אם מדברים על הפועל ביורוליג, מישהו יכול להסביר לי איך לפני שפורסמו כרטיסים למ'חקים כבר מתפאבמים דילים לדרבי הסופי במחיר האטרקטיבי דל קרוב לשבע מאות יורו עבור יומיים בסופיה, טיסה וכרטיס לדרבי?
רדנקו כתב:אם מדברים על הפועל ביורוליג, מישהו יכול להסביר לי איך לפני שפורסמו כרטיסים למ'חקים כבר מתפאבמים דילים לדרבי הסופי במחיר האטרקטיבי דל קרוב לשבע מאות יורו עבור יומיים בסופיה, טיסה וכרטיס לדרבי?
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
יש למישהו ספק שבדרבי חוץ ביורוליג הם יארחו ביד אליהו,והדון לא ייתן לנו כרטיסים?
רדנקו כתב:אם מדברים על הפועל ביורוליג, מישהו יכול להסביר לי איך לפני שפורסמו כרטיסים למ'חקים כבר מתפאבמים דילים לדרבי הסופי במחיר האטרקטיבי דל קרוב לשבע מאות יורו עבור יומיים בסופיה, טיסה וכרטיס לדרבי?
יש למישהו ספק שבדרבי חוץ ביורוליג הם יארחו ביד אליהו,והדון לא ייתן לנו כרטיסים?
רדנקו כתב: ↑02 אוגוסט 2025, 01:28
אם מדברים על הפועל ביורוליג, מישהו יכול להסביר לי איך לפני שפורסמו כרטיסים למ'חקים כבר מתפאבמים דילים לדרבי הסופי במחיר האטרקטיבי דל קרוב לשבע מאות יורו עבור יומיים בסופיה, טיסה וכרטיס לדרבי?
זה קורה להמון אירועים בחו״ל. גם מוכרים חבילות להופעות בחו״ל ברגע שההופעה פורסמה, ולפני שיש מחירי כרטיסים.
חברות נסיעות מעריכות כמה יעלו כרטיסים, ומוכרות מראש כשהן לוקחות סיכון שיפסידו, אל מול זה שיותר אנשים יקנו אצלם כי זה מוקדם. זה לא משהו חדש או חריג.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
רדנקו כתב: ↑02 אוגוסט 2025, 01:28
רק הפועל כתב: ↑23 אוגוסט 2025, 12:45
"הפועל תל אביב נגד ברצלונה " עדיין לא מאמין שאני רואה דבר כזה בכלל
ילד.
הייתי במשחק של הפועל מול ברצלונה, ביד אליהו, במסגרת גביע קוראץ'. 1975.
בארי לייבוביץ' קלע אז 51 נקודות, בתקופה שעוד לא היה חוק הזריקה מ-3. המשחק נגמר, אם אני לא טועה, בניצחון של 122-117 לברצלונה...
בגומלין בברצלונה בארי קלע רק 25 נקודות.
ילד.
בארי לייבוביץ' קלע אז 51 נקודות, בתקופה שעוד לא היה חוק הזריקה מ-3. המשחק נגמר, אם אני לא טועה, בניצחון של 122-117 לברצלונה...
ילד.
קרוב מאוד בתוצאה! 126-117
היה גם מפגש כפול -בעונת 84/85. 4 הפסדים עד כה...
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)