לא ירדו לגמרי מדיארה אבל יש עוד אופציות ושחקנים.RedDrifter כתב: ↑31 יולי 2025, 11:16כשאתה אומר שהפועל ״מחפשת כנף שמאל״ זה אומר שהם ירדו מדיארה? יש שם איזה התפתחות?אדוםאדום כתב: ↑31 יולי 2025, 11:12 קרייב ירוויח 300 אלף יורו לעונה.
הפועל מחפשת (מידיעה אישית וגם בתקשורת פורסם) מבחינת זרים - בלם קשר 10 כנף שמאל וחלוץ.
החלון דינמי ודברים עשויים להשתנות אבל זה מה שאני יודע (אני לא יודע הכל).
לכל הדואגים על פיבן (אני לא אחד מאלה), להערכתי האישית בלבד, יש שני סנאריוים שמביא מגן ימין זר מעליו או שנחמיאס יגיע להיות בלם בכיר / שמשום מה פיבן יעבור להיות בלם (לא זוכר שברדה שיחק איתו בלם) או שלא יצליחו להשתחרר מאלטמן/ יביאו חלוץ ישראלי בכיר. כמובן שיש גם דברים שתלויים באיזה זרים וכו.
רשמתי לפני כמה ימים שזסנו ואליהו מועמדים לקבוצה וזה לדעתי רמז לאן אנחנו הןלכים.
אבל שוב אי אפשר לדעת על הסוף ותקחו תמיד דברים בעירבון מןגבל. עובדים טוב ובשקט. אני סומך על ברדה ופרימור
יודע להגיד במקרה אם יש איזה מו״מ עם קשר 10 כבר?
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 925 לייקים
לא הבנתי מה התפקיד של קרייב. חייבים קשר אחורי חזק. זה הוא?
-
- קיבל.ה 497 לייקים
-
- קיבל.ה 2112 לייקים
מצפייה נוספת בקלטת ביצועים המאוד מצומצמת שלו הוא יכול לשחק גם 6 וגם 8 , רואים בבירור שחקן שעובד קשה על המגרש והפיזיות שלו באה לידי ביטוי בחילוצי כדור והוצאת התקפות מעבר מהירות, היה איזה גול במדי נבחרת בולגריה מבעיטה מרחוק בטכניקה נאה.
לדעתי הוא מגיע להיות 8 וליידו צריך שחקן יצירתי שיודע לחדור בפס חכם/דריבל על שטח קטן נגד קבוצות שמצופפות
מה שכן, קרייב זה פרופיל שמגיע באהלן אהלן לב״ש חיפה וגם למכבי.
שחקן הרכב בקבוצה שסיימה מקום 9 בפורטוגל זה נראה טוב מאוד על הנייר, מבסוט מאוד הלואי שרק ימשיכו להביא לנו פרופילים כאלה
נערך לאחרונה על ידי Lucas ב 31 יולי 2025, 11:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 40 לייקים
הקשר 10 שלנו עמדה מאוד קריטית השנה יהיו חייבים לפגוע בו בולLucas כתב: ↑31 יולי 2025, 11:24מצפייה נוספת בקלטת ביצועים המאוד מצומצמת שלו הוא יכול לשחק גם 6 וגם 8 , רואים בבירור שחקן שעובד קשה על המגרש והפיזיות שלו באה לידי ביטוי בחילוצי כדור והוצאת התקפות מעבר מהירות, היה איזה גול במדי נבחרת בולגריה מבעיטה מרחוק בטכניקה נאה.
לדעתי הוא מגיע להיות 8 וליידו צריך שחקן יצירתי שיודע לחדור בפס חכם/דריבל על שטח קטן נגד קבוצות שמצופפות
שחקן הרכב בקבוצה שסיימה מקום 9 בפורטוגל זה נראה טוב מאוד על הנייר, מבסוט מאוד הלואי שרק ימשיכו להביא לנו פרופילים כאלה
-
- קיבל.ה 40 לייקים
אני לא חושב שאפשר לדעת בוודאות שירדו מדנילסון
ממה שראיתי מדנילסון הוא יותר יצירתי והתקפי בהרבה מקרייב, זה סגנון שונה לגמריי..
