רק למען ההגינות - לא נכתבה פה אף תגובה נגד עזיבת לאן. הטענה הייתה שייתכן שהצעד נובע ממניעים בעייתים. לא שהצעד עצמו בעייתי.גביזון כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 21:42כן אבל זה זה החלטה של עופר, אז גם אם זה עוזר לקהל צריך לצאת נגדה כי ככה זה.Red_man כתב:סתם בשביל הקטע באשכול על חצי גמר גביע הטוטו אנשים מתלוננים על לאן ומאחלים למותם. קלאסיקה במיטבה.
עשרות שנים אני בפורום, לאן שם משוקץ פה ובצדק כל הזמן הזה, עשו ועושים לנו את המוות בכדורגל כל הזמן הזה, וגם בכדורסל זה חרא מכל כיוון.
עכשיו לאן, כמו ערוץ הספורט אגב, הוא משהו חיובי.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
עופר ינאי
-
- קיבל.ה 263 לייקים
-
- קיבל.ה 1865 לייקים
הם מתכוונים לתגובות בטוויטר, לא לקונספירציה של יוסיקירקגור כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 21:55רק למען ההגינות - לא נכתבה פה אף תגובה נגד עזיבת לאן. הטענה הייתה שייתכן שהצעד נובע ממניעים בעייתים. לא שהצעד עצמו בעייתי.גביזון כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 21:42כן אבל זה זה החלטה של עופר, אז גם אם זה עוזר לקהל צריך לצאת נגדה כי ככה זה.Red_man כתב:סתם בשביל הקטע באשכול על חצי גמר גביע הטוטו אנשים מתלוננים על לאן ומאחלים למותם. קלאסיקה במיטבה.
עשרות שנים אני בפורום, לאן שם משוקץ פה ובצדק כל הזמן הזה, עשו ועושים לנו את המוות בכדורגל כל הזמן הזה, וגם בכדורסל זה חרא מכל כיוון.
- גביזון
- קיבל.ה 3425 לייקים
כן, זה אפילו הרבה יותר גרוע.קירקגור כתב:רק למען ההגינות - לא נכתבה פה אף תגובה נגד עזיבת לאן. הטענה הייתה שייתכן שהצעד נובע ממניעים בעייתים. לא שהצעד עצמו בעייתי.גביזון כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 21:42כן אבל זה זה החלטה של עופר, אז גם אם זה עוזר לקהל צריך לצאת נגדה כי ככה זה.Red_man כתב:סתם בשביל הקטע באשכול על חצי גמר גביע הטוטו אנשים מתלוננים על לאן ומאחלים למותם. קלאסיקה במיטבה.
אני לא באמת צריך להסביר למה נכון?
סך הכל המחשבה שעופר העביר מערך כרטיסים שמכניס לו כסף טוב מובטח מראש ללא התעסקות ולוקח את זה סופסוף לבקשתנן תחת ניהול הקבוצה רק כדי שיוכל להטעות כמה מנויים יש לעונה אחת זה הסבר הגיוני.
וואוו.
אל תדאג, אני לא מאלה שמתווכחים לגבי עופר/עמותה/פוליטיקה ס אין לי כח לזה.
-
- קיבל.ה 263 לייקים
הבנתי. תודה על ההבהרה. בפורום עצמו לא ראיתי תגובות נגד עזיבת לאן.בני12 כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 22:02הם מתכוונים לתגובות בטוויטר, לא לקונספירציה של יוסיקירקגור כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 21:55רק למען ההגינות - לא נכתבה פה אף תגובה נגד עזיבת לאן. הטענה הייתה שייתכן שהצעד נובע ממניעים בעייתים. לא שהצעד עצמו בעייתי.גביזון כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 21:42 כן אבל זה זה החלטה של עופר, אז גם אם זה עוזר לקהל צריך לצאת נגדה כי ככה זה.
-
- קיבל.ה 263 לייקים
אני מקבל את מה שאתה אומר ומסכים איתך שזאת כנראה לא הסיבה העיקרית, ובטח שלא היחידה.גביזון כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 22:03כן, זה אפילו הרבה יותר גרוע.קירקגור כתב:רק למען ההגינות - לא נכתבה פה אף תגובה נגד עזיבת לאן. הטענה הייתה שייתכן שהצעד נובע ממניעים בעייתים. לא שהצעד עצמו בעייתי.גביזון כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 21:42 כן אבל זה זה החלטה של עופר, אז גם אם זה עוזר לקהל צריך לצאת נגדה כי ככה זה.
אני לא באמת צריך להסביר למה נכון?
סך הכל המחשבה שעופר העביר מערך כרטיסים שמכניס לו כסף טוב מובטח מראש ללא התעסקות ולוקח את זה סופסוף לבקשתנן תחת ניהול הקבוצה רק כדי שיוכל להטעות כמה מנויים יש לעונה אחת זה הסבר הגיוני.
וואוו.
אל תדאג, אני לא מאלה שמתווכחים לגבי עופר/עמותה/פוליטיקה ס אין לי כח לזה.
עם זאת, אין פה את הצביעות שהצבעת עלייה בתגובה הראשונה.
אף מגיב בפורום לא כתב כלום נגד ההחלטה עצמה.
- רדנקו
- קיבל.ה 1766 לייקים
זו אחת התגובות היותר מטומטמות פה ומצביעה על חוסר הבנה מוחלט של מה שקורה פה.Idan7244 כתב:עדכון בריח רע מאד.
הכל מתוזמן, האוהד הכי נאיבי בעולם יכל להמר על "עדכון שיפוץ" רגע לפני מכירת המנויים.
בואו נדבר אמת. אין ולא יהיה שיפוץ כי זה לא כלכלי. חלאס עם השקרים והחרטות.
