מנויים 2025/26

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  83 לייקים

מילפורד כתב: 10 אוגוסט 2025, 12:43 אחלה מתווה , תואם את מה שפורסם מראש שיהיה , להתלונן תמיד אפשר , תהנו.
אני חושב שמבחינתך מנוי זאת לא הוצאה כספית גדולה, לגיטימי, אבל תבין את מי שבשבילו זאת כן הוצאה גדולה. אני לא דורש סבסוד, אבל המינימום הוא הוגנות.
נערך לאחרונה על ידי בונדר ב 10 אוגוסט 2025, 13:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
בועט ברגל שמאל מבקיע את הגול, יגאל יגאל אנטבי.
nirgo
קיבל.ה  414 לייקים

פעם ראשונה שאני מסכים עם שאקו
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2675 לייקים

לגבי מחיר המנוי , הייתי שמח כבר לדעת אותו , מסכים , לא ברור לי מה זה קשור לגובה הזיכוי שמגיע לי.
לגבי משמעות הכסף מבחינתי , לא נכנס לכיס של אף אחד, וכבר כתבתי פה שלא משנה מה יהיה הזיכוי , אני כנראה אצטרך לעבור מקום כי המנוי שלי שנה הבאה יהיה יותר יקר ממה שאני מוכן לשלם , אז תודה על ההתחשבות.
ולגבי שאקו , שיקשקש עד מחר , מראש כשקנינו את המנויים (כולל זה לפלייאוף) הובהר שבמידה ולא יהיו המשחקים , הזיכוי יהיה בצורת קיזוז ממחירי המנויים לשנה הבאה.
אז מי שבחר אז להתעלם מזה , או בוחר היום לשכוח שזה מה שנאמר מראש , שיבושם לו, אבל הוא ממש לא צודק.
Red_man
קיבל.ה  1601 לייקים

nirgo כתב: 10 אוגוסט 2025, 13:05 פעם ראשונה שאני מסכים עם שאקו

עבר לי
איש גדול
קיבל.ה  147 לייקים

אולי די עם הקטע הזה שכל פעם שעושים משהו לא בסדר אוהדים יאיימו שאיבדו אותם?
אפשר להעביר ביקורת וגם אני העברתי וגם אני חושב שהיה הרבה יותר טוב לכולם אם עופר היה מתייעץ עם אנשים שבאמת מבינים איך להתנהל מול הקהל.
אבל לא איימתי פעם אחת שיאבדו אותי אם ככה וככה.
מדובר בבן אדם שהוציא ומוציא המון כסף על הקבוצה שאנחנו אוהבים מי שאיבדו אותו בגלל החלטות כאלה ואחרות שישאר במחבוא וישחרר.
Oferyy
משתמש רשמי
משתמש רשמי
קיבל.ה  179 לייקים

מה שלומכם?

קופץ לרגע לומר שביקשתי שיוציאו מתווה זיכויים שעומד ב 100% מההתחייבויות של המועדון למרות האתגרים העודפים שהיו לנו.

אני מבין שהמתווה אכן כזה ועדיין התגובות מאוד שליליות. זה לא לעניין בעיני. מה המסר עבורי ? שעמידה בהתחייבויות זה משהו שאין לו ערך או שיש תגובות שליליות בצורה אוטומטית?

לגבי מתווה מנויים השקענו הרבה מחשבה ולדעתי יהיה מתווה מנויים מצוין שידע להתמודד עם המורכבות של השנה הקרובה

מקווה לראות אתכם השנה ושניפגש בהרבה שמחות על המגרש
adom4
קיבל.ה  521 לייקים

Oferyy כתב: 10 אוגוסט 2025, 15:12 מה שלומכם?

קופץ לרגע לומר שביקשתי שיוציאו מתווה זיכויים שעומד ב 100% מההתחייבויות של המועדון למרות האתגרים העודפים שהיו לנו.

אני מבין שהמתווה אכן כזה ועדיין התגובות מאוד שליליות. זה לא לעניין בעיני. מה המסר עבורי ? שעמידה בהתחייבויות זה משהו שאין לו ערך או שיש תגובות שליליות בצורה אוטומטית?

