עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Asafasraf
קיבל.ה  1509 לייקים

האדום הצורר כתב:אה גם סגול העביר את הפועל מבלומפילד תוך כדי שהוא מבטיח לשפץ אותו? פספסתי.
עצם העובדה שהפכתם את הדרייב אין לבית מקדש מראה עליך ועל המתנגדים איזה בעלי מוסר כפול אתם- את האולם הזה הקים גדול השנואים ביציע, וזה שאחראי להריסת אוסישקין.

Sent from my iPhone using Tapatalk
הוקיץ'
קיבל.ה  6235 לייקים

האדום הצורר כתב: 18 יולי 2025, 16:41
הוקיץ' כתב: 18 יולי 2025, 16:10 מספרי המנויים אומרים לי שרבים וטובים מאוהדי הפועל מתחברים לכיוון החדש שבו הפועל הולכת.
רבים יותר מאלה שהתחברו לכיוון הישן של הפועל.
איזה מספרי מנויים? יצאו מנויים?
ובכל מקרה, מנויים ליד אליהו לא מוכיחים שום דבר על אוהדי הפועל. זה מוכיח בעיקר משהו על אנשים שהולכים ליד אליהו.
בעונה החולפת היו 8000 מנויים, אתה חושב שהשנה יהיו פחות?
אה, עכשיו הבנתי. אתה חי בסרט שאתה אוהד הפועל ואנשים שאשכרה הולכים לראות את הקבוצה לא. הכל ברור.
האדום הצורר
קיבל.ה  702 לייקים

Asafasraf כתב: 18 יולי 2025, 17:39
האדום הצורר כתב:אה גם סגול העביר את הפועל מבלומפילד תוך כדי שהוא מבטיח לשפץ אותו? פספסתי.
עצם העובדה שהפכתם את הדרייב אין לבית מקדש מראה עליך ועל המתנגדים איזה בעלי מוסר כפול אתם- את האולם הזה הקים גדול השנואים ביציע, וזה שאחראי להריסת אוסישקין.

האולם הזה הוקם כפועל יוצא מהמאבק על אוסישקין וההקמה מחדש של הפועל בעקבות המאבק על אוסישקין. לכן הוא גם בית ולכן הוא גם כל כך חשוב. אין צורך לגנוב דעת.
אינתי עומרי, הפועל.
האדום הצורר
קיבל.ה  702 לייקים

הוקיץ' כתב: 18 יולי 2025, 17:40
הוקיץ' כתב: 18 יולי 2025, 16:10 מספרי המנויים אומרים לי שרבים וטובים מאוהדי הפועל מתחברים לכיוון החדש שבו הפועל הולכת.
רבים יותר מאלה שהתחברו לכיוון הישן של הפועל.
ובכל מקרה, מנויים ליד אליהו לא מוכיחים שום דבר על אוהדי הפועל. זה מוכיח בעיקר משהו על אנשים שהולכים ליד אליהו.
אה, עכשיו הבנתי. אתה חי בסרט שאתה אוהד הפועל ואנשים שאשכרה הולכים לראות את הקבוצה לא. הכל ברור.
לא היו 8000 מנויים. א. כי גם עם יד אליהו לא הגיעו ל-8000 מנויים ולא קרוב לזה וגם כי 3000 מתוכם נמכרו לדרייב.אין.
אינתי עומרי, הפועל.
האדום הצורר
קיבל.ה  702 לייקים

Asafasraf כתב: 18 יולי 2025, 17:37
לא, אבל כשטביב רצה לעבור לר״ג בליגת האלופות לא היה אכפת לאולטראס שאוהד ישלם 275 ₪ למשחק בית בליגת האלופות.
הם תמיד דאגו לחלשים ולאלה שידם אינה משגת.

