שאר הליגה 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
קפבלנקה
קיבל.ה  485 לייקים

לירון האדום כתב: 15 אוגוסט 2025, 11:21 לא הבנתי יש כאן משתמשים שלא שמחים שפטצי עוזב?
מכבי השנה הרבה יותר פגיעה משנים קודמות
פגיעים?
אתה באמת חושב שהם לא יביאו לו מחליף?

על מה יש לשמוח בדיוק?
בינתיים מי שפגיעים זה אנחנו, כבר המון זמן.
תיכנסו לפרופורציות.
בן לוז
קיבל.ה  332 לייקים

לא תופס ככ מפאטצי
בכסף שהם קיבלו הם יכולים להביא מחליף פי 2 יותר טוב
אז כן יש אנשים שלא שמחים מהמכירה הזאת
אדום
קיבל.ה  1044 לייקים

סכום מטורף לשחקן שמגיע ישירות מישראל. עם הכנסות כאלה הם אפילו לא צריכים שהמיץ' יכניס את היד לכיס

וחיפה כרגע הכי חלשה בפער מהגדולות. כרגע הם לא עושים פלייאוף עליון
טכנית לארז
קיבל.ה  2186 לייקים

אגב, ב-4 משחקים שלהם באירופה נשרקו 2 פנדלים לזכות היריבה, 1 אדום שנשלף לשוער שלהם, פסילת שער ופסילת פנדל. זו תוצרת שפה בליגת מאירי הם מגיעים אליה אולי במחזור 25.
בנוסף גם 0 פנדלים לזכותם, 0 שערים פסולים ליריבות.

מעניין אם אפשר למצוא 4 משחקים ליגה אקראיים פה מהשנתיים האחרונות שבהם לא קיבלו פנדל.

בנויים על רמאויות 100% בזירה המקומית. לכן כל הדיון של ההוא נמכר, זה הולך, הביאו את ההוא. זה הכל משני.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
tormenta
קיבל.ה  79 לייקים

טכנית לארז כתב: 15 אוגוסט 2025, 12:52 אגב, ב-4 משחקים שלהם באירופה נשרקו 2 פנדלים לזכות היריבה, 1 אדום שנשלף לשוער שלהם, פסילת שער ופסילת פנדל. זו תוצרת שפה בליגת מאירי הם מגיעים אליה אולי במחזור 25.
בנוסף גם 0 פנדלים לזכותם, 0 שערים פסולים ליריבות.

מעניין אם אפשר למצוא 4 משחקים ליגה אקראיים פה מהשנתיים האחרונות שבהם לא קיבלו פנדל.

בנויים על רמאויות 100% בזירה המקומית. לכן כל הדיון של ההוא נמכר, זה הולך, הביאו את ההוא. זה הכל משני.

שמע עם כל השנאה שלי למכבי אצלך זה כבר ברמה הבדיונית אובססיבית.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3166 לייקים

אדום כתב: 15 אוגוסט 2025, 12:51 סכום מטורף לשחקן שמגיע ישירות מישראל. עם הכנסות כאלה הם אפילו לא צריכים שהמיץ' יכניס את היד לכיס

וחיפה כרגע הכי חלשה בפער מהגדולות. כרגע הם לא עושים פלייאוף עליון
הסכומים שהם מכניסים משחקנים + הסכום מהאירופאית דווקא כן רלוונטי כי בחוקי הפייר פליי(שלמיטב ידיעתי הם כפופים להם) אתה לא יכול להויצא בלי סוף בלי הכנסות.
מגוגל: הוצאות על העברות שחקנים, משכורות, ודמי ניהול, לא יכולים לעלות על ההכנסות של המועדון ממקורות שונים כמו מכירת כרטיסים, זכויות שידור, ספונסרים, מכירת שחקנים, ופרסים.

