עונת המלפפונים 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
וינסנט
קיבל.ה  415 לייקים

Sin Queso כתב: 27 יולי 2025, 12:26
וינסנט כתב: 27 יולי 2025, 12:10 27 יום לליגה וחסרים לנו 7 שחקנים, זאת אומרת שצריך לעשות רכש כל 3-4 ימים, בקיצור לא יקרה.
אתה הראשון שיאכל פה כובע
הלוואי, רק שזה לא הגיוני שיהיה פה רכש כל 3 ימים אם עד עכשיו החתימו אחד לשבועיים
סמל אישי של משתמש
פוגודין
קיבל.ה  153 לייקים

טכנית לארז כתב: 27 יולי 2025, 12:19
פוגודין כתב: 27 יולי 2025, 12:07 קודם כל איני מקורב וגם לא שואף להצטייר כמקורב אבל מרגיש בנוח לשתף כאן שיחה שהייתה לי עם אחד כזה שאולי תשקף חלק מההתנהלות.

מתקשים למצוא זרים?
הכל טוב המערכת עובדת,שתבין שהיום יש להפועל יותר אנשים שמתעסקים ברכש מאשר בב"ש.

פרימור עובד חזק על הרכש ברמה של לילות בלי שינה ולא רוצים שם לטעות.

כששאלתי מה בדבר פלקאו,זה הפרופילים?
פלקאו ראו ועקבו אחריו הרבה מאוד זמן והוא מתאים לשיטה של ברדה,זה לא שחקן משוחרר,מדובר כאן בעיסקה שעלתה יותר ממליון שקל.

אתה צריך להבין האוהדים הורגלו לכך שפעם בהפועל היו מחליפים כל עונה חצי סגל או יותר והיו מחתימים שחקנים בסיטונאות.

לצורך העניין היה צורך בקשר
אז היו בודקים מהמשוחררים בזרים/ישראלים מי הקשר עם הרקע הכי טוב או עם הפוטנציאל הכי גבוה שלא מומש במסגרת התקציב ומחתימים.

אבל מה שצריך להבין שעל כל עמדה במגרש יש תת עמדה והתאמה טקטית למאמן ולכדורגל שלו.

והיום פועלים לפי זה לא יקנו קשר והוא ימציא את עצמו מחדש ויתאים את עצמו לקבוצה רוצים שחקנים שנוח להם בתפקיד שלהם בהרכב.

והסחבת זה כי לא מתפשרים ולא רוצים לטעות גם אם זה יעלה בזמן.

מה בדבר וולקאם?
נראה לי שברדה ענה לך אחרי המשחק,יהיו החתמות עד סגירת החלון,מאמין שאת אחת מהו יציגו כבר במהלך השבוע.

שאלה אחרונה הייתה על רמת מעורבתו של בוקסה,התשובה הייתה שהוא מעורב.
בשורה התחתונה. ברדה אמר "5 זרים טובים מאוד".
אתה מעריך שיהיו 5זרים? שכמה מהם טובים? כמה מהם טובים מאוד? ברמת על הנייר, לא מציאות מן הסתם.
מהשיח איתו עולה בעיקר תחושה של הם יודעים בדיוק מה הם מחפשים, ויש כרגע קו ברור של לא מתפשרים.

אבל השאלה האמיתית מבחינתי היא מה יקרה כשנתקרב לסוף החלון ועדיין יישארו עמדות פתוחות?

האם יעמדו באותו קו גם תחת לחץ של זמן?
או שייכנסו למוד של אילוצים ויאלצו להתפשר ברגע האחרון?
Mendelson כתב: 27 יולי 2025, 12:28
פוגודין כתב: 27 יולי 2025, 12:07 קודם כל איני מקורב וגם לא שואף להצטייר כמקורב אבל מרגיש בנוח לשתף כאן שיחה שהייתה לי עם אחד כזה שאולי תשקף חלק מההתנהלות.

מתקשים למצוא זרים?

פלקאו ראו ועקבו אחריו הרבה מאוד זמן והוא מתאים לשיטה של ברדה,זה לא שחקן משוחרר,מדובר כאן בעיסקה שעלתה יותר ממליון שקל.

אתה צריך להבין האוהדים הורגלו לכך שפעם בהפועל היו מחליפים כל עונה חצי סגל או יותר והיו מחתימים שחקנים בסיטונאות.