הם נאבקו כדי שהמשחקים יישארו בבלומפילד, בניגוד לחיפה שהעבירה בשמחה מקרית אליעזר לרמת גן. זו אשמתם שטביב החרא גבה 275 ש"ח לכרטיס? העדפת שיעבירו אז את המשחקים לרמת גן?
אינתי עומרי, הפועל.
הוקיץ'
קיבל.ה  6235 לייקים

האדום הצורר כתב: 18 יולי 2025, 17:48
הוקיץ' כתב: 18 יולי 2025, 17:40

לא היו 8000 מנויים. א. כי גם עם יד אליהו לא הגיעו ל-8000 מנויים ולא קרוב לזה וגם כי 3000 מתוכם נמכרו לדרייב.אין.
שמע, אין לי בסיס לדיון משותף איתך. אתה לא מאמין למספרים שפורסמו וראיתי בעיני במשחקים, אתה חושב שאתה יותר אוהד מכאלה שהולכים ליד אליהו (אם אתה בכלל חושב שהם אוהדים).
סבבה, מוזמן לחשוב ככה. לא באמת מעניין אותי.
Nati
קיבל.ה  1973 לייקים

Red_man כתב:
האדום הצורר כתב: 18 יולי 2025, 16:42 ואם אתה מדבר על השנה שעברה - 3000 מנויים בשנה שעברה נמכרו לדרייב אין, ולא ליד אליהו. כמה נמכרו רק ליד אליהו? לאף אחד אין באמת מושג.
כמה חברי עמותה יש?
מה קשור מספר חברי עמותה?
אני עדיין חבר עמותה,ותומך ב100% בעופר ובמעבר ליד אליהו.
Adom_Adom
קיבל.ה  368 לייקים

האדום הצורר כתב: 18 יולי 2025, 17:50
Asafasraf כתב: 18 יולי 2025, 17:37
לא, אבל כשטביב רצה לעבור לר״ג בליגת האלופות לא היה אכפת לאולטראס שאוהד ישלם 275 ₪ למשחק בית בליגת האלופות.
הם תמיד דאגו לחלשים ולאלה שידם אינה משגת.

הם נאבקו כדי שהמשחקים יישארו בבלומפילד, בניגוד לחיפה שהעבירה בשמחה מקרית אליעזר לרמת גן. זו אשמתם שטביב החרא גבה 275 ש"ח לכרטיס? העדפת שיעבירו אז את המשחקים לרמת גן?
היד אליהו הפך לעניין חסר פרופורציות, הפכתם את זה להרבה יותר עניין ממה שזה היה אמור להיות
רק הפועל
קיבל.ה  2666 לייקים

האדום הצורר כתב: 18 יולי 2025, 17:14 אין ספק, דרך אגב, שהמילה מרגש נהייתה קללה בשיח כאן בפורום. עדיף בהרבה למות משעמום מול עוד דאנק מול בני הרצליה, כמובן.
אין ספק שעדיף להפסיד להרצליה ב15 הפרש מאשר לחכות לעוד דאנק
האדום הצורר
קיבל.ה  702 לייקים

אם הדאנק אומר לארח ביד אליהו ולסגוד לכסף כערך אז לא תודה.
אינתי עומרי, הפועל.
יהלום14אדום
קיבל.ה  1015 לייקים

האדום הצורר כתב: 18 יולי 2025, 17:14 אה גם סגול העביר את הפועל מבלומפילד תוך כדי שהוא מבטיח לשפץ אותו? פספסתי.
היית חייבת לדחוף תגובה לא קשורה ולהתעלם ממה שלא נוח, אחלה.
לגבי השיפוץ, עוד נראה.
יאללה הביתה!!!
רק הפועל
קיבל.ה  2666 לייקים

לא תודה מבחינתך , הרוב המוחלט ממש שמחים מזה שיש קבוצה תחרותית
Red_man
קיבל.ה  1489 לייקים

Nati כתב: 18 יולי 2025, 17:59
Red_man כתב:
האדום הצורר כתב: 18 יולי 2025, 16:42 ואם אתה מדבר על השנה שעברה - 3000 מנויים בשנה שעברה נמכרו לדרייב אין, ולא ליד אליהו. כמה נמכרו רק ליד אליהו? לאף אחד אין באמת מושג.
כמה חברי עמותה יש?
מה קשור מספר חברי עמותה?
אני עדיין חבר עמותה,ותומך ב100% בעופר ובמעבר ליד אליהו.
אני די משוכנע שלמרות שאתה נשארת חבר עמותה קיימת ירידה (להערכתי חדה) במסר חברי העמותה. גם אני עדיין חבר עמותה
יהלום14אדום
קיבל.ה  1015 לייקים

