אתה היית רוצה לראות את וייר היום? הוא ממש לא ברמהאנחנו בתהליך כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 04:56מעדיף עכשיו את וויר פותח במקום פיבן מגן ימני
כי פיבן לא מגן ימני
כי וויר יכול לעשות עקיפה על הקו ולשחרר קצת את טוריאל
לשחק עם 3 בלמים ומגן שמאלי - לא יעבוד.
במיוחד עם 2 קשרים שהם יותר הגנתיים כמו קרייב ופלקאו ואין שחקן שהוא 10
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 127 לייקים
-
- קיבל.ה 424 לייקים
וויר חושך. גם הרמן בעייתי. די עם הפלסטרים
צריך פתרון רציני ובעדיפות שיחזיק לשנים. אם מאמינים שם בלמקין, בסדר שיהיה גיבוי, אבל חייב שחקן רציני לשם.
אגב, יש מצב שברדה רוצה את פיבן שיהיה בלם שלישי עם מאיימבו וציקו, וטוריאל יהיה באגף ימין במערך קצת אלסטי, כשליידנר החצי ווינגר בצד השני. לי לפחות זה נשמע קצת הגיוני.
צריך פתרון רציני ובעדיפות שיחזיק לשנים. אם מאמינים שם בלמקין, בסדר שיהיה גיבוי, אבל חייב שחקן רציני לשם.
אגב, יש מצב שברדה רוצה את פיבן שיהיה בלם שלישי עם מאיימבו וציקו, וטוריאל יהיה באגף ימין במערך קצת אלסטי, כשליידנר החצי ווינגר בצד השני. לי לפחות זה נשמע קצת הגיוני.
-
- קיבל.ה 1547 לייקים
לא שאני רוצה את זה, אבל בנימין היה מגן ימיני ב-0-3 שלנו בטדי.InFlames כתב:עם איך שאני מכיר את ברדה אתה תקבל רן בנימין על כל אגף ימין זה מה שאתה רוצה?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 157 לייקים
- בז'רנו
- קיבל.ה 788 לייקים
אני יודע שהוא לא ממש רוצה לחזור לארץ,אבל אולי בגלל כל הבלגנים וגילויי האנטישמיות,ינסה ספרא להרים טלפון לאלי דסה( אפשר גם אליניב,אבל אם ספרא מתקשר זה עושה impact אחר)
יתן לו חוזה ל 3 שנים ואחר כך תפקיד במועדון?
דסה,מעבר לשחקן טוב הוא אישיות וקפטן נבחרת.
שווה לשים שם חבילה
יתן לו חוזה ל 3 שנים ואחר כך תפקיד במועדון?
דסה,מעבר לשחקן טוב הוא אישיות וקפטן נבחרת.
שווה לשים שם חבילה
נראה שחקן טובRedDrifter כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 12:15 https://youtube.com/shorts/j5tJmf4_wuc? ... cLTrKQn3Oc
דיארה משחק בליגה הצרפתית השניה
להביא
-
- קיבל.ה 485 לייקים
איזה מאמן הזיה של ריימס. מתעקש על דיארה כדי לשים אותו באגף ימין. מה הפלא שהם ירדו ליגה.
דסה זה חלום.
דסה זה חלום.
-
- קיבל.ה 1671 לייקים
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
שחקן שחקןRedDrifter כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 12:15 https://youtube.com/shorts/j5tJmf4_wuc? ... cLTrKQn3Oc
דיארה משחק בליגה הצרפתית השניה
שימו כסף והוא פה
אגב, הוא בסגל למשחק היום אבל לא בהרכב.
-
- קיבל.ה 1197 לייקים
לפי אוהדי ריימס בתגובות הוא בדרך לברוז
- רדפוקס
- קיבל.ה 5506 לייקים
הכוכב שלהם אכן משחק באגף שמאל אבל הוא בינתיים לא משחק בכלל העונה.
מי שכן משחק באגף שמאל זה שחקן אגף צעיר ומכושר שלהם עם רגל שמאל ולכן הגיוני שדיארה ישחק באגף ימין עם רגל ימין, מה נקרא כדורגל של פעם.