אז היו בודקים מהמשוחררים בזרים/ישראלים מי הקשר עם הרקע הכי טוב או עם הפוטנציאל הכי גבוה שלא מומש במסגרת התקציב ומחתימים.

אבל מה שצריך להבין שעל כל עמדה במגרש יש תת עמדה והתאמה טקטית למאמן ולכדורגל שלו.

והיום פועלים לפי זה לא יקנו קשר והוא ימציא את עצמו מחדש ויתאים את עצמו לקבוצה רוצים שחקנים שנוח להם בתפקיד שלהם בהרכב.

מה בדבר וולקאם?
נראה לי שברדה ענה לך אחרי המשחק,יהיו החתמות עד סגירת החלון,מאמין שאת אחת מהו יציגו כבר במהלך השבוע.

מה שקצת מפריע לי, ואם יש לך למי להעביר את המסר אני מאוד אשמח, זה חוסר הבהירות לגבי בעלי התפקידים במועדון ותחומי האחריות שלהם:
- פרימור מוגדר כמנכ"ל המועדון, נכון? אני לא יודע מה זה אומר, מה תחומי האחריות שלו, במה הוא מתעסק ביום יום, על מי הוא אחראי ומי מעליו.
- בוקסה מעורב? במה הוא מעורב? אני יודע מהפרסום עליו כשחזר שהוא "מנהל טכני", אין לי מושג מה זה אומר. האם הוא אחראי על עניינים טכניים כמו המדים שלנו? האם אחראי על רכש? האם אחראי על הקבוצות שמולם משחקים באימונים?
- יש סקאוט זר כלשהו, שיש לו רקע כלשהו, מתנצל שלא זוכר את השם. האם הוא עובד רק בהפועל ת"א? עובד במשרה מלאה? האם הוא מטייל בכל העולם או אחראי על ליגות מסויימות? האם הוא מבצע סקאוטינג בארץ? האם אחראי גם על בוגרים וגם על נוער?
- הביאו סקאוט מב"ש לאחרונה, מה התפקיד שלו? הוא מנהל את הסקאוטינג? הוא עוד סקאוטר? במה הוא מתעסק ביום יום?

זה נשמע קטנוני, אבל זה בכלל לא קטנוני בעיני. יש אתר אינטרנט שמעוצב מהמם, בחלק של "צוות ושחקנים" אין כלום, בטח שלא מידע על אנשי הצוות וההיררכיה של המועדון. הסתכלתי עכשיו בשביל הספורט באתר של המחלה ושל חיפה, בשניהם יש עמוד מאוד ברור על צוות מקצועי עם תמונות, שמות ותפקידים של כל בעלי המקצוע (מטורף לראות שיש במחלה מנהל סקאוטינג ומתחתיו 5 סקאוטרים שונים, לעומת חיפה שיש שם את רפאלוב כ"צ'יף סקאוט" ומתחתיו עוד סקאוט אחד). נכון שאין פירוט של התחומי אחריות של כל אחד מבעלי התפקידים, אבל זה שהם לא עושים את זה לא אומר שאי אפשר לשאוף לסטנדרט הזה.

כרגע כל פעם שיש בעיה או כשלונות אנחנו שורפים את כולם - פרימור, בוקסה, ברדה, בואנו, משטרת ישראל. וזה לא אמור להיות ככה. אני רוצה לדעת מי אחראי על כל דבר, כדי להלל בהצלחות (אינשאללה) ולדעת את מי להאשים כשנכשלים. רק ככה אפשר להתקדם ולהשתפר. ואתה יודע מה? אחרי מה שעברנו בתקופת החות'י יהיה גם נחמד מאוד לדעת מי בעלי התפקידים במועדון בצד הניהולי, לא רק המקצועי. היו ימים שאנשים היו ממנים פה את הבן/הבת שלהם להיות הרו"ח של המועדון, או כל מיני חברים ועסקנים כחלק מהביצה המטונפת שנקראת הכדורגל הישראלי. מסקרן אותי לדעת את הפרטים האלו על המועדון שלי, שלא לומר מגיע לי לדעת.

