יש מלחמה (מלחמת איראן ה1?)

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  106 לייקים

מעניין אותי לדעת בימים אלו, ולא הצלחתי לגשת לכל מיני ידענים בטוויטר -
מה חושבים הדרוזים בלבנון על מה שקורה בסוריה. האם הם מתכננים לתת סיוע פיזי לאחיהם כמו הדרוזים בישראל?
מה הלכי הרוחות שם?
אשמח אם יש כאן מישהו שיכול לשפוך אור על הנושא.
רינגו סטאר המלך
עובדיה
קיבל.ה  256 לייקים

בעל(ת) האוב כתב: 18 יולי 2025, 13:36 מעניין אותי לדעת בימים אלו, ולא הצלחתי לגשת לכל מיני ידענים בטוויטר -
מה חושבים הדרוזים בלבנון על מה שקורה בסוריה. האם הם מתכננים לתת סיוע פיזי לאחיהם כמו הדרוזים בישראל?
מה הלכי הרוחות שם?
שאל את ח'ליפה ח'ליפה בטוויטר. מעניין.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1894 לייקים

יש פה כמה אנשים (לפחות אחד) שהוא התגלמות פיזית של "כל הפוסל במומו פוסל", וראוי להם שייטלו קורה מבין עיניהם כמו שאומרים, כי היא קצת מסתירה להם את המראה שהגיע הזמן שהם יאספו מספיק אומץ כדי להציץ בה.

אלפקה, אני חושב שהוא עבר את הגבול כבר בפעם הראשונה שהוא הכריז שמי שיש לו בעיה עם טבח של אלפים (בזמנו, היום זה כבר רבבות) של חפים מפשע הוא נאצי, אבל משום מה יש בפורום ובישראל בכלל סובלנות אין קץ לאנשים שבשביל לראות את הנאצים צריכים להסתכל שמאלה (עריכה: יצא לי בפוקס תרתי משמע?).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
fidel
קיבל.ה  123 לייקים

בעל(ת) האוב כתב: 18 יולי 2025, 13:36 מעניין אותי לדעת בימים אלו, ולא הצלחתי לגשת לכל מיני ידענים בטוויטר -
מה הלכי הרוחות שם?
https://m.maariv.co.il/news/military/article-1216052
dino
קיבל.ה  2735 לייקים

טראמפ סגור תאירוע. זהו זה.
D&3
קיבל.ה  1098 לייקים

teknoboy כתב: 18 יולי 2025, 15:20 יש פה כמה אנשים (לפחות אחד) שהוא התגלמות פיזית של "כל הפוסל במומו פוסל", וראוי להם שייטלו קורה מבין עיניהם כמו שאומרים, כי היא קצת מסתירה להם את המראה שהגיע הזמן שהם יאספו מספיק אומץ כדי להציץ בה.

אלפקה, אני חושב שהוא עבר את הגבול כבר בפעם הראשונה שהוא הכריז שמי שיש לו בעיה עם טבח של אלפים (בזמנו, היום זה כבר רבבות) של חפים מפשע הוא נאצי, אבל משום מה יש בפורום ובישראל בכלל סובלנות אין קץ לאנשים שבשביל לראות את הנאצים צריכים להסתכל שמאלה (עריכה: יצא לי בפוקס תרתי משמע?).
אשמח לראות איפה הכרזתי שמש שיש לו בעיה עם "טבח" של אלפים חפים מפשע הוא נאצי?
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1406 לייקים

מה הלכי הרוחות שם?
ההשפעה העיקרית היא על הנכונות של חיזבאללה להתפקר מנשקם
הם מבינים שאם הם יתפרקו מנשקם הם הבאים בתור והסונים יתחילו לשחוט אותם כמו שעשו לדרוזים
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
Asafasraf
קיבל.ה  1521 לייקים

teknoboy כתב:
Asafasraf כתב: 12 יולי 2025, 09:59
teknoboy כתב: בני12 אישר שהיה דיון בקנסו וזהו.
ביקשתי ממך דוגמה לטינופים הספציפיים עליו אישית שאתה טוען שהיו שם (לא צריך ציטוט מילה במילה כמובן, אבל איזה אמל"ק קטן שנבין על מה אתה מדבר).
משום מה אתה לא מסוגל לתת דוגמה ו\או מתחמק מהשאלה, אולי כי אתה יודע שהזית דברים\הגזמת בתיאור של מה שהלך שם ואין לך את הבשלות הרגשית להתמודד עם הפער הזה.

דרך אגב, אני מבין את האסטרטגיה של לזרוק בוץ בכל הודעה ולקוות שזה יידבק, אבל אני מספיק אופטימי כדי להאמין שכולם פה רואים את הנואשות שדוחפת אותך להשתמש בה.
אני לא זוכר מילה במילה, אבל הביטויים ״רוצח״ ו״חלאה״ היו הקלים שביניהם.
חבל שהדיון הזה לא שרד.

Sent from my iPhone using Tapatalk
אני חושב שלא רק שאתה "לא זוכר מילה במילה" אתה גם סובל מבעיית זיכרון כללית ו\או משקר במצח נחושה.
אין מצב שמישהו פה ידע לספר פרטים על רונן בר כשהודיעו שהוא מונה לראש השב"כ, בטח שלא פרטים שיסבירו למה הוא אישית ופרטנית רוצח או אפילו חלאה.
במקרה הטוב אתה "זוכר" את מה שאתה מאוד רוצה לזכור, במקרה הרע אתה פשוט מעליל עלילות.
כמו שכתבתי, יש כאן כמה אנשים עם זכרון ״קצת״ יותר טוב משלך.
היה כאן דיון ולמזלך הרב הוא נמחק וחבל.
מעניין שהזכרון של בני 12 לא סובל מבעיית זכרון, לפי דבריך.

Asafasraf
קיבל.ה  1521 לייקים

teknoboy כתב:
Asafasraf כתב: 12 יולי 2025, 10:04
teknoboy כתב:סליחה שאני קצת תקליט שבור אבל זה די קריטי לי בהקשר של האשכול הזה.

