קפבלנקה כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 12:05
יש שתי פעילויות עיקריות שקבוצת כדורגל מקצוענית צריכה לעשות במהלך פגרת קיץ: בניית סגל והכנה לעונה.
הכנה לעונה - ציון נכשל.
בניית סגל - עוד לא הסתיים, אבל בהתחשב בהספק לעומת זמן, עד עכשיו ציון בלתי מספיק.
זהו, תמונת מציאות פשוטה.
וכל המקורבים שעושים לנו גזלייטינג כל הקיץ ("משקיעים סכומים שלא נראו פה" / "תתחילו להתאפס לציפיות ריאליות") - לא יעזור לכם, הקיץ עד עכשיו ציון משוקלל "לא טוב".
אני רוצה להוסיף עוד רעיון שחוזר אצלם:
״עובדים ימים כלילות, יש חוסר מזל והמלחמה לא עוזרת״
״עובדים ממש קשה, אבל דברים שלא תלויים בנו.. הופכים כל אבן״
מרגיש כאילו מחפשים יהלומים בחירייה ולא שחקני כדורגל בעולם הגדול
כנראה שבאמת ״עובדים ימים כלילות״ (בלילה ישנים).
מחכה לרגע שיעבדו לילות כימים (ביום אתה עובד).
נראה עד עכשיו יותר מדיי איטי ומאכזב. מקווה שדברים יזוזו מהר יותר.
למצוא בלם זר טוב לליגה הזו, זה הרבה פחות קשה מלמצוא 10 או כנף מספיק מגוונים.
הרבה פחות כישורים של הבלם יספיקו בשביל להיות בלם טוב פה בליגה. לעמדה הזו אני פחות דואג ומניח שיש להם 10 אופציות על הגריל שיכולים להתאים וגם יסתדרו בתשלום. שיקו הזה יכול להיות בסדר גמור כאן.
נראה מה ימצאו בקישור, ששם זה הופך לקריטי ואין לנו הרבה אפשרויות.
העיקר חרמנו פה עם צאמבה הזה שנראה בלם מפחיד
שיקו.. שוב לא רוצה להיות פסימי מדי כי אני האחרון שרואה שחורות ואנטי להכל, אבל לא מבין מה רואים בו
ולא מבין איך מכל השחקנים בעולם בחרו אותו כשהפעם דווקא יש תקציב
ואוי ואבוי אם הבאה של בלם זר מקבעת את פיבן לימין, הוא אסון
ספרא טבא כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 18:00
העיקר חרמנו פה עם צאמבה הזה שנראה בלם מפחיד
שיקו.. שוב לא רוצה להיות פסימי מדי כי אני האחרון שרואה שחורות ואנטי להכל, אבל לא מבין מה רואים בו
ולא מבין איך מכל השחקנים בעולם בחרו אותו כשהפעם דווקא יש תקציב
ואוי ואבוי אם הבאה של בלם זר מקבעת את פיבן לימין, הוא אסון
אתם המצאתם בהזיות שלכם איזה שם של שחקן והחלטתם שהוא מועמד להפועל.
אני לא חושב שבשום שלב פיבן היה מועמד להיות בלם פותח. אם יגיע מגן ימני זה בל קשר לבלם.
שחר כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 17:58
לפי האתרים בברזיל, הסיפור עם הפועל וצ'יקו די סגור.
הפועל העלו את המחירים לפי הדרישה של המועדון שלו, השחקן ביקש שחרור והוא לא ימשיך יותר במועדון.
שחר כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 17:58
לפי האתרים בברזיל, הסיפור עם הפועל וצ'יקו די סגור.
הפועל העלו את המחירים לפי הדרישה של המועדון שלו, השחקן ביקש שחרור והוא לא ימשיך יותר במועדון.
לדעתי צ׳יקו הזה יתגלה כאחלה בלם לליגה, אני גם חושב שזה אומר הרבה שהצלחנו להחתים שחקן מהליגה הפורטוגלית הבכירה ושחקן מהליגה הברזילאית הבכירה… יש התקדמות משמעותית בפרופיל הזרים שנוחתים כאן.
בתקווה שנזכה לראות את החלק ההתקפי שלנו משתדרג בנוסף בשבועיים הקרובים.
one עם גוגל טרנסלייט מעלי אקספרס מספרים שצ'יקו החליט להמשיך את הקריירה "מעבר לים"
אתר ‘גלובו’ הברזילאי נכתב שהשחקן כבר לא צפוי לשחק עבור ספורט רסיפה, ושההצעה השנייה של הפועל כבר הונחה על השולחן של המועדון הברזילאי, ושהוא ממש ביקש מראשי המועדון לשחרר אותו, לקבל את ההצעה ולתת לו להמשיך את הקריירה שלו מעבר לים ולהגיע לישראל, לחודורוב.
yoni143 כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 18:22
אלי דסה ושון ויסמן עם טוריאל ודאפה, אנחנו מתמודדים על אליפות, אבל יש לנו הנהלה חסרת מעוף, ויכולת משא ומתן של ילד בן 10
אלי דסה לא רוצה לחזור לארץ. הסוכן שלו אמר את זה כמה פעמים החלון. ויסמן רוצה חצי מיליון אירו שכר ואין כל היגיון לשלם לו דבר כזה כשיש לך את דאפה.
