אולי דנילסון 10
אנדריאן קרייב
-
- קיבל.ה 521 לייקים
בעד גם להביא את מקרייב במצבו היוםהלך המומנטום כתב: ↑31 יולי 2025, 09:36 נראה שאחרי הרבה שנים (מאז קשטן) מביאים שחקנים לפי צורך ולא לפי חייב טובה לסוכנים.
אם קרייב יהיה 70% מקרייב (לא אותה עמדה אני יודע), דיינו

גם אם ינחתו פה שלושת הקשרים של נבחרת גרמניה, רן בנימין באנקר בהרכב 90 דק'
נערך לאחרונה על ידי ראצ'וניצה ב 31 יולי 2025, 10:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
סך הכל נראה שזה פרופיל הפועל באר שבע לפחות, אם לא פרופיל הטופ של חיפה ומכמבי. לא ציפינו, רצינו פחות מזה, זה יותר מידי, אפשר לוותר.
יש כאן סרטון ביצועים מלבסקי שערוך לא משהו, שנראה שהפועל ערכו משם קטעים מקוצרים
ופה אפשר להתרשם מהשיח שלו, למקרה והוא יחבור ביפו עם סלאבוב לחבורת בולגרים
שחקן הרכב בנבחרת בולגריה, אומנם לא בעידן באלאקוב, קוסטדינוב, פנב, לצ׳קוב וסטויצ׳קוב(ואיך שכחנו את טרייפון איבאנוב) אבל עדיין נבחרת רצינית. אגב, יתכן והיו 2 משחקים בנבחרת מול אירלנד, שניסו אותו כחלוץ פיבוט 9. יתכן. צריך שחבר שלי סלאבוב יאשר או יכחיש, או יביא עוד שחקן בולגרי.
יש כאן סרטון ביצועים מלבסקי שערוך לא משהו, שנראה שהפועל ערכו משם קטעים מקוצרים
ופה אפשר להתרשם מהשיח שלו, למקרה והוא יחבור ביפו עם סלאבוב לחבורת בולגרים
שחקן הרכב בנבחרת בולגריה, אומנם לא בעידן באלאקוב, קוסטדינוב, פנב, לצ׳קוב וסטויצ׳קוב(ואיך שכחנו את טרייפון איבאנוב) אבל עדיין נבחרת רצינית. אגב, יתכן והיו 2 משחקים בנבחרת מול אירלנד, שניסו אותו כחלוץ פיבוט 9. יתכן. צריך שחבר שלי סלאבוב יאשר או יכחיש, או יביא עוד שחקן בולגרי.
-
- קיבל.ה 172 לייקים
הכוונה היא שכשאנשים עקבו אחרי המעליות של דנילסון במועדון כבר המשיכו.
רק מציין
מכבי בעונה 19/20 לקחה פה אליפות בהליכה כשהקישור שלה היה גלזר וגולסה כששניהם בשיא (גלזר קיבל שחקן העונה) והקשר שלפניהם היה אבי ריקן
ככה שקישור דפינסיבי חזק זה לא בהכרח משהו ששייך לשנות ה80
מכבי בעונה 19/20 לקחה פה אליפות בהליכה כשהקישור שלה היה גלזר וגולסה כששניהם בשיא (גלזר קיבל שחקן העונה) והקשר שלפניהם היה אבי ריקן
ככה שקישור דפינסיבי חזק זה לא בהכרח משהו ששייך לשנות ה80
-
- קיבל.ה 836 לייקים
בהצלחה לנו ולו!
עבודה מעולה של הצוות הניהולי-מקצועי. כשהכל סגור - מודיעים! לא מדליפים וכו.
מקווה מאד שכתבלבי הספורט למיניהם תולשים שערות- איך לא ידענו, לא הדליפו וכו. יופי.
מבחינת הגובה והתפקיד מזכיר קצת את גאבור הולמאי! הלוואי שיתן להפועל מה שהולמאי נתן!
עבודה מעולה של הצוות הניהולי-מקצועי. כשהכל סגור - מודיעים! לא מדליפים וכו.
מקווה מאד שכתבלבי הספורט למיניהם תולשים שערות- איך לא ידענו, לא הדליפו וכו. יופי.