לגבי מתווה מנויים השקענו הרבה מחשבה ולדעתי יהיה מתווה מנויים מצוין שידע להתמודד עם המורכבות של השנה הקרובה

אני מצטער עופר אבל אין שום סיבה שמנויים שהצטרפו במעבר ליד אליהו לא יוכלו לקבל החזר כספי לחשבון בנק על שני משחקי היורוקאפ שלא שיחקו בארץ, פספסתם בגדול עם זה.
ובלי קשר, האם תהיה אופציה לקנות מנוי רק לליגה או שיהיה רק מנוי משולב?
מתן
קיבל.ה  95 לייקים

חשבת על הרעיון הפשוט שאם לקחת כסף והבטחת תמורה מסוימת שלא נתת אז אתה צריך להחזיר את הכסף?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2675 לייקים

ביזבזתי שעה מזמני למצוא את הפרסומים המקוריים במעבר למנורה, וזה מה שפורסם מראש ובמפורש:
הפועל תל אביב כתב:שאלה: האם אפשר לקנות מנוי לליגה בלבד?
תשובה: לא תינתן אפשרות לקנות מנוי מנוי לליגה בלבד. מחיר המנוי המשולב מגלם בתוכו את הקיזוז של המשחקים ששוחקו הן בליגה והן באירופה. (לרבות קיזוז עלות המשחק הקרוב באירופה). זיכוי מלא עבור כל משחק עתידי שלא יתקיים יומר לזיכוי לרכישת מנוי בעונה הבאה.
עושים עכשיו בדיוק מה שהתחייבו עליו מראש.
עכשיו מי שרוצה להתלונן כי יש לו חסך בלהתלונן , שיבושם לו, רק שידע שהוא הסכים למתווה הנוכחי עוד כשקנה את המנוי.
Red_man
קיבל.ה  1601 לייקים

מילפורד כתב: 10 אוגוסט 2025, 15:20 ביזבזתי שעה מזמני למצוא את הפרסומים המקוריים במעבר למנורה, וזה מה שפורסם מראש ובמפורש:
תשובה: לא תינתן אפשרות לקנות מנוי מנוי לליגה בלבד. מחיר המנוי המשולב מגלם בתוכו את הקיזוז של המשחקים ששוחקו הן בליגה והן באירופה. (לרבות קיזוז עלות המשחק הקרוב באירופה). זיכוי מלא עבור כל משחק עתידי שלא יתקיים יומר לזיכוי לרכישת מנוי בעונה הבאה.
עכשיו מי שרוצה להתלונן כי יש לו חסך בלהתלונן , שיבושם לו, רק שידע שהוא הסכים למתווה הנוכחי עוד כשקנה את המנוי.
אתה צודק וכל הכבוד בכלל שזכרת את זה. הבעיה ברוב המקרים היא שההודעות לא ברורות. רוב הסיכויים שאנשים פשוט לא זוכרים את זה ולכן מה הבעיה לכתוב במתווה את זה? להזכיר שלפי מתווה המנויים מי שרוכש מנוי במעבר מסכים מראש לדבר הזה.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1924 לייקים

לשלוח את האוהדים להסתכל באותיות הקטנות כדי להיווכח שטכנית עמדו בכל ההתחייבויות זה דבר שאתה מצפה לקבל מעסק שרואה בך לקוח, משהו כמו משרד כרטיסים, ולא לגמרי מסתדר עם מערכת היחסים שרוב האוהדים רוצים לראות בינם לבין המועדון שהם אוהבים (ואולי גם שונה מהאופן שבו הפועל כדורסל התנהלה עד לא מזמן).
הפער הזה הוא התשובה לכל מי ששואל על מה מתלוננים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2675 לייקים

אז כמו שעופר כתב , מה המשמעות של ההתחייבות מראש באופן שניתנה אם גם ככה אחרי זה מצפים למשהו אחר לגמרי?
וזה חד סיטרי? אם לא עומדים במה שהתחייבו בו , אז למה שלא יגידו עכשיו נגיד שמזכים רק 50% משווי המשחקים שלא התקיימו?
לא מבין את הטיעון הזה, סליחה.
Red_man
קיבל.ה  1601 לייקים

