היה פה איזה אמירה של מקורב אתמול שאנחנו בדיבור עם מגן ימני ישראלי
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 40 לייקים
-
- קיבל.ה 171 לייקים
בחיי לא מבין איך אפשר להעדיף בלם ואפילו חלוץ על עמדת המגן הימני, אין לנו שם כלום.
-
- קיבל.ה 101 לייקים
דרך אגב, אני שונא את ההשוואות האלו אבל אם כבר מדברים כל הזמן על החתמות במקומות אחרים אז.
מכביח- למרות שהביא 2 מגנים טובים התחלשו מעונה שעברה עד עכשיו לטעמי דיא סבע השחקן אולי הכי טוב בליגה. ודין דוד עזבו. וגם ג׳אבר אם אני לא טועה. יש להם בור באמצע. והתחלשו התקפית.
מכבית-כן הביאו בלם מפלצת אך התחלשו לדעתי- קניקובסקי עזב אולי השחקן הכי חשוב זהבי עזר טורג׳מן לא פה בראש. פאטטי מתנדנד.
בש- הביאו בעיקר את זלטאנוביץ בלי לזלזל, האם הוא שובר שוויון?
ביתר- מביא כל מיני זרים בדרג שהפורום פה היה גועש אם היו מגיעים . למרות שהיא כבר מלחתחילה קבוצה מצויינת ומאומנת.
אז נכון כל הקבוצות האלו חד משמעית מעלנו ברמה בנקודת הפתיחה. אבל על הנייר אנחנו לגמרי הדרך לצמצם פערים אם ימשיכו בפרופיל כזה. ונפגע בכמה מהם.
מכביח- למרות שהביא 2 מגנים טובים התחלשו מעונה שעברה עד עכשיו לטעמי דיא סבע השחקן אולי הכי טוב בליגה. ודין דוד עזבו. וגם ג׳אבר אם אני לא טועה. יש להם בור באמצע. והתחלשו התקפית.
מכבית-כן הביאו בלם מפלצת אך התחלשו לדעתי- קניקובסקי עזב אולי השחקן הכי חשוב זהבי עזר טורג׳מן לא פה בראש. פאטטי מתנדנד.
ביתר- מביא כל מיני זרים בדרג שהפורום פה היה גועש אם היו מגיעים . למרות שהיא כבר מלחתחילה קבוצה מצויינת ומאומנת.
אז נכון כל הקבוצות האלו חד משמעית מעלנו ברמה בנקודת הפתיחה. אבל על הנייר אנחנו לגמרי הדרך לצמצם פערים אם ימשיכו בפרופיל כזה. ונפגע בכמה מהם.
-
- קיבל.ה 101 לייקים
-
- קיבל.ה 40 לייקים
ינחיתו פה חלוץ זר בוודאות היו כבר דיווחים על הצעות מצד הפועל שנפלו.. עמדת המגן הימני כנראה תלך לשחקן ישראלי
-
- קיבל.ה 372 לייקים
מלבד ג'אבר, אין שחקן ישראלי ריאלי שראוי להחתים אותו לעמדה הזאת.
- Sin Queso
- קיבל.ה 606 לייקים
-
- קיבל.ה 40 לייקים
-
- קיבל.ה 289 לייקים
אני חושב לצערי שזו השנה של בית״ר. נראה איך הקבוצות יראו בסוף החלון, כמובן. ועדיין, מאמין שאנחנו יכולים לקבל כרטיס לאירופה עוד העונה.Piz כתב: ↑31 יולי 2025, 08:49 דרך אגב, אני שונא את ההשוואות האלו אבל אם כבר מדברים כל הזמן על החתמות במקומות אחרים אז.
- Sin Queso
- קיבל.ה 606 לייקים
לא יודע מי זה קמחי מהפורום של מכבי נכנסתי לשם לראות מה הם אומרים על הבולגרי אבל נשמע שם שהוא יודע דבר בכל מקרה
סברינה ופדראו הוצעו להפועל. פדראו מעניין אותם, סברינה קצת פחות
-
- קיבל.ה 289 לייקים
-
- קיבל.ה 499 לייקים
סברינה על העמדה של טוריאל והוא גם שחקן חלש, לא לגעת.
בכללי לא לגעת בזבל של חיפה זה כמעט תמיד נגמר רע.