האדום הצורר כתב: 18 יולי 2025, 18:08 אם הדאנק אומר לארח ביד אליהו ולסגוד לכסף כערך אז לא תודה.
בטח לסגוד, יש לך עוד כמה מילות תיאור לאוהדים שהם לא פחות אוהדים ממך איש אידאה שכמותך?
יאללה הביתה!!!
Nati
קיבל.ה  1973 לייקים

יהלום14אדום כתב:
האדום הצורר כתב: 18 יולי 2025, 18:08 אם הדאנק אומר לארח ביד אליהו ולסגוד לכסף כערך אז לא תודה.
בטח לסגוד, יש לך עוד כמה מילות תיאור לאוהדים שהם לא פחות אוהדים ממך איש אידאה שכמותך?
כבר כמה פעמים נאמר
הוא חושב שהפועל זאת תנועת נוער.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2572 לייקים

רק נציין, שאמנם לא בתקופתו של סגול, אבל כשכן שיפצו את בלומפילד , הקבוצה שיחקה בפ״ת מכל המקומות.
הסיבה שרמת גן לא היה אופציה היא שהמגרש הזה לא מתוחזק ולא ראוי לשימוש.
אבל לצורך השיפוץ ידעו לצאת מבלומפילד וזה לא הפריע לאף אחד.

אפשר לדבר על זה שהוחלט לצאת מהדרייב אין אולי שנה/שנתיים לפני שבכלל מתחילים לשפץ, אבל זה כבר דיון אחר לגמרי , על זה שהדרייב אין כבר היה קטן למידותינו.
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  63 לייקים

האדום הצורר כתב: 18 יולי 2025, 17:14 אה גם סגול העביר את הפועל מבלומפילד תוך כדי שהוא מבטיח לשפץ אותו? פספסתי.
לא הוא רק שינה את הסמל ...
כנראה שפיספסת
האדום הצורר
קיבל.ה  702 לייקים

נכון זה גם היה גרוע, אבל עדיף ביי פאר להוסיף ספונסר לסמל מאשר לעבור באופן קבוע למגרש שמזוהה באופן מוחלט עם מכבי, להתנהל כמו מכבי ולאמץ את האג'נדה שלהם לגבי המציאות.
אינתי עומרי, הפועל.
האדום הצורר
קיבל.ה  702 לייקים

מילפורד כתב: 18 יולי 2025, 19:08 רק נציין, שאמנם לא בתקופתו של סגול, אבל כשכן שיפצו את בלומפילד , הקבוצה שיחקה בפ״ת מכל המקומות.
הסיבה שרמת גן לא היה אופציה היא שהמגרש הזה לא מתוחזק ולא ראוי לשימוש.
אבל לצורך השיפוץ ידעו לצאת מבלומפילד וזה לא הפריע לאף אחד.

אפשר לדבר על זה שהוחלט לצאת מהדרייב אין אולי שנה/שנתיים לפני שבכלל מתחילים לשפץ, אבל זה כבר דיון אחר לגמרי , על זה שהדרייב אין כבר היה קטן למידותינו.
חח לפני שבכלל מתחילים לשפץ... אפשר לרדת מהעמדות הפנים, הרי מהתחלה לכולנו היה ברור שהעניין פה הוא לא שיפוץ הדרייב אין וזו לא הסיבה שהפועל מועברת ליד אליהו.
אינתי עומרי, הפועל.
Charlie
קיבל.ה  916 לייקים

shaharot כתב:
עוד לא מצאתי תשובה הגיונית מה הבעיה לעבור ליד אליהו?
ולא, תשובה כמו "זה של מכבי" זה תשובה של ילד בן 5 מצטער.
האם מכבי רגל עם 30 אלף אוהדים כל משחק מצטערים שהם משחקים בבלומפילד ולוקחים אליפויות?
בלומפילד היום הוא יותר הבית של מכבי מאשר של הפועל. הם שנים ממלאים אותו, בעוד שאנחנו בקושי ממלאים יציע וחצי ביום שישי אחר הצהריים. במשרד היה לי מתמחה מכביסט שרוף ופעם דיברתי איתו על בלומפילד ואז נחתה עלי המכה: יש דור שלם של אוהדי מכבי מתחת לגיל 30 שבכלל לא מכירים מציאות אחרת והם תמיד הלכו לאיצטדיון הכדורגל העירוני ביפו שמשמש גם את הפועל ובני יהודה אבל קודם כל הוא הבית של הקבוצה הבכירה והגדולה בעיר.
שמעת מישהו שהתלונן שם שבלומפילד זה "של הפועל"? הם לא דפקטים כמו שיש אצלנו .
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2572 לייקים

