שיהיה מה להגיב חיובי, כמובן שאגיב חיובי. הפורום פה זה לא ליקוקים לפרימור לספרא, זה לדבר על דברים שנכונים להיום ואקטןאליים, כרגע בושה של התנהלות.לירון האדום כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 10:27אתה דוגמה קלאסית, הגעת לפורום רק הקיץyoni143 כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 00:35 כמו שיש פה מתלוננים ופסימיים סדרתיים כמוני למשל, יש גם מרגיעים ואופטימיים סדרתיים שזה גם מחלה, שבועות בלי החתמות, סגל שכרגע שואף למאבקי תחתית והם במשך שבועות תוקעים בשופרות, מעלימי ראיות של פשעי ההנהלה הזו . אין לכם יכולת להביא זרים? תביאו ישראלים בדרך חוקית ולא בבוררות כמו שעשיתם עם מור בוסקילה . עוד מעט נסגר החלון וזה סגל מחדל.
וכל ההודעות שלך הם אנטי אנטי ולהביא כל מיני מכביסטים
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 145 לייקים
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
בא לי שיביאו ראשי תיבות ולהתלונן על זה.
עד כדי כך.
עד כדי כך.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1028 לייקים
למרות שגם אני עם ביקורת גדולה הקיץ, אני לא מסכים עם המשתמש yoni בכל. אבל הוא לא כתב פה שום דבר חמור.לירון האדום כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 10:27אתה דוגמה קלאסית, הגעת לפורום רק הקיץyoni143 כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 00:35 כמו שיש פה מתלוננים ופסימיים סדרתיים כמוני למשל, יש גם מרגיעים ואופטימיים סדרתיים שזה גם מחלה, שבועות בלי החתמות, סגל שכרגע שואף למאבקי תחתית והם במשך שבועות תוקעים בשופרות, מעלימי ראיות של פשעי ההנהלה הזו . אין לכם יכולת להביא זרים? תביאו ישראלים בדרך חוקית ולא בבוררות כמו שעשיתם עם מור בוסקילה . עוד מעט נסגר החלון וזה סגל מחדל.
ואתה בוחר כמו הרבה מאוד משתמשים פה בקיץ להתבטא באופן ביקורתי ממקום אישי ולא ענייני.
אני פה שנים, וזה עדיין לא הפריע לכל מיני ילדודס חדשים להטריל ולהתבטא בחריפות. מעניין שאז לא שמעתי אותך מדבר על גבולות שיח של משתמשים חדשים.
לצערי, אין שום משמעות להיותך חדש או ישן פה.
ממליץ שכולנו נוריד את דיוני הפז״מ מסדר היום.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5504 לייקים
אנחנו בשלב בחלון שזה כבר מזמן לא עניין של לדייק את הרכש ולהביא את השחקנים הנכונים כי ההיצע כבר ירד עד מאוד וכל השחקנים הנכונים שחיכו להם כל כך כבר לא יגיעו.איל כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 09:45 חחחח לא מצליח להבין את ההיסטריה פה .
רוצים לדייק את הרכש להביא את השחקנים הנכונים אני מניח שהמלחמה היא פקטור שלילי שקצת מעכב ומוריד מועמדים טובים אבל בטוח שיש ברשימות אחרים .
אני מעריך שיהיו פה עוד 4 זרים ואולי עוד ישראלי עם חיבור טוב קצת מזל ודיוק נוסף בינואר תהיה קבוצה איכותית
כן, אפשר להביא עדיין מציאות גם בזמן הזה של החלון כמו כל מיני שחקנים שהודיעו להם לאחרונה שהם לא בתוכניות (כמו הקשר הסרבי מאלקאמר שמכבי מחתימים).
אבל מציאות כמו מציאות לוקחים מה שיש גם אם זה כבר לא בדיוק הפרופיל המדויק והספציפי שמתאים לפאזל המהולל שמספרים לנו עליו כבר חודשיים.
בקיצר קונספציית ״הרכש בפינצטה״ קרסה כבר בשלב הזה של הקיץ ואנחנו כבר בשלב ההתפשרויות והמציאות בוודאות.
-
- קיבל.ה 1601 לייקים
היה בא לי שהדיווח על הקשר של אלקאמר שבדרך למכבי הוא שגוי והוא להפועל (כפי שהיה שלשום)..אבל זה עוד קשר דפנסיבי, אז אין פה היגיון.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1028 לייקים
לפני שאדוני מתקרנף בוא נדייק מה הכוונה בפשעאיל כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 10:29בהחלט טיפול.אוגוסטוס היל כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 10:19גש לטיפול חברyoni143 כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 00:35 כמו שיש פה מתלוננים ופסימיים סדרתיים כמוני למשל, יש גם מרגיעים ואופטימיים סדרתיים שזה גם מחלה, שבועות בלי החתמות, סגל שכרגע שואף למאבקי תחתית והם במשך שבועות תוקעים בשופרות, מעלימי ראיות של פשעי ההנהלה הזו . אין לכם יכולת להביא זרים? תביאו ישראלים בדרך חוקית ולא בבוררות כמו שעשיתם עם מור בוסקילה . עוד מעט נסגר החלון וזה סגל מחדל.
פשעי הנהלה ? אני מאוד מקווה שהאדיוט הזה כותב רק פה בפורום. 3 מיליון יורו שמו על רכש עד עכשיו והוא מדבר על העלמת ראיות חתיכת סתום
פשע של ניסנוב זה פשע מסוג אחד. של לכו הביתה.
לתחושתי המשתמש פה מדבר על פשע מקצועי.
ואכן, מי שמחתים שחקן בן 17 בככ הרבה כסף בזמן ששבועיים לפתיחת הליגה אין לו חצי הרכב הוא כושל לגמרי ולדעתי אם הם פותחים את הליגה עם 4 זרים הם גם פושעים ברמה המקצועית.. זה לא אומר כלום על ספרא שאני מברך אותו, זה אומר על הניהול המקצועי
אם אתה מגלה שאתה לא מצליח להביא זרים אז תקח את הכסף של דאפה ותתן לכל אחד עוד כסף כדי להעמיד פה קבוצה שתעמוד במטרות של 4-6
איך השנואים מביאים שחקנים ועוד מהליגה ההולנדית ואחנו מחפשים מחפשים , עצוב שזה המצב
-
- קיבל.ה 163 לייקים
דווקא בעמדה הזו הם הביאו סרבי מהליגה ההולנדית ואנחנו בולגרי מהליגה הפורטוגלית. אין לי מושג מי טוב יותר,
מכבי נחלשה מעוד מעונה שעברה במיוחד אם תורג'מן יברח להם, אין לו מחליף ישראלי.
