עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 140 לייקים
400 אלף קנס אומר שחוץ מבאר שבע, חיפה ומכבי, אף אחד לא יביא זר שביעי.
בקיצור למרבית הקבוצות אם לא כולם, 7 זרים , לאף קבוצה לא יהיה שווה לוותר על 5 מיליון שקל פלוס מינוס.
אגב אני חושב ששלילת מענק זה די הוגן . מותר לך להביא 8, אבל אם אתה פחות מקדם ישראלים אין סיבה שבאמת תקבל מענק מהמדינה.. אבל מצד שני לא מונעים ממך
זה אותו פורמט כמו בכדורסל. ככה ש8 זרים יתאים רק לקבוצות באירופה שיוכלו לשים זר ביציע כל משחק
אין סיבה לנו להביא זר שביעי או חלילה שמיני לעונה בליגת העל, טפו טפו שהלוז יהיה יותר מלא במשחקים אולי יהיה שווה לעבות את הסגל הראשון
-
- קיבל.ה 293 לייקים
חלמתי שצנצי מצייץ: "ריימס להפועל ת"א: דיארה לא למכירה" ובחלום שמחתי כי חשבתי, יופי, סוף סוף נגמרה האובססיה! אפשר לעבור הלאה!
ואז התעוררתי.
ואז התעוררתי.
-
- קיבל.ה 2436 לייקים
מכבי מחתימה בלם זר נוסף
לדעתי זה מקרב את נחמיאס להפועל
לדעתי זה מקרב את נחמיאס להפועל
מכבי משלמת בטירוף. זה שחקן שהוצע לנו אבל השכר שלו בשמיים. פורסם לפני יומיים שגם חיפה נסוגה מהדרישות הכלכליות.
- Sin Queso
- קיבל.ה 558 לייקים
או חו"ל
לא תודה
הבן אדם יכל לחתום מזמן
-
- קיבל.ה 293 לייקים
נחמיאס יחתום במחלה בסוף ספטמבר אחרי שהם ימכרו את אסנטה.
-
- קיבל.ה 352 לייקים
תגידו, פורסם באיזשהו מקום השכר של פלקאו?
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 2681 לייקים
לא יודע איפה ראית את המספרים האלו
המקום היחיד שרשם מספרי שכר זה one
400 אלף יורו שכר ו500 אלף דמי העברה
-
- קיבל.ה 2681 לייקים
אין לי ציפיות מהפועל ל400 אלף.
פרופיל הזרים אמור מבחינתי לנוע בין 250 ל350 וזה סבבה.
מספרי הפועל באר שבע.
פרופיל הזרים אמור מבחינתי לנוע בין 250 ל350 וזה סבבה.
מספרי הפועל באר שבע.
-
- קיבל.ה 2436 לייקים
-
- קיבל.ה 247 לייקים
למרות שבמקרה הזה יכלנו לסגור עסקה טובה כי הוא נכנס לשנת חוזה ומכבי שילמו רק 300 אלף יורו דמי העברה
חבל שלא הלכנו עליו
חבל שלא הלכנו עליו
לא, פשוט עדיף להביא זרלירון האדום כתב: ↑17 יולי 2025, 09:56מה זה לא תודה?
בגלל שהוא עוד לא חתם בהפועל, אז אתה לא בעד להחתים אותו עכשיו?
מה זה משחקי אגו?
הוא לא בלם כזה גדול כמו שעושים ממנו
-
- קיבל.ה 792 לייקים
יש הבדל בין קבוצה שיש לה בסיס רחב ואיכותי והיא רוצה להשתדרג בתפקידים בודדים (לדוגמה - באר שבע). לעומת קבוצה שצריכה לבנות כמעט את כל הבסיס מחדש - אנחנו.
בהגנה בנו בסיס סביר וטוב (נראה במשחקי הטוטו כשיעמדו במבחנים חזקים יותר).
