מור בוסקילה
-
- קיבל.ה 232 לייקים
זה ברור לכולם שאם יצמידו מחיר, הפועל תשלם. חלאס עם הדיון החסר תוחלת הזה
-
- קיבל.ה 1198 לייקים
ערוץ הספורט זה תוכן חובבני על גבול המביך
שקוף שזה כתבה בהזמנה כדי להעלות לו את המחיר לפני הבוררות
שקוף שזה כתבה בהזמנה כדי להעלות לו את המחיר לפני הבוררות
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
זה באמת השיא.אסון למכבי כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 09:43 ועוד כותבת בלי בושה שהמניה שלו עלתה, ממה? מזה ששם גול במחנה אימון נגד דייגים? או אולי זה שחודש הוא לא מתאמן! ויורד לו הכושר?
זו בושה שדבר כזה אפילו עולה לאתר המביך מלכתחילה הזה
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1357 לייקים
כתבה מביכה של הדר עם כל הכבוד שיש לי כלפיה
עבודת שופרות נטו
עבודת שופרות נטו
-
- קיבל.ה 1441 לייקים
הבעיה היא לא חמיאס.צ'ימבויקה כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 10:14 אומר זאת בפשטות, אוי ואבוי להנהלת הפועל ת״א אם היא לא מסיימת את הסאגה הזו בהחתמה שלו.
גם אם הבורר יפסוק שהוא שלנו אבל נדרש לשלם יותר ממה שחשבנו או ישיב אותו לרמת גן ויצמיד סעיף מחיר, עלינו לשלם אותו.
כל דבר אחר יגרום למועדון נזק, גם מקצועית ובעיקר תדמיתית.
הבן אדם עשה איתך מחנה אימון ועולה על ייצוגית במשחקים.
במידה והבורר משיב אותו לרמת גן, וחמיאס הכלב לא מוכן לדבר עם הפועל, מצופה מהשחקן להעמיד במקום את הבעלים ולעשות לו שביתה איטלקית.
חמיאס לא סוחר עזים, מדובר בבני אדם.
מי שמנהל את האירוע זה דמאיו שהבטיח אותו לקבוצה אחרת כאילו שמדובר בחתיכת בשר.
השחקן רצה רק הפועל. הפועל היתה מוכנה לשלם. הם לא היו מוכנים למכור להפועל.
בסוף יהיה תג מחיר, הפועל תשלם אותו ואבוי אם לא וככה זה יגמר
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 157 לייקים
למי הבטיח אותו? לבית״ר?L.S כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 11:07הבעיה היא לא חמיאס.צ'ימבויקה כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 10:14 אומר זאת בפשטות, אוי ואבוי להנהלת הפועל ת״א אם היא לא מסיימת את הסאגה הזו בהחתמה שלו.
גם אם הבורר יפסוק שהוא שלנו אבל נדרש לשלם יותר ממה שחשבנו או ישיב אותו לרמת גן ויצמיד סעיף מחיר, עלינו לשלם אותו.
במידה והבורר משיב אותו לרמת גן, וחמיאס הכלב לא מוכן לדבר עם הפועל, מצופה מהשחקן להעמיד במקום את הבעלים ולעשות לו שביתה איטלקית.
-
- קיבל.ה 1441 לייקים
אני קיבלתי הבוקר איזו שיחה בטוויטר על כך שסגר מול אלונה על 1.8 מליון ש"ח.RedDrifter כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 11:15למי הבטיח אותו? לבית״ר?L.S כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 11:07הבעיה היא לא חמיאס.צ'ימבויקה כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 10:14 אומר זאת בפשטות, אוי ואבוי להנהלת הפועל ת״א אם היא לא מסיימת את הסאגה הזו בהחתמה שלו.
ואם הפועל רוצה אותו שתשלם 1 מליון יורו.
כיוון שיש בורר בתמונה, יש לנו תג מחיר שהוא קצה עליון, 1.8 מליון ש"ח של אלונוצ'קה.