מה שכן לגמרי חסרים המון שחקנים להרכב ולא ברור מה קורה.
-
- קיבל.ה 483 לייקים
יש שתי פעילויות עיקריות שקבוצת כדורגל מקצוענית צריכה לעשות במהלך פגרת קיץ: בניית סגל והכנה לעונה.
הכנה לעונה - ציון נכשל.
בניית סגל - עוד לא הסתיים, אבל בהתחשב בהספק לעומת זמן, עד עכשיו ציון בלתי מספיק.
זהו, תמונת מציאות פשוטה.
וכל המקורבים שעושים לנו גזלייטינג כל הקיץ ("משקיעים סכומים שלא נראו פה" / "תתחילו להתאפס לציפיות ריאליות") - לא יעזור לכם, הקיץ עד עכשיו ציון משוקלל "לא טוב".
הכנה לעונה - ציון נכשל.
בניית סגל - עוד לא הסתיים, אבל בהתחשב בהספק לעומת זמן, עד עכשיו ציון בלתי מספיק.
זהו, תמונת מציאות פשוטה.
וכל המקורבים שעושים לנו גזלייטינג כל הקיץ ("משקיעים סכומים שלא נראו פה" / "תתחילו להתאפס לציפיות ריאליות") - לא יעזור לכם, הקיץ עד עכשיו ציון משוקלל "לא טוב".
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1028 לייקים
אני רוצה להוסיף עוד רעיון שחוזר אצלם:קפבלנקה כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 12:05 יש שתי פעילויות עיקריות שקבוצת כדורגל מקצוענית צריכה לעשות במהלך פגרת קיץ: בניית סגל והכנה לעונה.
הכנה לעונה - ציון נכשל.
זהו, תמונת מציאות פשוטה.
״עובדים ימים כלילות, יש חוסר מזל והמלחמה לא עוזרת״
״עובדים ממש קשה, אבל דברים שלא תלויים בנו.. הופכים כל אבן״
מרגיש כאילו מחפשים יהלומים בחירייה ולא שחקני כדורגל בעולם הגדול
-
- קיבל.ה 1671 לייקים
לא הייתי מעולם חלק מקבוצת כדורגל מקצוענית אבל יש לי תחושה ש99% מהפורום כמוני, ולכן אני לא מבין את הקביעות שלכם.קפבלנקה כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 12:05 יש שתי פעילויות עיקריות שקבוצת כדורגל מקצוענית צריכה לעשות במהלך פגרת קיץ: בניית סגל והכנה לעונה.
הכנה לעונה - ציון נכשל.
זהו, תמונת מציאות פשוטה.
לעניות דעתי (מתקופתי כשחקן נערים ב' בנוער עילית) במחנה האימונים ובכלל בחודש הראשון עובדים על כושר ופחות רגל - כדור. הנגיעות בכדור הן בעיקר על מנת להשריש תנועה ועקרונות משחק. מטרת משחקי האימון היא לבדוק את הטמעת העקרונות, תמיד חשוב וכיף לנצח אבל אם למשל היא לשפר את הבילד אף מאחורה ולצאת ממנו בעת לחץ משחק האימון יהיה טוב או רע לא בהתאם לתוצאה שלו אלא בהתאם להשתפרות באלמנטים שרצית לבדוק. למשל יכול להיות שבגלל זה ישראלוב החליף את מורגן, וזאת אולי הסחבה שמחפשים בלם נוסף במקום מגן ימין כי זה יותר מתאים לפוילוספיה של ברדה (למשל אין לי באמת מושג). אז נכון שזה לא אידיאלי שחצי הרכב לא הטמיע את עקרונות המשחק אבל שחקנים טובים יתפסו את זה מהר מאוד, ואם הם ערכו קדם עונה בקבוצה אחרת או שהם כבר בליגה כמו למשל ברזיל, הם כנראה מגיעים בכושר לא פחות טוב מאשר היו במחנה.
בנוסף הייתרון של מחנה אימונים בחול היא חיבור השחקנים מחוץ למגרש, אם 60% משחקני היו במחנה ההויי כבר קיים ואם יצטרפו אליהם לאט לאט שחקנים זה כנראה לא יפגכ בו...
אני לא טוען שהיה מחנה מוצלח כי אין לי שום יכולת לקבוע את זה אבל גם הקביעה שהוא כישלון נראת לי חסרת יסודות מוצקים אלא סתם מתוח גחמה ואכזבה של המציאות מול הצפיה של הכותב, שכאמור לא באמת היה חלק מקבוצת כדורגל מקצוענית.
-
- קיבל.ה 127 לייקים
יש קורלציה, אז אני ממשיך להתכחש למה שאתה כותב.. וכל אלה שמספרים סיפורים שאין אופציות ודאי ישימו לב שברצלונה וכל הגדולות עוד בשוק ומחתימות שחקנים, אז זכותי לחשוב שאתם היסטריים. הסגל של מכבי שלם? גם בתוספת הקשר החדש.צ'ימבויקה כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 09:09כבר כתבתי את זה הקיץ פהfidel כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 07:59חשוב להביא שחקנים שיתאימו, אנחנו למודי אכזבות, ושחקן טוב הוא שחקן טוב גם במחזור השני, להביא זר פח לא יעזורyoni143 כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 00:35 כמו שיש פה מתלוננים ופסימיים סדרתיים כמוני למשל, יש גם מרגיעים ואופטימיים סדרתיים שזה גם מחלה, שבועות בלי החתמות, סגל שכרגע שואף למאבקי תחתית והם במשך שבועות תוקעים בשופרות, מעלימי ראיות של פשעי ההנהלה הזו . אין לכם יכולת להביא זרים? תביאו ישראלים בדרך חוקית ולא בבוררות כמו שעשיתם עם מור בוסקילה . עוד מעט נסגר החלון וזה סגל מחדל.
