כמה אפס אפשר להיות?
אדמונד ספרא
- Shacham
- קיבל.ה 972 לייקים
שמע אתה די מקשקש, ההודעה הזאת שפירסמת היא ממש לא "מלחמה בעופר" והם מדגישים שם רק איזה 3 פעמים שלא מדובר בפוסט אישי נגדו ושישמחו שישקיע במועדון.Red Wolf כתב: ↑04 אוגוסט 2025, 09:34אל תתן לעובודת להפריע לךShacham כתב: ↑03 אוגוסט 2025, 23:26גם על עופר אף אחד לא היה מוציא ציוץ אם לא סיפור יד אליהו, אף אחד לא מתלונן כלפיו בגלל הכסף שהוא מוציא (גם אם עכשיו משתמשים בזה כטיעון כי יש אנטי לכל דבר שעופר עושה).
בכדורגל לא רואה שום דבר עם פוטנציאל נפיצות קרוב לזה ואני אישית מאוד רגוע מיחסי אולטראס-הנהלה בשנים הקרובות.
האולטראס התנגדו למכור לינאי את הקבוצה (לדעתי הם היו נלחמים בכל איש עשיר, גם בספרא אם היה מגיע לכדורסל)
זאת ההודעה שלהם מאוגוסט 23 לפני ההצבעה על המכירה
פשוט לקחו להם את הצעצוע
״נראה תהליך בו השאיפות החלו לגבור על העקרונות״ - תסלחו לי אבל איזה משפט מטומטם
יש עוד פנינים בההודעה הזאת שלהם, אבל אני לא בא להתווכח שנתיים אחורה
עובדתית, אין קשר ליד אליהו הם כבר אז החלו להלחם בו למרות שבתחילת הדרך הוא עשה עבורם (ועבור כל הקהל) יותר מכל בעלים אחר
עובדתית גם שנה אחרי הפוסט הזה וההצבעה שהלכה נגדם, לא הייתה מחאה או משהו כזה נגד עופר.
גם כשהתחיל במסע ההחתמות עם מוטלי ובברלי לא זוכר ששמעתי ציוץ ביקורת מתוך הקהל של הפועל.
הכל התחיל עם יד אליהו. להגיד "אין קשר ליד אליהו" זה משפט הזייה.
-
- קיבל.ה 151 לייקים
אפשר שאלה לא צינית?Shacham כתב: ↑04 אוגוסט 2025, 10:17שמע אתה די מקשקש, ההודעה הזאת שפירסמת היא ממש לא "מלחמה בעופר" והם מדגישים שם רק איזה 3 פעמים שלא מדובר בפוסט אישי נגדו ושישמחו שישקיע במועדון.Red Wolf כתב: ↑04 אוגוסט 2025, 09:34אל תתן לעובודת להפריע לךShacham כתב: ↑03 אוגוסט 2025, 23:26
גם על עופר אף אחד לא היה מוציא ציוץ אם לא סיפור יד אליהו, אף אחד לא מתלונן כלפיו בגלל הכסף שהוא מוציא (גם אם עכשיו משתמשים בזה כטיעון כי יש אנטי לכל דבר שעופר עושה).
בכדורגל לא רואה שום דבר עם פוטנציאל נפיצות קרוב לזה ואני אישית מאוד רגוע מיחסי אולטראס-הנהלה בשנים הקרובות.
האולטראס התנגדו למכור לינאי את הקבוצה (לדעתי הם היו נלחמים בכל איש עשיר, גם בספרא אם היה מגיע לכדורסל)
פשוט לקחו להם את הצעצוע
עובדתית, אין קשר ליד אליהו הם כבר אז החלו להלחם בו למרות שבתחילת הדרך הוא עשה עבורם (ועבור כל הקהל) יותר מכל בעלים אחר
עובדתית גם שנה אחרי הפוסט הזה וההצבעה שהלכה נגדם, לא הייתה מחאה או משהו כזה נגד עופר.
גם כשהתחיל במסע ההחתמות עם מוטלי ובברלי לא זוכר ששמעתי ציוץ ביקורת מתוך הקהל של הפועל.
מה ההבדל בין יד אליהו לבלומפילד?
