שחקנים פוטנציאליים
- מילפורד
- קיבל.ה 2676 לייקים
אני נתקעתי בכריס פול, כל מה שאמרתם אחרי זה לא הצלחתי לקרוא.
אשכרה כריס פול מופיע באשכול שמות פוטנציאליים להפועל תל אביב.
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
“ We don’t want to be a punching bag and we won’t be a punching bag. We need to field a team that can stand up to a total of 20 teams to make the playoffs. We will play in an empty stadium, with a large fanbase, but one that will be far from us. We know that the Bulgarians want to support us and we thank them for all their efforts to provide us with everything. Leadership does not stop in the unfavorable situations we are experiencing, ” were the first words of the Greek coach.
“The owner is not crazy, he is a very successful businessman. He has other people by his side, two other people and he will have another surprise along the way, a name associated with the NBA. With a big NBA brand name. We will try to be reasonable, I am here to restrain the owner with my experience, to work properly from the beginning. It is certain that we will take a lot of blows, so we have to be tolerant of what we have to do, ” Itoudis added.
https://www.sport24.gr/basket/itoudis-i ... e_vignette
הפאנל המלא ביוטיוב :
“The owner is not crazy, he is a very successful businessman. He has other people by his side, two other people and he will have another surprise along the way, a name associated with the NBA. With a big NBA brand name. We will try to be reasonable, I am here to restrain the owner with my experience, to work properly from the beginning. It is certain that we will take a lot of blows, so we have to be tolerant of what we have to do, ” Itoudis added.
https://www.sport24.gr/basket/itoudis-i ... e_vignette
הפאנל המלא ביוטיוב :
יחד, רק יחד! 

- מילפורד
- קיבל.ה 2676 לייקים
בקיצור , מדובר על משקיע נוסף , ככל הנראה שמוערב בקבוצת NBA.
משום מה, נשמע לי כמו רענן כץ.
משום מה, נשמע לי כמו רענן כץ.
-
- קיבל.ה 121 לייקים
נשמע הגיוני שמנסים להביא משקיע עם עבר בnba, כדי שיהיו קשרים עם nba אירופה ביום שיקימו את הליגה.
- גביזון
- קיבל.ה 3442 לייקים
ברוך הבאMaor כתב:נשמע הגיוני שמנסים להביא משקיע עם עבר בnba, כדי שיהיו קשרים עם nba אירופה ביום שיקימו את הליגה.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
-
- קיבל.ה 1630 לייקים
וזה מתקבל בשלוות נפש.מילפורד כתב:אני נתקעתי בכריס פול, כל מה שאמרתם אחרי זה לא הצלחתי לקרוא.
אף אחד לא מציע אישפוז לזה שאמר את זה.
עכשיו בוא ננסה לדמיין אם זה היה נכתב פה לפני שנה וחצי

- KingAlpaca
- קיבל.ה 1529 לייקים
מטורף לגמרי
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1296 לייקים
שמועות בטוויטר טורקיה שלוני ווקר בדרך לאפס.
- סומך
- קיבל.ה 1427 לייקים
צ'ומה אוקקי חתם בריאל לשנתיים
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- גביזון
- קיבל.ה 3442 לייקים
אני בטוח על מלא שבסוף קבוצת נ.ב.א תקח אותו והוא ישאר בנ.ב.א כי יש לו נתונים טובים, אבל אם איכשהו לא טריי ליילס בכל הכח.סומך כתב:צ'ומה אוקקי חתם ברנאל לשנתיים
-
- קיבל.ה 6487 לייקים
-
- קיבל.ה 439 לייקים
פטרושב בדובאי
בטוח שיש להם תקציב 11 ביורוליג??
בטוח שיש להם תקציב 11 ביורוליג??
- גביזון
- קיבל.ה 3442 לייקים
יש הודעה רשמית של אולימפיאקוס שהוא עובר לשם, באסה, חייב לציין שהיתה לי תקווה שיגיע בסוף אלינו.Adom_Adom כתב:פטרושב בדובאי
בטוח שיש להם תקציב 11 ביורוליג?
אם לא נמצא מישהו מתאים יש מצב גדול שברונו יהיה ה4 הפותח שלנו. לא יודע מה אני חושב על זה, עד לא מזמן הייתי בעד סה"כ.
