השאלה האמיתית פה היא אם זה סכום שהמציאו או שעומד מאחורי זה משהו, אין לדעת עם הכתבים בארץ.
נמני אמר משהו אחד ופרימו משהו אחר
השאלה האמיתית פה היא אם זה סכום שהמציאו או שעומד מאחורי זה משהו, אין לדעת עם הכתבים בארץ.
RedDrifter כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 17:05השאלה האמיתית פה היא אם זה סכום שהמציאו או שעומד מאחורי זה משהו, אין לדעת עם הכתבים בארץ.
אני לא כזה בטוח. נימני היה מאוד נחרץ וגם היו פרסומים שהוא מרוויח שם גרושים. כבר ראינו שחקנים שמקבלים דקות בליגה השנייה בצרפת ומגיעים לפה. מניח שכמו ריימס, יש עוד הרבה קבוצות ששואפות לעלות ליגה. הליגות השניות בדכ אלו לא ליגות צפויות מבחינת העולותרדפוקס כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 15:37עם כל הכבוד כל עוד דיארה חושב שיש לו סיכוי להתחרות על מקום בהרכב של מועדון ששואף לחזור לליגה הראשונה בצרפת אין שום סיבה שהוא ירצה לחזור לשחק בישראל.oleg neduda כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 15:09לא הבנת. אף אחד לא אמר שמוכנים לשלם את סעיף השחרור הזה, וגם ברור שאם אכן יש סעיף שחרור אז אף אחד כרגע לא מוכן לשלם אותו. כרגע כנראה מציעים פחות והמאמן רוצה להשאיר אותו. זה שיש סעיף שחרור זה אומר שאם ספרא יחליט לשלם 2 מיליון והשחקן רוצה - אז השחקן יהיה פה לא משנה מה.
אתה חבר מועדון red?dino כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 17:10RedDrifter כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 17:05השאלה האמיתית פה היא אם זה סכום שהמציאו או שעומד מאחורי זה משהו, אין לדעת עם הכתבים בארץ.
בוא אגלה לך סקופ כחבר מועדון red-
גם מה שנמני אמר וגם פרימו, לא אומר כלום. לא לכאן ולא לכאן.
פרימור מקורב מאוד לנימני והקים איתו את הסוכנות שחקנים, אם אני צריך לנחש אז נימני יודע מה קורה אצלנו יותר מכל הכתבים ואנשי התקשורת למיניהם.אדום ותיק כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 18:08 יצא לי להקשיב לקישקוש בטלויזיה (אין דרך אחרת להגדיר את השיחה ההזויה של של נימני, פרימו, זהבי ).
קישקוש כי הם יעני יודעים ומבינים (אפילו נימני שהוא סוכן שחקנים אמר שבנושא דיארה מטפל מישהו בשם פרנק. כך שהוא לא בקיא בפרטים).
היחיד שיודע מה הולך שם זה פרימור!
נכון שסומכים עליו יותר מאשר על הקשקשנים? אני כן.![]()
במאמר מוסגר,
למרות שהפועל קבוצה בפרופיל גבוה, הצליחו לעצור את ההדלפות ואת הקישקושים. ומודיעים הודעות רציניות כשיש מה להודיע! ועל זה כל הכבוד למנהלים!![]()
חחחחח מה זה משנה מתי
הוא לא מקושר למכבי.
העתיק כתבה מברזיל.Dubi Dubkin כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 20:59זה מה שטוכמן פירסם בוואלה לפני 10 דקות
הוכיח את עצמו
דרך אגב דווח בסוף סגרו על דמי השאלה 70 אלף ואופציה של 500 אלף.
מה הסבירות שיגיע לפחות 1 עד תחילת הליגה?
כן אבל יצא וולקאם והעסקה לא נסגרה באופן סופי
מה זאת אומרת לא נסגרה? חתם רשמית. השאלה תמורת 70 אלף ואופצית רכישה חצי מיליון יורו.
ממש ממש מקווה שלא יעשו פאדיחה ולא יביאו מגן ימין בחלון הזה
לא תשחרר אותנו, הא? אולי תלך לעשות "קונטרה" עם חברים שלך משער 11 שבכלל לא העתקתם מהפועל?
אתה חתיכת זבל של בן אדם. תפסיק לכנות אנשים פה מכביסטים. יכלב בן כלב . אמן שיחתום על הפרצוף שלך וישים נגדם גול בדרבי.האדום הצורר כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 00:09לא תשחרר אותנו, הא? אולי תלך לעשות "קונטרה" עם חברים שלך משער 11 שבכלל לא העתקתם מהפועל?