-
- קיבל.ה 40 לייקים
שחקן של 1.1 מיליון יורו נקנה לפני שנה על ידי מכבי חיפה ולאחרונה באמת פורסם שחיפה נוטה להשאיל אותו בשביל לפנות מקום לזרים יכול לשחק גם כבלם וגם כמגן ימני.. בפברואר סבל מקרע במניסקוס
נוטה אבל להאמין שזה חארטה היה יותר מפרסום אחד על זה שהפועל מחפשת ישראלי לעמדה
- רדפוקס
- קיבל.ה 5299 לייקים
פדראו לא אמור לחזור מפציעה לפני אוקטובר/נובמבר.
אני בספק עצום שהפועל של ספרא צריכה כזה שחקן ועוד בהשאלה שלא ישחק את החודשיים/שלושה הראשונים של העונה, נשמע לי כמו סיפורי מעשיות ועוד ממישהו בפורום של מכבי.
אני בספק עצום שהפועל של ספרא צריכה כזה שחקן ועוד בהשאלה שלא ישחק את החודשיים/שלושה הראשונים של העונה, נשמע לי כמו סיפורי מעשיות ועוד ממישהו בפורום של מכבי.
-
- קיבל.ה 376 לייקים
הוא לא רע. אבל אין סיכוי שיחתימו שחקן שפצוע 3 חודשים קדימה.
-
- קיבל.ה 123 לייקים
מהכתבה של כלפי
בתוך כך, הבלם הברזילאי צ’יקו מועמד להפועל תל אביב. שחקנה של רסיפה (26, 1.90), רשם העונה 13 הופעות בליגה הברזילאית, כאשר הוא רשם בסך הכל 150 הופעות במדי קבוצתו, בהן כבש שישה שערים ובישל עוד שניים.
בתוך כך, הבלם הברזילאי צ’יקו מועמד להפועל תל אביב. שחקנה של רסיפה (26, 1.90), רשם העונה 13 הופעות בליגה הברזילאית, כאשר הוא רשם בסך הכל 150 הופעות במדי קבוצתו, בהן כבש שישה שערים ובישל עוד שניים.
-
- קיבל.ה 2112 לייקים
מפה לשם, בקיץ הזה אנחנו כבר עם דמי מעבר של סביב ה2.8 מיליון אירו. 1.8 דאפה, 200 אלף פלקאו, 500 אלף הבולגרי, ועוד סביב ה300 אלף שברור שישלמו על בוסקילה.
ועדיין יש פה משתמשים שמספרים שאין כסף, או נגמר הכסף, או לא רוצים להשקיע אותו
קיץ חלומי מבחינת סכומים עד כה, וסביר להניח שזה עוד יגדל
גם ספורט 5 ( הדר יעקבי ) פירסמו עכשיו את השם הזה בהקשר של הפועל
-
- קיבל.ה 189 לייקים
ברגע שפורסם לפני סיכום אני לא בונה על זה.
עושה רושם שפרימור דואג להשאיר במועדון מה
שבאמת רציני.
שבאמת רציני.
-
- קיבל.ה 1516 לייקים
אנשים עדיין בהלם. גודל השבר הוא עצום ולוקח זמן לשקם את האמון של הקהל בהנהלה שבאה ושמה כסף. אנשים כבר שכחו את ימי ניסנוב העליזים שהמאמן אפילו לא היה עובר בבקרה בגביע השוקו כדי לחסוך כמה שקלים.oleg neduda כתב: ↑31 יולי 2025, 09:59 מפה לשם, בקיץ הזה אנחנו כבר עם דמי מעבר של סביב ה2.8 מיליון אירו. 1.8 דאפה, 200 אלף פלקאו, 500 אלף הבולגרי, ועוד סביב ה300 אלף שברור שישלמו על בוסקילה.
גם חברים אוהדי מכבי/חיפה די בהלם ממה שהולך אצלנו מבחינת סכומים הקיץ.
