ואפילו היה עם הספרה 9..
דניאל דפאאה
- 7even
- קיבל.ה 3168 לייקים
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 433 לייקים
אתם אשכרה חושבים שהוא ייראה ככה כל העונה?
זאת אפשרות, אבל זה ממש לא סביר.
העובדה ששלושה גולים בטוטו גרמו לברדה לוותר על חלוץ נוסף היא בושה לדעתי. אבל ימים יגידו והלוואי שאתבדה
זאת אפשרות, אבל זה ממש לא סביר.
העובדה ששלושה גולים בטוטו גרמו לברדה לוותר על חלוץ נוסף היא בושה לדעתי. אבל ימים יגידו והלוואי שאתבדה
רואה שחורות המקורי
- בז'רנו
- קיבל.ה 795 לייקים
הוא ילד,ברור שיהיו עליות וירידות.
בנוסף,בגלל חוסר הניסיון,בטח יהיו כרטיסים צהובים/ אדומים דביליים בגלל עודף מוטיבציה/ עצבים וכו.
צריך לקחת בחשבון 2 דברים:
1- הוא מתכוון להתגייס? אם כן,אז יש לנו אותו ל 3 שנים.
2- אם לא מתגייס,יכול להיות שאפילו בינואר יתחילו לרחרח סביבו קבוצות מחו"ל.לא מופרך שיבקיע איזה 7-8 שערים עד ינואר ופתאום נקבל הצעה מקבוצה מחו"ל של 3-4 מיליון יורו.
לכן,בכל מקרה יש לנו אינטרס להריץ אותו כמה שיותר.יהיו מקרים או תקופות שהוא לא יפגע.
צריך לתת לו להתפתח כי הפוטנציאל שלו בשמיים.
- Sin Queso
- קיבל.ה 652 לייקים
הצעה של 3 מיליון יורו בינואר לשחקן שנקנה ב-2 וחתום ל-5 שנים ללא סעיף שחרור צריכה להיות מסומנת כדואר זבל.בז'רנו כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 12:03הוא ילד,ברור שיהיו עליות וירידות.
בנוסף,בגלל חוסר הניסיון,בטח יהיו כרטיסים צהובים/ אדומים דביליים בגלל עודף מוטיבציה/ עצבים וכו.
2- אם לא מתגייס,יכול להיות שאפילו בינואר יתחילו לרחרח סביבו קבוצות מחו"ל.לא מופרך שיבקיע איזה 7-8 שערים עד ינואר ופתאום נקבל הצעה מקבוצה מחו"ל של 3-4 מיליון יורו.
לכן,בכל מקרה יש לנו אינטרס להריץ אותו כמה שיותר.יהיו מקרים או תקופות שהוא לא יפגע.
-
- קיבל.ה 1197 לייקים
הוא כבר היה חלוץ הרכב בקבוצת בפלייאוף עליון ונתן תפוקה... והוא ממשיך להשתפר
אגיד את זה שוב, ההחלטה הכי קלה של הצוות המקצועי
- בז'רנו
- קיבל.ה 795 לייקים
קל להגיד.Sin Queso כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 12:07הצעה של 3 מיליון יורו בינואר לשחקן שנקנה ב-2 וחתום ל-5 שנים ללא סעיף שחרור צריכה להיות מסומנת כדואר זבל.בז'רנו כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 12:03הוא ילד,ברור שיהיו עליות וירידות.
הבעיה היא שאפשר לבלבל שחקנים בגיל הזה בקלות.
הוא יקבל הצעה של משכורת פי 6 ממה שהוא מקבל היום ,אתה חושב שתוכל להחזיק אותו בכוח?
מקסימום תגרד עוד 20% מהעברה עתידית
- Sin Queso
- קיבל.ה 652 לייקים
מי שיציע פי 6 מהמשכורת שלו שיציע פי 3 מהסכום בו הוא נקנה.בז'רנו כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 12:40קל להגיד.Sin Queso כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 12:07הצעה של 3 מיליון יורו בינואר לשחקן שנקנה ב-2 וחתום ל-5 שנים ללא סעיף שחרור צריכה להיות מסומנת כדואר זבל.בז'רנו כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 12:03
הוא ילד,ברור שיהיו עליות וירידות.
הבעיה היא שאפשר לבלבל שחקנים בגיל הזה בקלות.
הוא יקבל הצעה של משכורת פי 6 ממה שהוא מקבל היום ,אתה חושב שתוכל להחזיק אותו בכוח?
מקסימום תגרד עוד 20% מהעברה עתידית
אתה חושב שברצלונה תשחרר את ימאל בנזיד עדשים כי סיטי יציעו לו משכורת פי 6?