אם יילך שחקן ממש טוב יגיע ככל הנראה טוב ממנו. לדעתי המכירה של דור תורג'מן פסיכית. לא תופס ממנו בכלל בסכומים כאלו וזה בלון שיתפוצץ..
יחד, רק יחד! :heart:
תא מרבוטא
קיבל.ה  652 לייקים

Nati כתב: 15 אוגוסט 2025, 10:24
תא מרבוטא כתב:
אסון למכבי כתב: 15 אוגוסט 2025, 03:36

אין לזה שום קשר שאין ביתיות כבר שנתיים?
אנחנו ב2001/2 וחיפה שנה אחכ בלי ביתיות עשינו את הקמפיינים הכי מרשימים באירופה
ב01/02 שיחקנו רק את המשחק נגד מילאן לא בארץ.
צודק אבל ניצחנו
וחיפה ניצחו את מנ. יונייטד בקפריסין
תא מרבוטא
קיבל.ה  652 לייקים

אסון למכבי כתב: 15 אוגוסט 2025, 08:04
תא מרבוטא כתב: 15 אוגוסט 2025, 07:44
אסון למכבי כתב: 15 אוגוסט 2025, 03:36

אין לזה שום קשר שאין ביתיות כבר שנתיים?
כן אבל זו תקופה שונה. תקופה שבה זרים מפחדים להגיע, אוהדים מפחדים לנסוע למשחקים.
וכדורסל? בלי ביתיות הבאנו גביע אירופי
לירון האדום
קיבל.ה  2530 לייקים

קפבלנקה כתב: 15 אוגוסט 2025, 12:12
לירון האדום כתב: 15 אוגוסט 2025, 11:21 לא הבנתי יש כאן משתמשים שלא שמחים שפטצי עוזב?
מכבי השנה הרבה יותר פגיעה משנים קודמות
פגיעים?
אתה באמת חושב שהם לא יביאו לו מחליף?

על מה יש לשמוח בדיוק?
בינתיים מי שפגיעים זה אנחנו, כבר המון זמן.
תיכנסו לפרופורציות.
מה הקשר אלינו?
וכן פגיעים כי עזבו אותם הרבה שחקנים טובים
ואם הם יביאו פלופ במקום פטצי?
לירון האדום
קיבל.ה  2530 לייקים

בן לוז כתב: 15 אוגוסט 2025, 12:28 לא תופס ככ מפאטצי
בכסף שהם קיבלו הם יכולים להביא מחליף פי 2 יותר טוב
אז כן יש אנשים שלא שמחים מהמכירה הזאת
ומי אמר שמי שהם יביאו יהיה יותר טוב?
כל שחקן טוב של יריבה שעוזב זה מבורך
טכנית לארז
קיבל.ה  2186 לייקים

פטאצ'י לדעתי כמו מילסון, יובאנוביץ' ועוד "מפלצות" שלהם זה שחקן שבעיקר התנפח בזכות מאירי.
תורג'מן בכלל בלי מאירי מסיים עונה עם איזה 5 גולים.
cholo
קיבל.ה  142 לייקים

טכנית לארז כתב: 15 אוגוסט 2025, 18:16 פטאצ'י לדעתי כמו מילסון, יובאנוביץ' ועוד "מפלצות" שלהם זה שחקן שבעיקר התנפח בזכות מאירי.
ֿ
שמע השנאה שלך לצהבת מעוורת אותך :rofl:
מילסון היה רמה מעל הליגה בלי קשר ליח״צ, ונראה שגם פטאצ׳י הוא כזה בפוטנציאל.
לא כל דבר הוא סתם בלון נפוח
Spiderman
קיבל.ה  52 לייקים

טכנית לארז כתב: 15 אוגוסט 2025, 18:16 פטאצ'י לדעתי כמו מילסון, יובאנוביץ' ועוד "מפלצות" שלהם זה שחקן שבעיקר התנפח בזכות מאירי.
אתה מביך אחי
טכנית לארז
קיבל.ה  2186 לייקים

cholo כתב: 15 אוגוסט 2025, 18:20
ֿ
נו מילסון היה מעל הליגה. ו....?
גם קיארטנסון היה, גם יובאנוביץ', גם דוראדו פרז, גם טבח, ועוד.
מה החבר'ה האלה עשו באירופה?
אף אחד מהם לא הצדיק את המחיר ששמו עליו. גם לא חצי מזה.
ואני לא מדבר על עוד בלופים שלא היו "מעל הליגה" כמו השוער טיבו, יוני בפיזה וכאלה.