אלי דסה ושון ויסמן עם טוריאל ודאפה, אנחנו מתמודדים על אליפות, אבל יש לנו הנהלה חסרת מעוף, ויכולת משא ומתן של ילד בן 10
אם אתה מוסיף להם את סולומון וגלוך זה יחזק את הטענה שלך ויוסיף סיכוי לאליפות
יש לי עוד כמה שמות לא רלוונטים במחשבה
הנה, הגיע המומחה למו"מ.
איזה יצורים מסתובבים פה, צ'יזס.
ברמת הפרופיל נראה כמו שחקן טוב, מעבר לזה נחכה ונראה.
אני כן אוהב בסרטונים את הטכניקה שלו ואת היכולת שלו להניע כדור. חשוב מאוד בעיני בהתחשב בחיבה של ברדה להניע כדור מאחורה והקישור הבעייתי שלנו.
הוקיץ' כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 18:31
אני כן אוהב בסרטונים את הטכניקה שלו ואת היכולת שלו להניע כדור. חשוב מאוד בעיני בהתחשב בחיבה של ברדה להניע כדור מאחורה והקישור הבעייתי שלנו.
פורום הקוטרים תמיד ימצא מה לא טוב בכל שחקן שרוצים להביא
בלם בגיל הנכון, שמים עליו כנראה דמי העברה
ליגה 1 בברזיל שפי 5 מליגת הפח שלנו
זליגמן שמבין דבר או 2 בכדורגל הברזילאי רשם שלדעתו תהיה הצלחה
אבל הפורום ישר קוטל
אבל הפורום ישר קוטל
זליגמן הזה פעם נתן חוות דעת שלילית על שחקן ברזילאי? נשמע כמו עוד רובוט טוויטרי ממוצע סטייל ניסים חליבה שמתלהב מכל דבר שזז
עוד חיזוק מרשים להפועל ת"א: האדומים החתימו עם צ'יקו, בלם ברזילאי בן 26 שיגיע מרסיפה ספורט מהליגה הבכירה במולדתו, בכפוף לבדיקות רפאויות. הוא יושאל עם אפשרות לרכישתו בסיום העונה תמורת 800 אלף דולר. אם הפועל תחליט לרכוש אותו אותו, חוזהו יוארך לעוד שנתיים.
הפועל ניסתה כבר תקופה ארוכה להנחית את הבלם, אולם רסיפה סירבה, עד שהערב הושג ההסכם. צ׳יקו (1.90 מטר), שירוויח 250 אלף אירו במהלך העונה הקרובה, הוא הבלם הזר השני שמצטרף להפועל הקיץ אחרי פרנאן מאיימבו, והשחקן הזר הרביעי שמצטרף בסך הכל, לצד אנדריאן קרייב ופלקאו. הקבוצה מתכננת להחתים עוד שלושה זרים
אבל הפורום ישר קוטל
אנחנו עם חלון העברות עם סכומים היסטוריים על שחקנים והקוטרים פה לא מפסיקים להתלונן.
האם המצב מושלם? לא.
האם כדאי לתת צ׳אנס לאנשים האחראים? חד משמעית כן.
הגלמוד מלוד כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 19:02
אגב, אם מתכננים סגל של 7 זרים ובהתחשב שקרייב הרבה יותר 6 מ8, אין ספק בכלל שצריך להחתים גם 8 וגם 10 ולהוריד את פלקאו לספסל
אני ממש ממש מקווה שזה התכנון
כמו שרשמתי לפני שבועיים בערך, צריך כאן 8 ו10 כמו אוויר לנשימה
בסוף ההתנהלות בקיץ לא מושלמת בכלל. אבל המטרה היא להצליח בתוצאות בליגה. לא בחלון העברות או דברים כאלה.
תפסיקו להרים את הציפיות אחרי ניצחון או להיכנס לפאניקה אחרי הפסד.
אבל הפורום ישר קוטל
זליגמן הזה פעם נתן חוות דעת שלילית על שחקן ברזילאי? נשמע כמו עוד רובוט טוויטרי ממוצע סטייל ניסים חליבה שמתלהב מכל דבר שזז
לגבי פלקאו הוא לא נתן חוות דעת אם זו החתמה טובה או לא. רק סיפר עליו כשחקן.
לגבי צ'יקו אמר שלא מדובר בכוכב אבל לדעתו יהיה בלם טוב לליגת העל.
מי שהוא באמת התלהב לגביו זה מתיאס פריזו שהוצע לנו והיה יקר מדי עבורנו. טען שאם יגיע יהיה אחד הברזילאים הטובים ששיחקו בארץ.