אשכול גביע הטוטו 25/26. שלב בתים - 22.7 - 9.8
-
- קיבל.ה 1176 לייקים
בנימין נראה כאילו ברדה אמר לו תהיה יותר רע אז הוא בועט בשחקנים שלנו
למה דון לא משחק אצלנו בעצם? כי אי אפשר לבקש יותר ל 8
-
- קיבל.ה 372 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5293 לייקים
-
- קיבל.ה 289 לייקים
עכשיו ראיתי שהוא בן 21. אחושילינג להביא, אם אפשר אז בטרייד על פלקאו (לא נגר, פשוט ההגדרה במילון של למל״מ).
-
- קיבל.ה 106 לייקים
אסף צור גדול, ראיתם איך מיקם את עצמו בנגיחה ?
Positioning 99 בפיפא צריך לתת לות
Positioning 99 בפיפא צריך לתת לות
-
- קיבל.ה 197 לייקים
לא באותו תפקיד. אבל אם מבקשים עליו מיליון יורו הייתי משלם אתמול. 8 שהייתי רוצה לראות אצלנו, מזיז, מניע, מחלץ, בועט ואחלה שם.
-
- קיבל.ה 106 לייקים
מישהו צריך לעמוד לדין על ההפקרה עכשיו של ההגנה שלנו.
טוב שלא חיכיתם 10 שעות לתת לו להתארגן על בעיטה, מזל שלאסף צור לא רועדות הביצים במצבים כאלה ונראה שהיה די בטוח בעצמו.
טוב שלא חיכיתם 10 שעות לתת לו להתארגן על בעיטה, מזל שלאסף צור לא רועדות הביצים במצבים כאלה ונראה שהיה די בטוח בעצמו.
-
- קיבל.ה 289 לייקים
מה התפקיד של פלקאו בכדורגל? כי הביאו אותו על תקן גרזן, תפקיד שלא קיים כבר למעלה מעשור, והוא נראה מאוד מאוד לא פיזי.ואן גוך כתב: ↑29 יולי 2025, 21:59לא באותו תפקיד. אבל אם מבקשים עליו מיליון יורו הייתי משלם אתמול. 8 שהייתי רוצה לראות אצלנו, מזיז, מניע, מחלץ, בועט ואחלה שם.
-
- קיבל.ה 415 לייקים
הסגל שלנו לא יותר חלש משלהם ובכל זאת מחצית שלמה של אנטי כדורגל. לא רק חסרים שחקנים הם לא מאומנים מספיק.
בסדר יש לנו עוד הרבה בקופה, וזו מניה בטוחה
- רדפוקס
- קיבל.ה 5293 לייקים
-
- קיבל.ה 106 לייקים
נקודות עיקריות מהמשחק:
1. אסף צור - שוער טוב מאוד. אי אפשר סתם לבעוט לו ולהכניס, אתה צריך לדייק ולבעוט חזק ממש או שאין גול. יודע למקם את עצמו מעולה ביחס לכדור, קשה להפתיע אותו ובזכות היכולת למקם את עצמו נראה שכל עצירה אצלו קלה. גם כשההגנה הפקירה אותו ונתנה לשחקן היריב להתארגן אחד על אחד 10 שעות הוא היה נראה מאוד בטוח בעצמו ושבכלל לא חשב על להסתמך על שחקני ההגנה, הוא פשוט שם בשביל לעשות את התפקיד שלו בצורה הטובה ביותר בדיוק כפי שמצופה ממנו.
2. דאפה - החלוץ שלנו, יש לו פוטנציאל, לוחץ יחסית חזק את ההגנה של היריבה, מאוד לא אופייני לכדורגלן הישראלי בטח לעמדת חלוץ, יתרון פיזי ברור מעל שחקני היריבה, צריך קצת לעבוד כל סיומת.
3. אם הייתי צריך להביא שחקן למשחק של היום בשביל לשפר אותנו משמעותית - זה חד משמעית קשר שיודע לעבור שחקנים ושיודע למסור. אם היה לנו את זה, היה אפשר להוסיף עוד 5 שערים לדעתי.