אצל כולם בלי מאירי גם המספרים יורדים משמעותית.
אחד כמו תורג'מן נתן אשתקד 8 גולים בפנדלים. בלי הגב של מאירי והרמאויות תוריד לו 6 שערים בוא נגיד ככה.
הנה ב-4 משחקים נגד פאפוס ומלטזים הטאלחנט הגדול לא עשה כלום. איפה הפנדלים? אין פנדלים עם שיפוט הנוגן כנראה.

אני לא בא לספר שמדובר בשחקנים ברמה של פרנסיס קיירמה ואמידו באלדה, אבל השיווק שלהם משחק פה תפקיד חזק מאוד, ולראיה כאמור השחקנים האלה אף פעם גם לא באמת מצלחים ו/או מצדיקים אפילו חצי מהכסף ששמו עליהם.
מילסון כבר רשמית נחשב פלופ בכוכב האדום למשל.
דוגיס
קיבל.ה  444 לייקים

טכנית לארז כתב: 15 אוגוסט 2025, 19:08
cholo כתב: 15 אוגוסט 2025, 18:20
ֿ
נו מילסון היה מעל הליגה. ו....?
גם קיארטנסון היה, גם יובאנוביץ', גם דוראדו פרז, גם טבח, ועוד.
מה החבר'ה האלה עשו באירופה?
אף אחד מהם לא הצדיק את המחיר ששמו עליו. גם לא חצי מזה.
ואני לא מדבר על עוד בלופים שלא היו "מעל הליגה" כמו השוער טיבו, יוני בפיזה וכאלה.

אצל כולם בלי מאירי גם המספרים יורדים משמעותית.
אחד כמו תורג'מן נתן אשתקד 8 גולים בפנדלים. בלי הגב של מאירי והרמאויות תוריד לו 6 שערים בוא נגיד ככה.
הנה ב-4 משחקים נגד פאפוס ומלטזים הטאלחנט הגדול לא עשה כלום. איפה הפנדלים? אין פנדלים עם שיפוט הנוגן כנראה.

אני לא בא לספר שמדובר בשחקנים ברמה של פרנסיס קיירמה ואמידו באלדה, אבל השיווק שלהם משחק פה תפקיד חזק מאוד, ולראיה כאמור השחקנים האלה אף פעם גם לא באמת מצלחים ו/או מצדיקים אפילו חצי מהכסף ששמו עליהם.
מילסון כבר רשמית נחשב פלופ בכוכב האדום למשל.
את מי זה מעניין מה הוא עשה אחרי, אותם מעניין שקנו ב1.5 מיליון יורן ומכרו ב5. את זה אני אומר שנים תביא שחקנים טובים גם תקבל תוצרת וסיכוי להגיע לאירופה וגם היום אתה יכול למכור בחמש ושש מיליון בלי בעיה. לדעתי אם נשקיע בדון ובדיארה סיכוי שאחרי שנה שנתיים נמכור גם בסביבות 4 ועל דאפה אני לא מדבר. הוא כבר עם 4 שערים אם הוא מסיים עם 20 אתה יכול לעבור את ה7 מיליון.
טכנית לארז
קיבל.ה  2186 לייקים

1. מסכים שלא אמור לעניין אותם. אבל העובדה שאח"כ השחקנים האלה כושלים באירופה מעידה על זה שכנראה הסיבה למכירה במחיר גבוה היא לא היכולת המדהימה בליגת מאירי, אלא כנראה בעיקר יחצ ושיווק. לכן כשעכשיו הם מוציאים את פטאצ'י הזה לאלקמאר, אני אומר בוא נחכה לראות אותו שם. הסטטיסטיקה אומרת שמדובר בלקרדה שאלקמאר תצטער עליה. נראה.