עופר צריך להגיד את הדבר הזה.
בודקים אלטרנטיבות לאולם חדש. המשמעות היא שאנחנו ביד אליהו לפחות לחמש שנים הקרובות. גם את זה צריך להגיד.
אין פה שום דבר חדש בעדכון הזה.
באופן כללי המועדון ועופר צריכים פחות להתנהג כמו ביבי ויותר לדבר אמת, עוד רגע וגם הקהל "הרחב" מאבד אמון במערכת.
המשוואה בגדול פשוטה,
לא תהיה סולחה. לא יהיו מספיק מנויים .
ומכיון שעופר לא מוכן להפסיד ובטח שלא להודות בזה, הוא ידאג שיקנו אותם.
ואנחנו כרגיל נפסיד.
עופר. זה לא עסק רגיל, זה כל החיים של אנשים.
אי אפשר לפזר הבטחות ולא לעמוד בהם.
מצב חרא .
האולם זו הצדקה היחידה של עופר להשקעה המטורפת שהוא עושה פה. זה הדבר היחיד שיחסיר את ההשקעות המטורפות היום.
תנסה לחשוב קצת לעומק ויותר מחודש קדימה ואולי תבין.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 263 לייקים
אם אתה צודק והמטרה של עופר היא רווח כלכלי מהפועל בטווח הרחוק, אז לא נראה לי שהמילה השקעה נכונה פה. לדעתי ההשקעות של עופר הן אך ורק השקעות עם תשואה מיידית (בניגוד למשל לדאפפה, או להשקעה בכשרונות צעירים מבריקים), מה שלרוב דווקא לא מעיד על תוכניות ארוכות טווח.רדנקו כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 23:02זו אחת התגובות היותר מטומטמות פה ומצביעה על חוסר הבנה מוחלט של מה שקורה פה.Idan7244 כתב:עדכון בריח רע מאד.
הכל מתוזמן, האוהד הכי נאיבי בעולם יכל להמר על "עדכון שיפוץ" רגע לפני מכירת המנויים.
בודקים אלטרנטיבות לאולם חדש. המשמעות היא שאנחנו ביד אליהו לפחות לחמש שנים הקרובות. גם את זה צריך להגיד.
באופן כללי המועדון ועופר צריכים פחות להתנהג כמו ביבי ויותר לדבר אמת, עוד רגע וגם הקהל "הרחב" מאבד אמון במערכת.
המשוואה בגדול פשוטה,
ואנחנו כרגיל נפסיד.
מצב חרא .
האולם זו הצדקה היחידה של עופר להשקעה המטורפת שהוא עושה פה. זה הדבר היחיד שיחסיר את ההשקעות המטורפות היום.
לא רק זה, קשה לי מאוד להאמין שרווח כלכלי זאת הסיבה להוצאת הכסף. זאת ההוצאה המאסיבית ביותר בספורט הישראלי מאז גאיידמק, שכידוע, לא חשב לרגע על רווח כלכלי בטווח הרחוק. קשה לי מאוד לקבל את ההנחה שרווח כלכלי זה מה שמניע אותו פה. הוא אדם חכם מאוד, והספורט הישראלי, ועם כל הכבוד להפועל האהובה שלנו זה לא עסק מניב גם בלי השקעה של 250 מיליון שקל על אולם. לזכותו יאמר שהוא לא נראה גם מחושב כפי שהיית מצפה מאדם שמחפש רווח בטווח הרחוק, הוא שם כסף כדי לחזק את הקבוצה באופן המיידי. יש בזה גם יופי, אני מודה.
-
- קיבל.ה 1280 לייקים
עופר בעצמו, באחד מהראיונות הנדירים שלו, סיפר שהסיבה להשקעה היא שהוא זיהה הזדמנות ושהוא מאמין שהכדורסל האירופי רגע לפני התפוצצות ועליית ערך מאסיבית.קירקגור כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 23:26אם אתה צודק והמטרה של עופר היא רווח כלכלי מהפועל בטווח הרחוק, אז לא נראה לי שהמילה השקעה נכונה פה. לדעתי ההשקעות של עופר הן אך ורק השקעות אם תשואה מיידית (בניגוד למשל לדאפפה, או לרכישת כשרונות צעירים מבריקים), מה שלרוב דווקא לא מעיד על תוכניות ארוכות טווח.רדנקו כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 23:02זו אחת התגובות היותר מטומטמות פה ומצביעה על חוסר הבנה מוחלט של מה שקורה פה.Idan7244 כתב:עדכון בריח רע מאד.
המשוואה בגדול פשוטה,
ואנחנו כרגיל נפסיד.
מצב חרא .
לא רק זה, קשה לי מאוד להאמין שרווח כלכלי זאת הסיבה להוצאת הכסף. זאת ההוצאה המאסיבית ביותר בספורט הישראלי מאז גאיידמק, שכידוע, לא חשב לרגע על רווח כלכלי בטווח הרחוק. קשה לי מאוד לקבל את ההנחה שרווח כלכלי זה מה שמניע אותו פה. הוא אדם חכם מאוד.
מה האלטרנטיבה? קמפיין "עופר משתמש בנו כדי לנקום במכבי שלא רצו אותו"? לי האופציה הראשונה נראית הגיונית יותר.
