נקווה שאתה טועה לגבי זה.הוקיץ' כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 16:03בעיני הוא מקדם את המשחק הרבה יותר מקרייב.רדפוקס כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 15:38נשמע כמו גוני נאור הבולגרי.הוקיץ' כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 12:49 רק להבהיר, הבעיה שלי עם קרייב (לפחות מההתרשמות שלי) היא לא שמדובר בשחקן יותר או פחות התקפי, הבעיה שלי היא שמדובר בשחקן די פסיבי.
לצורך העניין, גם אם ניקח שחקנים בסגנון של עלי מוחמד או בוריס אינו שהיה בנתניה, לא מדובר בשחקנים שבונים משחק או מכניסים יותר מדי כדורי עומק, אבל כן מדובר בשחקנים מאוד דומיננטיים שרצים בלי הפסקה ומרגישים את הנוכחות שלהם כל הזמן.
אצל קרייב היו מקרים במשחקים שראיתי שבמשך עשרות דקות פשוט שכחת מקיומו על המגרש. בקושי נגע בכדור וגם כשנגע, זה היה או הרחקה או פס פשוט למישהו שנמצא לידו. גם מבחינה הגנתית לא מדובר בשחקן מאוד דומיננטי שמחלץ הרבה כדורים, אלא יותר אחד כזה שמחכה מאחור ומנסה לגעת בכדור בזכות המימדים שלו.
בואו נגיד שלכנות את הקישור שלנו אפור זו תהיה מחמאה כרגע.
אני לא ארגע עד שלא יביאו 10.
אנדריאן קרייב
- רדפוקס
- קיבל.ה 5504 לייקים
- בז'רנו
- קיבל.ה 788 לייקים
בוודאי.רץ פחות= פחות עולה למעלה לתמוך בהתקפה אם הוא מוצב כ-8נועם שחם כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 14:18ונניח שתבדוק ותמצא שהוא רץ 4 קילומטר בממוצע, זה יעזור לך?בז'רנו כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 13:20 הבעיה של קרייב היא סט היכולות של פלקאו.
פלקאו יכול לשחק רק 6 כנראה( אולי יכול להצליח גם כבלם?).
לכן קרייב ישחק את 8.במצב כזה הוא יצטרך לתת אקסטרה בחלק הקידמי,לכסות יותר שטחים ולהיות נייד.יש לו את היכולת הזו?יש אולי אפשרות לבדוק כמה ק"מ הוא רץ במשחקים ששיחק 8?
למה אני אומר שהבעיה היא פלקאו?( שיש לי הרגשה שדווקא יפתיע ויתגלה כהפתעה נעימה)
כי אם הסדר היה הפוך ולפני חודש היינו מחתימים את קרייב,אז אני לא רואה הרבה סיכוי שהיינו מביאים את פלקאו
-
- קיבל.ה 157 לייקים
הבן אדם לא שורף את הדשא אבל 9 ק״מ זה לא רע בכלל. באופן כללי לשחקן שמקבל בין 6 ל7.2 דירוג קבוע בליגה הפורטוגלית הראשונה הוא אמור להיות פה חתיכת שחקןבז'רנו כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 17:04בוודאי.רץ פחות= פחות עולה למעלה לתמוך בהתקפה אם הוא מוצב כ-8נועם שחם כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 14:18ונניח שתבדוק ותמצא שהוא רץ 4 קילומטר בממוצע, זה יעזור לך?בז'רנו כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 13:20 הבעיה של קרייב היא סט היכולות של פלקאו.
פלקאו יכול לשחק רק 6 כנראה( אולי יכול להצליח גם כבלם?).
לכן קרייב ישחק את 8.במצב כזה הוא יצטרך לתת אקסטרה בחלק הקידמי,לכסות יותר שטחים ולהיות נייד.יש לו את היכולת הזו?יש אולי אפשרות לבדוק כמה ק"מ הוא רץ במשחקים ששיחק 8?
