יש לנו, בינתיים בסגל המורחב, 5 שחקנים:
ים, ברטי, תומר, גיא, איתי שגב
ראשית כל בהצלחה להם ולנבחרת ושכולם יחזרו בריאים וכשירים
בלייזר נופה בשבוע שעבר7even כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 10:52 כל השחקנים שהפועל שלחה קריטיים לנבחרת.
בר - פשוט כיף לראות
תומר - עדיין שחקן מוביל בנבחרת. סלחה גור לביא על 1.1 מיליון הדולר שלו אבל זה לא נראה קרוב אפילו.
שגב - המחליף היחיד בעמדה 5 ויסלח לי נמרוד לוי
גיא - כל מילה מיותרת
ים - כנ"ל אבל לא בטוח שישחק. לא אתפלא אם ינופה.
בלייזר לא בסגל המורחב בכלל?
הנבחרת משחקת טוב מאד. אני חושב שלראשונה יש הרכב גבוהים (סורקין, אבדיה, תומר, שגב) שיכול להתמודד לא רע ונותן אופציות למאמן.7even כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 10:52 כל השחקנים שהפועל שלחה קריטיים לנבחרת.
בר - פשוט כיף לראות
תומר - עדיין שחקן מוביל בנבחרת. סלחה גור לביא על 1.1 מיליון הדולר שלו אבל זה לא נראה קרוב אפילו.
שגב - המחליף היחיד בעמדה 5 ויסלח לי נמרוד לוי
גיא - כל מילה מיותרת
ים - כנ"ל אבל לא בטוח שישחק. לא אתפלא אם ינופה.
בלייזר לא בסגל המורחב בכלל?
לוקח את בר על בלאט כל יום
זו כמות הישראלים הגבוהה ביותר שהיתה שהיתה לנו אי פעם בנבחרת לא?ארבעת המופלאים כתב:כל ה5 שלנו בפנים.
זלי והובר נופו
זה ישראלים מפלסטיקגביזון כתב:זו כמות הישראלים הגבוהה ביותר שהיתה שהיתה לנו אי פעם בנבחרת לא?ארבעת המופלאים כתב:כל ה5 שלנו בפנים.
זלי והובר נופו
אבל אנחנו דורסים את הישראלים!!!!!1111
ערכי הפועל
Sent from my 22101320G using Tapatalk
קל, במיוחד מדר, מפחיד מאד הסיפור הזה של החזרה עכשיו וזה שהלחמי יסחוט לו את הצורה, והגלדיאטור שלנו ייתן 150 אחוזתא מרבוטא כתב:לא שאתבאס אם נגיע רחוק
אבל מצידי שנובס 50 הפרש ושכל השחקנים שלנו יחזרו רעננים ובריאים. בריאותם הכי חשוב
רועי הובר לא ממש קיבל דקות במשחקי אימון, בורג כןמילפורד כתב: ↑20 אוגוסט 2025, 14:04 לא הגיוני , כי בורג לא באמת רכז , ועכשיו למעשה היחידים שיכולים לשחק רכז הם מדר וטימור.
גם לא הגיוני להחזיק בסגל רק שני שחקנים שיכולים לשחק 5, אם אחד מהם נפצע, זה די אבוד , אם הוא בונה על לוי או תומר לחמש , זה מגוחך.
מנקו על לביא זה סביר כשיש את אבדיה , תומר ולוי בסגל.
עם כל האהבה אליו , לפלטין אין מקום בסגל הזה (לא בגלל שהוא לא שווה את זה , בעיקר בגלל המחסור בעוד רכז).
ואם כבר , אז הובר על בורג זה הכי לא הגיוני פה.
בורג היה טוב מאוד במשחקי ההכנה ובגלל זה החליטו להשאיר אותו כנראה.7even כתב:מה לעזאזל בורג עשה עד עכשיו שהוא בכלל היה בסגל בהכנה?
הייתי בטוח שזה להשלים סגל.
יש מצב הוא שיחק טוב מהובר בהכנה?
מפחיד לחשוב שים יכול לסיים עונה שם.