עופר ינאי
-
- קיבל.ה 451 לייקים
ועכשיו מורה למחוק את הפוסט של הקבוצה על השתתפות בשביתה.
לא ברור מה לאיש הזה ולערכי הפועל.
לא ברור מה לאיש הזה ולערכי הפועל.
-
- קיבל.ה 1280 לייקים
בושה גדולה.
עזבו ערכי הפועל, אלו ערכים אנושיים בסיסיים.
שילך הוא ואחותו הביביסטית. פוסט רע עלק.
עזבו ערכי הפועל, אלו ערכים אנושיים בסיסיים.
שילך הוא ואחותו הביביסטית. פוסט רע עלק.
-
- קיבל.ה 1280 לייקים
יושב ביאכטה באיטליה מדושן ולא מאשר(!!!) פוסט הזדהות על שביתה למען אנשים שתכף שנתיים במנהרות מתחת לאדמה.
מרתיח הדבר הזה.
מרתיח הדבר הזה.
-
- קיבל.ה 83 לייקים
אין בעיה עם לא לעלות פוסט, החלטה סופר לגיטימית לדעתי.
אבל למה כל הזמן עקום!
אבל למה כל הזמן עקום!
-
- קיבל.ה 211 לייקים
וואו איזה מפגר.
בכוח ליצור פילוג, בכוח להתסיס עוד יותר.
בכוח ליצור פילוג, בכוח להתסיס עוד יותר.
-
- קיבל.ה 2517 לייקים
מה הקטע של לכתוב באנגלית?
אין לו מקלדת בעברית?
אין לו מקלדת בעברית?
חסך לי 2500 שקל+-
מנוי אני לא עושה
שיהנה עם הפועל סופיה שלו
מנוי אני לא עושה
שיהנה עם הפועל סופיה שלו
תיזמון עקום לעלות ולמחוק אבל מסכים איתו
"יום השבתה" לא עוזר בשום דבר ובטח שלא לחטופים בעזה , חמאס רואה את זה מהצד וצוחק עלינו
רוב כמעט מוחלט של הפגנה פוליטית
וכן חברים , אני לא "ביביסט", "בן גביר" ולא מהמעריצים שלהם אפשר לחסוך מהתיאורי פוליטיקה בשקל
די עם הבדיחה הזאת שנקראת ימי השבתה זה לא עוזר לאף אחד, אנשים שורפים צמיגים כאילו זה יגרום למשהו חיובי
כל דבר כזה רק מרחיק את ישראל מעסקה כלשהי עם הזבלים בעזה
"יום השבתה" לא עוזר בשום דבר ובטח שלא לחטופים בעזה , חמאס רואה את זה מהצד וצוחק עלינו
רוב כמעט מוחלט של הפגנה פוליטית
וכן חברים , אני לא "ביביסט", "בן גביר" ולא מהמעריצים שלהם אפשר לחסוך מהתיאורי פוליטיקה בשקל
די עם הבדיחה הזאת שנקראת ימי השבתה זה לא עוזר לאף אחד, אנשים שורפים צמיגים כאילו זה יגרום למשהו חיובי
נערך לאחרונה על ידי omersa ב 17 אוגוסט 2025, 09:50, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 140 לייקים
גם אם זה לא נכון לשבות וגם אם זה לא עוזר,omersa כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 09:40 תיזמון עקום לעלות ולמחוק אבל מסכים איתו
רוב כמעט מוחלק של הפגנה פוליטית
למה צריך להתנהל בצורה כזאת? למה להגיב ככה בטוויטר, בדרך כל כך עקומה וליצור את הבלגן הזה?
נמאס מכל החרא הזה כבר.
מסכים לגמרי , דרך עקומה ופומבית מיותרתאורי כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 09:44גם אם זה לא נכון לשבות וגם אם זה לא עוזר,omersa כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 09:40 תיזמון עקום לעלות ולמחוק אבל מסכים איתו
למה צריך להתנהל בצורה כזאת? למה להגיב ככה בטוויטר, בדרך כל כך עקומה וליצור את הבלגן הזה?
נמאס מכל החרא הזה כבר.
