אמרו לא יהיה בתל אביב הוא בתל אביב אמרו הפועל א וב איטודיס אמר קבוצה אחת,
עכשיו צריך לעבור הלאה בדף המסרים
מה עם השיפוץץץץ וכו וכו
זה לא יגמר איתם...
אמרו לא יהיה בתל אביב הוא בתל אביב אמרו הפועל א וב איטודיס אמר קבוצה אחת,
שיקחו את העמותה המקרטעת שלהם ויקימו את הפועל אולטראס ויהיה לנו שקט (ועוד 19 אחוז למכור לעוד משקיע עם כיסים עמוקיםAdom_Adom כתב:אמרו לא יהיה בתל אביב הוא בתל אביב אמרו הפועל א וב איטודיס אמר קבוצה אחת,
מה עם השיפוץץץץ וכו וכו
זה לא יגמר איתם...
ועוד כמה זרים להביא, שלא יחסרCharlie כתב: ↑21 יולי 2025, 10:47שיקחו את העמותה המקרטעת שלהם ויקימו את הפועל אולטראס ויהיה לנו שקט (ועוד 19 אחוז למכור לעוד משקיע עם כיסים עמוקיםAdom_Adom כתב:אמרו לא יהיה בתל אביב הוא בתל אביב אמרו הפועל א וב איטודיס אמר קבוצה אחת,
מה עם השיפוץץץץ וכו וכו
זה לא יגמר איתם...)
בטוח שרשמת בציניות כדי לעקוץ אבל אענה לך ברצינות.Red Or Dead כתב: ↑21 יולי 2025, 10:55ועוד כמה זרים להביא, שלא יחסרCharlie כתב: ↑21 יולי 2025, 10:47שיקחו את העמותה המקרטעת שלהם ויקימו את הפועל אולטראס ויהיה לנו שקט (ועוד 19 אחוז למכור לעוד משקיע עם כיסים עמוקיםAdom_Adom כתב: אמרו לא יהיה בתל אביב הוא בתל אביב אמרו הפועל א וב איטודיס אמר קבוצה אחת,
מה עם השיפוץץץץ וכו וכו
זה לא יגמר איתם...)
תגובות ציניות, ודחקות זה נחמד.Red Or Dead כתב: ↑21 יולי 2025, 10:55ועוד כמה זרים להביא, שלא יחסרCharlie כתב: ↑21 יולי 2025, 10:47שיקחו את העמותה המקרטעת שלהם ויקימו את הפועל אולטראס ויהיה לנו שקט (ועוד 19 אחוז למכור לעוד משקיע עם כיסים עמוקיםAdom_Adom כתב: אמרו לא יהיה בתל אביב הוא בתל אביב אמרו הפועל א וב איטודיס אמר קבוצה אחת,
מה עם השיפוץץץץ וכו וכו
זה לא יגמר איתם...)
התנכלות אישית, כמובן אלימה לפרקים, מנותקת לגמרי מעצם הדיון, מתובלת באינסוף דמגוגיות ושקרים.
מסכים עם כל מילה ומקבל פה מה שאתה אומר עם 2 סייגים:Red Or Dead כתב: ↑21 יולי 2025, 11:49 אני לא איטודיס או מתיימר להיות, אבל סגל של 19 שחקנים עם 12 זרים(ומתי הייתה עונה בלי החלפת זרים במהלכה?), במתכונת של שתי קבוצות מפוצלות בין שתי מדינות, זה בעיני - כבר הגזמה פראית. לראות את הפועל עולה ביורוליג עם עשרה זרים, זה החלום?
אין לי שום בעיה עם זרים כמובן, סגל רחב זה צורך מובהק, אבל קבוצה אחת של 14-15 שחקנים עם 8-9 זרים נשמע הרבה יותר הגיוני ומאוזן ונותן גם מקום לישראלים.
לא חושב שמכבי זו דוגמה רלוונטית, לא היה להם סגל של 15 בכירים או קרוב לכך, חלק מהזרים שם בכלל לא היו נרשמים אצלנו וגם מרבית האחרים, אובקייטיבית, כנראה פחות איכותיים.אייבר דה-בונלס כתב: ↑21 יולי 2025, 14:09מסכים עם כל מילה ומקבל פה מה שאתה אומר עם 2 סייגים:Red Or Dead כתב: ↑21 יולי 2025, 11:49 אני לא איטודיס או מתיימר להיות, אבל סגל של 19 שחקנים עם 12 זרים(ומתי הייתה עונה בלי החלפת זרים במהלכה?), במתכונת של שתי קבוצות מפוצלות בין שתי מדינות, זה בעיני - כבר הגזמה פראית. לראות את הפועל עולה ביורוליג עם עשרה זרים, זה החלום?