המדאיג ביותר זה הקישור ההגנתי וההתקפי שם אנחנו להערכתי חסרים לפחות 2-3 שחקנים להרכב, לא לעיבוי הסגל.
נערך לאחרונה על ידי אדום ותיק ב 17 יולי 2025, 12:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 2681 לייקים
לגמרי מסכיםאדום ותיק כתב: ↑17 יולי 2025, 10:02יש הבדל בין קבוצה שיש לה בסיס רחב ואיכותי והיא רוצה להשתדרג בתפקידים בודדים (לדוגמה - באר שבע). לעומת קבוצה שצריכה בנות כמעט את כל הבסיס מחדש - אנחנו.
בהגנה בנו בסיס סביר וטוב (נראה במשחקי הטוטו כשיעמדו במבחנים חזקים יותר).
המדאיג ביותר זה הקישור ההגנתי וההתקפי שם אנחנו להערכתי חסרים לפחות 2-3 שחקנים להרכב, לא לעיבוי הסגל.
לכן אני מבין ומכיל אפשרות שאם יש 7 זרים, 2 מהם או אפילו 3(תלוי גם ברכש ישראלי שבדרך כלל ואליו פור מאני נמוך יותר מזרים) יהיו שחקנים עם שכר סביר, כמו פלקאו(ככל הנראה)
קמארה לא בליגה שלנו. לא מבחינת שכר ולא בחינת רמה.
-
- קיבל.ה 2681 לייקים
-
- קיבל.ה 293 לייקים
תהיו רגועים, לא יהיה וולקאם עד סוף המחנה.
-
- קיבל.ה 125 לייקים
-
- קיבל.ה 2681 לייקים
בעקבות מיציץ יחס ידיעות כדורסל-כדורגל 1/27
אני לא פסימיסט אבל אי אפשר לא להיות ער למצב שכמעט עוד חודש נפתחת הליגה וחסרים כל כך הרבה. שחקנים בעמדות משמעותיות!
לא קונה את כל ״עובדים בשקט״ ו״הפועל תהיה קבוצה טובה״
לפי איך שאני רואה עבודת סקאוטינג ברצפה, כל מה שמצאו עד עכשיו זה פלקאו, שחקן חלש מאוד לפי הפרופיל שלו.
יכול להיות שאני טועה, אבל לדעתי זה הולך להתפוצץ להרבה אנשים בפנים כשנגיע לשחק מול ביתר ומול מכבי.
לפי איך שאני רואה עבודת סקאוטינג ברצפה, כל מה שמצאו עד עכשיו זה פלקאו, שחקן חלש מאוד לפי הפרופיל שלו.
יכול להיות שאני טועה, אבל לדעתי זה הולך להתפוצץ להרבה אנשים בפנים כשנגיע לשחק מול ביתר ומול מכבי.
-
- קיבל.ה 2681 לייקים
ואם יש לך בחירה בין לסגור מהר את הסגל או לסגור מאוחר את הסגל עם שחקנים יותר טוביםtormenta כתב: ↑17 יולי 2025, 10:49 אני לא פסימיסט אבל אי אפשר לא להיות ער למצב שכמעט עוד חודש נפתחת הליגה וחסרים כל כך הרבה. שחקנים בעמדות משמעותיות!
במה היית בוחר?
-
- קיבל.ה 169 לייקים
תצטרף לוינסנט וצא למנוחה מהבעת דעות ידידיtormenta כתב: ↑17 יולי 2025, 10:49 אני לא פסימיסט אבל אי אפשר לא להיות ער למצב שכמעט עוד חודש נפתחת הליגה וחסרים כל כך הרבה. שחקנים בעמדות משמעותיות!
- רדפוקס
- קיבל.ה 5142 לייקים
זה מצחיק אבל בעיקר עצוב שמכבי שילמו על קמארה בערך את אותו סכום ששילמנו על פלקאו (כמובן שהשכר של קמארה הוא בטח לפחות פי 3 מהשכר של פלקאו אבל עדיין).