1. אסף צור - שוער טוב מאוד. אי אפשר סתם לבעוט לו ולהכניס, אתה צריך לדייק ולבעוט חזק ממש או שאין גול. יודע למקם את עצמו מעולה ביחס לכדור, קשה להפתיע אותו ובזכות היכולת למקם את עצמו נראה שכל עצירה אצלו קלה. גם כשההגנה הפקירה אותו ונתנה לשחקן היריב להתארגן אחד על אחד 10 שעות הוא היה נראה מאוד בטוח בעצמו ושבכלל לא חשב על להסתמך על שחקני ההגנה, הוא פשוט שם בשביל לעשות את התפקיד שלו בצורה הטובה ביותר בדיוק כפי שמצופה ממנו.
2. דאפה - החלוץ שלנו, יש לו פוטנציאל, לוחץ יחסית חזק את ההגנה של היריבה, מאוד לא אופייני לכדורגלן הישראלי בטח לעמדת חלוץ, יתרון פיזי ברור מעל שחקני היריבה, צריך קצת לעבוד כל סיומת.
3. אם הייתי צריך להביא שחקן למשחק של היום בשביל לשפר אותנו משמעותית - זה חד משמעית קשר שיודע לעבור שחקנים ושיודע למסור. אם היה לנו את זה, היה אפשר להוסיף עוד 5 שערים לדעתי.
-
- קיבל.ה 115 לייקים
-
- קיבל.ה 124 לייקים
ממש,
הודעה אחת יותר מתישה מלקרוא 206 עמודים של אשכול מלפפונים. על גבול סוכן כאוס שמנסה להתסיס נגד המאמן אבל לא מוצא הזדמנות כי הפועל מנצחת
- רדפוקס
- קיבל.ה 5293 לייקים
בהמשך לניתוח החיוך של ברדה, כל פעם שיש דיבור על זרים עולה לו חצי חיוך, נראה שהוא רגוע, מאמין שיהיה טוב ומשעשע אותו שחושבים שזה לא יקרה
-
- קיבל.ה 372 לייקים
הניצחון הזה לדעתי יהיה הדבר הכי גרוע שראה לנו
-
- קיבל.ה 2466 לייקים
כן אה, באסה שניצחנו.
ממש מבאס.
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
אתה באמת מאמין שתוצאה במשחק כזה תשפיע על רכש?
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 372 לייקים
-
- קיבל.ה 372 לייקים
דיי כבר לגנוב דעת
אני מרוצה מכל ניצחון בכל משחק אפשרי
אבל זה לא מספיק
אותו דבר היה בגביע הטוטו עם קובי רפואה שניצחנו את כל המשחקים ובאנו לליגה ולא נתנו גול עד מחזור 6 7 נראה לי
-
- קיבל.ה 2466 לייקים
איך כל מה שכתבת קשור לזה שניצחון זה דבר גרוע?אנחנו בתהליך כתב: ↑29 יולי 2025, 22:31דיי כבר לגנוב דעת
אני מרוצה מכל ניצחון בכל משחק אפשרי
אבל זה לא מספיק
אותו דבר היה בגביע הטוטו עם קובי רפואה שניצחנו את כל המשחקים ובאנו לליגה ולא נתנו גול עד מחזור 6 7 נראה לי
זה שניצחת מראה שעם עוד 5-7 שחקנים תהיה לך קבוצה טובה גם עם קצת עומק
-
- קיבל.ה 124 לייקים
בלי קשר לפן המקצועי,
איזה לב יש לזיו אריה, כל ראיון שאני רואה איתו נוגע .
אחלה גבר
איזה לב יש לזיו אריה, כל ראיון שאני רואה איתו נוגע .
אחלה גבר
- SickleCell
- קיבל.ה 502 לייקים
אתה חושב שאתה יודע מה הערך של משחק בגביע הטוטו יותר מאשר ברדה או כל אחד אחר במערכת?
אני גם מבטיח לך שעשו עבודה טובה מאוד בלהסביר לספרא האב, הבן ורוח הקודש שגביע הטוטו זה מפעל שקרן וחסר חשיבות. הייתי מושיב אותם מול המשחק הענק של בן ארצם אדוארדו מארקש בגביע הטוטו מול בני יהודה לפני עשרים שנה. אחר כך הייתי מראה להם כל משחק אחר שלו ומוצא אותו שיספר להם מה עשה בקריירה שראוי להזכיר בשפה שהם מבינים.
אני לא מנסה לרדת עליך אם זה משתמע כך, להיפך. מבין לגמרי את החשש אבל אני חושב שאפשר להיות רגועים לגבי כך שהמערכת הנוכחית בהפועל לא תסתמך על המשחק הזה בשום החלטה עתידית.