teknoboy כתב: 10 אוגוסט 2025, 15:52 לשלוח את האוהדים להסתכל באותיות הקטנות כדי להיווכח שטכנית עמדו בכל ההתחייבויות זה דבר שאתה מצפה לקבל מעסק שרואה בך לקוח, משהו כמו משרד כרטיסים, ולא לגמרי מסתדר עם מערכת היחסים שרוב האוהדים רוצים לראות בינם לבין המועדון שהם אוהבים (ואולי גם שונה מהאופן שבו הפועל כדורסל התנהלה עד לא מזמן).
לא בקטע רע אבל מועדון ספורט הוא סוג של עסק והאוהדים הם חלק משמעותי מההכנסות שלו גם אם אנחנו לא אוהבים לחשוב ככה. מצפים מהמועדון לעמוד בכל ההתחייבויות שלו ויורדים עד לרמת הפסיק הכי קטן אבל הפוך זה אויש נו למה אתה מתקטנן איתי? איזה משמעות יש לחוזה מבחינתך?
עד שמילפורד הביא את הסעיף כעסתי כי לא זכרתי את זה כשהוא הביא את זה הבנתי שאין על מה. גילוי נאות הייתי מנוי בדרייב אין ולכן אני *כן* זכאי לקבל החזר כספי.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3442 לייקים

אני קניתי מנוי במעבר ליד אליהו, לא מרגיש שדפקו אותי בכלום, למה לא? כי מה שקורה זה בדיוק מה שאמרו שיקרה.
אני זוכר בוודאות שנאמר לי שהקיזוז יהיה ממחיר המנוי הבא, זה לא רק נאמר, זה היה ממש היה כתוב באותיות ענקיות.

הצעות לשיפור:
1. לא לעשות מנויים משולבים בלבד, לאפשר לכל אחד לקנות גם מנוי לליגה בלבד. רק בעוד יותר מחודש לפי הפרסומים נכנסים למבצע מורכב בעזה שימשך אולי זמן רב, שיגלוש אפילו אולי לעונה הבאה.
אני בטוח שבמידה, הלוואי, יאפשרו לחזור לשחק בארץ המנויים המשולבים יחטפו תוך דקות.
2. לדעתי היה נכון בכל זאת לפרסם את מחירי המנויים טרום הפיצוי, למרות שהוא לא אמור להשפיע על הפיצוי בשום דרך.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2675 לייקים

Red_man כתב: 10 אוגוסט 2025, 16:11 גילוי נאות הייתי מנוי בדרייב אין ולכן אני *כן* זכאי לקבל החזר כספי.
לחדד, גם למנויי הדרייב אין שקנו מנוי לעונה אירופית שלמה הובהר בקיץ שעבר שזיכוי על כל משחק שלא יתקיים בארץ בעונה הזאת יקוזז מעלות המנוי בשנה הבאה.
זה שעכשיו נותנים על זה זיכוי כספי למי שרוצה , זה לפנים משורת הדין , כל הכבוד על זה , אבל אולי פה בכלל נעוצה הבעיה, שגם שם היה צריך לעשות מה שתחייבו אליו ואז לאף אחד לא היתה טענה.
Red_man
קיבל.ה  1601 לייקים

מילפורד כתב: 10 אוגוסט 2025, 16:18
Red_man כתב: 10 אוגוסט 2025, 16:11 גילוי נאות הייתי מנוי בדרייב אין ולכן אני *כן* זכאי לקבל החזר כספי.
לחדד, גם למנויי הדרייב אין שקנו מנוי לעונה אירופית שלמה הובהר בקיץ שעבר שזיכוי על כל משחק שלא יתקיים בארץ בעונה הזאת יקוזז מעלות המנוי בשנה הבאה.
זה שעכשיו נותנים על זה זיכוי כספי למי שרוצה , זה לפנים משורת הדין , כל הכבוד על זה , אבל אולי פה בכלל נעוצה הבעיה, שגם שם היה צריך לעשות מה שתחייבו אליו ואז לאף אחד לא היתה טענה.
זה קצת עקום האמת. החלטתם להחריג? תחריג את כולם. לא רוצה לחרוג? אל תחרוג. מה שכן תהיו פאקינג ברורים בהודעות כי מעטים האנשים שזוכרים את זה וכרגע כל הטוויטר רועש וגועש סביב העניין הזה. מה מסובך להזכיר את הסעיף הזה?
XM
קיבל.ה  85 לייקים

אם אפשר פשוט שהמנויים יהיו לליגה בלבד. אירופה לא תהיה כאן גם בעונה הבאה אז אין סיבה לעשות מנוי משולב.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  819 לייקים

מילפורד כתב: 10 אוגוסט 2025, 15:20 ביזבזתי שעה מזמני למצוא את הפרסומים המקוריים במעבר למנורה, וזה מה שפורסם מראש ובמפורש:
מלך
OMG עווופררר
Xavi
קיבל.ה  1198 לייקים