ברור, הסיבה היא לאפשר לעוד אלפי אוהדי הפועל להגיע למשחקים.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2572 לייקים

האדום הצורר כתב: 18 יולי 2025, 23:05 נכון זה גם היה גרוע, אבל עדיף ביי פאר להוסיף ספונסר לסמל מאשר לעבור באופן קבוע למגרש שמזוהה באופן מוחלט עם מכבי, להתנהל כמו מכבי ולאמץ את האג'נדה שלהם לגבי המציאות.
האמת, שלפי ההסכם מול עופר, נשמע שמה שהיה חשוב לנו להכניס לפני הכל זה וטו על השם, צבע והסמל.
את נושא יד אליהו ניסו אחרי זה להכניס בתור תוספת צדדית שלא נוסחה כראוי.
האדום הצורר
קיבל.ה  702 לייקים

כן, כאמור, גם לשנות את הסמל זה גרוע מאוד. עדיין, ההתנהלות של סגול בתמונה הכוללת של הדברים הייתה הרבה יותר מכבדת את הפועל, אוהדיה וערכיה משל ינאי. מעבר לזה שסגול ממש לא היה העניין ורוב הזמן אף אחד לא התעסק בו. להבדיל בערך אלף אלפי הבדלות. התרגלתם לסגנון הזה ונתתם לו לגיטימציה וזה חבל. לי באופן אישי ההתנהלות בניהול של הפועל בשנה האחרונה מזכירה את גאידמק, חוגג ושאר החברים מבית"ר הרבה יותר מאשר את סגול.
אינתי עומרי, הפועל.
האדום הצורר
קיבל.ה  702 לייקים

Charlie כתב: 18 יולי 2025, 23:08
shaharot כתב:
עוד לא מצאתי תשובה הגיונית מה הבעיה לעבור ליד אליהו?
ולא, תשובה כמו "זה של מכבי" זה תשובה של ילד בן 5 מצטער.
האם מכבי רגל עם 30 אלף אוהדים כל משחק מצטערים שהם משחקים בבלומפילד ולוקחים אליפויות?
בלומפילד היום הוא יותר הבית של מכבי מאשר של הפועל. הם שנים ממלאים אותו, בעוד שאנחנו בקושי ממלאים יציע וחצי ביום שישי אחר הצהריים. במשרד היה לי מתמחה מכביסט שרוף ופעם דיברתי איתו על בלומפילד ואז נחתה עלי המכה: יש דור שלם של אוהדי מכבי מתחת לגיל 30 שבכלל לא מכירים מציאות אחרת והם תמיד הלכו לאיצטדיון הכדורגל העירוני ביפו שמשמש גם את הפועל ובני יהודה אבל קודם כל הוא הבית של הקבוצה הבכירה והגדולה בעיר.
שמעת מישהו שהתלונן שם שבלומפילד זה "של הפועל"? הם לא דפקטים כמו שיש אצלנו .
הם לא דפקטים כי אין להם זהות ובאופן כללי זה מועדון כללי ומיותר. לא בדיוק משהו להתקנא בו.
אינתי עומרי, הפועל.
shaharot
קיבל.ה  605 לייקים

מחכה שאדום לצורר יענה מה הבעיה לעבור ליד אליהו?
ביינתים עופר מביא תוצאות = אליפות יורוקאפ = התקציב טופ 3 ביורוליג.
שהוא הבטיח תוך 5 שנים להגיע לפיינל פור כולם שלחו אותו לאישפוז. עברו שנתיים ופתאום 5 שנים נשמע הרבה מידי...
וזה עובר פה לחלק מהאנשים באהלן אהלן.
האדום הצורר
קיבל.ה  702 לייקים