זוכרים שכתבתי (לדעתי החל מאוקטובר 23', אולי מנובמבר 23') שימים ספורים אחרי ה-7.10 הייתה הצעה של חמאס להחזרת החטופים?
כמה פעמים וכמה משתמשים כתבו לי פה שאני משתף תעמולת חמאס וכו' וכו'.
מתברר שדובר משפחות החטופים באותם ימים ממש מאשר את הדברים.
בשלב כלשהו מכחישי המציאות (או חלקם) שינו גירסה וטענו שהתנאים של ההצעה היו לא הוגנים וכו' וכו'.
אותו דובר מסביר שמי שסיכל את העסקה היה נתניהו, כלומר התנאים לא היו "לא הוגנים" אלא שהם לא התאימו לנתניהו (אולי בגלל דעותיו ואולי בגלל שותפיו לקואליציה, שאת דעתם על החטופים ואת החשיבות שהם נותנים לשחרור שלהם כולנו כבר מבינים, אני מקווה, לפחות מי שהמוח שלו לא עשוי מקרטון).
1. אני לא אסלח לך לעולם על העובדה שהייתי צריך לסנגר על נתניהו בגללך.
2. הצעה של ״כולם תמורת כולם״ היא לא עסקה, בטח לא בתחילת המלחמה, כשהיה ברור שחייבים להגיב בצורה קשה מאוד, כדי להחזיר את ההרתעה ולהעביר את המסר אחרי הטבח של ה-7.10.
3. ד״א, אתה ממשיך לפמפם את ההתיישבות בעזה בסוף המלחמה, וגם את זה הזכרת את זה לא מזמן.
4. ימים יגידו מי צדק.
1. למה? עושה רושם שאתה די מסכים איתו על הכול, גם אם אתה לא הכי אוהב אותו אישית.
2. קודם כול ודאי שזאת עסקה.
דבר שני כשכתבתי שזאת ההצעה שעל השולחן כתבו לי שאני משקר, מפיץ פרופגנדה של חמאס, שאני גבלס ועוד ועוד. בסוף יצא שצדקתי.
דבר שלישי, אני רואה שגם כשאתה מצליח לעכל את המציאות ולהפנים את זה שההצעה הזאת הייתה על השולחן, אתה נגדה ומסיבות שלא קשורות אליה בכלל (או למציאות, אבל בקטע הזה די איבדתי תקווה).
3. אתה כנראה גם מתקשה בקריאה (או שבעיית הזיכרון שלך **ממש** רצינית) כי יותר ממספר הפעמים שבהן התייחסתי לחשש שלי מפני התיישבות בעזה הסברתי שזאת לא תחזית אלא חשש ואזהרה.
אני מתחיל לחשוב שאולי לא כדאי לסמוך במאה אחוז על השילוב של הזיכרון שלך עם ההבנה שלך.
4. ימים בהחלט לא יגידו כלום, לפחות לא לך, כי כמו שאנחנו רואים גם פה ועכשיו וגם במקרים קודמים - גם כשהימים מראים מעבר לכל ספק שצדקתי, אתה ממציא הזיות ו\או שקרים כדי לשכנע את עצמך שטעיתי.
אתה צדקת בדבריך? אם היינו עושים פרומיל מההצעות שלך ומאלה שהפסיקו לכתוב כאן, פשוט לא היתה פה מדינת ישראל.

dino
קיבל.ה  2735 לייקים

איבדנו צלם אנוש

בסוף יעצרו אותנו עם בוטס און דה גראונד אם זה ימשך.
החמאס מבין את זה והאיומים של שר הביטחון ישראל ברלד על גיהנום על עזה כל כך מגוחכים.
אנחנו חושבים שכולם מטומטמים.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1834 לייקים
יצירת קשר:

בסוף מנהיגים אותנו ליצנים שמעדיפים להתעלם מהמציאות ולחיות בעולם משלהם מאשר להתמודד עם ההשלכות.
לא משנה בכלל מה כל העולם רואה. הם יודעים שזה לא נכון, וזה הדבר היחיד שחשוב.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1406 לייקים

הפועל כתב: 24 יולי 2025, 08:54 בסוף מנהיגים אותנו ליצנים שמעדיפים להתעלם מהמציאות ולחיות בעולם משלהם מאשר להתמודד עם ההשלכות.
לא משנה בכלל מה כל העולם רואה. הם יודעים שזה לא נכון, וזה הדבר היחיד שחשוב.
זה דווקא לא חדש, זה גם חלק מהגורמים לשבעה באוקטובר. יש פה שלטון שמאמין שמילים חשובות ממעשים ואין חשיבות לעובדות אלא לדיעות בלבד
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  552 לייקים

שערי הגיהינום כבר נפתחו?
(נותנים להכניס בקבוקי מים? או שחייבים לקנות בפנים קולה במחיר מופקע בכוס קרטון?)
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
dino
קיבל.ה  2735 לייקים

שר המורשת עמיחי אליהו, ממפלגת עוצמה יהודית, ממשיך בקו הקיצוני של קריאות להתיישבות יהודית מחודשת בעזה, ואמר הבוקר (חמישי) בראיון לרדיו 'קול ברמה' כי "הממשלה דוהרת לזה שעזה נמחקת, תודה להשם שאנחנו מוחקים את הרוע הזה. כל עזה תהיה יהודית".
עוד הוסיף השר כי לטענתו "אנחנו לא צריכים להתעסק ברעב ברצועה. השתגענו לגמרי״

הכי אהבתי את ה״השתגענו לגמרי״
dino
קיבל.ה  2735 לייקים

אלו אנשים לא שפוים שחושבים שאנחנו לבד על הגלוב
ולוקחים אותנו איתם לנפילה הגדולה.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1894 לייקים

D&3 כתב: 23 יולי 2025, 11:26
teknoboy כתב: 18 יולי 2025, 15:20 יש פה כמה אנשים (לפחות אחד) שהוא התגלמות פיזית של "כל הפוסל במומו פוסל", וראוי להם שייטלו קורה מבין עיניהם כמו שאומרים, כי היא קצת מסתירה להם את המראה שהגיע הזמן שהם יאספו מספיק אומץ כדי להציץ בה.

כמעט בכל תגובה שלך למישהו שהביע התנגדות לטבח. פשוט תעשה חיפוש של המילים "נאצי" ו"גבלס" בתגובות שלך, ותראה ישועות.