-
- קיבל.ה 1296 לייקים
שום סיכוי שנישאר עם ברונו וגינת ב4, ועדיין, לא ברור לי לאן מכוונים. ויתרו על פטרושב ואוקיקי, למי מחכים? לטריי ליילס? כריס בושיי? מהמרים על פליט אחר מהאןביאיי?
-
- קיבל.ה 1671 לייקים
מאמין שיגיע הימור בהרבה כסף מה.nbaגביזון כתב: ↑26 יולי 2025, 17:51יש הודעה רשמית של אולימפיאקוס שהוא עובר לשם, באסה, חייב לציין שהיתה לי תקווה שיגיע בסוף אלינו.Adom_Adom כתב:פטרושב בדובאי
אם לא נמצא מישהו מתאים יש מצב גדול שברונו יהיה ה4 הפותח שלנו. לא יודע מה אני חושב על זה, עד לא מזמן הייתי בעד סה"כ.
- גביזון
- קיבל.ה 3442 לייקים
השאלה מי ישאר ללא חוזה בנ.ב.א., תביא לי טריי ליילס ויש לנו סגל wtf בקטע טוב.El dudernio כתב:מאמין שיגיע הימור בהרבה כסף מה.nbaגביזון כתב: ↑26 יולי 2025, 17:51יש הודעה רשמית של אולימפיאקוס שהוא עובר לשם, באסה, חייב לציין שהיתה לי תקווה שיגיע בסוף אלינו.Adom_Adom כתב:פטרושב בדובאי
אגב, אמרו שאם לא ימצאו מישהו מתאים ישארו עם ברונו ולא יביאו סתם מישהו.
- גביזון
- קיבל.ה 3442 לייקים
אמרו שאם לא יצאו מישהו מתאים ישארו עם ברונו ולא ילכו בכח.Niro כתב:שום סיכוי שנישאר עם ברונו וגינת ב4, ועדיין, לא ברור לי לאן מכוונים. ויתרו על פטרושב ואוקיקי, למי מחכים? לטריי ליילס? כריס בושיי? מהמרים על פליט אחר מהאןביאיי?
מתי השם של כריס בושיי עלה? לא שמתי לב שהוא בהקשר שלנו
-
- קיבל.ה 1296 לייקים
הוא לא עלה. הוא פשוט מה4 הבודדים שנשארו בלי חוזה ויכול לקלוע מ3.גביזון כתב: ↑26 יולי 2025, 18:29אמרו שאם לא יצאו מישהו מתאים ישארו עם ברונו ולא ילכו בכח.Niro כתב:שום סיכוי שנישאר עם ברונו וגינת ב4, ועדיין, לא ברור לי לאן מכוונים. ויתרו על פטרושב ואוקיקי, למי מחכים? לטריי ליילס? כריס בושיי? מהמרים על פליט אחר מהאןביאיי?
אני מסרב להאמין שיכול להיות שנישאר עם ברונו ותומר ב4. לא יקרה. להשקיע כל כך הרבה כסף בקו האחורי ולהישאר עם ברונו החסר חשק ועם תומר כגיבוי של 20 דקות למשחק יורוליג זו לא אופציה.
- גביזון
- קיבל.ה 3442 לייקים
אז שיעלה בבקשה.Niro כתב:הוא לא עלה. הוא פשוט מה4 הבודדים שנשארו בלי חוזה ויכול לקלוע מ3.גביזון כתב: ↑26 יולי 2025, 18:29אמרו שאם לא יצאו מישהו מתאים ישארו עם ברונו ולא ילכו בכח.Niro כתב:שום סיכוי שנישאר עם ברונו וגינת ב4, ועדיין, לא ברור לי לאן מכוונים. ויתרו על פטרושב ואוקיקי, למי מחכים? לטריי ליילס? כריס בושיי? מהמרים על פליט אחר מהאןביאיי?
אני מסרב להאמין שיכול להיות שנישאר עם ברונו ותומר ב4. לא יקרה. להשקיע כל כך הרבה כסף בקו האחורי ולהישאר עם ברונו החסר חשק ועם תומר כגיבוי של 20 דקות למשחק יורוליג זו לא אופציה.
זה מה שאמרו לגבי ברונו.