אבל לקרוא את זה כל פעם זה קשה
אין קורלציה בין כמה זמן אתה מחכה ומשתהה עד החתימה לבין איכות השחקן שיגיע,.
מה שבעצם אתה אומר זה שככל שעובר הזמן הסיכוי שנדייק בול בשחקן עולה..
אני מזכיר שככל שאנחנו מתקרבים לסוף החלון, ההיצע אמור לרדת ולא לעלות..
ככל שאתה מתקרב לסוף החלון שחקנים וקבוצות יידרשו יותר כי יבינו שהקבוצה שמולם לחוצה.. ושחקנים חופשיים ף סוגרים במקומות אחרים..
-
- קיבל.ה 483 לייקים
הכנה לעונה זה לא רק מחנה אימונים.El dudernio כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 12:24לא הייתי מעולם חלק מקבוצת כדורגל מקצוענית אבל יש לי תחושה ש99% מהפורום כמוני, ולכן אני לא מבין את הקביעות שלכם.קפבלנקה כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 12:05 יש שתי פעילויות עיקריות שקבוצת כדורגל מקצוענית צריכה לעשות במהלך פגרת קיץ: בניית סגל והכנה לעונה.
הכנה לעונה - ציון נכשל.
זהו, תמונת מציאות פשוטה.
לעניות דעתי (מתקופתי כשחקן נערים ב' בנוער עילית) במחנה האימונים ובכלל בחודש הראשון עובדים על כושר ופחות רגל - כדור. הנגיעות בכדור הן בעיקר על מנת להשריש תנועה ועקרונות משחק. מטרת משחקי האימון היא לבדוק את הטמעת העקרונות, תמיד חשוב וכיף לנצח אבל אם למשל היא לשפר את הבילד אף מאחורה ולצאת ממנו בעת לחץ משחק האימון יהיה טוב או רע לא בהתאם לתוצאה שלו אלא בהתאם להשתפרות באלמנטים שרצית לבדוק. למשל יכול להיות שבגלל זה ישראלוב החליף את מורגן, וזאת אולי הסחבה שמחפשים בלם נוסף במקום מגן ימין כי זה יותר מתאים לפוילוספיה של ברדה (למשל אין לי באמת מושג). אז נכון שזה לא אידיאלי שחצי הרכב לא הטמיע את עקרונות המשחק אבל שחקנים טובים יתפסו את זה מהר מאוד, ואם הם ערכו קדם עונה בקבוצה אחרת או שהם כבר בליגה כמו למשל ברזיל, הם כנראה מגיעים בכושר לא פחות טוב מאשר היו במחנה.
בנוסף הייתרון של מחנה אימונים בחול היא חיבור השחקנים מחוץ למגרש, אם 60% משחקני היו במחנה ההויי כבר קיים ואם יצטרפו אליהם לאט לאט שחקנים זה כנראה לא יפגכ בו...
אני לא טוען שהיה מחנה מוצלח כי אין לי שום יכולת לקבוע את זה אבל גם הקביעה שהוא כישלון נראת לי חסרת יסודות מוצקים אלא סתם מתוח גחמה ואכזבה של המציאות מול הצפיה של הכותב, שכאמור לא באמת היה חלק מקבוצת כדורגל מקצוענית.
הכנה לעונה = חיבור השחקנים למאמן ואחד לשני. היכרות עם עקרונות המשחק והטקטיקה של המאמן. יצירה של הבנה כמה שיותר "טלפתית" בין השחקנים ושכל אחד מהם יידע מה הוא אמור לעשות בסט מצבים נתונים בכל רגע. גיבוש חברתי. הרצה של ההרכב הפותח, ובניית ההיררכיה בסגל. בניית כח וכושר גופני. יש עוד דברים אבל אלו העיקריים.
חלקם קורים במחנה אימונים בחו"ל וחלקם בארץ.
הבעיה היא שבהפועל עשו את כל הדברים האלה רק בלי חצי הרכב. כך שהערך של זה, כשזה נעשה בחוסרים כל כך רבים ומשמעותיים, שווה לאפס.
אם יגיעו שחקנים טובים הם אולי ייתאקלמו וייכנסו לעניינים, ואולי לא. ואולי זה ייקח זמן, זמן יקר שאין לנו כרגע. ואולי זה יתחבר רק בחורף ובכל זאת נצליח להשתחל לפלייאוף. הרבה אולי. אולי זה גם לא יצליח ושוב נצטרך להביא חצי הרכב בינואר, וזה שוב ייקח זמן לאקלם את כולם. גם זה יכול להיות.
אי אפשר להצליח לטווח הרחוק בלי הצלחות קטנות יותר בטווח הקצר.
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
מניח שבליץ׳ לא בליגה שלנו מבחינת עלויות.
-
- קיבל.ה 2530 לייקים
כן ממש בושהyoni143 כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 10:50שיהיה מה להגיב חיובי, כמובן שאגיב חיובי. הפורום פה זה לא ליקוקים לפרימור לספרא, זה לדבר על דברים שנכונים להיום ואקטןאליים, כרגע בושה של התנהלות.לירון האדום כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 10:27אתה דוגמה קלאסית, הגעת לפורום רק הקיץyoni143 כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 00:35 כמו שיש פה מתלוננים ופסימיים סדרתיים כמוני למשל, יש גם מרגיעים ואופטימיים סדרתיים שזה גם מחלה, שבועות בלי החתמות, סגל שכרגע שואף למאבקי תחתית והם במשך שבועות תוקעים בשופרות, מעלימי ראיות של פשעי ההנהלה הזו . אין לכם יכולת להביא זרים? תביאו ישראלים בדרך חוקית ולא בבוררות כמו שעשיתם עם מור בוסקילה . עוד מעט נסגר החלון וזה סגל מחדל.
מתגעגע לזרים שמינצברג הביא וירדנו ליגה?