כשספרא הגיע למועדון ורכש אותו מה שקיוויתי לו וגם כתבתי את זה בעבר זה שישנה מהיסוד את הסטנדרט הניהולי והמקצועי במועדון, וינהל אותו בצורה כשרה וישרה. זה הרבה יותר חשוב לי מרכש כזה או אחר, ממסגרת תקציב של עוד חמש מיליון או פחות חמש מיליון, זה יותר חשוב לי מלנצח עוד דרבי או להביא גביע (בשלב הזה). וזה יותר חשוב כי זו הדרך להצעיד את המועדון הזה בחזרה לצמרת הכדורגל הישראלי, זה הכל מתחיל שם, בדיוק כמו שהכל התרסק פה על הדברים האלו בשנים שהיה לנו נכסים אנושיים מובילים, דירוג אירופי ווהמוןן המון כסף. ועל פניו נראה שספרא מנהל את הדברים בצורה ישרה ונקייה, ואני אוהב את זה (אלטמן הוא הדוגמה שלי לזה, פתאום למדנו שחוזים צריך לכבד גם אם השחקן לא שווה 400 אלף יורו לעונה). הוא גם הביא לפה אנשי מקצוע, שהלוואי והם טובים, אבל יש עוד כמה דברים שחייבים לעשות כדי להבטיח את זה. שקיפות ובהירות לגבי בעלי התפקידים במועדון והאחריות שלהם זה קריטי, ומאוד צורם שזה עדיין לא קיים.

לדעתי ארז נעמן זו הכתובת לשקיפות.
כמובן שלא תזיק הנחיית מנכ"ל בנושא.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  606 לייקים

קשה לי עם אנשים שבטוחים בעצמם יותר מדי ויודעים בדיוק מה צריך כאשר התוצאות בשטח לא מראות את זה.
אולי פוסט טראומה מחן סול
RedDrifter
קיבל.ה  40 לייקים

פוגודין כתב: 27 יולי 2025, 12:34
טכנית לארז כתב: 27 יולי 2025, 12:19

מתקשים למצוא זרים?

מה בדבר וולקאם?

בשורה התחתונה. ברדה אמר "5 זרים טובים מאוד".
אתה מעריך שיהיו 5זרים? שכמה מהם טובים? כמה מהם טובים מאוד? ברמת על הנייר, לא מציאות מן הסתם.
מהשיח איתו עולה בעיקר תחושה של הם יודעים בדיוק מה הם מחפשים, ויש כרגע קו ברור של לא מתפשרים.

אבל השאלה האמיתית מבחינתי היא מה יקרה כשנתקרב לסוף החלון ועדיין יישארו עמדות פתוחות?

האם יעמדו באותו קו גם תחת לחץ של זמן?
או שייכנסו למוד של אילוצים ויאלצו להתפשר ברגע האחרון?
Mendelson כתב: 27 יולי 2025, 12:28

מתקשים למצוא זרים?

מה בדבר וולקאם?

מה שקצת מפריע לי, ואם יש לך למי להעביר את המסר אני מאוד אשמח, זה חוסר הבהירות לגבי בעלי התפקידים במועדון ותחומי האחריות שלהם:
- פרימור מוגדר כמנכ"ל המועדון, נכון? אני לא יודע מה זה אומר, מה תחומי האחריות שלו, במה הוא מתעסק ביום יום, על מי הוא אחראי ומי מעליו.
- בוקסה מעורב? במה הוא מעורב? אני יודע מהפרסום עליו כשחזר שהוא "מנהל טכני", אין לי מושג מה זה אומר. האם הוא אחראי על עניינים טכניים כמו המדים שלנו? האם אחראי על רכש? האם אחראי על הקבוצות שמולם משחקים באימונים?
- יש סקאוט זר כלשהו, שיש לו רקע כלשהו, מתנצל שלא זוכר את השם. האם הוא עובד רק בהפועל ת"א? עובד במשרה מלאה? האם הוא מטייל בכל העולם או אחראי על ליגות מסויימות? האם הוא מבצע סקאוטינג בארץ? האם אחראי גם על בוגרים וגם על נוער?
- הביאו סקאוט מב"ש לאחרונה, מה התפקיד שלו? הוא מנהל את הסקאוטינג? הוא עוד סקאוטר? במה הוא מתעסק ביום יום?