אין דבר כזה שלהפועל יש מחיר גבוה פי 3 כי זה הפועל. זה לא שכונה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 157 לייקים
איכס, עסקנים מגעילים ועל זה נאמר שכל הכסף שלהם ילך רק לתרופותL.S כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 11:18אני קיבלתי הבוקר איזו שיחה בטוויטר על כך שסגר מול אלונה על 1.8 מליון ש"ח.
כיוון שיש בורר בתמונה, יש לנו תג מחיר שהוא קצה עליון, 1.8 מליון ש"ח של אלונוצ'קה.
- כרובית
- קיבל.ה 1064 לייקים
אני שוב שואלת לגבי משהו שלא הבנתי, הפועל החתימו אותו כי לפי הבקרה הוא סיים חוזה ברמת גן
אם הוא לא באמת סיים חוזה ברמת גן כי ובכן יש לו חוזה אחר שהבקרה לא יודעת עליו אז אין פה חוזה כפול?
לא הבנתי את הסיפור הזה עד עכשיו ואני דווקא מרחמת על בוסקילה עצמו
והכתבה בסופרט 5 נראית כמו הודעת דוברות של רמת גן
אם הוא לא באמת סיים חוזה ברמת גן כי ובכן יש לו חוזה אחר שהבקרה לא יודעת עליו אז אין פה חוזה כפול?
-
- קיבל.ה 157 לייקים
למי שלא יודע הדר יעקובי אוהדת הפועל תל אביב, אני בספק שהייתה מוציאה הודעה עם אינטרס אלא אם אמרו לה שהיא חייבתכרובית כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 11:27 אני שוב שואלת לגבי משהו שלא הבנתי, הפועל החתימו אותו כי לפי הבקרה הוא סיים חוזה ברמת גן
-
- קיבל.ה 142 לייקים
אוהדת בתחת שלי, היא עיתונאית דמיקולו שעובדת באתר ״ספורט״ הכי צהוב בארץ ותעשה הכל בשביל קצת יחס.RedDrifter כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 11:29למי שלא יודע הדר יעקובי אוהדת הפועל תל אביב, אני בספק שהייתה מוציאה הודעה עם אינטרס אלא אם אמרו לה שהיא חייבתכרובית כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 11:27 אני שוב שואלת לגבי משהו שלא הבנתי, הפועל החתימו אותו כי לפי הבקרה הוא סיים חוזה ברמת גן
- כרובית
- קיבל.ה 1064 לייקים
לא יודעת אם חייבת או לא חייבת, אמרתי איך זה נראהRedDrifter כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 11:29למי שלא יודע הדר יעקובי אוהדת הפועל תל אביב, אני בספק שהייתה מוציאה הודעה עם אינטרס אלא אם אמרו לה שהיא חייבתכרובית כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 11:27 אני שוב שואלת לגבי משהו שלא הבנתי, הפועל החתימו אותו כי לפי הבקרה הוא סיים חוזה ברמת גן
מה זה העלה את הערך שלו? מה זה המטרה של הפועל רמת גן? מה זה הכתבה הזו בכלל?
-
- קיבל.ה 163 לייקים
אני לא מאמין שספרא ייתן לו ללכת גם אם יצטרך לשלם , זאת פגיעה רצינית במותג החדש, אם שוב תהיה התחושה שלוקחים לנו שחקנים על כסף.
הבעיה שההתעסקות הזו פוגעת בנו פוגעת בו ושמה עליו לחץ, רק שלא יגמור כמו רייכרט או אייזן ויצליח להתעלות מול כל החרא הזה.
הבעיה שההתעסקות הזו פוגעת בנו פוגעת בו ושמה עליו לחץ, רק שלא יגמור כמו רייכרט או אייזן ויצליח להתעלות מול כל החרא הזה.
נערך לאחרונה על ידי amorphis ב 11 אוגוסט 2025, 11:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1296 לייקים
החלטה אומללה של בורר שכנראה אין לו שום קשר לספורט.
כשבורר מטעם ההתאחדות לכדורגל רוצה, ההליך יכול להימשך פחות משבוע. אבל מה אכפת לו? הוא מנפח שעות ושהשחקן יזדיין.
