מיציץ׳

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Adom_Adom
קיבל.ה  382 לייקים

Money כתב: 21 יולי 2025, 10:24 ואסיליה מיציץ׳ נחת בישראל כדי להיות שחקן הפועל
ואשכרה אנשי האידיאה מתעסקים בכמה עופר בטוויטר
פשוט הזיה, זה כבר מזמן עבר את הגבול של השנאה
אמרו לא יהיה בתל אביב הוא בתל אביב אמרו הפועל א וב איטודיס אמר קבוצה אחת,
עכשיו צריך לעבור הלאה בדף המסרים
מה עם השיפוץץץץ וכו וכו
זה לא יגמר איתם...
Charlie
קיבל.ה  925 לייקים

Adom_Adom כתב:
מה עם השיפוץץץץ וכו וכו
זה לא יגמר איתם...
שיקחו את העמותה המקרטעת שלהם ויקימו את הפועל אולטראס ויהיה לנו שקט (ועוד 19 אחוז למכור לעוד משקיע עם כיסים עמוקיםתמונה)
Red Or Dead
קיבל.ה  296 לייקים

Charlie כתב: 21 יולי 2025, 10:47
Adom_Adom כתב:
מה עם השיפוץץץץ וכו וכו
זה לא יגמר איתם...
שיקחו את העמותה המקרטעת שלהם ויקימו את הפועל אולטראס ויהיה לנו שקט (ועוד 19 אחוז למכור לעוד משקיע עם כיסים עמוקיםתמונה)
ועוד כמה זרים להביא, שלא יחסר
Money
קיבל.ה  955 לייקים

Red Or Dead כתב: 21 יולי 2025, 10:55
Adom_Adom כתב: אמרו לא יהיה בתל אביב הוא בתל אביב אמרו הפועל א וב איטודיס אמר קבוצה אחת,
מה עם השיפוץץץץ וכו וכו
זה לא יגמר איתם...
בטוח שרשמת בציניות כדי לעקוץ אבל אענה לך ברצינות.
אם היית שואל אותי, שבעונה היסטורית כמו זאת, יש שתי אפשרויות, או להתבזות או לשחק עם יותר שחקנים ויותר ריווח(בגלל המלחמה) אז הייתי לגמרי בעד האופציה השניה. הייתי מוותר על זר אחד או שניים אבל לא אשבור את הכלים בשביל זה. יש אירוע היסטורי(|גם המלחמה וגם הפועל ביורוליג) ואני מנסה להתאים את עצמי לגודל האירוע. למרות שיש אנשים שחושבים שהם האירוע…
אדום ותיק
קיבל.ה  806 לייקים

Red Or Dead כתב: 21 יולי 2025, 10:55
Adom_Adom כתב: אמרו לא יהיה בתל אביב הוא בתל אביב אמרו הפועל א וב איטודיס אמר קבוצה אחת,
מה עם השיפוץץץץ וכו וכו
זה לא יגמר איתם...
תגובות ציניות, ודחקות זה נחמד.
אבל היתי רוצה לראות התיחסות רצינית של איך לעבור את העונה הזאת שיש בה 38 משחקי חוץ ביורוליג חלקם הגדול 2 בשבוע משולבים בכ 35 משחקים בליגה המקומית, ולעמוד ביעדים שקבע הבעלים - בעדיפות ראשונה - להישאר ביורוליג גם שנה הבא ולזכות בתואר בארץ.
מכבי של שנה שעברה היא מודל למה שיכול לקרוא. הם שמו פס על היורוליג כי מקומם מובטח שם לנצח, וכיוונו רק לארץ. טסו כל שבוע פעמיים לחול, ונפלו מהרגליים. אבל זה לא מתאים ליעדים שלנו.
מקווה מאד שהנהלתנו תדע למצוא ערוץ מתאים להסביר לנו האוהדים מה מתכווני ומתכננים לעשות ולא שניזון מכל מיני מכרים, בעלי אינטרסים, כתבלבים וכל מבקי רעתנו.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
ranjef
קיבל.ה  1589 לייקים

