לא, כי יצירתיות והומור יש לנו המון

פשוט תפסיקו להגיב לליצן, שיישאר עם ההזיות שיש לו בראש
אתם ממש לא חותרים לשוויון עם ירושלים. אתם חותרים להפגנה של דומיננטיות מוחלטת מולם ומול כל שאר העולם. שיהיה בהצלחה, מה אני אגיד לך, נראה שאתה נהנה.בני12 כתב: ↑18 יולי 2025, 23:58כל מי שישב באיזור שלי ביציע 2, נמצא גם ביד אליהו.האדום הצורר כתב: ↑18 יולי 2025, 23:30 אבל למה אתה אוהד הפועל אם כל מה שמשנה לך זה התוצאה? אני אמור לאהוד קבוצה כי היא הכי עשירה וכי בשנה נתונה היא זכתה ביורוקאפ? זה יותר חשוב ממי יושב לידי במשחקים, ומערכים אחרים שהקהילה הזאת חלקה עד השנה (חתירה לשוויון, היכולת לקבל הפסד, היכולת לשאול שאלות, היצירתיות וההומור)? מכל זה נשאר רק הכסף.
אנחנו אכן חותרים לשיוויון מול מכבי וירושלים
יכולת לשאול שאלות? את העמותה? אני כבר שנה מחכה לאסיפת עמותה
מישהו מנע ממישהו יצירתיות והומור (לקלל את הבת של עופר או את הבנות של ברגר לא נחשב)?
הדבר היחיד ששונה בהפועל כיום זה שבמשחקי הבית אין יותר אלימות, אין עימותים עם שוטרים, אין בעיות בכניסה, חפצים לא נזרקים למגרש, אין רדיוסים, סגירת יציעים והורדת נקודות
וזה בהחלט משהו שאני מסוגל להתמודד איתו
האמת גם בשביל שוקו ולחמניה הייתי עובר. כל ההיסטוריה?האדום הצורר כתב: ↑18 יולי 2025, 23:49מי שואל אותך בכלל? מי הסמיך אותך לזרוק על כל ההיסטוריה של הפועל בשביל לזכות בתארים מומצאים של מפעלי קומבינה? גם בשביל הליגה הבלקנית היית עובר ליד אליהו?iamgabormarton כתב: ↑18 יולי 2025, 23:35אני אוהד הפועל כי אבא שלי אוהד הפועלהאדום הצורר כתב: ↑18 יולי 2025, 23:30 אבל למה אתה אוהד הפועל אם כל מה שמשנה לך זה התוצאה? אני אמור לאהוד קבוצה כי היא הכי עשירה וכי בשנה נתונה היא זכתה ביורוקאפ? זה יותר חשוב ממי יושב לידי במשחקים, ומערכים אחרים שהקהילה הזאת חלקה עד השנה (חתירה לשוויון, היכולת לקבל הפסד, היכולת לשאול שאלות, היצירתיות וההומור)? מכל זה נשאר רק הכסף.
זה בסדר? יש לי אישור?
מי שואל אותכם בכלל
אני לא מצליח להבין מה השוני מהכדורגל. למה בהפועל סל הכל חייב להיות טהור ואידאולוגי ובהפועל רגל הכל הולך?האדום הצורר כתב: ↑18 יולי 2025, 23:56 כי הבון טון פה נהיה קשקושי שכל דמגוגיים בסגנון שלך במטרה לקדם את הפיכתה של הפועל לצל דהוי של האג'נדות של שימון מזרחי.
רגע מתוקי את יודע שבעונה הבאה עתידה לקום קבוצת נשים? הקבוצה תהיה בניהול העמותה רוצה לנחש באיזה ליגה היא מעוניינת לפתוח את העונה הבאה? רמז יש ארבע ליגות בכדורסל נשים בישראל.האדום הצורר כתב: ↑19 יולי 2025, 00:01אתם ממש לא חותרים לשוויון עם ירושלים. אתם חותרים להפגנה של דומיננטיות מוחלטת מולם ומול כל שאר העולם. שיהיה בהצלחה, מה אני אגיד לך, נראה שאתה נהנה.בני12 כתב: ↑18 יולי 2025, 23:58כל מי שישב באיזור שלי ביציע 2, נמצא גם ביד אליהו.האדום הצורר כתב: ↑18 יולי 2025, 23:30 אבל למה אתה אוהד הפועל אם כל מה שמשנה לך זה התוצאה? אני אמור לאהוד קבוצה כי היא הכי עשירה וכי בשנה נתונה היא זכתה ביורוקאפ? זה יותר חשוב ממי יושב לידי במשחקים, ומערכים אחרים שהקהילה הזאת חלקה עד השנה (חתירה לשוויון, היכולת לקבל הפסד, היכולת לשאול שאלות, היצירתיות וההומור)? מכל זה נשאר רק הכסף.