-
- קיבל.ה 263 לייקים
אני מבין שעופר אמר, ואני לא מזלזל בזה.Niro כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 23:32עופר בעצמו, באחד מהראיונות הנדירים שלו, סיפר שהסיבה להשקעה היא שהוא זיהה הזדמנות ושהוא מאמין שהכדורסל האירופי רגע לפני התפוצצות ועליית ערך מאסיבית.קירקגור כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 23:26אם אתה צודק והמטרה של עופר היא רווח כלכלי מהפועל בטווח הרחוק, אז לא נראה לי שהמילה השקעה נכונה פה. לדעתי ההשקעות של עופר הן אך ורק השקעות אם תשואה מיידית (בניגוד למשל לדאפפה, או לרכישת כשרונות צעירים מבריקים), מה שלרוב דווקא לא מעיד על תוכניות ארוכות טווח.רדנקו כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 23:02 זו אחת התגובות היותר מטומטמות פה ומצביעה על חוסר הבנה מוחלט של מה שקורה פה.
לא רק זה, קשה לי מאוד להאמין שרווח כלכלי זאת הסיבה להוצאת הכסף. זאת ההוצאה המאסיבית ביותר בספורט הישראלי מאז גאיידמק, שכידוע, לא חשב לרגע על רווח כלכלי בטווח הרחוק. קשה לי מאוד לקבל את ההנחה שרווח כלכלי זה מה שמניע אותו פה. הוא אדם חכם מאוד.
מה האלטרנטיבה? קמפיין "עופר משתמש בנו כדי לנקום במכבי שלא רצו אותו"? לי האופציה הראשונה נראית הגיונית יותר.
אבל תסתכל רגע באופן הכי אובייקטיבי שאתה יכול בהתנהלות של הפועל בשנתיים האחרונות, ותגיד באיזו מידה אלה נראים לך צעדים שנועדו להגדיל את השווי של המועדון בטווח הרחוק, ובאיזו מידה הם נבעו מאימפולסיביות ומרצון עז לנצח בטווח הקרוב.
-
- קיבל.ה 1280 לייקים
מסכים איתך שכל השנה האחרונה נראית כמו מצגת למהי אימפולסיביות. אני אבל מאמין, או לכל הפחות רוצה להאמין, שיש איזה מאסטר פלאן ברקע. בכל זאת, הוא צירף אליו אנשים רציניים שלא היו מצטרפים אם זה הכל שיט שואו רגעי.קירקגור כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 23:35אני מבין שעופר אמר, ואני לא מזלזל בזה.Niro כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 23:32עופר בעצמו, באחד מהראיונות הנדירים שלו, סיפר שהסיבה להשקעה היא שהוא זיהה הזדמנות ושהוא מאמין שהכדורסל האירופי רגע לפני התפוצצות ועליית ערך מאסיבית.קירקגור כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 23:26
אם אתה צודק והמטרה של עופר היא רווח כלכלי מהפועל בטווח הרחוק, אז לא נראה לי שהמילה השקעה נכונה פה. לדעתי ההשקעות של עופר הן אך ורק השקעות אם תשואה מיידית (בניגוד למשל לדאפפה, או לרכישת כשרונות צעירים מבריקים), מה שלרוב דווקא לא מעיד על תוכניות ארוכות טווח.
אבל תסתכל רגע באופן הכי אובייקטיבי שאתה יכול בהתנהלות של הפועל בשנתיים האחרונות, ותגיד באיזו מידה אלה נראים לך צעדים שנועדו להגדיל את השווי של המועדון בטווח הרחוק, ובאיזו מידה הם נבעו מאימפולסיביות ומרצון עז לנצח בטווח הקרוב.
-
- קיבל.ה 2048 לייקים
עופרOferyy כתב:מה שלומכם ודרישת שלום מקפרי, לצד העובדה שאשמח מאוד לראות את חברי האולטרס חוזרים לעודד אין שום סיכוי בעולם שאני או אחד הבעלים האחרים יקבל אלימות ביציע בשביל מכירה של עוד כמה מנויים. אותה האמירה נכונה גם ביחס לשליטה במועדון וקבלת החלטות. אנחנו אנשים פשוטים - באנו להפוך את המועדון למועדון על, אנחנו מחויבים להגדלת הקהילה (אולם חדש כחלק מזה) ואנחנו מצפים לקבל החלטות במקום ששמנו בו עשרות מיליונים מכספנו.
לגבי כמות מכירת מנויים בסוף השבוע כשאחזור מהחופשה נצא עם המתווה ואין לי ספק לגבי כמות המנויים שתימכר בשנה הקרובה ומפה קדימה.
בנוסף אני עובד על מהלך גדול נוסף וכרגע חשאי שיאפשר לנו להגדיל ולהעצים את הקהילה
אגב לגבי הנהגת הארגון המילטניטית שתדעו שיש כל הזמן ניסיונות לגישור מצד אוהדים מבוגרים. אני תמיד נותן את ברכתי לנושא עם אזהרה שהיות ואני מכיר את הקליינטים הסיכויים לא גבוהים ועד היום זה תמיד הסתיים בחזרה אליי עם אמירת הרמנו ידיים.
לטעמי הם מפספסים את הרגע ההיסטורי של המועדון ולאור עקשנותם הידועה שינוי הכיוון יגיע רק כשהם יחליטו על כך לא לפני
אומנם אני הרבה יותר מבוגר ממך.
אבל מעריץ גדול שלך.
מעל 50 שנה חיכיתי למישהו כמוך.
אתה מגשים לי חלומות שאפילו לא העזתי לחלום עליהם.
-
- קיבל.ה 263 לייקים
מסכים לגמרי. הוא צירף אליו אנשים סופר רציניים, אני פשוט לא בטוח שגם השיקולים שלהם הם כלכליים. הפועל סל זה מותג בעלייה, וזאת השקעה מאוד כיפית. אני לא חושב שהם היו משקיעים בהשקעה הזאת כסף בגלל פוטנציאל הרווח הכלכלי ברמה משמעותית. ייתכן שזה פותח דלתות, ושלכן כן יש פה פוטנציאל רווח, אבל אין ולא תהיה להפועל את האפשרות להגיע באופן אורגני לסכומים שאפילו קרובים לחוזים שאנחנו משלמים היום.Niro כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 23:42מסכים איתך שכל השנה האחרונה נראית כמו מצגת למהי אימפולסיביות. אני אבל מאמין, או לכל הפחות רוצה להאמין, שיש איזה מאסטר פלאן ברקע. בכל זאת, הוא צירף אליו אנשים רציניים שלא היו מצטרפים אם זה הכל שיט שואו רגעי.קירקגור כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 23:35אני מבין שעופר אמר, ואני לא מזלזל בזה.
