אוי ואבוי להיות עד ינואר ללא מגן ימני טבעי
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 145 לייקים
אני פשוט דיי בטוח שלא תהיה החתמה נוספת לעמדה הגנתית בחלון הנוכחי .
הביאו כבר 2 בלמים זרים , מגן , ו2 קשרים זרים דפנסיבים.
-
- קיבל.ה 2062 לייקים
-
- קיבל.ה 1547 לייקים
בעונת הקורונה- 19/20אל באנדי כתב:מתי אלטמן שלח אותנו לפליאוף העליון? שכחתי כברהלוטוס הלבן כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 22:51 כן יגיע חיזוק לא יגיע חיזוק, יש היום בהפועל ת"א מערכת יציבה שמקרינה שליטה.
בהנחה שיש 4 קבוצות די בטוחות במקומות הראשונים, כל השאר די צמוד ופתוח.
לא חושב שאנחנו מופתעים שזה המצב. על סמך גביע הטוטו אי אפשר לקבוע כמעט שום דבר. התרסקנו מול נתניה ונתניה התרסקה מול הפועל ירושלים שהתרסקה מולנו.
נגיע במצב די טוב לליגה. משהו שלא קורה אצלנו למעלה מעשור.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ג'אבר לא היה בסגל היום בנתניה- פציעה/צהובים או משהו אחר? אין דיבור יותר בכיוון?
-
- קיבל.ה 2530 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
זועק לשמיים שאין לקבוצה שלנו קשר התקפי ומגן ימין.
חבל חבל.
מאמין שקראייב יילך וישתפר אבל אין לו למי למסור בכלל קדימה.
ובלי מגן ימני נחטוף שלל שערים משם.
חבל חבל.
מאמין שקראייב יילך וישתפר אבל אין לו למי למסור בכלל קדימה.
ובלי מגן ימני נחטוף שלל שערים משם.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 158 לייקים
קשר 10, כנף שמאל וחלוץ/מגן. מבחינת זרים.
ישראלים קשר לספסל + מגן ימין מחליף אם לא מביאים זר.
ישראלים קשר לספסל + מגן ימין מחליף אם לא מביאים זר.
-
- קיבל.ה 157 לייקים
אם מביאים לפה קשר 10 בקליבר גבוה מאוד - מגן ימין זר חייב לקבל עדיפות, פשוט בלתי אפשרי לשחק בלי העמדה הזאת, זה זועק לשמיים שפיבן לא מתאים.
אני גם חושב לעצמי שעדיף שהוא יהיה בלם מחליף, הרי, גם היום שעלה כמגן ימני מהספסל הוא התקשה מאוד.
אני גם חושב לעצמי שעדיף שהוא יהיה בלם מחליף, הרי, גם היום שעלה כמגן ימני מהספסל הוא התקשה מאוד.
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
בערך 80% מההתקפות של הפועל אתמול נגד אשדוד היו מצד שמאל לדעתי.
יחד, רק יחד! 

- רדפוקס
- קיבל.ה 5504 לייקים
אם אני הייתי מקבל ההחלטות הייתי מביא את ארבעת הזרים הנותרים לאייש את עמדות הקשר 10, אגף שמאל, מגן ימין, קשר 8.
בלם וחלוץ זה האמא של המותרות.
בלם וחלוץ זה האמא של המותרות.
-
- קיבל.ה 1601 לייקים
עברתי קצת על התגובות של האוהדים ברשתות על צ'יקו.
בניגוד לפלקאו ששם היתה חגיגה והילולה, פה הדעות קצת יותר חלוקות. חלק חושבים שלא העריכו אותו מספיק, הרוב חושב שהוא שחקן מצויין לליגה השניה אבל לא מתאים לליגה הראשונה בברזיל.
אבל מבחינת קונצנזוס כולם דיברו על מנהיג, עם המון מחויבות שתמיד משקיע ונותן מעצמו על המגרש.
בניגוד לפלקאו ששם היתה חגיגה והילולה, פה הדעות קצת יותר חלוקות. חלק חושבים שלא העריכו אותו מספיק, הרוב חושב שהוא שחקן מצויין לליגה השניה אבל לא מתאים לליגה הראשונה בברזיל.