- Red Wolf
- קיבל.ה 1049 לייקים
@Shacham
אני באמת לא רוצה לדחוף את כל הנושא הזה פה באשכול הזה
אם תרצה אפשר להמשיך בפורום כדורסל
אבל גם להגיד שלא הייתה ביקורת מתוך הקהל?? זה לא פחות הזיה (רק במקרה של בברלי הייתה ביקורת גם מקצועית וגם לא מקצועית למשל)
אני באמת לא רוצה לדחוף את כל הנושא הזה פה באשכול הזה
אם תרצה אפשר להמשיך בפורום כדורסל
אבל גם להגיד שלא הייתה ביקורת מתוך הקהל?? זה לא פחות הזיה (רק במקרה של בברלי הייתה ביקורת גם מקצועית וגם לא מקצועית למשל)
-
- קיבל.ה 240 לייקים
הוא ללא ספק הגזים אבל למען ההגינות אתה בשום תסריט לא יכול להגיד "הכל התחיל עם יד אליהו"
ההתנגדות הייתה שם עוד הרבה לפני. לא קולנית לרמה של מחאה רשמית, אבל הייתה שם. בוא נגיד שגם בלי יד אליהו, היו שם המון אנשים שהיו קופצים על ההזדמנות הראשונה לצאת נגדו.
(ואני חושב שעופר טועה (בלשון המעטה) ומשקר בלשון פחות מעטה בסיפור הזה.)
ההתנגדות הייתה שם עוד הרבה לפני. לא קולנית לרמה של מחאה רשמית, אבל הייתה שם. בוא נגיד שגם בלי יד אליהו, היו שם המון אנשים שהיו קופצים על ההזדמנות הראשונה לצאת נגדו.
(ואני חושב שעופר טועה (בלשון המעטה) ומשקר בלשון פחות מעטה בסיפור הזה.)
- Shacham
- קיבל.ה 972 לייקים
כמו שאני שונא שהאולטראס מביאים את החרא הזה למשחקים של הרגל,cholo כתב: ↑04 אוגוסט 2025, 10:21אפשר שאלה לא צינית?Shacham כתב: ↑04 אוגוסט 2025, 10:17שמע אתה די מקשקש, ההודעה הזאת שפירסמת היא ממש לא "מלחמה בעופר" והם מדגישים שם רק איזה 3 פעמים שלא מדובר בפוסט אישי נגדו ושישמחו שישקיע במועדון.Red Wolf כתב: ↑04 אוגוסט 2025, 09:34
אל תתן לעובודת להפריע לך
פשוט לקחו להם את הצעצוע
אז גם כאן לא מעניין אותי להיכנס לדיונים האלה בפורום של הכדורגל (למרות שיש כאן אנשים שממש משתדלים להביא את החרא הזה לכאן).
-
- קיבל.ה 151 לייקים
מסכים איתך שעדיף להניח לזה..Shacham כתב: ↑04 אוגוסט 2025, 10:34כמו שאני שונא שהאולטראס מביאים את החרא הזה למשחקים של הרגל,cholo כתב: ↑04 אוגוסט 2025, 10:21אפשר שאלה לא צינית?Shacham כתב: ↑04 אוגוסט 2025, 10:17
שמע אתה די מקשקש, ההודעה הזאת שפירסמת היא ממש לא "מלחמה בעופר" והם מדגישים שם רק איזה 3 פעמים שלא מדובר בפוסט אישי נגדו ושישמחו שישקיע במועדון.
אז גם כאן לא מעניין אותי להיכנס לדיונים האלה בפורום של הכדורגל (למרות שיש כאן אנשים שממש משתדלים להביא את החרא הזה לכאן).
-
- קיבל.ה 310 לייקים
איך אומרים... נחכה ונראה.Shacham כתב: ↑03 אוגוסט 2025, 23:26גם על עופר אף אחד לא היה מוציא ציוץ אם לא סיפור יד אליהו, אף אחד לא מתלונן כלפיו בגלל הכסף שהוא מוציא (גם אם עכשיו משתמשים בזה כטיעון כי יש אנטי לכל דבר שעופר עושה).
הם ימצאו משהו. הם תמיד מוצאים.
אבל כרגע עדיף ליהנות מהאופוריה ולא להתעסק בעתיד הבעייתי שצפוי להגיע
תסתכל במראה תשאל את עצמך ותעדכן מה התשובה
-
- קיבל.ה 348 לייקים
מקווה שהתגעגעתם לתביעות
דגו תובע מיליון שח על זה שפוטר
דגו תובע מיליון שח על זה שפוטר
-
- קיבל.ה 161 לייקים
-
- קיבל.ה 526 לייקים
-
- קיבל.ה 2187 לייקים
לא להיכנס לבלוג של גידי ולא לאתר שלו.