אל תשכח שהשקעה באולם למשל, לפי מה שהוא הצהיר, זה 250 מיליון שקל התחלתיים. אפילו אם יהיה סולד אווט 15,000 מנויים ב2,000 שקל למנוי זה יקח שנים רבות להחזיר את ההשקעה, ועם כל החוזים ששמו עד עכשיו אז בכלל.
הפועל בגלל המדינה שהיא מגיעה ממנה, ובגלל מעמד הכדורסל ביבשת לא תוכל להיות תופעה בין לאומית רחבה. זכויות השידור לא יניבו עשרות מיליונים פתאום, וזה לא שפוטנציאל המרצ'נדייז בסל, גם בהערכות האופטימיות ביותר, יוכל להניב את כמות הכסף הנדרשת כדי לספק רווח, בטח לא ביחס למידת ההשקעה בשביל להגיע למצב כזה. ראיתי גם את סכומי הזכייה ביורוליג, זה פחות משני מיליון יורו, זה פחות משליש מהחוזה של מיציץ.
קשה לי לראות חישוב שמניח את הדעת לגבי זה שהפועל תוכל להחזיר השקעה של חצי מיליארד שקל בתקופת חיינו.
-
- קיבל.ה 1592 לייקים
רוצה ניחוש למה התוכנית הבאמת גדולה? הנפקה של ינאי ספורט שלשם הוא מוכר את האחוזים לאנשי עסקים חדשים.קירקגור כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 00:41מסכים לגמרי. הוא צירף אליו אנשים סופר רציניים, אני פשוט לא בטוח שגם השיקולים שלהם הם כלכליים. הפועל סל זה מותג בעלייה, וזאת השקעה מאוד כיפית. אני לא חושב שהם היו משקיעים בהשקעה הזאת כסף בגלל פוטנציאל הרווח הכלכלי ברמה משמעותית. ייתכן שזה פותח דלתות, ושלכן כן יש פה פוטנציאל רווח, אבל אין ולא תהיה להפועל את האפשרות להגיע באופן אורגני לסכומים שאפילו קרובים לחוזים שאנחנו משלמים היום.Niro כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 23:42מסכים איתך שכל השנה האחרונה נראית כמו מצגת למהי אימפולסיביות. אני אבל מאמין, או לכל הפחות רוצה להאמין, שיש איזה מאסטר פלאן ברקע. בכל זאת, הוא צירף אליו אנשים רציניים שלא היו מצטרפים אם זה הכל שיט שואו רגעי.קירקגור כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 23:35
אני מבין שעופר אמר, ואני לא מזלזל בזה.
אל תשכח שהשקעה באולם למשל, לפי מה שהוא הצהיר, זה 250 מיליון שקל התחלתיים. אפילו אם יהיה סולד אווט 15,000 מנויים ב2,000 שקל למנוי זה יקח שנים רבות להחזיר את ההשקעה, ועם כל החוזים ששמו עד עכשיו אז בכלל.
הפועל בגלל המדינה שהיא מגיעה ממנה, ובגלל מעמד הכדורסל ביבשת לא תוכל להיות תופעה בין לאומית רחבה. זכויות השידור לא יניבו עשרות מיליונים פתאום, וזה לא שפוטנציאל המרצ'נדייז בסל, גם בהערכות האופטימיות ביותר, יוכל להניב את כמות הכסף הנדרשת כדי לספק רווח, בטח לא ביחס למידת ההשקעה בשביל להגיע למצב כזה. ראיתי גם את סכומי הזכייה ביורוליג, זה פחות משני מיליון יורו, זה פחות משליש מהחוזה של מיציץ.
קשה לי לראות חישוב שמניח את הדעת לגבי זה שהפועל תוכל להחזיר השקעה של חצי מיליארד שקל בתקופת חיינו.
-
- קיבל.ה 629 לייקים
באמת שיש לנו את הקהל הטיפש בארץ
אנשים עוד חיים בדיסקט הלוזרי ואהבה למקום 8 בליגה ולגנוב ניצחון בדרבי
כולי תקווה שנביא השנה אליפות ואז אולי ייפול לאנשים האסימון איזה זהב יש לנו כאן.
במקום להינות מהתקופה אנשים מחפשים בכוח.
אנשים עוד חיים בדיסקט הלוזרי ואהבה למקום 8 בליגה ולגנוב ניצחון בדרבי
כולי תקווה שנביא השנה אליפות ואז אולי ייפול לאנשים האסימון איזה זהב יש לנו כאן.
במקום להינות מהתקופה אנשים מחפשים בכוח.
-
- קיבל.ה 1035 לייקים
לצערי לא רואה את זה קורה. מי שאנטי, ימצא על מה להיות אנטי. עופר לא מושלם (מי כן?) אבל זה בדיוק הבעלים שחלמנו שיהיה לנו, בכדורסל או הכדורגל, שישקיע, שירים אותנו לגבהים, שנהיה רלוונטיים לתואר.
ובמקום זה, על כל מילה או פעולה שלו מוצאים מה להגיד.
יאללה הביתה!!!
אולי אתה המטומטם ? תקרא שוב.רדנקו כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 23:02זו אחת התגובות היותר מטומטמות פה ומצביעה על חוסר הבנה מוחלט של מה שקורה פה.Idan7244 כתב:עדכון בריח רע מאד.