אבל למה אתה אוהד הפועל אם כל מה שמשנה לך זה התוצאה? אני אמור לאהוד קבוצה כי היא הכי עשירה וכי בשנה נתונה היא זכתה ביורוקאפ? זה יותר חשוב ממי יושב לידי במשחקים, ומערכים אחרים שהקהילה הזאת חלקה עד השנה (חתירה לשוויון, היכולת לקבל הפסד, היכולת לשאול שאלות, היצירתיות וההומור)? מכל זה נשאר רק הכסף.
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  63 לייקים

האדום הצורר כתב: 18 יולי 2025, 23:30 אבל למה אתה אוהד הפועל אם כל מה שמשנה לך זה התוצאה? אני אמור לאהוד קבוצה כי היא הכי עשירה וכי בשנה נתונה היא זכתה ביורוקאפ? זה יותר חשוב ממי יושב לידי במשחקים, ומערכים אחרים שהקהילה הזאת חלקה עד השנה (חתירה לשוויון, היכולת לקבל הפסד, היכולת לשאול שאלות, היצירתיות וההומור)? מכל זה נשאר רק הכסף.
אני אוהד הפועל כי אבא שלי אוהד הפועל
זה בסדר? יש לי אישור?
מי שואל אותכם בכלל
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  63 לייקים

האדום הצורר כתב: 18 יולי 2025, 23:14 כן, כאמור, גם לשנות את הסמל זה גרוע מאוד. עדיין, ההתנהלות של סגול בתמונה הכוללת של הדברים הייתה הרבה יותר מכבדת את הפועל, אוהדיה וערכיה משל ינאי. מעבר לזה שסגול ממש לא היה העניין ורוב הזמן אף אחד לא התעסק בו. להבדיל בערך אלף אלפי הבדלות. התרגלתם לסגנון הזה ונתתם לו לגיטימציה וזה חבל. לי באופן אישי ההתנהלות בניהול של הפועל בשנה האחרונה מזכירה את גאידמק, חוגג ושאר החברים מבית"ר הרבה יותר מאשר את סגול.
מעניין כי הסגנון של רמי בשנה האחרונה מזכיר לי את מוני הראל. סכסכן בשקל
Red_man
קיבל.ה  1489 לייקים

האדום הצורר כתב: 18 יולי 2025, 23:30 אבל למה אתה אוהד הפועל אם כל מה שמשנה לך זה התוצאה? אני אמור לאהוד קבוצה כי היא הכי עשירה וכי בשנה נתונה היא זכתה ביורוקאפ? זה יותר חשוב ממי יושב לידי במשחקים, ומערכים אחרים שהקהילה הזאת חלקה עד השנה (חתירה לשוויון, היכולת לקבל הפסד, היכולת לשאול שאלות, היצירתיות וההומור)? מכל זה נשאר רק הכסף.
קיצור אתה רוצה חוג במתנס ולא ספורט מקצועני הבנתי. יצירתיות והומור? ברצינות?
סגול שינה את הסמל והוסיף לו צהוב. הספונסר של הפועל סל היה פאקינג בירה מכבי, קראו לקבוצה הפועל בירה מכבי ת״א. הפועל אירחה ביד אליהו כבר בעבר.
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  63 לייקים

בנוסף, מי שיושב לידך במשחקים מקלל ומאיים על אוהדים אחרים שיושבים לידך במשחקים.
זה פחות מפריע לך משום מה.
האדום הצורר
קיבל.ה  702 לייקים

iamgabormarton כתב: 18 יולי 2025, 23:35
אני אוהד הפועל כי אבא שלי אוהד הפועל
זה בסדר? יש לי אישור?
מי שואל אותכם בכלל
מי שואל אותך בכלל? מי הסמיך אותך לזרוק על כל ההיסטוריה של הפועל בשביל לזכות בתארים מומצאים של מפעלי קומבינה? גם בשביל הליגה הבלקנית היית עובר ליד אליהו?
אינתי עומרי, הפועל.
האדום הצורר
קיבל.ה  702 לייקים

Red_man כתב: 18 יולי 2025, 23:41
סגול שינה את הסמל והוסיף לו צהוב. הספונסר של הפועל סל היה פאקינג בירה מכבי, קראו לקבוצה הפועל בירה מכבי ת״א. הפועל אירחה ביד אליהו כבר בעבר.
לא, אני רוצה הפועל טובה שהיא הפועל. וכן, חלק משמעותי מזה זה יצירתיות והומור ואנטי ממסדיות. לא השעמום המיותר שיש בישראל בכל פינה ומתגלם מצויין כבר במכבי תל אביב. מבין שאנחנו חלוקים בנושא הזה, אתה מוזמן להמשיך ללהג על בירה מכבי כאילו זה קשור למשהו.
אינתי עומרי, הפועל.
Niro
קיבל.ה  1180 לייקים

