אין לי בעיה עם מצטרפים חדשים.oleg neduda כתב:אני מתגעגע לפורום של לפני חודש וחצי. נהיה פה בלתי נסבל
אבל יש לי בעיה עם הכינויים שהם בוחרים לעצמם.
אין לי בעיה עם מצטרפים חדשים.oleg neduda כתב:אני מתגעגע לפורום של לפני חודש וחצי. נהיה פה בלתי נסבל
אני מהמר שבסוף החלון 90% מהם יעלמו, הם צצו כמו פטריות אחרי הגשם ברגע שהתחילו פה שמועות ומקורביזישן.
נכון.קוקאין ואלכוהול כתב: ↑26 יולי 2025, 11:35 החתמות בטוח יהיו. השאלה אם אלה יהיו עוד פלקואיים אפורים או אשכרה שחקנים שישדרגו אותנו ויפיחו קצת תקווה
ואם פלקאו יתברר כזר תותח? אולי די לשפוט ולהתבסס על טרנספרמרקט כאיזה מדד לזרים.קוקאין ואלכוהול כתב: ↑26 יולי 2025, 11:35 החתמות בטוח יהיו. השאלה אם אלה יהיו עוד פלקואיים אפורים או אשכרה שחקנים שישדרגו אותנו ויפיחו קצת תקווה
אתה סתם מתרגש יש פה כמה משתמשים שהחליטו שאנחנו בדרך לעונת מלחמה על הישארות זה לא משנה מה תגיד וכמה תוכיח להרבה אוהדים שלנו יש את הטבע להסתכל על חצי הכוס הריקה.אדוםאדום כתב: ↑26 יולי 2025, 12:39ואם פלקאו יתברר כזר תותח? אולי די לשפוט ולהתבסס על טרנספרמרקט כאיזה מדד לזרים.קוקאין ואלכוהול כתב: ↑26 יולי 2025, 11:35 החתמות בטוח יהיו. השאלה אם אלה יהיו עוד פלקואיים אפורים או אשכרה שחקנים שישדרגו אותנו ויפיחו קצת תקווה
סתם שתדעו אני וגם אתם תיאורטית יכול לערוך שווי של כל שחקן באתר הזה.
מבין את זה שאתם לא סומכים על הצוות המקצועי (בעיקר בוקסה) אבל זה שאתם סומכים על טרנספרמרקט לא מוציא אתכם חכמים
אין צורך באוהדי מכבי או אחרים כדי לזרוע פה פאניקה (חלקה מוצדקת) יש פה מספיק שנוצר באופן טבעיRedDrifter כתב: ↑26 יולי 2025, 12:43אתה סתם מתרגש יש פה כמה משתמשים שהחליטו שאנחנו בדרך לעונת מלחמה על הישארות זה לא משנה מה תגיד וכמה תוכיח להרבה אוהדים שלנו יש את הטבע להסתכל על חצי הכוס הריקה.אדוםאדום כתב: ↑26 יולי 2025, 12:39ואם פלקאו יתברר כזר תותח? אולי די לשפוט ולהתבסס על טרנספרמרקט כאיזה מדד לזרים.קוקאין ואלכוהול כתב: ↑26 יולי 2025, 11:35 החתמות בטוח יהיו. השאלה אם אלה יהיו עוד פלקואיים אפורים או אשכרה שחקנים שישדרגו אותנו ויפיחו קצת תקווה
מבין את זה שאתם לא סומכים על הצוות המקצועי (בעיקר בוקסה) אבל זה שאתם סומכים על טרנספרמרקט לא מוציא אתכם חכמים
ברגע שאנשים פה יפסיקו להגיב לכל שטות שקופצת פה דברים יירגעו עד שבאמת יהיה על מה לדבר.
אגב, אני טוען שיש פה כמה עם משתמשים כפולים שנועדו לזרוע פאניקה ולהטריל בכוונה (סיכוי אוהדי הצהבת?) תנו להם לעבוד כל דיבור על המצב מיותר כי החלון לא נסגר ואין באמת מידע קונקרטי מה קורה בהפועל כרגע. תנו להם לעבוד אחרי זה נדבר.
