מה הקשר של עונש של ב"ש (אם יש להם( אלינו?
אשכול גביע הטוטו 25/26
-
- קיבל.ה 2530 לייקים
-
- קיבל.ה 2064 לייקים
אם הפועל ,והפועל חיפה מגיעות לגמר.
חיפה מארחת?או שזה באצטדיון נטרלי?
חיפה מארחת?או שזה באצטדיון נטרלי?
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
-
- קיבל.ה 1671 לייקים
-
- קיבל.ה 1357 לייקים
ה״רק״ הזה לא כזה פשוט...זה יכול להיות מסע מתסכל מאוד
- Red Wolf
- קיבל.ה 1040 לייקים
אולי כדאי לנסות להעלות אותו מהספסל יותר ולא שיפתח כל משחק...
ועדיין 2 החאות מזעזות
דווקא הגול היה המצב היותר קשה כי עוד היה צריך להשתלט על הכדור קודם אבל כבש יפה
ועדיין 2 החאות מזעזות
דווקא הגול היה המצב היותר קשה כי עוד היה צריך להשתלט על הכדור קודם אבל כבש יפה
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
עוול לתת לרן בנימין לפתוח בליגה.
כשחקן מחליף עם התזזיתיות שלו זה יכול להיות אחלה שיחוק.
חלק גדול מהקבוצות שופכות לאגר דקה 70.
כושר משחק טוב זה לבד בערך 10 שערים בעונה לקבוצה אם לא יותר.
כשחקן מחליף עם התזזיתיות שלו זה יכול להיות אחלה שיחוק.
חלק גדול מהקבוצות שופכות לאגר דקה 70.
כושר משחק טוב זה לבד בערך 10 שערים בעונה לקבוצה אם לא יותר.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1442 לייקים
בשורה התחתונה, הפועל עד עכשיו, עם חצי הרכב, עושה תוצאות יפות ובלא מעט דקות ברוב המשחקים מראה דומיננטיות. כל זה, נותן הרבה מקום לאופטימיות כשברגע שיושלם הסגל, עם שחקני התקפה זרים, בוסקילה, ועוד גם נראה קצת יותר ברק בחלק ההתקפי.
יש הרבה מקום לאופטימיות. אחלה הפועל
יש הרבה מקום לאופטימיות. אחלה הפועל
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 6488 לייקים
אנחנו עושים תוצאות טובות כי ברדה הוא מאמן טוב שמעמיד קבוצה מסודרת וממושמעת, וגם כי זה גביע הטוטו ואף קבוצה לא נותנת את כל כולה.
אני עדיין מודאג מאוד לגבי חבלי הלידה שיהיו כאשר הסגל יושלם סוף סוף, וגם מודאג ממצב הקישור שלנו ומהצורה בה הוא נבנה.
- Hapolo
- קיבל.ה 876 לייקים
מזכיר לי את האופטימיות של עונת הירידה עם האמריקאים והאשליה שכוכבי המונדיאליטו יעשו את קפיצת המדרגה ואלטמן ואוזבולט יחלימו מהפציעות שלהם ויצטרפו לסגל ויהיה אחלה בחלה. לא אומר שככה זה יהיה אבל דז'ה וו עצבני לכל כך הרבה פגרות קיץ שאני לא מסוגל כבר להיות אופטימי עד שאשכרה נראה בעיניים שלנו קבוצה שמציגה רמה שמזכירה משהו מקצועי (מה שלא היה אתמול)
רדיוס לבית"ר!
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
רק משלים אותך:
בגזרת האופטימיות:
1. אם הבלם הברזילאי אכן מגיע, בתוספת קראייב (ופלקאו כשישחק) יש לנו קישור הגנתי + מרכז הגנה שיתנו יציבות לכל שאר חלקי הקבוצה ורואים את זה במשחק של הקבוצה. לא עוד הפקרות הגנתית.
2. דניאל דאפה ואסף צור. רק שימשיכו כך. רכישות נהדרות של הצוות המקצועי.
3. טוריאל פשוט משדרג את הקבוצה בטירוף, אבל התלול בו מסוכנת.
5. רן בנימין (כן כן). כשהוא עולה דקה 70, עם התזזיתיות שלו הוא אחד החילופםים הטובים שאפשר לבקש כשרוב הקבוצות מחוץ לטופ 4 שופכות לאגר דקה 70.
