פעם שנייה שהשם של היצור הזה עולה פה, במה לעזאזל הוא טוב ממחאמיד?
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 142 לייקים
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
שמעו, זאת גם לא החלטה שהתקבלה, לפחות צנציפר זה לא אישור רשמי לזה, עם כל הכבוד לקירבה שלו, עדיין זה בנאדם שמרבה לטעות ובעיקר להגזים.
-
- קיבל.ה 232 לייקים
נכון,Niro כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 12:56החלטה בעייתית לטעמי. אז הזרים יהיו- 2 בלמים, מגן ימין, 3 קשרים וקיצוני שמאל? במצב כזה אני משאיר את אלטמן לגיבוי.RedDrifter כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 12:53 ״אם בהפועל עוד חשבו לצרף חלוץ זר שיתחרה איתו על המקום בהרכב, ברדה החליט כי דאפאה יהיה החלוץ הבכיר ואנאס מחאמיד המחליף שלו.״
לפי צנצי נפלה ההחלטה בהפועל
אלטמן חלוץ 3 זה בסדר
וזאת אחת ההחלטות הכי לגיטימיות שקיבלו הקיץ,
אם לא הכי.
סופר מתבקש.
מי שמסתכל על הסגל הזה וחושב להשקיע החלוץ במקום בעוד קשר או מגן, הוא הוזה.
אני חותם על קורלציה עם התמכרות לפיפא. מי שאין לו שם 2 חלוצים חושב שזה סוף העולם
-
- קיבל.ה 137 לייקים
נמני ב-5 באוויר, אם אומר משהו מעניין על הפועל אשמח אם תרשמו
-
- קיבל.ה 157 לייקים
אבי נימני :
דיארה רוצה לבוא להפועל ת״א
ריימס רוצה עליו 2 מליון יורו
-
- קיבל.ה 1441 לייקים
הוא לא. אני גם מתערב שמי שכתב את זה ראה 0 משחקים שלו בעונה הקודמת.
אבל זה עולה למישהו כסף לכתוב שטויות בפורום?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2150 לייקים
נימני עכשיו בחמש באויר אומר משהו שלא הכרנו - לדיארה יש סעיף שחרור של 2 מיליון אירו, סכום שיכול לרדת אם משאירים אחוזים אצל ריימס.
מעבר לזה אמר את מה שגם צנצי אומר - השחקן מאוד רוצה להגיע, המאמן לא ממהר למכור אותו.
קיצר, ככה או ככה, אם יש סעיף שחרור אז אי אפשר לסתום את הגולל לגביו. ראינו כבר שהפועל מסוגלת לשלם.
מעבר לזה אמר את מה שגם צנצי אומר - השחקן מאוד רוצה להגיע, המאמן לא ממהר למכור אותו.
קיצר, ככה או ככה, אם יש סעיף שחרור אז אי אפשר לסתום את הגולל לגביו. ראינו כבר שהפועל מסוגלת לשלם.
נערך לאחרונה על ידי oleg neduda ב 13 אוגוסט 2025, 14:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 157 לייקים
אני רק אגיד שאני אוהב את דיארה, אם הפועל מתכוונת להוציא באזור ה2 מיליון אירו לקשר 10, אפשר להביא יותר טוב ממנו.. מחיר מוגזם
-
- קיבל.ה 2150 לייקים
עכשיו נימני קצת מהסס ואומר שזה מה שאמר לו השותף הצרפתי שלו - קיצר זה כנראה נכון, לא בטוח
-
- קיבל.ה 1441 לייקים
אתה טועה.RedDrifter כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 14:23 אני רק אגיד שאני אוהב את דיארה, אם הפועל מתכוונת להוציא באזור ה2 מיליון אירו לקשר 10, אפשר להביא יותר טוב ממנו.. מחיר מוגזם
שחקנים התקפה איכותיים עם ביקוש ועלות גבוהה ממש לא ממהרים להגיע לפה ובטח שלא לקבוצה שהרגע עלתה מליגה שניה.
וניסו ודברו כבר עם לא מעט שחקנים בפרופיל כזה.