וגם במידה וירדו מדנילסון זה לא סוך העולם, לא חסרים שחקנים בעולם ואני מאמין ומקווה שיגיע לפה שחקן 10 טהור שיעשה את ההבדל במיוחד נגד קבוצות שמסתגרות ושקשה לשחק מולן ויש לא מעט כאלה לצערי בליגה שלנו
מסכים איתך במאה אחוז , עמדה קריטית שעושה את ההבדל הקטן בהמון משחקים.RedDrifter כתב: ↑31 יולי 2025, 11:27הקשר 10 שלנו עמדה מאוד קריטית השנה יהיו חייבים לפגוע בו בולLucas כתב: ↑31 יולי 2025, 11:24מצפייה נוספת בקלטת ביצועים המאוד מצומצמת שלו הוא יכול לשחק גם 6 וגם 8 , רואים בבירור שחקן שעובד קשה על המגרש והפיזיות שלו באה לידי ביטוי בחילוצי כדור והוצאת התקפות מעבר מהירות, היה איזה גול במדי נבחרת בולגריה מבעיטה מרחוק בטכניקה נאה.
ועדיין, הרכש הבא שהכי יחרמן אותי זה קודם כל מגן ימני קלאסי שיודע לבצע עקיפות ויעזור לסתיו בצד ימין זה יהיה שווה לך עוד הרבה מצביי הבקעה במשחק
-
- קיבל.ה 2735 לייקים
לטעמי עצם מועמדתו של דיארה משנה קצת מבחינת סדר החשיבות של העמדות להחתים.
לטעמי זה שחקן מאסט וקשה להשיג כזה בסכום הזה בפרופורציה הזו.
אם הוא יורד מהפרק, אז פיבן הכי מדאיג בנתיים. לא מצליח להתחבר לרמה, מסובבים אותו מהר מידי. אם זה רק ענייני כניסה לכושר, מילא, אבל אם זה מה שנקבל, זה חתיכת חור שם.
וכמובן ששחקן 10. אין לנו שם רמה גבוהה.
חלוץ ובלם הכי פחות קריטי. יכול להיות יותר חשוב חלוץ אם מעזיבים את אלטמן.
אם הוא יורד מהפרק, אז פיבן הכי מדאיג בנתיים. לא מצליח להתחבר לרמה, מסובבים אותו מהר מידי. אם זה רק ענייני כניסה לכושר, מילא, אבל אם זה מה שנקבל, זה חתיכת חור שם.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5292 לייקים
מבחינת מספרים הוא לא מאוד שונה מקרייב.Lucas כתב: ↑31 יולי 2025, 11:28אני לא חושב שאפשר לדעת בוודאות שירדו מדנילסון
וגם במידה וירדו מדנילסון זה לא סוך העולם, לא חסרים שחקנים בעולם ואני מאמין ומקווה שיגיע לפה שחקן 10 טהור שיעשה את ההבדל במיוחד נגד קבוצות שמסתגרות ושקשה לשחק מולן ויש לא מעט כאלה לצערי בליגה שלנו
אחרי שהביאו שני קשרים אחוריים אני משוכנע שרוצים ל-10 מישהו יותר התקפי מדנילסון (שהוא לא 10).
-
- קיבל.ה 40 לייקים
לדעתי בונים על דאפה שישחק חלוץ ראשון רוב העונה ויביאו לו חלוץ זר ברמה סבירה שיתחרה איתו.dino כתב: ↑31 יולי 2025, 11:34 לטעמי עצם מועמדתו של דיארה משנה קצת מבחינת סדר החשיבות של העמדות להחתים.
הבעיה עם פיבן היא בעיקר המהירות שלו הוא עיקש אבל מול מהירות הוא חסר יכולת.
קשר 10 ללא ספק העמדה הכי קריטית העונה, לדעתי לפחות.