מבחינת הגובה והתפקיד מזכיר קצת את גאבור הולמאי! הלוואי שיתן להפועל מה שהולמאי נתן!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 6487 לייקים
-
- קיבל.ה 332 לייקים
בקיצור דור פרץ משודרג?הוקיץ' כתב: ↑31 יולי 2025, 11:01 https://x.com/Ozelfassy/status/19508271 ... HgtnA&s=19
אנליסט טוויטר שמכיר את הבחור.
נשמע לי טוב
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
או יותר כמו שהמשתמש piz כתב- ניר ביטון סטייל.בן לוז כתב: ↑31 יולי 2025, 11:08בקיצור דור פרץ משודרג?הוקיץ' כתב: ↑31 יולי 2025, 11:01 https://x.com/Ozelfassy/status/19508271 ... HgtnA&s=19
אנליסט טוויטר שמכיר את הבחור.
נשמע לי טוב
לפחות בהתאמת עמדה וסגנון גופה.
-
- קיבל.ה 127 לייקים
תודה ספרא. 1/5
בהצלחה לבחור החדש, נראה בהחלט קשור למקצוע.
בהצלחה לבחור החדש, נראה בהחלט קשור למקצוע.
-
- קיבל.ה 1671 לייקים
לדעתי עדין רוצים את דנילסון.
צריך 2 8 ושאחד מהם יחליף את פלקאו שיעדר
-
- קיבל.ה 14 לייקים
רכישה חזקה גם כשחקן וגם כאמירה.
האיכות שלו כל כך גבוהה יחסית לשחקנים בליגת בעל שיתרום גם אם העמדה שלו אינה בול לצורך.
עדיין, בהנחה שנרכוש 10 יהיה חסר 8. וזה מה שהפריע לרבים בתגובות.
8 זה ניהול מרכז שדה כולל יכולת טכנית מובהקת שביחד עם מעורבות גבוהה מהווים בסיס ליכולת אסטרטגית למרכז שדה. שיהיה שלנו גם מול יריבות חזקות.
בכל מקרה, סומך על ברדה שיש תכנון.
ובכל מקרה יש לו גם מספרים בכיבושים ובבישולים. לא שחקן-גרזן.
האיכות שלו כל כך גבוהה יחסית לשחקנים בליגת בעל שיתרום גם אם העמדה שלו אינה בול לצורך.
עדיין, בהנחה שנרכוש 10 יהיה חסר 8. וזה מה שהפריע לרבים בתגובות.
8 זה ניהול מרכז שדה כולל יכולת טכנית מובהקת שביחד עם מעורבות גבוהה מהווים בסיס ליכולת אסטרטגית למרכז שדה. שיהיה שלנו גם מול יריבות חזקות.
בכל מקרה, סומך על ברדה שיש תכנון.
ובכל מקרה יש לו גם מספרים בכיבושים ובבישולים. לא שחקן-גרזן.
נערך לאחרונה על ידי האדום מרמת גן ב 31 יולי 2025, 11:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 321 לייקים
להביא את דנילסון או תואם דנילסון ליד קרייב (שנראה מאוד מבטיח) זה פשוט מייתר לחלוטין את פלקאו, והלוואי ואני טועה. אם משחקים עם שלושה קשרים באמצע משום (אולי מול הגדולות?) אז אני מעדיף את אלקוקין על פלקאו לצד מה שלא יביאו על תקן דנילסון. את התרומה של אלקוקין אני לפחות מבין, את של פלקאו פחות.El dudernio כתב: ↑31 יולי 2025, 11:48לדעתי עדין רוצים את דנילסון.
-
- קיבל.ה 332 לייקים
במצב הנוכחי כנראה שאתה צודק, וצריך להתרכז בקשר התקפי (10)Mendelson כתב: ↑31 יולי 2025, 11:53להביא את דנילסון או תואם דנילסון ליד קרייב (שנראה מאוד מבטיח) זה פשוט מייתר לחלוטין את פלקאו, והלוואי ואני טועה. אם משחקים עם שלושה קשרים באמצע משום (אולי מול הגדולות?) אז אני מעדיף את אלקוקין על פלקאו לצד מה שלא יביאו על תקן דנילסון. את התרומה של אלקוקין אני לפחות מבין, את של פלקאו פחות.El dudernio כתב: ↑31 יולי 2025, 11:48לדעתי עדין רוצים את דנילסון.
-
- קיבל.ה 984 לייקים
-
- קיבל.ה 984 לייקים
ממה שבדקתי, הוא סוג של מנהל משחק אחורי, טכני, מסירות ארוכות. החסרון אצלו זו מהירות ויחד עם פלקאו זה יכול ליצור קושי בעיקר מול קבוצות שישחקו מעברים/מתפרצות.