התנכלות אישית, כמובן אלימה לפרקים, מנותקת לגמרי מעצם הדיון, מתובלת באינסוף דמגוגיות ושקרים.
פתאום כשעופר מנצח את אריות אירופה בתחרות על שחקן - זה "מהלכים של מכבי" , "איבוד הזהות" ושאר משפטים של שונאי הפועל.
אבל כשספרא מחתים ילד מהנוער ב-2 מיליון יורו - זה וואו לב לב לב.
לא צריך לנחש מה היו אומרים בעלי האידיאולוגיה אם ספרא היה מחתים את לוקה מודריץ'.
סרטן בלב המועדון.
Red Or Dead
קיבל.ה  296 לייקים

אני לא איטודיס או מתיימר להיות, אבל סגל של 19 שחקנים עם 12 זרים(ומתי הייתה עונה בלי החלפת זרים במהלכה?), במתכונת של שתי קבוצות מפוצלות בין שתי מדינות, זה בעיני - כבר הגזמה פראית. לראות את הפועל עולה ביורוליג עם עשרה זרים, זה החלום?
אין לי שום בעיה עם זרים כמובן, סגל רחב זה צורך מובהק, אבל קבוצה אחת של 14-15 שחקנים עם 8-9 זרים נשמע הרבה יותר הגיוני ומאוזן ונותן גם מקום לישראלים.
רק הפועל
קיבל.ה  2687 לייקים

באמת שכל העקיצות האלה על השיפוץ זה כפיות טובה ומביך ברמות אחרות , מה נהיה ממכם לא מספיק שעופר הביא את הירח וכמה כוכבים לקבוצה אתם רוצים גם את השמש ? איזה אנשים עלובים ומעייפים , במקום לשמוח עוקצים כמו כלומניקים זה מגעיל פשוט
סמל אישי של משתמש
omersa
קיבל.ה  10 לייקים

רק הפועל כתב: 21 יולי 2025, 12:33 באמת שכל העקיצות האלה על השיפוץ זה כפיות טובה ומביך ברמות אחרות , מה נהיה ממכם לא מספיק שעופר הביא את הירח וכמה כוכבים לקבוצה אתם רוצים גם את השמש ? איזה אנשים עלובים ומעייפים , במקום לשמוח עוקצים כמו כלומניקים זה מגעיל פשוט
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3078 לייקים

כולכם תמימים. סליחה שאני אומר את זה ככה בבוטות.

הם לא נגד עופר. הם נגדנו.
הם לא רוצים אותנו. לא בכדורסל ולא בכדורגל.
אין לזה שום קשר לעופר.

הם היו אלימים ודוחים עוד הרבה לפני שמישהו כאן ידע מי זה עופר ינאי.
והם יישארו אלימים ודוחים גם אם יקימו הפועל משלהם.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  821 לייקים

Red Or Dead כתב: 21 יולי 2025, 11:49 אני לא איטודיס או מתיימר להיות, אבל סגל של 19 שחקנים עם 12 זרים(ומתי הייתה עונה בלי החלפת זרים במהלכה?), במתכונת של שתי קבוצות מפוצלות בין שתי מדינות, זה בעיני - כבר הגזמה פראית. לראות את הפועל עולה ביורוליג עם עשרה זרים, זה החלום?
אין לי שום בעיה עם זרים כמובן, סגל רחב זה צורך מובהק, אבל קבוצה אחת של 14-15 שחקנים עם 8-9 זרים נשמע הרבה יותר הגיוני ומאוזן ונותן גם מקום לישראלים.
מסכים עם כל מילה ומקבל פה מה שאתה אומר עם 2 סייגים:

1 - אי אפשר להתעלם מהמלחמה בארץ, מזה ששחקנים חוששים ומהסיבה שהטיסות קשוחות ברמה שמאוד קשה לנהל פה קבוצה בלוז כל כך צפוף.
מכבי התרסקה בשנתיים האחרונות עם הטיסות ועוד הוסיפו 4 משחקים לעונה הסדירה השנה, לנו אין את הפריווילגיה המכביסטית.
סגל של 14-15 שחקנים בעונה רגילה מתנפח ל18-19 כשאתה מבין את העומס הלא פרופרוציונלי שאתה הולך לעבור
2 - החרב על הצוואר שלנו ביורוליג, יש לנו עונה אחת להביא טופ 8 או לעוף

