אנדריאן קרייב

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5504 לייקים

El dudernio כתב: 31 יולי 2025, 13:25
Mendelson כתב: 31 יולי 2025, 11:53
El dudernio כתב: 31 יולי 2025, 11:48

לדעתי עדין רוצים את דנילסון.

צריך 2 8 ושאחד מהם יחליף את פלקאו שיעדר
להביא את דנילסון או תואם דנילסון ליד קרייב (שנראה מאוד מבטיח) זה פשוט מייתר לחלוטין את פלקאו, והלוואי ואני טועה. אם משחקים עם שלושה קשרים באמצע משום (אולי מול הגדולות?) אז אני מעדיף את אלקוקין על פלקאו לצד מה שלא יביאו על תקן דנילסון. את התרומה של אלקוקין אני לפחות מבין, את של פלקאו פחות.
דנילסון לפי מה שסקרו פה הוא שחקן של דריבל... שונה מאוד מכל מה שיש לך במרכז המגרש...
אתה בעצם עתיד לשחק עם פלקאו כ 6 ו 2 שמניות לפניו.
דנילסון שהוא דריבליסט ויוצא קדימה עם הכדור
וקרייב שהוא מעביר את הכדור ומצטרף (ע"ע דור פרץ)

בגלל שאתה משחק עם מגן שמאל סופר התקפי הרעיון הוא שהוא יהיה שחקן הכנף.
ודיארה (או מי שיגיע במקומו) יהיה מעין 10 / חלוץ שני מצד שמאל. כאשר הוא וטוריאל אמורים להיות השחקנים היצרתיים.

בהתקפה אתה בעצם תראה ככה.

----------פלקאו----------
----דנילסון-----קרייב------
ליינדר-----דיארה-----טוריאל
---------חלוץ אכזר--------

בהגנה ככה
--‐-פלקאו-------קרייב-----
דיארה-----דנילסון---‐-טוריאל
--------חלוץ אכזר----‐----

כלומר התפקיד של פלקאו כמו שאמרתי בדיון עליו הוא לכסות שטחים ולאפשר
ללינדנר חופש באגף... גם לקרייב משמעות חשובה בדבר הזה אבל בגדול ה "6" הטיפוסי אמור להיות זה שאפשר את זה. שחקן שיעלה למעלה ישאיר לך חורים באמצע שקבוצות טובות ידעו לנצל.

בנוסף אתה חייב מחליף ברמה לפלקאו / קרייב. אבל לא תושיב זר איכותי על הספסל ולכן אתה חייב להיות יכול לשחק איתם ביחד. במערך שאני רשמתי אתה יכול להכניס את אלקוקין / בניימין במקום כל 1 מהשלושה אבל לא תלוי בהם. זה רק יאפשר להם לפרוץ
מגילה יפה אבל דנילסון כבר מזמן שייך להיסטוריה של הקיץ ויביאו שחקן יותר התקפי ל-10 ולא עוד 8, כך לפחות מדווחים המקורב/ים שהוכיח את עצמו.

לגבי בנימין, אין פה שום שמחה לאיד.
הוא שחקן שלא מתאים להרכב של הפועל לדעת רבים וכל שחקן טוב ממנו שעשוי לדחוק אותו לספסל זאת שמחה שאינה לאידו בכלל אלא שמחה על כך שמחזקים את הקבוצה.
לירון האדום
קיבל.ה  2530 לייקים

אדום ותיק כתב: 31 יולי 2025, 13:34 קורא את התגובות ולא מבין את האנטי המוחלט של חלקכם נגד רן בנימין.
שחקן כדורגל לגיטימי ובודאי יתחרה על ההרכב. תזכרו שצריך גם מחליפים ראויים.
בנימין יהיה שחקן הרכב ב 8-10 קבוצות בליגה שלנו, גם עבורנו בקונסטלציות מסוימות יעלה לא מעט פעמים.
רן אחלה שחקן ואני מאמין שברגע שתהיו סביבו קבוצה טובה גם הוא יהיה טוב יותר.
הלוואי על כל קבוצה שחקן שמשקיע כל כך הרבה כמו בנימין
בן לוז
קיבל.ה  332 לייקים