- בז'רנו
- קיבל.ה 795 לייקים
אם מציעים לך 50% יותר מהסכום שקנית+ אחוזים על מכירה עתידית זה לא נזיד עדשים.Sin Queso כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 12:44מי שיציע פי 6 מהמשכורת שלו שיציע פי 3 מהסכום בו הוא נקנה.
אתה חושב שברצלונה תשחרר את ימאל בנזיד עדשים כי סיטי יציעו לו משכורת פי 6?
אני בהחלט מסכים איתך שצריך למכור אותו בהרבה יותר. בגלל זה כתבתי בהודעה הראשונה - האם הוא הולך להתגייס?
בכדורגל של היום אי אפשר להחזיק שחקן בכוח..
- Sin Queso
- קיבל.ה 652 לייקים
השווי של יאמל לפי טרנספרמרקט הוא 200M. לדעתך אם סיטי מחר שולפת פנקס צ'קים שמה לו משכורת פי 6 ואומרת לברצלונה קחו 200 מיליון היא חייבת למכור?בז'רנו כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 12:51אם מציעים לך 50% יותר מהסכום שקנית+ אחוזים על מכירה עתידית זה לא נזיד עדשים.
אני בהחלט מסכים איתך שצריך למכור אותו בהרבה יותר. בגלל זה כתבתי בהודעה הראשונה - האם הוא הולך להתגייס?
בכדורגל של היום אי אפשר להחזיק שחקן בכוח..
כי אם זה היה כזה פשוט אני בטוח שהם היו עושים את זה אתמול
- רדפוקס
- קיבל.ה 5528 לייקים
הדבר הכי טוב בזה שהוא נקנה במחיר כמו ששילמנו היא שקבוצה שתרצה אותו תצטרך לשלם לפחות כפול מזה ואני לא רואה קבוצות עומדות בתור לשלם לפחות 3.6 מיליון יורו על שחקן צעיר מישראל טוב ככל שיהיה.
לדעתי נהנה ממנו כמה עונות טובות, אני רגוע לגביו בכל המובנים.
לדעתי נהנה ממנו כמה עונות טובות, אני רגוע לגביו בכל המובנים.
- בז'רנו
- קיבל.ה 795 לייקים
ברור שלא חייבת למכור.Sin Queso כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 12:54השווי של יאמל לפי טרנספרמרקט הוא 200M. לדעתך אם סיטי מחר שולפת פנקס צ'קים שמה לו משכורת פי 6 ואומרת לברצלונה קחו 200 מיליון היא חייבת למכור?
כי אם זה היה כזה פשוט אני בטוח שהם היו עושים את זה אתמול
אבל אם ימאל ירצה לעבור ולא יהיה מוכן לשחק בברצלונה,מה הם יעשו? בסוף ילכו לבוררות, יקבע סכום והוא ימכר.בסוף הכל זה ביזנס ואם ספרא יקבל הצעה של 50% יותר+ אחוזים,או להחזיק בכוח שחקן בלי חשק שהערך שלו עוד ירד אם לא ישחק או יעשה שביתות איטלקיות,אני חושב שהוא יבחר להרוויח את הכסף מאשר ללכת לעימות שכולם מפסידים בו בסוף
- Carajo
- קיבל.ה 394 לייקים
עידו טוקלומטי נמכר ב3.5 מיליון לפני שנה, פיינגולד ב2.5.
זה לא מופרך בכלל למרות שחקן צעיר ישראלי בסכומים כאלה.
- 7even
- קיבל.ה 3168 לייקים
בעידן של היום האמת ש 2 מיליון יורו לשחקן צעיר מבטיח זה לא כזה הרבה.
אם סעיף היציאה שלו הוא 3.5 או 4 נגיד, מספיקה עונה טובה כדי שכולנו נגיד שזה מעט.
אם סעיף היציאה שלו הוא 3.5 או 4 נגיד, מספיקה עונה טובה כדי שכולנו נגיד שזה מעט.
יחד, רק יחד! 

- רדפוקס
- קיבל.ה 5528 לייקים
שניהם סכומים נמוכים מהסכום המינימילי שלדעתי הפועל תסכים בכלל להתחיל לחשוב על למכור אותו לאור ההשקעה הגדולה בו.