עריכה:
אין אתר שהוא לא בין הכותרות הראשיות לגבי ההודעה שלו, טירלול מיותר מה צריך להגיב על זה ? פשוט תגיד לאחד העובדים להסיר באופן אישי
נערך לאחרונה על ידי omersa ב 17 אוגוסט 2025, 09:49, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1475 לייקים
לא מקובל עליו? תפוס את מי שקיבל את ההחלטה בארבע עיניים ותיכנס בו!!!
לא ככה ולא מול כולם.
מפתיע אותי שהאדם שהטיס כלכך הרבה אנשים שעברו את מה שעברו למשחק מול ונציה מתנהג ככה
לא ככה ולא מול כולם.
מפתיע אותי שהאדם שהטיס כלכך הרבה אנשים שעברו את מה שעברו למשחק מול ונציה מתנהג ככה
-
- קיבל.ה 1592 לייקים
שם בצד את הסוגיה אם אתה צודק או לא.omersa כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 09:40 תיזמון עקום לעלות ולמחוק אבל מסכים איתו
יש דרך לנהל דברים וזאת לא הדרך.
-
- קיבל.ה 6453 לייקים
שערורייה.
זה בכלל לא קשור לערכי הפועל, לא קשור לימין ושמאל, נטו אנושיות בסיסית. אני מתבייש.
זה בכלל לא קשור לערכי הפועל, לא קשור לימין ושמאל, נטו אנושיות בסיסית. אני מתבייש.
- Mr.china
- קיבל.ה 210 לייקים
לבן אדם יש שיגעון גדלות, חושב שהוא טראמפ או מאסק.omersa כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 09:45מסכים לגמרי , דרך עקומה ופומבית מיותרתאורי כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 09:44גם אם זה לא נכון לשבות וגם אם זה לא עוזר,omersa כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 09:40 תיזמון עקום לעלות ולמחוק אבל מסכים איתו
נמאס מכל החרא הזה כבר.
עריכה:
אין אתר שהוא לא בין הכותרות הראשיות לגבי ההודעה שלו, טירלול מיותר מה צריך להגיב על זה ? פשוט תגיד לאחד העובדים להסיר באופן אישי
לא מפתיע אף אחד שהוא עשה את זה , פשוט תינוק מגודל (וכן אני בא ליד אליהו)
-
- קיבל.ה 654 לייקים
תגובה ממש אומללה וגרועה של ינאי לפוסט
גם אם הוא נגד (ולמה להיות נגד?) הוא עשה את זה רע
גם אם הוא נגד (ולמה להיות נגד?) הוא עשה את זה רע
נחשף במלוא מערומיו. אנשים לא ישכחו לו את זה

-
- קיבל.ה 263 לייקים
אשכרה אתה ממשיך לשקר אחרי שהוכחת?7even כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 06:15האמת, כשרואים את חברי הועד המנהל לשעבר חוגגים עם אוהדי מכבי בהפסדים של הפועל, הם ספציפית מכבי בצהוב.בני12 כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 02:12אז אתה טוען שהעמותה היא זאת שויתרה על ערכיה והפכה אותנו למכבי באדום?רועי גווארה כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 01:35 כן, הא? אלו הערכים היחידים של המועדון שהוקם ע"י העמותה?
מדהים שאנשים מטיפים פה במשך עשרות שנים כמה ש"הפועל זה חוג" ומתנ"ס ותנועת נוער וכו' ומנסים למשוך בכל דרך לכיוון המקצועני על חשבון ערכים ועקרונות ואז כשזה קורה אז אומרים ש"הם נשטפו באסלה ברגע שזה לא התאים לעמותה"
איך הם הצליחו לעבוד על כ"כ הרבה אנשים שהם אוהדי הפועל, ומה בדיוק הם עשו בועד המנהל...אלהים יודע.
בחיים לא פגשתי שונאי הפועל כמוהם וזה מהיתקלות אישית איתם שלא לדבר על מה שהם מעוללים נגדנו ברשתות.
מסע הסתה זה אנדרסטייטמנט למה שהם עושים לנו שם. פשוט שיימינג מטורף. לנו. האנשים שהם עבדו עליהם כ"כ הרבה זמן.