שחר כתב: 31 יולי 2025, 13:35
Spiderman כתב: 31 יולי 2025, 13:02
שחר כתב: 31 יולי 2025, 12:30
מה בדיוק כיף בזה?
יש לך משהו אישי נגדו?
אתה רציני?
הוא אוהד הפועל שרוצה שחקנים שיהיו ברמה הנדרשת.
אתה אוהד רן בנימין?
אני אוהד הפועל תל אביב, שלא מבין מה כל כך כיף בלראות שחקן בית מתייבש על הספסל או "מתרוצץ בהשאלה"...
מה הכיף או ההנאה בזה?
נגיד, הרבה יותר כיף לי אם פתאום נגלה שעם שחקנים איכותיים מסביבו , שחקן בית צעיר של הפועל ישתלב בהרכב ויהיה דומיננטי או משפיע. אני כמובן בעד קבוצה טובה, שהשחקנים הכי טובים ישחקו ושתיקח תארים ושתנצח דרבים,
לא מצליח למצוא הנאה מלראות שחקני בית צעירים על הספסל, אבל אולי זה אני.
לא צריך לקחת אישית אחי (גם אם אתה בעצמך רן בנימין)
אין לי שום טענה אליו כאדם, סהכ שחקן שלא בשל מספיק כדי להיות שחקן פותח או אפילו מחליף ראשון כרגע
אני באמת חושב שהשאלה תעשה טוב לכולנו ולך תדע, אולי יחזור הרבה יותר טוב כמו שגלזר ודור פרץ הושאלו במכבי וחזרו שחקנים בשלים
ברור שכל אוהד של הפועל ירצה ששחקן (בטח שחקן שגדל במועדון) יככב אצלנו, אבל כרגע הוא לא שם, והמון פעמים עושה יותר נזק מתועלת (לדעתי)
בכל מקרה זה לא האשכול שלו ואני לא חושב שיש מה להמשיך לדבר עליו כאן
Spiderman
קיבל.ה  52 לייקים

שחר כתב: 31 יולי 2025, 12:30
מה בדיוק כיף בזה?
יש לך משהו אישי נגדו?
אתה רציני?
אתה אוהד רן בנימין?
אני אוהד הפועל תל אביב, שלא מבין מה כל כך כיף בלראות שחקן בית מתייבש על הספסל או "מתרוצץ בהשאלה"...
מה הכיף או ההנאה בזה?
נגיד, הרבה יותר כיף לי אם פתאום נגלה שעם שחקנים איכותיים מסביבו , שחקן בית צעיר של הפועל ישתלב בהרכב ויהיה דומיננטי או משפיע. אני כמובן בעד קבוצה טובה, שהשחקנים הכי טובים ישחקו ושתיקח תארים ושתנצח דרבים,
שחר, אין דבר כזה שחקני בית.
זה לא קיים באף מקום. כולם שחקני דולר

ולגבי החופש הגדול... עדיף שתהיה בשקט;)
אתה מבייש את עצמך
נערך לאחרונה על ידי Spiderman ב 31 יולי 2025, 14:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
הוקיץ'
קיבל.ה  6487 לייקים

אני מבין שזה לא יקרה, אבל אני עדיין חושב שצריך להביא עוד קשר אמצע יותר דינמי (משהו בסגנון של סדריק דון או קינגס קנגוואה) לצד עוד קשר התקפי.
זה יזיז את פלקאו לספסל, או לחילופין הרכב במערכים יותר הגנתיים שבטח ידרשו במשחקים מסוימים, אבל יהפוך אותנו לקבוצה יותר מאוזנת ומגוונת.
לוקח את זה גם אם זה אומר שלא נשאר לי מקום לזר קיצוני שמאלי, ואני בונה על בוסקילה בהרכב במקום.

