כמו שאמרתי, מתבטא כל הזמן כמו ילד בן 16 שרב עם ההורים/חברים שלו.יהלום14אדום כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:01יש דיון עם מישהו שאתה מסוגל לנהל אותו בלי לקלל או שזו ברירת מחדל אצלך?
אשכול גביע הטוטו 25/26
- רדפוקס
- קיבל.ה 5509 לייקים
-
- קיבל.ה 259 לייקים
אתם מדברים כאילו כל מחזור אין לנו לפחות 3 פצועים, מאוד יפה ההרכב המדומיין הזה בעולם אידיאלי בפועל אתה רוב העונה תשחק כל משחק עם איזה 2-3 שחקני הרכב שלא משחקים בין אם זה פציעה או הרחקהL.S כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 21:59ישראלוב ומורגן לא יהיו שחקני הרכבASAFABADI כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 21:55 טוב אולי לא מקום 8 אולי באמת 10-12 ככה יותר ריאלי למרות שיגיעו עוד קצת שחקנים ובגלל זה מאמין שבסוף נהיה באיזור ה7-8...
להגיד שזה הרכב שני זה גניבת דעת יש פה רוב של שחקני הרכב, צור מאיימבו פיבן ישראלוב/מורגן אחד מהם ודאי יהיה הרכב לפי איך שזה נראה קרייב פלקאו טוריאל קורין דאפה זה ליטרלי ההרכב שלנו עלאק יש פה חצי הרכב
קורין לא יהיה שחקן הרכב
ליטרלי שמיטרלי
-
- קיבל.ה 543 לייקים
חבל שלא נראה שיש עוד ישראלי בכיר אחד לפחות בנוסף לזרים.
בקלות גיא מלמד או אלי דסה יכלו להוסיף הרבה.
בקלות גיא מלמד או אלי דסה יכלו להוסיף הרבה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5509 לייקים
אני לא משוכנע שהצוות המקצועי הוא מצוין.L.S כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:02אתה ספציפית ברברן הזוי
אבל לעניין ההודעה, אף אחד לא הבטיח לך ריאל מדריד
אני מזמין אותך לקרוא את ההודעה שלי באשכול על קרייב
שיחקנו היום עם חצי הרכב, מעבר לזה פציעות שהובילו לחילופים מאולצים
יגיעו לפה עוד שחקני חיזוק.
יהיה השנה רגעי שבר
ויהיו גם רגעי אושר
אנינכבר בסוף עונה קודמת אמרתי שהפועל מתחילה תהליך בריא של חזרה למקום הטבעי שלה. זה לא יקרה בקיץ אחד. אולי גם לא בשתי עונות.
יש מערכת ניהולית מעולה וצוות מקצועי מצוין. יש בעלים שמוכן לשים כסף. זה מה שחשוב.
את הכסף סופרים במדרגות. אני אחכה לך באוקטובר.
-
- קיבל.ה 145 לייקים
הרשימה המלאה:
בנימין , ארי כהן, אלקוקין ,ישראלוב, ומורגן , אלטמן, קנצפולסקי, למקין ופיבן לשחרר בחינם. כרגע אנחנו קבוצת ליגה לאןמית מחוזקת בליידנר ומאיימבו וטוריאל.
נערך לאחרונה על ידי yoni143 ב 05 אוגוסט 2025, 22:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 158 לייקים
יש עבודה מרובה אין ספק, אתה תביא 14 שחקנים וזה עדיין לא מספיק.ASAFABADI כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:03אתם מדברים כאילו כל מחזור אין לנו לפחות 3 פצועים, מאוד יפה ההרכב המדומיין הזה בעולם אידיאלי בפועל אתה רוב העונה תשחק כל משחק עם איזה 2-3 שחקני הרכב שלא משחקים בין אם זה פציעה או הרחקהL.S כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 21:59ישראלוב ומורגן לא יהיו שחקני הרכבASAFABADI כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 21:55 טוב אולי לא מקום 8 אולי באמת 10-12 ככה יותר ריאלי למרות שיגיעו עוד קצת שחקנים ובגלל זה מאמין שבסוף נהיה באיזור ה7-8...