זה פתולוגי?
אין לך טיפת יושרה? אתה עד כדי כך ציני?
אתה מפיץ רעל.
-
- קיבל.ה 1352 לייקים
אותי הוא איבד מזמן אבל איזה מהלך טיפשי
- iamgabormarton
- קיבל.ה 80 לייקים
תגובה טיפשית
גם אם אתה לא אישרת זה כבר פורסם ..תזרום . ללכת אחורה ככה זה עקום ,טיפשי ולא מקצועי (בלי קשר שזה גם לא אנושי)
גם אם אתה לא אישרת זה כבר פורסם ..תזרום . ללכת אחורה ככה זה עקום ,טיפשי ולא מקצועי (בלי קשר שזה גם לא אנושי)
-
- קיבל.ה 263 לייקים
חשבתי שאפשר יהיה למצוא פיתרון.
אחרי מה שעשה היום- אני לא רוצה אותו במועדון. לא אכפת לי אם זה מוציא אותי לוזר.
אחרי מה שעשה היום- אני לא רוצה אותו במועדון. לא אכפת לי אם זה מוציא אותי לוזר.
-
- קיבל.ה 459 לייקים
אני לא רואה כדורסל בכלל. לא עוקב, לא מבין, לא מעניין אותי.
בתור צופה מהצד עד היום הייתה בי יכולת הבנה ל"שני הצדדים".
היום אני מתבייש שזה הבעלים של הפועל סל.
בתור צופה מהצד עד היום הייתה בי יכולת הבנה ל"שני הצדדים".
היום אני מתבייש שזה הבעלים של הפועל סל.
מסכים או לא מסכים עם השביתה
יכל לבקש מאחורי הקלעים להסיר את הפוסט ופה זה היה נגמר
יכל לבקש מאחורי הקלעים להסיר את הפוסט ופה זה היה נגמר
-
- קיבל.ה 157 לייקים
יכל ברגע לתת הוראה למחלקת מדיה למחוק אבל העדיף סכין בלב של המשפחות הקרובות שרק רוצות להרגיש שעם ישראל איתם.
אני חי בשלום עם לבוא ליד אליהו, אוהב תארים אבל יש ערכים שלא ייתן שיפגעו בהם כמו סולידריות עם החטופים וכל הכסף שלו יכול להשרף מבחינתי.
בכמה מילים אומללות איבד אותי ועוד רבים מהקהל.
אם לא יתנצל גם בפני האוהדים וגם בפני המשפחות, יגמור בסוף כמו טביב.
אני חי בשלום עם לבוא ליד אליהו, אוהב תארים אבל יש ערכים שלא ייתן שיפגעו בהם כמו סולידריות עם החטופים וכל הכסף שלו יכול להשרף מבחינתי.
בכמה מילים אומללות איבד אותי ועוד רבים מהקהל.
אם לא יתנצל גם בפני האוהדים וגם בפני המשפחות, יגמור בסוף כמו טביב.
-
- קיבל.ה 1185 לייקים
פעם הבאה שיקללו אותו בבלומפילד פחות יפריע לי
-
- קיבל.ה 1865 לייקים
גם אם אתה לא מסכים עם ההודעה (רק אלוהים יודע למה) יצאת אפס בתגובה הזאת.
כנראה שיש דברים כמו דרך ארץ שילד בן 18 כמו מואיז יכול ללמד אותך
כנראה שיש דברים כמו דרך ארץ שילד בן 18 כמו מואיז יכול ללמד אותך
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1528 לייקים
מה ציפיתם שיצא? קולה?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1199 לייקים
עופר אתה קורא פה אז אתה אפס מאופס ועלוב. תביא לפה גם את לברון ג'יימס ותביא 10 אליפויות ברצף, מבחינתי אתה בן אדם עלוב ואומלל ותזדיין לנו מהמועדון. מעדיף להיות אוהד של מועדון מפורק מאשר של מועדון בשליטה של זין מסריח כמוך. טוס לנו מהעיניים בבקשה
-
- קיבל.ה 15 לייקים
כמו שביבי חירבן לנו את המדינה, עופר ינאי חירבן לנו את הקבוצה. השתלטות עויינת מה שנקרא
נערך לאחרונה על ידי LintonTownes ב 17 אוגוסט 2025, 10:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
כמה חלול בן אדם יכול להיות. העיקר הגיע למשחקים עם חולצה להשבת החטופים.