אגב, כתבת הפרופיל שעלתה בספורט חמש ודינו שיתף פה זה אחד הדברים הכי מביכים שראיתי בתקשורת הספורט המקומית אי פעם.
מי אישר לפרסם את זה?
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1427 לייקים

Spiderman כתב: 31 יולי 2025, 14:10
אתה רציני?
אתה אוהד רן בנימין?
מה הכיף או ההנאה בזה?

אתה מבייש את עצמך
שחר אחד המשתמשים האיכותיים והתורמים בפורום. של נעליך לפני שאתה משתיק אותו!
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
Spiderman
קיבל.ה  52 לייקים

סומך כתב: 31 יולי 2025, 14:18
Spiderman כתב: 31 יולי 2025, 14:10
מה הכיף או ההנאה בזה?

אתה מבייש את עצמך
שחר אחד המשתמשים האיכותיים והתורמים בפורום. של נעליך לפני שאתה משתיק אותו!
שידבר כמו שצריך, אני לא חבר לא שלו ולא שלך
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1427 לייקים

לא מחפש חברים בפורומים ןכשאתה תנהג באופן לא מכבד אני אגיב לך אם אני אחליט.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  969 לייקים

הוקיץ' כתב: 31 יולי 2025, 14:10 אני מבין שזה לא יקרה, אבל אני עדיין חושב שצריך להביא עוד קשר אמצע יותר דינמי (משהו בסגנון של סדריק דון או קינגס קנגוואה) לצד עוד קשר התקפי.
זה יזיז את פלקאו לספסל, או לחילופין הרכב במערכים יותר הגנתיים שבטח ידרשו במשחקים מסוימים, אבל יהפוך אותנו לקבוצה יותר מאוזנת ומגוונת.
לוקח את זה גם אם זה אומר שלא נשאר לי מקום לזר קיצוני שמאלי, ואני בונה על בוסקילה בהרכב במקום.

אגב, כתבת הפרופיל שעלתה בספורט חמש ודינו שיתף פה זה אחד הדברים הכי מביכים שראיתי בתקשורת הספורט המקומית אי פעם.
מי אישר לפרסם את זה?
לבנות על בוסקילה לקשר שמאל זה מוגזם בעיניי, עם כל הכבוד למשחקי ההכנה הנחמדים. גם לא ברור איך ומתי יסגר הסיפור איתו.

חלוץ זר לדעתי זה ממש מיותר כשיש את דאפה, מחמיד ואני מניח שגם אף קבוצה לא תקח את כל החוזה של אלטמן.
גם אם אלטמן משוחרר, חלוץ זר יחד עם דאפה ומחמיד זה היררכיה בעייתית שאין בה חלוץ ראשון ברור וגם אף חלוץ שאפשר ממש לייבש אותו כחלוץ שלישי. זו טעות שחיפה למשל עשו מלא פעמים בשנים האחרונות, כולל שנה שעברה שהיה להם את דין דוד ומלמד ולדעתי גם השנה זה יפגע בהם עם יובאנוביץ' וסטיוארט.
מעבר לזה באופן כללי זה ממש קשה לפגוע בחלוצים זרים, בשנים האחרונות בליגה יש בעיקר נפילות גם כשהשקיעו סכומי כסף רציניים (פטריק קלימלה, שוראנוב, סלמאני, ריקארדיניו, פקהרט, כל אלה חלוצים זרים שהשקיעו בהם די הרבה כסף ונכשלו).

בקיצור אני חי לגמרי בשלום עם דאפה פותח, מחאמיד גיבוי ואלטמן גיבוי שיכול לשחק גם כחלוץ שני. וזה מפנה לנו מקום לעוד קשר/בלם.
D&3
קיבל.ה  1197 לייקים

הוקיץ' כתב: 31 יולי 2025, 14:10 אני מבין שזה לא יקרה, אבל אני עדיין חושב שצריך להביא עוד קשר אמצע יותר דינמי (משהו בסגנון של סדריק דון או קינגס קנגוואה) לצד עוד קשר התקפי.