-
- קיבל.ה 1296 לייקים
אמרתי את זה כבר במאיRed_man כתב: ↑31 יולי 2025, 10:07אנשים עדיין בהלם. גודל השבר הוא עצום ולוקח זמן לשקם את האמון של הקהל בהנהלה שבאה ושמה כסף. אנשים כבר שכחו את ימי ניסנוב העליזים שהמאמן אפילו לא היה עובר בבקרה בגביע השוקו כדי לחסוך כמה שקלים.oleg neduda כתב: ↑31 יולי 2025, 09:59 מפה לשם, בקיץ הזה אנחנו כבר עם דמי מעבר של סביב ה2.8 מיליון אירו. 1.8 דאפה, 200 אלף פלקאו, 500 אלף הבולגרי, ועוד סביב ה300 אלף שברור שישלמו על בוסקילה.
כל הגדולות רועדות מספרא. כל מי שעובד במקצוע יודע שהבן אדם הגיע לכאן כדי להחזיר אותנו לטופ.
לא סתם אף קבוצה גדולה לא מוכנה למכור לנו שחקנים, וגם דואגות ששאר הקבוצות לא יעשו איתנו ביזנס.
אמרו לי שאני מבלבל את השכל, עכשיו מתחילים להבין.
הם מפחדים!
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 40 לייקים
זה אחרת כי התקשורת הזרה היא זו שמדליפה השנה ואז הכתבים פה בארץ לוקחים מהם את המידע…תעיף ליציע כתב: ↑31 יולי 2025, 10:07 ברגע שפורסם לפני סיכום אני לא בונה על זה.
שבאמת רציני.
אותי מעניין דבר אחד, לפי מה שאמרו פה מקורבים זה שהפועל הולכת על שלושה ״בכירים״ אחד מהם הוא דיארה, יותר מסביר להניח שהבכיר הבא יהיה 10 ברמה גבוה ואחרי אדריאן מעניין לראות שהפועל עדיין הולכת על פרופיל גבוה מאוד לבלם זה השני שהיה מקושר להפועל עם ערך של מיליון אירו בטראנספרמארקט.
עד כמה הולך להיות גבוה הפרופיל של קשר 10? הוא יהיה העמדה הכי חשובה בקישור השנה
-
- קיבל.ה 2112 לייקים
ברור, אבל יש פה עוד משתמשים שחוזרים על האמירה של "אין שום שינוי".Red_man כתב: ↑31 יולי 2025, 10:07אנשים עדיין בהלם. גודל השבר הוא עצום ולוקח זמן לשקם את האמון של הקהל בהנהלה שבאה ושמה כסף. אנשים כבר שכחו את ימי ניסנוב העליזים שהמאמן אפילו לא היה עובר בבקרה בגביע השוקו כדי לחסוך כמה שקלים.oleg neduda כתב: ↑31 יולי 2025, 09:59 מפה לשם, בקיץ הזה אנחנו כבר עם דמי מעבר של סביב ה2.8 מיליון אירו. 1.8 דאפה, 200 אלף פלקאו, 500 אלף הבולגרי, ועוד סביב ה300 אלף שברור שישלמו על בוסקילה.
לא צריך לשקם כלום כדי להבין שיש פה שינוי מטורף. גם לי לא נוח עם הסחבת של החתמת הזרים, אבל אי אפשר שלא להרגיש שחזרנו להיות מועדון ששואף לצמרת אחרי בערך 12 שנים שלא שאפנו לכלום.
ואני בכלל לא מדבר על זה שבפעם הראשונה מאז הבמבי, אין חשש של גירעונות, פירוקים, חובות לקאס וכו'.
-
- קיבל.ה 2112 לייקים
נימני (שכולנו יודעים למי הוא מקרוב אצלנו) חזר ואמר את זה שוב השבוע בפודקאסט של ONE.L.S כתב: ↑31 יולי 2025, 10:12אמרתי את זה כבר במאיRed_man כתב: ↑31 יולי 2025, 10:07אנשים עדיין בהלם. גודל השבר הוא עצום ולוקח זמן לשקם את האמון של הקהל בהנהלה שבאה ושמה כסף. אנשים כבר שכחו את ימי ניסנוב העליזים שהמאמן אפילו לא היה עובר בבקרה בגביע השוקו כדי לחסוך כמה שקלים.oleg neduda כתב: ↑31 יולי 2025, 09:59 מפה לשם, בקיץ הזה אנחנו כבר עם דמי מעבר של סביב ה2.8 מיליון אירו. 1.8 דאפה, 200 אלף פלקאו, 500 אלף הבולגרי, ועוד סביב ה300 אלף שברור שישלמו על בוסקילה.