אין דבר יותר דוחה מבן אדם עם כסף שחושב שהוא יכול לקנות דעות/ ערכים/ מצפון.
אין דבר יותר דוחה מבן אדם עם כסף שחושב שהוא יכול לקנות דעות/ ערכים/ מצפון.

- KingAlpaca
- קיבל.ה 1528 לייקים
איכס
איכס
איכס
איכס
איכס
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 6453 לייקים
ולכל אנשי אנטי עופר שקופצים ואומרים "נו, עכשיו אתם מבינים?", לא, אני לא מבין.
למען האמת, זה די דוחה וציני לנצל את התגובה המבישה של עופר למאבק שלכם. אנשים שלא פצו פה כשהעמותה הלינה שכר שנה אחר שנה וגיבתה את האלימות המזעזעת של האולטראס, שלא ינסו ללמד אותי עכשיו על ערכי הפועל.
למען האמת, זה די דוחה וציני לנצל את התגובה המבישה של עופר למאבק שלכם. אנשים שלא פצו פה כשהעמותה הלינה שכר שנה אחר שנה וגיבתה את האלימות המזעזעת של האולטראס, שלא ינסו ללמד אותי עכשיו על ערכי הפועל.
- סומך
- קיבל.ה 1420 לייקים
אני ממש לא ממתנגדי עופר
אבל התגובה שלו מגעילה ומקוממת. יכל לעשות את זה בשקט, אבל, כמו במשל העקרב, הוא חולה תשומת לב.
האירוע של היום גורם לי להיות מאוד רגיש בקרוב לכל התבטאות שלו ולבחון בשבע עיניים את המוטיבציה הפוליטית של האיש.
אבל התגובה שלו מגעילה ומקוממת. יכל לעשות את זה בשקט, אבל, כמו במשל העקרב, הוא חולה תשומת לב.
האירוע של היום גורם לי להיות מאוד רגיש בקרוב לכל התבטאות שלו ולבחון בשבע עיניים את המוטיבציה הפוליטית של האיש.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 15 לייקים
אין שום קשר ל״ערכי הפועל״, שכן בשנים האחרונות למדנו שאין באמת דבר כזה. סתם עוד קבוצה עם אוהדים שחלקם מתוקים וחלקם אלימים, כמו בערך כל קבוצה בעולם.הוקיץ' כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 10:30 ולכל אנשי אנטי עופר שקופצים ואומרים "נו, עכשיו אתם מבינים?", לא, אני לא מבין.
אבל יש ערכים אנושיים בסיסיים, שכעת מסתבר שגם את זה אין לעופר ינאי
-
- קיבל.ה 2517 לייקים
זה האיש, הוא מגולמן חולה צומי.
אני גם בטוח שהוא יוציא הודעה מתנצלת ויגיד שהוא פועל רבות לשחרור החטופים, והוא והוא והוא והוא והוא
אני גם בטוח שהוא יוציא הודעה מתנצלת ויגיד שהוא פועל רבות לשחרור החטופים, והוא והוא והוא והוא והוא
-
- קיבל.ה 6453 לייקים
מסכים לגמרי.LintonTownes כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 10:37אין שום קשר ל״ערכי הפועל״, שכן בשנים האחרונות למדנו שאין באמת דבר כזה. סתם עוד קבוצה עם אוהדים שחלקם מתוקים וחלקם אלימים, כמו בערך כל קבוצה בעולם.הוקיץ' כתב: ↑17 אוגוסט 2025, 10:30 ולכל אנשי אנטי עופר שקופצים ואומרים "נו, עכשיו אתם מבינים?", לא, אני לא מבין.
אבל יש ערכים אנושיים בסיסיים, שכעת מסתבר שגם את זה אין לעופר ינאי
הודעה מבישה שלו וזה מרתיח אותי להיות מזוהה איתה בתור אוהד הפועל.