מקבל אם ככה. זה לא מה שהבנתי.ספרא טבא כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 19:48מדבר מקצועית. היערכות לקיץ, אנשי מקצוע, התאמה של הרכש למה שהיה צריך להגיע
על ספרא אין לי גרם של תלונה
בכל מקרה אני חושב שכולנו כמעט מסכימים שההכנה היא לא אידאלית
מקבל אם ככה. זה לא מה שהבנתי.ספרא טבא כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 19:48מדבר מקצועית. היערכות לקיץ, אנשי מקצוע, התאמה של הרכש למה שהיה צריך להגיע
על ספרא אין לי גרם של תלונה
האמת שלא.
זה לא שיש או שאין לך מושג. זה שאתה פשוט אפס של בן אדם עם ראייה צרה ואג׳נדה שלילית ברורה.
זה פורום שנועד לרשום ביקורות אם לא שמת לבד ילד כאפות, אם זה לא נוח לך המקום שלך זה באינסטגרם.
יש לרשום ביקורת ויש להיות מיופח חסר היגיון שיורק רפש בלי לחשוב כמו לשלוח 2 זרים הביתה לפני שהתחילה הליגה.וינסנט כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 22:28זה פורום שנועד לרשום ביקורות אם לא שמת לבד ילד כאפות, אם זה לא נוח לך המקום שלך זה באינסטגרם.
מאמין שגם החום לא ממש עזר לוRedDrifter כתב:נלחם, נתן את הפס שהוביל לגול הראשון - ראיתי משחק טוב מאוד ממנו אבל אחרי שנפצע בצוואר קצת ירד לו הקצב.
מחכה לראות אותו עם 10 אכזרי.
בקטע הזה אין ספקהגלמוד מלוד כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 04:00 דומיננטי שזה פחד.
מאיימבו, צ'יקו, קרייב ודאפה זה קבוצה מאוד פיזית. אמור לתת כמה נקודות לפחות מאלמנט ההפחדה.
צריך לתלות שלט עם המשפט שהדגשתי בבית של ברדה פרימור ומואיזרדפוקס כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 00:22 ניצח כמעט בכל מאבק על הכדור, מאוד אגרסיבי ופיזי וגם נתן מסירה מאוד יפה לנסאר במהלך של השער הראשון.
אבל הוא לא 8 בחיים ולכן לא ברור למה הביאו אותו לשחק לצד פלקאו - ליתר דיוק לא ברור למה צריך את פלקאו אם הביאו 6 שטוב עליו בעשרות מונים.
אפשר רק לדמיין איזה קישור היה לנו עם קרייב ליד 8 בסגנון של דנילסון.
עכשיו רק צריך לחבר לפיזיות הזאת עוד 2-3 שחקנים שטובים בכדורגל ויש מה לדבר.הגלמוד מלוד כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 04:00 דומיננטי שזה פחד.
מאיימבו, צ'יקו, קרייב ודאפה זה קבוצה מאוד פיזית. אמור לתת כמה נקודות לפחות מאלמנט ההפחדה.