אגב, מוגש כשירות לשופרות ההנהלה - תירוץ המלחמה תם ונשלם לאור רכבת הזרים שהוחתמה בימים האחרונים בליגה.
אגב, מוגש כשירות לשופרות ההנהלה - תירוץ המלחמה תם ונשלם לאור רכבת הזרים שהוחתמה בימים האחרונים בליגה.
למה אני צריך למנוחה מלהביע דעה? תפסיקו כבר עם התגובות הבריוניות האלה כאילו לא מתאים לכם לשמוע - אל תגיב.bambo_leo כתב: ↑17 יולי 2025, 11:02תצטרף לוינסנט וצא למנוחה מהבעת דעות ידידיtormenta כתב: ↑17 יולי 2025, 10:49 אני לא פסימיסט אבל אי אפשר לא להיות ער למצב שכמעט עוד חודש נפתחת הליגה וחסרים כל כך הרבה. שחקנים בעמדות משמעותיות!
dino כתב: ↑17 יולי 2025, 11:00ואם יש לך בחירה בין לסגור מהר את הסגל או לסגור מאוחר את הסגל עם שחקנים יותר טוביםtormenta כתב: ↑17 יולי 2025, 10:49 אני לא פסימיסט אבל אי אפשר לא להיות ער למצב שכמעט עוד חודש נפתחת הליגה וחסרים כל כך הרבה. שחקנים בעמדות משמעותיות!
במה היית בוחר?
אני אוהד, זה לא התפקיד שלי להגיד לך את מי להחתים ולא, יש אנשום שמקבלים שכר גבוה בשביל זה. בתור אוהד שרואה מהצד, שכבר חודשיים תקועים על דיארה + חודש על דנילסון זה נראה שהעבודת סקאוטינג לא בשמיים בכלל. 3 הגדולות שמעלינו מחתימות זרים על ימין ועל שמאל, זרים שנראים מעולה לפי הפרופיל. כן הם באירופה כן יש להם יותר כסף, שורה תחתונה אי אפשר להתכחש לעובדה שמי שאחראי להביא שחקנים לא עושה את עבודתו כהוגן.
-
- קיבל.ה 264 לייקים
אני מסכים איתך על הקביעה הזאת באופן עקרוני. אבל בסוף אנחנו מעסיקים סקאוט זר כלשהו, הבאנו את הסקאוט של ב"ש, הבאנו את פרימור, יש גם איזה בוקסה שמסתובב שם ועושה אלוהים יודע מה. ביחס למועדון ישראלי זה לא מעט כוח אדם, והציפיות היו שהכוח אדם הזה ידע להביא לפה משהו יותר מבטיח מפלקאו. ואם מה שהם מצאו זה פלקאו, כמה אופטימיות זה משאיר לגבי כל העבודה השקטה שלהם? דפאאה זה שחקן ישראלי, וההבאה שלו משדרת שהבעלים רציני לגבי המועדון הזה, זה לא אומר כלום על מערך הסקאוטינג שלנו. אם דיארה יבוא לפה זה יהיה מדהים, אבל זה יהיה עוד הישג של ספרא, לא משהו שצריך מערך סקאוטינג עבורו (למעשה - אתה מחזיק מערך סקאוטינג כדי שתצליח להביא שחקן כמו דיארה, לפני שהוא שווה מיליון יורו דמי העברה).dino כתב: ↑17 יולי 2025, 11:00ואם יש לך בחירה בין לסגור מהר את הסגל או לסגור מאוחר את הסגל עם שחקנים יותר טוביםtormenta כתב: ↑17 יולי 2025, 10:49 אני לא פסימיסט אבל אי אפשר לא להיות ער למצב שכמעט עוד חודש נפתחת הליגה וחסרים כל כך הרבה. שחקנים בעמדות משמעותיות!
במה היית בוחר?