2. לכן, כדי להגיע למצב שאתה נניח מוכר מאצלך איזה שחקן כזה במחירים כאלה, אתה גם צריך לדעת לשווק כמוהם.

אתה חושב שאם תורג'מן משחק בשנתיים האחרונות במכבי נתניה, או בהפועל חיפה או אפילו ביטר - מישהו בכלל חושב להציע עליו סכום של יותר מחצי מליון יורו?
הוא הרי מסיים בקבוצות האלה עונות עם לכל היותר 6 שערים.
NARKOTIKA
קיבל.ה  232 לייקים

טכנית לארז כתב: 15 אוגוסט 2025, 19:20 1. מסכים שלא אמור לעניין אותם. אבל העובדה שאח"כ השחקנים האלה כושלים באירופה מעידה על זה שכנראה הסיבה למכירה במחיר גבוה היא לא היכולת המדהימה בליגת מאירי, אלא כנראה בעיקר יחצ ושיווק. לכן כשעכשיו הם מוציאים את פטאצ'י הזה לאלקמאר, אני אומר בוא נחכה לראות אותו שם. הסטטיסטיקה אומרת שמדובר בלקרדה שאלקמאר תצטער עליה. נראה.
אתה ממשיך להתעקש על משהו שלאף אחד לא אכפת ממנו
לא מעניין אותנו מה הוא יעשה באלקאמאר
להפך, אם הם לא שחקנים משהו ועדיין מקבלים עליהם מיליוני יורו, זה אפילו עוד יותר גרוע
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1529 לייקים

הפכת את הקורבנות לאומנות.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
טכנית לארז
קיבל.ה  2186 לייקים

NARKOTIKA כתב: 15 אוגוסט 2025, 19:30
טכנית לארז כתב: 15 אוגוסט 2025, 19:20 1. מסכים שלא אמור לעניין אותם. אבל העובדה שאח"כ השחקנים האלה כושלים באירופה מעידה על זה שכנראה הסיבה למכירה במחיר גבוה היא לא היכולת המדהימה בליגת מאירי, אלא כנראה בעיקר יחצ ושיווק. לכן כשעכשיו הם מוציאים את פטאצ'י הזה לאלקמאר, אני אומר בוא נחכה לראות אותו שם. הסטטיסטיקה אומרת שמדובר בלקרדה שאלקמאר תצטער עליה. נראה.
להפך, אם הם לא שחקנים משהו ועדיין מקבלים עליהם מיליוני יורו, זה אפילו עוד יותר גרוע
נכון. הם יכולים להחליט גם שעידו שחר יימכר תוך עונה ב4 מליון יורו, וסביר שיפעילו גם את השיווק שיגרום לזה לקרות.
D&3
קיבל.ה  1197 לייקים

למה לעצור ב4, ישקיעו עוד בשיווק יגיעו ל8

השיווק שלהם כל כך טוב שעם גלוך הם הצליחו להמשיך לשווק אותו אחרי שהוא עזב
טכנית לארז
קיבל.ה  2186 לייקים

אתה צודק. זה לא שיווק.
לראיה ההצלחות הכבירות של השחקנים שלהם אחרי החגיגות בליגת מאירי פה.
InFlames
קיבל.ה  424 לייקים

טכנית לארז כתב: 15 אוגוסט 2025, 19:58 אתה צודק. זה לא שיווק.
לראיה ההצלחות הכבירות של השחקנים שלהם אחרי החגיגות בליגת מאירי פה.
אתה רדוף אחי
טכנית לארז
קיבל.ה  2186 לייקים

טיעון ענייני.
fidel
קיבל.ה  127 לייקים

NARKOTIKA כתב: 15 אוגוסט 2025, 10:00 הם יביאו שחקן טוב רמה מעל הליגה. המכירות שלהם זה שובר את כל השוק.
אנחנו מעולם לא התקרבנו לסכומים האלה
בא נראה את מי הם יביאו
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  819 לייקים