כשבורר מטעם ההתאחדות לכדורגל רוצה, ההליך יכול להימשך פחות משבוע. אבל מה אכפת לו? הוא מנפח שעות ושהשחקן יזדיין.
-
- קיבל.ה 485 לייקים
אתה בטוח שזו לא שכונה?L.S כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 11:18אני קיבלתי הבוקר איזו שיחה בטוויטר על כך שסגר מול אלונה על 1.8 מליון ש"ח.
לי דווקא דברים פה נראים שכונה מאוד. בכל התחומים.
נקווה שאתה צודק, בכל אופן.
-
- קיבל.ה 157 לייקים
הייתה יושבת שנים בשער 7 לפני שהתחילה לעבוד בספורט 5cholo כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 11:33אוהדת בתחת שלי, היא עיתונאית דמיקולו שעובדת באתר ״ספורט״ הכי צהוב בארץ ותעשה הכל בשביל קצת יחס.RedDrifter כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 11:29למי שלא יודע הדר יעקובי אוהדת הפועל תל אביב, אני בספק שהייתה מוציאה הודעה עם אינטרס אלא אם אמרו לה שהיא חייבתכרובית כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 11:27 אני שוב שואלת לגבי משהו שלא הבנתי, הפועל החתימו אותו כי לפי הבקרה הוא סיים חוזה ברמת גן
-
- קיבל.ה 1441 לייקים
שכונה מארץ השכונות אבל בסוף, יש בורר שמעורב בסיפור שיהיה צריך להצמד לאיזה חוק כלשהו או תקנה כלשהי.קפבלנקה כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 11:38אתה בטוח שזו לא שכונה?
לי דווקא דברים פה נראים שכונה מאוד. בכל התחומים.
נקווה שאתה צודק, בכל אופן.
אני בטוח שהפועל יצאו למהלך הזה לאחר התיעצות משפטית כזו או אחרת + הסוכן של בוסקילה מעורב פה וגם השם שלו נמצא על העסקה הזו.
הדבר היחיד שחסר לי, זה מה קורה אם בוסקילה בעצמו אומר אני לא מוכן להשאר ברמת גן, לא רוצה ב"ש ולא רוצה בית"ר. מה קורה בסיטואציה כזו?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 427 לייקים
הסוגיה המכרעת היא של הפקדת החוזה המקורי על יד ר"ג. על התקלה של ר"ג בהפקדת החוזה,בנוי הקייס של הפועל ת"א.L.S כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 11:42שכונה מארץ השכונות אבל בסוף, יש בורר שמעורב בסיפור שיהיה צריך להצמד לאיזה חוק כלשהו או תקנה כלשהי.
אני בטוח שהפועל יצאו למהלך הזה לאחר התיעצות משפטית כזו או אחרת + הסוכן של בוסקילה מעורב פה וגם השם שלו נמצא על העסקה הזו.
הדבר היחיד שחסר לי, זה מה קורה אם בוסקילה בעצמו אומר אני לא מוכן להשאר ברמת גן, לא רוצה ב"ש ולא רוצה בית"ר. מה קורה בסיטואציה כזו?
-
- קיבל.ה 1296 לייקים
אתה אומר את זה מידיעה אישית? אני מכיר את אחיה, אין לו שום קשר להפועל.RedDrifter כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 11:40הייתה יושבת שנים בשער 7 לפני שהתחילה לעבוד בספורט 5cholo כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 11:33אוהדת בתחת שלי, היא עיתונאית דמיקולו שעובדת באתר ״ספורט״ הכי צהוב בארץ ותעשה הכל בשביל קצת יחס.RedDrifter כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 11:29
למי שלא יודע הדר יעקובי אוהדת הפועל תל אביב, אני בספק שהייתה מוציאה הודעה עם אינטרס אלא אם אמרו לה שהיא חייבת
-
- קיבל.ה 485 לייקים
שאלה מצוינת.L.S כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 11:42שכונה מארץ השכונות אבל בסוף, יש בורר שמעורב בסיפור שיהיה צריך להצמד לאיזה חוק כלשהו או תקנה כלשהי.