אגב הוולקאם המרגש ביותר שהיה עד היום היה של לביו אנטל במשחק גביע הטוטו בעונת כבירי
אפשר לשחזר לוולקאם הבא בכיף
אפשר לשחזר לוולקאם הבא בכיף
רדפוקס כתב: ↑31 יולי 2025, 11:35מבחינת מספרים הוא לא מאוד שונה מקרייב.Lucas כתב: ↑31 יולי 2025, 11:28אני לא חושב שאפשר לדעת בוודאות שירדו מדנילסון
אחרי שהביאו שני קשרים אחוריים אני משוכנע שרוצים ל-10 מישהו יותר התקפי מדנילסון (שהוא לא 10).
אני אישית עדיין טוען שקרייב הרבה פחות אחורי ממה שאנשים פה חושבים, נצטרך להמתין ולראות
בכל מקרה הכל תלוי מערך הכל דינמי במידה והוא בא לקבל כדורים מההגנה ויודע להצטרף מקו שני בצורה טובה זה בול השחקן שרציתי
לגבי דנילסון אתה צודק שהוא לא 10 קלאסי אבל בכדורגל של היום גם ה10 ה״טהור״ צריך לעשות הגנה ולדעת לחלץ פה ושם כדורים
כמו שאמרת, הלוואי שיביאו 10 התקפי ויצירתי ליד קרייב זה משנה קבוצה.
ועדיין כל עוד אין מגן ימני שיודע לרווח את המערך ולעזור לסתיו בהתקפה אני לא רגוע
-
- קיבל.ה 2735 לייקים
לדעתי החלוץ זה אך ורק תלוי הסטטוס עם אלטמן.RedDrifter כתב: ↑31 יולי 2025, 11:38לדעתי בונים על דאפה שישחק חלוץ ראשון רוב העונה ויביאו לו חלוץ זר ברמה סבירה שיתחרה איתו.dino כתב: ↑31 יולי 2025, 11:34 לטעמי עצם מועמדתו של דיארה משנה קצת מבחינת סדר החשיבות של העמדות להחתים.
ברור שדאפה מיועד ל11
חייב לציין שאני הייתי בין המודאגים ועכשיו אני אכן מרגיש יותר בטוח בעבודה שעושים שם, לא רק בגלל הבולגרי, אלא גם ההבנה שבאמת מחפשים לפגוע בשחקנים ולא למהר, מתרגש כבר לתחילת העונה ומרגיש שהולכים לבנות פה משהו מדהים
נערך לאחרונה על ידי tormenta ב 31 יולי 2025, 11:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 289 לייקים
ברדה אמר את זה במפורש לדעתי בראיון אחרי המשחק הקודם נגד פ"ת, שדפאה יהיה חלוץ ראשון שלנו. ובמתאר הזה - אני דווקא מעדיף שיביאו חלוץ ישראלי להתחרות איתו על העמדה ולא זר לספסל, כדי לאפשר מקום להביא מגן ימני זר. הייתי ממש מנסה להביא את אסיל כנאני מבני-ריינה, ראיתי את המשחק הקודם שלהם והוא היה מעולה והבקיע. במשחק אתמול (ראיתי רק תקציר) נתן שוב צמד, והגול הראשון שלו הוא גול של חלוץ ענק.RedDrifter כתב: ↑31 יולי 2025, 11:38לדעתי בונים על דאפה שישחק חלוץ ראשון רוב העונה ויביאו לו חלוץ זר ברמה סבירה שיתחרה איתו.dino כתב: ↑31 יולי 2025, 11:34 לטעמי עצם מועמדתו של דיארה משנה קצת מבחינת סדר החשיבות של העמדות להחתים.
הוא צעיר עדיין (23), אפשר להביא אותו לדעתי בכסף קטן יחסית, וזה ישחרר לנו מקום לעמדה יותר קריטית.