והפסימיות:
1. אין להפועל התקפה בכלל בצד ימין כשטוריאל לא על המגרש. כלום. נאדה. גם כשטוריאל משחק, חסר לידו מאד מגן שישתף איתו פעולה. בערך 80% מהששתחררות מלחץ היתה מצד שמאל.
2. אין קשר התקפי לקבוצה הזו. זה זועק לשמיים. פשוט מדלגים במשחק על החלק הזה והכדור עובר ישירות לחלוץ
3. כבר 4 משחקים ולא נוסה שום חלוץ במקום דאפה. הוא רק בן 17, נזכיר. ויסלח אלטמן על 15 דקותיו מול נתניה.
4. חסר מאד להפועל עוד שחקן יצירתי התקפית כמו טוריאל. מרגיש שאנחנו מרחק 2 שחקני הרכב מלעלות רמה.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 10 אוגוסט 2025, 12:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1442 לייקים
העונה הזו, שכולם אוהבים לתת אותה כדוגמא היא אולי הדוגמא הכי רעה שאפשר לתת.Hapolo כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 12:25מזכיר לי את האופטימיות של עונת הירידה עם האמריקאים והאשליה שכוכבי המונדיאליטו יעשו את קפיצת המדרגה ואלטמן ואוזבולט יחלימו מהפציעות שלהם ויצטרפו לסגל ויהיה אחלה בחלה. לא אומר שככה זה יהיה אבל דז'ה וו עצבני לכל כך הרבה פגרות קיץ שאני לא מסוגל כבר להיות אופטימי עד שאשכרה נראה בעיניים שלנו קבוצה שמציגה רמה שמזכירה משהו מקצועי (מה שלא היה אתמול)
בעונה הזו היה לנו מאמן לא פחות ממצוין ובסגל שהיה לנו, היתה לנו את פתיחת העונה הכי טובה בעשור האחרון.
ברגע שוולקאניס עזב (מזמין אותך לשמוע פודקאסט עם אייבינדר ולשמוע מה הוא אומר עליו) וחוסה עזב בינואר, התדרדרות היתה בלתי נמנעת.
היתה פה מלחמה ששידרה חוסר ודאות וכולם נטשו את הספינה.
זה לא המצב ודי להשוות לזה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 521 לייקים
מה אמר עליו?L.S כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 12:39העונה הזו, שכולם אוהבים לתת אותה כדוגמא היא אולי הדוגמא הכי רעה שאפשר לתת.Hapolo כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 12:25מזכיר לי את האופטימיות של עונת הירידה עם האמריקאים והאשליה שכוכבי המונדיאליטו יעשו את קפיצת המדרגה ואלטמן ואוזבולט יחלימו מהפציעות שלהם ויצטרפו לסגל ויהיה אחלה בחלה. לא אומר שככה זה יהיה אבל דז'ה וו עצבני לכל כך הרבה פגרות קיץ שאני לא מסוגל כבר להיות אופטימי עד שאשכרה נראה בעיניים שלנו קבוצה שמציגה רמה שמזכירה משהו מקצועי (מה שלא היה אתמול)
בעונה הזו היה לנו מאמן לא פחות ממצוין ובסגל שהיה לנו, היתה לנו את פתיחת העונה הכי טובה בעשור האחרון.
ברגע שוולקאניס עזב (מזמין אותך לשמוע פודקאסט עם אייבינדר ולשמוע מה הוא אומר עליו) וחוסה עזב בינואר, התדרדרות היתה בלתי נמנעת.
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
ונזכיר שב 5.10 ניצחנו את בית"ר בטדי 0-3 במה שבקלות יכל להיות 0-5.L.S כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 12:39העונה הזו, שכולם אוהבים לתת אותה כדוגמא היא אולי הדוגמא הכי רעה שאפשר לתת.Hapolo כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 12:25מזכיר לי את האופטימיות של עונת הירידה עם האמריקאים והאשליה שכוכבי המונדיאליטו יעשו את קפיצת המדרגה ואלטמן ואוזבולט יחלימו מהפציעות שלהם ויצטרפו לסגל ויהיה אחלה בחלה. לא אומר שככה זה יהיה אבל דז'ה וו עצבני לכל כך הרבה פגרות קיץ שאני לא מסוגל כבר להיות אופטימי עד שאשכרה נראה בעיניים שלנו קבוצה שמציגה רמה שמזכירה משהו מקצועי (מה שלא היה אתמול)
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 157 לייקים
כעיקרון רוי קורין צריך להיות על המשבצת של טוריאל כשהוא פצוע/צריך חילוף ובגלל…7even כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 12:36רק משלים אותך:
בגזרת האופטימיות:
1. אם הבלם הברזילאי אכן מגיע, בתוספת קראייב (ופלקאו כשישחק) יש לנו קישור הגנתי + מרכז הגנה שיתנו יציבות לכל שאר חלקי הקבוצה ורואים את זה במשחק של הקבוצה. לא עוד הפקרות הגנתית.