מי אישר לפרסם את זה?
לא יודע, כל עוד אתה ממשיך עם המערך הא-סימטרי בו אתה עם ארבעה שחקני הגנה שאחד מהם (ליידנר\יזן) תוקף בלי הפסקה, כן נראה לי הכרחי שגם הקשר אמצע השני יהיה שחקן הגנה טוב. גם המגן התוקף שלך כן מוביל כדור, אז זה גם מוריד מהצורך שהקשר הנוסף יהיה כזה במידה.
קרייב נשמע כמו שחקן מדהים לרמתנו לקבוצה שלוחצת גבוהה ומשחקת מהר קדימה, והוא מוסיף לקישור האחורי מסירות ארוכות והצטרפות מקו שני, נראה שהוא לא מוסיף דריבל והובלת כדור.
נגד קבוצות פח שניאלץ להחזיק בכדור רב הזמן (ואני חושב שאנחנו הולכים להיות קבוצה שמסוכנת לא פחות בשליש של היריבה שהכדור דווקא אצלה) תוכל נניח להוריד את פלקאו לספסל ואת ה10 שיגיע (במהרה ובאותו קליבר אמן) להוריד רמה אחורה.

מתחילת העונה נראה שהקווים שמנחים את הפועל זו להיות קבוצה ש:
1. פיזית מאוד ואגרסיבית.
2. לוחצת גבוהה ורצה הרבה.
3. תוקפת מהר. המצבים שלנו הגיעו הרבה פעמים מחטיפות כדור בשליש של היריבה, או במסירה שתיים ששברו את ההגנה.

מהדיווחים פה נראה שקרייב באמת עונה על כל הנקודות האלה בול.

אני מסכים איתך שבמשחקים שנפגוש "בונקרים" קישור אחורי של פלקאו וקרייב עלול להיות מסתכל בזה שמהם לא יבוא הדריבל שיפתח את ההגנה, אבל אני חושב שבהינתן מה שבונים בהפועל הנוכחים, היתרונות לגמרי עולים על החסרונות.
Xavi
קיבל.ה  1198 לייקים

החתמה על הנייר טובה ובפרופיל המתאים
מעלה עוד יותר תהיות איך בסכומים דומים הביאו את פלקאו הדחליל
עכשיו חובה בלם מגן ימני וחלוץ!
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5504 לייקים

מעדיף לוותר על חלוץ זר בשביל מה שרשמת מאשר על אגף שמאל.
אם בוסקילה נפצע זה אומר שאנחנו נשארים עם קורין (שהוא המחליף של ימין) ורוטמן בשמאל (אם בכלל יהיה לנו את בוסקילה).
אני יכול לחיות עם דפאאה, מחמיד ואלטמן בחוד.
הוקיץ'
קיבל.ה  6487 לייקים

D&3 כתב: 31 יולי 2025, 14:29

מי אישר לפרסם את זה?
לא יודע, כל עוד אתה ממשיך עם המערך הא-סימטרי בו אתה עם ארבעה שחקני הגנה שאחד מהם (ליידנר\יזן) תוקף בלי הפסקה, כן נראה לי הכרחי שגם הקשר אמצע השני יהיה שחקן הגנה טוב. גם המגן התוקף שלך כן מוביל כדור, אז זה גם מוריד מהצורך שהקשר הנוסף יהיה כזה במידה.
קרייב נשמע כמו שחקן מדהים לרמתנו לקבוצה שלוחצת גבוהה ומשחקת מהר קדימה, והוא מוסיף לקישור האחורי מסירות ארוכות והצטרפות מקו שני, נראה שהוא לא מוסיף דריבל והובלת כדור.
נגד קבוצות פח שניאלץ להחזיק בכדור רב הזמן (ואני חושב שאנחנו הולכים להיות קבוצה שמסוכנת לא פחות בשליש של היריבה שהכדור דווקא אצלה) תוכל נניח להוריד את פלקאו לספסל ואת ה10 שיגיע (במהרה ובאותו קליבר אמן) להוריד רמה אחורה.

