אליניב ברדה
-
- קיבל.ה 984 לייקים
כדאי שיתעורר על עצמו. כי עוד שניה התירוצים יגמרו
-
- קיבל.ה 1671 לייקים
אני שופט את מה שאני רואה...רדפוקס כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:21תשמע אם אתה ואני מסכימים אז משהו לא טוב קורה וזה רק מדאיג אותי עוד יותרEl dudernio כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:19אני גם... אבל אני נותן זמן לקרייב, אבל אם גם הוא יכול לשחק רק את ה 6 כמו פלקאו אנחנו בהחלט בבעיה. בגלל זה קיוותי שבנימין יצא היום אלטמן ולא דאפה. זה היה לדעתי יותר נכון.
דר"א גם בהגנה היום עלו לא מעט תהיות. שיחק היום חצי שני עם 4 בלמים ולכמה דקות ביוסף אליהם 2 קשרים אחרויים. בלי אף שחקן שמסוגל לשבור את קוי ההגנה לא במסירה ולא בדריבל, ולמרות הכל לא הצלחת לדאוג לעליונות פיסית בקישור.![]()
לפעמים אנשים נוספים גם רואים את הדברים נכון. אני כל הזמן

דר"א אם דוד שלו נפטר אז סליחה, לא שווה כלום וברור לי למה הוא לא היה במשחק.

-
- קיבל.ה 332 לייקים
ברדה, אם אתה או מישהו מטעמך קוראים פה, בבקשה תנסה:
1. שחק עם פיבן בתור בלם, דיי עם הניסויים שלא מחמיאים לו ותוקעים לנו את צד ימין, ותביא מגן ימני שזה תפקידו
2. קרייב במקום פלקאו ולא לצידו - הקישור שלנו צריך להיות קרייב, 8 עושה משחק, ו10 יצירתי שנותן כדור לגול ויודע לבעוט
פלקאו יכול להיכנס מחליף או להתחיל לארוז אם הוא ישחק כמו היום
3. חלוץ שיהווה מנטור לדאפפה ויתן לו פייט על חולצת ההרכב
בקיצור, שחקנים להביא בסדר הזה:
קשר 10
קשר 8
מגן ימני
חלוץ
1. שחק עם פיבן בתור בלם, דיי עם הניסויים שלא מחמיאים לו ותוקעים לנו את צד ימין, ותביא מגן ימני שזה תפקידו
2. קרייב במקום פלקאו ולא לצידו - הקישור שלנו צריך להיות קרייב, 8 עושה משחק, ו10 יצירתי שנותן כדור לגול ויודע לבעוט
פלקאו יכול להיכנס מחליף או להתחיל לארוז אם הוא ישחק כמו היום
3. חלוץ שיהווה מנטור לדאפפה ויתן לו פייט על חולצת ההרכב
בקיצור, שחקנים להביא בסדר הזה:
קשר 10
קשר 8
מגן ימני
חלוץ
-
- קיבל.ה 1357 לייקים
- פוגודין
- קיבל.ה 159 לייקים
לדעתי אתה מגזים בביקורת שלך כלפיו בסופו של דבר מדובר במאמן שהוביל אותך לעליית ליגה והוכיח שידע טקטי לא חסר לפחות ביחס למסאיי.
הוא בסך הכל בוחן את האפשרויות שלו מהשחקנים בשלל עמדות ובהתחשב בסגל החסר והאילתורים הנדרשים הוביל את הקבוצה לראש הבית.
הוא יודע להוציא מהשחקנים את המקסימום וזה לא פחות חשוב מכל מערך או פריסת שחקנים שתבחר,אני משער שעם הזמן הקבוצה גם תדע להציג כדורגל יותר אטרקטיבי והוא יינעל על מערך שיתאים לקבוצה.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
-
- קיבל.ה 127 לייקים
סומכים עליו או לא, זה לא כל כך משנה.
