Red_man כתב: ↑20 יולי 2025, 19:56
עכשיו בלי צחוק אם מדר כשיר והוא במקום יעקב אז מעולה וצריך לשחרר את אניס/ג׳ונס. אם מדר לא כשיר אנחנו בבעיה רצינית והוא הופך להיות יותר קריטי ממה שחשבתי
כשנתחיל את משחקי היורוליג אתה תבין לדעתי כמה מה שרשמת פה מופרך לחלוטין.
גם אניס וגם כריס גונס קריטיים בטירוף.
רק הפועל כתב:אפשר לדעת על מה השנאה כלפיו , פשוט כי הוא שיחק במכבי או משהו מעבר ? ( גם בראיינט שיחק במכבי בעבר)
הוא היה שנוא במכבי, אבל אחלה שחקן בשאר הקבוצות. ובמכבי הוא כמעט ולא שיחק, ואפילו חייך ביציאה אחרי שהפסידו בדרבי ואמרתי לו איך הלכת לשחק אצל הכלבים האלה והם אפילו לא נותנים לך לשחק?
מכביסט הוא לא.
הנה סיבה טובה
אני בדרך כלל לא מהפלג הקיצוני שמתייחס לדברים כאלה אבל זה חוסר כבוד ברמות הכי גבוהות.
מגעיל אותי, יצא ערס. שלא יצפה לאהבה מיוחדת.
מקווה שנצליח להסתדר כמה שיותר בלעדיו
הנה סיבה טובה
אני בדרך כלל לא מהפלג הקיצוני שמתייחס לדברים כאלה אבל זה חוסר כבוד ברמות הכי גבוהות.
אם הוא היה שר את זה עוד הייתי מבין אבל הוא לא שר.
מה ציפית ממנו לעשות ?
הנה סיבה טובה
הנה סיבה טובה
מה רצית שיעשה?
שיסמן לחברים שלו שזה לא מתאים,
בטח לא שימשיך לרקוד
אם זה היה לפני חודשיים אז זה היה מרגיז אותי. כשהוא לא חלק מהפועל עדיין.
בגלל שזה אחרי ברור שזה סתלבט. אולי דאחקה לא מוצלחת אבל אני לגמרי יכול לדמיין סיטואציה שחבר'ה אהבלים שרים את זה בחתונה של אוהד הפועל.
לא הבנתי , האירוע הזה היה לפני שבועיים, זה פשוט מתפרסם עכשיו אחרי שהוא חתם , לא?
לא שזה עושה את זה נעים לי לשמוע , אבל אם זה קרה אחרי שחתם זה סיפור אחר.
טוב , גרמתם לי לראות גם במה מדובר , זה נשמע כאילו מי שצילם ואולי עוד אחד לידו שרו את זה , ספק רב אם מישהו מסביב להם בכלל שמע שזה מה שהם שרים.
המקסימום שאפשר לבוא אליו בטענות זה שיש לו חבר או משפחה מספיק קרוב להיות בנקודה זמן הזאת כל כך קרוב אליו וזה מה שיש לו לשיר.
מילפורד כתב: ↑22 יולי 2025, 13:01
טוב , גרמתם לי לראות גם במה מדובר , זה נשמע כאילו מי שצילם ואולי עוד אחד לידו שרו את זה , ספק רב אם מישהו מסביב להם בכלל שמע שזה מה שהם שרים.
המקסימום שאפשר לבוא אליו בטענות זה שיש לו חבר או משפחה מספיק קרוב להיות בנקודה זמן הזאת כל כך קרוב אליו וזה מה שיש לו לשיר.
אני בספק, בלשון המעטה, אם יש פה אנשים שאין להם במעגל הקרוב מאוד אוהדי מכבי.
הפועל זונה לא שונה זה לא מעניין, אופי של שחקן מאוס שרק מתגרה וגם לנו עשה את זה. לא אקלל אותו במשחקים אבל ממש לא עף על ההחתמה הזאת. אבל מצד שני אם שרדנו עונה של עידן ורד, ניב זריהן, אנטואן קונטה, שלומי אזולאי ושאר זבל אז יפתח זיו אחד קטן עלינו.