להגיד שזה הרכב שני זה גניבת דעת יש פה רוב של שחקני הרכב, צור מאיימבו פיבן ישראלוב/מורגן אחד מהם ודאי יהיה הרכב לפי איך שזה נראה קרייב פלקאו טוריאל קורין דאפה זה ליטרלי ההרכב שלנו עלאק יש פה חצי הרכב
קורין לא יהיה שחקן הרכב
ליטרלי שמיטרלי
חשבתם על זה שאולי זאת הסיבה שאף אחד לא יצא בהצהרות? כולם אמורים לדעת שהקבוצה מפורקת תנשמו עמוק אנחנו בעונת חזרה פיתחתם פה ציפיות לאליפות נראה לי
-
- קיבל.ה 1601 לייקים
אותו אבוקסיס שהזהרת מפניו קלופ שלנו לקח גביע עונה לפני זה ודחף לך שלישיה עכשיו ועונה שעברה עשה פלייאוף עליון. כנראה שהבעיה לא הייתה בדיוק המאמן אלא ההנהלה המטומטמת וחן צול שזיין אותנו. הכי קל לצרוח הכל נורא ואז כשלא עובד לומר אמרתי לכם הרי אם הכל היה מסתדר אף אחד לא יזכור שאמרת אז זה.וינסנט כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:02אתה מהאלה ששמחו כשאבוקסיס חתם ובסוף הוריד אותנו ליגה, אני היחיד שהזהיר ממנו וצדקתי. זה מעבר לרמת משכל שלך להבין שקבוצה שנראית ככה זאת קבוצה בלי מאמן, אתה אדיוט מותק.
-
- קיבל.ה 403 לייקים
משחק מזעזע של הפועל, כולם היו חושך.
בלטו בחולשתם : פלקאו, בנימין ופיבן.
בלטו בחולשתם : פלקאו, בנימין ופיבן.
-
- קיבל.ה 1449 לייקים
חסר לך כנף שמאל שיגיע + בוסקילה. כלומר רוטמן חילוף שלישיASAFABADI כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:03אתם מדברים כאילו כל מחזור אין לנו לפחות 3 פצועים, מאוד יפה ההרכב המדומיין הזה בעולם אידיאלי בפועל אתה רוב העונה תשחק כל משחק עם איזה 2-3 שחקני הרכב שלא משחקים בין אם זה פציעה או הרחקהL.S כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 21:59ישראלוב ומורגן לא יהיו שחקני הרכבASAFABADI כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 21:55 טוב אולי לא מקום 8 אולי באמת 10-12 ככה יותר ריאלי למרות שיגיעו עוד קצת שחקנים ובגלל זה מאמין שבסוף נהיה באיזור ה7-8...
קורין לא יהיה שחקן הרכב
ליטרלי שמיטרלי
חסר לך 10 כשקורין יהיה חילוף ראשון בעמדה הזו כלומר בנימין שפתח חילוף שלישי בעמדה הזו
חסר לך בלם זר כשפיבן / מורגן יהיו חילוף ראשון שלו, משמע ישראלוב שפתח יהיה קצה הספסל בספק אם סגל ברוב המשחקים.
קח אויר ואל תתנפח
נערך לאחרונה על ידי L.S ב 05 אוגוסט 2025, 22:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 145 לייקים
הרשימה המלאה לחלק בחינם לבני יהודה ומכבי פתח תקווה:
בנימין , ארי כהן, אלקוקין ,ישראלוב, ומורגן , אלטמן, קנצפולסקי, למקין ופיבן לשחרר בחינם. כרגע אנחנו קבוצת ליגה לאןמית מחוזקת בליידנר ומאיימבו וטוריאל.
-
- קיבל.ה 259 לייקים
מה ביקשתי כבר? לא להפסיד 3-0 לפאקינג נתניה? אולי איזה דרבי? איך אנחנו עם תקציבים כאלה וכל פעם כל שנה קבוצות כמו הפועל חיפה עושות לנו בית ספר..RedDrifter כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:04יש עבודה מרובה אין ספק, אתה תביא 14 שחקנים וזה עדיין לא מספיק.
חשבתם על זה שאולי זאת הסיבה שאף אחד לא יצא בהצהרות? כולם אמורים לדעת שהקבוצה מפורקת תנשמו עמוק אנחנו בעונת חזרה פיתחתם פה ציפיות לאליפות נראה לי
לא צריך 14 שחקנים אבל אם כבר אתה מביא שחקנים ולוקח גם כזה הרבה זמן אז תביא אשכרה שחקנים שיעזרו לנו ולא את פלקאו החסר מושג הזה ועם כל הכבוד לדאפה שבאמת מרצה ניצוצות וואו, הוא בן 17 אתה לא יכול לבנות עליו חלוץ
-
- קיבל.ה 1357 לייקים
-
- קיבל.ה 158 לייקים
-
- קיבל.ה 423 לייקים
לקח גביע בזכות שחקנים טובים וגם איתם היה לו חרא של כדורגל מבולגן כמו אצל ברדה, הוא לא תרם בכלום למשחק. ברדה מאמן מאותו סוג לא היה לנו משחק אחד איתו שראינו קבוצה מאורגנת שמשחקת כדורגל אמיתי, הכל היה מזל וכישרון של שחקני התקפה.Red_man כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:04אותו אבוקסיס שהזהרת מפניו קלופ שלנו לקח גביע עונה לפני זה ודחף לך שלישיה עכשיו ועונה שעברה עשה פלייאוף עליון. כנראה שהבעיה לא הייתה בדיוק המאמן אלא ההנהלה המטומטמת וחן צול שזיין אותנו. הכי קל לצרוח הכל נורא ואז כשלא עובד לומר אמרתי לכם הרי אם הכל היה מסתדר אף אחד לא יזכור שאמרת אז זה.