אבל אם הבורר פוסק שהוא שחקן של רמת גן תחת חוזה, הוא לא יכול להגיד "אני לא נשאר פה", כי יש חוזה.. אז הוא יכול לסרב לבית"ר / ב"ש ולהישאר שחקן ר"ג, גם אופציה, לא?
-
- קיבל.ה 142 לייקים
ראיתי אותה מגיעה לכמה משחקים, זה היה בשנה שירדנו ליגה והיא רצתה למתג את עצמה ככתבת החצר שלנו.RedDrifter כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 11:40הייתה יושבת שנים בשער 7 לפני שהתחילה לעבוד בספורט 5cholo כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 11:33אוהדת בתחת שלי, היא עיתונאית דמיקולו שעובדת באתר ״ספורט״ הכי צהוב בארץ ותעשה הכל בשביל קצת יחס.RedDrifter כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 11:29
למי שלא יודע הדר יעקובי אוהדת הפועל תל אביב, אני בספק שהייתה מוציאה הודעה עם אינטרס אלא אם אמרו לה שהיא חייבת
מכאן ועד אהדה המרחק גדול, וגם אם כן כעיתונאית שעובדת במקום הכי צהוב שיש לא עושה לי כלום שהיא ״אוהדת״ הפועל
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1028 לייקים
זו פרנסה שלה, מה זה משנה שהיא אוהדת?
עיתונאים מפעילים לחץ על מועדונים כדי לקבל מידע
יש מצב שהיא גם קיבלה את זה כהוראה מהמעסיק שלה שראה שהיא לא מביאה שום אייטמים על מועדון שהיא סוקרת.
אפשר לגמרי לומר שאם היא לא מביאה אייטמים על המועדון, היא לא נחוצה למערכת בתפקיד הזה.
היא לא תמהר לוותר על הטייטל שלה.
היא רוצה הדלפות.
עיתונאים מפעילים לחץ על מועדונים כדי לקבל מידע
יש מצב שהיא גם קיבלה את זה כהוראה מהמעסיק שלה שראה שהיא לא מביאה שום אייטמים על מועדון שהיא סוקרת.
אפשר לגמרי לומר שאם היא לא מביאה אייטמים על המועדון, היא לא נחוצה למערכת בתפקיד הזה.
היא לא תמהר לוותר על הטייטל שלה.
היא רוצה הדלפות.
- כרובית
- קיבל.ה 1064 לייקים
אמנם הנושא הוא מור בוסקילה אבל לא הבנתי, היא לא בנאדם עצמאי ויכולה לאהוד את הקבוצה בלי קשר לאח שלה?Niro כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 11:53אתה אומר את זה מידיעה אישית? אני מכיר את אחיה, אין לו שום קשר להפועל.
-
- קיבל.ה 1296 לייקים
לא. בנות צריכות להיות רק במטבח ובניקיונות.
בחייאת, זה מה שהבנת מההודעה שלי? ברור שהיא יכולה לאהוד מה שהיא רוצה, אני רק ציינתי שאחיה לא אוהד הפועל, בד"כ אהדה זה דבר משפחתי.
-
- קיבל.ה 132 לייקים
מה זה תקלה ? אם אין חוזה בבקרה אז אין חוזה . יתכבד הבורר לתת תג מחיר לפי כל הכללים ושלום על ישראל .הלוטוס הלבן כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 11:48הסוגיה המכרעת היא של הפקדת החוזה המקורי על יד ר"ג. על התקלה של ר"ג בהפקדת החוזה,בנוי הקייס של הפועל ת"א.L.S כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 11:42שכונה מארץ השכונות אבל בסוף, יש בורר שמעורב בסיפור שיהיה צריך להצמד לאיזה חוק כלשהו או תקנה כלשהי.