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1028 לייקים
אחרי שסיימנו עם השוואה למכבי וב״ש, באה השוואה מסדר גבוה יותר שמקבילה בין הפועל ת״א לברצונה ומנצ׳סטר יונייטד.fidel כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 12:33יש קורלציה, אז אני ממשיך להתכחש למה שאתה כותב.. וכל אלה שמספרים סיפורים שאין אופציות ודאי ישימו לב שברצלונה וכל הגדולות עוד בשוק ומחתימות שחקנים, אז זכותי לחשוב שאתם היסטריים. הסגל של מכבי שלם? גם בתוספת הקשר החדש.צ'ימבויקה כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 09:09כבר כתבתי את זה הקיץ פה
אבל לקרוא את זה כל פעם זה קשה
אין קורלציה בין כמה זמן אתה מחכה ומשתהה עד החתימה לבין איכות השחקן שיגיע,.
מה שבעצם אתה אומר זה שככל שעובר הזמן הסיכוי שנדייק בול בשחקן עולה..
אני מזכיר שככל שאנחנו מתקרבים לסוף החלון, ההיצע אמור לרדת ולא לעלות..
ככל שאתה מתקרב לסוף החלון שחקנים וקבוצות יידרשו יותר כי יבינו שהקבוצה שמולם לחוצה.. ושחקנים חופשיים ף סוגרים במקומות אחרים..
אף קבוצה מהרשימה שלך פה לא עלתה ליגה עם סגל שקיבל 5 ממקום שני, ואף קבוצה פה לא זקוקה ולא תחתים עוד 4-5 שחקני הרכב כדי לעמוד במטרה של לעשות מקומות 4-6.
מעבר לזה, אם ברצלונה וכל הגדולות בשוק מחתימות שחקנים, אז נראלי לפי הטיעון שלך שמי שצריך להיות היסטרי ומוטרד זה מועדונים שכבר השלימו את בניית הסגל שלהם או צריכים רק שחקן אחד ולא מעבר..
יכול להיות שהפועל חכמה מכולם?
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 09 אוגוסט 2025, 14:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2530 לייקים
מציע לכל הספקנים להסתכל סביב קצת.
בית"ר הביאה זרים שבינתיים נראים חלשים מאד
במכבי חיפה גוני נאור ואזולאי שחקני הרכב.
מכבי תל אביב בקושי ניצחה קבוצה מהליגה המלטזית החזקה.
הפועל חיפה שיחררה חצי סגל, אשדוד נראת אסיפה של כלום ואיבדה את כנען.
מזכיר לכם שניצחנו גם את טבריה וגם את הפועל חיפה שנה שעברה + את הפועל פ"ת האיתמנית.
מזכיר לכם שניצחנו גם את טבריה וגם את הפועל חיפה שנה שעברה + את הפועל פ"ת האיתמנית.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1028 לייקים
1. המטרה של המועדון היא 4-6. זה יעד לא פשוט לקבוצה שעלתה ליגה.לירון האדום כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 14:11 מציע לכל הספקנים להסתכל סביב קצת.
2. תפסת את הפועל חיפה בנקודת זמן מאוד רגישה בעונה שלה (סאגת מלמד), וניצחת הרכב לא מלא של טבריה ששרדה במחזור האחרון.
3. מול הפועל פ״ת שיחקת 3 פעמים בשנה האחרונה, בכל ההתמודדויות שלנו מולם היינו פחות טובים.
4. נראלי ששכחת איזה משחק.. לא יודע.. התפספס. לא ישב על הנרטיב אז פשוט השמטת אותו? למה הוא לא חלק מהניתוח שלך?
5. אתה מנתח פה כל קבוצה ומחליש אותה.. אבל איך אנחנו נראים? למה את ככ אופטימי לגבינו בזמן שאתה מקטין אחרים? אם אתה מעמיד את הפועל של היום מול ביתר, חיפה , והפועל חיפה אתה מוציא לדעתי בין נקודה ל-3 נק׳.
-
- קיבל.ה 1044 לייקים
מזכיר לי את ההרגעה מצד אנשי "זה מספיק טוב לליגה" בעונת המלפפונים לפני שנתיים, אחד לאחד.לירון האדום כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 14:11 מציע לכל הספקנים להסתכל סביב קצת.
בסוף סיימנו עם אייבינדר ואלטמן בהרכב וזרים בינוניים
-
- קיבל.ה 132 לייקים
קשקוש מוחלט . סיכומים עושים בסוף העונה ,אף אחד לא יודע מה צפוי המשך אתה יכול לנצח היום להגיע לדרבי או ביתר בשבת ולנצח ואז נשמע פה שירי הלל וגם להיפך . אם נסיים מקום 6 בלי שום תכלית אולי בחלק ממה שרשמת גם אסכים. אבל לסכם את העונה לפני שהחלה ?צ'ימבויקה כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 11:40לפני שאדוני מתקרנף בוא נדייק מה הכוונה בפשע
ואכן, מי שמחתים שחקן בן 17 בככ הרבה כסף בזמן ששבועיים לפתיחת הליגה אין לו חצי הרכב הוא כושל לגמרי ולדעתי אם הם פותחים את הליגה עם 4 זרים הם גם פושעים ברמה המקצועית.. זה לא אומר כלום על ספרא שאני מברך אותו, זה אומר על הניהול המקצועי
אם אתה מגלה שאתה לא מצליח להביא זרים אז תקח את הכסף של דאפה ותתן לכל אחד עוד כסף כדי להעמיד פה קבוצה שתעמוד במטרות של 4-6
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
יניב פרנקו בס5
הנושא השכיח ביותר בקרב אוהדי הפועל ת״א כרגע הוא הציפייה לוולקאם - וצריך להגיד ביושר - אין הרבה אוהדים שחושבים שהסגל כרגע, מוכן. יש את אלה שחושבים שהשלמת מכסת הזרים עם תוספת 4 זרים היא מספיקה ויש כאלה שמצפים להרבה יותר. אבל כולם מצפים לרכש ולוולקאמים ודומה שגם הרגועים יותר באוהדי הפועל, שלא נחשבים לקהל הרגוע ביקום, חשבו שזה יהיה בקצב גבוה יותר.
...
