האמת שאני מסכים איתך
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 157 לייקים
-
- קיבל.ה 836 לייקים
הגובה הוא פרמטר אחד (והכי פחות חשוב) בתכונות שנדרשות מבלם. הבנת המשחק והתפקיד, מיקום, פיזיות וזריזות חשובות בסדרי גודל מהגובה.
מישהו זוכר בלם איטלי ענק - קאנאברו (קפטו איטליה במונדיאל 2006) שהיה בגובה 176 סמת בלבד.
נ.ב.
שיחקנו נגדו כששיחק בפארמה .
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 1441 לייקים
הכדורגל השתנה מאוד מאז
לפיזיות יש משקל גדול בכדורגל המודרני ממה שהיה בעבר
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
עדיין מחפש את אוסטרץ'
יחד, רק יחד! 

- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
השם דיארה עוד עולה פה אני רואה.
לא אמרנו שזהו, די?
לא אמרנו שזהו, די?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2813 לייקים
היה לנו אלטמן שמקבל 400 אלף יורו שכר, בידיעה לפני זה זה היה 250 ועכשיו מספר חדש מבית צנציפר(שנותן כתבה על הפועל עם ספרא):
עומרי אלטמן, שמשתכר 350 אלף יורו, נשאר כרגע בסגל אבל הוא לא בתוכניות של ברדה
עומרי אלטמן, שמשתכר 350 אלף יורו, נשאר כרגע בסגל אבל הוא לא בתוכניות של ברדה
-
- קיבל.ה 836 לייקים
חוזים חייבים לכבד!
זה "משהו חדש "בניהול אצלנו אבל זאת המציאות!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
-
- קיבל.ה 1197 לייקים
מוכן לשים את מיטב כספי שבתחרות מאבק אווירי 1V1 מאיימבו לוקח את צ'יקו בקלות.
גובה זה חשוב, אתלטיות זה חשוב יותר.
צ'יקו ככל הנראה יחזק אותנו באפסקט הזה (כי מורגן גם נמוך יותר וגם לא אתלטי במיוחד), אבל השלושה שבאמת הופכים אותנו לקבוצה שיכולה להיות איימת ההגנות במצבים נייחים זה מאיימבו קרייב ודאפה (עוד דוגמא לכמה גובה זה פחות חשוב).
צ'יקו ככל הנראה יחזק אותנו באפסקט הזה (כי מורגן גם נמוך יותר וגם לא אתלטי במיוחד), אבל השלושה שבאמת הופכים אותנו לקבוצה שיכולה להיות איימת ההגנות במצבים נייחים זה מאיימבו קרייב ודאפה (עוד דוגמא לכמה גובה זה פחות חשוב).
משהו שאני לא מצליח להבין למה אין ישראלי בכיר בקבוצה? ההתמקדות בזרים מובנת, אבל חייב לפחות ישראלי בכיר אחד (וטוריאל עדיין לא נחשב בכיר)
-
- קיבל.ה 1601 לייקים
- Sin Queso
- קיבל.ה 652 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
ברגע שהפועל תשחק טוב ותחזור להיות קבוצת פלייאוף עליון, יגיעו גם הישראלים הבכירים. נראה שכרגע רק כסף לא מספיק.
עונה של מקום 5 יציב כזה...בלי התבזויות במשחקים גדולים, ומשם זה כבר יזרום.
ולפני שיגידו לי - 'אנחנו הפועל מה מקום 5 רוצים להתמודד על אליפות', אז כנסו לפרופורציות.