אגב, מרכאות ההכחשה סביב המילה טבח לא יעלימו את המציאות, לצערך (ולצער כולנו, האמת).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1894 לייקים

Asafasraf כתב: 23 יולי 2025, 18:35
teknoboy כתב:
Asafasraf כתב: 12 יולי 2025, 09:59
אני לא זוכר מילה במילה, אבל הביטויים ״רוצח״ ו״חלאה״ היו הקלים שביניהם.
חבל שהדיון הזה לא שרד.

אני חושב שלא רק שאתה "לא זוכר מילה במילה" אתה גם סובל מבעיית זיכרון כללית ו\או משקר במצח נחושה.
אין מצב שמישהו פה ידע לספר פרטים על רונן בר כשהודיעו שהוא מונה לראש השב"כ, בטח שלא פרטים שיסבירו למה הוא אישית ופרטנית רוצח או אפילו חלאה.
במקרה הטוב אתה "זוכר" את מה שאתה מאוד רוצה לזכור, במקרה הרע אתה פשוט מעליל עלילות.
כמו שכתבתי, יש כאן כמה אנשים עם זכרון ״קצת״ יותר טוב משלך.
היה כאן דיון ולמזלך הרב הוא נמחק וחבל.
מעניין שהזכרון של בני 12 לא סובל מבעיית זכרון, לפי דבריך.

היה דיון, אבל לא נכתב בו שום דבר מהדברים שטענת שאתה זוכר עד שנשאלת עליהם ואז פתאום איבדת את הזיכרון.
יש שתי אפשרויות: הראשונה, שלא זכרת כלום אבל המצאת עלילות על משתמשים בפורום, והשנייה שזכרת שדברי םכאלה לא נכתבו, כלומר שיקרת, ועכשיו אתה מנסה לצאת מזה בצורה אלגנטית*

* כתבתי אלגנטית, אבל הכוונה למגושמת מאוד
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1894 לייקים

Asafasraf כתב: 23 יולי 2025, 18:37
teknoboy כתב:
Asafasraf כתב: 12 יולי 2025, 10:04
1. אני לא אסלח לך לעולם על העובדה שהייתי צריך לסנגר על נתניהו בגללך.
2. הצעה של ״כולם תמורת כולם״ היא לא עסקה, בטח לא בתחילת המלחמה, כשהיה ברור שחייבים להגיב בצורה קשה מאוד, כדי להחזיר את ההרתעה ולהעביר את המסר אחרי הטבח של ה-7.10.
3. ד״א, אתה ממשיך לפמפם את ההתיישבות בעזה בסוף המלחמה, וגם את זה הזכרת את זה לא מזמן.
4. ימים יגידו מי צדק.
1. למה? עושה רושם שאתה די מסכים איתו על הכול, גם אם אתה לא הכי אוהב אותו אישית.
דבר שני כשכתבתי שזאת ההצעה שעל השולחן כתבו לי שאני משקר, מפיץ פרופגנדה של חמאס, שאני גבלס ועוד ועוד. בסוף יצא שצדקתי.
דבר שלישי, אני רואה שגם כשאתה מצליח לעכל את המציאות ולהפנים את זה שההצעה הזאת הייתה על השולחן, אתה נגדה ומסיבות שלא קשורות אליה בכלל (או למציאות, אבל בקטע הזה די איבדתי תקווה).
3. אתה כנראה גם מתקשה בקריאה (או שבעיית הזיכרון שלך **ממש** רצינית) כי יותר ממספר הפעמים שבהן התייחסתי לחשש שלי מפני התיישבות בעזה הסברתי שזאת לא תחזית אלא חשש ואזהרה.
אני מתחיל לחשוב שאולי לא כדאי לסמוך במאה אחוז על השילוב של הזיכרון שלך עם ההבנה שלך.
4. ימים בהחלט לא יגידו כלום, לפחות לא לך, כי כמו שאנחנו רואים גם פה ועכשיו וגם במקרים קודמים - גם כשהימים מראים מעבר לכל ספק שצדקתי, אתה ממציא הזיות ו\או שקרים כדי לשכנע את עצמך שטעיתי.
4. אתה צדקת בדבריך?
5. אם היינו עושים פרומיל מההצעות שלך ומאלה שהפסיקו לכתוב כאן, פשוט לא היתה פה מדינת ישראל.

1-3. אני מבין שאתה מסכים איתי.
4. כן, לא פעם ולא פעמיים. למשל בנושא שהתחיל את הסבב הנוכחי, לגבי ההצעות שהיו על השולחן כבר בתחילת אוקטובר 23.
5. בינתיים עושים את ההפך מהדברים שהשמאל מציעה, והמדינה רק מתדרדרת מדחי אל דחי.
ומה שאני הצעתי פה היו דברים כמו להגדיר את גבולות המדינה, להסדיר את היחסים (כולל סידורי ביטחון) עם השכנים וכאלה דברים. אלה לא דברים שיכולים, אפילו ברמה הכי תיאורטית, להביא לחורבן המדינה, אלא רק לשיפור הביטחון.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
dino
קיבל.ה  2735 לייקים

נמשיך לחשוב ששום דבר לא תלוי בנו בתהליכים נגדנו בעולם. פותרים הכל בלזרוק ללא אבחנה את המילה אנטישמים. ברגע שזרקנו אנטישמים, זה פותר אותנו מכל הסתכלות פנימה לראות אולי יש לנו חלק בכל האנטיות המתפתחת במקומות אחרים בגלובוס(כן, מסתבר שאנחנו לא לבד בכדור הארץ עמיחי אליהו) .
ראש בקיר. אפשר לעשות מה שבא לנו, להתעלם מהשלכות אפשריות וכולם מסביב אנטישמים. וגם להעיר אנטישמים מתרדמת זה כישרון.
Asafasraf
קיבל.ה  1521 לייקים

teknoboy כתב:
teknoboy כתב: 1. למה? עושה רושם שאתה די מסכים איתו על הכול, גם אם אתה לא הכי אוהב אותו אישית.
4. אתה צדקת בדבריך?
5. אם היינו עושים פרומיל מההצעות שלך ומאלה שהפסיקו לכתוב כאן, פשוט לא היתה פה מדינת ישראל.