2. דניאל דאפה ואסף צור. רק שימשיכו כך. רכישות נהדרות של הצוות המקצועי.
3. טוריאל פשוט משדרג את הקבוצה בטירוף, אבל התלול בו מסוכנת.
5. רן בנימין (כן כן). כשהוא עולה דקה 70, עם התזזיתיות שלו הוא אחד החילופםים הטובים שאפשר לבקש כשרוב הקבוצות מחוץ לטופ 4 שופכות לאגר דקה 70.
והפסימיות:
1. אין להפועל התקפה בכלל בצד ימין כשטוריאל לא על המגרש. כלום. נאדה. גם כשטוריאל משחק, חסר לידו מאד מגן שישתף איתו פעולה. בערך 80% מהששתחררות מלחץ היתה מצד שמאל.
2. אין קשר התקפי לקבוצה הזו. זה זועק לשמיים. פשוט מדלגים במשחק על החלק הזה והכדור עובר ישירות לחלוץ
3. כבר 4 משחקים ולא נוסה שום חלוץ במקום דאפה. הוא רק בן 17, נזכיר. ויסלח אלטמן על 15 דקותיו מול נתניה.
4. חסר מאד להפועל עוד שחקן יצירתי התקפית כמו טוריאל. מרגיש שאנחנו מרחק 2 שחקני הרכב מלעלות רמה.
-
- קיבל.ה 1442 לייקים
שהוא מאמן מצוין ואם לא היה עוזב אין לו ספק שאנחנו עושים פליאוף עליון באותה עונהadom4 כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 12:41מה אמר עליו?L.S כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 12:39העונה הזו, שכולם אוהבים לתת אותה כדוגמא היא אולי הדוגמא הכי רעה שאפשר לתת.Hapolo כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 12:25
מזכיר לי את האופטימיות של עונת הירידה עם האמריקאים והאשליה שכוכבי המונדיאליטו יעשו את קפיצת המדרגה ואלטמן ואוזבולט יחלימו מהפציעות שלהם ויצטרפו לסגל ויהיה אחלה בחלה. לא אומר שככה זה יהיה אבל דז'ה וו עצבני לכל כך הרבה פגרות קיץ שאני לא מסוגל כבר להיות אופטימי עד שאשכרה נראה בעיניים שלנו קבוצה שמציגה רמה שמזכירה משהו מקצועי (מה שלא היה אתמול)
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 332 לייקים
בשוליי, עוד מישהו הרגיש אתמול דה ז,ה וו מפחיד אתמול בדקה ה90 עם הבעיטה חופשית לבעיטה החופשית של ריקן שהוריד אותנו ליגה לפני שנתיים?
- Hapolo
- קיבל.ה 876 לייקים
העניין זה לא רק העונה הזו היא פשוט הדוגמה הכי טריה. אבל בכל זאת- וולקאניס אימן אותנו איזה 4 משחקי ליגה מתוכם תיקו מול נוער מחוזק של סכנין, ערב חלומי בטדי (שהיה יותר התפרקות של ביתר מאשר תצוגת תכלית של הפועל), חמישייה בדרבי והפך אחרי שהוא עזב למיתוס שלעולם כבר לא נפריך או נוכיח. בכל מקרה אין שום הנחות מקלות לגבי העונה הזו כי מן הסתם המלחמה הזו השפיעה על כל הקבוצות.L.S כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 12:39העונה הזו, שכולם אוהבים לתת אותה כדוגמא היא אולי הדוגמא הכי רעה שאפשר לתת.Hapolo כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 12:25מזכיר לי את האופטימיות של עונת הירידה עם האמריקאים והאשליה שכוכבי המונדיאליטו יעשו את קפיצת המדרגה ואלטמן ואוזבולט יחלימו מהפציעות שלהם ויצטרפו לסגל ויהיה אחלה בחלה. לא אומר שככה זה יהיה אבל דז'ה וו עצבני לכל כך הרבה פגרות קיץ שאני לא מסוגל כבר להיות אופטימי עד שאשכרה נראה בעיניים שלנו קבוצה שמציגה רמה שמזכירה משהו מקצועי (מה שלא היה אתמול)
איינבינדר גם היה אוהב לספר על כמה חדר ההלבשה בריא ומגובש ושהמטרה היא להביא העונה דרבי והרבה שטויות וקלישאות אחרות, אל תקח את זה כתורה מסיני.