כל הגדולות רועדות מספרא. כל מי שעובד במקצוע יודע שהבן אדם הגיע לכאן כדי להחזיר אותנו לטופ.
לא סתם אף קבוצה גדולה לא מוכנה למכור לנו שחקנים, וגם דואגות ששאר הקבוצות לא יעשו איתנו ביזנס.
אמרו לי שאני מבלבל את השכל, עכשיו מתחילים להבין.
הם מפחדים!
אני חושב שעושים מזה יותר ממה שזה, וגם אם באמת מנסים להקשות עליו השנה, זה לא יחזיק מים בהמשך.
בכל מקרה, כבר ברור לכולם שהפכנו להיות כוח כלכלי
-
- קיבל.ה 40 לייקים
ברגע שיהיה בסיס מעולה ושנה הבאה נצטרך רק חיזוקים פה ושם יהיה יותר קל מראש לכוון לשחקנים שאתה צריך… לא קל להביא 13-14 שחקנים בחלון ואתה עוד מדינה במלחמה שיש עליה פוקוס בזירה העולמית ברברנים פה כולםoleg neduda כתב: ↑31 יולי 2025, 10:13ברור, אבל יש פה עוד משתמשים שחוזרים על האמירה של "אין שום שינוי".Red_man כתב: ↑31 יולי 2025, 10:07אנשים עדיין בהלם. גודל השבר הוא עצום ולוקח זמן לשקם את האמון של הקהל בהנהלה שבאה ושמה כסף. אנשים כבר שכחו את ימי ניסנוב העליזים שהמאמן אפילו לא היה עובר בבקרה בגביע השוקו כדי לחסוך כמה שקלים.oleg neduda כתב: ↑31 יולי 2025, 09:59 מפה לשם, בקיץ הזה אנחנו כבר עם דמי מעבר של סביב ה2.8 מיליון אירו. 1.8 דאפה, 200 אלף פלקאו, 500 אלף הבולגרי, ועוד סביב ה300 אלף שברור שישלמו על בוסקילה.
לא צריך לשקם כלום כדי להבין שיש פה שינוי מטורף. גם לי לא נוח עם הסחבת של החתמת הזרים, אבל אי אפשר שלא להרגיש שחזרנו להיות מועדון ששואף לצמרת אחרי בערך 12 שנים שלא שאפנו לכלום.
ואני בכלל לא מדבר על זה שבפעם הראשונה מאז הבמבי, אין חשש של גירעונות, פירוקים, חובות לקאס וכו'.
-
- קיבל.ה 372 לייקים
זה מדהים העניין הזה.תעיף ליציע כתב: ↑31 יולי 2025, 10:07 ברגע שפורסם לפני סיכום אני לא בונה על זה.
שבאמת רציני.
בניגוד לכל קיץ אחר שלשמוע שם שהפועל "בוחנת את מועמדותו" היה גורם לי לחשוב שהוא עומד להצטרף - היום זה בדיוק ההיפך - ברגע שיש שם בחוץ בלי הסכם אני כבר יודע שזה כנראה לא רלוונטי.
ההחתמה הזאת של קרייב הייתה בשבילי כמו זריקת מורפיום.
אני שקט.
-
- קיבל.ה 1997 לייקים
מתי תבינו שלכתבים בקיץ הזה אין שום מושג מה קורה בהפועל.omersa כתב:גם ספורט 5 ( הדר יעקבי ) פירסמו עכשיו את השם הזה בהקשר של הפועל
את השם הזה הם בטח לקחו מהפורום.
-
- קיבל.ה 111 לייקים
מגן ימני זר, חלוץ זר, קשר התקפי זר , ותתחילו את העונה בכייף.
-
- קיבל.ה 499 לייקים
-
- קיבל.ה 2467 לייקים
-
- קיבל.ה 1812 לייקים
- Shacham
- קיבל.ה 938 לייקים
קשר 10, קשר שמאלי ומגן ימני. כל השאר זה בגדר בונוס.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1475 לייקים
רק שיביאו שני זרים שוברי שיוויון:
1. קשר כנף שמאל, כמו שורמוט, יימח שמו, או מילסון של הנבלות היו
2. קשר בונה משחק עם יכולות מסירה של דה ברונו
שניים כאלה עם טוריאל ודאפה ויש סיכוי להתקפה משוגעת.