- Sin Queso
- קיבל.ה 606 לייקים
למה להביא מחמיד 2?Mendelson כתב: ↑31 יולי 2025, 11:48ברדה אמר את זה במפורש לדעתי בראיון אחרי המשחק הקודם נגד פ"ת, שדפאה יהיה חלוץ ראשון שלנו. ובמתאר הזה - אני דווקא מעדיף שיביאו חלוץ ישראלי להתחרות איתו על העמדה ולא זר לספסל, כדי לאפשר מקום להביא מגן ימני זר. הייתי ממש מנסה להביא את אסיל כנאני מבני-ריינה, ראיתי את המשחק הקודם שלהם והוא היה מעולה והבקיע. במשחק אתמול (ראיתי רק תקציר) נתן שוב צמד, והגול הראשון שלו הוא גול של חלוץ ענק.RedDrifter כתב: ↑31 יולי 2025, 11:38לדעתי בונים על דאפה שישחק חלוץ ראשון רוב העונה ויביאו לו חלוץ זר ברמה סבירה שיתחרה איתו.dino כתב: ↑31 יולי 2025, 11:34 לטעמי עצם מועמדתו של דיארה משנה קצת מבחינת סדר החשיבות של העמדות להחתים.
הוא צעיר עדיין (23), אפשר להביא אותו לדעתי בכסף קטן יחסית, וזה ישחרר לנו מקום לעמדה יותר קריטית.
-
- קיבל.ה 40 לייקים
באופן כללי לסגל בריא צריך שלושה חלוצים. האמת לפי מה שנאמר ולא חשבתי עליו בכלל אלטמן הוא קצת בעיה כי הוא באמת תופס פה תקן של שחקן התקפה שעל הנייר לא אמור לקבל דקות יותר אם יגיע עוד חלוץSin Queso כתב: ↑31 יולי 2025, 11:56למה להביא מחמיד 2?Mendelson כתב: ↑31 יולי 2025, 11:48ברדה אמר את זה במפורש לדעתי בראיון אחרי המשחק הקודם נגד פ"ת, שדפאה יהיה חלוץ ראשון שלנו. ובמתאר הזה - אני דווקא מעדיף שיביאו חלוץ ישראלי להתחרות איתו על העמדה ולא זר לספסל, כדי לאפשר מקום להביא מגן ימני זר. הייתי ממש מנסה להביא את אסיל כנאני מבני-ריינה, ראיתי את המשחק הקודם שלהם והוא היה מעולה והבקיע. במשחק אתמול (ראיתי רק תקציר) נתן שוב צמד, והגול הראשון שלו הוא גול של חלוץ ענק.RedDrifter כתב: ↑31 יולי 2025, 11:38
לדעתי בונים על דאפה שישחק חלוץ ראשון רוב העונה ויביאו לו חלוץ זר ברמה סבירה שיתחרה איתו.
-
- קיבל.ה 376 לייקים
מה שכן, מדהים איך הטון בפורום משתנה אחרי שחקן רכש אחד. וואלה כיף לראות את המשחירים נכנסים למלונה בחזרה
שבוע של שקט עכשיו וכנראה עוד פעם יחזרו פה החמשירים וההשחרות
שבוע של שקט עכשיו וכנראה עוד פעם יחזרו פה החמשירים וההשחרות
-
- קיבל.ה 371 לייקים
מזכיר לכולם שלאורך כל הפלייאוף בעונה שעברה דיארה שיחק כ-10 בהפועל חיפה, אני מאמין שעם קישור חזק כמו שמתכננים זה יכול לעבוד מצוין גם אצלנו.
דיארה מאסט כרגע גם בגלל שהוא יכול לתפוס מצוין את שתי העמדות - גם כנף שמאל וגם 10, והחתמה שלו מאפשרת את הגמישות גם על המגרש וגם בהחתמה של הכנף / 10 שישלים אותו.
דיארה מאסט כרגע גם בגלל שהוא יכול לתפוס מצוין את שתי העמדות - גם כנף שמאל וגם 10, והחתמה שלו מאפשרת את הגמישות גם על המגרש וגם בהחתמה של הכנף / 10 שישלים אותו.
- Sin Queso
- קיבל.ה 606 לייקים
-
- קיבל.ה 272 לייקים
ממש כמו השם משתמש שלך
נרקומנים שקיבלו את המנה היומית שלהם
אתה יודע מה הבעיה?
עוד כמה ימים האפקט יתפוגג וצריך עוד מנה

- רדפוקס
- קיבל.ה 5292 לייקים
מעניין אם חושבים להביא את אחיו של קרייב שהוא שחקן אגף שמאל שיכול לשחק גם ב-10 ומשחק בשנים האחרונות בליגה האוסטרלית.