המשוואה בגדול פשוטה,
ואנחנו כרגיל נפסיד.
מצב חרא .
ברור שזה הדבר היחיד שיחזיר את ההשקעה. לא כתבתי מילה בנושא . ההפך, בגלל שכולם מבינים שהמעבר הזמני הוא לא "לשנתיים שלוש" ביד אליהו כמו שנאמר כדי להגיד את זה.
לגבי אמון במערכת, משהו רע קורה שם.
המחירים, הזיכויים, ההדלפות ומתווה המנויים.
לא צריך לסבך הכל.
* אין אירופה אז תמכרו מנוי רק לליגה.
*לא היה אירופה שנה שעברה ? יופי אז מקבלים זיכוי לחנות/לכרטיסים ולא מכריחים מי שהביע אמון במעבר לחדש מנוי
*לא מוכרים מנוי לגמר הפלייאוף עד שלא עלית לגמר.
והנוהל הרגיל:
מפרסמים מתווה, מבינים שטעו, עופר מוציא הודעה כמן משיח ומתקנים, לא צריך את הכל החרא הזה.
יש פה כמה פעולות שצריך לעשות בשביל להרגיע את השטח אחרת כולנו נפסיד.
- רווי
- קיבל.ה 811 לייקים
למה הכל תמיד חייב לעבוד הפוך ולמה הכל דפוק?
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 722 לייקים
למען האמת הפועל תל אביב הייתה קרובה יותר לאליפות וגביע בלי עופר ינאי כבעלים מאשר עם עופר ינאי כבעלים, עד כה.יהלום14אדום כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 03:06לצערי לא רואה את זה קורה. מי שאנטי, ימצא על מה להיות אנטי. עופר לא מושלם (מי כן?) אבל זה בדיוק הבעלים שחלמנו שיהיה לנו, בכדורסל או הכדורגל, שישקיע, שירים אותנו לגבהים, שנהיה רלוונטיים לתואר.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 722 לייקים
ומעבר לכל זה, מי שמלווה את הקבוצה הזו לאורך זמן יודע שלרוב מנהלי קבוצה באים והולכים. מנהל הקבוצה שאני חלמתי עליו (בהיעדר ניהול ישיר של האוהדים) זה יותר מישהו בסגנון ספרא שמחזק את הקבוצה מאוד ובמקביל פועל באופן שמחזק את הלכידות של הקהילה. בעיניי, אם מקבלים את חיזוק הקבוצה כמשהו שבסדר שיבוא על חשבון לכידות הקהילה, מקבלים גם מכבי באדום.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 141 לייקים
ההשוואה לספרא לא נכונההאדום הצורר כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 08:49 ומעבר לכל זה, מי שמלווה את הקבוצה הזו לאורך זמן יודע שלרוב מנהלי קבוצה באים והולכים. מנהל הקבוצה שאני חלמתי עליו (בהיעדר ניהול ישיר של האוהדים) זה יותר מישהו בסגנון ספרא שמחזק את הקבוצה מאוד ובמקביל פועל באופן שמחזק את הלכידות של הקהילה. בעיניי, אם מקבלים את חיזוק הקבוצה כמשהו שבסדר שיבוא על חשבון לכידות הקהילה, מקבלים גם מכבי באדום.
ספרא קיבל את הפועל עם איצטדיון גדול ומכובד.
אין פה סיטואציה דומה
זה מובן לגמרי שהדרייב אין לא מתאים לקבוצות שעופר בונה , וזה מובן לגמרי שיד אליהו הייתה האופציה היחידה.
ההחלטה לעבור ליד אליהו הייתה נכונה ובלתי נמנעת.
הבעיה היא אחרת, היה ברור שמרגע המעבר הקלף היחיד שנשאר בידיים של האולטראס הוא לנסות להוציא את עופר מהכלים במשחקי חוץ עם קללות וכאלה , עופר היה צריך לפתח עור של פיל בנושא וזה לא קרה , ההיפך.
כל ההתנהלות של עופר מול האולטראס בחצי שנה האחרונה מאז המעבר רק חיזקה את השורות בתוך המחאה והוסיפה אליה עוד אנשים.
לפי מה שעופר כתב הוא אולי רואה את זה בתור מלחמה באלימות אבל תכלס הוא רק נותן לאולטראס מתנה בכל התייחסות אליהם.
עם התנהלות נכונה היה אפשר לסיים תסיפור הזה מזמן
וחבל
-
- קיבל.ה 722 לייקים
הכל טוב, רוצים איצטדיון גדול יותר? הרי בלומפילד זו דוגמה מצויינת. פועלים לשיפוץ של הבית הקיים, ועד שמתחיל השיפוץ נשארים בבית (בדיוק כמו שקרה בבלומפילד באמצע העשור הקודם). הבעיה ביד אליהו היא לא רק יד אליהו, אלא שבאופן שבו זה נעשה הפועל ברמה המעשית מוותרת על הבית שלה, ועוד לטובת הבית של מכבי. כשזה נעשה כך זה באופן יסודי "משנה את הדיאןאיי של הקבוצה".
אינתי עומרי, הפועל.
viewtopic.php?t=1156
מעניין להיזכר באשכול דומה מהעבר.
נראה שגם אז הקהילה לא היתה כל כך מאוחדת.
קצת לפני שהתחיל להכנס כסף.
מעניין להיזכר באשכול דומה מהעבר.
נראה שגם אז הקהילה לא היתה כל כך מאוחדת.
קצת לפני שהתחיל להכנס כסף.