4. כן, לא פעם ולא פעמיים. למשל בנושא שהתחיל את הסבב הנוכחי, לגבי ההצעות שהיו על השולחן כבר בתחילת אוקטובר 23.
ומה שאני הצעתי פה היו דברים כמו להגדיר את גבולות המדינה, להסדיר את היחסים (כולל סידורי ביטחון) עם השכנים וכאלה דברים. אלה לא דברים שיכולים, אפילו ברמה הכי תיאורטית, להביא לחורבן המדינה, אלא רק לשיפור הביטחון.
ברגע שכתבת שאני קרוב בדעותיי ותפיסתי לנתניהו, הויכוח הפך למיותר.
אם צריך להסביר לך למה כמה ימים אחרי הטבח עסקה של ״כולם תמורת כולם״ לא טובה לנו, אז קטונתי.
תבדוק מה אנשי שמאל מתונים שהיו שם חטופים מספרים על האוכלוסיה שם אתה תבין שההצעות שלך לא נפגשות עם המציאות.
ד״א, לא זוכר אותך מתנגד לתוכנית שהעלה פלגס בזמנו לחזרת כל הפלסטינאים לתוך מדינת ישראל ולהפוך אותה למדינת כל אזרחיה.

D&3
קיבל.ה  1098 לייקים

teknoboy כתב: 24 יולי 2025, 21:16

כמעט בכל תגובה שלך למישהו שהביע התנגדות לטבח. פשוט תעשה חיפוש של המילים "נאצי" ו"גבלס" בתגובות שלך, ותראה ישועות.

אגב, מרכאות ההכחשה סביב המילה טבח לא יעלימו את המציאות, לצערך (ולצער כולנו, האמת).
אם זה כל כך קל תמצא הודעה אחת.
מכיוון שאתה לא הולך למצוא כי זה פשוט לא קרה, אני אגיד כבר מראש שאתה חתיכת שקרן אפס, כרגיל.
תא מרבוטא
קיבל.ה  645 לייקים

D&3 כתב: 25 יולי 2025, 07:53

מכיוון שאתה לא הולך למצוא כי זה פשוט לא קרה, אני אגיד כבר מראש שאתה חתיכת שקרן אפס, כרגיל.
סיקרנת
מי שאתה בהחלט קראת לו גבלס הוא עידן לנדו שאתה גם הבחנת בינו לבין פובליציסטים שמאליים אחרים כמו נעה לנדאו וג'ון בראון שאותם אתה מסמפט. אבל עידן לנדו לא כותב בפורום ככל הידוע לי.

מה שכן
פעם אחת כן יצרת הקבלה בין התכנים של טקנו לגבלס

viewtopic.php?p=329561&hilit=%D7%92%D7% ... A1#p329561

אני עדיין תמה איך מי שמגדיר, כמוך, את המצב בגדה כאפרטהייד (אם גם מתנגד לזכות השיבה ) , חושב שמה שקןרה בעזה בחודשים האחרונים זה לא טבח. מה זה כן?

(אגב לדעתי בחלק מהמקרים זה הרג שגוי בגלל המצב הבלתי אפשרי וזה אשמת הממשלה והחמאס יותר מהחיילים. בחלק מהמקרים יש הרג והרס לשם הרג והרס גם של חפים מפשע)
D&3
קיבל.ה  1098 לייקים

תא מרבוטא כתב: 25 יולי 2025, 08:11

סיקרנת
מי שאתה בהחלט קראת לו גבלס הוא עידן לנדו שאתה גם הבחנת בינו לבין פובליציסטים שמאליים אחרים כמו נעה לנדאו וג'ון בראון שאותם אתה מסמפט. אבל עידן לנדו לא כותב בפורום ככל הידוע לי.

מה שכן

אני עדיין תמה איך מי שמגדיר, כמוך, את המצב בגדה כאפרטהייד (אם גם מתנגד לזכות השיבה ) , חושב שמה שקןרה בעזה בחודשים האחרונים זה לא טבח. מה זה כן?

(אגב לדעתי בחלק מהמקרים זה הרג שגוי בגלל המצב הבלתי אפשרי וזה אשמת הממשלה והחמאס יותר מהחיילים. בחלק מהמקרים יש הרג והרס לשם הרג והרס גם של חפים מפשע)
הטענה הייתה שהכרזתי שמי שיש לו בעיה עם "טבח" של אלפים חפים מפשע הוא נאצי, ההודעות המצוטטות לא הקרובות בכלל להצדיק את הטענה הזו
( כמו כל הודעה אחרת שכתבתי, כי פשוט לא כתבתי דבר כזה).
אם תעשה חיפוש תגלה גם שקראתי נאצי לחמאס, עמיחי אליהו, פרופ' מקןרנל שחגג את ה7.10 ומפגינים שקוראים לנקות את פלסטין מיהודים, לשחרר אותה "by any means necessary", וחסמו פיזית גישה לסטודנטים יהודים.

ולגבי התמיהה שלך, אני פשוט חושב על כל נושא לגופו ולא אוטומטית לוקח את הדעה הרווחת בקבוצה שלי, תהיה אשר תהיה.

ורק למען הדיוק, אמרתי שאם יהיה סיפוח ללא זכויות אז זה אפרטהייד, והתייחסתי לחודשים הראשונים של המלחמה.
Asafasraf
קיבל.ה  1521 לייקים

תא מרבוטא כתב:
teknoboy כתב: 24 יולי 2025, 21:16 כמעט בכל תגובה שלך למישהו שהביע התנגדות לטבח. פשוט תעשה חיפוש של המילים "נאצי" ו"גבלס" בתגובות שלך, ותראה ישועות.

סיקרנת

מה שכן

מה שקורה בעזה בחודשים האחרונים זו מלחמת שולל פוליטית.
ההגדרה של טבח הרבה יותר קיצונית (אתה ציינת בסוף דבריך את המציאות (הרג שגוי בחלק מהמקרים)

סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  389 לייקים

כשפצצה ממטוס הורגת אנשים בסביבת היעד זה "נזק אגבי"
כשנהרגים אנשים מפגז טועה או מחשד שגוי זה "הרג שגוי"
כשיורים בכוונה תחילה באנשים לא חמושים רק כי הם היו במקום לא נכון או בשביל תחושת נקמה, זה רצח. אתה מוזמן לשאול בעניין את אלון שמריז, סמאר אל-טלאלקה ויותם חיים...