זה נשמע קטנוני, אבל זה בכלל לא קטנוני בעיני. יש אתר אינטרנט שמעוצב מהמם, בחלק של "צוות ושחקנים" אין כלום, בטח שלא מידע על אנשי הצוות וההיררכיה של המועדון. הסתכלתי עכשיו בשביל הספורט באתר של המחלה ושל חיפה, בשניהם יש עמוד מאוד ברור על צוות מקצועי עם תמונות, שמות ותפקידים של כל בעלי המקצוע (מטורף לראות שיש במחלה מנהל סקאוטינג ומתחתיו 5 סקאוטרים שונים, לעומת חיפה שיש שם את רפאלוב כ"צ'יף סקאוט" ומתחתיו עוד סקאוט אחד). נכון שאין פירוט של התחומי אחריות של כל אחד מבעלי התפקידים, אבל זה שהם לא עושים את זה לא אומר שאי אפשר לשאוף לסטנדרט הזה.

כרגע כל פעם שיש בעיה או כשלונות אנחנו שורפים את כולם - פרימור, בוקסה, ברדה, בואנו, משטרת ישראל. וזה לא אמור להיות ככה. אני רוצה לדעת מי אחראי על כל דבר, כדי להלל בהצלחות (אינשאללה) ולדעת את מי להאשים כשנכשלים. רק ככה אפשר להתקדם ולהשתפר. ואתה יודע מה? אחרי מה שעברנו בתקופת החות'י יהיה גם נחמד מאוד לדעת מי בעלי התפקידים במועדון בצד הניהולי, לא רק המקצועי. היו ימים שאנשים היו ממנים פה את הבן/הבת שלהם להיות הרו"ח של המועדון, או כל מיני חברים ועסקנים כחלק מהביצה המטונפת שנקראת הכדורגל הישראלי. מסקרן אותי לדעת את הפרטים האלו על המועדון שלי, שלא לומר מגיע לי לדעת.

כשספרא הגיע למועדון ורכש אותו מה שקיוויתי לו וגם כתבתי את זה בעבר זה שישנה מהיסוד את הסטנדרט הניהולי והמקצועי במועדון, וינהל אותו בצורה כשרה וישרה. זה הרבה יותר חשוב לי מרכש כזה או אחר, ממסגרת תקציב של עוד חמש מיליון או פחות חמש מיליון, זה יותר חשוב לי מלנצח עוד דרבי או להביא גביע (בשלב הזה). וזה יותר חשוב כי זו הדרך להצעיד את המועדון הזה בחזרה לצמרת הכדורגל הישראלי, זה הכל מתחיל שם, בדיוק כמו שהכל התרסק פה על הדברים האלו בשנים שהיה לנו נכסים אנושיים מובילים, דירוג אירופי ווהמוןן המון כסף. ועל פניו נראה שספרא מנהל את הדברים בצורה ישרה ונקייה, ואני אוהב את זה (אלטמן הוא הדוגמה שלי לזה, פתאום למדנו שחוזים צריך לכבד גם אם השחקן לא שווה 400 אלף יורו לעונה). הוא גם הביא לפה אנשי מקצוע, שהלוואי והם טובים, אבל יש עוד כמה דברים שחייבים לעשות כדי להבטיח את זה. שקיפות ובהירות לגבי בעלי התפקידים במועדון והאחריות שלהם זה קריטי, ומאוד צורם שזה עדיין לא קיים.

לדעתי ארז נעמן זו הכתובת לשקיפות.
כמובן שלא תזיק הנחיית מנכ"ל בנושא.
מהשיחה שלך איתו עולה לי בעיקר המחשבה שהם כנראה מחכים לראות מה קורה עם קבוצות באירופה ולהתחיל לחפש משם שחקנים שיפלו
yoni143
קיבל.ה  111 לייקים

אורי עזו הכי מוכשר בליגה, צעיר , והמחלה מראים לו את הדרך החוצה. לגנוב ומהר. לתת להם איזה סכום שירצו , מאמין באזור 400-500 אלף יורו שווה כל שקל, תיהיה גניבת העשור.
RedDrifter
קיבל.ה  40 לייקים

yoni143 כתב: 27 יולי 2025, 12:57 אורי עזו הכי מוכשר בליגה, צעיר , והמחלה מראים לו את הדרך החוצה. לגנוב ומהר. לתת להם איזה סכום שירצו , מאמין באזור 400-500 אלף יורו שווה כל שקל, תיהיה גניבת העשור.
הם רוצים עליו 3 מיליון אירו…
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  606 לייקים

yoni143 כתב: 27 יולי 2025, 12:57 אורי עזו הכי מוכשר בליגה, צעיר , והמחלה מראים לו את הדרך החוצה. לגנוב ומהר. לתת להם איזה סכום שירצו , מאמין באזור 400-500 אלף יורו שווה כל שקל, תיהיה גניבת העשור.
חחחח אם היה אפשר ב-400 אלף יורו הוא כבר היה בבית"ר מזמן.
שחר
קיבל.ה  1554 לייקים