ואז אתה מסתכל על קבוצה קטנה כמו בני ריינה, קבוצה שמכרה 300 מנויים (אני מניח ש- 299 מתוכם זה קרובי משפחה של שחקנים, ו- 1 זו זקנה דמנטית שלא הבינה מה היא רוכשת באינטרנט), שלא מחזיקה מערך סקאוטינג. ומביאה שחקן על המשבצת של פלקאו, בחינם, שנראה שעולה עליו בכל פרמטר אפשרי. רקורד מוכח, שתי הופעות בנבחרת סרביה, צעיר יותר, שיחק בפלייאוף של הליגה האירופית העונה, ויש לו קלטת ביצועים מרשימה מאוד וארוכה מהעונה האחרונה. ובשביל הדובדבן, שווה כמעט פי שלוש מפלקאו בטרנספרמרקט (תראה באשכול "שאר הליגה"). וזה מעצבן, ומביך, ומתסכל.
נערך לאחרונה על ידי Mendelson ב 17 יולי 2025, 11:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Shacham
- קיבל.ה 917 לייקים
אתה עושה פה דמגוגיה כי בכלל לא מדובר באותו אזור של עלות עסקה. רכיב השכר הוא הרבה יותר משמעותי מדמי ההעברה כי הוא משולם כל שנה של החוזה וגם יש עליו מיסים לא קטנים בכלל (השכר בתקשורת הוא בנטו).
חישבתי את עלות העסקאות כולל מיסים וזה יוצא שעסקת קמארה היא יותר מפי 2 מפלקאו.
-
- קיבל.ה 125 לייקים
כל מילהMendelson כתב: ↑17 יולי 2025, 11:35אני מסכים איתך על הקביעה הזאת באופן עקרוני. אבל בסוף אנחנו מעסיקים סקאוט זר כלשהו, הבאנו את הסקאוט של ב"ש, הבאנו את פרימור, יש גם איזה בוקסה שמסתובב שם ועושה אלוהים יודע מה. ביחס למועדון ישראלי זה לא מעט כוח אדם, והציפיות היו שהכוח אדם הזה ידע להביא לפה משהו יותר מבטיח מפלקאו. ואם מה שהם מצאו זה פלקאו, כמה אופטימיות זה משאיר לגבי כל העבודה השקטה שלהם? דפאאה זה שחקן ישראלי, וההבאה שלו משדרת שהבעלים רציני לגבי המועדון הזה, זה לא אומר כלום על מערך הסקאוטינג שלנו. אם דיארה יבוא לפה זה יהיה מדהים, אבל זה יהיה עוד הישג של ספרא, לא משהו שצריך מערך סקאוטינג עבורו (למעשה - אתה מחזיק מערך סקאוטינג כדי שתצליח להביא שחקן כמו דיארה, לפני שהוא שווה מיליון יורו דמי העברה).dino כתב: ↑17 יולי 2025, 11:00ואם יש לך בחירה בין לסגור מהר את הסגל או לסגור מאוחר את הסגל עם שחקנים יותר טוביםtormenta כתב: ↑17 יולי 2025, 10:49 אני לא פסימיסט אבל אי אפשר לא להיות ער למצב שכמעט עוד חודש נפתחת הליגה וחסרים כל כך הרבה. שחקנים בעמדות משמעותיות!
במה היית בוחר?
ואז אתה מסתכל על קבוצה קטנה כמו בני ריינה, קבוצה שמכרה 300 מנויים (אני מניח ש- 299 מתוכם זה קרובי משפחה של שחקנים, ו- 1 זו זקנה דמנטית שלא הבינה מה היא רוכשת באינטרנט), שלא מחזיקה מערך סקאוטינג. ומביאה שחקן על המשבצת של פלקאו, בחינם, שנראה שעולה עליו בכל פרמטר אפשרי. רקורד מוכח, שתי הופעות בנבחרת סרביה, צעיר יותר, שיחק בפלייאוף של הליגה האירופית העונה, ויש לו קלטת ביצועים מרשימה מאוד וארוכה מהעונה האחרונה. ובשביל הדובדבן, שווה כמעט פי שלוש מפלקאו בטרנספרמרקט (תראה באשכול "שאר הליגה"). וזה מעצבן, ומביך, ומתסכל.