טיפ שמשנה איכות חיים.
טיפ שמשנה איכות חיים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1034 לייקים
איזה מנכ״ל אש יש לנו
מלך
הכל ביד רמה
בוסקילה, פיטורי מאמנים, מו״מ על שחקנים
עילוי באר שבעי
אשרינו שזכינו למנכ״ל כזה, שיודע לקחת את תקציבי העתק של ספרא ולעבוד איתם היטב.
וברצינות, יש לו שלושה הישגים אמיתיים עד עכשיו וזה מאיימבו, האפליקציה ואדמוני
אבל תנו לו
מלך
הכל ביד רמה
בוסקילה, פיטורי מאמנים, מו״מ על שחקנים
עילוי באר שבעי
אשרינו שזכינו למנכ״ל כזה, שיודע לקחת את תקציבי העתק של ספרא ולעבוד איתם היטב.
וברצינות, יש לו שלושה הישגים אמיתיים עד עכשיו וזה מאיימבו, האפליקציה ואדמוני
אבל תנו לו
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1034 לייקים
וואו אני בשוק שזו הדעה שלך
ככ לא מתאים לך
מוזר שמכבי וחיפה מפטרות מאמנים ואין את הידיעות האלה
תגיד, שבתקופת ניסנוב תבעו אותנו גם הגבת ככה?
אולי לא היית פה להגיב אבל אשאל בכל זאת
-
- קיבל.ה 526 לייקים
בוא גידי ליפקין כבר שנים ובמיוחד בשנה האחרונה יוצא עם כתבות גרנדוזיות כאלה פעם בחודש, כל העונה שעברה התעקש על זה שספרא לא באמת יקנה את הפועל, שצצו מיליארד דולר חובות מהקאס וכל מיני.צ'ימבויקה כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 14:04וואו אני בשוק שזו הדעה שלך
ככ לא מתאים לך
הבן זונה הזה זה הכתב הכי שונא הפועל, הכי חרטטן והכי אפס שיש פה ויש תחרות לא קלה, גידי ליפקין יכול לכתוב שיש שמש בחוץ ואני לא אאמין למילה שלו.
- Shacham
- קיבל.ה 972 לייקים
https://www.ice.co.il/law/news/article/941445צ'ימבויקה כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 14:04וואו אני בשוק שזו הדעה שלך
ככ לא מתאים לך
https://m.one.co.il/Mobile/Article/22-2 ... 94352.html
https://www.one.co.il/Article/418213.html
מחיפוש גוגל של 10 שניות.
-
- קיבל.ה 1198 לייקים
עזבו את זה שאנחנו לא הקבוצה הראשונה ולא האחרונה שמפוטר תובע אותה (בניגוד לנאמר פה, כרגיל) , פרימור אפילו לא היה המנכ"ל כשהוא הוחתם
אבל בטוח שזה ספציפית פרימור שלא יודע לפטר ומנכל אחר היה מפטר ממש טוב בלי שדגו היה דורש (עוד לא קיבל) את יתרת החוזה שלו שפרימור קיבל בירושה
אבל בטוח שזה ספציפית פרימור שלא יודע לפטר ומנכל אחר היה מפטר ממש טוב בלי שדגו היה דורש (עוד לא קיבל) את יתרת החוזה שלו שפרימור קיבל בירושה
-
- קיבל.ה 151 לייקים
אל תפריע לדמגוגים עם עובדות בחייאתD&3 כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 14:17 עזבו את זה שאנחנו לא הקבוצה הראשונה ולא האחרונה שמפוטר תובע אותה (בניגוד לנאמר פה, כרגיל) , פרימור אפילו לא היה המנכ"ל כשהוא הוחתם
-
- קיבל.ה 429 לייקים
לאנשי מקצוע אין פאקינג בושה היום. תובע אותנו על כלום ושום דבר ועוד אחרי כל הנזק שהוא עשה. (אין פה הלנת שכר או משהו שמצדיק את זה. פוטר כי היה זוועה.)
לתבוע על פיטורים ללא שימוע זה עלוב ומשחק על חוק יבש שלא צריך בכלל להיות תקף בכדורגל.
גועל נפש, כל טיפת הערכה שהייתה לי אליו נעלמה. אפס
לתבוע על פיטורים ללא שימוע זה עלוב ומשחק על חוק יבש שלא צריך בכלל להיות תקף בכדורגל.
-
- קיבל.ה 1371 לייקים
לפי וואן משכורת 67000 ברוטו =60000 נטו
מה?