נתניה היום היו כלום ושום דבר ועם זה נתנו לנו 3 תבין מה זה אומר על המאמן והקבוצה שלך.
-
- קיבל.ה 158 לייקים
כולה גביע השוקו הרכב שלישי עם מאמן שישב ביציע חלאס לבלבל את השכלASAFABADI כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:07מה ביקשתי כבר? לא להפסיד 3-0 לפאקינג נתניה? אולי איזה דרבי? איך אנחנו עם תקציבים כאלה וכל פעם כל שנה קבוצות כמו הפועל חיפה עושות לנו בית ספר..RedDrifter כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:04יש עבודה מרובה אין ספק, אתה תביא 14 שחקנים וזה עדיין לא מספיק.
לא צריך 14 שחקנים אבל אם כבר אתה מביא שחקנים ולוקח גם כזה הרבה זמן אז תביא אשכרה שחקנים שיעזרו לנו ולא את פלקאו החסר מושג הזה ועם כל הכבוד לדאפה שבאמת מרצה ניצוצות וואו, הוא בן 17 אתה לא יכול לבנות עליו חלוץ
לפני שנתיים הבאת קמפיין חלומי בגביע השוקו וזה נגמר בירידה זה לא אומר כלום!!!!!!!!!!
חסר לך 4 שחקני הרכב +מחליף+בוסקילה!!!!!!
- רדפוקס
- קיבל.ה 5509 לייקים
הוא אפילו לא הבן אדם הכי רעיל שהגיב בעמוד הזה באשכול הזה.
-
- קיבל.ה 1357 לייקים
-
- קיבל.ה 259 לייקים
אני שואל בשיא הכנות אתם באמת לא שמים לב שכל עונה אותן הודעות חוזרות פה אבל התסריט חוזר כל שנה?L.S כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:05חסר לך כנף שמאל שיגיע + בוסקילה. כלומר רוטמן חילוף שלישי
חסר לך 10 כשקורין יהיה חילוף ראשון בעמדה הזו כלומר בנימין שפתח חילוף שלישי בעמדה הזו
חסר לך בלם זר כשפיבן / מורגן יהיו חילוף ראשון שלו, משמע ישראלוב שפתח יהיה קצה הספסל בספק אם סגל ברוב המשחקים.
קח אויר ואל תתנפח
גם בעונת הירידה כל הזמן אמרו חברה הכל טוב תמסכו על המינצברגים תראו מה מביאים הנה תראו הביאו את חוסה רודריגז והנה אלטמן ושתו כוס מים סוף סוף יש לנו ניהול שפוי ולא הניסנובים ושמים כסף וכו', כולנו יודעים איך זה נגמר בסוף אז מצטער אבל אם אתם לא מבינים שאם כל שנה באוגוסט בגביע הטוטו הקבוצה נראית כמו חרא אז היא תיראה כמו חרא גם בינואר, ניסים לא קורים
-
- קיבל.ה 1357 לייקים
אני שואל בשיא הכנות- אתה מזהה את ההבדל בין מה שקורה העונה לבין עונות קודמות?ASAFABADI כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:11אני שואל בשיא הכנות אתם באמת לא שמים לב שכל עונה אותן הודעות חוזרות פה אבל התסריט חוזר כל שנה?L.S כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:05חסר לך כנף שמאל שיגיע + בוסקילה. כלומר רוטמן חילוף שלישי
קח אויר ואל תתנפח
גם בעונת הירידה כל הזמן אמרו חברה הכל טוב תמסכו על המינצברגים תראו מה מביאים הנה תראו הביאו את חוסה רודריגז והנה אלטמן ושתו כוס מים סוף סוף יש לנו ניהול שפוי ולא הניסנובים ושמים כסף וכו', כולנו יודעים איך זה נגמר בסוף אז מצטער אבל אם אתם לא מבינים שאם כל שנה באוגוסט בגביע הטוטו הקבוצה נראית כמו חרא אז היא תיראה כמו חרא גם בינואר, ניסים לא קורים
-
- קיבל.ה 1449 לייקים
סגור אחיASAFABADI כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:11אני שואל בשיא הכנות אתם באמת לא שמים לב שכל עונה אותן הודעות חוזרות פה אבל התסריט חוזר כל שנה?L.S כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:05חסר לך כנף שמאל שיגיע + בוסקילה. כלומר רוטמן חילוף שלישי
קח אויר ואל תתנפח