-
- קיבל.ה 141 לייקים
יש בעיה באנשים כמוך שחושבים שמישהו חייב להם משהו.האדום הצורר כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 09:28 הכל טוב, רוצים איצטדיון גדול יותר? הרי בלומפילד זו דוגמה מצויינת. פועלים לשיפוץ של הבית הקיים, ועד שמתחיל השיפוץ נשארים בבית (בדיוק כמו שקרה בבלומפילד באמצע העשור הקודם). הבעיה ביד אליהו היא לא רק יד אליהו, אלא שבאופן שבו זה נעשה הפועל ברמה המעשית מוותרת על הבית שלה, ועוד לטובת הבית של מכבי. כשזה נעשה כך זה באופן יסודי "משנה את הדיאןאיי של הקבוצה".
הדרייב אין לא מתאים להפועל בעידן של בעלים עשיר עם כסף בלי קשר לשיפוץ כזה או אחר.
המעבר ליד אליהו היה מובן ולגיטימי גם בלי שיפוץ או בניה של אולם אחר.
תגיד תודה לעופר שהוא מבין את הרגישות של יד אליהו ומוכן לבנות/לשפץ אולם.
-
- קיבל.ה 722 לייקים
אני מעדיף שתפנה אליי כלקוח של מוצר פרימיום, בבקשה.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 629 לייקים
גם עם עופר הגענו לגמר בליגה... ועזוב שהוא גם מימן את הזרים בשנה של לפני שגם שם הגענו לגמר.האדום הצורר כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 08:45למען האמת הפועל תל אביב הייתה קרובה יותר לאליפות וגביע בלי עופר ינאי כבעלים מאשר עם עופר ינאי כבעלים, עד כה.יהלום14אדום כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 03:06לצערי לא רואה את זה קורה. מי שאנטי, ימצא על מה להיות אנטי. עופר לא מושלם (מי כן?) אבל זה בדיוק הבעלים שחלמנו שיהיה לנו, בכדורסל או הכדורגל, שישקיע, שירים אותנו לגבהים, שנהיה רלוונטיים לתואר.
עד כה עם עופר לקחת תואר מה שלא עשית 70 שנה ואתה עם תקציב יותר גדול ממכבי מה שלא קרה מעולם בהיסטוריה!!
-
- קיבל.ה 629 לייקים
אין לי ספק שאחרי שנקבל את הרדיוסים הקבועים וספרא יחליט לטפל באולטרס אז אתה תדבר אחרתהאדום הצורר כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 08:49 ומעבר לכל זה, מי שמלווה את הקבוצה הזו לאורך זמן יודע שלרוב מנהלי קבוצה באים והולכים. מנהל הקבוצה שאני חלמתי עליו (בהיעדר ניהול ישיר של האוהדים) זה יותר מישהו בסגנון ספרא שמחזק את הקבוצה מאוד ובמקביל פועל באופן שמחזק את הלכידות של הקהילה. בעיניי, אם מקבלים את חיזוק הקבוצה כמשהו שבסדר שיבוא על חשבון לכידות הקהילה, מקבלים גם מכבי באדום.
-
- קיבל.ה 629 לייקים
אהה ברורהאדום הצורר כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 09:28 הכל טוב, רוצים איצטדיון גדול יותר? הרי בלומפילד זו דוגמה מצויינת. פועלים לשיפוץ של הבית הקיים, ועד שמתחיל השיפוץ נשארים בבית (בדיוק כמו שקרה בבלומפילד באמצע העשור הקודם). הבעיה ביד אליהו היא לא רק יד אליהו, אלא שבאופן שבו זה נעשה הפועל ברמה המעשית מוותרת על הבית שלה, ועוד לטובת הבית של מכבי. כשזה נעשה כך זה באופן יסודי "משנה את הדיאןאיי של הקבוצה".
בעלים שם 160 מיליון שקל הביא לפה כוכבים טופ אירופה ואתה רוצה להישאר באולם של 3000 מקומות שיש לו בת"א אולם של 10,000 .
אין שום בעיה ביד אליהו, "הבעיה" היחידה זה שהאולטרס נגד כי הם ילדים קטנים ולקחו להם מהגבינה.
אגב אם מחר אירופה חוזרת לארץ מה נעשה? ביורוליג אתה חייב לשחק ביד אליהו
-
- קיבל.ה 722 לייקים
הגבינה היא מוצר פרימיום? אני אוכל אותה רק אם היא צהובה.
אינתי עומרי, הפועל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5462 לייקים
בקיצור אין לך יכולת להתמודד עם טענות לוגיות אז אתה מטריל.
קלאסי טכנית לצורר.
-
- קיבל.ה 263 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5462 לייקים
-
- קיבל.ה 263 לייקים
לגבי הטענה על החובה של עופר ינאי - לדעתי בנספח של החוזה על מכירת הקבוצה לידיו נכתב שם שההחלטה אם לעבור ליד אליהו נשארת בידי העמותה, לא? הסתמכות על ישיבת הזום המאולתרת עם התראה של כמה שעות בזום שמי שיזם אותה לא היה נציג של הועד הנבחר, היא בעייתית מאוד. הוא לא עמד בהתחייבות שלו כלפי העמותה, שייצגה את אוהדי הפועל סל.
בנוסף, הוא גם התחייב לשפץ את האולם כשהציג את תוכנית המעבר. אז הוא בהחלט חייב משהו. אלא אם מבחינתנו מותר לאנשים להתחייב כדי להשיג מה שהם רוצים גם בלי לעמוד בזה.
ראוי לציין שעופר, לדעתי, מודע לכך שהוא מחוייב לזה, ולא מנסה לטעון שאין התחייבות כזאת.