-
- קיבל.ה 1197 לייקים
ואולי אכן כך כי דיארה פותח במקומו בהרכב
( בכוונה לילד בן ב19 שנתן גול משחק קודם, אין לי מושג מה קורה עם היפני שלהם )
-
- קיבל.ה 1671 לייקים
[quote=D&3 post_id=412288 time=1755343830 user_id=651]
[quote=D&3 post_id=412280 time=1755342959 user_id=651]
[quote="El dudernio" post_id=412278 time=1755342758 user_id=88]
הכוכב שלהם משחק בכנף שמאל
[/quote]
[/quote]
[/quote]
הם לא באמת מענינים.
אם גיארה יגיע אהיה בעדו עד אז הוא נון אישו. בטח כשהוא בליגה השניה בצרפת
[quote=D&3 post_id=412280 time=1755342959 user_id=651]
[quote="El dudernio" post_id=412278 time=1755342758 user_id=88]
הכוכב שלהם משחק בכנף שמאל
[/quote]
[/quote]
[/quote]
הם לא באמת מענינים.
אם גיארה יגיע אהיה בעדו עד אז הוא נון אישו. בטח כשהוא בליגה השניה בצרפת
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
באסה שהוא בהרכב פתאום.
בטח ינצחו והוא יהיה במשחק להיט.
בטח ינצחו והוא יהיה במשחק להיט.
-
- קיבל.ה 130 לייקים
@talb55 @אדוםאדום @L.S יש חדש? נותר שבוע למחזור הפתיחה ואין עשר.. מה יהיה?
חרא עלי
10 דקות לקח לו לגמור חודשיים של המתנה. נשאר בריימס, הלאה לבא בתור
10 דקות לקח לו לגמור חודשיים של המתנה. נשאר בריימס, הלאה לבא בתור
-
- קיבל.ה 444 לייקים
היינו צריכים לסגור את דיארה לפני חודש וחצי ב1.5 עכשיו נגמר, נשאר לנו עכשיו לשמוע שעוד שנה שנתיים הם מכרו אותו ב7. אני מקווה לפחות שיש לנו עוד כמה שמות על הכוונת אם לא אנחנו בבעיה.
-
- קיבל.ה 439 לייקים
עוד כמה שמות? עוד שבוע הליגה, אני מקווה שיש כמה משאים ומתנים מתקדמים כי אנחנו חסרים לפחות 4 שחקני הרכב.
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
-
- קיבל.ה 157 לייקים
מת על האופטימיות פה
תאמינו בצוות, יהיה טוב גם אם דיארה הגדול לא יגיע ו2 מיליון אירו זה סכום לא קטן להשקיע על 10
תאמינו בצוות, יהיה טוב גם אם דיארה הגדול לא יגיע ו2 מיליון אירו זה סכום לא קטן להשקיע על 10
-
- קיבל.ה 145 לייקים
בחייאת יש בעולם מאות אלפי כדורגלנים, 3 חודשים נתקעים על דיארה השרמוטה הזה, ובסוף נשארים בלי כלום שבוע לפני פתיחת עונה, תביאו איזה 10 ברזילאי תותח ב2 מיליון יורו מאיזה אמריקה מיניירו או איזה בוטאפוגו , ותסגרו עניין או איזה קרואטי מרייקה או דינמו זאגרב בן 20 גם טוב בפחות כסף מה נתקעתם עליו כוס ראבראבק
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
הייתם משלמים 2 מיליון על אותו בית לא משנה מה?
אל תקחו את ה2 מיליון האלו ותחליטו שאפשר להביא איתם קשר בן 26 מברזיל, כי לא בטוח שהבוס ישתכנע. זה כסף שלו. אנחנו כבר לא על תקציב הכנסות פה.
אל תקחו את ה2 מיליון האלו ותחליטו שאפשר להביא איתם קשר בן 26 מברזיל, כי לא בטוח שהבוס ישתכנע. זה כסף שלו. אנחנו כבר לא על תקציב הכנסות פה.
-
- קיבל.ה 157 לייקים
זה רק משכנע אותי יותר.
