עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
joshsoos
קיבל.ה  385 לייקים

Niro כתב: 18 יולי 2025, 23:51 איפה בא לידי ביטוי הערך "היכולת לקבל הפסד"? באנחנו אוהבים אתכם אבל נשרוף אתכם חיים, אם לא תביאו דרבי אתם מתים? או בניסיון לפוצץ דרבי רגל?
לא, כי יצירתיות והומור יש לנו המון :rofl:

פשוט תפסיקו להגיב לליצן, שיישאר עם ההזיות שיש לו בראש
האדום הצורר
קיבל.ה  702 לייקים

בני12 כתב: 18 יולי 2025, 23:58
האדום הצורר כתב: 18 יולי 2025, 23:30 אבל למה אתה אוהד הפועל אם כל מה שמשנה לך זה התוצאה? אני אמור לאהוד קבוצה כי היא הכי עשירה וכי בשנה נתונה היא זכתה ביורוקאפ? זה יותר חשוב ממי יושב לידי במשחקים, ומערכים אחרים שהקהילה הזאת חלקה עד השנה (חתירה לשוויון, היכולת לקבל הפסד, היכולת לשאול שאלות, היצירתיות וההומור)? מכל זה נשאר רק הכסף.
כל מי שישב באיזור שלי ביציע 2, נמצא גם ביד אליהו.
אנחנו אכן חותרים לשיוויון מול מכבי וירושלים
יכולת לשאול שאלות? את העמותה? אני כבר שנה מחכה לאסיפת עמותה
מישהו מנע ממישהו יצירתיות והומור (לקלל את הבת של עופר או את הבנות של ברגר לא נחשב)?

הדבר היחיד ששונה בהפועל כיום זה שבמשחקי הבית אין יותר אלימות, אין עימותים עם שוטרים, אין בעיות בכניסה, חפצים לא נזרקים למגרש, אין רדיוסים, סגירת יציעים והורדת נקודות
וזה בהחלט משהו שאני מסוגל להתמודד איתו
אתם ממש לא חותרים לשוויון עם ירושלים. אתם חותרים להפגנה של דומיננטיות מוחלטת מולם ומול כל שאר העולם. שיהיה בהצלחה, מה אני אגיד לך, נראה שאתה נהנה.
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  63 לייקים

האדום הצורר כתב: 18 יולי 2025, 23:49
iamgabormarton כתב: 18 יולי 2025, 23:35
האדום הצורר כתב: 18 יולי 2025, 23:30 אבל למה אתה אוהד הפועל אם כל מה שמשנה לך זה התוצאה? אני אמור לאהוד קבוצה כי היא הכי עשירה וכי בשנה נתונה היא זכתה ביורוקאפ? זה יותר חשוב ממי יושב לידי במשחקים, ומערכים אחרים שהקהילה הזאת חלקה עד השנה (חתירה לשוויון, היכולת לקבל הפסד, היכולת לשאול שאלות, היצירתיות וההומור)? מכל זה נשאר רק הכסף.
אני אוהד הפועל כי אבא שלי אוהד הפועל
זה בסדר? יש לי אישור?
מי שואל אותכם בכלל
מי שואל אותך בכלל? מי הסמיך אותך לזרוק על כל ההיסטוריה של הפועל בשביל לזכות בתארים מומצאים של מפעלי קומבינה? גם בשביל הליגה הבלקנית היית עובר ליד אליהו?
האמת גם בשביל שוקו ולחמניה הייתי עובר. כל ההיסטוריה?
לא יודע בן כמה אתה אבל הדרייב אין בקושי שערה מההיסטוריה .
Niro
קיבל.ה  1180 לייקים

האדום הצורר כתב: 18 יולי 2025, 23:56 כי הבון טון פה נהיה קשקושי שכל דמגוגיים בסגנון שלך במטרה לקדם את הפיכתה של הפועל לצל דהוי של האג'נדות של שימון מזרחי.
אני לא מצליח להבין מה השוני מהכדורגל. למה בהפועל סל הכל חייב להיות טהור ואידאולוגי ובהפועל רגל הכל הולך?
ברגל שנה שעברה שרו שירים לכבוד שבת וקיללו שחקן ערבי כי הוא עשה לייק לאיזה עמוד בערבית. זה כן הפועל?
Red_man
קיבל.ה  1490 לייקים

האדום הצורר כתב: 19 יולי 2025, 00:01
מישהו מנע ממישהו יצירתיות והומור (לקלל את הבת של עופר או את הבנות של ברגר לא נחשב)?