אני כן מאמין שנראה את ים ותומר קבוע בכל משחק שבו הם כשירים ביורוליג ובמשחקים "רגועים" יותר גם ברטי ופלטין יקבלו דקות מכובדות

9 זרים זה באמת האידיאל וביחד עם הרביעייה שאמרתי למעלה, עדיין יש צורך בעוד 2 ישראלים "בכירים"(ואפשר להתווכח אם שגב, בלייזר ויפתח זיו מסוגלים להיות כאלה)
המבחן האמיתי יהיה בשנים הקרובות אם נקבל שריון, איזה ישראלים יצטרפו בעתיד וכשהמשחקים יחזרו לארץ
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
Red Or Dead
קיבל.ה  296 לייקים

אייבר דה-בונלס כתב: 21 יולי 2025, 14:09
Red Or Dead כתב: 21 יולי 2025, 11:49 אני לא איטודיס או מתיימר להיות, אבל סגל של 19 שחקנים עם 12 זרים(ומתי הייתה עונה בלי החלפת זרים במהלכה?), במתכונת של שתי קבוצות מפוצלות בין שתי מדינות, זה בעיני - כבר הגזמה פראית. לראות את הפועל עולה ביורוליג עם עשרה זרים, זה החלום?

1 - אי אפשר להתעלם מהמלחמה בארץ, מזה ששחקנים חוששים ומהסיבה שהטיסות קשוחות ברמה שמאוד קשה לנהל פה קבוצה בלוז כל כך צפוף.
מכבי התרסקה בשנתיים האחרונות עם הטיסות ועוד הוסיפו 4 משחקים לעונה הסדירה השנה, לנו אין את הפריווילגיה המכביסטית.
סגל של 14-15 שחקנים בעונה רגילה מתנפח ל18-19 כשאתה מבין את העומס הלא פרופרוציונלי שאתה הולך לעבור

אני כן מאמין שנראה את ים ותומר קבוע בכל משחק שבו הם כשירים ביורוליג ובמשחקים "רגועים" יותר גם ברטי ופלטין יקבלו דקות מכובדות

9 זרים זה באמת האידיאל וביחד עם הרביעייה שאמרתי למעלה, עדיין יש צורך בעוד 2 ישראלים "בכירים"(ואפשר להתווכח אם שגב, בלייזר ויפתח זיו מסוגלים להיות כאלה)
המבחן האמיתי יהיה בשנים הקרובות אם נקבל שריון, איזה ישראלים יצטרפו בעתיד וכשהמשחקים יחזרו לארץ
לא חושב שמכבי זו דוגמה רלוונטית, לא היה להם סגל של 15 בכירים או קרוב לכך, חלק מהזרים שם בכלל לא היו נרשמים אצלנו וגם מרבית האחרים, אובקייטיבית, כנראה פחות איכותיים.
גם לסגל כל כך רחב יש סיבוכיות ומשמעויות שיכולות לפגוע, ברמת התיאום והכימיה וגם אפילו ברמה הלוגיסטית של מי מתאמן עם מי, איפה ומתי.
בכל מקרה, לא מעוניין לראות ליגיון זרים עם ישראלים בשולי הרוטציה, על אזרחי, או שבכלל נשארים בארץ.
חושב שבניה נכונה של סגל איכותי, נניח עם תשעה זרים ושישה ישראלים זה די והותר, ובכל מקרה מדובר בכדורסל, וכולנו יודעים שהסגל של יולי הוא בדרך כלל לא זה שאיתו מסיימים את העונה, ואפשר לתקן ולדייק תוך כדי במידה ובאמת יש צורך.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3078 לייקים

אם קבוקלו נשאר, ומשתמשים בו נכון, לא רואה צורך בעוד שחקן כרגע. סגל נהדר.
Adom_Adom
קיבל.ה  382 לייקים

מיציץ במדי הפועל, היינו כחולמים
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3078 לייקים

יגידו שעבר את הבדיקות גם אם לא, נכון ?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3360 לייקים