אין לי שום בעיה עם זרים כמובן, סגל רחב זה צורך מובהק, אבל קבוצה אחת של 14-15 שחקנים עם 8-9 זרים נשמע הרבה יותר הגיוני ומאוזן ונותן גם מקום לישראלים.
1 - אי אפשר להתעלם מהמלחמה בארץ, מזה ששחקנים חוששים ומהסיבה שהטיסות קשוחות ברמה שמאוד קשה לנהל פה קבוצה בלוז כל כך צפוף.
מכבי התרסקה בשנתיים האחרונות עם הטיסות ועוד הוסיפו 4 משחקים לעונה הסדירה השנה, לנו אין את הפריווילגיה המכביסטית.
סגל של 14-15 שחקנים בעונה רגילה מתנפח ל18-19 כשאתה מבין את העומס הלא פרופרוציונלי שאתה הולך לעבור
2 - החרב על הצוואר שלנו ביורוליג, יש לנו עונה אחת להביא טופ 8 או לעוף
אני כן מאמין שנראה את ים ותומר קבוע בכל משחק שבו הם כשירים ביורוליג ובמשחקים "רגועים" יותר גם ברטי ופלטין יקבלו דקות מכובדות
9 זרים זה באמת האידיאל וביחד עם הרביעייה שאמרתי למעלה, עדיין יש צורך בעוד 2 ישראלים "בכירים"(ואפשר להתווכח אם שגב, בלייזר ויפתח זיו מסוגלים להיות כאלה)
המבחן האמיתי יהיה בשנים הקרובות אם נקבל שריון, איזה ישראלים יצטרפו בעתיד וכשהמשחקים יחזרו לארץ
שמח שיש עמיתים שמתחילים להתייחס לעומסים ולמעמד.Red Or Dead כתב: ↑21 יולי 2025, 17:12לא חושב שמכבי זו דוגמה רלוונטית, לא היה להם סגל של 15 בכירים או קרוב לכך, חלק מהזרים שם בכלל לא היו נרשמים אצלנו וגם מרבית האחרים, אובקייטיבית, כנראה פחות איכותיים.אייבר דה-בונלס כתב: ↑21 יולי 2025, 14:09מסכים עם כל מילה ומקבל פה מה שאתה אומר עם 2 סייגים:Red Or Dead כתב: ↑21 יולי 2025, 11:49 אני לא איטודיס או מתיימר להיות, אבל סגל של 19 שחקנים עם 12 זרים(ומתי הייתה עונה בלי החלפת זרים במהלכה?), במתכונת של שתי קבוצות מפוצלות בין שתי מדינות, זה בעיני - כבר הגזמה פראית. לראות את הפועל עולה ביורוליג עם עשרה זרים, זה החלום?
1 - אי אפשר להתעלם מהמלחמה בארץ, מזה ששחקנים חוששים ומהסיבה שהטיסות קשוחות ברמה שמאוד קשה לנהל פה קבוצה בלוז כל כך צפוף.
מכבי התרסקה בשנתיים האחרונות עם הטיסות ועוד הוסיפו 4 משחקים לעונה הסדירה השנה, לנו אין את הפריווילגיה המכביסטית.
סגל של 14-15 שחקנים בעונה רגילה מתנפח ל18-19 כשאתה מבין את העומס הלא פרופרוציונלי שאתה הולך לעבור
אני כן מאמין שנראה את ים ותומר קבוע בכל משחק שבו הם כשירים ביורוליג ובמשחקים "רגועים" יותר גם ברטי ופלטין יקבלו דקות מכובדות
9 זרים זה באמת האידיאל וביחד עם הרביעייה שאמרתי למעלה, עדיין יש צורך בעוד 2 ישראלים "בכירים"(ואפשר להתווכח אם שגב, בלייזר ויפתח זיו מסוגלים להיות כאלה)
המבחן האמיתי יהיה בשנים הקרובות אם נקבל שריון, איזה ישראלים יצטרפו בעתיד וכשהמשחקים יחזרו לארץ
גם לסגל כל כך רחב יש סיבוכיות ומשמעויות שיכולות לפגוע, ברמת התיאום והכימיה וגם אפילו ברמה הלוגיסטית של מי מתאמן עם מי, איפה ומתי.
בכל מקרה, לא מעוניין לראות ליגיון זרים עם ישראלים בשולי הרוטציה, על אזרחי, או שבכלל נשארים בארץ.