לי יש תחושה שיש אחוז מסוים שעשה שנה שעברה מנוי ליד אליהו ולא בא בכוונה ( מכיר כמה באופן אישי) כסוג של מחאה ועכשיו המתווה הזה לא בא לו טוב
red_boy
קיבל.ה  57 לייקים

מילפורד כתב: 10 אוגוסט 2025, 16:18
לא נכון

מה שנכתב הוא :
"מנויים שיבחרו באופציה של מנוי כולל אירופה יקבלו זיכוי מלא על כל משחק שלא יערך בארץ במועד מכירת המנויים בעונה הבאה"
לא בוצעה פה החרגה, הם מבצעים את מה שהתחייבו עליו
אוהד כורסא
קיבל.ה  591 לייקים

עופר, יישר כוח על העמידה בהתחייבויות ובכללי על הקיץ המטורף. בכנות.

עם זאת, לפני שאתה תוקף - בבקשה תקשיב. אתה לא מבין את הרצון לדעת מה יהיה מחיר המינוי לפני שמקבלים החלטה אם מבקשים החזר כספי או מבקשים זיכוי? עד עכשיו קנינו במחירים שלא כוללים יורוליג, שברור מהפוסטים שלך שיהיה יקר משמעותית ("premium product"). לכן אין לי ושכמותי יכולת לקבל החלטה מושכלת ואתם נותנים לנו תשעה ימים בלבד שלא ברור אם יפורסמו בהם מחירי המנויים.

אם זה אמור להיות מפורסם בימים הקרובים - מעולה. תגידו. חייב להפסיק עם ההימורים.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1924 לייקים

מילפורד כתב: 10 אוגוסט 2025, 16:06 אז כמו שעופר כתב , מה המשמעות של ההתחייבות מראש באופן שניתנה אם גם ככה אחרי זה מצפים למשהו אחר לגמרי?
וזה חד סיטרי? אם לא עומדים במה שהתחייבו בו , אז למה שלא יגידו עכשיו נגיד שמזכים רק 50% משווי המשחקים שלא התקיימו?
לא מבין את הטיעון הזה, סליחה.
האמת שלא נתתי שום טיעון בעד או נגד שום דבר.
רק ניסיתי להסביר למה משהו כמו "זה בדיוק מה שהתחייבנו לעשות, ראו סעיף 17.ג. להסכם" זה לא בהכרח משפט שישנה את דעתו של מישהו, ולפעמים אפילו להפך.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
אוהד כורסא
קיבל.ה  591 לייקים

Xavi כתב: 10 אוגוסט 2025, 16:36 לי יש תחושה שיש אחוז מסוים שעשה שנה שעברה מנוי ליד אליהו ולא בא בכוונה ( מכיר כמה באופן אישי) כסוג של מחאה ועכשיו המתווה הזה לא בא לו טוב
הדבר הכי פריווילגי שקראתי בחיים שלי.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1924 לייקים

Red_man כתב: 10 אוגוסט 2025, 16:11
teknoboy כתב: 10 אוגוסט 2025, 15:52 לשלוח את האוהדים להסתכל באותיות הקטנות כדי להיווכח שטכנית עמדו בכל ההתחייבויות זה דבר שאתה מצפה לקבל מעסק שרואה בך לקוח, משהו כמו משרד כרטיסים, ולא לגמרי מסתדר עם מערכת היחסים שרוב האוהדים רוצים לראות בינם לבין המועדון שהם אוהבים (ואולי גם שונה מהאופן שבו הפועל כדורסל התנהלה עד לא מזמן).
לא בקטע רע אבל מועדון ספורט הוא סוג של עסק והאוהדים הם חלק משמעותי מההכנסות שלו גם אם אנחנו לא אוהבים לחשוב ככה. מצפים מהמועדון לעמוד בכל ההתחייבויות שלו ויורדים עד לרמת הפסיק הכי קטן אבל הפוך זה אויש נו למה אתה מתקטנן איתי? איזה משמעות יש לחוזה מבחינתך?
עד שמילפורד הביא את הסעיף כעסתי כי לא זכרתי את זה כשהוא הביא את זה הבנתי שאין על מה. גילוי נאות הייתי מנוי בדרייב אין ולכן אני *כן* זכאי לקבל החזר כספי.
נכון שהוא עסק ונכון שהאוהדים הם הלקוחות, אבל זה לא אומר שזה מה שהאוהדים רוצים להרגיש באינטראקציה שלהם עם המועדון.
לדעתי זאת אחת מהסיבות לזה שמועדונים עובדים עם משרדי כרטיסים, כי ככה אפשר להגיד "מה אתם רוצים, זה ביניכם לבין לאן, לא קשור לאהבה הבלתי תלויה בדבר שיש בינכם לבינינו".