-
- קיבל.ה 1296 לייקים
ספרא מכוון קצת גבוה יותר מנצחון על הפועל ירושלים במפעל חסר חשיבות.
הנצחון הזה לא מבלבל אף אחד. מבטיח לך. להיפך.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 418 לייקים
ארחי המחמאות למספר שחקנים, בסופו של דבר ממשיכים להיות תלוים בטוריאל.
-
- קיבל.ה 1286 לייקים
כרגע הוא וקורין הם היחידים שמסוגלים להביא משהו התקפי לא שבלוני.הלוטוס הלבן כתב: ↑29 יולי 2025, 23:25 ארחי המחמאות למספר שחקנים, בסופו של דבר ממשיכים להיות תלוים בטוריאל.
* גם בוסקילה. מקווה שיסגרו שם את העניינים מהר
-
- קיבל.ה 1812 לייקים
המשחק של מראקש לא היה ב4-0 על הלוזונים?SickleCell כתב: ↑29 יולי 2025, 22:54אתה חושב שאתה יודע מה הערך של משחק בגביע הטוטו יותר מאשר ברדה או כל אחד אחר במערכת?
אני גם מבטיח לך שעשו עבודה טובה מאוד בלהסביר לספרא האב, הבן ורוח הקודש שגביע הטוטו זה מפעל שקרן וחסר חשיבות. הייתי מושיב אותם מול המשחק הענק של בן ארצם אדוארדו מארקש בגביע הטוטו מול בני יהודה לפני עשרים שנה. אחר כך הייתי מראה להם כל משחק אחר שלו ומוצא אותו שיספר להם מה עשה בקריירה שראוי להזכיר בשפה שהם מבינים.
אני לא מנסה לרדת עליך אם זה משתמע כך, להיפך. מבין לגמרי את החשש אבל אני חושב שאפשר להיות רגועים לגבי כך שהמערכת הנוכחית בהפועל לא תסתמך על המשחק הזה בשום החלטה עתידית.
- SickleCell
- קיבל.ה 502 לייקים
אתה בטח צודק. יש לי זיכרון ממש מחורבן ברמה שהייתי בצעירותי הולך למשחקים ולמחרת לא הייתי מסוגל לזכור מה הייתה התוצאה… אני זוכר התרשמות ועוצמת חוויה וגם פרצופים, צורות ומקומות, אבל התוכן בורח לי (:בני12 כתב: ↑29 יולי 2025, 23:45המשחק של מראקש לא היה ב4-0 על הלוזונים?SickleCell כתב: ↑29 יולי 2025, 22:54אתה חושב שאתה יודע מה הערך של משחק בגביע הטוטו יותר מאשר ברדה או כל אחד אחר במערכת?
-
- קיבל.ה 40 לייקים
היה משחק ברמה גבוה לדעתי. טוריאל + דאפה צמד קטלני לא פלא שרצו את דיארה כל כך השלישיה הזאת הייתה עושה כאבי ראש לכל הגנה בליגה…
מרכז השדה חייב חיזוק בהול - בנימין ושותפיו לא ברמה.
פיבן עם חורים שכמעט גרמו לשני שערים..
יאזן גרם לברדה כאב ראש חיובי המלחמה על עמדת המגן השמאלי תהיה קשה
מרכז השדה חייב חיזוק בהול - בנימין ושותפיו לא ברמה.
פיבן עם חורים שכמעט גרמו לשני שערים..
יאזן גרם לברדה כאב ראש חיובי המלחמה על עמדת המגן השמאלי תהיה קשה
-
- קיבל.ה 2687 לייקים
מה שכן אני חושב שאפשר להניח שהסגל הזה לא חלש כמו שניבאו פה (כמובן שלא מספיק ומצפים לחיזוק כבר ) אבל זה ממש לא ברמת הנס להישאר בליגה וכו
- 7even
- קיבל.ה 3078 לייקים
שמח מניצחון.
בוא נו...זו אולי אולי 20% מהרמה שתפגוש בליגה. ואני לארג' פה. יותר לכיוון 10%.
הסגל הזה נלחם על הישארות בליגה ועושה בונקר מפואר בכל משחק מול 3 הגדולות.
גביע הטוטו הוא המשך למחנה האימון, פשוט בארץ. לא יותר מזה.
יחד, רק יחד! 

- Sin Queso
- קיבל.ה 606 לייקים
אענה לך כך : במהלך העשור האחרון עלינו עם סגלים גרועים יותר מהסגל ששיחק היום.