וגם לא אמרתי שזה לא אפשרי, אמרתי שקבוצות לא עומדות בתור להוציא סכומים כאלה על שחקנים ישראלים.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 14 אוגוסט 2025, 21:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 333 לייקים
תלוי כמה טוב הוא יהיה
אם יהיה כוכב ובגיל 18 יוביל אותנו למקום באירופה בקלות אני רואה קיץ הבא הצעות של 5 מיליון יורו עליו
הגיל והפוטנציאל שלו משמעותיים
-
- קיבל.ה 2064 לייקים
מקווה שאצלנו יהיו חזקים כמו הקנדי שלא מתפשר עד שמקבל את הסכום הענק שהוא רוצה.בן לוז כתב:תלוי כמה טוב הוא יהיה
אם יהיה כוכב ובגיל 18 יוביל אותנו למקום באירופה בקלות אני רואה קיץ הבא הצעות של 5 מיליון יורו עליו
הגיל והפוטנציאל שלו משמעותיים
-
- קיבל.ה 163 לייקים
מקווה שישחק אצלנו 2-3 עונות ונהנה ממנו ולא יהפוך לעוד שחקן שמבקיע כמה שערים ואז נעלם לקבוצה אחרת אחרי עונה סבירה
נערך לאחרונה על ידי amorphis ב 15 אוגוסט 2025, 00:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 215 לייקים
אם דור תורג׳מן, שאומנם משחק בקבוצה שיותר ״רואים אותה״ והבקיע בסה״כ 9 שערי שדה עונה שעברה (הבקיע עוד 6 בפנדלים) וגם בעונה לפניה הבקיע 9 ומוכרים אותו ב-5 מיליון דולר.
שאפה שיתן עונה וחצי טובה עם 15 שערים צריך להיות שווה 7 (בגיל בכישרון ובסייז)
שאפה שיתן עונה וחצי טובה עם 15 שערים צריך להיות שווה 7 (בגיל בכישרון ובסייז)
-
- קיבל.ה 411 לייקים
כאילו זה משנה כמה נקבל... אם הוא יממש פוטנציאל זה יהיה סכום גבוה, אבל נראה לי שהמטרה היא שנהנה ממנו כמה שיותר, ובהנחה והוא יהיה טוב הרבה זה לא יהיה
- רווי
- קיבל.ה 820 לייקים
מבחינת נתונים וגיל אם הוא נותן עונה של דו ספרתי גבוה, נניח משהו בין 15-18 גולים אז קיץ הבא אנחנו נפרד ממנו נרצה או לא נרצה. ובכסף גדול.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 329 לייקים
ראיתי שוב את התקציר מול ב״ש, יש לו חלק ענק בשער השני, בעיקר בגלל אפקט ההרתעה שלו. גם בקבלת כדור הרחוק ששלח מאיימבו הוא משך אליו את שני השחקנים כך שהכדור הגיע אלינו, וגם בכניסה לרחבה הבלם שרץ לרחבה ניסה לסגור אותו וזה שחרר אופציית מסירה מול שער ריק.
הפיזיות שלו יכולה לפרק כל קבוצה בליגה הזאת, וזה יהיה הרבה מעבר למספרים נטו שלו.
הפיזיות שלו יכולה לפרק כל קבוצה בליגה הזאת, וזה יהיה הרבה מעבר למספרים נטו שלו.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
החלוץ הבא של נבחרת ישראל (הזוי אם לא).
הוא בכלל בנבחרת נוער לפחות ?
הוא בכלל בנבחרת נוער לפחות ?
-
- קיבל.ה 329 לייקים
כל הכבוד לברדה שנתן לו לבעוט את הפנדל - הרוויח את זה ביושר. והיום עשה הגנה משוגעת בחצי השני, ולא רק התקפה.
אני כן חושב שהוא מסוג החלוצים שירוויחו אם ישחק לידם חלוץ שני, כי בכל פעם שיסגרו אותו שלושה (כמו שעשו היום בחצי הראשון) החלוץ השני יהיה פנוי כדי לקבל כדור מול שוער.
(הערת אגב - מי אתם אנשים הזויים שמגיבים באשכולות שחקנים במהלך המשחק?)
אני כן חושב שהוא מסוג החלוצים שירוויחו אם ישחק לידם חלוץ שני, כי בכל פעם שיסגרו אותו שלושה (כמו שעשו היום בחצי הראשון) החלוץ השני יהיה פנוי כדי לקבל כדור מול שוער.
- 7even
- קיבל.ה 3168 לייקים
איזה דריבל.
ואוו.
אם יהיה פה קשר התקפי שיזין אותו תהיה חגיגה
ואוו.
אם יהיה פה קשר התקפי שיזין אותו תהיה חגיגה
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1601 לייקים
עם קישור יצירתי שיעזור לו הוא יכבוש יפה. חייב מילה טובה על הביצים לקחת את הפנדל ולשים אותו במצב הזה של 1-0 להם כשכל האיצטדיון בלחץ אטומי.