ולפני שיגידו לי - 'אנחנו הפועל מה מקום 5 רוצים להתמודד על אליפות', אז כנסו לפרופורציות.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 157 לייקים
מעבר לזה שעכשיו צ׳יקו חותם נותרו לנו את שלושת העמדות הכי קריטיות בחלון הזה שנותרו לא מאויישות יהיה מעניין לראות אלו שחקנים מיועדים לשם בתקווה שיגיעו בהקדם
הימור שלנו שאנחנו נראה פה כנף שמאל זר בקרוב מאוד
ואחרון שיחתימו בחלון יהיה קשר 10 זר
הימור שלנו שאנחנו נראה פה כנף שמאל זר בקרוב מאוד
ואחרון שיחתימו בחלון יהיה קשר 10 זר
- Sin Queso
- קיבל.ה 652 לייקים
חותם עכשיו על קבוצה שיודעת להבקיע שערים ולא מרבה לסיים ב0-0, מסתכלת לכל קבוצה בליגה בלבן של העיניים ומסיימת מקום 5.7even כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 11:25 ברגע שהפועל תשחק טוב ותחזור להיות קבוצת פלייאוף עליון, יגיעו גם הישראלים הבכירים. נראה שכרגע רק כסף לא מספיק.
-
- קיבל.ה 1441 לייקים
לא הייתי בונה על זהSin Queso כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 11:39חותם עכשיו על קבוצה שיודעת להבקיע שערים ולא מרבה לסיים ב0-0, מסתכלת לכל קבוצה בליגה בלבן של העיניים ומסיימת מקום 5.7even כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 11:25 ברגע שהפועל תשחק טוב ותחזור להיות קבוצת פלייאוף עליון, יגיעו גם הישראלים הבכירים. נראה שכרגע רק כסף לא מספיק.
הבניה של הקבוצה היא מלמטה, קודם כל שיהיה קשה לשחק נגדנו.
בנוגע לכמות השערים שנכבוש, מאוד תלוי בזרים שיגיעו לעמדות שחסרות, נכון לעכשיו אנחנו חסרי ברק לגמרי בחלק הקדמי.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 142 לייקים
בדיוק.Sin Queso כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 11:39חותם עכשיו על קבוצה שיודעת להבקיע שערים ולא מרבה לסיים ב0-0, מסתכלת לכל קבוצה בליגה בלבן של העיניים ומסיימת מקום 5.7even כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 11:25 ברגע שהפועל תשחק טוב ותחזור להיות קבוצת פלייאוף עליון, יגיעו גם הישראלים הבכירים. נראה שכרגע רק כסף לא מספיק.
זה לא עניין רק של מיקום בסוף העונה, זאת הדרך ובעיקר חזרה שלנו ללהיות רלוונטים מול הגדולות
-
- קיבל.ה 1197 לייקים
כתבה פח, לא ברור אם המחקר פחות
- Sin Queso
- קיבל.ה 652 לייקים
עד עכשיו בנו הגנה 3 שחקנים שיגיעו + בוסקילה אמורים לפתור את זה ולהיראות שונה לגמרי.L.S כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 11:47לא הייתי בונה על זהSin Queso כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 11:39חותם עכשיו על קבוצה שיודעת להבקיע שערים ולא מרבה לסיים ב0-0, מסתכלת לכל קבוצה בליגה בלבן של העיניים ומסיימת מקום 5.7even כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 11:25 ברגע שהפועל תשחק טוב ותחזור להיות קבוצת פלייאוף עליון, יגיעו גם הישראלים הבכירים. נראה שכרגע רק כסף לא מספיק.
הבניה של הקבוצה היא מלמטה, קודם כל שיהיה קשה לשחק נגדנו.
בנוגע לכמות השערים שנכבוש, מאוד תלוי בזרים שיגיעו לעמדות שחסרות, נכון לעכשיו אנחנו חסרי ברק לגמרי בחלק הקדמי.
-
- קיבל.ה 163 לייקים
איזה ישראלים בכירים יש עכשיו בליגה בכלל?7even כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 11:25 ברגע שהפועל תשחק טוב ותחזור להיות קבוצת פלייאוף עליון, יגיעו גם הישראלים הבכירים. נראה שכרגע רק כסף לא מספיק.
אם באמת תורג'מן ושועה עוזבים מי פה בדיוק עונה להגדרה הזו?
אולי אצילי בועל הקטינות.