אני ראה כבר איך נהיה פה בילד אפ מוגזם כאילו מחכים לשחקנים המושלמים שאפשר למצוא וזו הסיבה לעיכוב ואז יהיו אכזבות כשיתפרסמו השמות. לא נראה לי שזה הסיפור, אלא בגלל שמכוונים גבוה מתקשים להביא בסטנדרטים שמחפשים ובסוף כנראה יצטרכו להוריד סטנדרטים או להעלות את הסכומים.
dino
קיבל.ה  2737 לייקים

שחר כתב: 27 יולי 2025, 13:17 אני ראה כבר איך נהיה פה בילד אפ מוגזם כאילו מחכים לשחקנים המושלמים שאפשר למצוא וזו הסיבה לעיכוב ואז יהיו אכזבות כשיתפרסמו השמות. לא נראה לי שזה הסיפור, אלא בגלל שמכוונים גבוה מתקשים להביא בסטנדרטים שמחפשים ובסוף כנראה יצטרכו להוריד סטנדרטים או להעלות את הסכומים.
בול
bambo_leo
קיבל.ה  172 לייקים

שחר כתב: 27 יולי 2025, 13:17 אני ראה כבר איך נהיה פה בילד אפ מוגזם כאילו מחכים לשחקנים המושלמים שאפשר למצוא וזו הסיבה לעיכוב ואז יהיו אכזבות כשיתפרסמו השמות. לא נראה לי שזה הסיפור, אלא בגלל שמכוונים גבוה מתקשים להביא בסטנדרטים שמחפשים ובסוף כנראה יצטרכו להוריד סטנדרטים או להעלות את הסכומים.
או שממתינים לשחקנים שלא יגיעו בנקודת הזמן הזאת, אבל כן ייתכן וישנו דעתם בגלל המצב שלהם לקראת סגירת החלון.
בן לוז
קיבל.ה  272 לייקים

אם מחכים לשחקנים בתקווה שיודחו עם הקבוצות שלהם מהקונפרנס/אירופאית, אנחנו לא נראה וולקאם לפחות עד שבוע הבא
dino
קיבל.ה  2737 לייקים

בן לוז כתב: 27 יולי 2025, 13:27 אם מחכים לשחקנים בתקווה שיודחו עם הקבוצות שלהם מהקונפרנס/אירופאית, אנחנו לא נראה וולקאם לפחות עד שבוע הבא
זה בסדר אחרי שבועיים המוח עובר גמילה.
קטן עלינו.
נועם שחם
קיבל.ה  941 לייקים

חבר שלי, סקאוט לשעבר במועדון גדול אומר על זה שבהתחלת החלון, אתה מביא שחקנים טובים ופוסלים אותם על שטויות ("ההרמות שלו ברגל ימין לא מסובבות מספיק"), בסוף החלון מסתפקים בזה שיש לו דופק..
Mendelson
קיבל.ה  289 לייקים

מכל מה ששמעתי וקראתי, נשמע שהוא ילד זין כזה שמרגיש כוכב. היה איזה פרסום מתישהו שהודיעו לו שהוא לא בסגל לאיזה משחק, והוא הודיע שהוא לא מגיע לאימון. היו לא מעט שחקנים כאלו שכולם היו בטוחים שיצא מהם הדבר הבא בכדורגל הישראלי, והאופי זין שלהם גרם לזה להתרסק. גם לנו היו כמה כאלו. וזה בלי קשר לעובדה שזה לא המחיר שהם יבקשו עליו, למרות שזו שנה אחרונה שלו בחוזה לדעתי.