ושוב, כמו שכתבתי לפני רגע, ודאי שיש משמעות לחוזים ולהסכמים, כולל לאותיות הקטנות, ובוודאי שהטענה "זה בדיוק מה שהתחייבנו" תעמוד לטוען בבית המשפט או בכל תרחיש מקביל, אבל זה לא אומר שזה מה שהאוהדים רוצים להרגיש או לדמיין, אם תרצה. בטח לא כולם. רבים רואים את היחסים בינם לבין הקבוצה האהובה שלהם אחרת לגמרי.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
Red_man
קיבל.ה  1601 לייקים

teknoboy כתב: 10 אוגוסט 2025, 16:54
נכון שהוא עסק ונכון שהאוהדים הם הלקוחות, אבל זה לא אומר שזה מה שהאוהדים רוצים להרגיש באינטראקציה שלהם עם המועדון.
לדעתי זאת אחת מהסיבות לזה שמועדונים עובדים עם משרדי כרטיסים, כי ככה אפשר להגיד "מה אתם רוצים, זה ביניכם לבין לאן, לא קשור לאהבה הבלתי תלויה בדבר שיש בינכם לבינינו".

ושוב, כמו שכתבתי לפני רגע, ודאי שיש משמעות לחוזים ולהסכמים, כולל לאותיות הקטנות, ובוודאי שהטענה "זה בדיוק מה שהתחייבנו" תעמוד לטוען בבית המשפט או בכל תרחיש מקביל, אבל זה לא אומר שזה מה שהאוהדים רוצים להרגיש או לדמיין, אם תרצה. בטח לא כולם. רבים רואים את היחסים בינם לבין הקבוצה האהובה שלהם אחרת לגמרי.
כשהמועדון עובד עם לאן אז מוות ללאן תתנתקו מהם ותמכרו לבד וכו וכו וכו. המועדון מתנתק מלאן ומוכר לבד בואו נחזור ללאן בגלל האותיות הקטנות והאהבה שלא תלויה בדבר.
אני גם אוהב לראות את היחסים ביני לבין הפועל כמשהו שהוא לא חוזה משפטי מחייב ואני לא אוהב לחשוב על זה כעל עסק שאני צורך ממנו שירותים. אפשר לייפות את זה אבל בקצה זה די מה שזה. בוא לא נשכח שהקהל שלנו לגמרי יורד עד רמת הפסיק כשזה הפוך.
קירקגור
קיבל.ה  263 לייקים

!!!
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1924 לייקים

Red_man כתב: 10 אוגוסט 2025, 17:01

כשהמועדון עובד עם לאן אז מוות ללאן תתנתקו מהם ותמכרו לבד וכו וכו וכו. המועדון מתנתק מלאן ומוכר לבד בואו נחזור ללאן בגלל האותיות הקטנות והאהבה שלא תלויה בדבר.
אני גם אוהב לראות את היחסים ביני לבין הפועל כמשהו שהוא לא חוזה משפטי מחייב ואני לא אוהב לחשוב על זה כעל עסק שאני צורך ממנו שירותים. אפשר לייפות את זה אבל בקצה זה די מה שזה. בוא לא נשכח שהקהל שלנו לגמרי יורד עד רמת הפסיק כשזה הפוך.
פעם שנייה רצוף שאתה מבלבל בין ניסיון לנתח את המציאות לבין דעה אישית שלי.
לא כתבתי שאני מעדיף עבודה עם לאן אלא שנראה לי שאחד מהשיקולים בבחירה לעבוד עם משרדי כרטיסים היא שאפשר להפיל עליהם את כל הקטע הלא-רומנטי הזה.