אם נגיע למצב שאין בשוק משהו שתואם את הרף שהוצב ביחס לכסף הפנוי, מאמין יתר על המידה שפשוט יושקע יותר, זה לא המצב של פעם שפשוט נגיד ׳ניסינו׳ ונעלה עם איזה שחקן נוער בשביל לאייש את העמדה. ועוד כמה וכמה שה10 תהיה העמדה הכי קריטית העונה.
-
- קיבל.ה 309 לייקים
בהפועל אופטימים = כפסע מניצחון מוחלט
די לעבוד עלינו
אם באמת מוכנים להשקיע את הסכומים האלו יש עוד מיליון שחקנים
נקסט
די לעבוד עלינו
אם באמת מוכנים להשקיע את הסכומים האלו יש עוד מיליון שחקנים
נקסט
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
לא יושקע יותר ממיליון יורו בשחקן אחר.RedDrifter כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 16:19זה רק משכנע אותי יותר.
אם נגיע למצב שאין בשוק משהו שתואם את הרף שהוצב ביחס לכסף הפנוי, מאמין יתר על המידה שפשוט יושקע יותר, זה לא המצב של פעם שפשוט נגיד ׳ניסינו׳ ונעלה עם איזה שחקן נוער בשביל לאייש את העמדה. ועוד כמה וכמה שה10 תהיה העמדה הכי קריטית העונה.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1028 לייקים
אפשר כבר לקבוע שההחלטה לחכות ככה לדיארה לא הייתה נכונה?
או שיגידו פה שזה חוכמה בדיעבד?
למרות שיש משתמשים שבלייב אמרו שהוא לא יגיע, שצריך להתקדם..
מעניין כמה שחקנים הסתובבו בשוק בתקופה שבה הם האמינו בעצמם ככ שהם יכולים להביא אותו ממבלי שהיקום שיתף איתם פעולה..
נראה שהם כאילו חיו בהכחשה מוחלטת
גם כל המקורבים נעלמו פתאום..
או שמתכננים פה בום גדול או שהם כבר מובכים מהמצב ההזוי שבו אנחנו שבוע לפני פתיחת הליגה ללא בוסקילה, קשר 10, קשר שמאל ועוד מגן להרכב
מעניין כמה שחקנים הסתובבו בשוק בתקופה שבה הם האמינו בעצמם ככ שהם יכולים להביא אותו ממבלי שהיקום שיתף איתם פעולה..
או שמתכננים פה בום גדול או שהם כבר מובכים מהמצב ההזוי שבו אנחנו שבוע לפני פתיחת הליגה ללא בוסקילה, קשר 10, קשר שמאל ועוד מגן להרכב
-
- קיבל.ה 157 לייקים
״בצרפת טוענים: דיארה לישראל? הוא עכשיו אחד השחקנים הכי חשובים של ריימס, הוא מרשים באימונים וגם היום במשחק
בצרפת מאוד אוהבים את טיימוקו דיארה במיוחד לאחר השער שכבש היום במסגרת הליגה השנייה
מקורות צרפתים טוענים כי רק סכום שריימס לא יוכלו לעמוד בפיתוי יגרום להם למכור אותו״
בצרפת מאוד אוהבים את טיימוקו דיארה במיוחד לאחר השער שכבש היום במסגרת הליגה השנייה
מקורות צרפתים טוענים כי רק סכום שריימס לא יוכלו לעמוד בפיתוי יגרום להם למכור אותו״
-
- קיבל.ה 1197 לייקים
-
- קיבל.ה 550 לייקים
בקיצור הכל עניין של כסף (מפתיע) והוא כנראה לא יהיה פה אחרי שרדפנו אחריו 4 חודשים (אם לא יותר).
מחר חותם במכבי (והפעם יש מצב שלא בתור בדיחה).
מחר חותם במכבי (והפעם יש מצב שלא בתור בדיחה).
-
- קיבל.ה 33 לייקים
אם העניין עם הסעיף שחרור שלו נכון אז לא מבין מה הבעיה, אלה 2 מיליון יורו שבטוח יחזירו את עצמם
-
- קיבל.ה 1442 לייקים
איזה תאבון שלא נגמר לכשלונות יש לך.צ'ימבויקה כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 16:40 אפשר כבר לקבוע שההחלטה לחכות ככה לדיארה לא הייתה נכונה?