Adom_Adom כתב: 21 יולי 2025, 17:28 מיציץ במדי הפועל, היינו כחולמים
איפה קונים את השורט הזה???
אדום ותיק
קיבל.ה  806 לייקים

Red Or Dead כתב: 21 יולי 2025, 17:12

לא חושב שמכבי זו דוגמה רלוונטית, לא היה להם סגל של 15 בכירים או קרוב לכך, חלק מהזרים שם בכלל לא היו נרשמים אצלנו וגם מרבית האחרים, אובקייטיבית, כנראה פחות איכותיים.
גם לסגל כל כך רחב יש סיבוכיות ומשמעויות שיכולות לפגוע, ברמת התיאום והכימיה וגם אפילו ברמה הלוגיסטית של מי מתאמן עם מי, איפה ומתי.
בכל מקרה, לא מעוניין לראות ליגיון זרים עם ישראלים בשולי הרוטציה, על אזרחי, או שבכלל נשארים בארץ.
חושב שבניה נכונה של סגל איכותי, נניח עם תשעה זרים ושישה ישראלים זה די והותר, ובכל מקרה מדובר בכדורסל, וכולנו יודעים שהסגל של יולי הוא בדרך כלל לא זה שאיתו מסיימים את העונה, ואפשר לתקן ולדייק תוך כדי במידה ובאמת יש צורך.
שמח שיש עמיתים שמתחילים להתייחס לעומסים ולמעמד.
אתה לא מתייחס לעובדה שהטיסות והנסיעות (POINT TO POINT) הם פקטור מכריע בעיפות, ובעומס על השחקנים. (תחשוב רק על זה הטיסה מהארץ למרבית המשחקים - ספרד, צרפת, גרמניה - טיסות של 4-5 שעות בלי לקחת בחשבון הסעות).
מבקש שתתייחס לעובדה, שהיעד שלך הוא להישאר ביורוליג כלומר מקום 8 ולכן אתה תשחק בעצימות מלאה מהרגע הראשון ( תתחיל חזק ומאד תגביר ככל שניתן). ובמקביל תתחיל בארץ ליגה שתשוחק לפחות פעם בשבוע בימים מתחלפים, ושעות שמשתנות!
"התרגלנו" לתופעה שמשנים שחקנים תוך כדי העונה (כפי שכתבת). מניח שהזכרון של עונה שעברה עדיין טרי. נתקענו בלי רכז בכיר מחליף כשמדר ורגלנד,היו פצועים, או בלי גבוה מחליף כשקבוקלו נפצע. וכמובן ההשלכות של זה. (לקחנו יורופליג והפסדנו גביע ואליפות). והחיפושים חסרי התוחלת אחרי מחליפים כשכולם תפוסים. אז מכינים סגל מתוגבר. כולל פוטנציאל למחליפים. לא יודע אם יש לזה מקבילה בכדורסל. אני סומך על איטודיס שיידע איך לנהל את זה!
יש פתרון, לוותר על היורוליג, כי סגל כמו שאתה מציע לא יעשה ביורוליג יותר מאשר מכבי. אני קווה שזה לא מה שאתה מציע.
עדיין אמתין לפרסום רציני ואמין, של הנהלתנו, איך מתוכננת לפעול כל האופרציה הזאת.