מישהו מנע ממישהו יצירתיות והומור (לקלל את הבת של עופר או את הבנות של ברגר לא נחשב)?
הדבר היחיד ששונה בהפועל כיום זה שבמשחקי הבית אין יותר אלימות, אין עימותים עם שוטרים, אין בעיות בכניסה, חפצים לא נזרקים למגרש, אין רדיוסים, סגירת יציעים והורדת נקודות
מישהו עידכן אותן שהן לא יכולות לנצח משחקים בהפרש גדול? חס וחלילה שלא יהיו דומיננטיות מידי מול היריבות שלהןRed_man כתב: ↑19 יולי 2025, 00:05רגע מתוקי את יודע שבעונה הבאה עתידה לקום קבוצת נשים? הקבוצה תהיה בניהול העמותה רוצה לנחש באיזה ליגה היא מעוניינת לפתוח את העונה הבאה? רמז יש ארבע ליגות בכדורסל נשים בישראל.האדום הצורר כתב: ↑19 יולי 2025, 00:01אתם ממש לא חותרים לשוויון עם ירושלים. אתם חותרים להפגנה של דומיננטיות מוחלטת מולם ומול כל שאר העולם. שיהיה בהצלחה, מה אני אגיד לך, נראה שאתה נהנה.בני12 כתב: ↑18 יולי 2025, 23:58
כל מי שישב באיזור שלי ביציע 2, נמצא גם ביד אליהו.
חכה תן לצורר לענות יש פה מטרה בסוףiamgabormarton כתב: ↑19 יולי 2025, 00:08מישהו עידכן אותן שהן לא יכולות לנצח משחקים בהפרש גדול? חס וחלילה שלא יהיו דומיננטיות מידי מול היריבות שלהןRed_man כתב: ↑19 יולי 2025, 00:05רגע מתוקי את יודע שבעונה הבאה עתידה לקום קבוצת נשים? הקבוצה תהיה בניהול העמותה רוצה לנחש באיזה ליגה היא מעוניינת לפתוח את העונה הבאה? רמז יש ארבע ליגות בכדורסל נשים בישראל.האדום הצורר כתב: ↑19 יולי 2025, 00:01
אתם ממש לא חותרים לשוויון עם ירושלים. אתם חותרים להפגנה של דומיננטיות מוחלטת מולם ומול כל שאר העולם. שיהיה בהצלחה, מה אני אגיד לך, נראה שאתה נהנה.
אני לא יודע בן כמה אתה אבל אין לך מושג על מה אתה שח.iamgabormarton כתב: ↑19 יולי 2025, 00:01האמת גם בשביל שוקו ולחמניה הייתי עובר. כל ההיסטוריה?האדום הצורר כתב: ↑18 יולי 2025, 23:49מי שואל אותך בכלל? מי הסמיך אותך לזרוק על כל ההיסטוריה של הפועל בשביל לזכות בתארים מומצאים של מפעלי קומבינה? גם בשביל הליגה הבלקנית היית עובר ליד אליהו?iamgabormarton כתב: ↑18 יולי 2025, 23:35
אני אוהד הפועל כי אבא שלי אוהד הפועל
זה בסדר? יש לי אישור?
מי שואל אותכם בכלל
לא יודע בן כמה אתה אבל הדרייב אין בקושי שערה מההיסטוריה .
בכדורגל עשו מחאה לניסנובים כי הם לא השקיעוNiro כתב: ↑19 יולי 2025, 00:01אני לא מצליח להבין מה השוני מהכדורגל. למה בהפועל סל הכל חייב להיות טהור ואידאולוגי ובהפועל רגל הכל הולך?האדום הצורר כתב: ↑18 יולי 2025, 23:56 כי הבון טון פה נהיה קשקושי שכל דמגוגיים בסגנון שלך במטרה לקדם את הפיכתה של הפועל לצל דהוי של האג'נדות של שימון מזרחי.
ברגל שנה שעברה שרו שירים לכבוד שבת וקיללו שחקן ערבי כי הוא עשה לייק לאיזה עמוד בערבית. זה כן הפועל?