לדעתי הוא גם מאמן הזוי, בנתיים עם תוצאות טובות אבל זה יגמר מתישהו.
מה שחשוב שמביאים שחקנים שקשורים לענף, וגם אם זה לא מתחבר בתקופת ברדה, יש עם מה לעבוד ומאיפה להמשיך.
לדעתי הוא גם מאמן הזוי, בנתיים עם תוצאות טובות אבל זה יגמר מתישהו.
מה שחשוב שמביאים שחקנים שקשורים לענף, וגם אם זה לא מתחבר בתקופת ברדה, יש עם מה לעבוד ומאיפה להמשיך.
-
- קיבל.ה 142 לייקים
-
- קיבל.ה 172 לייקים
עד עכשיו אין שום סיבה לביקורת, הפוך. אנשים חושבים שבפחות מעונה אפשר לייצר את הסגנון והדומיננטיות של איאקס.
תרדו לקרקע, להזכירכם הוא הגיע בדצמבר, בלאומית ניצחנו ב-20 מ-23 משחקים (הפסד 1 ו-2 תיקו) והשגנו 62 מ-67 נקודות.
הוא הביא אותנו לחצי גמר גביע המדינה, עם סגל (אולי אפילו חלש יותר) שירד עונה קודם ללאומית.
מעניין אם פיבן לא היה משחק את המגן בחלק מהמשחקים אם הייתה לכם טענה נוספת?
תרדו לקרקע, להזכירכם הוא הגיע בדצמבר, בלאומית ניצחנו ב-20 מ-23 משחקים (הפסד 1 ו-2 תיקו) והשגנו 62 מ-67 נקודות.
הוא הביא אותנו לחצי גמר גביע המדינה, עם סגל (אולי אפילו חלש יותר) שירד עונה קודם ללאומית.
מעניין אם פיבן לא היה משחק את המגן בחלק מהמשחקים אם הייתה לכם טענה נוספת?
- Sin Queso
- קיבל.ה 652 לייקים
אנשים שמחפשים מהשנייה הראשונה להחליף מאמן.
-
- קיבל.ה 142 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
עשה רק 51 מ-54 בלאומית.
יכל יותר.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 427 לייקים
אין לי מושג איך מגדירים מאמן טוב. או מאמן מצליח.
ברדה הוא המאמן המתאים ביותר עבורנו בין האפשרויות שיש בשוק.
מתואם מצויין עם המנכ"ל ודרכו עם הבעלים. משדר רוגע ובטחון עצמי. כימיה טובה עם השחקנים ושאר הצוות המקצועי.
עמד במשימה להחזיר אותנו לליגת העל.
יש לו גם יתרון גדול : רוב אוהדים מבינים שנמצאים במהלך רב שנתי של שיקום המועדון.
ברדה הוא המאמן המתאים ביותר עבורנו בין האפשרויות שיש בשוק.
מתואם מצויין עם המנכ"ל ודרכו עם הבעלים. משדר רוגע ובטחון עצמי. כימיה טובה עם השחקנים ושאר הצוות המקצועי.
עמד במשימה להחזיר אותנו לליגת העל.
יש לו גם יתרון גדול : רוב אוהדים מבינים שנמצאים במהלך רב שנתי של שיקום המועדון.
-
- קיבל.ה 142 לייקים
-
- קיבל.ה 163 לייקים
כנראה שחלק מהאוהדים מתקשים לעכל שלקבוצה שהחתימה את אייל ברקוביץ' כמנהל מקצועי ואת אסי דומב כמאמן תחתיו , יש סוף סוף אנשי מקצוע אמיתיים שמובילים אותה.
-
- קיבל.ה 1044 לייקים
-
- קיבל.ה 157 לייקים
לפי איציק כלפי ברדה צפוי להיות מורחק סופית מול ב״ש.
תודה לאגו של השופט שהיה בנתניה.