Red Or Dead
קיבל.ה  296 לייקים

אדום ותיק כתב: 21 יולי 2025, 18:09
Red Or Dead כתב: 21 יולי 2025, 17:12

שמח שיש עמיתים שמתחילים להתייחס לעומסים ולמעמד.
אתה לא מתייחס לעובדה שהטיסות והנסיעות (POINT TO POINT) הם פקטור מכריע בעיפות, ובעומס על השחקנים. (תחשוב רק על זה הטיסה מהארץ למרבית המשחקים - ספרד, צרפת, גרמניה - טיסות של 4-5 שעות בלי לקחת בחשבון הסעות).
מבקש שתתייחס לעובדה, שהיעד שלך הוא להישאר ביורוליג כלומר מקום 8 ולכן אתה תשחק בעצימות מלאה מהרגע הראשון ( תתחיל חזק ומאד תגביר ככל שניתן). ובמקביל תתחיל בארץ ליגה שתשוחק לפחות פעם בשבוע בימים מתחלפים, ושעות שמשתנות!
"התרגלנו" לתופעה שמשנים שחקנים תוך כדי העונה (כפי שכתבת). מניח שהזכרון של עונה שעברה עדיין טרי. נתקענו בלי רכז בכיר מחליף כשמדר ורגלנד,היו פצועים, או בלי גבוה מחליף כשקבוקלו נפצע. וכמובן ההשלכות של זה. (לקחנו יורופליג והפסדנו גביע ואליפות). והחיפושים חסרי התוחלת אחרי מחליפים כשכולם תפוסים. אז מכינים סגל מתוגבר. כולל פוטנציאל למחליפים. לא יודע אם יש לזה מקבילה בכדורסל. אני סומך על איטודיס שיידע איך לנהל את זה!
יש פתרון, לוותר על היורוליג, כי סגל כמו שאתה מציע לא יעשה ביורוליג יותר מאשר מכבי. אני קווה שזה לא מה שאתה מציע.
עדיין אמתין לפרסום רציני ואמין, של הנהלתנו, איך מתוכננת לפעול כל האופרציה הזאת.
אני חולק עליך
מכבי היתה קבוצה בינונית מבחינה מקצועית(אולי שני זרים בכירים) ולא עמוקה, וגם לא הביאה מחליפים ראויים כאשר נפצעו לה שחקנים משמעותיים, וכך גם נראתה עונת היורוליג שלה.
הפועל מנחיתה זרים בקליבר הרבה יותר גבוה, ויכולה להעמיד סגל של 15 בכירים בלי שום בעיה, שיתמודדו יופי עם העומס והרוטציות, אבל כקבוצה אחת.
אני חושב ש19 שחקנים כשיש כאלה שמיועדים רק לארץ ואחרים שרק ליורוליג ולך תבין מי בכלל מתאמן עם מי ומי מאמן את מי, זו באמת הגזמה שיכולה לעשות גם רע.
לא קונה את זה שהתרחישים הם או סגל עצום ושתי קבוצות, או ״התרסקות״ נוסח מכבי. יש אמצע והוא בניה איכותית ועמוקה יותר.

בעונה שעברה לא ״נתקענו״ בלי רכז, פשוט החלטנו לשרוף את רגלנד וגם לא להביא מחליף למרות שיכלנו(למעט הפלירטוט המביך עם ג׳ייקובן, היו שבועיים להנחית פה מישהו וזה לא קרה), אני מייחס את זה יותר לטעות מקצועית או שאננות. לדוג׳, את רועי הובר יכלת להחתים לפני ירושלים.
רק הפועל
קיבל.ה  2687 לייקים

ברור שיש בזה גם סיכונים ועדיין הפלוסים עולים על המינוסים , לדעתי ככה בסגל רחב כזה יש לנו סיכויים גדולים יותר לזכות בתארים ולהגיע ל8 האחרונות ביורוליג
תעיף ליציע
קיבל.ה  189 לייקים

נראה אובר ווייט .
אפילו יש כרס.
מקווה מאוד שיכנס מהר לכושר.
Adom_Adom
קיבל.ה  382 לייקים

תעיף ליציע כתב: 21 יולי 2025, 21:19 נראה אובר ווייט .
אפילו יש כרס.
מקווה מאוד שיכנס מהר לכושר.
יש לו יורובאסקט ויש מצב טוב שסרביה תלך עד הסוף
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3360 לייקים

הוא כבר נפל למטעמי אמא ינאי,נשאר רק לאזרח.תמונה

Sent from my 22101320G using Tapatalk

עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  527 לייקים

כל הקטע של הפועל א׳ והפועל ב׳ זה בגלל המלחמה, לא? רוצים שתהיה קבוצה תחרותית גם בארץ וגם ביורוליג. גם זה לא בסדר?
הרי לא היו מחתימים כל כך הרבה שחקנים אם כולם היו מגיעים לישראל.
רק הפועל
קיבל.ה  2687 לייקים