מור בוסקילה משחק פחות או יותר על אותה משבצת, אמנם מבוגר ממנו בכמעט שנה, אבל לדעתי מוכשר ממנו ועם אופי הרבה יותר טוב. ואם יש משהו שאנחנו חייבים זה לעשות הכל כדי לסגור את הסאגה הזאת מול ר"ג ולדאוג שבוסקילה ילבש את המדים שלנו בשנים הקרובות. אני מאמין בו הרבה יותר משאני מאמין בעזו.
גילו
קיבל.ה  36 לייקים

נועם שחם כתב: 27 יולי 2025, 13:59 חבר שלי, סקאוט לשעבר במועדון גדול אומר על זה שבהתחלת החלון, אתה מביא שחקנים טובים ופוסלים אותם על שטויות ("ההרמות שלו ברגל ימין לא מסובבות מספיק"), בסוף החלון מסתפקים בזה שיש לו דופק..
מספיק לראות מי הזר שהביאו לנו כמה דקות לפני סגירת החלון בינואר האחרון
dino
קיבל.ה  2737 לייקים

נועם שחם כתב: 27 יולי 2025, 13:59 חבר שלי, סקאוט לשעבר במועדון גדול אומר על זה שבהתחלת החלון, אתה מביא שחקנים טובים ופוסלים אותם על שטויות ("ההרמות שלו ברגל ימין לא מסובבות מספיק"), בסוף החלון מסתפקים בזה שיש לו דופק..
סך הכל מעודד
נועם שחם
קיבל.ה  941 לייקים

לא הכי מוכשר בליגה ולא בעמדה שצריכים
Mendelson
קיבל.ה  289 לייקים

ועדיין, לא מעט זרים משובחים הגיעו לפה דווקא בסוף החלון, לפעמים אפילו אחרי שהוא נסגר. בדיוק כמו שאתה כמועדון נואש יותר לקראת סוף החלון, ככה גם שחקני כדורגל שרוצים פרנסה ועדיין לא מצאו קבוצה. לפעמים השילוב הזה מביא לפה זרים מעל הליגה, שמקבלים שכר מעל לשווי שלהם, ואז כולם נהנים. אנחנו אף פעם לא הצטיינו בזה (או בכלל בהבאת שחקנים זרים ברמה, כשאין להם רקע בישראל), אבל עם וויצ'צביץ' זה עבד מדהים. הוא חתם בראשון לספטמבר, שזה היום של סגירת החלון העברות. אמנם הוא נפצע וסיים את העונה מוקדם מהצפוי, אבל כשחקן הוא היה זר חלום ובעיני אולי הכי טוב שהבאנו מחו"ל (בלי עבר בליגת העל). ולא רק זה, גם הרוויח אצלנו 200 אלף יורו, שליש מהחוזה שלו בקלן. זה סכום דמיוני לזר ברמה הזאת.

אני לא אופטימי (בעיקר בגלל הפרופיל של פלקאו, למרות שהוא יותר טוב ממה שציפיתי ובטח לא נגר), אבל הלוואי. לקבוצה שמחזיקה מערך סקאוטינג יותר גדול משל חיפה, אני מצפה להרבה, ואם לא יצליחו צריך להעיף כמה אנשים.
נועם שחם
קיבל.ה  941 לייקים

לחכות לשחקן אחד או שניים לסוף החלון זה שונה מלחכות לארבעה שחקנים.
Mendelson
קיבל.ה  289 לייקים

גילו כתב: 27 יולי 2025, 14:05
מספיק לראות מי הזר שהביאו לנו כמה דקות לפני סגירת החלון בינואר האחרון
החלון של ינואר זה לא החלון של הקיץ, כמעט ואין שחקנים חופשיים בינואר (מלבד מליגות מאוד מסויימות). ושחקנים תחת חוזה שבאמת שווים משהו לא ישוחררו בקלות באמצע העונה, אלא אם זה כוכבים של הפועל בעשור הקודם שחשבנו שזה מגניב להעביר אותם למחלה בינואר.
אדום ותיק
קיבל.ה  806 לייקים

Mendelson כתב: 27 יולי 2025, 14:05
מכל מה ששמעתי וקראתי, נשמע שהוא ילד זין כזה שמרגיש כוכב. היה איזה פרסום מתישהו שהודיעו לו שהוא לא בסגל לאיזה משחק, והוא הודיע שהוא לא מגיע לאימון. היו לא מעט שחקנים כאלו שכולם היו בטוחים שיצא מהם הדבר הבא בכדורגל הישראלי, והאופי זין שלהם גרם לזה להתרסק. גם לנו היו כמה כאלו. וזה בלי קשר לעובדה שזה לא המחיר שהם יבקשו עליו, למרות שזו שנה אחרונה שלו בחוזה לדעתי.