1. קשר כנף שמאל, כמו שורמוט, יימח שמו, או מילסון של הנבלות היו
2. קשר בונה משחק עם יכולות מסירה של דה ברונו
שניים כאלה עם טוריאל ודאפה ויש סיכוי להתקפה משוגעת.
-
- קיבל.ה 1296 לייקים
ברגע שהפועל תחזור להיות קבוצה שנלחמת על תארים זה לא יחזיק מיםoleg neduda כתב: ↑31 יולי 2025, 10:15נימני (שכולנו יודעים למי הוא מקרוב אצלנו) חזר ואמר את זה שוב השבוע בפודקאסט של ONE.
אני חושב שעושים מזה יותר ממה שזה, וגם אם באמת מנסים להקשות עליו השנה, זה לא יחזיק מים בהמשך.
בכל מקרה, כבר ברור לכולם שהפכנו להיות כוח כלכלי
כרגע זה פגע ופוגע בנסיון שלנו להתחזק
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 272 לייקים
לדעתי כרגע העמדה הכי קריטית לשים בה את כל הז׳יטונים זה קשר 10 זראכזר
-
- קיבל.ה 171 לייקים
קרייב ירוויח 300 אלף יורו לעונה.
הפועל מחפשת (מידיעה אישית וגם בתקשורת פורסם) מבחינת זרים - בלם קשר 10 כנף שמאל וחלוץ.
החלון דינמי ודברים עשויים להשתנות אבל זה מה שאני יודע (אני לא יודע הכל).
לכל הדואגים על פיבן (אני לא אחד מאלה), להערכתי האישית בלבד, יש שני סנאריוים שמביא מגן ימין זר מעליו או שנחמיאס יגיע להיות בלם בכיר / שמשום מה פיבן יעבור להיות בלם (לא זוכר שברדה שיחק איתו בלם) או שלא יצליחו להשתחרר מאלטמן/ יביאו חלוץ ישראלי בכיר. כמובן שיש גם דברים שתלויים באיזה זרים וכו.
רשמתי לפני כמה ימים שזסנו ואליהו מועמדים לקבוצה וזה לדעתי רמז לאן אנחנו הןלכים.
אבל שוב אי אפשר לדעת על הסוף ותקחו תמיד דברים בעירבון מןגבל. עובדים טוב ובשקט. אני סומך על ברדה ופרימור
הפועל מחפשת (מידיעה אישית וגם בתקשורת פורסם) מבחינת זרים - בלם קשר 10 כנף שמאל וחלוץ.
לכל הדואגים על פיבן (אני לא אחד מאלה), להערכתי האישית בלבד, יש שני סנאריוים שמביא מגן ימין זר מעליו או שנחמיאס יגיע להיות בלם בכיר / שמשום מה פיבן יעבור להיות בלם (לא זוכר שברדה שיחק איתו בלם) או שלא יצליחו להשתחרר מאלטמן/ יביאו חלוץ ישראלי בכיר. כמובן שיש גם דברים שתלויים באיזה זרים וכו.
אבל שוב אי אפשר לדעת על הסוף ותקחו תמיד דברים בעירבון מןגבל. עובדים טוב ובשקט. אני סומך על ברדה ופרימור
-
- קיבל.ה 376 לייקים
הכי דחוף לפי עדיפות -
10
מגן ימני
כנף שמאל
חלוץ
בלם
לא חושב שצריך עוד שחקנים מעבר ל5 האלה.
10
מגן ימני
כנף שמאל
חלוץ
בלם
לא חושב שצריך עוד שחקנים מעבר ל5 האלה.
אולי דווקא להפך, היום בהתקפה הקבוצות הגדולות לרוב משחקות 3-2-5. כלומר זה יכול לסתם את הפרצות שיהיו לך באגפים (פיבן שהוא עובר להיות בלם או ליידנר שהוא על סף הכנף)
-
- קיבל.ה 40 לייקים
כשאתה אומר שהפועל ״מחפשת כנף שמאל״ זה אומר שהם ירדו מדיארה? יש שם איזה התפתחות?אדוםאדום כתב: ↑31 יולי 2025, 11:12 קרייב ירוויח 300 אלף יורו לעונה.
יודע להגיד במקרה אם יש איזה מו״מ עם קשר 10 כבר?