בסופו של דבר יש שתי דרכים עיקריות לבנות קבוצה - עם רעיון ובלי רעיון.
הבנייה בלי רעיון אינה דבר גרוע. להפך, היא תופשת את חלון העברות כאוסף של הזדמנויות לגייס כישרון ישראלי וזר - 'שחקנים טובים שעל המדף', כלשון האוהדים, צריכים להגיע, החלון הוא תחרות גיוס כשרונות ברורה - קבוצות מצוינות נבנו בעבר בשיטה הזו בכל הענפים והיא שיטה מצוינת - כדי להצליח בשיטה הזו צריך להיות עם כמה שיותר משאבים זמינים ובעיקר להגיב מהר להזדמנויות. לדוגמא, בתחילת החלון אני אישית עקבתי אחרי שחקן שמאוד רציתי. במקרה הוא היה חופשי, אבל הוא חתם במקום אחר - ההזדמנות הזאת ירדה מהשולחן ובשוק ישראלי מצומצם זו יכולה להיות טעות.
מצד שני, יש הזדמנויות שנפתחות רק באמצע החלון ולא בתחילתו, לפעמים החתמה בתחילת חלון גורמת לתסכול קל בראות מתחרה לוקחת הזדמנות טובה יותר.
הבנייה מתוך רעיון היא תהליך קשה בהרבה - ראשית צריך רעיון - רעיון זה יכול להיות מבוסס שיטת משחק או תפישת עולם. נתחיל בשיטת משחק, אם הרעיון לשחק בקו הגנה של 5, אז יש לגייס מגינים מתאימים והרבה מאוד בלמים. אם הרעיון לשחק בלי כנפיים, אז יש לוותר על שחקני כנף מעולים גם אם אפשר להביא אותם וכך הלאה.
...
החלק האחרון הוא בנייה מתוך רעיון אסטרטגי ופה אני חושב שאני מזהה את תפישת העולם, שעומדת מאחורי הבנייה בהפועל והיא בניית קבוצה לשנים ארוכות.
אם ניקח את הפועל של השנים האחרונות ונסתכל על השחקנים שעברו בהפועל (גדלו או הוחתמו) והיום הם ליגיונרים ושחקנים מובילים בליגה היא גדולה - הפועל צריכה לשמור על הכישרון שהיא משיגה לפני שהיא רצה לגייס חדש.
הנקודה השנייה שהפועל הייתה הקבוצה הגרועה בליגה בבחירת זרים - הרבה מתחת לממוצע - המון נפילות שחלקם היו כי התפישה הייתה לקנות זרים ולהשביח או שתהליכי העבודה היו לא טובים.
אז הרעיון הבסיסי הוא ללכת ולגייס 7 זרים איכותיים, עם מוכנות לשלם הרבה כסף ולתת הרבה מקום לצעירים. זה רעיון הרבה יותר מסובך לבצע בקיץ של מלחמה עם איראן ובאופן כללי - תהליך בחירת הצעירים הנכונים הוא מורכב, אי אפשר לתת כמה צעירים באמת יכולים לשחק במועדון כמו הפועל בתקופה כזו, בתחושת בטן שלי לא הרבה.
לגייס את הזרים לקבוצה ישראלית בקיץ זה קשה לא פחות - במיוחד אם הרעיון הוא שהזרים חייבים להיות ברמה מאוד גבוהה ובהתאמה מסוימת לסגל הקיים ועוד דרישות מפתח.
הבחירה לבנות עם רעיון היא בחירה עם סיכון וסיכוי.
הבחירה ברעיון הספציפי הזה הוא אפילו מסובך יותר לתפעול.
אבל אם זה עובד, יש לזה יתרונות גדולים מאוד.
אצטט חבר טוב בנושא - 'נצטרך להמתין
הנושא השכיח ביותר בקרב אוהדי הפועל ת״א כרגע הוא הציפייה לוולקאם - וצריך להגיד ביושר - אין הרבה אוהדים שחושבים שהסגל כרגע, מוכן. יש את אלה שחושבים שהשלמת מכסת הזרים עם תוספת 4 זרים היא מספיקה ויש כאלה שמצפים להרבה יותר. אבל כולם מצפים לרכש ולוולקאמים ודומה שגם הרגועים יותר באוהדי הפועל, שלא נחשבים לקהל הרגוע ביקום, חשבו שזה יהיה בקצב גבוה יותר.
...
בסופו של דבר יש שתי דרכים עיקריות לבנות קבוצה - עם רעיון ובלי רעיון.
הבנייה בלי רעיון אינה דבר גרוע. להפך, היא תופשת את חלון העברות כאוסף של הזדמנויות לגייס כישרון ישראלי וזר - 'שחקנים טובים שעל המדף', כלשון האוהדים, צריכים להגיע, החלון הוא תחרות גיוס כשרונות ברורה - קבוצות מצוינות נבנו בעבר בשיטה הזו בכל הענפים והיא שיטה מצוינת - כדי להצליח בשיטה הזו צריך להיות עם כמה שיותר משאבים זמינים ובעיקר להגיב מהר להזדמנויות. לדוגמא, בתחילת החלון אני אישית עקבתי אחרי שחקן שמאוד רציתי. במקרה הוא היה חופשי, אבל הוא חתם במקום אחר - ההזדמנות הזאת ירדה מהשולחן ובשוק ישראלי מצומצם זו יכולה להיות טעות.
מצד שני, יש הזדמנויות שנפתחות רק באמצע החלון ולא בתחילתו, לפעמים החתמה בתחילת חלון גורמת לתסכול קל בראות מתחרה לוקחת הזדמנות טובה יותר.
הבנייה מתוך רעיון היא תהליך קשה בהרבה - ראשית צריך רעיון - רעיון זה יכול להיות מבוסס שיטת משחק או תפישת עולם. נתחיל בשיטת משחק, אם הרעיון לשחק בקו הגנה של 5, אז יש לגייס מגינים מתאימים והרבה מאוד בלמים. אם הרעיון לשחק בלי כנפיים, אז יש לוותר על שחקני כנף מעולים גם אם אפשר להביא אותם וכך הלאה.
...