למה אני אומר שהבעיה היא פלקאו?( שיש לי הרגשה שדווקא יפתיע ויתגלה כהפתעה נעימה)
כי אם הסדר היה הפוך ולפני חודש היינו מחתימים את קרייב,אז אני לא רואה הרבה סיכוי שהיינו מביאים את פלקאו
לפני שאנשים פה שופטים, שוב, (כמו פלקאו שאמרו שיהיה נגר מת) בוא ניתן לו לשחק
- בז'רנו
- קיבל.ה 788 לייקים
אני ממש לא אומר שהוא לא שחקן טוב.RedDrifter כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 17:11הבן אדם לא שורף את הדשא אבל 9 ק״מ זה לא רע בכלל. באופן כללי לשחקן שמקבל בין 6 ל7.2 דירוג קבוע בליגה הפורטוגלית הראשונה הוא אמור להיות פה חתיכת שחקן
אני אומר,שמחוסר ברירה הוא יהיה חייב לשחק 8 כי פלקאו יכול לשחק רק 6
-
- קיבל.ה 157 לייקים
תמיד אפשר לתת לאלקוקין לשחק ושהוא יעבור לשש יש לנו גמישות עם זה בעיקר כשיגיע ה10 הזרבז'רנו כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 17:18אני ממש לא אומר שהוא לא שחקן טוב.RedDrifter כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 17:11הבן אדם לא שורף את הדשא אבל 9 ק״מ זה לא רע בכלל. באופן כללי לשחקן שמקבל בין 6 ל7.2 דירוג קבוע בליגה הפורטוגלית הראשונה הוא אמור להיות פה חתיכת שחקן
אני אומר,שמחוסר ברירה הוא יהיה חייב לשחק 8 כי פלקאו יכול לשחק רק 6
-
- קיבל.ה 482 לייקים
הרבה בעיקר תלוי בדינמיקה ובחלוקת התפקידים והתכונות שתקרה בין פלקאו, קרייב, והזר "10" הנכסף. צריך לתת לדברים להתחבר. חוליית קישור זה לא 6-8-10 שמשחקים אחד מאחורי השני, זה סט של תפקידים שכל אחד בחולייה אמור למלא באמצעות התכונות הטבעיות שלו כשחקן. ראינו בשנה שעברה שברדה לכאורה אוהב שיש לו שני שחקנים חזקים באמצע שמחפים על רביעיה התקפית יותר.
ה-10 והכנף שמאל שיביאו (אם יביאו) יהיו קריטים במובן של הברדה בול, שאוהב לייצר יתרון מספרי באמצע ע"י הסטת הכנף שמאל למרכז תוך פינוי הקו למגן שמאל.
בקיצור, לפעמים בקונטקסט מסוים שחקן שנראה X בקבוצה אחת, יכול להיראות Y בקבוצה אחרת. צריך לראות מה ברדה יעשה עם מה שיהיה לו.
ה-10 והכנף שמאל שיביאו (אם יביאו) יהיו קריטים במובן של הברדה בול, שאוהב לייצר יתרון מספרי באמצע ע"י הסטת הכנף שמאל למרכז תוך פינוי הקו למגן שמאל.
בקיצור, לפעמים בקונטקסט מסוים שחקן שנראה X בקבוצה אחת, יכול להיראות Y בקבוצה אחרת. צריך לראות מה ברדה יעשה עם מה שיהיה לו.
- Shacham
- קיבל.ה 969 לייקים
צריך לא רק 10 וקשר שמאלי שמקדמים משחק אלא גם מגן ימני התקפי, אפשר לנצל את זה שפלקאו וקרייב דומיננטיים הגנתית כדי לאפשר למגנים לעלות קדימה, פיבן לא מסוגל לעשות את זה.