-
- קיבל.ה 293 לייקים
עזוב, אל תפריע למשטר של הפורום להרגיע אותנו. יש פה משתמשים שאוהבים להרגיש עליונים על אחרים כי הם "רגועים".Mendelson כתב: ↑17 יולי 2025, 11:35אני מסכים איתך על הקביעה הזאת באופן עקרוני. אבל בסוף אנחנו מעסיקים סקאוט זר כלשהו, הבאנו את הסקאוט של ב"ש, הבאנו את פרימור, יש גם איזה בוקסה שמסתובב שם ועושה אלוהים יודע מה. ביחס למועדון ישראלי זה לא מעט כוח אדם, והציפיות היו שהכוח אדם הזה ידע להביא לפה משהו יותר מבטיח מפלקאו. ואם מה שהם מצאו זה פלקאו, כמה אופטימיות זה משאיר לגבי כל העבודה השקטה שלהם? דפאאה זה שחקן ישראלי, וההבאה שלו משדרת שהבעלים רציני לגבי המועדון הזה, זה לא אומר כלום על מערך הסקאוטינג שלנו. אם דיארה יבוא לפה זה יהיה מדהים, אבל זה יהיה עוד הישג של ספרא, לא משהו שצריך מערך סקאוטינג עבורו (למעשה - אתה מחזיק מערך סקאוטינג כדי שתצליח להביא שחקן כמו דיארה, לפני שהוא שווה מיליון יורו דמי העברה).dino כתב: ↑17 יולי 2025, 11:00ואם יש לך בחירה בין לסגור מהר את הסגל או לסגור מאוחר את הסגל עם שחקנים יותר טוביםtormenta כתב: ↑17 יולי 2025, 10:49 אני לא פסימיסט אבל אי אפשר לא להיות ער למצב שכמעט עוד חודש נפתחת הליגה וחסרים כל כך הרבה. שחקנים בעמדות משמעותיות!
במה היית בוחר?
שאלה לכל הרגועים, אם אתם כל כך רגועים אז מה אכפת לכם מקצת ביקורת? מקסימום כולנו נגלה שטעינו. אולי גם אתם לא באמת כל כך רגועים.
- Sin Queso
- קיבל.ה 558 לייקים
כי הביקורת הזו חוץ מלגרום לכולם פה להרגיש רע ולהכניס לפאניקה לא באמת משנה שום דבר. יש פה דפוס של לבקר כל הזמן להגיד הכל גרוע בעלים קמצן ניסונוב אמריקאי אין סקאוטים. אין לזה שום תכליתקפבלנקה כתב: ↑17 יולי 2025, 11:49עזוב, אל תפריע למשטר של הפורום להרגיע אותנו. יש פה משתמשים שאוהבים להרגיש עליונים על אחרים כי הם "רגועים".Mendelson כתב: ↑17 יולי 2025, 11:35אני מסכים איתך על הקביעה הזאת באופן עקרוני. אבל בסוף אנחנו מעסיקים סקאוט זר כלשהו, הבאנו את הסקאוט של ב"ש, הבאנו את פרימור, יש גם איזה בוקסה שמסתובב שם ועושה אלוהים יודע מה. ביחס למועדון ישראלי זה לא מעט כוח אדם, והציפיות היו שהכוח אדם הזה ידע להביא לפה משהו יותר מבטיח מפלקאו. ואם מה שהם מצאו זה פלקאו, כמה אופטימיות זה משאיר לגבי כל העבודה השקטה שלהם? דפאאה זה שחקן ישראלי, וההבאה שלו משדרת שהבעלים רציני לגבי המועדון הזה, זה לא אומר כלום על מערך הסקאוטינג שלנו. אם דיארה יבוא לפה זה יהיה מדהים, אבל זה יהיה עוד הישג של ספרא, לא משהו שצריך מערך סקאוטינג עבורו (למעשה - אתה מחזיק מערך סקאוטינג כדי שתצליח להביא שחקן כמו דיארה, לפני שהוא שווה מיליון יורו דמי העברה).