הדבר היחיד ששונה בהפועל כיום זה שבמשחקי הבית אין יותר אלימות, אין עימותים עם שוטרים, אין בעיות בכניסה, חפצים לא נזרקים למגרש, אין רדיוסים, סגירת יציעים והורדת נקודות
אתם ממש לא חותרים לשוויון עם ירושלים. אתם חותרים להפגנה של דומיננטיות מוחלטת מולם ומול כל שאר העולם. שיהיה בהצלחה, מה אני אגיד לך, נראה שאתה נהנה.
רגע מתוקי את יודע שבעונה הבאה עתידה לקום קבוצת נשים? הקבוצה תהיה בניהול העמותה רוצה לנחש באיזה ליגה היא מעוניינת לפתוח את העונה הבאה? רמז יש ארבע ליגות בכדורסל נשים בישראל.
האדום הצורר
קיבל.ה  702 לייקים

אין לי בעיה עם שירים לכבוד שבת ואם פספסת היה מאבק גדול בתוך היציע כדי שהגזענות כלפי יאזן תפסיק.
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  63 לייקים

Red_man כתב: 19 יולי 2025, 00:05

רגע מתוקי את יודע שבעונה הבאה עתידה לקום קבוצת נשים? הקבוצה תהיה בניהול העמותה רוצה לנחש באיזה ליגה היא מעוניינת לפתוח את העונה הבאה? רמז יש ארבע ליגות בכדורסל נשים בישראל.
מישהו עידכן אותן שהן לא יכולות לנצח משחקים בהפרש גדול? חס וחלילה שלא יהיו דומיננטיות מידי מול היריבות שלהן
Red_man
קיבל.ה  1490 לייקים

iamgabormarton כתב: 19 יולי 2025, 00:08
Red_man כתב: 19 יולי 2025, 00:05

מישהו עידכן אותן שהן לא יכולות לנצח משחקים בהפרש גדול? חס וחלילה שלא יהיו דומיננטיות מידי מול היריבות שלהן
חכה תן לצורר לענות יש פה מטרה בסוף
Nati
קיבל.ה  1973 לייקים

אשכרה מרגיש פה כאילו שאנחנו צריכים להתנצל שאנחנו רוצים שתהיה לנו את הקבוצה הכי טובה שלוקחת תארים.
האדום הצורר
קיבל.ה  702 לייקים

אתה מתכוון להפועל תל אביב א' או ב'?
אינתי עומרי, הפועל.
האדום הצורר
קיבל.ה  702 לייקים

iamgabormarton כתב: 19 יולי 2025, 00:01
האדום הצורר כתב: 18 יולי 2025, 23:49
iamgabormarton כתב: 18 יולי 2025, 23:35

אני אוהד הפועל כי אבא שלי אוהד הפועל
זה בסדר? יש לי אישור?
מי שואל אותכם בכלל
מי שואל אותך בכלל? מי הסמיך אותך לזרוק על כל ההיסטוריה של הפועל בשביל לזכות בתארים מומצאים של מפעלי קומבינה? גם בשביל הליגה הבלקנית היית עובר ליד אליהו?
האמת גם בשביל שוקו ולחמניה הייתי עובר. כל ההיסטוריה?
לא יודע בן כמה אתה אבל הדרייב אין בקושי שערה מההיסטוריה .
אני לא יודע בן כמה אתה אבל אין לך מושג על מה אתה שח.
אינתי עומרי, הפועל.
בני12
קיבל.ה  1788 לייקים