-
- קיבל.ה 2709 לייקים
עזוב את זה שזה לא נכון (בסדר, היו אליפויות לפניי כמה עשורים ) מה אתה מנסה להוכיח פה ? אתה אשכרה בטענה הזו מתעלם מזה שהקבוצה זכתה ביורוקאפ כאילו זה כלום (אחריי שלא זכתה באף תואר מ1993)האדום הצורר כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 08:45למען האמת הפועל תל אביב הייתה קרובה יותר לאליפות וגביע בלי עופר ינאי כבעלים מאשר עם עופר ינאי כבעלים, עד כה.יהלום14אדום כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 03:06לצערי לא רואה את זה קורה. מי שאנטי, ימצא על מה להיות אנטי. עופר לא מושלם (מי כן?) אבל זה בדיוק הבעלים שחלמנו שיהיה לנו, בכדורסל או הכדורגל, שישקיע, שירים אותנו לגבהים, שנהיה רלוונטיים לתואר.
-
- קיבל.ה 1865 לייקים
עזוב את זה ש"שכחו" להכניס את הסעיף הזה לחוזה אבל אם ההחלטה היא בידי העמותה איך זה שלא היתה על זה הצבעה בעמותה? חברי העמותה לא החליטו להפעיל את הוטו ולכן עופר לא עשה שום דבר בניגוד לחוזה.קירקגור כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 12:24לגבי הטענה על החובה של עופר ינאי - לדעתי בנספח של החוזה על מכירת הקבוצה לידיו נכתב שם שההחלטה אם לעבור ליד אליהו נשארת בידי העמותה, לא? הסתמכות על ישיבת הזום המאולתרת עם התראה של כמה שעות בזום שמי שיזם אותה לא היה נציג של הועד הנבחר, היא בעייתית מאוד. הוא לא עמד בהתחייבות שלו כלפי העמותה, שייצגה את אוהדי הפועל סל.
בנוסף, הוא גם התחייב לשפץ את האולם כשהציג את תוכנית המעבר. אז הוא בהחלט חייב משהו. אלא אם מבחינתנו מותר לאנשים להתחייב כדי להשיג מה שהם רוצים גם בלי לעמוד בזה.
ראוי לציין שעופר, לדעתי, מודע לכך שהוא מחוייב לזה, ולא מנסה לטעון שאין התחייבות כזאת.
למה הועד המנהל מנע בכוח אסיפת עמותה והצבעה שכזאת? איפה המחויבות שלהם לחברי העמותה?
-
- קיבל.ה 263 לייקים
אני מסכים איתך לגמרי. העמותה התנהלה בצורה גרועה מאוד. אבל עופר הוא לא בית משפט ולא משטרה. הוא לא יכול להחליט לקחת את החוק לידיים ולקבוע עובדות בשטח. מה עוד, שאני לא זוכר את הזמנים, אבל לדעתי היה תהליך של בירור בין עופר והעמותה. אני חושב שהייתה בוררות שני הצדדים הסכימו ללכת אליה. אני לא זוכר מתי זה היה, אבל לדעתי בערך אז. לא?בני12 כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 12:33עזוב את זה ש"שכחו" להכניס את הסעיף הזה לחוזה אבל אם ההחלטה היא בידי העמותה איך זה שלא היתה על זה הצבעה בעמותה? חברי העמותה לא החליטו להפעיל את הוטו ולכן עופר לא עשה שום דבר בניגוד לחוזה.קירקגור כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 12:24לגבי הטענה על החובה של עופר ינאי - לדעתי בנספח של החוזה על מכירת הקבוצה לידיו נכתב שם שההחלטה אם לעבור ליד אליהו נשארת בידי העמותה, לא? הסתמכות על ישיבת הזום המאולתרת עם התראה של כמה שעות בזום שמי שיזם אותה לא היה נציג של הועד הנבחר, היא בעייתית מאוד. הוא לא עמד בהתחייבות שלו כלפי העמותה, שייצגה את אוהדי הפועל סל.
למה הועד המנהל מנע בכוח אסיפת עמותה והצבעה שכזאת? איפה המחויבות שלהם לחברי העמותה?
- רדפוקס
- קיבל.ה 5462 לייקים
מדהים שהצלחת להתעלם מהטענה העיקרית שעלתה אצל שני הכותבים.קירקגור כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 12:24לגבי הטענה על החובה של עופר ינאי - לדעתי בנספח של החוזה על מכירת הקבוצה לידיו נכתב שם שההחלטה אם לעבור ליד אליהו נשארת בידי העמותה, לא? הסתמכות על ישיבת הזום המאולתרת עם התראה של כמה שעות בזום שמי שיזם אותה לא היה נציג של הועד הנבחר, היא בעייתית מאוד. הוא לא עמד בהתחייבות שלו כלפי העמותה, שייצגה את אוהדי הפועל סל.
-
- קיבל.ה 263 לייקים
בוא ותנסה בלי להתנשא לא לחלק ציונים אלא לכתוב מה הטענה העיקרית שאתה טוען. מלבד זאת, זה די אירוני לכתוב למשתמש אחררדפוקס כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 13:17מדהים שהצלחת להתעלם מהטענה העיקרית שעלתה אצל שני הכותבים.קירקגור כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 12:24לגבי הטענה על החובה של עופר ינאי - לדעתי בנספח של החוזה על מכירת הקבוצה לידיו נכתב שם שההחלטה אם לעבור ליד אליהו נשארת בידי העמותה, לא? הסתמכות על ישיבת הזום המאולתרת עם התראה של כמה שעות בזום שמי שיזם אותה לא היה נציג של הועד הנבחר, היא בעייתית מאוד. הוא לא עמד בהתחייבות שלו כלפי העמותה, שייצגה את אוהדי הפועל סל.