השאלה מי ישאר חופשי בנ.ב.א
- מילפורד
- קיבל.ה 2676 לייקים
לא יכול להיות הרכבים של מוטלי ואוטורו ביחד?
אגב, וויינרייט ואפילו מלקולם גם יכולים לתת דקות (בודדות) ב4.
- גביזון
- קיבל.ה 3442 לייקים
זה שהם יכולים לתת דקות ב4 לא עוזר לנו למי יהיה בעמדה 4, אני אישית מאד מאד מקווה שאף אחד מהם לא ישחק רבע דקה ב4.מילפורד כתב:לא יכול להיות הרכבים של מוטלי ואוטורו ביחד?
לא חושב שאוטורו ומוטלי יכולים לשחק ביחד.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 829 לייקים
רק רציתי לתייג את הודעת הפתיחה פההוקיץ' כתב: ↑30 יוני 2025, 12:03 השעמום חוגג, אז נשאיר את האשכול המקביל למלפפונים שאשכרה עלו בתקשורת ונתמקד פה בכאלה שאני חושב שיכולים להיות רלוונטיים. אני אכתוב רק כאלה שאין להם, למיטב ידיעתי, חוזה לעונה הבאה או לפחות כזה שהוא בגדר אופציה בלבד בינתיים. לכן אני לא מזכיר פה שחקנים שפורסם שאנחנו מתעניינים לגביהם אבל נכון לעכשיו יש להם חוזה כמו נפייר, כריס ג'ונס וכו'.
רכז:
ואסיליה מיציץ' - לא צריך להרחיב, השם הכי בכיר ביי פאר. ככל הנראה לא יהיה פה.
...
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 6487 לייקים
טוב אז אחרי שאוקיקי ופטרושב יצאו מהרשימה, מי עוד יכול להיות רלוונטי?
יש כמובן את קול סוויידר וטריי ליילס שעופר ציין כבר ומייקה פוטר שכתבתי עליו פה. מי עוד? אפשר לציין אולי את קרי בלקשיר שהתחיל את הקריירה בגלבוע ואת השנים האחרונות בילה ביפן. שחקן חכם ומאוד מוכשר עם מבנה גוף בינגהאמי שכזה, אבל בשנתיים האחרונות קולע ממש לא טוב ביחס לשאר הקריירה.
מי עוד? ראיתי פה שמישהו הזכיר את כריס בושה. לדעתי מדובר בעלויות כמו של מיציץ'. גם טריי ליילס אגב, אם יגיע, יהיה לדעתי השחקן השני הכי יקר בקבוצה.
בקיצור, לא פשוט.
יש כמובן את קול סוויידר וטריי ליילס שעופר ציין כבר ומייקה פוטר שכתבתי עליו פה. מי עוד? אפשר לציין אולי את קרי בלקשיר שהתחיל את הקריירה בגלבוע ואת השנים האחרונות בילה ביפן. שחקן חכם ומאוד מוכשר עם מבנה גוף בינגהאמי שכזה, אבל בשנתיים האחרונות קולע ממש לא טוב ביחס לשאר הקריירה.
מי עוד? ראיתי פה שמישהו הזכיר את כריס בושה. לדעתי מדובר בעלויות כמו של מיציץ'. גם טריי ליילס אגב, אם יגיע, יהיה לדעתי השחקן השני הכי יקר בקבוצה.
בקיצור, לא פשוט.
-
- קיבל.ה 144 לייקים
כריס בושיי זה לא פחות מחלום, בדיוק סיים חוזה של איזה 12 מיליון לעונה ונתן מספרים בסדר גמור בטורנטו, לא נראה לי יש סיכוי.הוקיץ' כתב: ↑27 יולי 2025, 00:14 טוב אז אחרי שאוקיקי ופטרושב יצאו מהרשימה, מי עוד יכול להיות רלוונטי?
בקיצור, לא פשוט.
עוד שחקנים חופשיים כביכול בפרופיל שהם גם שחקנים חופשיים:
תומאס ברייאנט
קווין נוקס
לאמר סטיבנס
- מילפורד
- קיבל.ה 2676 לייקים
הפקת לקחים משנה שעברה, לא מביאים שני שחקנים עם אותו שם.