Niro כתב: 19 יולי 2025, 00:01
האדום הצורר כתב: 18 יולי 2025, 23:56 כי הבון טון פה נהיה קשקושי שכל דמגוגיים בסגנון שלך במטרה לקדם את הפיכתה של הפועל לצל דהוי של האג'נדות של שימון מזרחי.
אני לא מצליח להבין מה השוני מהכדורגל. למה בהפועל סל הכל חייב להיות טהור ואידאולוגי ובהפועל רגל הכל הולך?
ברגל שנה שעברה שרו שירים לכבוד שבת וקיללו שחקן ערבי כי הוא עשה לייק לאיזה עמוד בערבית. זה כן הפועל?
בכדורגל עשו מחאה לניסנובים כי הם לא השקיעו
פה עושים מחאה כי כן משקיעים
בכדורגל מתלהבים שהשקיעו שני מליון דולר בילד שעוד לא קרע זוג נעליים ויופי שהבעלים משקיע ואנחנו בדרך להצלחה
ופה משקיעים מליוני דולרים בשחקנים מוכחים אז
מפחדים שחס וחלילה נצליח

אני מפחד לחשוב איזה מחאות יהיו נגד ספרא אם חס וחלילה ננצח דרבי או ניקח אליפות..
בכלל יגידו שהוא רוצה שנהיה כמו מכבי
בני12
קיבל.ה  1788 לייקים

אני מאד נהנה לראות את הקבוצה שאני אוהד מצליחה
אני עוד יותר אהנה כשאראה אליפות ראשונה שלה
לא יודע איך לספר לך אבל הצלחה זאת המטרה של כל קבוצת ספורט על פני כדור הארץ
קובי
קיבל.ה  237 לייקים

משעשע שאתם מנסים לנהל דיון (ולא מתנהל כאן דיון) עם בנאדם שהשאיפות שלו ממועדוני הפועל תל אביב כדורגל וכדורסל הם בדיוק ההפך מה שהרוב המוחלט של האוהדים שואף אליו.
זה שאתם מנסים לנהל דיון רק נותן לו נפח מדומה כשאין לא בכלל.
האדום הצורר
קיבל.ה  702 לייקים

קובי כתב: 19 יולי 2025, 02:42 משעשע שאתם מנסים לנהל דיון (ולא מתנהל כאן דיון) עם בנאדם שהשאיפות שלו ממועדוני הפועל תל אביב כדורגל וכדורסל הם בדיוק ההפך מה שהרוב המוחלט של האוהדים שואף אליו.
זה שאתם מנסים לנהל דיון רק נותן לו נפח מדומה כשאין לא בכלל.
בשביל מה הדמגוגיה הזאת? אתה לא מסכים עם חלק מסוים בדיון מסיבה כלשהי? תכתוב מה אתה חושב. מה הטעם בלכתוב מה הדעה של הרוב או המיעוט ומה זה רלוונטי לטיב הטיעונים שמשתמשים בהם? לצורך העניין יש הרבה הרבה אוהדי הפועל שמזדהים עם מה שכתבתי כאן... זה גם לא כזה מהפכני להגיד שעדיף גם להפסיד לפעמים ולהיות הפועל מלנצח כל הזמן אם המחיר זה להיות מכבי. ממש טיעון פורץ דרך. אולי בשיח החד מימדי של הפורום הזה זה נשמע איזה משהו יוצא דופן אבל זה שיח רווח מאוד בקרב אוהדי הפועל.

דרך אגב, אין לי בעיה עם ניצחון או עם תואר (לא היה מאושר ממני בניצחון בדרבי או באליפות, בכדורגל או כדורסל, עד השנה). יש לי בעיה עם פעולות שמוציאות את התוכן המהותי מהדבר הזה שנקרא הפועל תל אביב.
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2572 לייקים

זה מצחיק שאתה בא בטענות לדמגוגיה ועונה בדמגוגיה משלך.
מה מוציא את התוכן המהותי מהדבר הזה שנקרא הפועל תל אביב יותר מאשר למנוע במודע ובכוונה מאלפי אוהדים להגיע למשחקים?
Asafasraf
קיבל.ה  1509 לייקים