"בקיצור אין לך יכולת להתמודד עם טענות לוגיות"
ואז לא להתמודד עם טענה שהוצגה לך לגבי הטענה כי יש לעופר ינאי מחייבות בסיסית, ושלא צריך להגיד לו על כך תודה או לבקש את זה, אלא לדרוש את זה.
לא מתאים לך להתנהל ככה. תהיה ישר. אתה דורש מאחרים להגיב ולהתמודד לוגית? אז אל תזרוק משפטים מעורפלים. תסביר.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5462 לייקים
ראשית נתחיל מזה שבכלל לא פניתי אליך, לא ידעתי שטכנית לצורר מינו אותך להיות הסנגור שלהם.קירקגור כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 13:43בוא ותנסה בלי להתנשא לא לחלק ציונים אלא לכתוב מה הטענה העיקרית שאתה טוען. מלבד זאת, זה די אירוני לכתוב למשתמש אחררדפוקס כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 13:17מדהים שהצלחת להתעלם מהטענה העיקרית שעלתה אצל שני הכותבים.קירקגור כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 12:24
לגבי הטענה על החובה של עופר ינאי - לדעתי בנספח של החוזה על מכירת הקבוצה לידיו נכתב שם שההחלטה אם לעבור ליד אליהו נשארת בידי העמותה, לא? הסתמכות על ישיבת הזום המאולתרת עם התראה של כמה שעות בזום שמי שיזם אותה לא היה נציג של הועד הנבחר, היא בעייתית מאוד. הוא לא עמד בהתחייבות שלו כלפי העמותה, שייצגה את אוהדי הפועל סל.
ואז לא להתמודד עם טענה שהוצגה לך לגבי הטענה כי יש לעופר ינאי מחייבות בסיסית, ושלא צריך להגיד לו על כך תודה או לבקש את זה, אלא לדרוש את זה.
לא מתאים לך להתנהל ככה. תהיה ישר. אתה דורש מאחרים להגיב ולהתמודד לוגית? אז אל תזרוק משפטים מעורפלים. תסביר.
שנית אם זה לא ברור לך מה הטענה העיקרית של שני הכותבים אז מיותר להתדיין איתך מלכתחילה.
שלישית אתה האחרון שתחנך משתמשים אחרים אחרי שכינית משתמש אחר במועצת הפועלים בשמות גנאי לפני מספר ימים.
-
- קיבל.ה 263 לייקים
1. אני חושב שאני מבין מה הטענה המרכזית שלהם, אבל בדיון, כדי למנוע אי הבנות, ראוי להציג את הטענה כדי שלא יתברר שהייתה לנו פרשנות שונה למסר המרכזי.רדפוקס כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 13:46ראשית נתחיל מזה שבכלל לא פניתי אליך, לא ידעתי שטכנית לצורר מינו אותך להיות הסנגור שלהם.קירקגור כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 13:43בוא ותנסה בלי להתנשא לא לחלק ציונים אלא לכתוב מה הטענה העיקרית שאתה טוען. מלבד זאת, זה די אירוני לכתוב למשתמש אחר
שנית אם זה לא ברור לך מה הטענה העיקרית של שני הכותבים אז מיותר להתדיין איתך מלכתחילה.
שלישית אתה האחרון שתחנך משתמשים אחרים אחרי שכינית משתמש אחר במועצת הפועלים בשמות גנאי לפני מספר ימים.
2. גם אם הנקודה המרכזית שלהם הייתה שונה מזו שהגבתי עליה, זה לא הופך את הטיעון שלי לפחות רלוונטי. אם אתה רוצה להסביר איזה טיעון כן רלוונטי, ומדוע הוא משמעותי יותר מזה שהצגתי אני לגבי קיומה של מחויבות מצד ינאי, אני באמת אשמח לחשוב על זה ולשקול מחדש את עמדתי.
3. לא כיניתי אותו בשמות גנאי. האמת שהייתי אפילו די עדין לדעתי. מהיכרות ארוכת שנים איתך אני יודע שגם אתה רגיש לשקרים ומניפולציות, ולכן לדעתי אתה צריך לדרוש ביחד איתי שיהיו סנקציות כלפי גזלייטינג וכלפי שקרים וכלפי הסתה.
4. אני לא מעוניין להתנצח איתך, אלא לדון ולהבין. אתה כתבת את ההודעה הטובה בהיסטוריה של הפורום, על איך אוהד מכבי מבלה בפאב, כקונטרה לתגובה שנכתבה בשחקן ה12 - וחיפשתי אותה המון זמן בלי הצלחה, אז למרות שאני לא תמיד מסכים איתך, רק העובדה הזאת מקנה לך לדעתי מקום בהיכל התהילה של הפורום.
-
- קיבל.ה 722 לייקים
עונת 21/22 (גמר גביע) ו-22/23 (משחק 3 על אליפות במרחק סל מתואר), מכיר?רק הפועל כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 12:27עזוב את זה שזה לא נכון (בסדר, היו אליפויות לפניי כמה עשורים ) מה אתה מנסה להוכיח פה ? אתה אשכרה בטענה הזו מתעלם מזה שהקבוצה זכתה ביורוקאפ כאילו זה כלום (אחריי שלא זכתה באף תואר מ1993)האדום הצורר כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 08:45למען האמת הפועל תל אביב הייתה קרובה יותר לאליפות וגביע בלי עופר ינאי כבעלים מאשר עם עופר ינאי כבעלים, עד כה.יהלום14אדום כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 03:06
לצערי לא רואה את זה קורה. מי שאנטי, ימצא על מה להיות אנטי. עופר לא מושלם (מי כן?) אבל זה בדיוק הבעלים שחלמנו שיהיה לנו, בכדורסל או הכדורגל, שישקיע, שירים אותנו לגבהים, שנהיה רלוונטיים לתואר.
אינתי עומרי, הפועל.