מור בוסקילה משחק פחות או יותר על אותה משבצת, אמנם מבוגר ממנו בכמעט שנה, אבל לדעתי מוכשר ממנו ועם אופי הרבה יותר טוב. ואם יש משהו שאנחנו חייבים זה לעשות הכל כדי לסגור את הסאגה הזאת מול ר"ג ולדאוג שבוסקילה ילבש את המדים שלנו בשנים הקרובות. אני מאמין בו הרבה יותר משאני מאמין בעזו.
מסכים לחלוטין בנושא בוסקילה.
מחדל גדול של הפועל שעד עכשיו הבוררות לא התקיימה! ומחדל עוד יותר גדול פסק הדין השכרוריתי שאוסר על השחקן להתאמן בהפועל!
לא מבין למה הפועל לא עושים רעש בנושא הבוררות הזאת!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
ואן גוך
קיבל.ה  197 לייקים

חסרים לנו 5 זרים ו-לפחות ישראלי אחד אם לא 2.
כלומר חסרים לנו 7 שחקנים.
אנחנו בשלב תסמונת ההרגעה כבר, אחרי הלחץ והפניקה הגיע ההרגעה עצמית.
(אני עדיין בפניקה ולא בהרגעה)
cholo
קיבל.ה  109 לייקים

אדום ותיק כתב: 27 יולי 2025, 14:22

מחדל גדול של הפועל שעד עכשיו הבוררות לא התקיימה! ומחדל עוד יותר גדול פסק הדין השכרוריתי שאוסר על השחקן להתאמן בהפועל!
למה מחדל של הפועל? איך זה בשליטת המועדון?
RedDrifter
קיבל.ה  40 לייקים

אדום ותיק כתב: 27 יולי 2025, 14:22

יש להפועל אינטרס לדחות את הבוררות אם אתה לא יודע. לא כל דבר מצריך רעש וצלצולים ובטח ובטח שלא כתיבה כאן, אין לזה מקום.
htafan99
קיבל.ה  108 לייקים

זה לא ההוא ששיחק מולנו ברמת השרון השנה ?

אם כן הוא חיה רעה, בהתבסס על צפייה במשחק אחד.
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  85 לייקים

הבוררות של בוסקילה אמורה להיות באמצע אוגוסט
הפועל לא אשמה בכל מה שקרה
המצב שנוצר קצת בעייתי, לא היה לו חוזה בהתאחדות ומבחינת רמת גן כן היה חוזה… בקיצור אמיר חמיאס מנסה לערבב את כולם
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1287 לייקים

משהו מוזר פה
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  85 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 27 יולי 2025, 14:29 משהו מוזר פה
למה?
yoni143
קיבל.ה  111 לייקים

htafan99 כתב: 27 יולי 2025, 14:29 זה לא ההוא ששיחק מולנו ברמת השרון השנה ?

כן , סיים את העונה במ.ס אשדוד בהשאלה ונתן שם תצוגות גם. לדעתי זה יהיה השקעה הכי טובה בעשור האחרון אם יצליחו לקנות מהצהובים אותו.
בן לוז
קיבל.ה  272 לייקים

yoni143 כתב: 27 יולי 2025, 14:40
htafan99 כתב: 27 יולי 2025, 14:29 זה לא ההוא ששיחק מולנו ברמת השרון השנה ?