-
- קיבל.ה 332 לייקים
שוב תקדים על חשבוננו? מה יהיה?RedDrifter כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 18:07 לפי איציק כלפי ברדה צפוי להיות מורחק סופית מול ב״ש.
- בז'רנו
- קיבל.ה 788 לייקים
ברקוביץ מבחינת אישיות ויחסי אנוש נראה לי על הפנים.
אבל אם הייתי צריך לבחור בינו לבין בוקסנבוים,אני לוקח את ברקוביץ בלי לחשוב פעמיים
-
- קיבל.ה 163 לייקים
אז לחשוב פעמיים יכול להיות רעיון טוב, בוקסה גם הצליח וגם נכשל עדיין הוא איש מקצוע אמיתי שגילה וליווה לא מעט שחקנים טובים. ברקוביץ' מעולם לא עשה כלום באיש מקצוע בתחום , מקשקש לפרנסתו ומוכר פרסומות זהב
- בז'רנו
- קיבל.ה 788 לייקים
הוא נכשל כי כמו שכתבתי הוא לא יודע לעבוד עם אנשים.amorphis כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 19:26אז לחשוב פעמיים יכול להיות רעיון טוב, בוקסה גם הצליח וגם נכשל עדיין הוא איש מקצוע אמיתי שגילה וליווה לא מעט שחקנים טובים. ברקוביץ' מעולם לא עשה כלום באיש מקצוע בתחום , מקשקש לפרנסתו ומוכר פרסומות זהב
תענה בכנות.
ברקוביץ ממליץ לך על שחקן ובוקסנבוים ממליץ על אחר.אתה לא מצליח להחליט מי שחקן טוב יותר.
מי לדעתך יכול לתת לך עצה טובה יותר ומבין יותר כדורגל?
-
- קיבל.ה 163 לייקים
שמע עד היום אני לא מבין איך רמון האפס הזה החליף את רבש באייל ברקוביץ'.בז'רנו כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 19:39הוא נכשל כי כמו שכתבתי הוא לא יודע לעבוד עם אנשים.
תענה בכנות.
ברקוביץ ממליץ לך על שחקן ובוקסנבוים ממליץ על אחר.אתה לא מצליח להחליט מי שחקן טוב יותר.
מי לדעתך יכול לתת לך עצה טובה יותר ומבין יותר כדורגל?
אבל אם אני הולך עם הקו מחשבה שלך ושם בצד את החלק האנושי והיכולת להיות בתוך מערכת אז הייתי מעדיף לקבל עצה ממי שיחסי האנוש שלו גורמים לברקוביץ להראות כמו מודי בר-און, טביב החולרה. היה לו בזמנו לפחות עין לשחקנים ממש וגם ידע להסתכסך איתם על כלום כמו שידע לגלות אותם.
-
- קיבל.ה 127 לייקים
אל תהיו סתומים, ביחס למצב שנקלענו אליו הפועל הייתה סבבה עם אייל ברקוביץ', אחרי שעזב נהיה קטסטרופה.
-
- קיבל.ה 521 לייקים
- בז'רנו
- קיבל.ה 788 לייקים
חופשי.טביב הוא סקאוט מצוייןamorphis כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 20:10שמע עד היום אני לא מבין איך רמון האפס הזה החליף את רבש באייל ברקוביץ'.
אבל אם אני הולך עם הקו מחשבה שלך ושם בצד את החלק האנושי והיכולת להיות בתוך מערכת אז הייתי מעדיף לקבל עצה ממי שיחסי האנוש שלו גורמים לברקוביץ להראות כמו מודי בר-און, טביב החולרה. היה לו בזמנו לפחות עין לשחקנים ממש וגם ידע להסתכסך איתם על כלום כמו שידע לגלות אותם.
רוצה שירוצו פה עם מאמן כמה שנים ברצף ויפסיקו עם הנוהל הישראלי כל חצי עונה-עונה לפטר.