אז יורדים ליגה?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1601 לייקים
אתה יכול לספר לעצמך סיפורים עד מחר ולסובב את זה איך שבא לך ברדה טחן את הלאומית שבר שיא נקודות ולקח גביע. אבוקסיס לקח גביע. שניהם עשו את זה בשנים האחרונות לא לפני מיליון שנה. דגו לא עשה שום דבר מזה רץ לאליפות עם קבוצה טובה שירש והוא חירבן את האליפות שלו.וינסנט כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:09לקח גביע בזכות שחקנים טובים וגם איתם היה לו חרא של כדורגל מבולגן כמו אצל ברדה, הוא לא תרם בכלום למשחק. ברדה מאמן מאותו סוג לא היה לנו משחק אחד איתו שראינו קבוצה מאורגנת שמשחקת כדורגל אמיתי, הכל היה מזל וכישרון של שחקני התקפה.Red_man כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:04אותו אבוקסיס שהזהרת מפניו קלופ שלנו לקח גביע עונה לפני זה ודחף לך שלישיה עכשיו ועונה שעברה עשה פלייאוף עליון. כנראה שהבעיה לא הייתה בדיוק המאמן אלא ההנהלה המטומטמת וחן צול שזיין אותנו. הכי קל לצרוח הכל נורא ואז כשלא עובד לומר אמרתי לכם הרי אם הכל היה מסתדר אף אחד לא יזכור שאמרת אז זה.
נתניה היום היו כלום ושום דבר ועם זה נתנו לנו 3 תבין מה זה אומר על המאמן והקבוצה שלך.
-
- קיבל.ה 1198 לייקים
נו ספרו לי עוד כמה פלקאו החתמה טובה
אין קסמים בכדורגל. שחקן שכל הקלטת ביצועים שלו זה גליצ'ים מגושמים לא ינחת פתאום ויהפוך להיות אנגולו קאנטה
אין קסמים בכדורגל. שחקן שכל הקלטת ביצועים שלו זה גליצ'ים מגושמים לא ינחת פתאום ויהפוך להיות אנגולו קאנטה
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1031 לייקים
כמה קל לדבר בקלישאותL.S כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:02אתה ספציפית ברברן הזוי
יהיה השנה רגעי שבר
ויהיו גם רגעי אושר
אנינכבר בסוף עונה קודמת אמרתי שהפועל מתחילה תהליך בריא של חזרה למקום הטבעי שלה. זה לא יקרה בקיץ אחד. אולי גם לא בשתי עונות.
יש מערכת ניהולית מעולה וצוות מקצועי מצוין. יש בעלים שמוכן לשים כסף. זה מה שחשוב.
תגיד, מישהו הציב מטרה השנה
איך אפשר להציב מטרה
אי אפשר
כי אין חצי הרכב
לשיטתך זה מגניב שזה המצב
לשיטתי לא
אני בהחלט יחפש אותך באוקטובר
אבל אם נהיה עם 25 אחוז אל תגיד לי זמן התאקלמות
אני בוחן את מה שאני רואה
אצלך בוחנים לפי מה שיש על הנייר , לפי ספקולציות ולפי כוונות
אני לא רואה את העולם ככה
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 05 אוגוסט 2025, 22:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 259 לייקים
באמת בשיא הכנות, אתה באמת חושב שאם תוסיף לקבוצה ששיחקה היום 4 שחקנים ובוסקילה היא תהיה משמעותית יותר טובה? אתה מדבר כאילו רפאיניה ולאמין מגיעיםRedDrifter כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:09כולה גביע השוקו הרכב שלישי עם מאמן שישב ביציע חלאס לבלבל את השכלASAFABADI כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:07מה ביקשתי כבר? לא להפסיד 3-0 לפאקינג נתניה? אולי איזה דרבי? איך אנחנו עם תקציבים כאלה וכל פעם כל שנה קבוצות כמו הפועל חיפה עושות לנו בית ספר..RedDrifter כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:04
יש עבודה מרובה אין ספק, אתה תביא 14 שחקנים וזה עדיין לא מספיק.
לפני שנתיים הבאת קמפיין חלומי בגביע השוקו וזה נגמר בירידה זה לא אומר כלום!!!!!!!!!!