זה אומר שרצוי מאד בלם מהיר ליד מאיימבו.
זה אומר שרצוי מאד בלם מהיר ליד מאיימבו.
-
- קיבל.ה 332 לייקים
מצד שלישי תחשוב איזה כיף יהיה לראות את בנימין בספסל, או אפילו טוב יותר מתרוצץ בהשאלה באיזה הפועל פת/הפועל חיפה/נתניה
זה יהיה כיף אמיתי
-
- קיבל.ה 2149 לייקים
לשחקנים בגודל כזה יש צעדים מאוד גדולים והרבה פעמים הם הרבה יותר מהירים ממה שזה נראה. מה גם שפלקאו לא נראה שחקן איטי
- בז'רנו
- קיבל.ה 788 לייקים
נפילה.לא להעלות אותו לטיסה לישראל.
אנדריאן? באמת?
ההורים שלו כאלה מעצבנים.מה הבעיה להוריד את ה נ` ולקרוא לו פאקינג אדריאן?
אנדריאן? באמת?
ההורים שלו כאלה מעצבנים.מה הבעיה להוריד את ה נ` ולקרוא לו פאקינג אדריאן?
-
- קיבל.ה 1601 לייקים
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
פלקאו די איטיoleg neduda כתב: ↑31 יולי 2025, 12:24לשחקנים בגודל כזה יש צעדים מאוד גדולים והרבה פעמים הם הרבה יותר מהירים ממה שזה נראה. מה גם שפלקאו לא נראה שחקן איטי
אבל אתה צודק לגבי מקרייב, בנוסף גם לא נראה מהסרטונים משהו איטי וגם יש הבדל כשזה שחקן עם כזו נוכחות ויכולת לרדת לגליצ׳ים עם מנופים ארוכים, זה אחרת משחקן איטי האמצע.
-
- קיבל.ה 332 לייקים
-
- קיבל.ה 157 לייקים
לרן בנימין יש עוד כמה שנים עד שהפועל תוכל להנות ממנו לדעתי בשנתיים האחרונות עושה קפיצה משנה לשנה, הייתי משאיר אותו ונותן לו דקות
-
- קיבל.ה 1198 לייקים
מה שמעצבן בבנימין זה שהוא טועה מלא ולא איכפת לו מזה
מתנהג כאילו הבטיחו לו שהוא מולחם להרכב no matter what
מתנהג כאילו הבטיחו לו שהוא מולחם להרכב no matter what
עם ההחתמה הזאת יכולה להיות נטייה לקישור אפור ודפנסיבי ואת זה חייב לאזן עם זר אכזר בעמדה 10
-
- קיבל.ה 157 לייקים
רק בן 21… תחשוב על זה רגע שמאז שהגיע להפועל לא היה לנו קשר אחד נורמלי לידו הכל היה על הכתפיים שלו בתכלס… אני אישית לפני שנתיים לא יכולתי לראות אותו חשבתי שמי שהביא אותו טיפש במקרה הכי פחות קיצוני אבל באמת שהוא משתפר המון ורץ בלי סוף למרות כל הטעויות שלו… לדעתי הוא צריך יד מכוונת יותר מהכל וזמן לגדול אני רואה בו פוטנציאל, לא כפותח אצלנו כרגע אבל כאחד שבא מהספסל.
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
מבין אל-ים, ארי כהן, רן בנימין, הייתי משאיל את שני הראשונים ומשאיר את רן להיות מחליף של הקשרים שייפתחו בסופו של דבר.
כושר יש לו לגמרי, קבלת החלטות בעייתית אמנם אבל כמחליף שרץ בלי הפסקה בליגה בה 70% מהקבוצות שופכות לאגר דקה 70-75 לדעתי הוא יכול להיות שיחוק.
להעלות את רן בנימין דקה 65-70 במשחקים מול אמצע טבלה ומטה לטעמי יכול לעבוד מצויין עבורו ועבור הקבוצה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1296 לייקים
חברים, תעברו להתווכח באשכול על רן בנימין ותתנו כבוד לג'מוס הבולגרי החדש שלנו.