אם ילכו עליו, בעלויות האלה פלוס מינוס, זה אחרי נסיונות והבנה שבאיזורי העלות הזו לא נצליח להביא "מניה בטוחה" טובה יותר ממנו ובעייני זו החלטה מצוינת.
יעלה כמה שיעלה, לא אני משלם את זה
נערך לאחרונה על ידי L.S ב 13 אוגוסט 2025, 14:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- Sin Queso
- קיבל.ה 652 לייקים
פרימו אומר שהפועל הודיעו רשמית שריימס לא מוכנים למכור
-
- קיבל.ה 33 לייקים
- Sin Queso
- קיבל.ה 652 לייקים
הוא הסתמס עם ארז תוך כדי השידוראסון למכבי כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 14:28אם הפועל הודיעו רשמית איפה ההודעה? או זה נאמר בסוד לאוזניים הגדולות של פרימו? באופן רשמי כמובן
-
- קיבל.ה 157 לייקים
אנחנו מדברים פה על 2 מיליון אירו לפני שכר… כמה הציעו לדיארה? 300-350?L.S כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 14:25אתה טועה.RedDrifter כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 14:23 אני רק אגיד שאני אוהב את דיארה, אם הפועל מתכוונת להוציא באזור ה2 מיליון אירו לקשר 10, אפשר להביא יותר טוב ממנו.. מחיר מוגזם
שחקנים התקפה איכותיים עם ביקוש ועלות גבוהה ממש לא ממהרים להגיע לפה ובטח שלא לקבוצה שהרגע עלתה מליגה שניה.
אם ילכו עליו, בעלויות האלה פלוס מינוס, זה אחרי נסיונות והבנה שבאיזורי העלות הזו לא נצליח להביא "מניה בטוחה" טובה יותר ממנו ובעייני זו החלטה מצוינת.
איך יכול להיות שבכל הליגות לא מצליחים למצוא שחקן בגיר יותר עם ניסיון ויכולת דריבל באזור ה10 מיליון שח? אבל אם זה המצב אני סומך עליהם בסוף הם הדעה המקצועית
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
ניתוח נכוןL.S כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 14:25אתה טועה.RedDrifter כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 14:23 אני רק אגיד שאני אוהב את דיארה, אם הפועל מתכוונת להוציא באזור ה2 מיליון אירו לקשר 10, אפשר להביא יותר טוב ממנו.. מחיר מוגזם
מסכים עם זה לגמרי
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
RedDrifter כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 14:33אנחנו מדברים פה על 2 מיליון אירו לפני שכר… כמה הציעו לדיארה? 300-350?L.S כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 14:25אתה טועה.RedDrifter כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 14:23 אני רק אגיד שאני אוהב את דיארה, אם הפועל מתכוונת להוציא באזור ה2 מיליון אירו לקשר 10, אפשר להביא יותר טוב ממנו.. מחיר מוגזם
איך יכול להיות שבכל הליגות לא מצליחים למצוא שחקן בגיר יותר עם ניסיון ויכולת דריבל באזור ה10 מיליון שח? אבל אם זה המצב אני סומך עליהם בסוף הם הדעה המקצועית
זה הימורים ביחס אליו
כשמשקיעים סכום גדול כזה אתה רוצה כמה שיותר ביטחון.
זה לא יענקלה פה שיזרוק 2 מיליון יורו כמו שאני מחליף גרביים.
מעבר לזה הוא בן 22 שזה נותן גם את יכולת התשואה.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 13 אוגוסט 2025, 14:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1441 לייקים
זוכר את פול מוקיארו? למה הוא לא פה?RedDrifter כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 14:33אנחנו מדברים פה על 2 מיליון אירו לפני שכר… כמה הציעו לדיארה? 300-350?L.S כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 14:25אתה טועה.RedDrifter כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 14:23 אני רק אגיד שאני אוהב את דיארה, אם הפועל מתכוונת להוציא באזור ה2 מיליון אירו לקשר 10, אפשר להביא יותר טוב ממנו.. מחיר מוגזם
אני שולח אותך לכתבה בברזיל שעשו עם פלקאו, תפסה אותי שם איזה שורה שהוא אמר - הוא היה בטוח שכשהוא יגיע הוא יראה פה בניינים הרוסים ורחובות מושמדים
אני שולח אותך גם לתגובות האוהדים בנושא צ'יקו - שם שואלים אם הבחור השתגע שהוא נוסע למדינה שיורדים עליה טילים "מה הוא רוצה למות?"