אתה חוזר ואומר שחקני הרכב אבל השחקן הרכב שתביא לא יהיה כזה הרבה יותר טוב מהשחקן שמשחק שם כרגע כנראה, אז אולי הם ישפרו את הקבוצה ב20-30%, זה עדיין אומר שזה כולה יהיה במקום 3-0, 1-0 או תיקו במקרה הטוב, יודע מה אולי תצליח גם לנצח את נתניה וואו איזה הישג כביר
גם אם ה4 שחקני הרכב האלה ישפרו את הקבוצה ב50% אתה עדיין תהיה ברמת המגרד פליאוף עליון, בטח ובטח שלא דרבי
-
- קיבל.ה 2 לייקים
נגמרו המשחקים מול קבוצות ליגה רביעית בפולין
העולה השניה מהלאומית
והנוער של הפועל ירושלים
העולה השניה מהלאומית
והנוער של הפועל ירושלים
-
- קיבל.ה 145 לייקים
דביל תקרא לחברים שלך יאשפה. אתה והטמבל שציטטת.אוגוסטוס היל כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:10הוא לא רעיל הוא דביל
עניינית אענה לכם , שיש לכם קבןצה שיןרדת ליגה כרגע, עם שחקנים שרובם כבר הורידו אותך פעם אחת. תרשמו מקצועית למה אני טועה ואל תקראו לי בשמות.
-
- קיבל.ה 259 לייקים
חד משמעית יש הבדל, ספרא שם יותר כסף והכל טוב, אני גם לא מתלונן הוא עושה את שלו, פשוט התחלת עם חומר שחקנים כל כך גרוע שלא משנה מה תעשה אתה תישאר קבוצה לא טובה. אני לא אומר את זה בקטע של להתלונן על הניהול ועל ספרא אלא נטו אומר עובדות, אנחנו השנה במקרה הכי טוב נגרד פליאוף עליוןאוגוסטוס היל כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:12אני שואל בשיא הכנות- אתה מזהה את ההבדל בין מה שקורה העונה לבין עונות קודמות?ASAFABADI כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:11אני שואל בשיא הכנות אתם באמת לא שמים לב שכל עונה אותן הודעות חוזרות פה אבל התסריט חוזר כל שנה?L.S כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:05
חסר לך כנף שמאל שיגיע + בוסקילה. כלומר רוטמן חילוף שלישי
קח אויר ואל תתנפח
-
- קיבל.ה 423 לייקים
בקיצור אתה אומר שאבוקסיס מאמן טוב, חחחחחח גאון כדורגל נגמר הדיון איתך אתה צודקRed_man כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:12אתה יכול לספר לעצמך סיפורים עד מחר ולסובב את זה איך שבא לך ברדה טחן את הלאומית שבר שיא נקודות ולקח גביע. אבוקסיס לקח גביע. שניהם עשו את זה בשנים האחרונות לא לפני מיליון שנה. דגו לא עשה שום דבר מזה רץ לאליפות עם קבוצה טובה שירש והוא חירבן את האליפות שלו.וינסנט כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:09לקח גביע בזכות שחקנים טובים וגם איתם היה לו חרא של כדורגל מבולגן כמו אצל ברדה, הוא לא תרם בכלום למשחק. ברדה מאמן מאותו סוג לא היה לנו משחק אחד איתו שראינו קבוצה מאורגנת שמשחקת כדורגל אמיתי, הכל היה מזל וכישרון של שחקני התקפה.Red_man כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:04
אותו אבוקסיס שהזהרת מפניו קלופ שלנו לקח גביע עונה לפני זה ודחף לך שלישיה עכשיו ועונה שעברה עשה פלייאוף עליון. כנראה שהבעיה לא הייתה בדיוק המאמן אלא ההנהלה המטומטמת וחן צול שזיין אותנו. הכי קל לצרוח הכל נורא ואז כשלא עובד לומר אמרתי לכם הרי אם הכל היה מסתדר אף אחד לא יזכור שאמרת אז זה.
-
- קיבל.ה 1601 לייקים
יש לך בעיה קשה בהבנת הנקרא. אבוקסיס וברדה מאמנים טובים מדגו עכשיו לך תעשה עם העובדה הזאת מה שבא לךוינסנט כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:16בקיצור אתה אומר שאבוקסיס מאמן טוב, חחחחחח גאון כדורגל נגמר הדיון איתך אתה צודקRed_man כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:12אתה יכול לספר לעצמך סיפורים עד מחר ולסובב את זה איך שבא לך ברדה טחן את הלאומית שבר שיא נקודות ולקח גביע. אבוקסיס לקח גביע. שניהם עשו את זה בשנים האחרונות לא לפני מיליון שנה. דגו לא עשה שום דבר מזה רץ לאליפות עם קבוצה טובה שירש והוא חירבן את האליפות שלו.וינסנט כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:09
לקח גביע בזכות שחקנים טובים וגם איתם היה לו חרא של כדורגל מבולגן כמו אצל ברדה, הוא לא תרם בכלום למשחק. ברדה מאמן מאותו סוג לא היה לנו משחק אחד איתו שראינו קבוצה מאורגנת שמשחקת כדורגל אמיתי, הכל היה מזל וכישרון של שחקני התקפה.