-
- קיבל.ה 376 לייקים
-
- קיבל.ה 272 לייקים
מסכים, דיארה יכול לשחק כ10 ואז יש לך את בוסקילה או קורין בצד שמאל, לא הייתי מביא לשם עוד שחקןקפבלנקה כתב: ↑31 יולי 2025, 12:00 מזכיר לכולם שלאורך כל הפלייאוף בעונה שעברה דיארה שיחק כ-10 בהפועל חיפה, אני מאמין שעם קישור חזק כמו שמתכננים זה יכול לעבוד מצוין גם אצלנו.
אם זה יקרה כנראה שמה שישאר זה להביא חלוץ ובלם/מגן ימני
-
- קיבל.ה 13 לייקים
שמח על הליכתו של גוני נאור לחיפה.
הפריע לי בעיניים. ומבחינתי שחיפה תעריץ אותו.
ברדה בונה מרכז שדה חזק ובאמת.
האמירה המפתיעה עם החתמות דאפה וקרייב מעוררת תקוות.
ברוך השם, מאז דאפה "מומחי התקציב" הורידו פרופיל. תקוות שמחות לחומר-חומר עד סוף החלון ב-21.9.
יקר יותר או פחות ובכל מקרה איכותי גם לליגת העל ומפתיע ביחס לניחושים.
הפריע לי בעיניים. ומבחינתי שחיפה תעריץ אותו.
ברדה בונה מרכז שדה חזק ובאמת.
האמירה המפתיעה עם החתמות דאפה וקרייב מעוררת תקוות.
ברוך השם, מאז דאפה "מומחי התקציב" הורידו פרופיל. תקוות שמחות לחומר-חומר עד סוף החלון ב-21.9.
יקר יותר או פחות ובכל מקרה איכותי גם לליגת העל ומפתיע ביחס לניחושים.
נערך לאחרונה על ידי האדום מרמת גן ב 31 יולי 2025, 12:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 376 לייקים
לצערי לא הייתי בונה כלום על רוי קורין, כמו שאני לא בונה על ישראלוב. הלוואי ואני טועהבן לוז כתב: ↑31 יולי 2025, 12:09מסכים, דיארה יכול לשחק כ10 ואז יש לך את בוסקילה או קורין בצד שמאל, לא הייתי מביא לשם עוד שחקןקפבלנקה כתב: ↑31 יולי 2025, 12:00 מזכיר לכולם שלאורך כל הפלייאוף בעונה שעברה דיארה שיחק כ-10 בהפועל חיפה, אני מאמין שעם קישור חזק כמו שמתכננים זה יכול לעבוד מצוין גם אצלנו.
אם זה יקרה כנראה שמה שישאר זה להביא חלוץ ובלם/מגן ימני
-
- קיבל.ה 289 לייקים
אני חושב שהוא הרבה יותר טוב ממחמיד, ומחמיד בן 27 ככה שהרבה יותר ממה שאתה מכיר ממנו כנראה שלא תקבל. ואם ברדה מתכוון לשחק עם חלוץ 1 בחוד רוב העונה (עם גיבוי של שחקני כנף שחותכים לרחבה) ודפאה החלוץ המרכזי שלנו - אין סיבה להוריד על זה עמדה של זר. אתה כן צריך עוד חלוץ טוב לסגל, עדיף יותר טוב ממחמיד וכזה שאתה תוכל לסמוך עליו אם תחליט לשחק עם שני חלוצים או אם רחמנא לצלן יהיו פציעות/העדרויות. בעיני הוא אופציה מצויינת, בהנחה שכל מיני שון וויסמנים למיניהם (שאין לי מושג אם הוא טוב או לא, ואם הוא ילד זין או לא) לא פנויים.Sin Queso כתב: ↑31 יולי 2025, 11:56למה להביא מחמיד 2?Mendelson כתב: ↑31 יולי 2025, 11:48ברדה אמר את זה במפורש לדעתי בראיון אחרי המשחק הקודם נגד פ"ת, שדפאה יהיה חלוץ ראשון שלנו. ובמתאר הזה - אני דווקא מעדיף שיביאו חלוץ ישראלי להתחרות איתו על העמדה ולא זר לספסל, כדי לאפשר מקום להביא מגן ימני זר. הייתי ממש מנסה להביא את אסיל כנאני מבני-ריינה, ראיתי את המשחק הקודם שלהם והוא היה מעולה והבקיע. במשחק אתמול (ראיתי רק תקציר) נתן שוב צמד, והגול הראשון שלו הוא גול של חלוץ ענק.RedDrifter כתב: ↑31 יולי 2025, 11:38
לדעתי בונים על דאפה שישחק חלוץ ראשון רוב העונה ויביאו לו חלוץ זר ברמה סבירה שיתחרה איתו.