-
- קיבל.ה 157 לייקים
כנראה שזה יותר מזה אחרת לא היה נותן לנו עד תאריך מסוים לנסות להגיע להסדר.. יש פה איזה סוגיה משפטיתאיל כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 13:01מה זה תקלה ? אם אין חוזה בבקרה אז אין חוזה . יתכבד הבורר לתת תג מחיר לפי כל הכללים ושלום על ישראל .הלוטוס הלבן כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 11:48הסוגיה המכרעת היא של הפקדת החוזה המקורי על יד ר"ג. על התקלה של ר"ג בהפקדת החוזה,בנוי הקייס של הפועל ת"א.L.S כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 11:42
שכונה מארץ השכונות אבל בסוף, יש בורר שמעורב בסיפור שיהיה צריך להצמד לאיזה חוק כלשהו או תקנה כלשהי.
-
- קיבל.ה 838 לייקים
אני טוען הרבה זמן שיש בחישה של ביתר בנושא.
נכתב ונאמר בערוצי ספורט, שהבעלים של רג הוא חבר טוב אד של ראש עיריית רג, ובזכות החברות (ואינטרסים של בחירות ופירסום) ראש עיריית רג נרתם כבר שנה שעברה לטובת הפועל רג אחרי שנים ששם עליהם קצוץ. הוא הבין את התועלת שתצמח מקבוצה בליגת העל, וגם מהייבט ההקצבות ושימושים בתקציב הספורט העירוני. ראש עירית רג מיודד\חבר טוב של הבעלים של ביתר. מכאן המסקנה שלי ברורה להיכן נושבת הרוח ומה האינטרסים...
מדוע הבורר משת"פ בנושא, ומה האינטרסים שלו - לא ברור לי.
נכתב ונאמר בערוצי ספורט, שהבעלים של רג הוא חבר טוב אד של ראש עיריית רג, ובזכות החברות (ואינטרסים של בחירות ופירסום) ראש עיריית רג נרתם כבר שנה שעברה לטובת הפועל רג אחרי שנים ששם עליהם קצוץ. הוא הבין את התועלת שתצמח מקבוצה בליגת העל, וגם מהייבט ההקצבות ושימושים בתקציב הספורט העירוני. ראש עירית רג מיודד\חבר טוב של הבעלים של ביתר. מכאן המסקנה שלי ברורה להיכן נושבת הרוח ומה האינטרסים...
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 427 לייקים
על סמך מה אתה טוען שהבורר משתף פעולה עם ביתר.אדום ותיק כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 13:36 אני טוען הרבה זמן שיש בחישה של ביתר בנושא.
אם הטיעון של הפועל ת"א תקף, יש העברה להפועל ת"א. אם הטיעון של ר"ג נכון, כלומר השחקן תחת חוזה הכל פתוח מול כל קבוצה שתרצה לרכוש את השחקן ותגיע לעמק השווה מבחינה כספית.
-
- קיבל.ה 838 לייקים
אין לי מידע בדוק, לכן זאת דעתי שמבוססת רק על השתלשלות העינינים.הלוטוס הלבן כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 14:16על סמך מה אתה טוען שהבורר משתף פעולה עם ביתר.אדום ותיק כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 13:36 אני טוען הרבה זמן שיש בחישה של ביתר בנושא.
אם הטיעון של הפועל ת"א תקף, יש העברה להפועל ת"א. אם הטיעון של ר"ג נכון, כלומר השחקן תחת חוזה הכל פתוח מול כל קבוצה שתרצה לרכוש את השחקן ותגיע לעמק השווה מבחינה כספית.
מדוע לדעתי הבורר משת"פ,
את מה שיוצג לו ב 20.8, היה כבר לפניו והיה כבר מוכן מאז יולי כשהוציא את ההנחייה שהוא לא יכול לשחק בהפועל.