-
- קיבל.ה 1449 לייקים
אני אגיד את זה שובצ'ימבויקה כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:13כמה קל לדבר בקלישאותL.S כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:02אתה ספציפית ברברן הזוי
יהיה השנה רגעי שבר
ויהיו גם רגעי אושר
תגיד, מישהו הציב מטרה השנה
איך אפשר להציב מטרה
אי אפשר
כי אין חצי הרכב
לשיטתך זה מגניב שזה המצב
לשיטתי לא
אני בהחלט יחפש אותך באוקטובר
אבל אם נהיה עם 25 אחוז אל תגיד לי זמן התאקלמות
אני בוחן את מה שאני רואה
אצלך בוחנים לפי מה שיש על הנייר , לפי ספקולציות ולפי כוונות
אני לא רואה את העולם ככה
יש בעלים שמוכן להשקיע כסף
יש הנהלה וצוות מקצועי שעושים עבודה מצוינת - אני מזמין אותך לבדוק מול אנשי מקצוע
מי שחשב שנגיע מליגה לאומית להיות קבוצה שמפרקת את הליגה ועוד באוגוסט הוא מדומיין פנטזיונר
הפועל תחזור ובגדול
זה לא יקרה ברגע
הנה אני אומר לך את זה עכשיו וחפש אותי בהמשך
תהיה קבוצה טובה השנה. לא מבטיח לך שנרוץ לאליפות או נדרוס את הליגה. אבל תהיה פה קבוצה טובה ואם יהיה צורך גם יתקנו בהמשך.
יהיו רגעים מרגשים. ויהיו רגעים שנרצה להרוג מישהו.
זו עונה ראשונה בליגת על אחרי עונה בלאומית.
תהנו מהדרך. מה שהיה לא יהיה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 259 לייקים
לרדת ליגה כנראה שלא למרות שלך תדע, עם המינצברגים היית תקציב רביעי בגודלו ועם שחקנים יחסית טובים על הנייר אז באמת שאי אפשר לדעתL.S כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:12סגור אחיASAFABADI כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:11אני שואל בשיא הכנות אתם באמת לא שמים לב שכל עונה אותן הודעות חוזרות פה אבל התסריט חוזר כל שנה?L.S כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:05
חסר לך כנף שמאל שיגיע + בוסקילה. כלומר רוטמן חילוף שלישי
קח אויר ואל תתנפח
אז יורדים ליגה?
כל מה שאני אומר זה שהכל הוא כמו שהיה אולי עם תוספת קלה אבל אתה תישאר ברמת הפועל חיפה ולא מעבר השנה, כן גם עם העוד 4 שחקני הרכב
אתה טוען שתהיה קבוצה טובה אולי אנחנו לא מדברים על אותה סקאלה, אני גדלתי על הפועל לוקחת אליפות גביעים ואירופה זה קבוצה טובה ואם את זה לא נעשה אז תרשה לי לתקן אותך ולומר לך שלא תהיה קבוצה טובה השניה
לסיים פליאוף עליון אולי מבחינתך זה קבוצה טובה מבחינתי זה אכזבה שאני מקבל אותה כי זה המצב ואין מה לעשות אבל לקרוא לזה קבוצה טובה זה גניבת דעת
נערך לאחרונה על ידי ASAFABADI ב 05 אוגוסט 2025, 22:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 158 לייקים
חסרים לך כל כך הרבה שחקני מפתח (קשר 10, כנף שמאל, בלם) ועל כל עמדה לפי שמות שעלו מידי פעם מתכננים להוציא באזור המיליון יורו. האם אני חושב שיהיה שינוי כשיגיעו? חד משמעית שכן.ASAFABADI כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:13באמת בשיא הכנות, אתה באמת חושב שאם תוסיף לקבוצה ששיחקה היום 4 שחקנים ובוסקילה היא תהיה משמעותית יותר טובה? אתה מדבר כאילו רפאיניה ולאמין מגיעיםRedDrifter כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:09כולה גביע השוקו הרכב שלישי עם מאמן שישב ביציע חלאס לבלבל את השכלASAFABADI כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:07
מה ביקשתי כבר? לא להפסיד 3-0 לפאקינג נתניה? אולי איזה דרבי? איך אנחנו עם תקציבים כאלה וכל פעם כל שנה קבוצות כמו הפועל חיפה עושות לנו בית ספר..