רדוף לא רדוף כמה מהטאלנטים שלהם באמת הצליחו מחוץ לליגת מאירי? כרגע 1 וחצי בערך.
OMG עווופררר
טכנית לארז
קיבל.ה  2186 לייקים

מי ה1 וחצי?
אסון למכבי
קיבל.ה  33 לייקים

תא מרבוטא כתב: 15 אוגוסט 2025, 17:54
Nati כתב: 15 אוגוסט 2025, 10:24
תא מרבוטא כתב:
ב01/02 שיחקנו רק את המשחק נגד מילאן לא בארץ.
צודק אבל ניצחנו
וחיפה ניצחו את מנ. יונייטד בקפריסין
הרכב שני של יונייטד. האמת שהיתרון שלנו הישראליות נגד כל הקהוצות האלה זה הקהל. מעטות הקבוצות בקונפרנס ואירופית שמביאות כמויות קהל כאלה.
אסון למכבי
קיבל.ה  33 לייקים

תא מרבוטא כתב: 15 אוגוסט 2025, 17:55
אסון למכבי כתב: 15 אוגוסט 2025, 08:04
תא מרבוטא כתב: 15 אוגוסט 2025, 07:44

כן אבל זו תקופה שונה. תקופה שבה זרים מפחדים להגיע, אוהדים מפחדים לנסוע למשחקים.
וכדורסל? בלי ביתיות הבאנו גביע אירופי
כדורסל זה חוג נחמד אבל חוג, אירופה לא מזיז לה קצה הציםורן הענף הזה בעיקר בהשוואה לכדורגל
דוגיס
קיבל.ה  444 לייקים

טכנית לארז כתב: 15 אוגוסט 2025, 19:32
NARKOTIKA כתב: 15 אוגוסט 2025, 19:30
נכון. הם יכולים להחליט גם שעידו שחר יימכר תוך עונה ב4 מליון יורו, וסביר שיפעילו גם את השיווק שיגרום לזה לקרות.
ומה עם לוזון הוא לא דופק מכירות של 4 ו5. שורה תחתונה ברגע שיש לך שחקן שיש לו פוטנציאל ברור שתרים אותו. מה אתה חושב שאם דאפה ירביץ עונה מפגרת לא נפמפם אותו לכיוון ה7. קנית שחקן ב2 מליון אתה לא תנסה למכור ב2 וחצי. ולמכבי זה יותר קל כי כסף לא חסר, ב3 מיליון לא בטוח שהם יביאו שחקן יותר טוב מפטאצ'י אבל ב6 כבר יהיה להם הרבה יותר קל אז זה המחיר שהם ימכרו.
טכנית לארז
קיבל.ה  2186 לייקים

לוזון להבדיל מהם הוציא את סולומון, עבדה ובריבו ושלושתם הצליחו. אי אפשר ממש למצוא איזה לקרדה שהוא דחף שאתה אומר שהוא עקץ מישהו.

אלה מוציאים לך כל מיני יוני וטבח וברור שזה לקרדות עוד לפני שהם מקבלים וולקאם. אבל הסכומים כאילו מדובר בוואקמה או אניימה.

אני חושב שטבח אפילו נבחר לרכש הכי גרוע בתולדות ספרטה.
מכונת לקרדות קיצר.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  819 לייקים

טכנית לארז כתב: 15 אוגוסט 2025, 20:28 מי ה1 וחצי?
האוסקר של המדינה והדניאל של המדינה. שחקנים כמו היונתן כהן של המדינה, דוריטו פרז, דן גלזר ושאר הטאלנטים הבילתי נתפסים כמו מתן חוזז, אילון אלמוג, אוראל באיה וכיוצב זה רק חלק ממכונת השיווק המוצלחת.
OMG עווופררר
אדום
קיבל.ה  1044 לייקים

Spiderman כתב: 15 אוגוסט 2025, 18:21
אתה מביך אחי
נראה כמו הפוך על הפוך, או מישהו שעבר צד בכביש. יודע יותר מדי על ההם.
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  541 לייקים