החלק האחרון הוא בנייה מתוך רעיון אסטרטגי ופה אני חושב שאני מזהה את תפישת העולם, שעומדת מאחורי הבנייה בהפועל והיא בניית קבוצה לשנים ארוכות.
אם ניקח את הפועל של השנים האחרונות ונסתכל על השחקנים שעברו בהפועל (גדלו או הוחתמו) והיום הם ליגיונרים ושחקנים מובילים בליגה היא גדולה - הפועל צריכה לשמור על הכישרון שהיא משיגה לפני שהיא רצה לגייס חדש.
הנקודה השנייה שהפועל הייתה הקבוצה הגרועה בליגה בבחירת זרים - הרבה מתחת לממוצע - המון נפילות שחלקם היו כי התפישה הייתה לקנות זרים ולהשביח או שתהליכי העבודה היו לא טובים.
אז הרעיון הבסיסי הוא ללכת ולגייס 7 זרים איכותיים, עם מוכנות לשלם הרבה כסף ולתת הרבה מקום לצעירים. זה רעיון הרבה יותר מסובך לבצע בקיץ של מלחמה עם איראן ובאופן כללי - תהליך בחירת הצעירים הנכונים הוא מורכב, אי אפשר לתת כמה צעירים באמת יכולים לשחק במועדון כמו הפועל בתקופה כזו, בתחושת בטן שלי לא הרבה.
לגייס את הזרים לקבוצה ישראלית בקיץ זה קשה לא פחות - במיוחד אם הרעיון הוא שהזרים חייבים להיות ברמה מאוד גבוהה ובהתאמה מסוימת לסגל הקיים ועוד דרישות מפתח.
הבחירה לבנות עם רעיון היא בחירה עם סיכון וסיכוי.
הבחירה ברעיון הספציפי הזה הוא אפילו מסובך יותר לתפעול.
אבל אם זה עובד, יש לזה יתרונות גדולים מאוד.
אצטט חבר טוב בנושא - 'נצטרך להמתין
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1028 לייקים
לא מסכם את העונה, מסכים לגמרי שהכל יכול להיות.איל כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 14:55קשקוש מוחלט . סיכומים עושים בסוף העונה ,אף אחד לא יודע מה צפוי המשך אתה יכול לנצח היום להגיע לדרבי או ביתר בשבת ולנצח ואז נשמע פה שירי הלל וגם להיפך . אם נסיים מקום 6 בלי שום תכלית אולי בחלק ממה שרשמת גם אסכים. אבל לסכם את העונה לפני שהחלה ?צ'ימבויקה כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 11:40לפני שאדוני מתקרנף בוא נדייק מה הכוונה בפשע
המשחקים כרגע לא אינדיקציה אלא הסגל ואיכות שחקני הרכש והתיאום ביניהם.
ברור שאם רן בנימין השנה בעונת פריצה ובוסקילה מביא מספרים ועושים עונה סולידית במקום 6, אני לא אגיד שבמבחן התוצאה כשלו. אלא אומר לכל היותר שחבל שלא מקסמו את הקיץ הזה.
-
- קיבל.ה 127 לייקים
השאלה היא איך ממקסמים את הקיץ הזה, ואני חושב שעדיין יש פוטנציאל לשדרוג מאוד מוצלחצ'ימבויקה כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 15:40לא מסכם את העונה, מסכים לגמרי שהכל יכול להיות.איל כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 14:55קשקוש מוחלט . סיכומים עושים בסוף העונה ,אף אחד לא יודע מה צפוי המשך אתה יכול לנצח היום להגיע לדרבי או ביתר בשבת ולנצח ואז נשמע פה שירי הלל וגם להיפך . אם נסיים מקום 6 בלי שום תכלית אולי בחלק ממה שרשמת גם אסכים. אבל לסכם את העונה לפני שהחלה ?צ'ימבויקה כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 11:40
לפני שאדוני מתקרנף בוא נדייק מה הכוונה בפשע
המשחקים כרגע לא אינדיקציה אלא הסגל ואיכות שחקני הרכש והתיאום ביניהם.
ברור שאם רן בנימין השנה בעונת פריצה ובוסקילה מביא מספרים ועושים עונה סולידית במקום 6, אני לא אגיד שבמבחן התוצאה כשלו. אלא אומר לכל היותר שחבל שלא מקסמו את הקיץ הזה.
תקראו לי אוהד מכבי מחולל כאוס לא מעניין אותי
אבל לדעתי אנחנו מפספסים פה תמונה יותר גדולה, שלא יבלבלו תשכל שבונים לטווח ארוך ומביאים לי זרים כמו פלקאו זה פשוט לא עומד במבחן המציאות מצטער.
לדעתי המציאות היא: ספרא בסקאלה של אלונה, זה לא מיץ
ולא יענקלה, זה לא מה שפיללנו ועושה רושם שיוזרים אחרים לא הבינו את זה עדיין. למה הבעיה? כי אנחנו לא במעמד של בש כרגע עם כל הצער. אם אלונה משלמת עד 300 לזרים טובים, לנו יש דלתא שהיא עולה חדשה, חוסר באירופה ועוד מלחמה שיש לכל הקבוצות אז כל זר ששווה 300 שיכל לשדרג אותנו הוא בפועל יהיה 450 אצלנו. עושה רושם שספרא לא משלם את הסכומים האלה ולכם נאלצים לרדת מדרגה בזרים ולשלם יותר גם להם (עע פלקאו)
אני מלא טראומות מעונת מינצברג וכרגע אני עושה 1 ועוד 1 ואנחנו לא בכיוון טוב. בכלל.
אבל לדעתי אנחנו מפספסים פה תמונה יותר גדולה, שלא יבלבלו תשכל שבונים לטווח ארוך ומביאים לי זרים כמו פלקאו זה פשוט לא עומד במבחן המציאות מצטער.