אתה חוזר ואומר שחקני הרכב אבל השחקן הרכב שתביא לא יהיה כזה הרבה יותר טוב מהשחקן שמשחק שם כרגע כנראה, אז אולי הם ישפרו את הקבוצה ב20-30%, זה עדיין אומר שזה כולה יהיה במקום 3-0, 1-0 או תיקו במקרה הטוב, יודע מה אולי תצליח גם לנצח את נתניה וואו איזה הישג כביר
גם אם ה4 שחקני הרכב האלה ישפרו את הקבוצה ב50% אתה עדיין תהיה ברמת המגרד פליאוף עליון, בטח ובטח שלא דרבי
האם אני חושב שניקח אליפות השנה? לא
האם אני חושב שנגיע לאירופה? לא, אולי עם מזל גדול.
אמרו לכם מההתחלה אל תבואו עם ציפיות השנה, רוצים להגיע לפלייאוף העליון ולבנות מחדש זה לוקח זמן בעיקר שאתה מתחיל מאפס! גבר, תנשום עמוק ואגיד זאת שוב - תסתכל עם מי פתחת מחצית שניה.
בלי מגנים טבעיים, בלי התקפה… יש חוסר ענק בשחקנים כרגע (גם בגלל אילוצים ופציעות) כולם רואים כולם יודעים.
המשחק הזה שווה לתחת יאללה הכל בסדר תנשום עמוק הבטחה שלי תהיה עונה טובה.
-
- קיבל.ה 423 לייקים
אמרתי שברדה מאמן בינוני ואתה לא הסכמת אז אתה חושב שהוא טוב והשוות אותו לאבוקסיס אז גם אבוקסיס טוב לטענך, יש לך בעיית זיכרון?
-
- קיבל.ה 1357 לייקים
אולי. אותי זה לא נורא מטריד. אנחנו בריצה למרחקים ארוכים ובהחלט יכול להיות שהעונה הזאת לא תהיה טובה כמו שמצפים. רוצים לראות בסיס שנבנה נכון. ובוא לנשכח שאתה בלי 4-5 שחקני הרכב, כן?ASAFABADI כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:15חד משמעית יש הבדל, ספרא שם יותר כסף והכל טוב, אני גם לא מתלונן הוא עושה את שלו, פשוט התחלת עם חומר שחקנים כל כך גרוע שלא משנה מה תעשה אתה תישאר קבוצה לא טובה. אני לא אומר את זה בקטע של להתלונן על הניהול ועל ספרא אלא נטו אומר עובדות, אנחנו השנה במקרה הכי טוב נגרד פליאוף עליוןאוגוסטוס היל כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:12אני שואל בשיא הכנות- אתה מזהה את ההבדל בין מה שקורה העונה לבין עונות קודמות?ASAFABADI כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:11
אני שואל בשיא הכנות אתם באמת לא שמים לב שכל עונה אותן הודעות חוזרות פה אבל התסריט חוזר כל שנה?
-
- קיבל.ה 259 לייקים
שוב פעם, להגיד שתהיה עונה טובה ובאותה נשימה שאתה חושב שלא נגיע לאירופה זה סתירה. אתה לא בני ריינה, לסיים מקום 6 עם כל הכבוד זאת לא עונה טובהRedDrifter כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:18חסרים לך כל כך הרבה שחקני מפתח (קשר 10, כנף שמאל, בלם) ועל כל עמדה לפי שמות שעלו מידי פעם מתכננים להוציא באזור המיליון יורו. האם אני חושב שיהיה שינוי כשיגיעו? חד משמעית שכן.ASAFABADI כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:13באמת בשיא הכנות, אתה באמת חושב שאם תוסיף לקבוצה ששיחקה היום 4 שחקנים ובוסקילה היא תהיה משמעותית יותר טובה? אתה מדבר כאילו רפאיניה ולאמין מגיעיםRedDrifter כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:09
כולה גביע השוקו הרכב שלישי עם מאמן שישב ביציע חלאס לבלבל את השכל
אמרו לכם מההתחלה אל תבואו עם ציפיות השנה, רוצים להגיע לפלייאוף העליון ולבנות מחדש זה לוקח זמן בעיקר שאתה מתחיל מאפס! גבר, תנשום עמוק ואגיד זאת שוב - תסתכל עם מי פתחת מחצית שניה.
בלי מגנים טבעיים, בלי התקפה… יש חוסר ענק בשחקנים כרגע (גם בגלל אילוצים ופציעות) כולם רואים כולם יודעים.