חושב שבניה נכונה של סגל איכותי, נניח עם תשעה זרים ושישה ישראלים זה די והותר, ובכל מקרה מדובר בכדורסל, וכולנו יודעים שהסגל של יולי הוא בדרך כלל לא זה שאיתו מסיימים את העונה, ואפשר לתקן ולדייק תוך כדי במידה ובאמת יש צורך.
אני חולק עליךאדום ותיק כתב: ↑21 יולי 2025, 18:09שמח שיש עמיתים שמתחילים להתייחס לעומסים ולמעמד.Red Or Dead כתב: ↑21 יולי 2025, 17:12לא חושב שמכבי זו דוגמה רלוונטית, לא היה להם סגל של 15 בכירים או קרוב לכך, חלק מהזרים שם בכלל לא היו נרשמים אצלנו וגם מרבית האחרים, אובקייטיבית, כנראה פחות איכותיים.אייבר דה-בונלס כתב: ↑21 יולי 2025, 14:09
מסכים עם כל מילה ומקבל פה מה שאתה אומר עם 2 סייגים:
גם לסגל כל כך רחב יש סיבוכיות ומשמעויות שיכולות לפגוע, ברמת התיאום והכימיה וגם אפילו ברמה הלוגיסטית של מי מתאמן עם מי, איפה ומתי.
בכל מקרה, לא מעוניין לראות ליגיון זרים עם ישראלים בשולי הרוטציה, על אזרחי, או שבכלל נשארים בארץ.
חושב שבניה נכונה של סגל איכותי, נניח עם תשעה זרים ושישה ישראלים זה די והותר, ובכל מקרה מדובר בכדורסל, וכולנו יודעים שהסגל של יולי הוא בדרך כלל לא זה שאיתו מסיימים את העונה, ואפשר לתקן ולדייק תוך כדי במידה ובאמת יש צורך.
אתה לא מתייחס לעובדה שהטיסות והנסיעות (POINT TO POINT) הם פקטור מכריע בעיפות, ובעומס על השחקנים. (תחשוב רק על זה הטיסה מהארץ למרבית המשחקים - ספרד, צרפת, גרמניה - טיסות של 4-5 שעות בלי לקחת בחשבון הסעות).
מבקש שתתייחס לעובדה, שהיעד שלך הוא להישאר ביורוליג כלומר מקום 8 ולכן אתה תשחק בעצימות מלאה מהרגע הראשון ( תתחיל חזק ומאד תגביר ככל שניתן). ובמקביל תתחיל בארץ ליגה שתשוחק לפחות פעם בשבוע בימים מתחלפים, ושעות שמשתנות!
"התרגלנו" לתופעה שמשנים שחקנים תוך כדי העונה (כפי שכתבת). מניח שהזכרון של עונה שעברה עדיין טרי. נתקענו בלי רכז בכיר מחליף כשמדר ורגלנד,היו פצועים, או בלי גבוה מחליף כשקבוקלו נפצע. וכמובן ההשלכות של זה. (לקחנו יורופליג והפסדנו גביע ואליפות). והחיפושים חסרי התוחלת אחרי מחליפים כשכולם תפוסים. אז מכינים סגל מתוגבר. כולל פוטנציאל למחליפים. לא יודע אם יש לזה מקבילה בכדורסל. אני סומך על איטודיס שיידע איך לנהל את זה!
יש פתרון, לוותר על היורוליג, כי סגל כמו שאתה מציע לא יעשה ביורוליג יותר מאשר מכבי. אני קווה שזה לא מה שאתה מציע.
עדיין אמתין לפרסום רציני ואמין, של הנהלתנו, איך מתוכננת לפעול כל האופרציה הזאת.
יש לו יורובאסקט ויש מצב טוב שסרביה תלך עד הסוף
אם לא המלחמה והחרמת המשחקים בארץ, יש לך "רק" 19 משחקי חוץ. זה עדיין יהיה קשה אבל לחלוטין משנה את המצב.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑21 יולי 2025, 22:14 כל הקטע של הפועל א׳ והפועל ב׳ זה בגלל המלחמה, לא? רוצים שתהיה קבוצה תחרותית גם בארץ וגם ביורוליג. גם זה לא בסדר?
הרי לא היו מחתימים כל כך הרבה שחקנים אם כולם היו מגיעים לישראל.
שפיות זמנית... כמו הלהקה
תבלהM-26-7 כתב: ↑23 יולי 2025, 16:55 איפה אפשר למצוא את הראיון של מיציץ׳ להפועל tv?
https://sports.walla.co.il/item/3767521#
לא מצאתי בערוץ יטויב של הפועל