-
- קיבל.ה 1671 לייקים
דנילסון לפי מה שסקרו פה הוא שחקן של דריבל... שונה מאוד מכל מה שיש לך במרכז המגרש...Mendelson כתב: ↑31 יולי 2025, 11:53להביא את דנילסון או תואם דנילסון ליד קרייב (שנראה מאוד מבטיח) זה פשוט מייתר לחלוטין את פלקאו, והלוואי ואני טועה. אם משחקים עם שלושה קשרים באמצע משום (אולי מול הגדולות?) אז אני מעדיף את אלקוקין על פלקאו לצד מה שלא יביאו על תקן דנילסון. את התרומה של אלקוקין אני לפחות מבין, את של פלקאו פחות.El dudernio כתב: ↑31 יולי 2025, 11:48לדעתי עדין רוצים את דנילסון.
אתה בעצם עתיד לשחק עם פלקאו כ 6 ו 2 שמניות לפניו.
דנילסון שהוא דריבליסט ויוצא קדימה עם הכדור
וקרייב שהוא מעביר את הכדור ומצטרף (ע"ע דור פרץ)
בגלל שאתה משחק עם מגן שמאל סופר התקפי הרעיון הוא שהוא יהיה שחקן הכנף.
ודיארה (או מי שיגיע במקומו) יהיה מעין 10 / חלוץ שני מצד שמאל. כאשר הוא וטוריאל אמורים להיות השחקנים היצרתיים.
בהתקפה אתה בעצם תראה ככה.
----------פלקאו----------
----דנילסון-----קרייב------
ליינדר-----דיארה-----טוריאל
---------חלוץ אכזר--------
בהגנה ככה
--‐-פלקאו-------קרייב-----
דיארה-----דנילסון---‐-טוריאל
--------חלוץ אכזר----‐----
כלומר התפקיד של פלקאו כמו שאמרתי בדיון עליו הוא לכסות שטחים ולאפשר
ללינדנר חופש באגף... גם לקרייב משמעות חשובה בדבר הזה אבל בגדול ה "6" הטיפוסי אמור להיות זה שאפשר את זה. שחקן שיעלה למעלה ישאיר לך חורים באמצע שקבוצות טובות ידעו לנצל.
בנוסף אתה חייב מחליף ברמה לפלקאו / קרייב. אבל לא תושיב זר איכותי על הספסל ולכן אתה חייב להיות יכול לשחק איתם ביחד. במערך שאני רשמתי אתה יכול להכניס את אלקוקין / בניימין במקום כל 1 מהשלושה אבל לא תלוי בהם. זה רק יאפשר להם לפרוץ
נערך לאחרונה על ידי El dudernio ב 31 יולי 2025, 13:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
-
- קיבל.ה 1197 לייקים
-
- קיבל.ה 836 לייקים
קורא את התגובות ולא מבין את האנטי המוחלט של חלקכם נגד רן בנימין.
שחקן כדורגל לגיטימי ובודאי יתחרה על ההרכב. תזכרו שצריך גם מחליפים ראויים.
בנימין יהיה שחקן הרכב ב 8-10 קבוצות בליגה שלנו, גם עבורנו בקונסטלציות מסוימות יעלה לא מעט פעמים.
שחקן כדורגל לגיטימי ובודאי יתחרה על ההרכב. תזכרו שצריך גם מחליפים ראויים.
בנימין יהיה שחקן הרכב ב 8-10 קבוצות בליגה שלנו, גם עבורנו בקונסטלציות מסוימות יעלה לא מעט פעמים.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
- קיבל.ה 1601 לייקים
אני אוהד הפועל תל אביב, שלא מבין מה כל כך כיף בלראות שחקן בית מתייבש על הספסל או "מתרוצץ בהשאלה"...
מה הכיף או ההנאה בזה?
נגיד, הרבה יותר כיף לי אם פתאום נגלה שעם שחקנים איכותיים מסביבו , שחקן בית צעיר של הפועל ישתלב בהרכב ויהיה דומיננטי או משפיע. אני כמובן בעד קבוצה טובה, שהשחקנים הכי טובים ישחקו ושתיקח תארים ושתנצח דרבים,
לא מצליח למצוא הנאה מלראות שחקני בית צעירים על הספסל, אבל אולי זה אני.
-
- קיבל.ה 1601 לייקים
זה יותר מאנטי, זה כאילו מין שמחה לאיד על זה שהוא זז מקום ברוטציה..זה מה שמחרפן אותי.
אבל אולי זה מחיר החופש הגדול...