- Charmander
- קיבל.ה 440 לייקים
לא אשפוט שחקן שעשה שני אימונים בארץ. אבל נראה שהוא שיחק בעמידה היום, ובאופן כללי לא הורגש בכלל
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
מינצברג: "Hold my beer"
מזל שלא קוראים לו פלקאו אחרת גם אותו היו הורגים על החצי שעה ששיחק
-
- קיבל.ה 105 לייקים
-
- קיבל.ה 157 לייקים
גמרתם את הבן אדם נחת פה לפני חצי שעה
איזה רעילים האוהדים שלנו לא ייאמן
איזה רעילים האוהדים שלנו לא ייאמן
נערך לאחרונה על ידי RedDrifter ב 05 אוגוסט 2025, 22:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1671 לייקים
-
- קיבל.ה 141 לייקים
שחקן כדורגל בן זונה
אין לי ספק בכלל
תבחנו אותי משחק הבא
אפילו לא נותן לו משחקי חסד
יודע שיהיה טוב הלאה
אין לי ספק בכלל
תבחנו אותי משחק הבא
אפילו לא נותן לו משחקי חסד
יודע שיהיה טוב הלאה
-
- קיבל.ה 332 לייקים
לא אשפוט שחקן שנחת בארץ לפני 20 דקCharmander כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:06 לא אשפוט שחקן שעשה שני אימונים בארץ. אבל נראה שהוא שיחק בעמידה היום, ובאופן כללי לא הורגש בכלל
משפט אחריי - שופט אותו
חחחחח אנשים פה הזויים הבן אדם פה יומיים ועשה בקושי 2 אימונים
הפורום הזה ברמת השפל הכי קיצונית שראיתי.
אנשים מגיעים לכאן לפרוק עצבים וסתם ללכלך על שחקנים בלי טיפת פורפורציות
הפורום הזה ברמת השפל הכי קיצונית שראיתי.
אנשים מגיעים לכאן לפרוק עצבים וסתם ללכלך על שחקנים בלי טיפת פורפורציות
-
- קיבל.ה 163 לייקים
יש פה כמה טרולים אוהדי מכבי שמחפשים להטריל אותנו וליצור כאוס וסיכסוך . מלכלכים על השחקנים בלי קשר למשחק/ מפיצים שמועות ששחקנים מגיעים ופותחים דיונים על שחקנים שלא אמורים להגיע רק כדי שיהיה ריבים.
אשכרה מכונת הרעל ויש מצב שזה הכל אותו בן אדם איזה תום סוייר צהוב מושתן ואובססיבי
אשכרה מכונת הרעל ויש מצב שזה הכל אותו בן אדם איזה תום סוייר צהוב מושתן ואובססיבי
-
- קיבל.ה 232 לייקים
תוכלו למצוא לי פה את ההודעות הרבות שצלבו אותו לרמה ש"נדפק פה המוח"?
יש פה איזה 2 משתמשים שכתבו ביקורת רעה, 5 שנתנו כתבי הגנה.
מה הדרמה שלכם?
יש פה איזה 2 משתמשים שכתבו ביקורת רעה, 5 שנתנו כתבי הגנה.
מה הדרמה שלכם?
-
- קיבל.ה 268 לייקים
שיחק בליגה יותר טובה בקבוצה יותר טובה
אני חושב שזה צריך לזכות אותו בכמה ימי חסד גם אם הוא לא הצטיין בשבוע וחצי שהוא פה
אני חושב שזה צריך לזכות אותו בכמה ימי חסד גם אם הוא לא הצטיין בשבוע וחצי שהוא פה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 332 לייקים
-
- קיבל.ה 268 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5504 לייקים
כל כך לא ברור איך זה השחקן שבחרו ליד פלקאו ועוד אחרי שניסו להביא שחקן כמו דנילסון.אורי קופר
- קרייב נכנס 0 פעמים עם הכדור לשליש ההתקפי בשנה שעברה
- לקרייב יש מסירת מפתח אחת העונה
- החבר של קופר שהוא בולגרי אנליסט אומר שהוא 6 לגמרי
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
אולי רצו עוד גרזן?
יש לך שם בצוות את סלאבוב שבטוח מכיר אותו טוב.
בוא נקווה שה10 יהיה 10 ולא 6 שעושה 10.