אתה גם מטבל את זה במשפטים כמו ״היו כאן כמה שאמרו בלייב שזה לא יקרה״ וואו, על מה הסתמכו אותם אנשים? הם מדיום? פתחו בקלפים? דברו עם המאמן שלו?
כשלון חידלון הונאה ובית זונות
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1357 לייקים
אתה מדבר כאילו יש לך מושג איך עבדו הדברים.צ'ימבויקה כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 16:40 אפשר כבר לקבוע שההחלטה לחכות ככה לדיארה לא הייתה נכונה?
מי אמר שחיכו?
-
- קיבל.ה 309 לייקים
בוא לא נעמיד פנים. יש לנו הרבה כתבי חצר בקיץ הזה והרבה מהקולות שנשמעים בתקשורת אלא קולות מהמועדון
ובפעם המיליון אין לי טענות לספרא. משתחווה בפניו על מה שנעשה כאן בחצי שנה האחרונה. אבל לא יודע אם יש להם רצון להשקיע שום סכומי עתק אחרי הרכישות שכבר נעשו, ואבין אותם אם זה המצב, כי לא משנה מה יגיע עד סוף החלון לא רואה את הקבצה מספיק טובה כדי להילחם על טופ 4, צריך לבנות על עונה טובה ושקטה בפלייאוף עליון ובעונה הבאה להסתער מחדש
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1028 לייקים
לך יש תיאבון להגן על המחדלים שלהם.L.S כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 17:22איזה תאבון שלא נגמר לכשלונות יש לך.צ'ימבויקה כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 16:40 אפשר כבר לקבוע שההחלטה לחכות ככה לדיארה לא הייתה נכונה?
אתה גם מטבל את זה במשפטים כמו ״היו כאן כמה שאמרו בלייב שזה לא יקרה״ וואו, על מה הסתמכו אותם אנשים? הם מדיום? פתחו בקלפים? דברו עם המאמן שלו?
כשלון חידלון הונאה ובית זונות
תמשיך להלל.
יש פה הזויים שחושבים שהעובדה שפעם היה פה ניסנוב לא יכולה לאפשר לנו לבקר התנהלות מקצועית.
אין לי שום טענה לספרא, אלא לפרימור ובוקסה.
-
- קיבל.ה 1357 לייקים
מציע לך לעשות עם עצמך תיאום ציפיותספרא טבא כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 17:55בוא לא נעמיד פנים. יש לנו הרבה כתבי חצר בקיץ הזה והרבה מהקולות שנשמעים בתקשורת אלא קולות מהמועדון
ובפעם המיליון אין לי טענות לספרא. משתחווה בפניו על מה שנעשה כאן בחצי שנה האחרונה. אבל לא יודע אם יש להם רצון להשקיע שום סכומי עתק אחרי הרכישות שכבר נעשו, ואבין אותם אם זה המצב, כי לא משנה מה יגיע עד סוף החלון לא רואה את הקבצה מספיק טובה כדי להילחם על טופ 4, צריך לבנות על עונה טובה ושקטה בפלייאוף עליון ובעונה הבאה להסתער מחדש
מה מקום 4 מה?
מטרה השנה פלייאוף עליון
שנה הבאה אירופה
עוד שנתיים להיאבק על תואר
סבלנות
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1028 לייקים
אני מתבסס על המציאות שלפיה לא חתם פה שחקן בעמדה.. פרט שולי..אוגוסטוס היל כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 17:50אתה מדבר כאילו יש לך מושג איך עבדו הדברים.צ'ימבויקה כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 16:40 אפשר כבר לקבוע שההחלטה לחכות ככה לדיארה לא הייתה נכונה?
מי אמר שחיכו?
מתבסס גם על צנציפר ועל המקורבים פה שרמזו שמחכים לדיארה
אין ספק שזה מצב הדברים..
לכן הנטל הוא עליך
אתה מדבר כאילו יש לך מושג
מי אמר שלא חיכו?