לדעתי המציאות היא: ספרא בסקאלה של אלונה, זה לא מיץ
ולא יענקלה, זה לא מה שפיללנו ועושה רושם שיוזרים אחרים לא הבינו את זה עדיין. למה הבעיה? כי אנחנו לא במעמד של בש כרגע עם כל הצער. אם אלונה משלמת עד 300 לזרים טובים, לנו יש דלתא שהיא עולה חדשה, חוסר באירופה ועוד מלחמה שיש לכל הקבוצות אז כל זר ששווה 300 שיכל לשדרג אותנו הוא בפועל יהיה 450 אצלנו. עושה רושם שספרא לא משלם את הסכומים האלה ולכם נאלצים לרדת מדרגה בזרים ולשלם יותר גם להם (עע פלקאו)
אני מלא טראומות מעונת מינצברג וכרגע אני עושה 1 ועוד 1 ואנחנו לא בכיוון טוב. בכלל.
-
- קיבל.ה 309 לייקים
מה התלונות לספרא? משקיע מעל ומעבר, הלוואי וישאר פה לנצח אם הוא יתנהל כמו בשנה האחרונה
התלונות שלי כרגע הן בעיקר לפרימור, ולמנהלים בפועל של המועדון
קודם כל למה להחזיר את בוקסנבוים הכושל?
וכנראה פרימור גם אחראי על המו"מ ברכש והכל מתנהל איטי מדי
אין סיבה לחכות לשחקנים חודשיים כאילו הם האחרונים בעולם
גם לברדה יש לי תלונות אבל במקרה הזה עדיף לחכות לסוף החלון לראות מה בנו פה באמת
התלונות שלי כרגע הן בעיקר לפרימור, ולמנהלים בפועל של המועדון
קודם כל למה להחזיר את בוקסנבוים הכושל?
וכנראה פרימור גם אחראי על המו"מ ברכש והכל מתנהל איטי מדי
אין סיבה לחכות לשחקנים חודשיים כאילו הם האחרונים בעולם
גם לברדה יש לי תלונות אבל במקרה הזה עדיף לחכות לסוף החלון לראות מה בנו פה באמת
-
- קיבל.ה 157 לייקים
שכל אחד יהיה פה בדעתו אבל זה הזייה כמה טוחנים פה מים וזורקים לאוויר ״אכזבה״ כאשר אנחנו עם 2 נצחונות והפסד אחד בגביע הטוטו וחסרים לנו עדיין שישה שחקנים והביאו שמונה עד כה בחלון הזה (אותו מספר שחקנים כמו מכבי ד״א).
לא מובן לי איך אנשים אומרים שספרא ישלם פחות או יותר אם עדיין חסרים לנו ארבעה זרים (שזה רוב הזרים) מאיפה לכולם מה הוא מתכוון לשלם? למה לא לחכות ואז נדבר על הדברים… בחייאת זה לא דיונים רציניים יש תיסכול מאוד גדול אני מבין אבל כולם פה זורקים נתונים לא עניינים בעליל ללא ביסוס
לא מובן לי איך אנשים אומרים שספרא ישלם פחות או יותר אם עדיין חסרים לנו ארבעה זרים (שזה רוב הזרים) מאיפה לכולם מה הוא מתכוון לשלם? למה לא לחכות ואז נדבר על הדברים… בחייאת זה לא דיונים רציניים יש תיסכול מאוד גדול אני מבין אבל כולם פה זורקים נתונים לא עניינים בעליל ללא ביסוס
-
- קיבל.ה 309 לייקים
די בחייאת יש לנו עינייםRedDrifter כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 16:24 שכל אחד יהיה פה בדעתו אבל זה הזייה כמה טוחנים פה מים וזורקים לאוויר ״אכזבה״ כאשר אנחנו עם 2 נצחונות והפסד אחד בגביע הטוטו וחסרים לנו עדיין שישה שחקנים והביאו שמונה עד כה בחלון הזה (אותו מספר שחקנים כמו מכבי ד״א).
הניצחונות בלאומית היו הרבה בגלל שמדובר בליגה של שיכורים שאין להם אוויר בריאות בדקה 60
גם שם הסרחנו את הדשא רוב הזמן עד שהגיע בליץ במחצית השנייה
בטוטו היה משחק לא רע מול הפועל ירושלים שבאה עם כפכפים ומול הפועל פ"ת יצאנו בנס כמו כל המשחקים מולם
וזאת הנקודה, בכל המשחקים הרציניים בתקופת ברדה היינו הרבה מתחת לרמה של היריבה
אולי זה ישתנה בליגה, יהיו לנו 36 מחזורים לשפוט, אבל כרגע אפשר לנפנף בתוצאות בכיף אבל בעיניי זה ברור שביכולת של הקבוצה מאז שברדה הגיע זה בלון שעתיד להתפוצץ
חייב להשתפר ולהשתדרג
-
- קיבל.ה 145 לייקים
לא מתגעגע בכלל. ולכן אני מפחד שגם השנה נרד ליגה בגלל התנהלות שעכשיו שמזכירים את ניסנוב.לירון האדום כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 14:06כן ממש בושהyoni143 כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 10:50שיהיה מה להגיב חיובי, כמובן שאגיב חיובי. הפורום פה זה לא ליקוקים לפרימור לספרא, זה לדבר על דברים שנכונים להיום ואקטןאליים, כרגע בושה של התנהלות.לירון האדום כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 10:27
אתה דוגמה קלאסית, הגעת לפורום רק הקיץ
מתגעגע לזרים שמינצברג הביא וירדנו ליגה?
-
- קיבל.ה 157 לייקים
עשינו חשבון מקודם… בנתניה היו חסרים לך עשרה שחקנים בפועל אתה מבין את זה?ספרא טבא כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 16:39די בחייאת יש לנו עינייםRedDrifter כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 16:24 שכל אחד יהיה פה בדעתו אבל זה הזייה כמה טוחנים פה מים וזורקים לאוויר ״אכזבה״ כאשר אנחנו עם 2 נצחונות והפסד אחד בגביע הטוטו וחסרים לנו עדיין שישה שחקנים והביאו שמונה עד כה בחלון הזה (אותו מספר שחקנים כמו מכבי ד״א).