תראו אי אפשר להתעלם מכך שיש הטיה לטובתם. מה שמוסיף כסף למכירה זה העובדה שאפשר למכור את השחקנים ככוכבים של ״אלופת ישראל״. מה שמוכר זה המותג מכבי. האפיל האירופי של הצוות המקצועי שלהם גם מוסיף למחיר. את השחקנים של מכבי פ״ת קשה יותר למכור כי הם קבוצה קטנה בלי אליפויות. העובדה שמכבי מועדון עשיר גם מעלה את המחיר. מחיר מופקע גם טוב לכל הסוכנים שבוחשים בעסקאות. אם רוצים להיות קונספירטיביים אז המטרה של ניפוח העסקאות היא התמודדות עם הפייר-פליי שתאפשר להם לקנות שחקנים יקרים יותר כי כסף זו לא בעיה. בשורה התחתונה, זה עוזר לכל שוק הכדורגל הישראלי ולכן לא מן הנמנע שהרבה גורמים רוצים בהצלחתם.
NARKOTIKA
קיבל.ה  232 לייקים

המטרה של ניפוח עסקאות היא התמודדות עם הפייר-פליי... מה?

אתם קוראים מה שאתם כותבים?
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  541 לייקים

NARKOTIKA כתב: 16 אוגוסט 2025, 09:38 המטרה של ניפוח עסקאות היא התמודדות עם הפייר-פליי... מה?

לא אמרתי שאני מאמין בזה (: זה היה לצורך דיון. הכוונה היא שלגולדהאר לא חסר כסף אבל יש לו מגבלה על הוצאות ולכן אם מנפחים עסקת מכירה אפשר לרכוש שחקנים יקרים יותר וכביכול להעלות את הרמה, למשוך לארץ שחקנים בקליבר גבוה יותר ולהעלות מחיר של שחקנים שנמכרים מקבוצות ליגה אחרות כי יוצרים סטנדרט מסוים של מחיר שחקנים זרים שעוזבים את ישראל לליגה אחרת.

בכללי אני לא קורא מה שאני כותב, לא חושב לפני שאני מדבר ונוטה לטעון טיעונים שאני לא מאמין בהם בהכרח רק כדי לשמוע טיעון נגד שישכנע אותי. דיאלוג זו הדרך הטובה ביותר לחשוב. גרסא שלי לקלסיקה של של סילברסטין - ״הטרול הנדיב״. את זה למשל כתבתי כי אני אוהב איך שזה נשמע. אם אתחיל לחשוב על זה ולקרוא שוב ושוב, בסוף אמחק את כל מה שאכתוב.
בני12
קיבל.ה  1876 לייקים

SickleCell כתב: 16 אוגוסט 2025, 10:18
NARKOTIKA כתב: 16 אוגוסט 2025, 09:38 המטרה של ניפוח עסקאות היא התמודדות עם הפייר-פליי... מה?

לא אמרתי שאני מאמין בזה (: זה היה לצורך דיון. הכוונה היא שלגולדהאר לא חסר כסף אבל יש לו מגבלה על הוצאות ולכן אם מנפחים עסקת מכירה אפשר לרכוש שחקנים יקרים יותר וכביכול להעלות את הרמה, למשוך לארץ שחקנים בקליבר גבוה יותר ולהעלות מחיר של שחקנים שנמכרים מקבוצות ליגה אחרות כי יוצרים סטנדרט מסוים של מחיר שחקנים זרים שעוזבים את ישראל לליגה אחרת.