רק לי מיציץ נראה ממש יהודי ? (או ישראלי)
סמל אישי של משתמש
omersa
קיבל.ה  10 לייקים

נקווה שהקבלת פנים של הג'חנונים לא תקלקל את ההגעה שלו
אלון1
קיבל.ה  150 לייקים

זה מה שהיינו צריכים עכשיו
לא יכלו לחכות כמה ימים שהיה טס לסרביה להענות לאליפות אירופה
סמעק
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  586 לייקים

אלון1 כתב: 22 יולי 2025, 05:59 זה מה שהיינו צריכים עכשיו
סמעק
זה בדיוק מה שחשבתי
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
Red_man
קיבל.ה  1516 לייקים

הוא לא טס אתמול בערב כבר?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2592 לייקים

דוקא טיל בודד חות׳י שלא עושה ממש נזק רק יעזור לתחושת הביטחון שלו במערכות ההגנה שיש פה.
אדום ותיק
קיבל.ה  806 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 21 יולי 2025, 22:14 כל הקטע של הפועל א׳ והפועל ב׳ זה בגלל המלחמה, לא? רוצים שתהיה קבוצה תחרותית גם בארץ וגם ביורוליג. גם זה לא בסדר?
הרי לא היו מחתימים כל כך הרבה שחקנים אם כולם היו מגיעים לישראל.
אם לא המלחמה והחרמת המשחקים בארץ, יש לך "רק" 19 משחקי חוץ. זה עדיין יהיה קשה אבל לחלוטין משנה את המצב.

ranjef
קיבל.ה  1589 לייקים

אלון1 כתב: 22 יולי 2025, 05:59 זה מה שהיינו צריכים עכשיו
סמעק
אחרי שבכל אזעקה חשבתי על בברלי ומוטלי, עכשיו בכל אזעקה ישר חושב על ואסה. :bang:
Xavi
קיבל.ה  1176 לייקים

כמה דפוקים בראש אנחנו שהדבר הראשון שאנחנו חושבים עליו כשפאקינג טיל בליסטי עף עלינו זה ואסיליה מיציץ׳?
מציאות הזויה
SexyRedBand
קיבל.ה  50 לייקים

שמח לראות שאני לא המטומטם היחיד שרץ במדרגות ב-6 בבוקר בלי חולצה למקלט וחושב על שחקן זר שפה בקושי 24 שעות

אבל למיטב הבנתי הוא כבר לא היה בארץ בשעה הזו, או לכל הפחות היה כבר ער בנתב״ג.
joshsoos
קיבל.ה  401 לייקים

Xavi כתב: 22 יולי 2025, 10:44 כמה דפוקים בראש אנחנו שהדבר הראשון שאנחנו חושבים עליו כשפאקינג טיל בליסטי עף עלינו זה ואסיליה מיציץ׳?
מציאות הזויה
זה דווקא מראה על שפיות...
אדום ותיק
קיבל.ה  806 לייקים

joshsoos כתב: 22 יולי 2025, 13:05
Xavi כתב: 22 יולי 2025, 10:44 כמה דפוקים בראש אנחנו שהדבר הראשון שאנחנו חושבים עליו כשפאקינג טיל בליסטי עף עלינו זה ואסיליה מיציץ׳?
מציאות הזויה
זה דווקא מראה על שפיות...
שפיות זמנית... כמו הלהקה

סמל אישי של משתמש
M-26-7
קיבל.ה  32 לייקים

איפה אפשר למצוא את הראיון של מיציץ׳ להפועל tv?
https://sports.walla.co.il/item/3767521#
לא מצאתי בערוץ יטויב של הפועל
:hammersickle: מהפכה אינה גן של שושנים. מהפכה היא המאבק בין העבר לעתיד
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3078 לייקים

M-26-7 כתב: 23 יולי 2025, 16:55 איפה אפשר למצוא את הראיון של מיציץ׳ להפועל tv?
https://sports.walla.co.il/item/3767521#
לא מצאתי בערוץ יטויב של הפועל
תבלה

https://hapoeltv.com/video/Kjb3T5DKfCVl ... Z7SDRiLF2h
שליחת תגובה