שאלה לכל הרגועים, אם אתם כל כך רגועים אז מה אכפת לכם מקצת ביקורת? מקסימום כולנו נגלה שטעינו. אולי גם אתם לא באמת כל כך רגועים.
-
- קיבל.ה 293 לייקים
אז אני מציע לכל מי שביקורת של משתמשים בפורום גורמת לו להרגיש רע ולהיכנס לפאניקה - שישתה כוס מים קרים וירגע.Sin Queso כתב: ↑17 יולי 2025, 12:00כי הביקורת הזו חוץ מלגרום לכולם פה להרגיש רע ולהכניס לפאניקה לא באמת משנה שום דבר. יש פה דפוס של לבקר כל הזמן להגיד הכל גרוע בעלים קמצן ניסונוב אמריקאי אין סקאוטים. אין לזה שום תכליתקפבלנקה כתב: ↑17 יולי 2025, 11:49עזוב, אל תפריע למשטר של הפורום להרגיע אותנו. יש פה משתמשים שאוהבים להרגיש עליונים על אחרים כי הם "רגועים".Mendelson כתב: ↑17 יולי 2025, 11:35
אני מסכים איתך על הקביעה הזאת באופן עקרוני. אבל בסוף אנחנו מעסיקים סקאוט זר כלשהו, הבאנו את הסקאוט של ב"ש, הבאנו את פרימור, יש גם איזה בוקסה שמסתובב שם ועושה אלוהים יודע מה. ביחס למועדון ישראלי זה לא מעט כוח אדם, והציפיות היו שהכוח אדם הזה ידע להביא לפה משהו יותר מבטיח מפלקאו. ואם מה שהם מצאו זה פלקאו, כמה אופטימיות זה משאיר לגבי כל העבודה השקטה שלהם? דפאאה זה שחקן ישראלי, וההבאה שלו משדרת שהבעלים רציני לגבי המועדון הזה, זה לא אומר כלום על מערך הסקאוטינג שלנו. אם דיארה יבוא לפה זה יהיה מדהים, אבל זה יהיה עוד הישג של ספרא, לא משהו שצריך מערך סקאוטינג עבורו (למעשה - אתה מחזיק מערך סקאוטינג כדי שתצליח להביא שחקן כמו דיארה, לפני שהוא שווה מיליון יורו דמי העברה).
נערך לאחרונה על ידי קפבלנקה ב 17 יולי 2025, 12:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1252 לייקים
אפשר לחשוב שה״רגועים״ לא רוצים כבר להבין איך יראו ה11 שלנו לעונה הקרובה ולהבין לאן פנינו.
מנגד, אין לי ספק שיהיו פנ עד פתיחת העונה 6-7 זרים
וע״פ כל דיווח של סוכן שחקנים ועיתונאי, הפועל מכוונת גבוה.
אז מה יתן לעשות בשלב זה רעש וצלצולים?
יש לי עונה שלמה להביע ביקורת על הסגל.
זה לא הזמן, בעיניי.
אתם כמובן יכולים להמשיך לקטר, אני לא אפריע לכם.
מנגד, אין לי ספק שיהיו פנ עד פתיחת העונה 6-7 זרים
וע״פ כל דיווח של סוכן שחקנים ועיתונאי, הפועל מכוונת גבוה.
אז מה יתן לעשות בשלב זה רעש וצלצולים?
יש לי עונה שלמה להביע ביקורת על הסגל.
זה לא הזמן, בעיניי.
אתם כמובן יכולים להמשיך לקטר, אני לא אפריע לכם.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.