הניצחונות בלאומית היו הרבה בגלל שמדובר בליגה של שיכורים שאין להם אוויר בריאות בדקה 60
גם שם הסרחנו את הדשא רוב הזמן עד שהגיע בליץ במחצית השנייה
בטוטו היה משחק לא רע מול הפועל ירושלים שבאה עם כפכפים ומול הפועל פ"ת יצאנו בנס כמו כל המשחקים מולם
וזאת הנקודה, בכל המשחקים הרציניים בתקופת ברדה היינו הרבה מתחת לרמה של היריבה
אולי זה ישתנה בליגה, יהיו לנו 36 מחזורים לשפוט, אבל כרגע אפשר לנפנף בתוצאות בכיף אבל בעיניי זה ברור שביכולת של הקבוצה מאז שברדה הגיע זה בלון שעתיד להתפוצץ
חייב להשתפר ולהשתדרג
אומרים לכם המקורבים פה ״רואים את כוונות המועדון ומכוונים לשחקנים עם פרופיל גבוה״ זה היה ידוע לרוב האוהדים שהשנה לא ניקח אליפות ואירופה היא הגדרה מטרה אך לא מטרה בטוחה (שגם אותה, אגב, לא הצהירו עליה) אתה 42 יום לפני סגירת החלון והחלק הזה של ״יש לנו עיניים״ הוא פשוט הוצאת תסכול, יהיה לנו פתיחה איטית בליגה אין ספק אבל בונים פה במועדון לטווח יותר מהעונה הזאת אז בא מנכ״ל עם עבר מקצועי, יש מאמן על הקווים יש צוות שאפשר לסמוך עליו - אולי ניתן בהם אמונה ליותר מחודש? מה אתה אומר? אני אצטרף לביקורת ברגע שיסגר החלון ולא יעמדו ביעדים.
עד אז, כפי שקו השפיות מצביע אין לנו מספיק על מה להתבסס, יש עיכובים אכן, יש נפילות כן, אבל כל נתון שקפוץ פה הוא בגדר דמיון וטחינת מים.
אתם לא מרוצים, זה מובן מאוד מההתכתבויות.
האם הוצאת התסכול הזאת וה”circle jerking” שחוזר על עצמו תורם לשיח פה?
שורה תחתונה ואני חוזר על זה בפעם המי יודע כמה - אם יגיע שחקן בעוד חודש לפני סגירת החלון והוא יביא את הניצחון הרי ברור פה שכולם יישרו קו ויגידו מזל שחיכו והם יצאו גדולים מהחיים.
ולכן, לדעתי, הביקורות האלה הם פשוט לא הגיוניים בעליל.
-
- קיבל.ה 2530 לייקים
שיהיה ברור, הסגל הנוכחי הוא לא מספיק טובצ'ימבויקה כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 14:141. המטרה של המועדון היא 4-6. זה יעד לא פשוט לקבוצה שעלתה ליגה.לירון האדום כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 14:11 מציע לכל הספקנים להסתכל סביב קצת.
2. תפסת את הפועל חיפה בנקודת זמן מאוד רגישה בעונה שלה (סאגת מלמד), וניצחת הרכב לא מלא של טבריה ששרדה במחזור האחרון.
3. מול הפועל פ״ת שיחקת 3 פעמים בשנה האחרונה, בכל ההתמודדויות שלנו מולם היינו פחות טובים.
4. נראלי ששכחת איזה משחק.. לא יודע.. התפספס. לא ישב על הנרטיב אז פשוט השמטת אותו? למה הוא לא חלק מהניתוח שלך?
5. אתה מנתח פה כל קבוצה ומחליש אותה.. אבל איך אנחנו נראים? למה את ככ אופטימי לגבינו בזמן שאתה מקטין אחרים? אם אתה מעמיד את הפועל של היום מול ביתר, חיפה , והפועל חיפה אתה מוציא לדעתי בין נקודה ל-3 נק׳.
אבל אתה עם 3 זרים מתוך 7, יגיעו עוד 4 זרים ומהמר שיגיע גם עוד ישראלי או 2.
לכן אני רגוע, כי אני יודע שיש בסיס טוב עם מאמן טוב הנהלה עם כסף ומנכל עם ניסיון ויחד עם השחקנים שעוד יגיעו אפשר לעשות עונה טובה.
-
- קיבל.ה 2530 לייקים
מתי ניסנוב השקיע כמו שספרא משקיע?yoni143 כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 16:43לא מתגעגע בכלל. ולכן אני מפחד שגם השנה נרד ליגה בגלל התנהלות שעכשיו שמזכירים את ניסנוב.
ספרא/פרימור ידע לפטר את דגו ולהביא מאמן בכיר כמו ברדה ולא המשיך עם בורחה לאמה כמו מינצברג לדוגמה.
תפסיק לבלבל במח
-
- קיבל.ה 158 לייקים
דיווח מברזיל, העניינים עם צ׳יקו מתחממים שוב…
- רדפוקס
- קיבל.ה 5504 לייקים
-
- קיבל.ה 1357 לייקים
הכי פחות חשוב לדעתי
תביא מגן ימין שים את פיבן בלם
זו פשרה סבירה לגמרי
תביא מגן ימין שים את פיבן בלם
זו פשרה סבירה לגמרי
-
- קיבל.ה 157 לייקים
-
- קיבל.ה 1296 לייקים
עיתונאי ברזילאי כתב בטוויטר שזה פייק ניוז, והוא זה שאמר שהפועל חזרה לתמונה.RedDrifter כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 17:12אני ראיתי דיווח מקודם שהקבוצה הבולגרית Arda Kardzhali בעקבותיו והציעו לRecife כ600,000 אירו עליו.
-
- קיבל.ה 157 לייקים
אשמח שתשלח לי קישורNiro כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 17:13עיתונאי ברזילאי כתב בטוויטר שזה פייק ניוז, והוא זה שאמר שהפועל חזרה לתמונה.RedDrifter כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 17:12אני ראיתי דיווח מקודם שהקבוצה הבולגרית Arda Kardzhali בעקבותיו והציעו לRecife כ600,000 אירו עליו.
-
- קיבל.ה 53 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5504 לייקים
פיבן…Dubi Dubkin כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 17:22לא העמדה הכי חשובה
אבל מבחינתי מורגן/ישראלוב כבלם שמאל לא מספיק טובים
והעמדה הזו צריכה חיזוק