-
- קיבל.ה 411 לייקים
ברייאנט הוא 5 ממילא. בושיי וליילס מושכים עדיין ענין בקרב הקבוצות שנשארו להם מקומות פנויים.
קשה להאמין שאחרי כל הרכש הפועל תצא לעונה עם ברונו ותומר...
קשה להאמין שאחרי כל הרכש הפועל תצא לעונה עם ברונו ותומר...
-
- קיבל.ה 591 לייקים
יש התפתחויות בnba עם סווידר, ליילס או קופי אחרי שנגמרה ליגת הקיץ?
-
- קיבל.ה 1296 לייקים
תומאס ברייאנט 4 בערך כמו שזלמנסון 4...Gur כתב: ↑27 יולי 2025, 04:16כריס בושיי זה לא פחות מחלום, בדיוק סיים חוזה של איזה 12 מיליון לעונה ונתן מספרים בסדר גמור בטורנטו, לא נראה לי יש סיכוי.הוקיץ' כתב: ↑27 יולי 2025, 00:14 טוב אז אחרי שאוקיקי ופטרושב יצאו מהרשימה, מי עוד יכול להיות רלוונטי?
בקיצור, לא פשוט.
תומאס ברייאנט
קווין נוקס
לאמר סטיבנס
למאר סטיבנס בפאריז.
-
- קיבל.ה 1671 לייקים
איך Sam Waardenburg יכול להיות רלוונטי?
סתם חיפשתי בליגה האוסטרלית גבוה שמשחק בחוץ עם קליעה סבירה מ 3.
בן 26 מניוזילנד (שחקן נבחרת)
2.08
שנה שעברה קלע 1.5 שלשות למשחק ב 35% (מעל 4 זריקות).
לקח 6.4 רבאונד
ומסר מעל 3 אסיסטים.
נראה לי מתאים ל 4 עם קליעה שמחפשים.
סתם חיפשתי בליגה האוסטרלית גבוה שמשחק בחוץ עם קליעה סבירה מ 3.
בן 26 מניוזילנד (שחקן נבחרת)
2.08
שנה שעברה קלע 1.5 שלשות למשחק ב 35% (מעל 4 זריקות).
לקח 6.4 רבאונד
ומסר מעל 3 אסיסטים.
נראה לי מתאים ל 4 עם קליעה שמחפשים.
-
- קיבל.ה 144 לייקים
הוא משחק בעיקר בחוץ, לפחות מהמעט שיצא לי לראות. אבל כן הוא בעייתי לחילופים בהגנהNiro כתב: ↑27 יולי 2025, 10:55תומאס ברייאנט 4 בערך כמו שזלמנסון 4...Gur כתב: ↑27 יולי 2025, 04:16כריס בושיי זה לא פחות מחלום, בדיוק סיים חוזה של איזה 12 מיליון לעונה ונתן מספרים בסדר גמור בטורנטו, לא נראה לי יש סיכוי.הוקיץ' כתב: ↑27 יולי 2025, 00:14 טוב אז אחרי שאוקיקי ופטרושב יצאו מהרשימה, מי עוד יכול להיות רלוונטי?
בקיצור, לא פשוט.
תומאס ברייאנט
קווין נוקס
לאמר סטיבנס
למאר סטיבנס בפאריז.
-
- קיבל.ה 1296 לייקים
@גביזון לידיעתך, המשתמש @Oferyy עוקב אחרי טריי ליילס באינסטגרם.
- מילפורד
- קיבל.ה 2676 לייקים
וגם אחרי כריס פול ולברון ג׳יימס , בין היתר.
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
עם כריס פול זה אבוד, וללברון יש וטו על טריידים. בעייתי.
יחד, רק יחד! 

- גביזון
- קיבל.ה 3442 לייקים
חיים שלייייייייי (הוו בהחלט פאקינג כן), הרבה אוהדי נ.ב.א. רוצים אותו כשחקן משלים בקבוצה שלהם, מהסיבה הפשוטה שהוא מאד יעילNiro כתב:[mention]גביזון[/mention] לידיעתך, המשתמש [mention]Oferyy[/mention] עוקב אחרי טריי ליילס באינסטגרם.
אני לא מאמין שלא יקבל חוזה בנ.ב.א.
ווקצור אני מתקשה לראות אותו פה.