אם כן להיות אופטימי ממשהו זה מהעובדה שיש לנו בעלות ששמה סכומים שלא נראו פה. אבל הרמה אתמול לא הייתה משהו שאפשר לשאוב עידוד ממנו, חובבנית לגמרי עם כדורגל מקרי אופייני להפועל של כל השנים האחרונות. נקווה שזה ישתנה בקרוב
רדיוס לבית"ר!
- כרובית
- קיבל.ה 1064 לייקים
בדיוק, וגם החליף אותו מורה לספורט ואת המורה לספורט החליף אבוקסיס שהגיע עם כל הקארמה הרעה שלוL.S כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 12:39העונה הזו, שכולם אוהבים לתת אותה כדוגמא היא אולי הדוגמא הכי רעה שאפשר לתת.Hapolo כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 12:25מזכיר לי את האופטימיות של עונת הירידה עם האמריקאים והאשליה שכוכבי המונדיאליטו יעשו את קפיצת המדרגה ואלטמן ואוזבולט יחלימו מהפציעות שלהם ויצטרפו לסגל ויהיה אחלה בחלה. לא אומר שככה זה יהיה אבל דז'ה וו עצבני לכל כך הרבה פגרות קיץ שאני לא מסוגל כבר להיות אופטימי עד שאשכרה נראה בעיניים שלנו קבוצה שמציגה רמה שמזכירה משהו מקצועי (מה שלא היה אתמול)
- SickleCell
- קיבל.ה 541 לייקים
לא חושב שהכדורגל שלנו דומה לאיך שנראינו בשנים השחונות-השכונות. באופן ברור, מאז שברדה הגיע יש על המגרש הבנה של מה מתבקש מהם לעשות ותיאום. אתמול למשל היה איזה רגע של ארבע מסירות מהירות שהחליפו צד מימין לשמאל. המסירה האחרונה הייתה קצת פחות מדויקת ובגובה ובגללה איבדנו את המומנטום של המתפרצת, אבל היה ברור שזה משהו שמתאמנים עליו. לפני שברדה הגיע הייתה תחושה במשך קרוב לעשור (גם בתקופת ולקאניס לדעתי), שאין על המגרש קבוצה ואין שום מחויבות או סדר. פשוט לא נראינו כמו כלום וזה היה בלתי נסבל. גם אם לא נראינו אתמול כמו קבוצה טובה במיוחד, עדיין נראינו כמו קבוצה שמבינה את הדרך בה היא מתבקשת לשחק. מזה לדעתי נשאבת האופטימיות של מי שמצליח לגשר על הפער שבין להיות אוהד הפועל לבין להיות אופטימי.Hapolo כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 13:32העניין זה לא רק העונה הזו היא פשוט הדוגמה הכי טריה. אבל בכל זאת- וולקאניס אימן אותנו איזה 4 משחקי ליגה מתוכם תיקו מול נוער מחוזק של סכנין, ערב חלומי בטדי (שהיה יותר התפרקות של ביתר מאשר תצוגת תכלית של הפועל), חמישייה בדרבי והפך אחרי שהוא עזב למיתוס שלעולם כבר לא נפריך או נוכיח. בכל מקרה אין שום הנחות מקלות לגבי העונה הזו כי מן הסתם המלחמה הזו השפיעה על כל הקבוצות.L.S כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 12:39העונה הזו, שכולם אוהבים לתת אותה כדוגמא היא אולי הדוגמא הכי רעה שאפשר לתת.Hapolo כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 12:25
איינבינדר גם היה אוהב לספר על כמה חדר ההלבשה בריא ומגובש ושהמטרה היא להביא העונה דרבי והרבה שטויות וקלישאות אחרות, אל תקח את זה כתורה מסיני.