עריכה: לגבי לאן, וסליחה על האוף-טופיק: יש מי שלא אוהבים את לאן כי המערכת שלהם גרועה וכו'. זה לא אומר שאותם אנשים רוצים בהכרח לקנות ישירות מהמועדון. הם בעיקר רוצים לקנות ממישהו שהמערכת שלא לא כזאת גרועה וכו'.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
Nati
קיבל.ה  2062 לייקים

יכול להיות שהזכוי למי שקנה מנוי במעבר ליד אליהו הוא רק 39 שקל?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3442 לייקים

Nati כתב:יכול להיות שהזכוי למי שקנה מנוי במעבר ליד אליהו הוא רק 39 שקל?
יצא לי 467
חוצמזה על מנוי פלייאוף זיכוי נוסף של 120
זיכוי של 587 ש"ח בטוטאל

Nati
קיבל.ה  2062 לייקים

גביזון כתב:
יצא לי 467
זיכוי של 587 ש"ח בטוטאל

לאולם 4
קבלתי 39 שקל על מנוי במעבר.
ו100 שקל על הפלייאוף
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3442 לייקים

Nati כתב:
גביזון כתב:
יצא לי 467
זיכוי של 587 ש"ח בטוטאל

לאולם 4
ו100 שקל על הפלייאוף
אני אולם 7 שורה יחסית תחתונה (יש הבדל במחיר בין השורות)

תאום אדום

גם בפירוש אמרו שלא יהיה החזר אם לא נגיע לגמר, ומשום מה כן מקבלים החזר על הפליאוף.
גם זה לא בסדר?

https://www.hapoeluta.org/news?NewsId=54310

שאלה: אם לא נעלה לגמר- האם ינתן זיכוי?
תשובה: לא ינתן זיכוי.
Nati
קיבל.ה  2062 לייקים

גביזון כתב:
Nati כתב:
גביזון כתב:יצא לי 467
זיכוי של 587 ש"ח בטוטאל

לאולם 4
ו100 שקל על הפלייאוף
אני אולם 7 שורה יחסית תחתונה (יש הבדל במחיר בין השורות)

אז המנוי שלך גם עלה הרבה יותר
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2675 לייקים

תאום אדום כתב: 10 אוגוסט 2025, 17:58 גם בפירוש אמרו שלא יהיה החזר אם לא נגיע לגמר, ומשום מה כן מקבלים החזר על הפליאוף.
גם זה לא בסדר?

https://www.hapoeluta.org/news?NewsId=54310

שאלה: אם לא נעלה לגמר- האם ינתן זיכוי?
תשובה: לא ינתן זיכוי.
בהמשך חזרו בהם והודיעו חד משמעית שבמידה ולא עולים לגמר יהיה זיכוי.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2675 לייקים

red_boy כתב: 10 אוגוסט 2025, 16:47
מילפורד כתב: 10 אוגוסט 2025, 16:18 לחדד, גם למנויי הדרייב אין שקנו מנוי לעונה אירופית שלמה הובהר בקיץ שעבר שזיכוי על כל משחק שלא יתקיים בארץ בעונה הזאת יקוזז מעלות המנוי בשנה הבאה.
לא נכון

מה שנכתב הוא :
"מנויים שיבחרו באופציה של מנוי כולל אירופה יקבלו זיכוי מלא על כל משחק שלא יערך בארץ במועד מכירת המנויים בעונה הבאה"
לא בוצעה פה החרגה, הם מבצעים את מה שהתחייבו עליו
האמת , שלי זה היה ברור כשקראתי את זה שכתוב פה זיכוי במכירת המנויים בעונה הבאה.
אני מקבל את זה שאפשר להבין מפה שהזיכוי יכול להיות גם כספי , כנראה בגלל זה בזמן המכירה באמצע העונה חידדו את זה יותר.
ואכן , על פי הניסוח הזה , גם פה עמדו בהבטחות כלשונן.
Red_man
קיבל.ה  1601 לייקים

teknoboy כתב: 10 אוגוסט 2025, 17:05

לא כתבתי שאני מעדיף עבודה עם לאן אלא שנראה לי שאחד מהשיקולים בבחירה לעבוד עם משרדי כרטיסים היא שאפשר להפיל עליהם את כל הקטע הלא-רומנטי הזה.