תגיד תהיה עונה לא משהו אבל ביחס למה שהיה לנו ב3 שניים האחרונות זה עדיף, אבל אל תקרא לזה עונה טובה עם כל הכבוד אני לא הפועל חיפה אני הפועל ת"א
ובנוגע לחוסר בשחקנים, זה כבר הצוות המקצועי, אנחנו באוגוסט כבר רבאק
-
- קיבל.ה 1601 לייקים
-
- קיבל.ה 1449 לייקים
תגיד את סגור על איפה היינו בעונה הקודמת?ASAFABADI כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:22שוב פעם, להגיד שתהיה עונה טובה ובאותה נשימה שאתה חושב שלא נגיע לאירופה זה סתירה. אתה לא בני ריינה, לסיים מקום 6 עם כל הכבוד זאת לא עונה טובהRedDrifter כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:18חסרים לך כל כך הרבה שחקני מפתח (קשר 10, כנף שמאל, בלם) ועל כל עמדה לפי שמות שעלו מידי פעם מתכננים להוציא באזור המיליון יורו. האם אני חושב שיהיה שינוי כשיגיעו? חד משמעית שכן.ASAFABADI כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:13
באמת בשיא הכנות, אתה באמת חושב שאם תוסיף לקבוצה ששיחקה היום 4 שחקנים ובוסקילה היא תהיה משמעותית יותר טובה? אתה מדבר כאילו רפאיניה ולאמין מגיעים
תגיד תהיה עונה לא משהו אבל ביחס למה שהיה לנו ב3 שניים האחרונות זה עדיף, אבל אל תקרא לזה עונה טובה עם כל הכבוד אני לא הפועל חיפה אני הפועל ת"א
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 158 לייקים
הפועל חיפה בעשור האחרון קבוצה יותר טובה ממך - להיות הם זה כרגע מחמאה.ASAFABADI כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:22שוב פעם, להגיד שתהיה עונה טובה ובאותה נשימה שאתה חושב שלא נגיע לאירופה זה סתירה. אתה לא בני ריינה, לסיים מקום 6 עם כל הכבוד זאת לא עונה טובהRedDrifter כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:18חסרים לך כל כך הרבה שחקני מפתח (קשר 10, כנף שמאל, בלם) ועל כל עמדה לפי שמות שעלו מידי פעם מתכננים להוציא באזור המיליון יורו. האם אני חושב שיהיה שינוי כשיגיעו? חד משמעית שכן.ASAFABADI כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:13
באמת בשיא הכנות, אתה באמת חושב שאם תוסיף לקבוצה ששיחקה היום 4 שחקנים ובוסקילה היא תהיה משמעותית יותר טובה? אתה מדבר כאילו רפאיניה ולאמין מגיעים
אתה התחלת את החלון עם כלום, כל קבוצה פה בליגה (כלל זאת שעלתה איתך) השאירו את רוב השחקנים שלהם - מנגד אתה הבאת 9 ומתכנן להביא עוד 5…. יקח לנו יותר מחלון אחד להיבנות.
בוא אני אגיד את זה גם בצורה הכי ברורה - פלייאוף עליון השנה יהיה הישג טוב מאוד להפועל תל אביב. שנה הבאה נכוון רחוק יותר וכך הלאה.
-
- קיבל.ה 259 לייקים
תגיד אתה סגור על איפה היינו מאז הקמת הליגה?L.S כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:22תגיד את סגור על איפה היינו בעונה הקודמת?ASAFABADI כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:22שוב פעם, להגיד שתהיה עונה טובה ובאותה נשימה שאתה חושב שלא נגיע לאירופה זה סתירה. אתה לא בני ריינה, לסיים מקום 6 עם כל הכבוד זאת לא עונה טובהRedDrifter כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 22:18
חסרים לך כל כך הרבה שחקני מפתח (קשר 10, כנף שמאל, בלם) ועל כל עמדה לפי שמות שעלו מידי פעם מתכננים להוציא באזור המיליון יורו. האם אני חושב שיהיה שינוי כשיגיעו? חד משמעית שכן.
גבר, לסיים מקום 7 זאת לא עונה טובה למועדון הפועל ת"א לא משנה מה, נקודה. זה המצב ואין מה לעשות פשוט לקרוא לזה עונה טובה זה מביך בעיני, זאת עונה יותר טובה משנה שעברה זה כן, אבל זאת לא עונה טובה
בנוגע לשחקנים, ידעת כבר לפני חצי שנה שאתה עולה ליגה, יכלת לתכנן את הכל כל כך מוקדם בחיאת, אז איך אתה מגיע לאוגוסט בלי חצי הרכב תסביר לי?
עריכה: אגב למי שרשם פה אם אני לא רואה הבדל משנים שעברו, אז וואלה אני זוכר את בוקסה שהוריד אותי ליגה, מה ההבדל עכשיו?
-
- קיבל.ה 423 לייקים
תגיד על מי אתה עובד אתה סומך על ברדה משמע אתה חושב שהוא מאמן טוב והשוות בין אבוקסיס לברדה אז גם אבוקסיס טוב בעיניך די לגנוב דעת אתה מזכיר את ברדה כשהוא מתראיין