כן , סיים את העונה במ.ס אשדוד בהשאלה ונתן שם תצוגות גם. לדעתי זה יהיה השקעה הכי טובה בעשור האחרון אם יצליחו לקנות מהצהובים אותו.
דיי נו
לא שווה שליש ממה שדורשים עליו
עוד אחד מנהנה מהפרופגנדה הצהובה כמו רוב הצעירים שלהם
RedDrifter
קיבל.ה  40 לייקים

שם את כל מה שיש לי בחיסכון ש@yoni143 ו@htafan99 זה אותו יושר שמגיב לעצמו בשביל להקפיץ לעצמו את ההודעות שלו
נערך לאחרונה על ידי RedDrifter ב 27 יולי 2025, 14:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
בן לוז
קיבל.ה  272 לייקים

אגב אני חושב שמה שקשה פה לרובנו זה שאין אפילו שמועות או ספינים על שחקנים (לא אומר שזה רע, פשוט זה מה שהורגלנו מהפועל)
ואין אופציה אפילו לראות סרטוני שחקנים ביוטיוב ולשחק בנדמה לי
אוהדי הפועל לא רגילים להתנהלות טובה ושקטה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3079 לייקים

RedDrifter כתב: 27 יולי 2025, 14:43 שם את כל מה שיש לי בחיסכון ש@yoni143 ו@htafan99 זה אותו יושר שמגיב לעצמו בשביל להקפיץ לעצמו את ההודעות שלו
כולל הקריפטו?
יחד, רק יחד! :heart:
ואן גוך
קיבל.ה  197 לייקים

בן לוז כתב: 27 יולי 2025, 14:44 אגב אני חושב שמה שקשה פה לרובנו זה שאין אפילו שמועות או ספינים על שחקנים (לא אומר שזה רע, פשוט זה מה שהורגלנו מהפועל)
ואין אופציה אפילו לראות סרטוני שחקנים ביוטיוב ולשחק בנדמה לי
אוהדי הפועל לא רגילים להתנהלות טובה ושקטה
הייתי מוותר על הטובה כרגע. אני נותן הרבה קרדיט אבל יש צחוקים ויש חלאס. וברור שאם היו מביאים זרים בשקל וחצי הייתי מתלונן כמו כולם. אבל עדיין אתה 3 שבועות לפני הליגה וחסר לך חצי הרכב.
אז שקטה אני מסכים, טובה? אני לא בטוח עוד (הלוואי שאני טועה והיא לא רק טובה אל מעולה.)
איש גדול
קיבל.ה  110 לייקים

כמה הודעות מבוזבזות פה על שמות לא רלוונטים זה משהו.
מכבי לא ימכרו את עזו להפועל גם ב-5 מיליון
מבין שמשעמם אבל בחיאת תדברו לפחות על שמות רלוונטים
yoni143
קיבל.ה  111 לייקים

נועם שחם כתב: 27 יולי 2025, 14:12
למה כי יש לך את רוטמן וזה נראלך מספיק?
yoni143
קיבל.ה  111 לייקים

RedDrifter כתב: 27 יולי 2025, 14:43 שם את כל מה שיש לי בחיסכון ש@yoni143 ו@htafan99 זה אותו יושר שמגיב לעצמו בשביל להקפיץ לעצמו את ההודעות שלו
גם אתה אובססיבי חולני להודעות שלי הא? תמשיך לשלוח פה אוהדים לשתות כוס מים, ולספר לנו שהשבוע יהיו וולקאמים, שופר של בוקסנבוים.
RedDrifter
קיבל.ה  40 לייקים

yoni143 כתב: 27 יולי 2025, 14:53
גם אתה אובססיבי חולני להודעות שלי הא? תמשיך לשלוח פה אוהדים לשתות כוס מים, ולספר לנו שהשבוע יהיו וולקאמים, שופר של בוקסנבוים.
מה אתה אומר
מה עם לואיס פיגו לא יגיע לאיזה תפקיד מקצועי בהפועל? ליצן
טכנית לארז
קיבל.ה  2155 לייקים

איש גדול כתב: 27 יולי 2025, 14:49 כמה הודעות מבוזבזות פה על שמות לא רלוונטים זה משהו.
מכבי לא ימכרו את עזו להפועל גם ב-5 מיליון
מבין שמשעמם אבל בחיאת תדברו לפחות על שמות רלוונטים
מה עזו? מה הוא עשה עד כה?
כל רבעון אלה מחליטים על איזה ילד פרופגנדה חדש ששווה 5 מליון יורו.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
El dudernio
קיבל.ה  1633 לייקים

yoni143 כתב: 27 יולי 2025, 14:50
נועם שחם כתב: 27 יולי 2025, 14:12
למה כי יש לך את רוטמן וזה נראלך מספיק?
בוסקילה לא פחות מוכשר ואתה רוצה לשםצאת דיארה...
שליחת תגובה