אם כן להיות אופטימי ממשהו זה מהעובדה שיש לנו בעלות ששמה סכומים שלא נראו פה. אבל הרמה אתמול לא הייתה משהו שאפשר לשאוב עידוד ממנו, חובבנית לגמרי עם כדורגל מקרי אופייני להפועל של כל השנים האחרונות. נקווה שזה ישתנה בקרוב
-
- קיבל.ה 157 לייקים
באופן כללי אתה צודק, אבל יותר מהכל החומר הגולמי של השחקנים והזרים שהיו פה בעשור האחרון לא באמת נתן לך יכולת לשחק כמו שמאמנים רצו, בדרך כלל הסתפקו פה במציאות ושחקנים שכבר מעבר לשיא בהרבה.. העונה זה ניכר שזה מאוד שונה ממה שהיה עד כה.SickleCell כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 14:57לא חושב שהכדורגל שלנו דומה לאיך שנראינו בשנים השחונות-השכונות. באופן ברור, מאז שברדה הגיע יש על המגרש הבנה של מה מתבקש מהם לעשות ותיאום. אתמול למשל היה איזה רגע של ארבע מסירות מהירות שהחליפו צד מימין לשמאל. המסירה האחרונה הייתה קצת פחות מדויקת ובגובה ובגללה איבדנו את המומנטום של המתפרצת, אבל היה ברור שזה משהו שמתאמנים עליו. לפני שברדה הגיע הייתה תחושה במשך קרוב לעשור (גם בתקופת ולקאניס לדעתי), שאין על המגרש קבוצה ואין שום מחויבות או סדר. פשוט לא נראינו כמו כלום וזה היה בלתי נסבל. גם אם לא נראינו אתמול כמו קבוצה טובה במיוחד, עדיין נראינו כמו קבוצה שמבינה את הדרך בה היא מתבקשת לשחק. מזה לדעתי נשאבת האופטימיות של מי שמצליח לגשר על הפער שבין להיות אוהד הפועל לבין להיות אופטימי.Hapolo כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 13:32העניין זה לא רק העונה הזו היא פשוט הדוגמה הכי טריה. אבל בכל זאת- וולקאניס אימן אותנו איזה 4 משחקי ליגה מתוכם תיקו מול נוער מחוזק של סכנין, ערב חלומי בטדי (שהיה יותר התפרקות של ביתר מאשר תצוגת תכלית של הפועל), חמישייה בדרבי והפך אחרי שהוא עזב למיתוס שלעולם כבר לא נפריך או נוכיח. בכל מקרה אין שום הנחות מקלות לגבי העונה הזו כי מן הסתם המלחמה הזו השפיעה על כל הקבוצות.L.S כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 12:39
העונה הזו, שכולם אוהבים לתת אותה כדוגמא היא אולי הדוגמא הכי רעה שאפשר לתת.
השחקן היחידי שבאמת זכור לי שהיה מציאה אמיתית ולדעתי היה פספוס גדול (לא מדבר על הצעירים שלנו) הוא ארון שוינפלד שאם לא היה נרקב על הספסל של מכבי היה יכול להיות חלוץ ענק בליגה שלנו
- SickleCell
- קיבל.ה 541 לייקים
מסכים, מוסיף גם את פרליי רוסה ומרווין פירסמן לרשימת השחקנים הלגיטימיים.RedDrifter כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 15:00באופן כללי אתה צודק, אבל יותר מהכל החומר הגולמי של השחקנים והזרים שהיו פה בעשור האחרון לא באמת נתן לך יכולת לשחק כמו שמאמנים רצו, בדרך כלל הסתפקו פה במציאות ושחקנים שכבר מעבר לשיא בהרבה.. העונה זה ניכר שזה מאוד שונה ממה שהיה עד כה.SickleCell כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 14:57לא חושב שהכדורגל שלנו דומה לאיך שנראינו בשנים השחונות-השכונות. באופן ברור, מאז שברדה הגיע יש על המגרש הבנה של מה מתבקש מהם לעשות ותיאום. אתמול למשל היה איזה רגע של ארבע מסירות מהירות שהחליפו צד מימין לשמאל. המסירה האחרונה הייתה קצת פחות מדויקת ובגובה ובגללה איבדנו את המומנטום של המתפרצת, אבל היה ברור שזה משהו שמתאמנים עליו. לפני שברדה הגיע הייתה תחושה במשך קרוב לעשור (גם בתקופת ולקאניס לדעתי), שאין על המגרש קבוצה ואין שום מחויבות או סדר. פשוט לא נראינו כמו כלום וזה היה בלתי נסבל. גם אם לא נראינו אתמול כמו קבוצה טובה במיוחד, עדיין נראינו כמו קבוצה שמבינה את הדרך בה היא מתבקשת לשחק. מזה לדעתי נשאבת האופטימיות של מי שמצליח לגשר על הפער שבין להיות אוהד הפועל לבין להיות אופטימי.Hapolo כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 13:32
העניין זה לא רק העונה הזו היא פשוט הדוגמה הכי טריה. אבל בכל זאת- וולקאניס אימן אותנו איזה 4 משחקי ליגה מתוכם תיקו מול נוער מחוזק של סכנין, ערב חלומי בטדי (שהיה יותר התפרקות של ביתר מאשר תצוגת תכלית של הפועל), חמישייה בדרבי והפך אחרי שהוא עזב למיתוס שלעולם כבר לא נפריך או נוכיח. בכל מקרה אין שום הנחות מקלות לגבי העונה הזו כי מן הסתם המלחמה הזו השפיעה על כל הקבוצות.