-
- קיבל.ה 142 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
הלוואי, אם כי נראה שהפועל דווקא בונים לנו קבוצה סטייל סוף שנות ה-90.Sin Queso כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 11:39חותם עכשיו על קבוצה שיודעת להבקיע שערים ולא מרבה לסיים ב0-0, מסתכלת לכל קבוצה בליגה בלבן של העיניים ומסיימת מקום 5.7even כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 11:25 ברגע שהפועל תשחק טוב ותחזור להיות קבוצת פלייאוף עליון, יגיעו גם הישראלים הבכירים. נראה שכרגע רק כסף לא מספיק.
קישור הגנתי חזק, הגנה חזקה, וחלוץ שאמנם לא איזה סילון אבל חזק ויציב.
לדעתי אגב זו הדרך לחזור ליציבות אחרי הפארסה של העונות הקודמות בליגת העל עם הגנות מביכות וקישור לא קיים.
ואולי אני סתם מקשקש ויבואו עכשיו 3 שחקנים שישנו את כל ה DNA של הקבוצה. לך תדע.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 147 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
אמת. אבל אם תהיה דרך, יהיו גם תוצאות אני בטוח.cholo כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 11:47בדיוק.Sin Queso כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 11:39חותם עכשיו על קבוצה שיודעת להבקיע שערים ולא מרבה לסיים ב0-0, מסתכלת לכל קבוצה בליגה בלבן של העיניים ומסיימת מקום 5.7even כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 11:25 ברגע שהפועל תשחק טוב ותחזור להיות קבוצת פלייאוף עליון, יגיעו גם הישראלים הבכירים. נראה שכרגע רק כסף לא מספיק.
זה לא עניין רק של מיקום בסוף העונה, זאת הדרך ובעיקר חזרה שלנו ללהיות רלוונטים מול הגדולות
דרך מבחינתי אומר שהקבוצה משחקת בשיטה מסויימת בלי קשר למי עולה למגרש. קשטן סטייל.
לא כמו הפארסה בעונות הקודמות בליגת העל שזבו הכל היה נראה אקראי לחלוטין.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 157 לייקים
הסגל שלנו דווקא מאוד מאוזן מבחינת הישראלים לדעתי היחידי שהייתי רוצה לראות בהפועל בעתיד זה את יוספיamorphis כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 12:00איזה ישראלים בכירים יש עכשיו בליגה בכלל?7even כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 11:25 ברגע שהפועל תשחק טוב ותחזור להיות קבוצת פלייאוף עליון, יגיעו גם הישראלים הבכירים. נראה שכרגע רק כסף לא מספיק.
אם באמת תורג'מן ושועה עוזבים מי פה בדיוק עונה להגדרה הזו?
אולי אצילי בועל הקטינות.
-
- קיבל.ה 1357 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
גם לי לא כ"כ ברור המושג.
מגן שמאלי - הבאנו את אחד הבכירים על הנייר.
קיצוני ימני - טוריאל יהיה אחד השחקנים הטובים בליגה השנה אני בטוח בזה.
קיצוני שמאלי - בוסקילה לא ישראלי בכיר אבל אחד הצעירים המבטיחים בישראל.
חלוץ - ע"ע בוסקילה.
כמעט כל הבכירים מנבחרת ישראל לצורך העניין, משחקים בחו"ל.
מגן שמאלי - הבאנו את אחד הבכירים על הנייר.
קיצוני ימני - טוריאל יהיה אחד השחקנים הטובים בליגה השנה אני בטוח בזה.
קיצוני שמאלי - בוסקילה לא ישראלי בכיר אבל אחד הצעירים המבטיחים בישראל.
חלוץ - ע"ע בוסקילה.
כמעט כל הבכירים מנבחרת ישראל לצורך העניין, משחקים בחו"ל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 163 לייקים
יש לציקו מבט בזמן שהנציגים של הפועל מנסים לדחוס את המזוודות שלו לבאגז' כאילו הוא פגש עכשיו את בוראט
האמת בושה שלא הביאו צעיף ורכב נורמלי לקבלת פנים.