אתם כנראה חושבים שכל העולם פסיכופטים שמקבלים את המציאות שלנו בקלות דעת
נערך לאחרונה על ידי L.S ב 13 אוגוסט 2025, 14:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 521 לייקים
תכלס עם איך שהוא בינתיים נראה בפולין אולי זה מזל שהוא לא פהL.S כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 14:39זוכר את פול מוקיארו? למה הוא לא פה?RedDrifter כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 14:33אנחנו מדברים פה על 2 מיליון אירו לפני שכר… כמה הציעו לדיארה? 300-350?L.S כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 14:25
אתה טועה.

-
- קיבל.ה 2813 לייקים
ולגבי פרימו והדובר, זה לא אומר כלום.
גם ההוא שאני לא מזכיר באשכולות כדורגל אומר שההם לא רוצים עיסקה, אבל בתכלס זה כי הם לא רוצים את העיסקה ולא לא רוצים לעשות עיסקה.
גם ריימס רוצים עיסקה, אבל לא את העיסקה שהפועל רוצים
גם ההוא שאני לא מזכיר באשכולות כדורגל אומר שההם לא רוצים עיסקה, אבל בתכלס זה כי הם לא רוצים את העיסקה ולא לא רוצים לעשות עיסקה.
גם ריימס רוצים עיסקה, אבל לא את העיסקה שהפועל רוצים
-
- קיבל.ה 157 לייקים
אתה יודע להגיד בוודאות ש2 מיליון אירו זה מה שינחית אותו פה? להבנתי (את זה לא שמעתי) שפרימו אמר בשידור שלדיארה אין סעיף שחרורL.S כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 14:39זוכר את פול מוקיארו? למה הוא לא פה?RedDrifter כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 14:33אנחנו מדברים פה על 2 מיליון אירו לפני שכר… כמה הציעו לדיארה? 300-350?L.S כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 14:25
אתה טועה.
אני שולח אותך לכתבה בברזיל שעשו עם פלקאו, תפסה אותי שם איזה שורה שהוא אמר - הוא היה בטוח שכשהוא יגיע הוא יראה פה בניינים הרוסים ורחובות מושמדים
אני שולח אותך גם לתגובות האוהדים בנושא צ'יקו - שם שואלים אם הבחור השתגע שהוא נוסע למדינה שיורדים עליה טילים "מה הוא רוצה למות?"
אתם כנראה חושבים שכל העולם פסיכופטים שמקבלים את המציאות שלנו בקלות דעת
השאלה שלי היא האם יש מחיר נקוב שריימס כן תסכים לשחרר אותו? גם אם זה לא סעיף שחרור
-
- קיבל.ה 1357 לייקים
זה מאה אחוז מו״מ על כסף ולדעתי אפשר לעבור הלאה. הם ימשכו אותנו עד הסוף ובינתיים הוא פתאום יכול להתפוצץ באיזה משחק ואז באמת הם ישימו ברקס מוחלט. הוא שחקן
נקסט
אם באמת יש אופציה ב 2 מיליון יורו לסגור עכשיו- ממש לא הייתי פוסל. הוא שחקן צעיר עם פוטנציאל שלא נמצא בקלות ברמה הזאת. ולא בטוח שזו לא השקעה עסקית טובה
נקסט
אם באמת יש אופציה ב 2 מיליון יורו לסגור עכשיו- ממש לא הייתי פוסל. הוא שחקן צעיר עם פוטנציאל שלא נמצא בקלות ברמה הזאת. ולא בטוח שזו לא השקעה עסקית טובה
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
ממתי למאמן יש סיי במקרה של סעיף שחרור? אפילו לבעלים של הקבוצה אין.oleg neduda כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 14:23 נימני עכשיו בחמש באויר אומר משהו שלא הכרנו - לדיארה יש סעיף שחרור של 2 מיליון אירו, סכום שיכול לרדת אם משאירים אחוזים אצל ריימס.
