מגילה יפה אבל דנילסון כבר מזמן שייך להיסטוריה של הקיץ ויביאו שחקן יותר התקפי ל-10 ולא עוד 8, כך לפחות מדווחים המקורב/ים שהוכיח את עצמו.El dudernio כתב: ↑31 יולי 2025, 13:25דנילסון לפי מה שסקרו פה הוא שחקן של דריבל... שונה מאוד מכל מה שיש לך במרכז המגרש...Mendelson כתב: ↑31 יולי 2025, 11:53להביא את דנילסון או תואם דנילסון ליד קרייב (שנראה מאוד מבטיח) זה פשוט מייתר לחלוטין את פלקאו, והלוואי ואני טועה. אם משחקים עם שלושה קשרים באמצע משום (אולי מול הגדולות?) אז אני מעדיף את אלקוקין על פלקאו לצד מה שלא יביאו על תקן דנילסון. את התרומה של אלקוקין אני לפחות מבין, את של פלקאו פחות.El dudernio כתב: ↑31 יולי 2025, 11:48
לדעתי עדין רוצים את דנילסון.
צריך 2 8 ושאחד מהם יחליף את פלקאו שיעדר
אתה בעצם עתיד לשחק עם פלקאו כ 6 ו 2 שמניות לפניו.
דנילסון שהוא דריבליסט ויוצא קדימה עם הכדור
וקרייב שהוא מעביר את הכדור ומצטרף (ע"ע דור פרץ)
בגלל שאתה משחק עם מגן שמאל סופר התקפי הרעיון הוא שהוא יהיה שחקן הכנף.
ודיארה (או מי שיגיע במקומו) יהיה מעין 10 / חלוץ שני מצד שמאל. כאשר הוא וטוריאל אמורים להיות השחקנים היצרתיים.
בהתקפה אתה בעצם תראה ככה.
----------פלקאו----------
----דנילסון-----קרייב------
ליינדר-----דיארה-----טוריאל
---------חלוץ אכזר--------
בהגנה ככה
--‐-פלקאו-------קרייב-----
דיארה-----דנילסון---‐-טוריאל
--------חלוץ אכזר----‐----
כלומר התפקיד של פלקאו כמו שאמרתי בדיון עליו הוא לכסות שטחים ולאפשר
ללינדנר חופש באגף... גם לקרייב משמעות חשובה בדבר הזה אבל בגדול ה "6" הטיפוסי אמור להיות זה שאפשר את זה. שחקן שיעלה למעלה ישאיר לך חורים באמצע שקבוצות טובות ידעו לנצל.
בנוסף אתה חייב מחליף ברמה לפלקאו / קרייב. אבל לא תושיב זר איכותי על הספסל ולכן אתה חייב להיות יכול לשחק איתם ביחד. במערך שאני רשמתי אתה יכול להכניס את אלקוקין / בניימין במקום כל 1 מהשלושה אבל לא תלוי בהם. זה רק יאפשר להם לפרוץ
לגבי בנימין, אין פה שום שמחה לאיד.
הוא שחקן שלא מתאים להרכב של הפועל לדעת רבים וכל שחקן טוב ממנו שעשוי לדחוק אותו לספסל זאת שמחה שאינה לאידו בכלל אלא שמחה על כך שמחזקים את הקבוצה.