כשעושים את זה במשך כמעט שנתיים לכמות אנשים שממלאת את פאקינג בלומפילד (ואני הולך כאן על מספר שמרני מאוד של בלתי מעורבים שנהרגו), תוך כדי שינוע מתמיד של האוכלוסיה, "טבח" זו הגדרה מאוד מאוד מאוד עדינה.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
תא מרבוטא
קיבל.ה  645 לייקים

Asafasraf כתב: 25 יולי 2025, 11:42
תא מרבוטא כתב:

סיקרנת

מה שכן

מה שקורה בעזה בחודשים האחרונים זו מלחמת שולל פוליטית.
ההגדרה של טבח הרבה יותר קיצונית (אתה ציינת בסוף דבריך את המציאות (הרג שגוי בחלק מהמקרים)

בחלק
בחלק זה לא שגוי . ואז כבר קשה שלא להגדיר כטבח. בקולומביין למשל שמוגדר כטבח נהרגו 12 תלמידים. גם ההערכה הכי פרו ישראלית שיש לא תוכל להגיע למספר נמוך מזה בעזה, שנהרגו *בכוונה* ואינם מחבלים
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1894 לייקים

Asafasraf כתב: 25 יולי 2025, 06:41
teknoboy כתב:
4. אתה צדקת בדבריך?

1. ברגע שכתבת שאני קרוב בדעותיי ותפיסתי לנתניהו, הויכוח הפך למיותר.
2. אם צריך להסביר לך למה כמה ימים אחרי הטבח עסקה של ״כולם תמורת כולם״ לא טובה לנו, אז קטונתי.
3. תבדוק מה אנשי שמאל מתונים שהיו שם חטופים מספרים על האוכלוסיה שם אתה תבין שההצעות שלך לא נפגשות עם המציאות.
4. ד״א, לא זוכר אותך מתנגד לתוכנית שהעלה פלגס בזמנו לחזרת כל הפלסטינאים לתוך מדינת ישראל ולהפוך אותה למדינת כל אזרחיה.

1. בינתיים אתה יותר מסכים איתו מלא מסכים איתו, לאורך כל הדיון פה.
2. נו, לפחות אפשר לראות נסיגה מ"זה שקר, לא הייתה שום הצעה, להגיד שהייתה זה לצטט תעמולת חמאס".
3. ההצעות שלי לא קשורות לאוכלוסיה שם אלא לדברים שישראל יכולה לעשות כדי להגן על עצמה. אני מציע שתקרא שוב (כבר שמתי לב שקצת קשה לך עם זה).
4. לא זכור לי שאני מחויב להביע דעה על כל דבר שכל אחד אומר. לידיעתך, אי הבעת דעה על משהו שמישהו אומר זה לא דבר ששקול להסכמה איתו.
למשל, לא חסר דברים שלא הגבת עליהם, ואני די בטוח שעם חלקם אתה לא מסכים.
דבר שני, פלג לא "העלה תוכנית" אלא נתן דוגמה לפתרון צודק והוגן, לדעתו.
דבר שלישי, אני חושב שכל המדינות צריכות להיות מדינות כל אזרחיהן, ולא להפלות על רקע אתני, דתי או אחר. אני מבין שאתה חושב אחרת, לפחות לגבי מדינה אחת (ואני משער שרק לגביה).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1894 לייקים

קראת לי גבלס, תועמלן של חמאס וכו' לא פעם ולא פעמיים כשדיברתי על הטבח (הרג של עשרות אלפי חפים מפשע הוא טבח על פי כל הגדרה, והמרכאות שלך לא ישנו את זה).
בדרך כלל אתה מספיק חכם לא לקלל אנשים ישירות, אז לא תמיד כתבת "טקנובוי, אתה גבלס" אבל במשתמע זה מה שאמרת. לפעמים קראת "תועמלן\גבלס\תומך נאצים" למקור שציטטתי, או אמרת שמה שכתבתי הוא "תעמולת חמאס נאצית" וכו' וכו'.

עריכה: הסתכלתי קצת בהודעות שלך באשכול. אני רואה שלא שמרת את הביטויים האלה רק למי שיש לו בעיה עם הטבח. למעשה אלה מיעוט מקרב המקרים שבהם השתמשת בהם. לרוב התפרעת עם הקללות שלך כשמישהו התייחס למציאות בהקשר של עסקאות חטופים, מה שבעיניי עוד יותר מוזר, אבל שיהיה.
בכל מקרה כבר הורדת את "תעמולה גבלסית" וכו' וכו' לזנות, ככה שזה לא עושה יותר רושם על אף אחד חוץ מעליך (עושה רושם שבאופן כללי אתה מאלה שנהנים להריח את הנפיחות של עצמם ובטוחים שהן מרשימות את כל סביבתם).

עריכה 2: מודה, לא מצאתי שקראת לי או למישהו אחר נאצי\גבלס בגלל שהתנגדתי לטבח. (היה נדמה לי, ואני עדיין חושב שהיו הודעות כאלה למרות שלא מצאתי אותן בחמש הדקות שהשקעתי בזה, שקראת לי תועמלן של חמאס\גבלס כי כתבתי שנהרגים אין ספור חפים מפשע. אבל לא מצאתי, מודה)
כן מצאתי די הרבה מופעים שבהם אתה מכחיש את המציאות של טבח ויותר מדי מופעים שבהם אתה מצדיק במפורש הרג של המוני חפים מפשע.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
D&3
קיבל.ה  1098 לייקים

מגילה כך כל ארוכה מלא בזיוניי שכל( ועוד שלל שקרים ) שמטרתה זה להסיט את תשומת לב הקוראים מזה ששוב, כמו תמיד, יצאת שקרן אפס

הבעיה היא כמובן שכל מה שנדמה לך שקרה הוא מבחינתך המציאות המציאותית, ושום עובדה לא תבלבל אותך. מוטיב חוזר שכזה
Asafasraf
קיבל.ה  1521 לייקים

teknoboy כתב:
Asafasraf כתב: 25 יולי 2025, 06:41
teknoboy כתב: 1-3. אני מבין שאתה מסכים איתי.
1. ברגע שכתבת שאני קרוב בדעותיי ותפיסתי לנתניהו, הויכוח הפך למיותר.
2. אם צריך להסביר לך למה כמה ימים אחרי הטבח עסקה של ״כולם תמורת כולם״ לא טובה לנו, אז קטונתי.
3. תבדוק מה אנשי שמאל מתונים שהיו שם חטופים מספרים על האוכלוסיה שם אתה תבין שההצעות שלך לא נפגשות עם המציאות.
4. ד״א, לא זוכר אותך מתנגד לתוכנית שהעלה פלגס בזמנו לחזרת כל הפלסטינאים לתוך מדינת ישראל ולהפוך אותה למדינת כל אזרחיה.

