורת, את מי היית מעדיף לעמדה 4, ליילס או אוקקה?
מצד שני, הוא עוד לא חתם עד עכשיו בשום מקום...
@הוקיץ' מבלי להתחשב במשכורת, את מי היית מעדיף לעמדה 4, ליילס או אוקקה?
-
- קיבל.ה 6487 לייקים
ליילס.
גם עניין הסייז, גם העובדה שהוא שיחק הרבה יותר ברמות הגבוהות מאוקיקי, וגם היכולת שלו לשמש כשחקן משלים שיודע את מקומו ומשחק בשביל הקבוצה.
היתרון של אוקיקי בעיני זו היכולת שלו להיות מאוד אפקטיבי בהגנה על כמה עמדות שונות.
גם עניין הסייז, גם העובדה שהוא שיחק הרבה יותר ברמות הגבוהות מאוקיקי, וגם היכולת שלו לשמש כשחקן משלים שיודע את מקומו ומשחק בשביל הקבוצה.
היתרון של אוקיקי בעיני זו היכולת שלו להיות מאוד אפקטיבי בהגנה על כמה עמדות שונות.
-
- קיבל.ה 481 לייקים
בול.מילפורד כתב: ↑18 אוגוסט 2025, 08:58 לדעתי, מי שכתב שבעקבות המקרה הזה לא יעשה מנוי , לא באמת התכוון לעשות מנוי גם לפני האירוע הזה.
מפריע לי , אין ספק.
נכון, זה לא פעם ראשונה.
שותף לדעה שזה אולי שינה רק לכמה מתלבטים לגבי מנוי. מי שלא רצה מלכתחילה לעשות עכשיו מתרץ את זה בגלל זה. הכמות צביעות פה היא לא נורמלית. אנשים מדברים על האולטראס ואומרים כן יש להם צדדים רעים אבל גם צדדים טובים ולכן אנחנו בעדם. אבל לא מוכנים לקבל את זה שגם לעופר יש צדדים טובים ורעים בדיוק כמו לכל אדם אחר.
שורה תחתונה הוא עושה טוב לקבוצה וזה מה שמעניין אותי. הוא מקדם אותנו לתארים ולרמות שלא היינו לפני. כל הדיבורים על קהילה וערכים זה נחמד אבל בפועל זה עסק והבן אדם שם פה כסף וזה זכותו לעשות מה שהוא רוצה. אפשר לבחור להיות איתו ואפשר לא. מה גם שראינו איפה הקהילה הזאת הייתה שבוע שעבר ברגל. אני בדעה שצריכה להיות זהות כלשהי לקבוצה, אבל מפה לבין להפוך אותה ל״קהילה״ יש פער. קבוצת ספורט היא קבוצת ספורט, יש לה מטרה מאוד ברורה וזה להיות הישגית. המחשבה שקבוצת ספורט בבעלות פרטית יכולה להיות קהילה לעשרות או מאות אלפי אוהדים היא בלתי אפשרית בעיניי. בהכרח כמעט כל החלטה שהיא ״עסקית״ כנראה תתנגש עם הקהילה ותיצור קרע, ובסוף מה שמעניין בעלים פרטי זה יותר הפן העסקי מהקהילתי.
וכמובן כמובן שאני גם חושב שהפיאסקו הזה שקרה אתמול הוא זוועה מכל בחינה, אבל אני חושב שכל מי שרצה קפץ פה על הרכבת לקידום האגנדה שלו נגד עופר ינאי.
-
- קיבל.ה 2185 לייקים
כולם צבועים כן.
רק אלה שכל מה שחשוב להם זה לנצח ולהריע למיצ'י''ץ' הם לא צבועים. הם אומרים "כן מפריע לי" אבל צבועים הם לא. ברור.
רק אלה שכל מה שחשוב להם זה לנצח ולהריע למיצ'י''ץ' הם לא צבועים. הם אומרים "כן מפריע לי" אבל צבועים הם לא. ברור.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- גביזון
- קיבל.ה 3442 לייקים
בגלל זה גם אני התלהבתי מאוקיקי בהתחלה, ההגנה על כמה עמדות שמזכירה את היכולת של הורד בעניין הזה. רק שאם זה היה רק אוקיקי בלי ברונו בסגל פחות התלהבתי בגלל אנדרסייז משמעותי לעמדה 4 בבלעדיות זר.הוקיץ' כתב:ליילס.
אני חושב שליילס יכול להיות חתיכת שיחוק רציני מאד במידה ו (לא קראתי כלום מעולם בהקשר שלו להפועל מעבר לאמירה של עופר שציין אותו עם סווידר ועוד אחד בין אלה שאנחנו מתעניינים בהם).
השאלה אם בניגוד לבברלי, הוא אכן יכול לבוא ולהמשיך להיות שחקן משלים שיודע את מקומו ומשחק בשביל הקבוצה.
אני חשוב שכן.
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 18 אוגוסט 2025, 11:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
- גביזון
- קיבל.ה 3442 לייקים
בחייאת, 2 הצדדים. זה אשכול על סגל, לא על עופר, לא על מינויים, לא מי צודק ומי נאמן.
אפשר להשאיר את הדיונים שלא על הסגל לאשכולות אחרים.
אפשר להשאיר את הדיונים שלא על הסגל לאשכולות אחרים.
-
- קיבל.ה 601 לייקים
רק בפורום שדים אפשר להתלונן על מחירי המנויים לפני שהם פורסמו.
אין אלוהים.
-
- קיבל.ה 481 לייקים
-
- קיבל.ה 1630 לייקים
האמת שזה קורע ברמה של מערכון של החמישיה הקאמריתארבעת המופלאים כתב:רק בפורום שדים אפשר להתלונן על מחירי המנויים לפני שהם פורסמו.
-
- קיבל.ה 838 לייקים
מחירי המנויים, שטרם פורסמו, משמשים כחלק ממסע ההכפשה נגד הפועל בתקשורת וגם אצל חלק מחבירינו.ארבעת המופלאים כתב: ↑18 אוגוסט 2025, 11:58 רק בפורום שדים אפשר להתלונן על מחירי המנויים לפני שהם פורסמו.
הכל כשר והרשות נתונה (לא ציטוט מדוייק).
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אני רוכש מנוי רק עם ליילס מגיע
( הנה , אפשר לשלב בין נושאים שונים)
האמור לעיל מהווה רק הדגמה ואין לייחס לו כל קשר למציאות
( הנה , אפשר לשלב בין נושאים שונים)
האמור לעיל מהווה רק הדגמה ואין לייחס לו כל קשר למציאות
-
- קיבל.ה 2718 לייקים
דווקא זה שיש עוד שותפים זו סיבה לאופטימיות (ואם יש בהם אוהדי הפועל אז גם כמובן )אוהד כורסא כתב: ↑18 אוגוסט 2025, 07:36 אני שותף לחשש בטווח הבינוני. מאוד חושש. תרחיש אחד שעושה אותי אופטימי אבל אני בכלל לא בטוח שיקרה, זה שהשותפים ירגיעו את עופר וימסרו הודעה משותפת/מטעמם ויהפכו להיות הפנים השקטות של המועדון.
- גביזון
- קיבל.ה 3442 לייקים
כי דני זוקו לוי ביקש