אם תביא חלוץ ישראלי תשתמש בעמדה הזאת למגן ימני (נשמע שברדה מאוד רוצה להביא בלם זר לפני כן בסדר עדיפויות) וזה ישדרג אותנו פלאים.
-
- קיבל.ה 13 לייקים
עוד יותר ברור שבוסקילה יגיע.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=514026
בוסקילה זה לא רק מספרים זו יכולת שמקווה שמניח שתוכיח את עצמה גם בליגת העל לפרק שחקנים ולפרק הגנה.
בפעולות שבשבילה אוהדים כדורגל.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=514026
בוסקילה זה לא רק מספרים זו יכולת שמקווה שמניח שתוכיח את עצמה גם בליגת העל לפרק שחקנים ולפרק הגנה.
בפעולות שבשבילה אוהדים כדורגל.
-
- קיבל.ה 1228 לייקים
הצ'יקו הזה גם נראה חתיכת בריון.
צריך להוסיף אנשים לצוות המטבח אם יגיעו עוד 5 כאלה.
צריך להוסיף אנשים לצוות המטבח אם יגיעו עוד 5 כאלה.
-
- קיבל.ה 40 לייקים
-
- קיבל.ה 108 לייקים
-
- קיבל.ה 1554 לייקים
אלון זליגמן שמומחה בכדורגל ברזילאי, כותב על שיקו שמועמד אלינו.
להביא!
להביא!
-
- קיבל.ה 289 לייקים
הוא נשמע שחקן מרשים, ובכלל אם יש איזה משהו שמבטיח בפרופיל שלו בטרנספרמרקט זה שהוא היום בערך שווי המקסימלי שלו (מיליון יורו). לפעמים יש שחקנים שהיו שווים הרבה יותר מזה, אבל אתה מקבל אותם כשהתברר שהם פלופ והשווי שלהם קטן באופן מתמיד, ואז הסיכוי לנפילה גדול יותר. אבל מה הסיכוי שנצליח להביא אותו כשהם מתעקשים על 2 מיליון יורו? הוא שחקן בן 26, קשה לי להאמין שספרא ירצה לקנות בהרבה כסף שחקן שהוא כנראה לא ימכור ברווח (אם להסתמך על הפרסומים בנושא המעורבות שלו ברכש, בצד הכלכלי של הדברים).
-
- קיבל.ה 108 לייקים
אולי הם יסכימו בסוף לאיזה מתווה השאלה כזה עם אופציה.. נקווהMendelson כתב: ↑31 יולי 2025, 15:13הוא נשמע שחקן מרשים, ובכלל אם יש איזה משהו שמבטיח בפרופיל שלו בטרנספרמרקט זה שהוא היום בערך שווי המקסימלי שלו (מיליון יורו). לפעמים יש שחקנים שהיו שווים הרבה יותר מזה, אבל אתה מקבל אותם כשהתברר שהם פלופ והשווי שלהם קטן באופן מתמיד, ואז הסיכוי לנפילה גדול יותר. אבל מה הסיכוי שנצליח להביא אותו כשהם מתעקשים על 2 מיליון יורו? הוא שחקן בן 26, קשה לי להאמין שספרא ירצה לקנות בהרבה כסף שחקן שהוא כנראה לא ימכור ברווח (אם להסתמך על הפרסומים בנושא המעורבות שלו ברכש, בצד הכלכלי של הדברים).