אבל מבחינת קונצנזוס כולם דיברו על מנהיג, עם המון מחויבות שתמיד משקיע ונותן מעצמו על המגרש.
-
- קיבל.ה 158 לייקים
ליגה שנייה בברזיל היא פלוב מינוס רמה של ליגת על.שחר כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 01:20 עברתי קצת על התגובות של האוהדים ברשתות על צ'יקו.
די לכתוש את פלקאו כלכך מהר.
מסכים ש10 וכנף שמאל זה העמדות הכי חשובות, וקרייב הראה ניצוצת היום.
בוא נראה את הסגל הסופי והשיטה
- רדפוקס
- קיבל.ה 5504 לייקים
לא אומר שהוא טוב או רע אבל חלאס לפמפם את הקשקוש הזה.אדוםאדום כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 01:22ליגה שנייה בברזיל היא פלוב מינוס רמה של ליגת על.שחר כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 01:20 עברתי קצת על התגובות של האוהדים ברשתות על צ'יקו.
-
- קיבל.ה 158 לייקים
סגנון אחר של משחק (כמו גם דראמ) אבל מבחינת רמה נטו זה נכון. ליגה ראשונה בברזיל ברובה מעל הליגה שלנו.רדפוקס כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 01:30לא אומר שהוא טוב או רע אבל חלאס לפמפם את הקשקוש הזה.אדוםאדום כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 01:22ליגה שנייה בברזיל היא פלוב מינוס רמה של ליגת על.שחר כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 01:20 עברתי קצת על התגובות של האוהדים ברשתות על צ'יקו.
-
- קיבל.ה 157 לייקים
-
- קיבל.ה 158 לייקים
מבצע הונאה…
ויש גם התקדמות עם הקשר 10.
את כל זה נתתי בצינורות המקובלים, דיברתי פה עם כמה בפרטי כבר לפני כמה ימים
-
- קיבל.ה 157 לייקים
מעניין מאוד לדעת האם הקשר 10 שאתה מדבר עליו וזה שtalb55 דיבר עליו מוקדם יותר שדורש ״השקעה כלכלית רצינית״ הוא אותו אחד.אדוםאדום כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 01:44מבצע הונאה…
ויש גם התקדמות עם הקשר 10.
את כל זה נתתי בצינורות המקובלים, דיברתי פה עם כמה בפרטי כבר לפני כמה ימים
אתה במקרה יודע להגיד?
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1476 לייקים
2-1 מול רעננה. אני חושב שב-19-20אל באנדי כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 22:57מתי אלטמן שלח אותנו לפליאוף העליון? שכחתי כברהלוטוס הלבן כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 22:51 כן יגיע חיזוק לא יגיע חיזוק, יש היום בהפועל ת"א מערכת יציבה שמקרינה שליטה.
לא חושב שאנחנו מופתעים שזה המצב. על סמך גביע הטוטו אי אפשר לקבוע כמעט שום דבר. התרסקנו מול נתניה ונתניה התרסקה מול הפועל ירושלים שהתרסקה מולנו.
-
- קיבל.ה 357 לייקים
לדעתי סדר העדיפויות הוא:
קשר עשר
קשר שמאל
מגן ימני
קשר מחליף
מגן ימני מחליף
חלוץ מחליף
קשר עשר
קשר שמאל
מגן ימני
קשר מחליף
מגן ימני מחליף
חלוץ מחליף
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
חדרה.הלך המומנטום כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 04:382-1 מול רעננה. אני חושב שב-19-20אל באנדי כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 22:57מתי אלטמן שלח אותנו לפליאוף העליון? שכחתי כברהלוטוס הלבן כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 22:51 כן יגיע חיזוק לא יגיע חיזוק, יש היום בהפועל ת"א מערכת יציבה שמקרינה שליטה.
עשה דקה 93 בערך מבצע של 3/4 מגרש לבד בגשם שוטף והקפיץ מעל השוער.