מתחילת העונה נראה שהקווים שמנחים את הפועל זו להיות קבוצה ש:
1. פיזית מאוד ואגרסיבית.
2. לוחצת גבוהה ורצה הרבה.
3. תוקפת מהר. המצבים שלנו הגיעו הרבה פעמים מחטיפות כדור בשליש של היריבה, או במסירה שתיים ששברו את ההגנה.

מהדיווחים פה נראה שקרייב באמת עונה על כל הנקודות האלה בול.

אני מסכים איתך שבמשחקים שנפגוש "בונקרים" קישור אחורי של פלקאו וקרייב עלול להיות מסתכל בזה שמהם לא יבוא הדריבל שיפתח את ההגנה, אבל אני חושב שבהינתן מה שבונים בהפועל הנוכחים, היתרונות לגמרי עולים על החסרונות.
האמת שהבחור הזה בטוויטר טוען שהוא ראה הרבה משחקים של קרייב, שהעמדה הטבעית שלו היא קשר אמצע (מה שמכונה 8) והוא שחקן שרץ המון ומכסה הרבה שטחים. זה קצת שונה ממה שחשבתי עליו בהתחלה.
אם זה נכון אז יש מצב שאתה צודק וזה good enough, למרות שלי אישית כן חסר איזה שחקן שמוביל כדור ומבצע שקיבל באמצע. אולי במשחקים נגד קבוצות שיותר מתגוננות אפשר כמו, כמו שהצעת, להוריד את פלקאו לספסל, לקחת את קרייב מדרגה אחורה, ואז לשחק עם אלקוקין באמצע.
הוקיץ'
קיבל.ה  6487 לייקים

רדפוקס כתב: 31 יולי 2025, 15:41
מעדיף לוותר על חלוץ זר בשביל מה שרשמת מאשר על אגף שמאל.
אם בוסקילה נפצע זה אומר שאנחנו נשארים עם קורין (שהוא המחליף של ימין) ורוטמן בשמאל (אם בכלל יהיה לנו את בוסקילה).
אני יכול לחיות עם דפאאה, מחמיד ואלטמן בחוד.
אפשר גם להביא קשר התקפי שמסוגל לשחק באגף, זה לא איזה משהו יוצא דופן.
בכל אופן, אני אישית קצת חושש מלבנות כל כך הרבה על דאפה שעוד לא בן 18, אבל אני גם לא אתבאס יותר מדי אם זה יהיה החוד בסופו של דבר.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1529 לייקים

OMG!
שחקן עם רקורד!
כבר שכחתי איך זה מרגיש!
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  541 לייקים

RedDrifter כתב: 31 יולי 2025, 13:08 לרן בנימין יש עוד כמה שנים עד שהפועל תוכל להנות ממנו לדעתי בשנתיים האחרונות עושה קפיצה משנה לשנה, הייתי משאיר אותו ונותן לו דקות
הייתי מכריח אותו לצפות כל יום בשלושה ארבעה משחקים ונותן לו שיעורי בית. הוא לא רע במילוי הוראות אבל נדמה שלוקה בעיקר בראיית המשחק.
RedDrifter
קיבל.ה  157 לייקים

SickleCell כתב: 31 יולי 2025, 21:21
RedDrifter כתב: 31 יולי 2025, 13:08 לרן בנימין יש עוד כמה שנים עד שהפועל תוכל להנות ממנו לדעתי בשנתיים האחרונות עושה קפיצה משנה לשנה, הייתי משאיר אותו ונותן לו דקות
הייתי מכריח אותו לצפות כל יום בשלושה ארבעה משחקים ונותן לו שיעורי בית. הוא לא רע במילוי הוראות אבל נדמה שלוקה בעיקר בראיית המשחק.
כשאתה בן 21 פותח בליגת העל כשאיתך עוד עשרה קונוסים שלא עושים תנועה גם אתה תתקשה עם ראיית משחק
REDGTS
קיבל.ה  23 לייקים