איפה בא לידי ביטוי הערך "היכולת לקבל הפסד"? באנחנו אוהבים אתכם אבל נשרוף אתכם חיים, אם לא תביאו דרבי אתם מתים? או בניסיון לפוצץ דרבי רגל?
Red_man
קיבל.ה  1489 לייקים

האדום הצורר כתב: 18 יולי 2025, 23:50
Red_man כתב: 18 יולי 2025, 23:41
לא, אני רוצה הפועל טובה שהיא הפועל. וכן, חלק משמעותי מזה זה יצירתיות והומור ואנטי ממסדיות. לא השעמום המיותר שיש בישראל בכל פינה ומתגלם מצויין כבר במכבי תל אביב. מבין שאנחנו חלוקים בנושא הזה, אתה מוזמן להמשיך ללהג על בירה מכבי כאילו זה קשור למשהו.
ולשאר הנושאים אתה יכול להתייחס? או רק למה שנוח לך?
למה מי אתה שתקבע מה מעניין ומה משעמם?
האדום הצורר
קיבל.ה  702 לייקים

הפורום הזה נהיה מקום מאוד עצוב
אינתי עומרי, הפועל.
Red_man
קיבל.ה  1489 לייקים

Niro כתב: 18 יולי 2025, 23:51 איפה בא לידי ביטוי הערך "היכולת לקבל הפסד"? באנחנו אוהבים אתכם אבל נשרוף אתכם חיים, אם לא תביאו דרבי אתם מתים? או בניסיון לפוצץ דרבי רגל?
כנראה שזה נופל בקטגורית הומור
Red_man
קיבל.ה  1489 לייקים

האדום הצורר כתב: 18 יולי 2025, 23:54 הפורום הזה נהיה מקום מאוד עצוב
למה? כי לא מסכימים איתך? כי מציבים לך עובדות שלא נוחות לך?
shaharot
קיבל.ה  605 לייקים

לא ענית לי :)

הטקסט שלך רק מראה שקצת התאהבת בבינוניות ובחוסר יכולת להתחרות עם הגדולות (אולי נביא איזה דרבי פעם בעונה שנגיד שהייתה שנה טובה).
הקהילה הזאת חלקה גם חובות, אי תשלום משכורות לעובדים , שירי שואה והכי חשוב ללכת מכות עם אוהדי הפועל חיפה(ולא רק).

אני יודע שזה מוזר לאוהדי הפועל (ברגל ובסל) אבל מותר לנו לשמוח שיש לנו קבוצה טובה מאוד ותחרותית!!
מספיק לחפש ולשים גלגלים, תהנו מהתקופה הזאת ותנו לעופר לעבוד. ראבק אפילו לניסנוב נתתם 5 שנים של שקט
האדום הצורר
קיבל.ה  702 לייקים

כי הבון טון פה נהיה קשקושי שכל דמגוגיים בסגנון שלך במטרה לקדם את הפיכתה של הפועל לצל דהוי של האג'נדות של שימון מזרחי.
אינתי עומרי, הפועל.
בני12
קיבל.ה  1788 לייקים

כל מי שישב באיזור שלי ביציע 2, נמצא גם ביד אליהו.
אנחנו אכן חותרים לשיוויון מול מכבי וירושלים
יכולת לשאול שאלות? את העמותה? אני כבר שנה מחכה לאסיפת עמותה
מישהו מנע ממישהו יצירתיות והומור (לקלל את הבת של עופר או את הבנות של ברגר לא נחשב)?

הדבר היחיד ששונה בהפועל כיום זה שבמשחקי הבית אין יותר אלימות, אין עימותים עם שוטרים, אין בעיות בכניסה, חפצים לא נזרקים למגרש, אין רדיוסים, סגירת יציעים והורדת נקודות
וזה בהחלט משהו שאני מסוגל להתמודד איתו
שליחת תגובה