1. בינתיים אתה יותר מסכים איתו מלא מסכים איתו, לאורך כל הדיון פה.
2. נו, לפחות אפשר לראות נסיגה מ"זה שקר, לא הייתה שום הצעה, להגיד שהייתה זה לצטט תעמולת חמאס".
3. ההצעות שלי לא קשורות לאוכלוסיה שם אלא לדברים שישראל יכולה לעשות כדי להגן על עצמה. אני מציע שתקרא שוב (כבר שמתי לב שקצת קשה לך עם זה).
4. לא זכור לי שאני מחויב להביע דעה על כל דבר שכל אחד אומר. לידיעתך, אי הבעת דעה על משהו שמישהו אומר זה לא דבר ששקול להסכמה איתו.
למשל, לא חסר דברים שלא הגבת עליהם, ואני די בטוח שעם חלקם אתה לא מסכים.
דבר שני, פלג לא "העלה תוכנית" אלא נתן דוגמה לפתרון צודק והוגן, לדעתו.
דבר שלישי, אני חושב שכל המדינות צריכות להיות מדינות כל אזרחיהן, ולא להפלות על רקע אתני, דתי או אחר. אני מבין שאתה חושב אחרת, לפחות לגבי מדינה אחת (ואני משער שרק לגביה).[/

1. אם אתה חושב שאני יותר מסכים איתו מאשר לא מסכים מראה על בעיית הבנה אצלך.
2. אני לא זוכר שכתבתי שלא היתה הצעה כזו. מוזצ מן לרענן את זכרוני.
3. מה שאתה מציע זה למכור את הבטחון שלנו ולסמוך על אחרים. ישראל צריכה לדאוג שיהיה שטח מפורז בינינו לבין האויבים שלנו, לתוך השטח בעזה/ סוריה לבנון.
4. אתה לא חייב להגיב לכול דבר, אבל אפשר לראות איך אתה ״קופץ בראש״ כשזה נוגע למשהו שהוא נגד הפלסטינאים.
מדינת ישראל היא מדינה יהודית, ולדעתי ככה היא צריכה להישאר. ככזו, אף פעם לא יכול להיות שיוויון מלא.
כתבתי לך בעבר- אני לא חושב שאתה גבלס, אלא יותר בכיוון של יודנראט. לי אין ספק שאם תהיה לך אפשרות לפגוע (לא פיזית) במדינת ישראל של היום, אתה תעשה את זה בלי לחשוב פעמיים.

סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1894 לייקים

D&3 כתב: 25 יולי 2025, 20:24 מגילה כך כל ארוכה מלא בזיוניי שכל( ועוד שלל שקרים ) שמטרתה זה להסיט את תשומת לב הקוראים מזה ששוב, כמו תמיד, יצאת שקרן אפס

הבעיה היא כמובן שכל מה שנדמה לך שקרה הוא מבחינתך המציאות המציאותית, ושום עובדה לא תבלבל אותך. מוטיב חוזר שכזה
לא שיקרתי אלא טעיתי, והסיבה שחשבתי שאחד מהגבלסים שלך היה בהקשר הזה היא שאתה משתמש בקללות כמו גבלס\נאצי\תועמלן כל כך הרבה שקצת קשה לזכור בדיוק את כל ההקשרים.
אם אתה מרוצה מזה שלא קראת לאף אחד גבלס בגלל שהוא מתנגד לטבח אלא השתמשת בקללה הזאת רק לאנשים שהתייחסו למציאות שלא מוצאת חן בעיניך - תיהנה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1894 לייקים

Asafasraf כתב: 25 יולי 2025, 20:48 1. אם אתה חושב שאני יותר מסכים איתו מאשר לא מסכים מראה על בעיית הבנה אצלך.
3. מה שאתה מציע זה למכור את הבטחון שלנו ולסמוך על אחרים. ישראל צריכה לדאוג שיהיה שטח מפורז בינינו לבין האויבים שלנו, לתוך השטח בעזה/ סוריה לבנון.
4. אתה לא חייב להגיב לכול דבר, אבל אפשר לראות איך אתה ״קופץ בראש״ כשזה נוגע למשהו שהוא נגד הפלסטינאים.
5. מדינת ישראל היא מדינה יהודית, ולדעתי ככה היא צריכה להישאר. ככזו, אף פעם לא יכול להיות שיוויון מלא.
6. כתבתי לך בעבר- אני לא חושב שאתה גבלס, אלא יותר בכיוון של יודנראט.
7. לי אין ספק שאם תהיה לך אפשרות לפגוע (לא פיזית) במדינת ישראל של היום, אתה תעשה את זה בלי לחשוב פעמיים.