נערך לאחרונה על ידי Red_man ב 24 אוגוסט 2025, 00:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1601 לייקים
קשר 10 טוב, לקוות שפגענו עם סילבה ואם לא אז שבוסקילה יהיה מה שאנחנו מצפים ולקוות שטוריאל לא יפצע כל שני וחמישי. זה יספיק בשביל לפנות לו שטחים.Mendelson כתב: ↑23 אוגוסט 2025, 22:20 כל הכבוד לברדה שנתן לו לבעוט את הפנדל - הרוויח את זה ביושר. והיום עשה הגנה משוגעת בחצי השני, ולא רק התקפה.
-
- קיבל.ה 676 לייקים
מסכים לחלוטין, אגב אם רוטמן היה לוקח את הבעיטה זה היה טעות, הלחטה נכונה של ברדהMendelson כתב: ↑23 אוגוסט 2025, 22:20 כל הכבוד לברדה שנתן לו לבעוט את הפנדל - הרוויח את זה ביושר. והיום עשה הגנה משוגעת בחצי השני, ולא רק התקפה.
שמח בשבילו שהכניס כי נלחם כל המשחק גם בהגנה, אגב זייף היום מעט במסירות האחרונות, אם היה חד יותר היה הרבה יותר מסוכן, מקווה שישתפר בזה
-
- קיבל.ה 309 לייקים
מסכים לגמרי
המחשבה של פיירו ליד דאפה עד היום מחרמנת
חבל שלא הולכים על משהו כזה
המחשבה של פיירו ליד דאפה עד היום מחרמנת
חבל שלא הולכים על משהו כזה
- רדפוקס
- קיבל.ה 5528 לייקים
תענוג של שחקן ומצטער בשבילו שהוא היה צריך לשחק עם שלישיית חלשים שלא קשורים לרמה בקישור ההתקפי היום עד שטוריאל ואלקוקין נכנסו.
-
- קיבל.ה 1454 לייקים
עקיצת השנה דניאל דאפה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2534 לייקים
לא להאמין שהוא בן 17, שחקן שחקן
-
- קיבל.ה 36 לייקים
אמרתי את זה מהמשחק הראשון. שווה כל שקל ששמו עליו.
-
- קיבל.ה 551 לייקים
הוא פשוט מטורף. איזה סיבובים על המקום, כמה כח, פנדל בקור רוח. הלוואי שימשיך ככה.
-
- קיבל.ה 980 לייקים
מפוצץ בכישרון
long live the zapta
-
- קיבל.ה 405 לייקים
אוהב אותו, קל להתחבר אליו.
קפץ בטירוף בשיר שחקן שלו, הוא מחובר מאוד לקהל.
אם ימשיך ככה לא נזכה לראות אותו הרבה אצלנו, תמשיך ככה ילד
החלום שלי שהוא יביא לנו דרבי.
קפץ בטירוף בשיר שחקן שלו, הוא מחובר מאוד לקהל.
אם ימשיך ככה לא נזכה לראות אותו הרבה אצלנו, תמשיך ככה ילד
החלום שלי שהוא יביא לנו דרבי.
-
- קיבל.ה 79 לייקים
אם הוא ימשיך ככה קשה לי לראות איך הוא לא נמכר בקיץ הקרוב ב5-6 מליון יורו. גניבת העשור שהצלחנו לקחת אותו הקיץ לפני מכבי / בש / חיפה שהוציאו סכומים כאלו על שחקנים בינוניים
- זיטו
- קיבל.ה 340 לייקים
היה אדיר, כמו בכל המשחקים.
מעבר ליכולת - ילד בן 17 לוקח פנדל מול אצטדיון מלא בחרדה אטומית ולעוד לזרוק את השוער ולבעוט לצד השני.
שאפו
מעבר ליכולת - ילד בן 17 לוקח פנדל מול אצטדיון מלא בחרדה אטומית ולעוד לזרוק את השוער ולבעוט לצד השני.
שאפו
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 129 לייקים
שווה לנו בכלל ?דולימנגה99 כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 08:48 אם הוא ימשיך ככה קשה לי לראות איך הוא לא נמכר בקיץ הקרוב ב5-6 מליון יורו. גניבת העשור שהצלחנו לקחת אותו הקיץ לפני מכבי / בש / חיפה שהוציאו סכומים כאלו על שחקנים בינוניים
הבן אדם בטח חתום עד איזה 2030.
למה שנמכור אותו בקיץ הקרוב, למה לא קיץ הבא, או הקיץ שאחריו.