-
- קיבל.ה 1197 לייקים
הקשבתי למה שנאמר, הוא גם אמר שהוא-
כן יודע לעבור שחקן ראשון
כן יודע להצטרף מקו שני ועושה את זה לא מעט
כן רץ המון
וכמו שכבר נגמר-
לא יודע לפתוח הגנות עם דריבל
לא נותן מסירות יצירתיות
אני עדיין בדעה שעם שחקנים טובים לפניו הקישור הזה יכול לעבור ברוב מוחלט של הזמן, בטח אם יגיע לפה גם תואם ליידנר לימין
-
- קיבל.ה 1671 לייקים
-
- קיבל.ה 157 לייקים
אל תבנה על דיארה לא חושב שהוא יגיעEl dudernio כתב: ↑06 אוגוסט 2025, 21:49אני מקווה שיגיע עוד 8 תואם דנילסון. דחארה מהקו יכנס פנימה ויתפקד כ 10 ויהיה לנו אמצע חזק סוף סוף
-
- קיבל.ה 1671 לייקים
דיארה או תואם דיארה.RedDrifter כתב: ↑06 אוגוסט 2025, 21:51אל תבנה על דיארה לא חושב שהוא יגיעEl dudernio כתב: ↑06 אוגוסט 2025, 21:49אני מקווה שיגיע עוד 8 תואם דנילסון. דחארה מהקו יכנס פנימה ויתפקד כ 10 ויהיה לנו אמצע חזק סוף סוף
- רדפוקס
- קיבל.ה 5504 לייקים
לא יודע אם הם מסוגלים להביא שחקן כזה בתקציב שלנו.El dudernio כתב: ↑06 אוגוסט 2025, 21:52דיארה או תואם דיארה.RedDrifter כתב: ↑06 אוגוסט 2025, 21:51אל תבנה על דיארה לא חושב שהוא יגיעEl dudernio כתב: ↑06 אוגוסט 2025, 21:49
אני מקווה שיגיע עוד 8 תואם דנילסון. דחארה מהקו יכנס פנימה ויתפקד כ 10 ויהיה לנו אמצע חזק סוף סוף
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1028 לייקים
היום שמעתי פודקאסט עם אורי קופר
קודם על החבר האנליסט הבולגרי שלו אומר אחד לאחד את מה שכתב פה הוקיץ׳
- שחקן 6 לגמרי
- יותר מדי אגרסיבי לפעמים
- מיקום טוב ומכסה שטחים
ועכשיו החלק המעניין
לקרייב יש מסירת מפתח אחת בכל העונה שעברה
מספר הפעמים שבו התקדם עם הכדור לשליש של היריבה- 0.
חייבים 8
- שחקן 6 לגמרי
- מיקום טוב ומכסה שטחים
ועכשיו החלק המעניין
חייבים 8
-
- קיבל.ה 127 לייקים
הייתי מאוד מבסוט מהרכש הזה, אבל מתחיל לגרד לי בגוף כשאני מבין שזה לא מספיק במיוחד במצבת הפצועים/בוררות שלנו.
אני חייב 10 ברמה שהמחלה הייתה מנחיתה פה.
אני חייב 10 ברמה שהמחלה הייתה מנחיתה פה.
-
- קיבל.ה 1671 לייקים
אם הוא היה 6 ולפניו היו שחקנים יוצרים זה לא נתון שאונר משהו.. מה גם שהכח שלו מבחינה התקפית אמור להיות יציאה עם הכדור קדימה. מסירה קצרה והצטרפות.צ'ימבויקה כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 00:45 היום שמעתי פודקאסט עם אורי קופר
- שחקן 6 לגמרי
- מיקום טוב ומכסה שטחים
ועכשיו החלק המעניין
חייבים 8
מבחינת הפועל מי שאמור לתת את מסירות המפתח זה הכנפים, מגן שמאל והקשר הנוסף.
אם יש לנו 2 שחקני קישור שלא יודעים להחזיק כדור זה בעיה גם בבילד אפ וגם אם לוחצים אותנו כי אתה עם מינוס 2 שחקנים שלא יודעים להשתחרר מלחץ והיריבה תדע לשחק על זה. גם זה לא רק שקבוצות גדולות יעשו את זה היום רוב הליגה לוחצתdino כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 10:18
קשה להתרשם מהמעט הזה, אבל בגדול ההיתרונות שלו הם הגנתיים, יודע להיות קרציה ורץ להלחיץ את מי שעם הכדור, יותר מורגש בעניין הזה מפלקאו, יותר דומיננטי ממנו בתחום. בעיטה חזקה. הוא מעט לוקה בטכניקה, לא מהשחקנים באמצע שידעו לשמור ולהחזיק בכדור והיות וגם פלקאו דומה מהבחינה הזו, אז נראה שהעונה בעיקר תקום ותיפול(אם להיות דרמתי) על הקשר 10 שנביא. הוא צריך להיות ״האס״, שידע להחזיק בכדור, ולנווט ולפצות על החלק הזה של האחוריים יותר באמצע.