1. לא ספרתי אחד אחד, אבל זה הרושם שהתקבל אצלי. אם זה רק 47% הסכמה אז אני ממש מתנצל שכתבתי שזה יותר. מקווה שתשרוד.
2. גם אני לא זוכר בדיוק מה כתבת. כמה אנשים אחרים מהמחנה שלך - מחנה מכחישי המציאות - בהחלט כתבו את זה.
3. אתה עונה למי שמציע דברים "שישראל יכולה לעשות כדי להגן על עצמה" (מילה במילה מההודעה שאתה מגיב אליה) בטענה שהוא מציע "לסמוך על אחרים"?
אתה בטוח שאתה קורא לפני שאתה מגיב?
4. אני מגיב על מה שבא לי, אבל בניגוד לשקר\טעות גסה שאתה כותב פה, אני מגיב בעיקר על ישראל ועל הרף המוסרי שהיא צריכה לעמוד בי, לטעמי.
5. כלומר אתה בעד מדינת אפרטהייד, הזכויות בה לא שוות לכל האזרחים אלא יש בה אפליה ממוסדת על בסיס אתני. תקן אותי אם אני טועה.
ואם אני לא, למה אתה מאלה שקופצים בכל פעם שמישהו כותב דבר דומה?
6. לא רק שזה עלוב מצדך, וכמובן שפל ומסריח (אם רק היו בפורום מנהלים...), נדמה לי שזה אפילו לא חוקי לכתוב דבר כזה במדינת ישראל.
7. זה בגלל שאתה מטומטם כמו אבן ולא מבין שום דבר ממה שאני כותב (או סתם מתעלם, לא יודע מה בדיוק הבעיה בין האוזניים שלך, ולא כזה מעניין אותי).

8. אתה מחשיב את עצמך כציוני?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
El dudernio
קיבל.ה  1633 לייקים

רועי גווארה כתב: 25 יולי 2025, 11:55 כשפצצה ממטוס הורגת אנשים בסביבת היעד זה "נזק אגבי"
כשנהרגים אנשים מפגז טועה או מחשד שגוי זה "הרג שגוי"
כשיורים בכוונה תחילה באנשים לא חמושים רק כי הם היו במקום לא נכון או בשביל תחושת נקמה, זה רצח. אתה מוזמן לשאול בעניין את אלון שמריז, סמאר אל-טלאלקה ויותם חיים...

כשעושים את זה במשך כמעט שנתיים לכמות אנשים שממלאת את פאקינג בלומפילד (ואני הולך כאן על מספר שמרני מאוד של בלתי מעורבים שנהרגו), תוך כדי שינוע מתמיד של האוכלוסיה, "טבח" זו הגדרה מאוד מאוד מאוד עדינה.
אני חושב שהבעיה עם הסמנטיקה ותחושת האשם.
לדעתי טבח מוגדר כמשהו מכוון, אני חושב שגם אתה מכיר בזה שאין כאן הרג מכוון אלא שהוא נתפס על ידי האנשים כ"נזק אגבי" למלחמה נגד אירגון טרור בשטח אורבני מיושב. הדיון הוא לא האם מצו 15 אלף 30 אלף או 50 אלף. המספרים מחרידים והמוניים בכל מצב. הבעיה היא שכאשר אתה מציין שמדינת ישראל טובחת בהם אתה בעצם מרמז שיש כאן כוונה להרוג חפים מפשע ומסמן כל חייל / אזרח חיּיל כשותף לפשע בעל כורחו, ההרג המיותר של החפים מפשע, המציאות היומיומית מעציבה מספיק ומכעיסה גם מבלי לטבל אותה בהאשמות סרק.

מעבר לזה שמה שאותי בכלל מעצבן זה השתיקה של העולם וההתחכשות שלו למוערבותו הישירה בנעדה ובהרג החפים מפשע. אני לא סובל התעטפות בדגל ההומניות על מנת לצאת טהור בעיני עצמי ובדרך לאפשר את המוות אשר אני יוצא נגדו. העולם אומנם תוקף את ישראל אבל לא עושה דבר למניעת האסון שמתחולל ברצועה.
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  389 לייקים

אם אתה מסוגל להגיד 40-50 פעם ביום "אופס, חבל" על כל חף מפשע שנהרג ולהמשיך כרגיל בחייך כאילו זה לעולם לא יצטבר לכדי קונפליקט פנימי משמעותי, לבריאות.
זה שלי ולך ולשאר השפויים פה אין שום כוונה שירצחו בשמנו בכוונה תחילה, לא אומר שזה לא קורה על בסיס יומיומי ובמגוון דרכים.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1834 לייקים
יצירת קשר:

מה שבעיקר מדהים כאמור זה חוסר היכולת המוחלט להתמודד עם המציאות.
עזבו להכחיש שמאות אנשים מתים מרעב או ירי חסר אחריות ואדיש. עזבו להכחיש את האחריות שלנו לכל זה.
חצי עולם חושב שזה כן קורה ואנחנו כן אחראים. איך אפשר, ברמה הכי תועלתנית, להמשיך לעצום עיניים ולהעמיד פנים שאפילו זה לא באמת קורה ולא צריך להתייחס, ואנחנו פשוט יכולים להמשיך כאילו כלום?
זה באמת רמה אחרת לחלוטין של ניתוק, זחיחות. שגעון גדלות מטורף.
D&3
קיבל.ה  1098 לייקים

הפועל כתב: 27 יולי 2025, 15:48 מה שבעיקר מדהים כאמור זה חוסר היכולת המוחלט להתמודד עם המציאות.
עזבו להכחיש שמאות אנשים מתים מרעב או ירי חסר אחריות ואדיש. עזבו להכחיש את האחריות שלנו לכל זה.
חצי עולם חושב שזה כן קורה ואנחנו כן אחראים. איך אפשר, ברמה הכי תועלתנית, להמשיך לעצום עיניים ולהעמיד פנים שאפילו זה לא באמת קורה ולא צריך להתייחס, ואנחנו פשוט יכולים להמשיך כאילו כלום?
זה באמת רמה אחרת לחלוטין של ניתוק, זחיחות. שגעון גדלות מטורף.
מה זה שונה מכל דבר אחר שמדינת ישראל עושה מאז קום הממשלה?
המדיניות הרשמית של מדינת ישראל בכל תחום היא שעד שאין קטסטרופה הבעיה לא קיימת
Asafasraf
קיבל.ה  1521 לייקים

teknoboy כתב:
Asafasraf כתב: 25 יולי 2025, 20:48 1. אם אתה חושב שאני יותר מסכים איתו מאשר לא מסכים מראה על בעיית הבנה אצלך.
5. מדינת ישראל היא מדינה יהודית, ולדעתי ככה היא צריכה להישאר. ככזו, אף פעם לא יכול להיות שיוויון מלא.
6. כתבתי לך בעבר- אני לא חושב שאתה גבלס, אלא יותר בכיוון של יודנראט.
7. לי אין ספק שאם תהיה לך אפשרות לפגוע (לא פיזית) במדינת ישראל של היום, אתה תעשה את זה בלי לחשוב פעמיים.