שער ענק.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 182 לייקים
-
- קיבל.ה 1357 לייקים
יש אחד שחר פיבן. בלם שמישהו החליט הוא מגן ימני. להביא מגן ימני זה סוגר אתה הפינה הזאת. לא מושלם אבל פשרה לגמרי מתקבלת על הדעת
* אלא אם הם רואים באימונים משהו שאנחנו לא ופיבן ממש לא בכיוון
-
- קיבל.ה 484 לייקים
מסכים.אוגוסטוס היל כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 08:54יש אחד שחר פיבן. בלם שמישהו החליט הוא מגן ימני. להביא מגן ימני זה סוגר אתה הפינה הזאת. לא מושלם אבל פשרה לגמרי מתקבלת על הדעת
* אלא אם הם רואים באימונים משהו שאנחנו לא ופיבן ממש לא בכיוון
רק שבברדה בול יש משמעות לצד שבו הבלם מתופקד ביחס לרגל החזקה שלו. אחת הסיבות שחמים על שיקו זה דווקא כי הוא שמאלי.
בספורט5 היום לא הזכירו חלוץ: ״בצוות המקצועי שיתפו: ״היו כמה מועמדים לתפקיד הזה. הוא בלם גבוה עם ניסיון וזה משהו שאנחנו צריכים״. במקביל מחפשים במועדון בקדחתנות אחר קשר 10 וכנף שמאל זרים אבל כרגע אין משהו שקרוב לסגירה.״אדוםאדום כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 01:22ליגה שנייה בברזיל היא פלוב מינוס רמה של ליגת על.שחר כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 01:20 עברתי קצת על התגובות של האוהדים ברשתות על צ'יקו.
מסכים איתך ואיתם שצריך 10 וכנף שמאל - אבל חייבים חלוץ נוסף (כשאלטון כרגע המחליף שלנו).
מה עם זה?
-
- קיבל.ה 1044 לייקים
גם הביאו את מחאמיד אבל לא ראיתי את האיש במשחק אחד עד כה העונה (והוא גם ככה גג יכול להיות חלוץ שלישי ברוטציה בסגל)amos כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 10:41בספורט5 היום לא הזכירו חלוץ: ״בצוות המקצועי שיתפו: ״היו כמה מועמדים לתפקיד הזה. הוא בלם גבוה עם ניסיון וזה משהו שאנחנו צריכים״. במקביל מחפשים במועדון בקדחתנות אחר קשר 10 וכנף שמאל זרים אבל כרגע אין משהו שקרוב לסגירה.״אדוםאדום כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 01:22ליגה שנייה בברזיל היא פלוב מינוס רמה של ליגת על.שחר כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 01:20 עברתי קצת על התגובות של האוהדים ברשתות על צ'יקו.
מסכים איתך ואיתם שצריך 10 וכנף שמאל - אבל חייבים חלוץ נוסף (כשאלטון כרגע המחליף שלנו).
מה עם זה?
-
- קיבל.ה 424 לייקים
אני בטוח שברדה מבין את הבעיה עם מגן ימין. לא סתם הוא ניסה שם את ארצ׳ל
פיבן, ארצ׳ל, למקין - זה לא לרמה והפקרות מוחלטת לפתוח ככה את העונה.
מה גם שאין מקום לזר בעמדה הזאת כנראה, ואם זה המצב - מה האופציות שלנו בכלל? נראה הן מאוד מוגבלות כמו אבישי כהן או זסנו..
מקווה אבל קשה לי להאמין שיפתיעו עם מגן ימין בכיר בסגנון דסה או ג׳אבר ומחכים לאיזו הזדמנות בגזרה
פיבן, ארצ׳ל, למקין - זה לא לרמה והפקרות מוחלטת לפתוח ככה את העונה.
מה גם שאין מקום לזר בעמדה הזאת כנראה, ואם זה המצב - מה האופציות שלנו בכלל? נראה הן מאוד מוגבלות כמו אבישי כהן או זסנו..
מקווה אבל קשה לי להאמין שיפתיעו עם מגן ימין בכיר בסגנון דסה או ג׳אבר ומחכים לאיזו הזדמנות בגזרה
-
- קיבל.ה 157 לייקים
במידה ומשחקים עם חלוץ אחד לפי השיטה של ברדה העונה לא רואה מה הדחיפות להביא עוד חלוץ…amos כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 10:41בספורט5 היום לא הזכירו חלוץ: ״בצוות המקצועי שיתפו: ״היו כמה מועמדים לתפקיד הזה. הוא בלם גבוה עם ניסיון וזה משהו שאנחנו צריכים״. במקביל מחפשים במועדון בקדחתנות אחר קשר 10 וכנף שמאל זרים אבל כרגע אין משהו שקרוב לסגירה.״אדוםאדום כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 01:22ליגה שנייה בברזיל היא פלוב מינוס רמה של ליגת על.שחר כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 01:20 עברתי קצת על התגובות של האוהדים ברשתות על צ'יקו.