אם רצה לתת זמן לצדדים להתדיין ולהגיע לפשרה, היה תוחם זאת בזמן כמו שבתי משפט עושים נותנים שבוע או שבועיים ואחר כך יש פסק דין.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
- קיבל.ה 157 לייקים
זה לא מה שהוא בדיוק עשה?אדום ותיק כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 17:10אין לי מידע בדוק, לכן זאת דעתי שמבוססת רק על השתלשלות העינינים.הלוטוס הלבן כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 14:16על סמך מה אתה טוען שהבורר משתף פעולה עם ביתר.אדום ותיק כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 13:36 אני טוען הרבה זמן שיש בחישה של ביתר בנושא.
מדוע לדעתי הבורר משת"פ,
את מה שיוצג לו ב 20.8, היה כבר לפניו והיה כבר מוכן מאז יולי כשהוציא את ההנחייה שהוא לא יכול לשחק בהפועל.
אם רצה לתת זמן לצדדים להתדיין ולהגיע לפשרה, היה תוחם זאת בזמן כמו שבתי משפט עושים נותנים שבוע או שבועיים ואחר כך יש פסק דין.
לדעתי כמו שאמרתי למעלה, יש פה איזה סוגיה משפטית שהוא יצטרך להחליט עליה והוא רצה לתת צאנס לפשרה.
- פוגודין
- קיבל.ה 159 לייקים
אני לא כל כך מצליח להבין מה יגרום לבורר לפסוק מספרים של מעל מליון ש"ח
בזמן שלזיו הבן של שימול פסקו 350 אלף ש"ח לאחר השוואות לברקוביץ ודרישה של 4.2 מליון של יענקלה.
גם כל הסחבת הזו פוגעת בשחקן איפה מר משאלוף ליצן החצר שיעשה כאילו אכפת לו?
בזמן שלזיו הבן של שימול פסקו 350 אלף ש"ח לאחר השוואות לברקוביץ ודרישה של 4.2 מליון של יענקלה.
גם כל הסחבת הזו פוגעת בשחקן איפה מר משאלוף ליצן החצר שיעשה כאילו אכפת לו?
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
רק עוד 7 ימים לסוף(או תחילת הסאגה).
רק עוד 9 ימים לפתיחת הליגה.
רק 20 שמור בןסקילה לא מתאמן עם הקבוצה.
רק 30 יום מלאו לביזיון הזה.
רק עוד 9 ימים לפתיחת הליגה.
רק 20 שמור בןסקילה לא מתאמן עם הקבוצה.
רק 30 יום מלאו לביזיון הזה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1601 לייקים
מה שהבורר צריך לפסוק לפני הכסף זה אם החוזה שהופקד בבקרה הסתיים או שהוארך בשנה ואז השחקן שייך לרמת גן.
אם החוזה הסתיים זה יהיה אכן אירוע בסדר גודל של בן שימול.
-
- קיבל.ה 145 לייקים
חייבים שיהיה שחקן שלנו בסוף הסאגה, אנחנו עם סגל דליל ביותר ולא כלכך כשרוני, הוא בול מה שחסר
-
- קיבל.ה 128 לייקים
דרך אגב לאור איך שהדברים נראים כרגע, אם זה היה הוא וטוריאל באגפים וקורין מחליף, או אפילו קורין פותח אני הייתי רגוע.
כל הסאגה הזאת פוגעת בנו.
כל הסאגה הזאת פוגעת בנו.
-
- קיבל.ה 1671 לייקים
-
- קיבל.ה 1357 לייקים
אני גם לא חושב, אחרת היו מנפנפים אותנו תוך 10 דקותEl dudernio כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 13:30על זה בכלל הבוררות?
יש לך קישור להחלטת הבורר הקודמת?
לדעתי אפילו ר״ג מכירים בטעות והמשמעות שלה
-
- קיבל.ה 1197 לייקים
יש את עניין החוזה שדורש בוררות ואת זה שבוסקילה, בניגוד לבן שימול, לא היה עדיין בן 21 בתום העונה הקודמת, אז לכאורה לפי התקנון לא בטוח שגם אם אכן אין לו חוזה הוא יכול לעבור קבוצה ללא הסכמת הרשעים מרמת גן.
הבוררות לא אמורה להיות היום? יש איזשהו מידע חדש בנושא? צפי?