1. לא ספרתי אחד אחד, אבל זה הרושם שהתקבל אצלי. אם זה רק 47% הסכמה אז אני ממש מתנצל שכתבתי שזה יותר. מקווה שתשרוד.
2. גם אני לא זוכר בדיוק מה כתבת. כמה אנשים אחרים מהמחנה שלך - מחנה מכחישי המציאות - בהחלט כתבו את זה.
3. אתה עונה למי שמציע דברים "שישראל יכולה לעשות כדי להגן על עצמה" (מילה במילה מההודעה שאתה מגיב אליה) בטענה שהוא מציע "לסמוך על אחרים"?
אתה בטוח שאתה קורא לפני שאתה מגיב?
4. אני מגיב על מה שבא לי, אבל בניגוד לשקר\טעות גסה שאתה כותב פה, אני מגיב בעיקר על ישראל ועל הרף המוסרי שהיא צריכה לעמוד בי, לטעמי.
5. כלומר אתה בעד מדינת אפרטהייד, הזכויות בה לא שוות לכל האזרחים אלא יש בה אפליה ממוסדת על בסיס אתני. תקן אותי אם אני טועה.
ואם אני לא, למה אתה מאלה שקופצים בכל פעם שמישהו כותב דבר דומה?
6. לא רק שזה עלוב מצדך, וכמובן שפל ומסריח (אם רק היו בפורום מנהלים...), נדמה לי שזה אפילו לא חוקי לכתוב דבר כזה במדינת ישראל.
7. זה בגלל שאתה מטומטם כמו אבן ולא מבין שום דבר ממה שאני כותב (או סתם מתעלם, לא יודע מה בדיוק הבעיה בין האוזניים שלך, ולא כזה מעניין אותי).

8. אתה מחשיב את עצמך כציוני?
1. אני אחיה.
2. איזה כיף זה שאתה בתגובה אחת כותב לי על כך שאתה ופלגס, למרות הרעיון הדומה שלכם אתם לא מסכימים על הכול ואח״כ לצוות אותי למחנה ״מכחישי המציאות״
3. ההצעה שלך של ״איך ישראל יכולה להגן על עצמה״ ממש לא משאירה את הבטחון בידיים שלנו ב-100%.
אני חושב שהגבול שלנו צריך להתחיל בשטח מפורז מעזה אלינו של כק״מ.
4. מת על המוסריות שלך, במיוחד שאתה מחלק ציונים רק לישראל ועוד מחו״ל.
5. כמובן שאתה חייב להראות את הקיצון. בתפיסה שלי, מדינה יהודית לא יכולה להיות שיוויונית, כי יש בה את חוק השבות (ולפסטינאים לא יכול להיות חוק כזה כאן).
6. לא נורא. אחרי שעלבת בכל מי שלא מסכים איתך, החל מרמת ההבנה שלו וכלה במילים מכוערות על מיהו ומהו.
7. מ.ש.ל בסעיף 6. אני די בטוח שאתה תומך BDS וזה מבחינתי אנשים שמנסים לפגוע במדינת ישראל.
8, יש דברים שאני מאמין בהם בציונות ויש שלא.

El dudernio
קיבל.ה  1633 לייקים

רועי גווארה כתב: 27 יולי 2025, 15:41 אם אתה מסוגל להגיד 40-50 פעם ביום "אופס, חבל" על כל חף מפשע שנהרג ולהמשיך כרגיל בחייך כאילו זה לעולם לא יצטבר לכדי קונפליקט פנימי משמעותי, לבריאות.
זה שלי ולך ולשאר השפויים פה אין שום כוונה שירצחו בשמנו בכוונה תחילה, לא אומר שזה לא קורה על בסיס יומיומי ובמגוון דרכים.
לא אמרתי שזה לא קורה... אני בטוח שיש עשרות אם לא מאות אלאור עזריה ואביעד פריג'ה ברצועה. ומי שחושב שהם לא יורים בפלשתינאים סתם משלה את עצמו וחיי בשקר , אני לא שם.

אני כן חושב שלא מרעיבים במכוון את כלל אוכלוסיית עזה (כן את צפון הרצועה במטרה שיעברו לדרום), ואני כן חושב שבתפיסה הכללית של הצבא מנסים להימנע מהרג חפים מפשע. לא אומר שמצליחים או שבאמת מחליטים לבטל הפצצות כל יום כי בודקים בציציות שאין חפים מפשע במתחם...

בכל מקרה אם נסתכל על התמונה במצב מפוקח זה שישראל לא עושה מספיק למנוע הרג עדין לא הופך את ההרג למשהו מכוון וישיר. לדעתי יש כאן סוג של צביעות בין לאומית בדיוק כמו בסוגיית הפליטות הפלשתינאית שמנציחה וגורמת להרג החפים מפשע באשמה שווה לאשמה הישראלית..
dino
קיבל.ה  2735 לייקים

מידי פעם נשתדל להביא פה מאמיני אנחנו לבד על הגלובוס
היה את מדען האטום עמיחי אליהו וכעת השר הסלובני-

סמוטריץ': "קרוב מתמיד שנבנה את גוש קטיף מחדש"

שר האוצר בצלאל סמוטריץ' אמר בכנס קטיף לאחריות לאומית ביד בנימין כי "קרוב מתמיד שנבנה אותו (גוש קטיף - נ"פ) מחדש". הוא הסביר כי "איפה שאין התיישבות אין צבא ואיפה שאין צבא אין ביטחון. עזה היא חלק בלתי נפרד מישראל. אני לא רוצה לחזור לגוש קטיף, זה קטן מידי, צפוף מידי, זה צריך להיות הרבה יותר גדול, הרבה יותר רחב

הם בנתיים מוכיחים את עצמם- אמרו נרעיב את עזה וננצח ואוי פתאום יש לחץ גדול מעוד מקומות בעולם. איך זה הגיע לעולם? יש עוד מדינות? מה, אנחנו צריכים מהם דברים?
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1834 לייקים
יצירת קשר:

אין כבר מילים. מחול טירוף מוחלט. איזה ייאוש.
שליחת תגובה