נראה שגם נמני וגם צנצי חסרי מושג.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2150 לייקים
לא הבנת. אף אחד לא אמר שמוכנים לשלם את סעיף השחרור הזה, וגם ברור שאם אכן יש סעיף שחרור אז אף אחד כרגע לא מוכן לשלם אותו. כרגע כנראה מציעים פחות והמאמן רוצה להשאיר אותו. זה שיש סעיף שחרור זה אומר שאם ספרא יחליט לשלם 2 מיליון והשחקן רוצה - אז השחקן יהיה פה לא משנה מה.7even כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 14:55ממתי למאמן יש סיי במקרה של סעיף שחרור? אפילו לבעלים של הקבוצה אין.oleg neduda כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 14:23 נימני עכשיו בחמש באויר אומר משהו שלא הכרנו - לדיארה יש סעיף שחרור של 2 מיליון אירו, סכום שיכול לרדת אם משאירים אחוזים אצל ריימס.
-
- קיבל.ה 484 לייקים
1. מעניין שעד עכשיו אף אחד לא שמע על "סעיף השחרור" הזה. זה כנראה איזשהו מספר שריימס שמו עליו כנקודת פתיחה למו"מ.
2. הוא שווה את זה. מכיר את הליגה, מאוקלם כבר בארץ, יכולות מוכחות. צעיר עם פוטנציאל מכירה בסכום כפול +.
3. להביא כבר.
2. הוא שווה את זה. מכיר את הליגה, מאוקלם כבר בארץ, יכולות מוכחות. צעיר עם פוטנציאל מכירה בסכום כפול +.
3. להביא כבר.
-
- קיבל.ה 157 לייקים
כן קצת מעניין שזה עלה עכשיו
אם כמו שאמרו פה כמה שאין תחליף הייתי ממהר וסוגר או מתקדם הכי מהר שאפשר חבל על כל יום שעובר
אפשר להביא בסכום הזה שחקן הרבה יותר טוב ממנוRedDrifter כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 14:19 אבי נימני :
-
- קיבל.ה 105 לייקים
מה קורה עם שיקו
מתקדם? סגור? יהיה וולקאם היום?
מתקדם? סגור? יהיה וולקאם היום?
-
- קיבל.ה 232 לייקים
לא יודע אם יותר טוב כי לא ראיתי אותו מספיק כדי להבין את הרמה שלו,HTA כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 15:17אפשר להביא בסכום הזה שחקן הרבה יותר טוב ממנוRedDrifter כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 14:19 אבי נימני :
אבל אם מוכנים לשלם סכום כזה, בלי ספק יש הרבה אופציות
כמעט כל שחקן שמסיים חוזה בשנה הבאה בליגה מקבילה לשלנו ישוחרר תמורת 2 מיליון וגם פחות
-
- קיבל.ה 127 לייקים
תן אחד שאתה יודע שרוצה לבוא בסכום הזהHTA כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 15:17אפשר להביא בסכום הזה שחקן הרבה יותר טוב ממנוRedDrifter כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 14:19 אבי נימני :
- רדפוקס
- קיבל.ה 5504 לייקים
עם כל הכבוד כל עוד דיארה חושב שיש לו סיכוי להתחרות על מקום בהרכב של מועדון ששואף לחזור לליגה הראשונה בצרפת אין שום סיבה שהוא ירצה לחזור לשחק בישראל.oleg neduda כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 15:09לא הבנת. אף אחד לא אמר שמוכנים לשלם את סעיף השחרור הזה, וגם ברור שאם אכן יש סעיף שחרור אז אף אחד כרגע לא מוכן לשלם אותו. כרגע כנראה מציעים פחות והמאמן רוצה להשאיר אותו. זה שיש סעיף שחרור זה אומר שאם ספרא יחליט לשלם 2 מיליון והשחקן רוצה - אז השחקן יהיה פה לא משנה מה.7even כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 14:55ממתי למאמן יש סיי במקרה של סעיף שחרור? אפילו לבעלים של הקבוצה אין.oleg neduda כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 14:23 נימני עכשיו בחמש באויר אומר משהו שלא הכרנו - לדיארה יש סעיף שחרור של 2 מיליון אירו, סכום שיכול לרדת אם משאירים אחוזים אצל ריימס.