אני מאד נהנה לראות את הקבוצה שאני אוהד מצליחההאדום הצורר כתב: ↑19 יולי 2025, 00:01אתם ממש לא חותרים לשוויון עם ירושלים. אתם חותרים להפגנה של דומיננטיות מוחלטת מולם ומול כל שאר העולם. שיהיה בהצלחה, מה אני אגיד לך, נראה שאתה נהנה.בני12 כתב: ↑18 יולי 2025, 23:58כל מי שישב באיזור שלי ביציע 2, נמצא גם ביד אליהו.האדום הצורר כתב: ↑18 יולי 2025, 23:30 אבל למה אתה אוהד הפועל אם כל מה שמשנה לך זה התוצאה? אני אמור לאהוד קבוצה כי היא הכי עשירה וכי בשנה נתונה היא זכתה ביורוקאפ? זה יותר חשוב ממי יושב לידי במשחקים, ומערכים אחרים שהקהילה הזאת חלקה עד השנה (חתירה לשוויון, היכולת לקבל הפסד, היכולת לשאול שאלות, היצירתיות וההומור)? מכל זה נשאר רק הכסף.
בשביל מה הדמגוגיה הזאת? אתה לא מסכים עם חלק מסוים בדיון מסיבה כלשהי? תכתוב מה אתה חושב. מה הטעם בלכתוב מה הדעה של הרוב או המיעוט ומה זה רלוונטי לטיב הטיעונים שמשתמשים בהם? לצורך העניין יש הרבה הרבה אוהדי הפועל שמזדהים עם מה שכתבתי כאן... זה גם לא כזה מהפכני להגיד שעדיף גם להפסיד לפעמים ולהיות הפועל מלנצח כל הזמן אם המחיר זה להיות מכבי. ממש טיעון פורץ דרך. אולי בשיח החד מימדי של הפורום הזה זה נשמע איזה משהו יוצא דופן אבל זה שיח רווח מאוד בקרב אוהדי הפועל.
מה שמשנה לנו זו ההצלחה וההתקדמות כקבוצת ספורט.האדום הצורר כתב:אבל למה אתה אוהד הפועל אם כל מה שמשנה לך זה התוצאה? אני אמור לאהוד קבוצה כי היא הכי עשירה וכי בשנה נתונה היא זכתה ביורוקאפ? זה יותר חשוב ממי יושב לידי במשחקים, ומערכים אחרים שהקהילה הזאת חלקה עד השנה (חתירה לשוויון, היכולת לקבל הפסד, היכולת לשאול שאלות, היצירתיות וההומור)? מכל זה נשאר רק הכסף.
הצורר בתגובה: ״אתה לא הפועל. תתבייש!״Red_man כתב:בגלל שהצורר מתעלם אני לא אשאיר אתכם במתח.
בעונה הבאה עתידה בשעה טובה ומוצלחת לקום קבוצת בוגרות שהעמותה תנהל. בארץ יש 4 ליגות בכדורסל נשים כשהנמוכה ביותר היא ליגה א׳. הפועל רוצה לדלג על ליגה א׳ ולהתחיל ישירות בארצית שלא דרך הפרקט. אגב לפי הטענות שלהם הם יתחילו ישירות בארצית.
אגב, עד היום העמותה לא הפרישה כספים לפנסיה למאמני נוער כקבוע בחוק. אני יודע בוודאות על עוד כמה וכמה דברים מביכים מאוד שקשורים לנושא משכורות שהעמותה עושה למאמני הנוער.
כנראה שככה הפועל האמיתית צריכה להתנהל בעיניו.Red_man כתב:בגלל שהצורר מתעלם אני לא אשאיר אתכם במתח.
בעונה הבאה עתידה בשעה טובה ומוצלחת לקום קבוצת בוגרות שהעמותה תנהל. בארץ יש 4 ליגות בכדורסל נשים כשהנמוכה ביותר היא ליגה א׳. הפועל רוצה לדלג על ליגה א׳ ולהתחיל ישירות בארצית שלא דרך הפרקט. אגב לפי הטענות שלהם הם יתחילו ישירות בארצית.
אגב, עד היום העמותה לא הפרישה כספים לפנסיה למאמני נוער כקבוע בחוק. אני יודע בוודאות על עוד כמה וכמה דברים מביכים מאוד שקשורים לנושא משכורות שהעמותה עושה למאמני הנוער.