אחלה קרייב
dino
קיבל.ה  2813 לייקים

אם לעצור רגע את הרב שיח המעניין על רן בנימין- תועלתו, פועלו ונחיצותו בהפועל של העידן המודרני
צנציפר מפרסם מה שאנחנו היהודים מאוד אוהבים לדעת- כמה הגוי הזה מנושא האשכול הולך להרוויח בהפועל
הנה, מתוך כתבתו של נדב צנציפר:

כעת מתבררים פרטי העסקה: בתחילת המשא ומתן דרשה הקבוצה הפורטוגלית 1.2 מיליון אירו, בסופו של דבר קרייב נמכר לאדומים תמורת 500 אלף אירו.

מי שתרם רבות להשלמת העסקה הוא איבן סלאבוב, ראש מערך הסקאוטינג החדש של הפועל ת"א ובולגרי בעצמו, שעבד בעבר בארסנל, בנבחרת בולגריה ובצסק"א סופיה. קרייב צפוי להיות המשתכר הגבוה ביותר בסגל האדומים, עם שכר שנתי של 300 אלף יורו
dino
קיבל.ה  2813 לייקים

תרשמו טוב כי יכול להיות שאם הוא יתברר כנפילה ופתאום החוזה יעיק, צנציפר יפרסם שהוא מכביד על הפועל ב600 אלף יורו בשנה.
טכנית לארז
קיבל.ה  2182 לייקים

אבל צנציפר אמר שאלטמן 400, אז איך 300 זה הכי גבוה?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
dino
קיבל.ה  2813 לייקים

טכנית לארז כתב: 01 אוגוסט 2025, 13:43 אבל צנציפר אמר שאלטמן 400, אז איך 300 זה הכי גבוה?
יפה מאוד.

אם אפשר לעלות פה לשידור את נדב
amorphis
קיבל.ה  163 לייקים

טכנית לארז כתב: 01 אוגוסט 2025, 13:43 אבל צנציפר אמר שאלטמן 400, אז איך 300 זה הכי גבוה?
בגלל שאלטמן מרוויח 250 לעונה וה150 זה חוב מעונה קודמת, אבל הוא ידע שאם יפרסם 400 יהיה הרבה קליקים מאוהדים שמחפשים למי להפנות תיסכול מהעדר רכש אז הוא שיקר, מפתיע אותך?
לפני יומיים היתה כותרת ספורט1 על הבולגרי משתמע ממנה כאילו הוא היה מעורב באיזה שערורייה ובסוף היה כתוב שפשוט עוד קבוצות התעניינו בו. הכל בשביל קליקים וכסף.
D&3
קיבל.ה  1197 לייקים

בושה וחרפה
כושלים במשא ומתן
היו צריכים לגרום להם לשלם לנו
אונישנקו
קיבל.ה  452 לייקים

אם כבר מאמינים לצנצי, מה שאני לוקח מהכתבה המדוברת, זו הטענה שמתוך 4 הזרים הנוספים שאמורים להגיע, חלקם יקבלו שכר גבוה אף יותר משל קרייב.
זה מעודד מאוד.
L.S
קיבל.ה  1441 לייקים

D&3 כתב: 01 אוגוסט 2025, 14:04 בושה וחרפה
כושלים במשא ומתן
היו צריכים לגרום להם לשלם לנו
חידלון וכשלון
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
htafan99
קיבל.ה  127 לייקים

אני רק אציין, מתי בא שחקן מוכח להפועל כמו אנדריאן קרייב ב10 שנים האחרונות ?
Niro
קיבל.ה  1296 לייקים

איפה היוטיובר הישראלי שעושה סרטוני ביצועים לזרים שחותמים בארץ? ישן על האף?
dino
קיבל.ה  2813 לייקים