-
- קיבל.ה 127 לייקים
הם לא רוצים לבוא לפה, זה ברור לכל, גם ינאי העביר את הקבוצה לבולגריהNARKOTIKA כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 15:34לא יודע אם יותר טוב כי לא ראיתי אותו מספיק כדי להבין את הרמה שלו,HTA כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 15:17אפשר להביא בסכום הזה שחקן הרבה יותר טוב ממנוRedDrifter כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 14:19 אבי נימני :
אבל אם מוכנים לשלם סכום כזה, בלי ספק יש הרבה אופציות
כמעט כל שחקן שמסיים חוזה בשנה הבאה בליגה מקבילה לשלנו ישוחרר תמורת 2 מיליון וגם פחות
-
- קיבל.ה 309 לייקים
בחייאת
2 מיליון יורו זה המון כסף
יכול להיות שדיארה שווה את זה, מה שבטוח שהוא לא שווה שנבזבז קיץ שלם רק עליו
גם אם יגיע וגם אם לא
שיתקדמו כבר
-
- קיבל.ה 163 לייקים
דיארה שחקן מאד טוב, אבל אם כל הכבוד נתן עונה אחת טובה בהפועל חיפה ( דור חוגי לדוגמא הבקיע יותר ממנו ) לפני זה כבש 2 שערים בליגה השלישית בצרפת וסהכ 6 בכל המסגרות.
2 מיליון יורו זה הרבה כסף לשחקן זר שעוד לא ממש הוכיח את עצמו במסגרת עם לחץ ושיכול גם לרצות לברוח מכאן אם יהיה כאן עוד סבב לחימה.
אני בעד אבל ממש לא בכל מחיר
2 מיליון יורו זה הרבה כסף לשחקן זר שעוד לא ממש הוכיח את עצמו במסגרת עם לחץ ושיכול גם לרצות לברוח מכאן אם יהיה כאן עוד סבב לחימה.
אני בעד אבל ממש לא בכל מחיר
-
- קיבל.ה 332 לייקים
2 מיליון יורו העברה ועוד שכר 300 אלף + ל3 עונות ואתה בעסקה של 3 מיליון יורו שזה 12 מיליון שח
עם הכסף הזה אפשר לחפש שחקנים חופשיים או כאלה שמסיימים חוזה בקרוב, שהם בקליבר אחד או שניים מעל דיארה אפילו, ולפטם אותם בשכר גבוה מאוד וככה להביא אותם
עם הכסף הזה אפשר לחפש שחקנים חופשיים או כאלה שמסיימים חוזה בקרוב, שהם בקליבר אחד או שניים מעל דיארה אפילו, ולפטם אותם בשכר גבוה מאוד וככה להביא אותם
- לוסיאנו
- קיבל.ה 103 לייקים
-
- קיבל.ה 157 לייקים
-
- קיבל.ה 332 לייקים
לא חסר שחקנים זרים בעולם יותר טובים ממנו בסכום הזה
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
זאת הסתכלות מאוד טכנית
החיים יותר מורכבים, גם כדורגל.
יותר טובים- ברור
יהיו פחות טובים ממנו בפועל- יתכן
במדד השיכנוע של ספרא לשים המון כסף הוא לא גבוה בכלל בשחקנים אחרים
-
- קיבל.ה 484 לייקים
בול.
אנשים פה מדברים כאילו זה כסף שלהם וכאילו אנחנו בסימולציית מנג'ר.
יש דברים ככה בקטנה, של החיים: המצב בארץ פקאקט ואנחנו מדינה מושמצת. דיארה כבר מכיר פה הכל והוכיח שהוא גיים צ'יינג'ר. רוצה להגיע. כל סכום שנשים עליו בעונה הראשונה שלנו בליגה יהיה שווה את זה.