בוא נראה איך הוא פה בליגה הקקמייקה הזו. גם ממה שראיתי את פלקאו בברזיל, פה הוא נראה יותר טוב.
-
- קיבל.ה 309 לייקים
באמת שאין לי מושג מה בונים פהצ'ימבויקה כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 00:45 היום שמעתי פודקאסט עם אורי קופר
- שחקן 6 לגמרי
- מיקום טוב ומכסה שטחים
ועכשיו החלק המעניין
חייבים 8
-
- קיבל.ה 423 לייקים
אל תבלבל את ההזויים פה עם עובדותנחום תקום כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 06:42אם יש לנו 2 שחקני קישור שלא יודעים להחזיק כדור זה בעיה גם בבילד אפ וגם אם לוחצים אותנו כי אתה עם מינוס 2 שחקנים שלא יודעים להשתחרר מלחץ והיריבה תדע לשחק על זה. גם זה לא רק שקבוצות גדולות יעשו את זה היום רוב הליגה לוחצתdino כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 10:18
קשה להתרשם מהמעט הזה, אבל בגדול ההיתרונות שלו הם הגנתיים, יודע להיות קרציה ורץ להלחיץ את מי שעם הכדור, יותר מורגש בעניין הזה מפלקאו, יותר דומיננטי ממנו בתחום. בעיטה חזקה. הוא מעט לוקה בטכניקה, לא מהשחקנים באמצע שידעו לשמור ולהחזיק בכדור והיות וגם פלקאו דומה מהבחינה הזו, אז נראה שהעונה בעיקר תקום ותיפול(אם להיות דרמתי) על הקשר 10 שנביא. הוא צריך להיות ״האס״, שידע להחזיק בכדור, ולנווט ולפצות על החלק הזה של האחוריים יותר באמצע.
בוא נראה איך הוא פה בליגה הקקמייקה הזו. גם ממה שראיתי את פלקאו בברזיל, פה הוא נראה יותר טוב.
הם עסוקים בשכנוע עצמי, אני מתעסק בלהבין כדורגל אחיוינסנט כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 17:38אל תבלבל את ההזויים פה עם עובדותנחום תקום כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 06:42אם יש לנו 2 שחקני קישור שלא יודעים להחזיק כדור זה בעיה גם בבילד אפ וגם אם לוחצים אותנו כי אתה עם מינוס 2 שחקנים שלא יודעים להשתחרר מלחץ והיריבה תדע לשחק על זה. גם זה לא רק שקבוצות גדולות יעשו את זה היום רוב הליגה לוחצתdino כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 10:18
אנשים פה מנותקים ומדברים כאילו לא לפני שנה ירדנו ליגה הם לא מבינים שכרגע הכל נראה לא טוב
-
- קיבל.ה 2062 לייקים
אני בשוק שספרא לא מחתים אותכם להחליף את ברדה ופרימור.
-
- קיבל.ה 309 לייקים
לא נמאס לכם מהתגובות המזלזלות האלו כאילו לא עברנו בדיוק את אותו סיפור עם המינצברגים ועונה שעברה דגו?
זה שהם אנשי מקצוע לא אומר שהם יודעים מה הם עושים
כן יש פה לפעמים תגובות הזיה של כנראה טרולים שבאים להתסיס
אבל השנים האחרונות הוכיחו שלעצום עיניים זה לא פתרון
-
- קיבל.ה 142 לייקים
איך זה אותו סיפור? בוא תסביר לי בדידים בדידים איפה זה דומה.
ב2 מיליון על חלוץ מבטיח?
ב500 אלף יורו על שחקן נבחרת?
אשמח להשוואה אמיתית
-
- קיבל.ה 309 לייקים
מדבר מקצועית. היערכות לקיץ, אנשי מקצוע, התאמה של הרכש למה שהיה צריך להגיעcholo כתב: ↑09 אוגוסט 2025, 19:45איך זה אותו סיפור? בוא תסביר לי בדידים בדידים איפה זה דומה.
ב2 מיליון על חלוץ מבטיח?
ב500 אלף יורו על שחקן נבחרת?
אשמח להשוואה אמיתית
על ספרא אין לי גרם של תלונה