השחקן היחידי שבאמת זכור לי שהיה מציאה אמיתית ולדעתי היה פספוס גדול (לא מדבר על הצעירים שלנו) הוא ארון שוינפלד שאם לא היה נרקב על הספסל של מכבי היה יכול להיות חלוץ ענק בליגה שלנו
-
- קיבל.ה 838 לייקים
מציע\מבקש לפותח האשכול שיערוך את הכותרת כך שתתאים גם לחצי הגמר.
חצי הגמר מול באר שבע, תהייה הזדמנות פז לסגל ולברדה, להראות לעצמם ולנו מה למדנו מאז התבוסה בגביע.
מצפה שברדה יעלה בהרכב (במגבלות השחקנים שיש לו היום), שיידע לעצור את נקודות החוזקה של באר שבע (אגפים) שבהם הם קרעו אותנו
משחק עם אורינטציה הגנתית מבוקר וללא הרפתקאות.
כמו בכל משחק (גם כששיחקנו נגד מילאן) אני מצפה שננצח, אבל אני ריאלי . מסתפק בזה שלא נתבזה עוד פעם.
1:0 קטן עם בונקר מפואר (שאחריו כל התקשורת יורדת עלינו איך העזנו..), מתאים לי .
חצי הגמר מול באר שבע, תהייה הזדמנות פז לסגל ולברדה, להראות לעצמם ולנו מה למדנו מאז התבוסה בגביע.
מצפה שברדה יעלה בהרכב (במגבלות השחקנים שיש לו היום), שיידע לעצור את נקודות החוזקה של באר שבע (אגפים) שבהם הם קרעו אותנו
משחק עם אורינטציה הגנתית מבוקר וללא הרפתקאות.
כמו בכל משחק (גם כששיחקנו נגד מילאן) אני מצפה שננצח, אבל אני ריאלי . מסתפק בזה שלא נתבזה עוד פעם.
1:0 קטן עם בונקר מפואר (שאחריו כל התקשורת יורדת עלינו איך העזנו..), מתאים לי .
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 215 לייקים
עוד שנה, עוד פעם לאן.
כאילו מי שבנה להם את מערכת הכרטיסים זה ילד בכיתה ד ששיחק משחק הכסאות.
כאילו מי שבנה להם את מערכת הכרטיסים זה ילד בכיתה ד ששיחק משחק הכסאות.
-
- קיבל.ה 2530 לייקים
כמה כרטיסים יצאו שכבר אזלו כל הכרטיסים?
- כרובית
- קיבל.ה 1064 לייקים
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
מספיק ש1400-1500 בשביל שזה יגמר בשניה וחצי
-
- קיבל.ה 137 לייקים
לדעתי ייפתחו גם את השער הסמוך ל9 (השער שנמכר אליו עכשיו)
-
- קיבל.ה 137 לייקים
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
-
- קיבל.ה 157 לייקים
ברדה צפוי להיות מורחק מול באר שבע
-
- קיבל.ה 521 לייקים
-
- קיבל.ה 1442 לייקים
למה?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 157 לייקים
-
- קיבל.ה 2530 לייקים
-
- קיבל.ה 838 לייקים
אם צריך שיהיה מורחק, עדיף בטוטו ולא במשחק הראשון בליגה שזה בעוד שבועייםRedDrifter כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 16:34הוא ואבוקסיס צפויים לעמוד לדין בגלל האגו השברירי של השופטים פה
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
- קיבל.ה 1442 לייקים