והמשעשע מכל- דורש מענק עליית ליגה 135 אלף שח
היא היה צריך להגיד לעו״ד לוותר על הסעיף הזה. זה מביך
מה?
- רועי גווארה
- קיבל.ה 434 לייקים
איזו סיבה יש בעולם שאפילו חוקי העבודה העלובים בישראל לא יהיו תקפים בענף הספציפי הזה?ונרקומן כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 15:06 לאנשי מקצוע אין פאקינג בושה היום. תובע אותנו על כלום ושום דבר ועוד אחרי כל הנזק שהוא עשה. (אין פה הלנת שכר או משהו שמצדיק את זה. פוטר כי היה זוועה.)
יש איזשהו בדל של ראיה ש"הנזק שהוא עשה" היה בכוונה?
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
- קיבל.ה 429 לייקים
לפי מה שפורסם יש כאן שני נושאים מרכזים :אוגוסטוס היל כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 15:16 לפי וואן משכורת 67000 ברוטו =60000 נטו
מה?
הדרך בה פוטר (האם קיימו הליך תקין של פיטורים).
הסכומים שהיו בחוזה. גם אם פוטר היה זכאי לשכר עבוד השנה השניה של החוזה כולל מענק עליה. חשבתי שניהלו איתו מו"מ על גובה הפיצועיים בזמן הפיטורים. אם לא הגיעו להסכם ופעלו ללא תאום איתו, קרוב לוודאי שדגו יקבל פיצוי משמעותי .
מוזר שאיש מנוסה כמו פרימור שהוא גם עו"ד לא סגר את הנושא כאשר פיטר את דגו.
-
- קיבל.ה 1198 לייקים
אגב, @צ'ימבויקה אין לי שום דבר אישי נגדך, אני לא אוהב אנשים שמחפשים איפה לבקר את הקבוצה גם כשאין סיבה.
זו דוגמא מצוינת, החלטת שעצם זה שתובעים אותנו זו בעיה (כי אתה מחפש לבקר), ושכתבת את העובדות (שלא תובעים קבוצות אחרות) כדי שיסתדר לך עם האג'נדה (המאוד מעצבנת, של לחפש לבקר), ובדרך התעלמת מהעובדה שפרימור הוא אפילו לא זה שמינה אותו, ושספציפית לפטר את דגו היה המהלך הכי טוב שלנו בעונה שעברה.
אין לי שום בעיה עם ביקורת על הקבוצה, יש לי בעיה עם אנשים שכל מה שהם עושים זה מחפשים אקטיבית לבקר, ויש לי בעיה עוד יותר גדולה עם אנשים שמבקרים בכל סיטאוציה בלי קשר להאם זה מוצדק או לא.
זו דוגמא מצוינת, החלטת שעצם זה שתובעים אותנו זו בעיה (כי אתה מחפש לבקר), ושכתבת את העובדות (שלא תובעים קבוצות אחרות) כדי שיסתדר לך עם האג'נדה (המאוד מעצבנת, של לחפש לבקר), ובדרך התעלמת מהעובדה שפרימור הוא אפילו לא זה שמינה אותו, ושספציפית לפטר את דגו היה המהלך הכי טוב שלנו בעונה שעברה.
אין לי שום בעיה עם ביקורת על הקבוצה, יש לי בעיה עם אנשים שכל מה שהם עושים זה מחפשים אקטיבית לבקר, ויש לי בעיה עוד יותר גדולה עם אנשים שמבקרים בכל סיטאוציה בלי קשר להאם זה מוצדק או לא.
-
- קיבל.ה 1894 לייקים
איזה טפש מפטר מבלי לעשות שימוע ?ונרקומן כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 15:06 לאנשי מקצוע אין פאקינג בושה היום. תובע אותנו על כלום ושום דבר ועוד אחרי כל הנזק שהוא עשה. (אין פה הלנת שכר או משהו שמצדיק את זה. פוטר כי היה זוועה.)
-
- קיבל.ה 1371 לייקים
מוזר שאתה מתייחס לציטוטים בוואן מתוך כתב תביעה כאמת ואז אומר שהיא מוזרההלוטוס הלבן כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 15:27לפי מה שפורסם יש כאן שני נושאים מרכזים :אוגוסטוס היל כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 15:16 לפי וואן משכורת 67000 ברוטו =60000 נטו
מה?
הדרך בה פוטר (האם קיימו הליך תקין של פיטורים).