ברדה הוכיח את עצמו בלאומית, הוא מנהיג ומאמן מצוין ועם חומר שחקנים מספיק טוב יגיע גם להישגים יותר מרשימים.
תנו לו להישאר פה כמה עונות, לבנות להתנסות ולקדם את הקבוצה. אין מתאים ממנו.
ברדה הוכיח את עצמו בלאומית, הוא מנהיג ומאמן מצוין ועם חומר שחקנים מספיק טוב יגיע גם להישגים יותר מרשימים.
תנו לו להישאר פה כמה עונות, לבנות להתנסות ולקדם את הקבוצה. אין מתאים ממנו.
-
- קיבל.ה 309 לייקים
או שיש לך זיכרון קצר או שאני לא יודע על מה אתה מדבר
כל העשור האחרון היה שחור ומסריח
התקופה עם ברקוביץ' מהנוראיות שהיו, אידיוט חסר מושג ואז גם היה סנג'ר של אופירה ולא הפסיק להדליף לה
-
- קיבל.ה 127 לייקים
אתה מתכוון לזה שלא היה כסף במועדון כי חג'ג' עזב (או יותר נכון היו לנו אוהדים חמודים שהעזיבו אותו), ואז הוא אשכרה התנהל לפי התקציב של המועדון ולא לקח הלוואות שאי אפשר להחזיר ?????????
אשכרה לא היה כסף לשלם לגנן אז הוא הוציא מהכיס שלו.
באותה שנה לא הייתה שום ציפייה מהפועל לכלום ושום דבר, אבל איכשהו הדברים הלכו בתקופתו והבאנו כמה נצחונות כמו מול הפועל באר שבע.
כל התלונות אל חיים רמון, שגם סידר בעלים נפלא כמו אמיר כבירי, וגרם לעזיבה של ברקבויץ'. גם איזה תקופה בדיוק, היה בדיוק 10 דקות במועדון.
-
- קיבל.ה 309 לייקים
10 דקות שהרגישו כמו 10 שניםhtafan99 כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 02:30אתה מתכוון לזה שלא היה כסף במועדון כי חג'ג' עזב (או יותר נכון היו לנו אוהדים חמודים שהעזיבו אותו), ואז הוא אשכרה התנהל לפי התקציב של המועדון ולא לקח הלוואות שאי אפשר להחזיר ?????????
באותה שנה לא הייתה שום ציפייה מהפועל לכלום ושום דבר, אבל איכשהו הדברים הלכו בתקופתו והבאנו כמה נצחונות כמו מול הפועל באר שבע.
כל התלונות אל חיים רמון, שגם סידר בעלים נפלא כמו אמיר כבירי, וגרם לעזיבה של ברקבויץ'. גם איזה תקופה בדיוק, היה בדיוק 10 דקות במועדון.
כל יום קרקס תקשורתי, כל יום ציטוטים בוואן, רדיו וזין שלי, מיליון פעם סיפר את הסיפור על הגנן, איש מאוס ומטומטם במיוחד
העונות עם אבוקסיס ורב"ש היו לא טובות אבל בעונה הזאת עם ברקוביץ' ודומב הפכנו למועדון ליצני
סופסוף רק השנה זה מתחיל להרגיש קצת שונה ורציני
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
אני חושב שהלוואות לא היה התפקיד שלו לקחת, אלא להתנהל במסגרת התקציב אבל אין ספק שהוא התנהל מול בעלים ליצן.htafan99 כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 02:30אתה מתכוון לזה שלא היה כסף במועדון כי חג'ג' עזב (או יותר נכון היו לנו אוהדים חמודים שהעזיבו אותו), ואז הוא אשכרה התנהל לפי התקציב של המועדון ולא לקח הלוואות שאי אפשר להחזיר ?????????