אדוםאדום כתב: ↑26 יולי 2025, 12:39ואם פלקאו יתברר כזר תותח? אולי די לשפוט ולהתבסס על טרנספרמרקט כאיזה מדד לזרים.קוקאין ואלכוהול כתב: ↑26 יולי 2025, 11:35 החתמות בטוח יהיו. השאלה אם אלה יהיו עוד פלקואיים אפורים או אשכרה שחקנים שישדרגו אותנו ויפיחו קצת תקווה
לא נכון שהסגל שלנו קצר
מכל מה שאמרת אף אחד לא הראה עדין שהוא שחקן טוב לליגת העל.
זה וגם כל זר שחותם בטח במשכורות המדוברות זה לשנתיים שלוש ככה שאחר כך לחתוך מהם זה סיפור יקר שיפגע ברכש בחלונות הבאים וכל זה כי כמה משתמשים מתרגשים שאין קבוצה מספיק טובה בגביע הטוטו.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑26 יולי 2025, 13:33 החלון נסגר ב-21 בספטמבר. פחות מחודשיים.
לי אישית לא אכפת אם יגיעו שחקנים טובים גם ביום האחרון של החלון. שחקנים טובים לשנים הקרובות יותר חשובים לי מלעמוד בזמנים של פתיחת הליגה. מקומות 1-3 ואולי גם 4 פחות רלוונטיים אלינו. בשביל להיות 5-6, בטח אם הרכש יהיה מרשים, אפשר לקחת סיכון של להתחיל קצת באיחור.
אם ניפול ברכש, נלך לעוד עונת הישרדות. לא משהו שחדש לנו.
בינתיים סומך על הצוות המקצועי עד שיוכח אחרת.
זה מה שתמיד זכרתי וגם הצ׳אט וגוגל אימתו את זה.איש גדול כתב:החלון נסגר ב-21 לספטמבר?
בטוח?
עופרי ארד לא יבוא להפועל בלי אירופה ובטח שלא לספסל.Hapoel_manga כתב: ↑26 יולי 2025, 13:53 שחקנים שהייתי מביא ובכך סוגר את הסגל:
עידן נחמיאס הלוואי ואם לא אז בלם זר + עופרי ארד לספסל
יונתן כהן (בטוח שיפתיע ויהיה הצלחה אדירה)
תומר יוספי
ארד בר
דיארה
חלוץ זר
מגן ימני זר
קשר 8 זר
מענייןעד המ!!ת הפועל כתב: ↑26 יולי 2025, 14:36זה מה שתמיד זכרתי וגם הצ׳אט וגוגל אימתו את זה.איש גדול כתב:החלון נסגר ב-21 לספטמבר?
בטוח?
״חלון ההעברות הקיצי של 2025 נסגר ב-21 בספטמבר, ואחריו ניתן לצרף רק שחקנים חופשיים״dino כתב: ↑26 יולי 2025, 14:46מענייןעד המ!!ת הפועל כתב: ↑26 יולי 2025, 14:36זה מה שתמיד זכרתי וגם הצ׳אט וגוגל אימתו את זה.איש גדול כתב:החלון נסגר ב-21 לספטמבר?
בטוח?
נשמע מוגזם האמת. אצלי הגיפיטי לא ידע לענות(שימוע בקרוב)
עריכה:
בעונה שעברה נסגר ב18.9
לא רע
Hapoel_manga כתב: ↑26 יולי 2025, 13:53 שחקנים שהייתי מביא ובכך סוגר את הסגל:
תומר יוספי
ארד בר
דיארה
חלוץ זר
מגן ימני זר
קשר 8 זר
הוא יכול להישאר ב"אירופה" -קזחסטןאדוםאדום כתב: ↑26 יולי 2025, 14:37עופרי ארד לא יבוא להפועל בלי אירופה ובטח שלא לספסל.Hapoel_manga כתב: ↑26 יולי 2025, 13:53 שחקנים שהייתי מביא ובכך סוגר את הסגל:
תומר יוספי
ארד בר
דיארה
חלוץ זר
מגן ימני זר
קשר 8 זר
את/ה גם מוזמנ/ת לחסוך מאיתנו כל שם אחר שאי פעם תשמע/י, נסתדר גם בלי החארטות, הכל טוב.
סבע משחק בחיפהRedDrifter כתב: ↑26 יולי 2025, 18:33אבו פאני וסבע גדולים (מבחינת הבקשה שלהם לשכר ותנאים) על הליגה הישראלית באופן כללי.