דווקא יש לי הרגשה טובה לגביו , וידאו מרשים בליגה מאד קשה.

האמת בושה שלא הביאו צעיף ורכב נורמלי לקבלת פנים.
דווקא יש לי הרגשה טובה לגביו , וידאו מרשים בליגה מאד קשה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5503 לייקים
האמת שהיה איזה סרטון שהפועל העלו לאפליקציה שליידנר ומאייומבו עושים התערבות מי לוקח יותר כדורי גובה, ליידנר ניצח 2-1.D&3 כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 11:17 מוכן לשים את מיטב כספי שבתחרות מאבק אווירי 1V1 מאיימבו לוקח את צ'יקו בקלות.
-
- קיבל.ה 1197 לייקים
ליידנר אתלט עלרדפוקס כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 12:14האמת שהיה איזה סרטון שהפועל העלו לאפליקציה שליידנר ומאייומבו עושים התערבות מי לוקח יותר כדורי גובה, ליידנר ניצח 2-1.D&3 כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 11:17 מוכן לשים את מיטב כספי שבתחרות מאבק אווירי 1V1 מאיימבו לוקח את צ'יקו בקלות.
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
-
- קיבל.ה 157 לייקים
״אם בהפועל עוד חשבו לצרף חלוץ זר שיתחרה איתו על המקום בהרכב, ברדה החליט כי דאפאה יהיה החלוץ הבכיר ואנאס מחאמיד המחליף שלו.״
לפי צנצי נפלה ההחלטה בהפועל
-
- קיבל.ה 1296 לייקים
החלטה בעייתית לטעמי. אז הזרים יהיו- 2 בלמים, מגן ימין, 3 קשרים וקיצוני שמאל? במצב כזה אני משאיר את אלטמן לגיבוי.RedDrifter כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 12:53 ״אם בהפועל עוד חשבו לצרף חלוץ זר שיתחרה איתו על המקום בהרכב, ברדה החליט כי דאפאה יהיה החלוץ הבכיר ואנאס מחאמיד המחליף שלו.״
-
- קיבל.ה 157 לייקים
בכל מקרה אתה תצטרך להשאיר את אלטמן לדעתי… איך תיפטר מחוזה כזה גבוה? מי תהיה מוכנה לשלם עבורו את שכרו?Niro כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 12:56החלטה בעייתית לטעמי. אז הזרים יהיו- 2 בלמים, מגן ימין, 3 קשרים וקיצוני שמאל? במצב כזה אני משאיר את אלטמן לגיבוי.RedDrifter כתב: ↑13 אוגוסט 2025, 12:53 ״אם בהפועל עוד חשבו לצרף חלוץ זר שיתחרה איתו על המקום בהרכב, ברדה החליט כי דאפאה יהיה החלוץ הבכיר ואנאס מחאמיד המחליף שלו.״
שיסיים את החוזה שלו השנה ביפה ונתקדם הלאה, לא רואה דרך אחרת
-
- קיבל.ה 1197 לייקים
לתת לדאפה את המפתחות להיות החלוץ הפותח זו ההחלטה הכי קלה שאיש מקצוע בכדורגל יכול לקבל
יש גם אפשרות להשתתף בשכרו.
אבל גם לדעתי עדיף להשאיר אותו במידה ולא מביאים חלוץ זר.
אבל גם לדעתי עדיף להשאיר אותו במידה ולא מביאים חלוץ זר.
-
- קיבל.ה 433 לייקים
החלטה גרועה. צריך להביא לכל הפחות את גאנם לגיבוי.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
אין ספק בכלל, אך טענת המתנגדים היא שהוא עלול להפצע, או להכנס לווייב רע(בכל זאת עדיין בגיל ההתבגרות) ומשברים ואז אתה צריך לסמוך על אנאס ועומרי.
אני אישית חושב שזה מספיק טוב החלופה, הרי יש גם את ינואר למקרה הצורך וגם כי יש לי תחושה טובה על אנאס.
לא הייתי ״מבזבז״ כסף על העמדה הזו בכל אופן.