פעם חיבבתי אותו. עם השנים התחלתי להבין למה הארטסון בעט לו בפנים.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 6487 לייקים
אפשר להגיד עליו מה שרוצים בוודאי שיש לו חלק גדול במצב הסגל, אבל האיש יודע להעמיד קבוצה בצלמו ובדמותו, קבוצה שכל כולה דם, יזע ודמעות. בשביל זה לא תמיד צריך הרבה כישרון וזה עובד לפעמים גם עם סגל מאוד חסר. בכלל, יש בו משהו מאוד קשטני, לטוב ולרע.
- Carajo
- קיבל.ה 393 לייקים
שנים אני לא זוכר קבוצה של הפועל כל כך מאומנת.
ומעבר לעובדה שהיא מאומנת היא גם ״רעה״ - פאולים קטנים שמתסכלים את היריבה, אגרסיבית, לוחצת נכון.
ומעבר לעובדה שהיא מאומנת היא גם ״רעה״ - פאולים קטנים שמתסכלים את היריבה, אגרסיבית, לוחצת נכון.
-
- קיבל.ה 482 לייקים
המאמן הראשון שלנו מאז הצללית של רב"ש.
-
- קיבל.ה 550 לייקים
מסתבר שיש אנשים בהפועל שיודעים את העבודה. תנו קצת קרדיט. מוריד בפניו את הכובע.
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
-
- קיבל.ה 309 לייקים
-
- קיבל.ה 2062 לייקים
מאמן מאוד גמיש.מתאים את הקבוצה ואת שיטת המשחק לכל יריבה.
מהרגע שהגיע רואים שהשחקנים יודעים בדיוק מה הם צריכים לעשות,ואפילו לשניה אחת לא נכנסים לפאניקה.
והכי חשוב,הכושר הגופני.
כבר שנים לא הייתה לנו קבוצה שרצה 90,ואפילו 100 דקות.
מהרגע שהגיע רואים שהשחקנים יודעים בדיוק מה הם צריכים לעשות,ואפילו לשניה אחת לא נכנסים לפאניקה.
והכי חשוב,הכושר הגופני.
כבר שנים לא הייתה לנו קבוצה שרצה 90,ואפילו 100 דקות.
-
- קיבל.ה 984 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
מתחיל השבוע את הדבר האמיתי שעבורו הגיע לפני 9 חודשים.
עד כה עמד בהצלחה בשני דברים חשובים:
1. להעמיד קבוצה שיודעת מה היא רוצה מעצמה ולא מבולגנת בצורת משחק שלה (זה קרה עוד בשנה שעברה)
2. לעלות ליגה כמובן.
כל מה שמעבר כולל ההגעה לחצי גמר הגביע וגביע הטוטו השנה זה סימפטום לסעיף 1.
עד כה עמד בהצלחה בשני דברים חשובים:
1. להעמיד קבוצה שיודעת מה היא רוצה מעצמה ולא מבולגנת בצורת משחק שלה (זה קרה עוד בשנה שעברה)
2. לעלות ליגה כמובן.
כל מה שמעבר כולל ההגעה לחצי גמר הגביע וגביע הטוטו השנה זה סימפטום לסעיף 1.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 984 לייקים
אתה יודע איך זה בכדורגל, אתה טוב כמו המשחק האחרון שלך...
העונה שעברה היא סיפור הצלחה, אבל העונה זה אתגר הרבה יותר קשה. לבנות קבוצה שתהיה בחלק העליון של ליגת העל ותצליח לתת פייט גם לקבוצות הצמרת + בניה לקפיצת מדרגה לעונות הבאות להתחרות על תואר.
העונה שעברה היא סיפור הצלחה, אבל העונה זה אתגר הרבה יותר קשה. לבנות קבוצה שתהיה בחלק העליון של ליגת העל ותצליח לתת פייט גם לקבוצות הצמרת + בניה לקפיצת מדרגה לעונות הבאות להתחרות על תואר.