הסכומים שהיו בחוזה. גם אם פוטר היה זכאי לשכר עבוד השנה השניה של החוזה כולל מענק עליה. חשבתי שניהלו איתו מו"מ על גובה הפיצועיים בזמן הפיטורים. אם לא הגיעו להסכם ופעלו ללא תאום איתו, קרוב לוודאי שדגו יקבל פיצוי משמעותי .
מוזר שאיש מנוסה כמו פרימור שהוא גם עו"ד לא סגר את הנושא כאשר פיטר את דגו.
נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל ב 07 אוגוסט 2025, 15:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
- כרובית
- קיבל.ה 1066 לייקים
סביר להניח שיש שני צדדים למטבע, מניחה שנשמע מתישהו גם את הצד של הפועל
אם הייתה התנהלות לא תקינה אז יטפלו בזה בהתאם וזה לא רלוונטי בכלל מה הוא עשה בהפועל
אגב, בתקופת ניסנוב וטביב וכל שאר הזבל שעבר פה הייתי אומרת שזה בטח בכוונה כדי לנסות לשלם כמה שפחות, מניחה שפה המצב שונה
אם הייתה התנהלות לא תקינה אז יטפלו בזה בהתאם וזה לא רלוונטי בכלל מה הוא עשה בהפועל
אגב, בתקופת ניסנוב וטביב וכל שאר הזבל שעבר פה הייתי אומרת שזה בטח בכוונה כדי לנסות לשלם כמה שפחות, מניחה שפה המצב שונה
-
- קיבל.ה 429 לייקים
כדורגל זה תחום דינמי שלרוב לבצע שימוע , לתת 3 ימי הכנה וכו זה לא רלוונטי, כי החוזה שלו מתוקף בזמן וצריך להיות משולם עד סוף העונה כך או כך.רועי גווארה כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 15:25איזו סיבה יש בעולם שאפילו חוקי העבודה העלובים בישראל לא יהיו תקפים בענף הספציפי הזה?ונרקומן כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 15:06 לאנשי מקצוע אין פאקינג בושה היום. תובע אותנו על כלום ושום דבר ועוד אחרי כל הנזק שהוא עשה. (אין פה הלנת שכר או משהו שמצדיק את זה. פוטר כי היה זוועה.)
יש איזשהו בדל של ראיה ש"הנזק שהוא עשה" היה בכוונה?
אתה עובד שנה בעבודה ואתה חרא בה - עשית נזק. אף אחד לא אמר שזה מכוון. המינימום זה להוריד את הראש להתנצל ולהמשיך קדימה. לתבוע מקום עבודה אחרי שעשית לו נזק, זה להיות עורב אוכל גופות.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1034 לייקים
מה זה משנה שהוא לא מינה אותו?D&3 כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 15:27 אגב, @צ'ימבויקה אין לי שום דבר אישי נגדך, אני לא אוהב אנשים שמחפשים איפה לבקר את הקבוצה גם כשאין סיבה.
אתה יודע יש גם אג׳נדה שמחפשת להגן..
הוא תובע על המינוי או על הפיטורין ?
מי פיטר אותו? מי היה צריך לוודא שיש פיצוי הולם, שהדברים נסגרים יפה ונחמד ? מי צריך לראות שאין לו פתח אפילו לקחת עו״ד מוקיון ולהתחיל פה הליך פיקטיבי?
אני לא אומר שבוודאות יש למסאי קייס. לא אני ולא אתה יודעים.
אבל וואלה המנכ״ל פה שקוע בבוץ הרמת גני בסאגת בוסקילה, לא מצליח לסגור משאים ומתנים ולהכין קבוצה (זה גם הצוות המקצועי וגם הוא) ועכשיו הדבר הזה..
זה נקרא לחפש?
זו המציאות. אבל הוא כנראה קורבן של כולם: מסאי, מלחמה וחמיאס. חוסר מזל.
למה צריך ככ להתרגש מזה שהוא לא מוכיח את עצמו עד כה.. אם היינו בתקופת ניסנוב והיה לו שיער בלונדיני והשם שלו היה אודליה היית אומר שהוא כשלון
-
- קיבל.ה 132 לייקים
זה לא ענייננו.
אם כתוב בחוזה שמגיע לו כסף - קח אותו.
אם לא - תשאר עם ההוצאות על העורך דין.
אם כתוב בחוזה שמגיע לו כסף - קח אותו.
אם לא - תשאר עם ההוצאות על העורך דין.