האדום הצורר כתב:אבל למה אתה אוהד הפועל אם כל מה שמשנה לך זה התוצאה? אני אמור לאהוד קבוצה כי היא הכי עשירה וכי בשנה נתונה היא זכתה ביורוקאפ? זה יותר חשוב ממי יושב לידי במשחקים, ומערכים אחרים שהקהילה הזאת חלקה עד השנה (חתירה לשוויון, היכולת לקבל הפסד, היכולת לשאול שאלות, היצירתיות וההומור)? מכל זה נשאר רק הכסף.
מה שמשנה לנו זו ההצלחה וההתקדמות כקבוצת ספורט.
למה אהדת את הפועל רגל כשהיא היתה בבעלות של אחד מעשירי המדינה?
״חתירה לשיוויון״- לא זוכר שביקשנו להתחיל משחקים ביתרון.
״היכולת לקבל הפסד״- ראינו אותה בדרבי רגל עם הכדורי- ים או בהתפרעויות שהיו ליד וולפסון אחרי עוד השפלה בדרבי.
״היכולת לשאול שאלות״- האם הכוונה היא השיר ״איפה אבא של רגב״?
״היצירתיות״- האם זה מתבטא בלהרביץ לאוהדים של פאקינג הפועל חיפה (כאלה שלא מסוגלים לריב עם זבוב)?
״הומור״- האם חלק ממנו זה שירי השואה וזריקת אבוקות?
לי הרבה יותר מפריע שעמותה שנושאת את השם ״הפועל״ מלינה שכר לעובדים, מאשר המעבר ליד אליהו.
ראיתי כמה נלחמתם למען השכר של העובדים בקבוצות הנוער. עאלק אנשים עם אידאה. יותר בכיוון של אנשים שעלה להם השתן למוח מזמן, וטוב שהגיע אחד כמו ינאי ולא נתן להפוך את הקבוצה להפועל אולטראס תל אביב.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Red_man
קיבל.ה  1490 לייקים

בגלל שהצורר מתעלם אני לא אשאיר אתכם במתח.
בעונה הבאה עתידה בשעה טובה ומוצלחת לקום קבוצת בוגרות שהעמותה תנהל. בארץ יש 4 ליגות בכדורסל נשים כשהנמוכה ביותר היא ליגה א׳. הפועל רוצה לדלג על ליגה א׳ ולהתחיל ישירות בארצית שלא דרך הפרקט. אגב לפי הטענות שלהם הם יתחילו ישירות בארצית.
אגב, עד היום העמותה לא הפרישה כספים לפנסיה למאמני נוער כקבוע בחוק. אני יודע בוודאות על עוד כמה וכמה דברים מביכים מאוד שקשורים לנושא משכורות שהעמותה עושה למאמני הנוער.
Asafasraf
קיבל.ה  1509 לייקים

Red_man כתב:בגלל שהצורר מתעלם אני לא אשאיר אתכם במתח.
בעונה הבאה עתידה בשעה טובה ומוצלחת לקום קבוצת בוגרות שהעמותה תנהל. בארץ יש 4 ליגות בכדורסל נשים כשהנמוכה ביותר היא ליגה א׳. הפועל רוצה לדלג על ליגה א׳ ולהתחיל ישירות בארצית שלא דרך הפרקט. אגב לפי הטענות שלהם הם יתחילו ישירות בארצית.
אגב, עד היום העמותה לא הפרישה כספים לפנסיה למאמני נוער כקבוע בחוק. אני יודע בוודאות על עוד כמה וכמה דברים מביכים מאוד שקשורים לנושא משכורות שהעמותה עושה למאמני הנוער.
הצורר בתגובה: ״אתה לא הפועל. תתבייש!״
יותר חשוב ההומור ואנטי מימסדיות.

Sent from my iPhone using Tapatalk
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  503 לייקים

Red_man כתב:בגלל שהצורר מתעלם אני לא אשאיר אתכם במתח.
כנראה שככה הפועל האמיתית צריכה להתנהל בעיניו.
מה לו ולניהול תקין, סגל חזק ותארים? תן לו הפועל מסכנה ועלובה והוא מאושר עד הגג.
שליחת תגובה