Niro כתב: 01 אוגוסט 2025, 15:27 איפה היוטיובר הישראלי שעושה סרטוני ביצועים לזרים שחותמים בארץ? ישן על האף?
ומיכאל יוכין
Niro
קיבל.ה  1296 לייקים

dino כתב: 01 אוגוסט 2025, 15:43
Niro כתב: 01 אוגוסט 2025, 15:27 איפה היוטיובר הישראלי שעושה סרטוני ביצועים לזרים שחותמים בארץ? ישן על האף?
ומיכאל יוכין
אחלה יוכין, אבל תן לי קודם כל לראות אותו מרים שחקנים באוויר בליגה הפורטוגלית. פחות מעניין אותי מה חושב עליו המורה שלו לגאוגרפיה מהיסודי.
Spiderman
קיבל.ה  52 לייקים

מישהו מצא וידאו כלשהו שנוכל להתרשם מהבחור?
dino
קיבל.ה  2813 לייקים

Spiderman כתב: 01 אוגוסט 2025, 16:35 מישהו מצא וידאו כלשהו שנוכל להתרשם מהבחור?
יש מלבסקי סופיה רק
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5504 לייקים

Niro כתב: 01 אוגוסט 2025, 15:45
dino כתב: 01 אוגוסט 2025, 15:43
ומיכאל יוכין
אחלה יוכין, אבל תן לי קודם כל לראות אותו מרים שחקנים באוויר בליגה הפורטוגלית. פחות מעניין אותי מה חושב עליו המורה שלו לגאוגרפיה מהיסודי.
אבל אם אמיל ולב מתראיין לכתבה אז אני מעדיף את הכתבה.
Backu465
קיבל.ה  2 לייקים

htafan99 כתב: 01 אוגוסט 2025, 15:26 אני רק אציין, מתי בא שחקן מוכח להפועל כמו אנדריאן קרייב ב10 שנים האחרונות ?
כל מה שאני יכול לחשוב זה כמה התלהבתי בזמנו שלוקאס ונטורה הגיע
htafan99
קיבל.ה  127 לייקים

Backu465 כתב: 01 אוגוסט 2025, 23:07
htafan99 כתב: 01 אוגוסט 2025, 15:26 אני רק אציין, מתי בא שחקן מוכח להפועל כמו אנדריאן קרייב ב10 שנים האחרונות ?
נראה לי וינטרה התכוונת.
למרות שהייתי מוציא את התקופה של כבירי, רק חמור היה חושב שלהביא 22 שחקנים בלי ששיחקו ביחד פעם אחת בחיים שלהם זה יעבוד. הוא הביא מלא כוכבים, אבל בנה את זה מסריח.
adom4
קיבל.ה  521 לייקים

htafan99 כתב: 01 אוגוסט 2025, 23:15
נראה לי וינטרה התכוונת.
למרות שהייתי מוציא את התקופה של כבירי, רק חמור היה חושב שלהביא 22 שחקנים בלי ששיחקו ביחד פעם אחת בחיים שלהם זה יעבוד. הוא הביא מלא כוכבים, אבל בנה את זה מסריח.
ועל הדרך מינה נוכל ספרדי "לאמן" אותם
htafan99
קיבל.ה  127 לייקים

adom4 כתב: 01 אוגוסט 2025, 23:20
htafan99 כתב: 01 אוגוסט 2025, 23:15

נראה לי וינטרה התכוונת.
ועל הדרך מינה נוכל ספרדי "לאמן" אותם
זה היה בכלל ביזיון שאין שום לוגיקה מאחוריו. מאמן שהוריד קבוצה מהליגה השלישית לרביעית בטורקיה.
htafan99
קיבל.ה  127 לייקים

ישחק בשלישי ?
אני ממש אתבאס אם לא, למרות שאני מניח שלא.
dino
קיבל.ה  2813 לייקים

נו צ׳אנס
קודם שנראה שנוחת, חותם אחרי בדיקות רפואיות
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5504 לייקים

אלא אם הוא נוחת מחר ובשני כבר נותן אימון לא חושב שיש מצב שקרייב ישחק אפילו כמה דקות בשלישי, מקווה שבשבת נראה אותו בהרכב.
שליחת תגובה