מה עם זה?
יותר מזה, אני לא רואה סימנים שרוצים להעזיב את אלטמן אז אני באמת לא חושב שלשם פנינו. אלא אם יש משהו מתחת לשטח שאנחנו לא יודעים.
-
- קיבל.ה 157 לייקים
סדר החשיבות (לדעתי) של העמדות הפתוחות (לוקח את צ׳יקו כדבר בטוח שעומד להגיע)
- קשר 10 = כנף שמאל מבחינת חשיבות.
- מגן ימין זר
- ישראלי לקישור דפנסיבי
- קשר 10 = כנף שמאל מבחינת חשיבות.
- מגן ימין זר
- ישראלי לקישור דפנסיבי
-
- קיבל.ה 1044 לייקים
התגובות ברשתות להיות כמו:שחר כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 01:20 עברתי קצת על התגובות של האוהדים ברשתות על צ'יקו.

-
- קיבל.ה 1601 לייקים
ראיתי את זה..כמו שכתבתי, הדעות חלוקות.אדום כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 10:48התגובות ברשתות להיות כמו:שחר כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 01:20 עברתי קצת על התגובות של האוהדים ברשתות על צ'יקו.
![]()
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
מזל שלא היינו חשופים לדעות על סימרוטיץ' והולמאי לפני שהביאו אותם.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 837 לייקים
האם מישהו יודע, האם ספרא מאשר כל שחקן רכש? או שהוא נתן עצמאות לפרימור, ומעורב רק בסכומים של מעל XXX מאות אלפי דולארים?
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 2150 לייקים
הליגה הראשונה בברזיל מפוצצת בשחקני התקפה שחלקם היו בטופ העולמי וחלקם עוד יהיו, שלא נדבר על זה שחלק גדול שם גם נמנה על נבחרת ברזיל. מי שחשב שאפשר יהיה להביא מהליגה הזאת בלם שהוא קונצנזוס, חיי בסרטאדום כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 10:48התגובות ברשתות להיות כמו:שחר כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 01:20 עברתי קצת על התגובות של האוהדים ברשתות על צ'יקו.
![]()
-
- קיבל.ה 1441 לייקים
למה שאיש עסקים שאין לו שום מושג בכדורגל יתערב בעניין מקצועי?
הוא מציב יעדים, תקציב ויושב וממתין לראות מה עשו בכסף שלו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 424 לייקים
תגידו רגע, מה היו פה הדעות לגבי אור בלוריאן? או נגיד דוידה בשנה הראשונה שלו? או נאתכו נגיד?
דעות של אוהדי כדורגל כשהקבוצה שלהם בתקופה לא טובה, זה הדבר האחרון שמעניין אותי.
מזכיר את הפורום, הכל שחור ולבן.
בקיצור, לא מעניין. יש סיבה ששיחק שם כמה שנים טובות.
דעות של אוהדי כדורגל כשהקבוצה שלהם בתקופה לא טובה, זה הדבר האחרון שמעניין אותי.
מזכיר את הפורום, הכל שחור ולבן.
בקיצור, לא מעניין. יש סיבה ששיחק שם כמה שנים טובות.
-
- קיבל.ה 1441 לייקים
בלם מליגה ראשונה בברזיל מתמותת ברוב המשחקים מול התקפות שלא היו ולא יהיו בכדורגל הישראלי.
מה שאוהדים רושמים עליו מזיז
מה שאוהדים רושמים עליו מזיז
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
מצחיק שאנחנו בעצמנו רושמים שהפורום שלנו מלא בהגזמות אבל מצטטים פורומים אחרים.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 157 לייקים
בסוף זה הפרופיל שכיוונו אליו וזה הדבר החשוב, לא התפשרנו.
-
- קיבל.ה 33 לייקים
בול. אני לא אשכח איך שרקו בוז לנאתכו במשחק האחרון שלו בבלומפילד.