עריכה: לגבי לאן, וסליחה על האוף-טופיק: יש מי שלא אוהבים את לאן כי המערכת שלהם גרועה וכו'. זה לא אומר שאותם אנשים רוצים בהכרח לקנות ישירות מהמועדון. הם בעיקר רוצים לקנות ממישהו שהמערכת שלא לא כזאת גרועה וכו'.
בכל דבר בחיים יש קטעים משעממים, אפורים ומנהלתיים לא הבנתי מה אתה מנסה לומר בזה. אני מעדיף לקנות ישירות מהמועדון כדי שכל שקל ילך אליו ישירות בלי מתווך שגוזר עמלה.
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  829 לייקים

אגיב כאן כי נתת מהזמן שלך והגבת כאן כדי להבהיר דברים

קודם כל, ראיתי עכשיו את ההודעה על המנויים, מודה שלא עקבתי אחרי הפרטים הקטנים ובאלמנט החוקי המועדון פעל בדרך הטובה ביותר

ארצה רק להגיד עופר שלפעמים הדרך הנכונה היא לתת את האופציה לאוהדים לבטל, להראות להם שמסתכלים עליהם ולא לנסות "לכפות חידוש מנוי"

יש לי ארגז הערכה לכל פועלייך ולאן שהבאת את הפועל תל אביב אבל באמת שאנחנו חלוקים בדרך שאתה חושב שתגרום להמון נטול האידאה ללכת אחרייך בצורה עיוורת כי באמת לא צריך הרבה..

לדוגמה - למנוי שנה הבאה, במידה ולא יהיה פיצוי כספי למנוי יהיה לי מאוד קשה להתחייב למנוי של אלפי שקלים למשחקים שאני בכלל לא הולך לראות כמעט בוודאות כן? אני מבין את ההוכחה ל'הפסדים כספיים שתלויים במלחמה' אבל אולי הגיע הזמן לפנות למשרד התרבות והספורט ולהפסיק לגלגל על האוהדים את האחריות השילוחית של המדינה לשלם פיצויים על הפסדים כלכליים עקב המלחמה עופר? זה נראה לכם הגיוני שכבר 3 עונות רצוף אוהדים משלמים על מוצר שהם יודעים שהם לא יכולים לקבל רק כי זה התנאי של המדינה להחזיר כסף?

אוהד הולך להוציא(לפי השמועות 2000 שקל מינימום) מכיסו כסף על מנוי שבערך יגרום לכרטיס ממוצע נגד הפועל העמק 200 שקל כשניקוב לא שווה 60

מאמין בך המון עופר, באמת חושב שאתה בא בטוב, יהיה לכולנו הרבה יותר טוב כשהאנשים שעובדים איתך ידעו לגרום לנו האוהדים להאמין שאנחנו לא רק כספומט
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
Matan
קיבל.ה  111 לייקים

..
נערך לאחרונה על ידי Matan ב 11 אוגוסט 2025, 10:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  83 לייקים

Nati כתב: 10 אוגוסט 2025, 17:21 יכול להיות שהזכוי למי שקנה מנוי במעבר ליד אליהו הוא רק 39 שקל?
יצא לי 224 למנוי מינימלי באולם, כנראה שיש אצלך תקלה.
דרך אגב מישהו יודע לפי מה חישבו את מחיר הזיכוי?
בועט ברגל שמאל מבקיע את הגול, יגאל יגאל אנטבי.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1924 לייקים

Red_man כתב: 10 אוגוסט 2025, 18:40
teknoboy כתב: 10 אוגוסט 2025, 17:05

1. בכל דבר בחיים יש קטעים משעממים, אפורים ומנהלתיים לא הבנתי מה אתה מנסה לומר בזה.
2. אני מעדיף לקנות ישירות מהמועדון כדי שכל שקל ילך אליו ישירות בלי מתווך שגוזר עמלה.
1. לא הבנתי למה אתה מתייחס פה. לאפשרות (הסבירה בעיניי) שמועדונים מעדיפים לא להיכנס לכל מיני ניטפוקים חוזיים מול האוהדים שלהם?
אם כן, אז אנחנו מסכימים שבכל דבר בחיים יש קטעים אפורים ומנהלתיים, אבל כנראה שלא מסכימים על זה שיש דרכים שונות להתייחס אליהם ולהתמודד איתם, כל אחת עם יתרונותיה וחסרונותיה.
2. מצד שני בשיטה הזאת נופלות על המועדון כל מיני עלויות שאחרת נופלות על עסק שמתמחה בנושא וזאת ליבת הפעילות שלו, ויש אפשרות סבירה מאוד שהעלויות שלו נמוכות יותר. (אבל כאמור, הנושא הזה הוא קצת אוף-טופיק)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
שליחת תגובה