בכללי אני לא קורא מה שאני כותב, לא חושב לפני שאני מדבר ונוטה לטעון טיעונים שאני לא מאמין בהם בהכרח רק כדי לשמוע טיעון נגד שישכנע אותי. דיאלוג זו הדרך הטובה ביותר לחשוב. גרסא שלי לקלסיקה של של סילברסטין - ״הטרול הנדיב״. את זה למשל כתבתי כי אני אוהב איך שזה נשמע. אם אתחיל לחשוב על זה ולקרוא שוב ושוב, בסוף אמחק את כל מה שאכתוב.
אם אתה מנפח את מחיר המכירה, מנפחים לך בהתאם את מחיר הקניה של המחליפים
טכנית לארז
קיבל.ה  2186 לייקים

רווי כתב: 16 אוגוסט 2025, 07:30
טכנית לארז כתב: 15 אוגוסט 2025, 20:28 מי ה1 וחצי?
האוסקר של המדינה והדניאל של המדינה. שחקנים כמו היונתן כהן של המדינה, דוריטו פרז, דן גלזר ושאר הטאלנטים הבילתי נתפסים כמו מתן חוזז, אילון אלמוג, אוראל באיה וכיוצב זה רק חלק ממכונת השיווק המוצלחת.
הדניאל של המדינה שנתיים ניקה את הרכב של קיין וקימיך.
גם כשנוייר היה פצוע הביאו לו על הראש שוער בן 20 בינואר. קשה לקרוא לזה גם עשירית הצלחה וברור ש(אפילו) באיירן במקרה הזה אכלה לקרדה. רכש פאניקה נכון לאותו רגע שברור שגם הם מצטערים עליו לנוכח מיעוט הצ'אנסים שהוא קיבל שם. והיה מתי לתת לו לשחק, פשוט העדיפו להביא שוער בן 20.
כשהוא יהיה שוער ראשון לאורך זמן בבונדסליגה נדבר בקיצור.

לגבי האוסקר של המדינה אני לא רואה אותו כהצלחה בזלצבורג. היה מולחם להרכב שם ולא הביא מספרים יותר מדי מרשימים לנוכח זה שהוא משחק בקבוצה הכי דומיננטית בפער.
כמובן ש"בהנהגתו" הם גם הצליחו לא לקחת שם אליפות שנתיים רצוך אחרי איזה עשור.
גם בצמפיונס השנה לא הרשים ולא עשה כלום. הקבוצה כמובן קיבלה ארגזים.
כמובן שהפרופגנדות על יובה יונייטד ואינטר ו60 מליון "התבררו" כחרטה.
בוא נראה אותו באיאקס. הוא אמור לתת שם מספרים יפים נגד כל הסיטארדיות והטלסטריות. עדיין הוא בעיקר פוטנציאל. בפועל הוא לא ממש מראה משהו. גם לא בנבחרת.
אני לא אומר שהוא לא מוכשר ושהוא לא שחקן טוב, אבל כרגיל אצלם המציאות היא 10% מהתעמולה. דיברו על יובה ו60 מליון, בסוף איאקס ב15.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  819 לייקים

בסדר זה לא תלוש שהם יוצאו שחקנים טובים מידי פעם. הם פשוט לא עושים את זה בכמות יותר גדולה משום מועדון אחר בארץ ועוד שם יש תקציב הרבה יותר גדול. לצורך העיניין ולא שזה המדד היחידי, למכבי חיפה, מכבי פת והפועל תל אביב יש כרגע יותר ליגיונרים מהנוער בחול מהמחלה.
נערך לאחרונה על ידי רווי ב 16 אוגוסט 2025, 12:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5506 לייקים

כפסע מהרבעון האחרון של 2025 ואנשים עדיין מתווכחים עם האובססיות והקונספירציות ההזויות של טכנית לצורר בכל מה שקשור למכבי.
אגב, זאת הודעה שאם לא הייתה נכתבת על ידי טכנית היא הייתה פרודיה נהדרת עליו:
viewtopic.php?p=412123#p412123
Nati
קיבל.ה  2064 לייקים

רדפוקס כתב:כפסע מהרבעון האחרון של 2025 ואנשים עדיין מתווכחים עם האובססיות והקונספירציות ההזויות של טכנית לצורר בכל מה שקשור למכבי.
אגב, זאת הודעה שאם לא הייתה נכתבת על ידי טכנית היא הייתה פרודיה נהדרת עליו:
viewtopic.php?p=412123#p412123
בלינק לאשכול ישן באשכול על עופר.מישהו כתב שהוא מכיר אותם.והם אחים.
שליחת תגובה